14/7/10

Πυρήνας «Γκρίζων Λύκων» χτυπά στην Θράκη


View Larger Map
Γράφει η Μελαχροινή Μαρτίδου
Δείγματα εκφοβισμού των χριστιανών κατοίκων στον επαρχιακό άξονα Ανθοχωρίου, Αράτου και Αρίσβης

Στόχος η δημογραφική συρρίκνωση του χριστιανικού στοιχείου κάτω από ένα καθεστώς «τυχαίων» γεγονότων που θα συμβαίνουν σε τακτικά διαστήματα σε βάρος τους

Το δημοσίευμα δεν αποβλέπει στο να δημιουργήσει φόβο και άγχος στους αναγνώστες, αλλά πάντα με συναίσθηση ευθύνης να δημιουργήσει τον προβληματισμό που επιβάλλεται σχετικά με γεγονότα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, τυχαία. Πέραν τούτου ουδέν. Τυχαία δεν είναι, όπως θα πουν οι άνθρωποι που τα αντιμετωπίζουν με μια πιο διεισδυτική ματιά. Τα συνθήματα των Γκρίζων Λύκων και οι πρακτικές τους πυκνώνουν στην Θράκη, αποδεικνύοντας ότι ο πυρήνας που έχουν δημιουργήσει εδώ, κινείται και δρα με την δική του μεθοδολογία.

«Η Τουρκία ως ένα συντεταγμένο κράτος με ιμπεριαλιστικό και φασιστικό χαρακτήρα λειτουργίας, έχει κάθε λόγο να δημιουργεί ζητήματα στην ελληνική Θράκη, όπου με κάθε τρόπο και χρησιμοποιώντας πότε τα κόμματα που εναλλάσσονται στην κυβέρνηση και πότε με άλλα, που έχουν καθαρά εθνικιστικό προσανατολισμό προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας στην περιοχή», θα πει άνθρωπος που παρακολουθεί μέσα από στρατηγικές αναλύσεις, τον τρόπο που κινείται η γειτονική χώρα.

Αφορμές για πόλωση του κλίματος και για τη δημιουργία εντάσεων και ψυχρών επεισοδίων θα προκύπτουν πάντα με προβοκατόρικη διάθεση. Το θέμα είναι να μπουν υπό έλεγχο όλες αυτές οι τακτικές και να απομονωθούν φασιστοειδείς πρακτικές ατόμων που μπερδεύουν ότι εδώ τελικά είναι Ελλάδα.

Συνθήματα του τύπου «Έλληνες έξω από την Θράκη» κι άλλα που γράφηκαν σε κεντρικούς τοίχους στην Αρίσβη, δεν είναι η λύση να τα κουκουλώνουμε με το ασβέστωμα, αλλά να δει κανείς τι κρύβεται από πίσω. Γιατί γράφονται και τί υποδηλώνουν μαζί και με άλλα απαράδεκτα που συμβαίνουν και έχουμε μάθει να τα ανεχόμαστε. Τρεις εμπρησμοί στον Άρατο σε χριστιανικά σπίτια, ανθελληνικά συνθήματα στην Αρίσβη και προκλήσεις στο Ανθοχώρι. Όλα σε απόσταση ανάσας στον ίδιο οδικό άξονα όπου κινούνται ανενόχλητοι οι γκρίζοι λύκοι.

Αλλού -όπου τους παίρνει- δημιουργούν περισσότερα πράγματα και καταστάσεις, έχοντας ως ορμητήριο τα τζαμιά, κάτι που θα επιχειρήσουν να το κάνουν κι εδώ. Επαγρύπνηση και ετοιμότητα χρειάζεται σ’ αυτό το λεπτό θέμα, αφού πλέον οι γκρίζοι λύκοι επέλεξαν να δείξουν τα δόντια τους στην ελληνική Θράκη.

