21/7/10

Έχει σχέδιο η επίσκεψη Παπανδρέου στο Ισραήλ και την “Παλαιστίνη”;



O Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αρχίζει σήμερα επίσημη επίσκεψη στις 21 – 22 Ιουλίου στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά εδάφη, όπου θα έχει συναντήσεις με τον Ισραηλινό ομόλογο του, κ. Νετανιάχου και τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής κ. Αμπάς. Η επίσκεψη αυτή, που αρχικά είχε σχεδιαστεί να πραγματοποιηθεί στα τέλη του 2009 αλλά αναβλήθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανάγκης για κατά προτεραιότητα αντιμετώπισής της, θεωρείται από το Μαξίμου και τους αισοδοξούντες φίλους τους στο ΥΠΕΞ, ότι επαναφέρει την Ελλάδα στο προσκήνιο του Μεσανατολικού την ώρα που όλες οι σοβαρές κινήσεις διεξάγονται στο παρασκήνιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και η επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης της ΕΕ, βαρόνη Κάθριν Άστον που μετέβη πριν από λίγες ημέρες στο Ισραήλ, τη Δυτική Όχθη και την αποκλεισμένη Γάζα, φρόντισε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους, να προβεί στις γνωστές συστάσεις εκατέρωθεν για “ανάγκη συνομιλιών” και να φωτογραφηθεί στη Γάζα, δίπλα σε γυναίκες και παιδιά, λίγα μέτρα από τα σημεία που το Ισραήλ ισοπέδωσε τα πάντα και γέμισε τους δρόμους με πτώματα, χωρίς μια λέξη συμπάθειας για τους Παλαιστίνιους αποκλεισμένους, για να μην “παρεξηγηθεί” από το Τελ Αβίβ…

Στο σκηνικό αυτό τι μπορεί να περιμένει ο Γ. Παπανδρέου;

Μια πρώτη απάντηση θα ήταν “προσφορά καλών υπηρεσιών” που όμως τόσο ο Νετανιάχου όσο κι ο Αμπάς δεν την έχουν ανάγκη καθώς συνομιλούν απευθείας, έστω αν και όχι επίσημα. Μια διαφορετική απάντηση θα ήταν πως προσπαθεί ο κ. Παπανδρέου, ξεφεύγοντας από την πάγια Ελληνική θέση της “φίλο-αραβικής πολιτικής” της, να κάνει ένα άνοιγμα στο Ισραήλ με στόχο μερικώς να καλύψει την απόσταση που δείχνει να έχει πάρει από αυτό η Τουρκία. Αυτό αφήνεται να διαρρεύσει ανεπίσημα. Αλλά είναι αυτός στόχος;

Θα ήταν καλοδεχούμενος και αποτελεσματικός αν συνέτρεχαν οι εξής λόγοι, που προκαταβολικά λέμε πως δεν συντρέχουν:

- να γνώριζε η Αθήνα ότι οι Τούρκο – Ισραηλινές σχέσεις είναι πράγματι σε κρίσιμη φάση και οδεύουν με βεβαιότητα σε διακοπή,
- να μην επιθυμούσε η Αθήνα να ασκεί κριτική στο Ισραήλ για τις πρακτικές του σε βάρος των Παλαιστινίων και των δικαιωμάτων τους, όπως αυτά έχουν αναγνωριστεί από τα Ηνωμένα Έθνη,
- να γνώριζε πως η όποια προσέγγιση με το Τελ Αβίβ, δεν θα δημιουργούσε τριβές στις ήδη κλονισμένες σχέσεις μας με τους μεγάλους “παίκτες” του Μεσανατολικού.

Αντ’ αυτών αυτό που γνωρίζουμε είναι η δική μας επιθυμία να “παίξουμε” κι εμείς σαν χώρα και κυρίως σαν κυβέρνηση, στο “μεγάλο γήπεδο” που είναι η Μέση Ανατολή. Στο σημείο αυτό αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι οι ΗΠΑ, δεν στηρίζουν αυτές τις κινήσεις αλλά στην Ηρώδου Αττικού επιμένουν πως “το ταξίδι θα προκαλέσει ενδιαφέρον” εκ των υστέρων.

Με το Ισραήλ, το μάξιμουμ που ενδεχομένως να επιτύχουμε είναι μια στενότερη, στρατιωτικού χαρακτήρα συνεργασία στο βαθμό που είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε στη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης των στρατιωτικών μας παραγγελιών και τις ανάλογες Ισραηλινές εταιρίες.

Με την PLO και την Παλαιστινιακή Αρχή, υπάρχει μια “καλή συνεργασία” που όμως ως σήμερα δεν παρήγε χειροπιαστά αποτελέσματα και η χορηγούμενη ετήσια οικονομική βοήθεια, λόγω κρίσης μειώθηκε.

Αν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία, μια υπογραφή τουριστικής συνεργασίας, τότε ενδεχομένως να πλησιάζουμε πολύ στον στόχο μας. Αν συμφωνήσει ο κ. Παπανδρέου πως θα στηρίξει και το Ισραηλινό αίτημα στην ΕΕ για παραχώρηση data Ευρωπαίων (άρα και Ελλήνων) πολιτών στις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, τότε θα έχει κάνει ένα βήμα ακόμη. Αν δημόσια καταδικάσει τη Χαμάς για μια ακόμη φορά, τότε θα έχει ευχαριστήσει τόσο τον κ. Νετανιάχου όσο και τον κ. Αμπάς.

