22/7/10

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Γ. Παπανδρέου-Σ. Πέρες

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο του Ισραήλ.Ο Έλληνας πρωθυπουργός συνοδεύεται από τον αναπληρωτή υπουργό των Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή.

"Ηρθατε στα πολιτικά πράγματα την πιό δύσκολη στιγμή για τη χώρα σας. Γνωρίζω ακριβώς πώς αισθάνεστε. Και για να είμαι πιό σαφής, πριν από αρκετά χρόνια σε μια αντίστοιχη περίοδο, στη δυσκολότερη οικονομική συγκυρία για τη δική μου χώρα, είχα αναλάβει και εγώ τη διακυβέρνηση. Ο πληθωρισμός ήταν εκτός ελέγχου και χρειάστηκε να πάρουμε μια σειρά από σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια κρίση αντίστοιχη αυτής που αντιμετωπίζετε εσείς και αυτή που αντιμετωπίσαμε εμείς, αρκετά χρόνια πριν, τα μέτρα αυτά είναι απαραίτητα. Είχαμε αντίστοιχες διαδηλώσεις για τα μέτρα που πήραμε, τα οποία ήταν ιδιαίτερα σκληρά, η δημοτικότητα της κυβέρνησής μου είχε βουλιάξει. Ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν ουσιαστικά και πραγματικά και είχαν άμεσο αντίκτυπο στην οικονομία. Εύχομαι η Ελλάδα να εξέλθει της κρίσης αυτής και να μην επιστρέψετε ποτέ στο σημείο στο οποίο βρεθήκατε. Σας εύχομαι το τέλος της κρίσης να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα. Η Ελλάδα και το Ισραήλ είναι πλέον κοντά από ποτέ άλλοτε, ιστορικά, πολιτικά, καθώς επίσης και σε δεκάδες άλλους τομείς και καθημερινά διαπιστώνουμε τη βελτίωση και ανάπτυξη των σχέσεών μας", δήλωσε ο πρόεδρος του Ισραήλ.

Απαντώντας ο Έλληνας πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ισραήλ για τις ευχές τις οποίες εξέφρασε και τόνισε ότι η ίδια η κρίση αποτελεί μια πρόκληση για να την ξεπεράσουμε και να κερδίσουμε. "Καταφέραμε να πάρουμε μια σειρά από δύσκολα και επίπονα μέτρα χάρη στη στήριξη που είχαμε από τον κόσμο. Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό και έλεγχο του δημοσίου χρέους και έχοντας ξεπεράσει το δύσκολο κομμάτι, μπορούμε πλέον να ευελπιστούμε".

"Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ειδικότερα που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Μέσα από τα χρόνια και μέσα από διαφορετικές θέσεις που υπηρετήσαμε ο καθένας, έχουμε αναπτύξει μια φιλική, προσωπική και δοκιμασμένη στο χρόνο σχέση. Βρίσκομαι εδώ με διπλή ιδιότητα, του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του Ελληνα πρωθυπουργού. Όμως το κύριο είναι ότι για πρώτη φορά πρωθυπουργός της Ελλάδας επισκέπτεται το Ισραήλ από την αναγνώρισή του και έπειτα. Είναι σημαντικό να αναπτύξουμε τη διμερή συνεργασία, την περιφερειακή συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής και υπάρχουν αρκετά ζητήματα στα οποία μπορούμε να συνεργαστούμε για να δώσουμε ώθηση σε κάτι που και οι δύο έχουμε ταχθεί και αφορά την ειρήνευση στην περιοχή".

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τον Σιμόν Πέρες, ο Έλληνας πρωθυπουργός μετέβη στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ όπου και επισκέπτεται το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων. Ο κ.Παπανδρέου μετέβη πεζός από την πύλη της Τζάφα στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων όπου, αυτή την ώρα, γίνεται δεκτός από τον προκαθήμενο της Σιωνίτιδας Εκκλησίας Πατριάρχη Θεόφιλο τον Γ'.

Προσφωνώντας τον ο Πατριάρχης ανέφερε: " Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος, σάς υποδεχόμαστε και σας ευχόμαστε να πετύχετε τους στόχους σας σ' αυτή την ειρηνευτική πρωτοβουλία που αναλαμβάνετε σε μια δύσκολη χρονική στιγμή που οι ισορροπίες και τα δεδομένα στη Μέση Ανατολή κλυδωνίζονται".