15 σχόλια:

  1. αν το Ελληνικο Κρατος δεν θέλει ή δεν μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες του η μόνη λύση είναι η αυτοοργάνωση των πολιτών και η δημιουργία ομάδων αυτοπροστασίας με οτι και αν αυτό σημαίνει και μη προτρέξουν διάφοροι να πουν οτι αυτά τα λένε οι φασίστες.
    Εκτός κι αν το να υπερασπίζεσαι τη ζωη σου την οικογενεια σου και την περιουσία σου ειναι φασιστικό.
    Τότε χίλιες φορές καλλίτερα να σε πουν φασίσατ πρά να είσαι και με τη βούλα μ**κας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Γκρίζοι Λύκοι ποτέ δεν σταμάτησαν το έργο τους, χρόνια τώρα, όχι μόνο στην Θράκη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδος ..Το ζήτημα είναι τι κάνουμε εμείς αφενός ως λαός αφετέρου ως πολιτεία.
    Σαν λαός παρατηρώ ότι έχουμε πολλούς προδότες που πιστεύουν ότι είναι εθνικιστής όποιος μιλάει εναντίων όσων ονομάζουν τον εαυτό τους Μουσουλμάνο Τουρκικής καταγωγής και ζει στην Ελλάδα .
    Σαν πολιτεία και πολιτικοί λάμπουν δια της προδοτικής τους απουσίας. Οσοι δε επιλέγουν να μην απέχουν προδίδουν καθημερινά με τις πράξεις τους και βοηθούν με την λεγόμενη ''ειρήνη και όχι πόλεμοες'' τον διαμελισμό της πατρίδας μας.
    Δυχτηχώς η σημερινή έννοια της λέξεως ειρήνη ξεκινάει και τελειώνει στο άρνηση ξεβολέματος και στο καλύτερο ξεπούλημα λίγων στρεμμάτων γης ώστε να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια χωρίς πατριωτικές και εθνικές οχλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. //Στόχος η δημογραφική συρρίκνωση του χριστιανικού στοιχείου//
    -------------
    Υπάρχει ένα πολύ ωραίο ...κολπάκι που εξουδετερώνει τον στόχο τους.
    Η μαζική ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

    Εάν μεταφέρουν τα εκλογικά τους δικαιώματα εκεί ΟΛΟΙ οι Θρακιώτες που ζουν σήμερα σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, μαζί με άλλο 1.000.000 μη Θρακιώτες (σύνολο 1.500.000 ψηφοφόροι), οι τουρκογενείς θα είναι κάτω από 2% του συνολικού πληθυσμού.

    Σε αυτή την περίπτωση, όχι μόνο βουλευτή δεν εκλέγουν, αλλά ούτε κλητήρα.
    Και άσε το Προξενείο τους να ψάχνεται !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο όταν φοβηθούν οι αυτοαποκαλούμενοι "Τούρκοι", οι Γκρίζοι Λύκοι και οι πράκτορες του Τουρκικού Προξενείου θα λουφάξουν στην Θράκη.

    Και εάν δεν τους αρέσει η Ελλάδα να φύγουν και να πάνε στην Τουρκία.

    Έλληνες οργανωθείτε.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιο το νοημα τετοιων δημοσιευματων ;
    σε ποιους απευθυνονται ;

    το πολυ πολυ να κινητοποιησει τιποτα ακραιους , τιποτα γραφικους πατριωτες κανενα παλιοδεξιο και τετοιου επιπεδου ατομα
    αποτελεσμα ;
    να γινουν τιποτα γραφικες συγκεντωσεις , να γραφουν στα μπλοκ διαφορα σχολια και γενικα να συνεχιστει το προβοκατορικο κλιμα

    γνωστο ταχυδακτηλουργικο κολπο , γνσωτο τροπος λειτουργιας των μμε που αθελα του παιζει και ο Χρονος.

    στρεφουμε την προσοχη μας σε ενα εξωτερικο εχθρο (τους τουρκους) μιλαμε για πολεμους (μακρια απο την ευρωπαϊκη πραγματικοτητα κλπ

    τα πραγματα ειναι πιο απλα
    ας αναρωτηθουμε ,
    αυτη τη στιγμη ποιος ειναι ο μεγαλυτερος αχθρος ; που εινια ο μεγαλυτερος εχθρος ; απο τι κινδυνευουμε ;
    ποιους πρεπει να κινητοποιησουμε ;

    ας πουμε οτι δεν μπορεις να σκεφτεις μια απαντηση

    επανερχομαι στο δημοσιευμα

    υπαρχει περιπτωση να διαβασει αυτο το δημοσιευμα ενας συμβολαιογραφος; ενας φαρμακοποιος; ενας εφοριακος ; ενας δικηγορος ; ενας της πολεοδομιας ; ενας νομαρχης ή δημαρχος δωδεκανησων και κυκλαδων ; ...