Εξακολουθούμε όμως να μην βλέπουμε τα πιθανά ανταλλάγματα…
Δραγουμάνος

39 σχόλια:

  1. Σε παραίτηση από τη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο οδηγήθηκε εντελώς ξαφνικά πριν από λίγες ώρες ο καθηγητής Π. Ρουμελιώτης, οικογενειακός φίλος του Παπανδρέου και υπουργός Οικονομίας στην κυβέρνηση του πατέρα του.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρουμελιώτης το τελευταίο δίμηνο δεν αντάλλασσε κουβέντα με τον Παπακωνσταντίνου με τον οποίο διαφωνούσε κάθετα για την πολιτική περιστολής του Ελλείμματος που ακολουθεί. Κατά τις ίδιες πηγές ο Ρουμελιώτης ενημέρωσε απευθείας τον Παπανδρέου πρόσφατα, ότι μπορεί να έχει εξασφαλιστεί η δεύτερη δόση του δανείου από το ΔΝΤ, όμως το Ταμείο θα προχωρήσει σε αναθεώρηση των προβλέψεων του για την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο, αναφέροντας ότι η χώρα θα οδηγηθεί αναγκαστικά σε στάση πληρωμών μέσα στο καταχείμωνο.

    Ο Παπανδρέου αντί να τον ακούσει, συντάχθηκε με τον Παπακωνσταντίνου με αποτέλεσμα ο Ρουμελιώτης να υποβάλλει παραίτηση από τη θέση που ανέλαβε μόλις πριν από πέντε μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας προσέξει ο Γιωργάκης μην πάει για μαλλί και βγεί κουρεμένος.
    Και επειδή αυτός δεν έχει μαλλιά μην χάσουμε τα δικά μας.
    Από τη μια φρόντισε να μετατρέψει την Αθήνα σε Καμπούλ και Βαγδάτη και από την άλλη χαριεντίζεται με τον νούμερο ένα εχθρό του Ισλάμ.
    Ας προσέχει, γιατί δεν θέλει πολύ να αρχίσουν οι βόμβες να πέφτουν σύννεφο, όχι βεβαίως στην Εκάλη, αλλά στο κέντρο της Αθήνας.
    Εκτός και αν κάποιοι νομίζουν ότι η σχετική ασφάλεια που απολαμβάνουμε οφείλεται στην ΕΥΠ, στην άριστα οργανωμένη Ελληνική Αστυνομία και στο...C4I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. //Η επίσκεψη αυτή, που αρχικά είχε σχεδιαστεί να πραγματοποιηθεί στα τέλη του 2009 αλλά αναβλήθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανάγκης για κατά προτεραιότητα αντιμετώπισής της,...//
    --------------------
    Το Δεκέμβρη του 2009 που ήταν έτοιμος ο ΓΑΠ να πάει εκεί, οι Ισραηλινοί δεν δέχθηκαν ξαφνικά και του ανέβαλαν το ταξίδι.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Απέλλης: Δε κατάλαβα ρε μάγκα, δηλαδή μας απειλείς;

    Απειλείς δηλαδή ρε μάγκα την Ελληνική Αστυνομία και τις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις;

    Τι θα μας κάνεις δηλαδή ρε μάγκα, θα μας στείλεις τους γεννειοφόρους μάγκες του προφήτη να μας κάνουνε ντά; Ελα τι μας λές. Και μείς θα κάτσουμε να μας βαρέσεις. Ελα ρε μάγκα λοιπόν να δείς πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος.

    ΥΓ: Στο μέλλον να προσέχεις όταν διατυπώνεις απειλές ευθέως κατά της Εθνικής Ασφάλειας της Χώρας. Που ξές, μπορεί και να βρείς και κανά μπελά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένω να δώ τι άλλο θ`ακούσουμε εδώ μέσα. Περιμένω να δώ, μετά το πόστ του Απέλλη, ποιός θα δηλώσει ότι θ `αρχίζει να βάζει βόμβες.

    Νομίζω έχουνε τρελαθεί ορισμένοι εδώ μέσα. Και για να μην ξεχνιόμαστε, η Αντιτρομοκρατική δεν πάει διακοπές φέτος το καλοκαίρι λόγω συγχωρεμένου. Κανονίστε να περάσετε απο τη ΓΑΔΑ για καφεδάκι ορισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ας προσέχει, γιατί δεν θέλει πολύ να αρχίσουν οι βόμβες να πέφτουν σύννεφο, όχι βεβαίως στην Εκάλη, αλλά στο κέντρο της Αθήνας".

    Τι λες ρε μεγαλε. Σοβαρα? εσεις ολοι που μισητε το Ισραηλ και αγαπανε και πονατε για το Ισλαμ γιατι δεν πατε στην Αραβια να περασετε καλα. θα φατε και ρuζι μαζι με παρθενες στον παραδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό κατάλαβες εσύ πανέξυπνε Achaean;
    Η μήπως η πολύ γυμναστική που κάνεις δεν αφορά καθόλου το μυαλό σου;

    Για ξαναδιάβασε το σχόλιο μου με ηρεμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και να προσέχεις πως εκφράζεσαι "μάγκα" μου και "μάγκα" μου.

    Έχει δίκιο ο Καυκάσιος που σε ξέχεσε.
    Ανόητε στρατόκαυλε...άλλα γράφουμε άλλα καταλαβαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατέγραψα την εγγραφή του ΑΠΕ(Ι)ΛΗ, για παν ενδεχόμενο. Να ξέρει η ΕΥΠ από πού θα αρχίσουν οι έρευνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απέλλης, ασε τα σάπια και τα Γαλλικά και εξήγησε μας ποιός θα βάζει τις βόμβες που θα πέφτουνε σύννεφο στο Κέντρο της Αθήνας; Και ποιός θα τις φτιάχνει;

    Και σύ που το ξές ότι θα πέφτουνε σύννεφο οι βόμβες και όχι μια-μια; Θα μας βομβαρδίσει κάποιος δηλαδή; Να φυλαγόμαστε;

    Καλά το πάς Απέλλης πάντως. Σε βλέπω λίαν συντόμως για άδεια μετά δημοσίων θεαμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από ό,τι βλέπω η λαμακία δεν αντέχει τη μοναξιά, αποζητά πάντα το ταίρι της.
    Πως λέμε οι Χιώτες πάνε δυο-δυο, έτσι και ο Αχαιός με τον Λευκαδίτη.

    Είναι δυνατόν, ένας άνθρωπος που γράφει:
    "Από τη μια φρόντισε να μετατρέψει την Αθήνα σε Καμπούλ και Βαγδάτη..."

    να τον περιγράφετε ώς φιλοάραβα και ισλαμόφιλο που απειλεί με βόμβες την δημόσια τάξη;
    Έχετε λαλήσει;
    Είναι φανερό ότι η σχέση σας με τον γραπτό λόγο είναι πολύ επιφανειακή, αλλιώς θα είχατε διακρίνει αυτό που λέμε "ειρωνεία". Και μάλιστα σε μια πρόταση με έντονη αρνητική χροιά, αφού κάθε σύγκριση της Αθήνας με την Καμπούλ και την Βαγδάτη, είναι από μόνη της τόσο άνιση και αρνητική, που φαίνεται ως τραγική ειρωνεία.
    Υπάρχει επίσης αυτό που λέμε οικονομία του λόγου, αλλοίμονο αν τα γράφαμε όλα και επεξηγούσαμε το κάθε τι. Με φράσεις-λέξεις κλειδιά δίνουμε ένα στίγμα και ο νοών νοείτω. Αν δεν κατάλαβες, πρώτα ρώτα, και άσε τους ανέξοδους ψευτοτσαμπουκάδες, γιατί φαίνεσαι παιδί γυμνασμένο και γενναίο μεν, αλλά ελαφρόμυαλο
    Όταν γράφω:
    "Εκτός και αν κάποιοι νομίζουν ότι η σχετική ασφάλεια που απολαμβάνουμε οφείλεται στην ΕΥΠ, στην άριστα οργανωμένη Ελληνική Αστυνομία και στο...C4I"

    Χρησιμοποιώ ένα ακόμη ειρωνικό σχήμα, που δεν κρύβει την απογοήτευση μου και ένα παράπονο, για το γεγονός ότι πράγματι, εγώ και ο μέσος Έλληνας πολίτης δεν αισθάνομαι παρά σχετική μόνο ασφάλεια, ακριβώς επειδή αυτοί οι θεσμοί που ανέφερα δεν λειτουργούν στο επίπεδο που θα έπρεπε.
    Τώρα στο ζουμί, γιατί όλα αυτά; Επειδή δεν πιστεύω ότι αυτοί οι ανοργάνωτοι-ερασιτέχνες, είναι σε θέση να μας προστατέψουν αποτελεσματικά απέναντι σε τρομοκρατικές ενέργειες από ισλαμιστικές οργανώσεις όπως η Αλ -Κάιντα-εδώ δε μπορούν οι μεγάλες χώρες, εμείς;
    Το δε C4I θα το έχεις ακούσει ότι είναι άχρηστο και σχεδόν δεν δούλεψε, χώρια τις μίζες. Η ασφάλεια μας και ο λόγος που οι οργανώσεις αυτές δεν ασχολούνται μαζί μας, είναι απλά και μόνο η ουδετερότητα μας και όχι η ικανότητα των Υπηρεσιών μας.
    Ερχόμαστε τώρα στο ζήτημα της επίσκεψης Παπανδρέου στο Ισραήλ για να κλείσουμε το θέμα. Από την εξέλιξη που θα έχει η σχέση μας μαζί του, θα εξαρτηθεί η συνέχιση ή μη της εσωτερικής ασφάλειας μας. Γιατί, το αίμα θα είναι το βαρύ αντίτιμο της συμμαχίας με το Ισραήλ, πράγμα που αποφεύγουν να πουν οι υποστηρικτές της.
    Δείτε, πόσοι αθώοι άνθρωποι είχαν σκοτωθεί από ενέργειες μέσα στην Τουρκία (όχι από το ΠΚΚ) τον καιρό που διήγε βίο συζυγικό με το Ισραήλ και θα καταλάβετε σε τι περιβάλλον θα αρχίσουμε να ζούμε στην Αθήνα. Και να σκεφτεί κανείς ότι οι Τούρκοι είναι μουσουλμάνοι και όμως τους χτύπησαν.
    Τέλος, επειδή προτιμώ να πείθω με επιχειρήματα και όχι με χαρακτηρισμούς και δεν επιθυμώ να διαπληκτίζομαι με διαδικτυακούς "φίλους" (εκτός και αν προκληθώ, όπως έκανες εσύ) και επειδή σε αρκετά, όπως διαβάζω που γράφεις έχω σύμφωνη γνώμη, παίρνω πίσω ότι σου είπα, αν και εσύ κάνεις το ίδιο μετά την παρεξήγηση που δημιούργησες εκ του μη όντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και οι δύο κυβερνήσεις που ενεπλάκησαν στην Ολυμπιάδα είχαν κάνει όσο μπορούσαν πιο προσεκτικές κινήσεις για να φανεί ότι η Ελλάδα είναι μια ουδέτερη χώρα και επομένως της ...αξίζει η ηρεμία.
    Ήξεραν ότι μας παραμύθιαζαν με το C4I αφού τα είχαν κάνει πλακάκια (μίζες) με τους άλλους απατεώνες που δήθεν θα μας το προμήθευαν (ΗΠΑ, Ισραήλ) και είχαν βάλλει μπροστά την διπλωματία που ήταν η μοναδική μας ελπίδα.
    Και το πέτυχαν !!!
    Τώρα, ΓΙΑΤΙ πάνε στο Ισραήλ;
    Για να χύσουν την καρδάρα με το γάλα;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΕΛΛΗ αδικα σπαταλας τον πολυτιμο χρονο σου για να εξηγησεις τα αυτονοητα σ'αυτα τα δυο ντουκανια."Αργια μητηρ πασης κακιας" ελεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι και απο ο,τι βλεπω το ιστολογιο γεμισε απο κηφηνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχαιέ, ψυχραιμία !!!
    Μήπως παίζει και το ενδεχόμενο να εκβιάζουν οι Ισραηλινοί μια συμμαχία με την Ελλάδα;
    Η οποία πάντως δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΝ πραγματικό λόγο να την θέλει;
    Και σπεύδει ο ΓΑΠ να δώσει διάφορα πράγματα για να μην μας στήσουν οι εβραίοι κάποιο -δήθεν ισλαμιστικό- τρομοκρατικό χτήπημα;