    και να του το δωσεις και να τον πληρωσεις να το διαβασει θα πει οτι ζεις αλλου και κυνηγας χιμαιρες.

    εχει δικιο αλλα αυτοι βγαζουν σωστο συμπερασμα με λαθος σκεπτικο.
    μην δουμε το λαθος σκεπτικο τους αλλα να σκεφτουμε γιατι εχουν δικιο

    η Ελλαδα χανεται απο ενεργειες των γκριζων λυκων ; απο ξενους που μας επιβουλευονται ;

    η Ελλαδα χανεται απο μεσα ,
    καντε μια γυρα να δειτε Ελληνικες σημαιες θα βρειτε σε τιποτα παλιατζιδικα .

    o χωρος που κατεχουμε ιναι πολυς για τις δυνατοτητες μας (και δεν εννοω τις στρατιωτικες)

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρόβλημα δεν είναι οι Γκρίζοι Λύκοι αλλά ο ξένος παράγοντας (Αμερικανοί, Άγγλοι, Γερμανοί...) που αναγνωρίζουν ανθρώπινα δικαιώματα μόνο σε συγκεκριμένες εθνικές ομάδες ανάλογα με τα συμφέροντά τους.

    Αν οι Έλληνες της Θράκης συσπειρωθούν και οργανωθούν θα κατηγορηθούν ως φασιστικές και ρατσιστικές συμμορίες, και θα απαιτηθεί η απομάκρυνσή τους. Αν λειτουργήσει και επιβληθεί ο νόμος, θα κατηγορηθεί το Ελληνικό κράτος για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιώμάτων, με ζητούμενο πάντα μια "ειρηνευτική" επέμβαση.

    Σκοπός των ξένων είναι επιστροφή στα προ των Βαλκανικών πολέμων σήνορα και έχουν τη δυνατότητα να το επιβάλλουν. Γι' αυτό σωστά το κράτος το παίζει "καθυστέρηση" αλλά δυστυχώς πάσχουμε σε οργάνωση και διαφθορά (τοπική αυτοδιοίκηση, δημόσια διοίκηση, δικαστική εξουσία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχουν πολλοί τρόποι σοβαρής αντίδρασης της πολιτείας στα φαινόμενα αυτά (χωρίς ακρότητες που θα έριχναν νερό στο μύλο των καλοθελητών), πολιτική βούληση δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ασπρος λυκος μαυρος λυκος γκριζος λυκος παντα λυκος ειναι.οι λυκοι ειναι επικυρηγμενοι.οπου τους βρουμε τους σκοτωνουμε.
    η νοοτροπεια τιποτε δεν διεκδικουμε που τοσο πονηρα περασε, ο πρακτορας της μοσαντ , μας εφερε απο διεκδικητικη θεση αυτου που τα εχασε στην θεση του αμυνομενου και αυτο ηταν το ζητουμενο,ολα τα αλλα -εξοπλισμοι,λεονταρισμοι που καταληγουν σε μεα κουλπα- ηταν επι της ουσιας ΤΡΙΧΕΣ με διπλο σκοπο α)να χρεωσουν την ελλαδα ,παιρνοντας τις μιζες β)να παρετηθουμε απο την εκμεταλευση των πετρελαιων του αιγαιου.
    οσο για σενα κυριε h σε εχουμε ξαναδει και σε εχουν ξανακραξει,ΔΕΝ κανεις καλη δουλεια ,αλλαξε επαγγελμα γιατι σαν προβοκατορας δεν κανεις μια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δε θελω να γινω μαντης δεινων ομως κοιτα που θα λεμε ''η θρακη ειναι μακρια....''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 14 Ιουλίου 2010 4:55 μ.μ

    ασπρος λυκος μαυρος λυκος γκριζος λυκος παντα λυκος ειναι.οι λυκοι ειναι επικυρηγμενοι.οπου τους βρουμε τους σκοτωνουμε

    μαλλον δε σοβαρολογεις .

    σκότωσέ τους (ερκει και που το λες και το διαδιδεις ) και μετα ελα να μου πεις ποιο ειναι ο προβοκατορας .
    εχει αποδειχθει οτι οι καλυτεροι προβοκαταρος ειναι αυτοι που δεν ξερουν οτι ειναι .
    τους παροτρυνουν σε ενεργειες εκμεταλευομενοι τον ρομαντισμο και τις ευαισθησιες τους

    ρωτα και κανα ποιο ειδικο εδω μεσα.