    Ποιός ξέχασε τον στυγνό εκβιασμό αμερικανών και ισραηλινών, ότι δεν θα έστελναν αθλητές τους το 2004 εάν δεν αγοράζαμε απ' αυτούς το C4I;

    Τους οποίους τελικά έστειλαν κι ας μην υπήρχε αυτό το σύστημα προστασίας.
    Ως προμηθευτές του συστήματος ήξεραν ότι αυτό δεν δουλεύει, αυτό όμως που τους ενδιέφερε δεν ήταν η ασφάλεια των αθλητών τους, αλλά πώς θα τσεπώσουν το χρήμα.
    τζιμης

    Εντάξει, ο ...Καντάφης μας δούλεψε με τις δήθεν επενδύσεις του στην Ελλάδα. Δεν ήλθε, δεν κερδίσαμε αλλά και δεν χάσαμε.
    Οι Ισραηλινοί όμως που ήλθαν, επένδυσαν σε καζίνα (Λουτράκι κλπ)και μας έγδυσαν.
    Έδωσαν δουλειά σε μερικές δεκάδες άτομα και λήστεψαν πολλές εκατοντάδες άλλα, αφήνοντας στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απέλλη, δεν υπάρχουν ειρωνείες και αστεία όταν μιλάμε για βόμβες, αίματα και ανθρώπινες ζωές.

    Δεύτερον, μεγάλοι άνθρωποι είσαστε να μάθετε να αναλαμβάνετε την ευθύνη των λόγων σας και των πράξεων σας. Αυτό ισχύει και για τώρα και στο μέλλον.

    Τρίτον, να μάθετε ότι τίποτε που γράφεται στο Ιντερνετ δεν σβήνεται (ποτέ) και τίποτε και κανείς δεν είναι ανώνυμο(ς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ηρεμια,φιλοι μου.Ολοι πρεπει να διαφυλαξουμε την σοβαροτητα του ιστολογιου που μας φιλοξενει και οχι να φερνουμε σε δυσκολη θεση τους διαχειριστες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στην επισκεψη του Κ.Παπανδρεου στο Ισραηλ και στην συναντηση του με τον κ.Περες,κατα την διαρκεια των δηλωσεων τους,οι καμερες των ΜΜΕ εδειχναν,πισω τους δυο σημαιες! Και οι δυο ηταν του Ισραηλ!Παρα την εκτιμηση μου στην προσεγγιση των δυο Κυβερνησεων,δεν θα εβλαπτε,αν η μια σημαια ηταν Ελληνικη,λογω επισκεψης Ελληνα Πρω-
    θυπουργου!Γιατι φιλοι Ισραηλινοι,τετοια απαξιωση;
    "Τετοια μου κανεις ,και πως να σαγαπησω "!
    Αυτα πληρωνει η Ελληνοισραηλινη Φιλια!Και στα μεμετια ετσι φερεστε διπλωματικα;
    Ετσι φιλοι μου,αυτες οι εικονες,λενε πολλα!Περισσοτερα, απο τις οι φιλοφρονησεις !

    Λεωνιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Κατέγραψα την εγγραφή του ΑΠΕ(Ι)ΛΗ, για παν ενδεχόμενο. Να ξέρει η ΕΥΠ από πού θα αρχίσουν οι έρευνες.
    21 Ιουλίου 2010 5:14 μ.μ."

    Να οι εκβιασμοι και οι απειλες. Ερχονται απ' τους ελληνοφωνους εβραιους (σαγιανιμ) οι οποιοι ειναι μαθημενοι σε παρομοια πραγματα. Οταν δεν ξεκληριζουν λαους ασχολουνται με πιο "ανθρωπινες" ασχολιες: Ρουφιανιες, εκβιασμοι, εξαγορες συνειδησεων, παραχαραξη της Ιστοριας, λασπολογια απο τα τσοντοκαναλα και τις πατσαβουροφυλλαδες τους, κλπ. κλπ.

    Lefkaditis;
    Αλλο παλι και τουτο. Δηλαδη απο νερουλαδες του Ωναση γενικατε κολαουζοι των εβραιων;
    Αλλα τι μολογαω εγω. Εδω γενικατε Βυζιαντινοι, Αχαιοι, Δημοκριτοι, Λονδρεζοι, αλλα και συγκοινωνουντες ντενεκεδες.
    Μας "λειπει" πολυ ομως ο Galias ρε παιδια. Λετε επειδη τον στεναχωρουσε ο Τζιμης να "ξαναβαφτιστηκε";


    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Κατέγραψα την εγγραφή του ΑΠΕ(Ι)ΛΗ, για παν ενδεχόμενο. Να ξέρει η ΕΥΠ από πού θα αρχίσουν οι έρευνες"

    21 Ιουλίου 2010 5:14 μ.μ.


    Σε ευχαριστώ για την προειδοποίηση Βυζαντινότροπε. Ευτυχώς είμαι άνθρωπος με χιούμορ....

    Achaean
    "Τρίτον, να μάθετε ότι τίποτε που γράφεται στο Ιντερνετ δεν σβήνεται (ποτέ) και τίποτε και κανείς δεν είναι ανώνυμο(ς)"

    Συνεχίζεις να απευθύνεις απειλές και να παραβιάζεις ανοιχτές θύρες. Τίποτα δεν κατάλαβες, κρίμα στο χρόνο μου.
    Έχει δίκιο ο 21 Ιουλίου 2010 9:40 μ.μ.
    Σου έτεινα και κλάδο ελαίας, αλλά εσύ εκεί, εγωϊστής και αμετανόητος για κάτι που το μυαλό σου από μόνο του δημιούργησε.
    Πολλά μούσκουλα αλλά μυαλό κουκούτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί ο "Δραγουμάνος" τη Παλαιστίνη την έχει μέσα σε εισαγωγικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Ανώνυμος είπε...
    Γιατί ο "Δραγουμάνος" τη Παλαιστίνη την έχει μέσα σε εισαγωγικά;

    22 Ιουλίου 2010 11:11 π.μ."
    ------------------
    Για να την προστατευσει απο κρυολογημα της ερριξε κατι επανω της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανωνυμία στο διαδίκτυο είναι γνωστό χρόνια τώρα.Εκτός αν νομίζουν πολλοί ότι επειδή γράφουν ανώνυμος είναι κι όλας ...
    Απλά υπάρχουν προγράμματα που δυσκόλεύουν και προγράμματα που διευκολύνουν...
    Πέραν τούτο το στύλ γραφής του καθενός ανώνυμου τον κάνει επώνυμο μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα σε ένα ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "
    Ας προσέξει ο Γιωργάκης μην πάει για μαλλί και βγεί κουρεμένος.
    Και επειδή αυτός δεν έχει μαλλιά μην χάσουμε τα δικά μας.
    Από τη μια φρόντισε να μετατρέψει την Αθήνα σε Καμπούλ και Βαγδάτη και από την άλλη χαριεντίζεται με τον νούμερο ένα εχθρό του Ισλάμ.
    Ας προσέχει, γιατί δεν θέλει πολύ να αρχίσουν οι βόμβες να πέφτουν σύννεφο, όχι βεβαίως στην Εκάλη, αλλά στο κέντρο της Αθήνας."
    Αναρωτιεμαι μηπως αυτο το σχολιο ενπιπτει στην αρμοδιοτητα του αρθρου 52 του Π.Κ. "υποκινηση στασης"Οπωε πολυ σωστα ειπε και ο Αχαιος μηπως καποιοι εδω περα π.χ ομαδεον, "τζιμης" (ιμαμης τζαμαλ) κτλ θα επρεπε να περσουν μια βολυουλα απο την Ασφαλεια για ενα καφε και για "προσωπικες τους υποθεσεις"? Κια φυασικα μετα ας περασουν και απο την Αντιτρομοκρατικη, την Υπερσια Αντικατασκοπιας και βλεπουμε!Αν και σιγουρα ο κακομοιρος ο ιμαμης τζαμαλ μαλλον θα στεναχωρηθει γιατι δεν θα μπορει να πιει ενα "καφε" με τις "αρσενικες αγγλιδες" υποδεομενος την Ρενα Βλαχοπουλου για να χρησριμοποιησω ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΙΣΑ ΠΡΟΣΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΣΣ!Παρεπιντοντως εκτος εκτος απο τα αλλα μυρριαδες προβληματα που εχει ειναι και "τερας ευφιας" Χτες εκανε ενα ΧΥΔΙΟΤΑΤΟ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ εναντιον του Χρηστου Β απο Λονδινο νομιζωντας οτι απευθυνετ;αι σε εμενα ενω εγω ο Χρηστος Βουλγαρης απο το Λονδινο δεν εχω ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Χρηστο Β απο Λονδινο και ας θελει ας απευθυντει στους διαχειρηστες του Ινφογνμομων για να το επιβεβαιωσουν (Βεβαια απο την αλλη ως "Ελληνας" (made in Arabia) μπορει να εκανε λαθος λογω ελλειψη γνωσης της Ελληνικης γλωσσας)
    Για αυτο λιπον καλειται ο "τζιμης ο Ελληνας" να ζητησει ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΑΝΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ "URBI ET ORBI" ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΠΟΙΟΝ" ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΥΡΙΟΥ" ΠΟΙΟ ΡΟΛΟ "ΠΑΙΖΕΙ' ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΠΠΑΓΓΕΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ...
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο (Επαναλαμβανω για τους γνωστες της Αραβικης οι οποιοι σεν ξερουν Ελληνια) ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Χρηστο Β. απο το Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 22 Ιουλίου 2010 3:53 μ.μ.
    Να τα πείς στην ΜΠΡΟΥΝΟ αυτά Χριστίνα.


    Σωκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρηστο Βουλγαρη
    --------------
    Δεν θα επρεπε να το χοντραινεις το πραγμα τοσο πολυ.Το αν καποιοι χαλανε τον ιστοχωρο αυτον με διαφο
    ρες δηθεν δικαιολογιες τοποθετησε το θεμα στο νεαρο της ηληκιας τους
    και με την κολτουρα που εχεις μαθε
    μετα την πρωτη αντιδραση σου που ειναι φυσιολογικη σε καθε χουλιγκανισμο,μαθε λοιπον αμεσως μετα να προσπερνας και να ξεχνας.
    Αλλοιως την καταντια του ελλαδικου
    χωρου την μεταφερουμε και εδω που θαπρεπε να ειναι νησιδα προβληματισμων και οχι γηπεδο.Ειναι
    δικος μας χωρος που πρεπει να παραμεινει με την βοηθεια μας καθαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 22 Ιουλίου 2010 11:01 μ.μ.

    Ο σιωνιστικός φασισμός σας έχει γεμίσει με μπόχα όλο το ιστολόγιο.

    Δε μπορείς να απειλείς ελεύθερους Έλληνες πολίτες με προσαγωγές στην Ασφάλεια και διώξεις και με επινοημένες κατηγορίες, επειδή εκφράζουν μια γνώμη. Δεν είναι Ισραήλ εδώ!
    Να τα βλέπει ο κόσμος αυτά για να ξέρει τι τον περιμένει στο μέλλον.