    πρωτα λοιπον εξασφαλισε τα νωτα σου πριν σε πουλησουν

    μεχρι τοτε συγκρατησε τα νευρα και τον αυθορμητισμο σου

    φιλικα

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. //οι λυκοι ειναι επικυρηγμενοι.οπου τους βρουμε τους σκοτωνουμε.//
    Σε ποιά χώρα ζεις;;;
    Στην οποία οι λύκοι είναι "επικυρηγμενοι" ;;;
    Για το ζώο λύκο μιλάω...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μετα την μεταπολιτευση η σταση μας απεναντι στην μουσουλμανικη μειονοτητα ηταν απο ανεκτικη εως ευνοικη .τηρησαμε τις συμφωνιες ,δεν διωξαμε κανενα ,δεν κατασχεσαμε την περιουσια κανενος ατομου η' θρησκευτικου οργανισμου,τους δωσαμε την δυνατοτητα στην αρχη και μετα τους ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΜΕ να διδασκονται στην τουρκικη -κατα ΠΑΡΑΒΑΣΗ της συνθηκης της λωζανης-τους εδωσε και ο κυριος.. γαπ και ποσοστοση στα ΑΕΙ-κατα ΠΑΡΑΒΑΣΗ του ελληνικου συνταγματος-.
    οι ευκαιριες ιδιες ,ο τροπος σκεψης διαφορετικος μεταξυ μουσουλμανων και χριστιανων
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ φτασαμε στο σημειο ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ να εμφανιζονται και να δρουν οι χειροτεροι φασιστες που εχει να επιδειξη το βρωμερο τουρκικο κρατος,ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΣΟΥΝ -ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
    Γ Ι Α Τ Ι ?? επειδη τα κυβερνοντα κομματα τα οποια ενδειαφερονται ΜΟΝΟ για τα ψηφουλακια ,αυτα τα αθλια κομματα που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την χωρα μου ,ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ καθε αλητη επιδοτουμενο του τουρκικου προξενειου -ΓΙΑ ΕΝΑ(1) ΒΟΥΛΕΥΤΗ.Διαβαζοντας την ιστορια του πολεμου του 1897 μαθαινουμε οτι τα αφεντικα της γαλλιας και αγγλιας τον υποκινησαν για να μας χωσουν ακομη βαθυτερα στον διεθνη οικονομικο ελεγχο και σιγουρα βρηκαν ευηκοα ωτα και στις δυο πλευρες ,ΑΛΛΑ οταν ο ενας εκ των δυο ειναι αποφασισμενος να τσακωθει τοτε ΟΤΙ και να κανεις τον καυγα ΔΕΝ τον γλυτωνεις και καλα ειναι να εισαι ,αν οχι υλικα ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΘΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΣ.
    ΟΑΛ τα αλλα με τις μπουρδολογιες τυπου προβοκατορες και λοιπα απο οπου και αν προερχονται ,πολυ λιγο μετρανε.-
    νικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οταν ο αλλος ειναι αποφασισμενος να καυγαδιση κανεις δεν μπορει να το αποφυγει.τουλαχιστον μια ηθικη προετοιμασια την δικαιουται ο ερμος ο λαος που για 40 χρονια τον προδιδουν για πεντε ψηφουλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. afou den mas 8eloun stin ellada as entax8oume stin tourkia...ax ka'i'meni mou 8raki exis gini to mpalaki tou ka8enos.NTROPI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η λυση ειναι μια.
    Αυτοοργανωση και αυτοπροστασια.
    Πηγαινετε σε οποιοδηποτε απομακρυσμενο (και οχι μονο) χωριο της Ηπειρου και θα διαπιστωσετε οτι σχεδον ολοι οι μονιμοι κατοικοι (υπερηλικες οι περισσοτεροι) απο τα μεσα της δεκαετιας του 1990 και υστερα, εγιναν φανατικοι ...κυνηγοι.
    Ολοι εχουν δικανα για να προστατευονται απο ... τους λυκους που κατεβαιναν (και κατεβαινουν ακομα σε καποιες περιοχες) απο τα βουνα για πλιατσικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.