    "μπορει να εκανε λαθος λογω ελλειψη γνωσης της Ελληνικης γλωσσας"

    Ας πάρουμε από την αρχή τα λάθη του θρασύτατου "γνώστη της ελληνικής γλώσσας" που κάνει και υποδείξεις:

    "ενπιπτει,Οπωε,βολυουλα,φυασικα,υποδεομενος,χρησριμοποιησω, ΤΙΣΑ ΠΡΟΣΣΩΠΙΚΕΣ,ΣΥΝΗΘΕΙΣΣ,Παρεπιντοντως, μυρριαδες, ευφιας, ΧΥΔΙΟΤΑΤΟ, νομιζωντας, και ας θελει,απευθυντει, διαχειρηστες,Ινφογνμομων,λογω ελλειψη γνωσης, λιπον,ΚΥΡΙΟΩΣ, ΕΠΠΑΓΓΕΜΑΤΙΚΟΣ, σεν ξερουν Ελληνια"

    Μόνο 25 λάθη σε ένα κείμενο των 150-200 λέξεων!!!! Πάλι καλά.

    Τι είπαμε ότι σπουδάζεις Χρήστο Βούλγαρη; Πόσα πτυχία λες ότι έχεις; Αν ήσουν αγράμματος, άραγε, πόσα λάθη θα είχες κάνει;

    Στέκομαι μόνο στην ορθογραφική μορφή του κειμένου σου, γιατί αν λάβω υπόψιν και το περιεχόμενό του, είναι τόσο άθλιο σε επίπεδο σκέψης και ήθους, που δεν θα άξιζε ούτε τον τίτλο του ρυπαρογραφήματος.
    Άντε χαχάμηδες, έχετε αηδιάσει όλο τον κόσμο με τα καμώματα σας.

    ΥΓ. Δεν θα είχα πρόβλημα με την ορθογραφία κανενός, ούτε καν θα το ανέφερα, αν ο ανορθόγραφος ήταν ένας άνθρωπος καλοπροαίρετος και όχι ένας θρασύς συκοφάντης όπως εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "URBI ET ORBI"

    Και μεις που δεν ξερουμε Γαλικα πως θα καταλαβουμε τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητέ Σωκράτη στην ζωή έμαθα ένα καλό μάθημα που λέει ότι έξυπνος πραγματικά είναι εκείνος που μπορεί να κάνει τον ηλίθιο.
    Ηλίθιος είναι εκείνος που νομίζει ότι είναι έξυπνος και προσπαθεί να πείσει και τους άλλους.(δεν έχει να κάνει με σένα , γενικά μιλάω κι πάντα σε σχέση με τους διαδικτυακούς καβγάδες που γίνονται και που προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχουν νόημα ουσία και αποτέλεσμα .
    Αν μιλήσουμε για το συγκεκριμένο ιστολόγιο υπάρχουν μόνιμοι ΄και μη μόνιμοι σχολιαστές, ανώνυμοι, επώνυμοι, που αλλάζουν ονόματα , που πηγαινοέρχονται και κάποιοι που αρέσκονται στο να πυροδοτούν καταστάσεις και έριδες...
    Δημοκρατία έχουμε κάποιοι την έχουν παρεξηγήσει με την ασυδοσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @22 Ιουλίου 2010 11:01 μ.μ.
    "Κερκυραία, Κερκυραία κινησα απ'τον Περαία..."

    Γειά σου ρε Βούλγαρη "επαναστάτη ποπολάρε" τού γλυκέος ύδατος.Και εγώ μαζί σου.Συνέχισε να δείχνεις το πραγματικό σου πρόσωπο.Και άσε τον sterg να ελπίζει.Αλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χριστίνα μαζί σου.
    Συμφωνώ απόλυτα.


    Σωκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς 11.10 "Urbi et Orbi":Λατινιικο ρητο που ειχα μαθει στο σχολειο (για αυτο δεν παραθεσα την μεταφραση γιατι το θεωρησα γνωστο) το οποιο κατα λεξη σημαινει (στην πολη (Ρωμη) "Urbi" και "et" κοσμο (αλλου αυτη η λεξη εχει την σημασια της σφαιρας) "orbi":Η μεταφραση του "urbi et orbi" στα Ελληνικα ειναι "προς ολους" και με αυτη την εννοια το χρησιμοποησα και εγω
    " ΥΓ. Δεν θα είχα πρόβλημα με την ορθογραφία κανενός, ούτε καν θα το ανέφερα, αν ο ανορθόγραφος ήταν ένας άνθρωπος καλοπροαίρετος και όχι ένας θρασύς συκοφάντης όπως εσύ."
    Προς Απε(ι)λλη Δυστηχως για σενα "verba volent kai scripta manent" (τα λογια πετουν ενω τα γραπτα μενουν) και τα γραπτα σου μενουν και θα μπορουσαν να στοιχειοθετησουν αυτα που λεεω περι αρθρου 52 του Π.Κ. αν δεν με πιστευεις ρωτα και κανενα δικηγορο.Δοξα το θεο ειμαστε Ευρωπαικη δημοκρατικη και ελευθερη χωρα πραγμα το οποιοιδεν θα το ελεγα για χωρες σαν την Τουρκια, Σαουδικη Αραβια, Τυνισια, Αιγυπο κτλ και γενικα για οποιαδηποτε Ισλαμιστικη χωρα.Τωρα μπορει να κανω καποια λαθη ορθρογραφιας που που που (πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικος!) αλλα τουλαχιστον εχω την παρρησια να γραφω αυτο που πιστευω και ΕΠΩΝΗΜΩΣ πραγμα που εμφανως δεν ισχυει για σενα διαφορετικα θα εγραφες με το ονοματεπωνημο σου.Αρα μαλλον δεν μπορεις να` με κατηγορεις για θρασυ σηκοφαντη εκτος και αν δεν εχεις καθρεπτη στο σπιτι σου!Εξαλλου θυμομαστε πολυ καλα ποιοι ειχαν παραδοση σε στημενες κατηγοριες, σφαγες, καταπνιξη της ελευθεριας της γνωμης κτλ. Μια που ειμαστε στον Ιουλιο τι ξερεις αραγε για την "Νυχτα των Μεγαλων Μαχαιριων" του 1934?
    @ Αξιοτιμο στεργιο Το προβλημα μου περα απο το γεγονος οτι οι εν λογω "κυριοι" πιστευουν οτι μπορει να υπαγορευουν την Εξωτερικη Πλιτικη της Χωρας μας (αυτο και αν ειναι θρασος δεδομενου οτι κανεις δεν τους εξελεξε η τους ανεθεσε αυτν την αποστολη) ειναι οτι ενας απο αυτους προχθες εβρισε ΧΥΔΑΙΤΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ.Επειδη οπως πανε αυτοι αυριο μεθαυριο αν δεν τους μαζεψει κανεις αυριο μεθαυριο
    μπορει να βαλουν καμια βομβα οπως αφησε να ενοοηθει ενας απο αυτους. (αλλωστε και στην Ιταλια ηταν οι "Brigade Nere", (Μαυρες Ταξιαρχιες), οι νοεφασιστες οι οποιοι ξεκινησαν να βαζουν βομβες και μετα εμφανιστικαν οι "Brigade Rose" (Ερυθρες ταξιαρχιες) οι οιποιοι δολοφονησαν τον Αλντο Μορο)Αν ειναι λιοπον να πραγματοποιησουν τις απειλες τους ας το κανουν αν τολμουν σε μενα για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ και οχι να την πληρωσει καποιος ασχετος επειδη το ονομα μοιαζει με το δικο μου , οπως εκαναν και οι ομοιδεατες τους των ΣΣ στην "Νυχτα των Μεγαλων Μαχαιριων"
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @23 Ιουλίου 2010 4:54 μ.μ.

    Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα.
    Βουλγαρη αν αυτη ειναι απαντηση απο εναν ανθρωπο που φιλοδοξει να γινει μελος της ακαδημαϊκης κοινοτητας, τοτε και εγω ειμαι αστροναυτης.Βαλε φιλε μου σε καποια ταξη τις σκεψεις σου γιατι μου φαινεται οτι αρχιζεις να τα χανεις.Αυτα σου τα λεω με καθε σεβασμο γιατι γραφεις επωνυμα και επειδη scripta manent, ποιος γονιος θα στειλει αργοτερα το παιδι του στην σχολη που θα διδασκει ο παλαβος ο Βουλγαρης;Καποιος πονηρος να εχει αρχειοθετησει ολα αυτα που εχεις γραψει μεχρι τωρα την εβαψες.Και οπως λεμε στο χωριο μου το Γυθειο, καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.

    Σταματης Παναγακος Γυθειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. //οι εν λογω "κυριοι" πιστευουν οτι μπορει να υπαγορευουν την Εξωτερικη Πλιτικη της Χωρας μας//

    Πως κατεληξες σ'αυτο το συμπερασμα;Ειναι δυνατον να πιστευεις κατι τετοιο;Μου δινεις την εντυπωση ανθρωπου που πασχει απο Δονκιχωτικο συνδρομο.Τα μονα που σου λειπουν ειναι ενας Ροσιναντης και ενας Σαντσο-Παντσα για να κλεισει ο κυκλος. Ανεμομυλους δοξα τω Θεω βρηκες μπολικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα.
    Βουλγαρη αν αυτη ειναι απαντηση απο εναν ανθρωπο που φιλοδοξει να γινει μελος της ακαδημαϊκης κοινοτητας, τοτε και εγω ειμαι αστροναυτης.Βαλε φιλε μου σε καποια ταξη τις σκεψεις σου γιατι μου φαινεται οτι αρχιζεις να τα χανεις.Αυτα σου τα λεω με καθε σεβασμο γιατι γραφεις επωνυμα και επειδη scripta manent, ποιος γονιος θα στειλει αργοτερα το παιδι του στην σχολη που θα διδασκει ο παλαβος ο Βουλγαρης;Καποιος πονηρος να εχει αρχειοθετησει ολα αυτα που εχεις γραψει μεχρι τωρα την εβαψες.Και οπως λεμε στο χωριο μου το Γυθειο, καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.

    Σταματης Παναγακος Γυθειο."
    Mενω εμπλεος θαυμασμου απο το "υψηλο επιπεδο" και την "απροσβλητη διαλεκτικη" και την "τετραγωνη λογικη" των γραφομενων του παραπανω! (ποια επιχειρηματολογια? ενα ατελειωτο ad hominem κατεβατο ειναι αυτο το "πονημα" του που ποιαζει βγαμενο απο τις χειποτερες σελιδες του "Der Strurmer" το οποιο δεχνει προφανεστατα ποιος εχει επιειγουσα αναγκη ψυχαιτατρικης φροτιδας!) Παντως ας μην ανησηυχει ο εν λογω κυριος γιατι μαθητες σαν τον Παναγακο αποκλειεται να βγαλω εκτος αν ειμαι τοσο μα τοσο αποτυχημενος που `δεν μπορει να περιγραψτει με λογια...και επιπλεον δεν ειμαι φιλος σου και δεν με ενδιαφερει να γινω,αλλωστε εσυ μαλλον δεν εισαι φιλος ουτε με τον εαυτο σου αν κρινω απο αυτα που γραφεις....
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε Βουλγαρη ωραιος εισαι.Κουνας μπροστα στη μουρη μας τις περγαμηνες σου και απαιτεις να μη σε κρινουμε;Αυτο παλι που το ξαναδες;Γραφεις επωνυμα, δηλωνεις την ιδιοτητα σου και θελεις να βρισκεσαι στο απυροβλητο;Οχι φιλε μου.Αρχη ανδρα δεικνυσι και δυστυχως σ'αυτον τον τομεα η βαθμολογια σου ειναι "0".Θα μου πεις οτι δεν εχουν ολοι την πραοτητα ενος Γιανναρα.Ισως να φταιμε και εμεις που περιμενουμε πολλα απο εσας τους ακαδημαϊκους ξεχνωντας οτι ειστε και εσεις ανθρωποι με ελλατωματα.


    Σταματης Παναγακος Γυθειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. sterg απολαυσε ακομα εναν "ελεφαντα" γνωσεων.Με την μονη διαφορα οτι αυτος ειναι στην κυριολεξια ελεφαντας. Παχυδερμο πρωτης ταξεως.Βρε δεν πα να χτυπιεσαι και εσυ και ο Παναγακος μηπως τον συνετισετε, αυτος εκει.Τσιτωσε τα ποδια του σαν μουλαρι και συνεχιζει ακαθεκτος.Με το χερι στην καρδια πες μας αν θα ηθελες το παιδι σου να εχει τετοιους καθηγητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 23 Ιουλίου 2010 4:54 μ.μ.
    23 Ιουλίου 2010 11:10 μ.μ.

    //Τουρκια, Σαουδικη Αραβια, Τυνισια, Αιγυπο κτλ//

    //"Νυχτα των Μεγαλων Μαχαιριων" του 1934?//

    //αν δεν τους μαζεψει κανεις αυριο μεθαυριο μπορει να βαλουν καμια βομβα//

    //"Brigade Nere"//

    //"Brigade Rose"//

    //Αλντο Μορο//

    //"Νυχτα των Μεγαλων Μαχαιριων"//

    //ad hominem//

    //"Der Strurmer"//


    "Το θολωμένο μου μυαλό"
    ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ.

    Η αν προτιμάτε
    when the information’s process becomes unaffordable for a small brain.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "Ρε Βουλγαρη ωραιος εισαι.Κουνας μπροστα στη μουρη μας τις περγαμηνες σου και απαιτεις να μη σε κρινουμε;Αυτο παλι που το ξαναδες;Γραφεις επωνυμα, δηλωνεις την ιδιοτητα σου και θελεις να βρισκεσαι στο απυροβλητο;Οχι φιλε μου.Αρχη ανδρα δεικνυσι και δυστυχως σ'αυτον τον τομεα η βαθμολογια σου ειναι "0".Θα μου πεις οτι δεν εχουν ολοι την πραοτητα ενος Γιανναρα.Ισως να φταιμε και εμεις που περιμενουμε πολλα απο εσας τους ακαδημαϊκους ξεχνωντας οτι ειστε και εσεις ανθρωποι με ελλατωματα."
    ταδε εφη ο ανθρωπος με την "μοσχαρισια γλωωσσα" (ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΡΟΣ)

    KΡΙΤΙΚΗ:
    1)Ποσε φορες ο`εν λογω "κυριος" εμφαιστηκε στον Ινφογνομων (εκτος απο οταν ηθεκε να ασχοληθει μαζι μοΥ, γιατι μου `εχει αδυναμια απο τοι φαινεται=0
    2)Σχεση των γραφομενων του με το θεμα του αρθρου=0
    3)Επιχειρηματολογια=0
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    τον εν λογω "κυριο" τον εκφραζει το "0" η οπως θα`ελεγε και ο Ι.Μ. Παναγιωτοπουλος ειναι "επιδεξιο μηδενικο".Δυστηχως δεν μπορω να τον βοηθσηω ως αναρμοδιος ας αποταθει λοιπον σε κανενα ψυχιατρο η ας παει να δει κανεναν μοναχο σε καμια σκητη του Αγιου Ορους.Διαφορετικα οπως ελεγε και η Καθολικη Εκκλησσια τον Μεσαιωνα για περιπτωσεις σαν `την δικη του "ας ειναι νεκρος για τον κοσμο αλλα ας ειναι ζωντανος για τον ΘΕΟ"
    Επισης επαναλαμβανω δεν ειμαι φιλος του και δοξα τω ΘΕΩ δεν χρειαζομαι την φιλια του (ασχετα με οτι νομιζει αυτος) ας τα βρει πρωτα `με τον ευατο του διαφορεςτικα μαλλον δεν θα εχει καλα ξεμπερδεματα...
    Προς τελευτιους ανωνυμους: O φρισαισμος απο οτι φαινεται δεν γνωριζει ορια η οπως ελεγε και ο Goethe η βλακεια ειναι αητητη (ειδικα για τον τελευταιο που επειδη δεν εμαθε καποια πραγματα στο σχολειο που (δεν) πηγε δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν κιολας!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Ανώνυμος είπε...
    sterg απολαυσε ακομα εναν "ελεφαντα" γνωσεων.Με την μονη διαφορα οτι αυτος ειναι στην κυριολεξια ελεφαντας. Παχυδερμο πρωτης ταξεως.Βρε δεν πα να χτυπιεσαι και εσυ και ο Παναγακος μηπως τον συνετισετε, αυτος εκει.Τσιτωσε τα ποδια του σαν μουλαρι και συνεχιζει ακαθεκτος.Με το χερι στην καρδια πες μας αν θα ηθελες το παιδι σου να εχει τετοιους καθηγητες;

    24 Ιουλίου 2010 2:31 μ.μ."

    -----------------------
    Συνιστω ψυχραιμια προς ολους μας.
    Και σε εσενα Χρηστο.Μη θες να τα
    τελειωσεις ολα τωρα,εχουμε μελλον να σε γνωρισωμε στον ιστοχωρο αυτο
    σε αλλα θεματα και να συμβαλεις και εσυ στην κατανοηση θεματων που τρεχουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.