Αμέσως μετά ο κ.Θεόφιλος παρασημοφόρησε τον Ελληνα πρωθυπουργό, τιμώντας τον με το Μεγαλόσταυρο του Παναγίου Τάφου. " Σας δίνουμε αυτό το σταυρό από καρδιάς, ευχόμενοι επιτυχία στο έργο σας και να σας δώσει ο μεγαλόσταυρος τη δύναμη για να συνεχίσετε τον αγώνα σας ώστε να εξέλθει η Ελλάδα από την κρίση".

Απαντώντας ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι είναι για τον ίδιο μια ιδιαίτερη στιγμή την οποία και θα θυμάται για πάντα " Θα φέρω αυτό το σταυρό ως σύμβολο ενότητας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων".

Αντίστοιχα παρασημοφορήθηκαν με τα Μετάλλια του Παναγίου Τάφου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας και ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Reporter.gr

26 σχόλια:

  1. Μια Ισραηλινή φίλη μου εξήγησε σήμερα, γιατί στο Ισραήλ δεν χρησιμοποιούν στα μαθηματικά κλπ όταν γράφουν με το χέρι το σύμβολο "+" όπως παντού αλλού στον κόσμο.
    Διότι είναι χριστιανικό σύμβολο.
    Αντί για "+" γράφουν το "Τ" ...ανάποδα!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To "ιδιαίτερα θερμό κλίμα που διεξήχθη η συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους Ισραηλινούς" οφείλεται στο ότι από την τσιγκουνιά τους οι εβραίοι δεν είχαν ανοίξει το ...κλιματιστικό !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλαχιστον θα μπορουμε να σχολιαζουμε ελευθερα σημερα μιας και οι τοπικοι σαγιανιμ εχουν τρεξει στο ισραηλ* να κανουν τον μεταφραστη για τον αβαφτιστο.
    Αναμενουμε αγωνιωδως την φωτο του αβαφτιστου με το εβραιο-σκουφι που κολλανε στους επισημους οι οβριοι οταν θα τον τραβανε στα Μουσεια** τους και στα τειχη του Μισους να βαλη το "χαρτακι" του, επικοινωνια με τον γιαχβε τους.

    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    * Μη ανεγνωρισμενο απο το συνολο των κρατων μελων του ΟΗΕ
    ** Καθ' οτι οι εβραιοι σιωνοναζιστες εχουν ελλειψη θετικης ιστοριας και πολιτισμου, γραφουν και δημιουργουν ψευτικα γεγονοτα (ιδε Αννα Φρανκ) μπας και κοροϊδεψουν καναν αβαφτιστο σαν το Τζεφρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ τζιμης
    22 Ιουλίου 2010 1:01 μ.μ.

    Σωστα οτι εχουν αντικαταστησει το συμβολο της προσθεσης με το αναποδο "Τ".
    Ο πραγματικος λογος ειναι οτι τα εβραιακια μαθαινουν απο μικρα να φτυνουν τον Σταυρο, Θρησκευτικο συμβολο των απανταχου Χριστιανων.
    Το φτυσιμο του Σταυρου απο εβραιους στην Ιερουσαλημ ειναι καθημερινο γεγονος που γινεται με την ανοχη του επισημου "δημοκρατικου τους κρατους". Πληθος οι καταγγελιες απο ιερωμενους και λοιπους Χριστιανους τουριστες.
    Αλλα ο πραγματικος λογος ειναι αλλος.
    Για σκεψου στο μαθημα της αριθμητικης τα εβραιακια να φτυνουν οπου βλεπανε Σταυρο στα τετραδια και στα βιβλια τους!
    Χαμος θα γινοτανε στο εκπαιδευτικο τους συστημα.



    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Iranian authorities amputated the hands of five convicted Iranian thieves in a prison in the western city of Hamedan on Thursday, Reuters cited from a report by the semi-official ILNA news agency.

    "When a hand gets used to commit robbery and cause harm to people it must be shortened," local judiciary official Akbar Biglari was quoted as saying.

    οι κακοι εβραιοι φταινε και για αυτο, ετσι Omadeon?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Αντί για "+" γράφουν το "Τ" ...ανάποδα!!!"

    Το γεγονός ότι δίνουν τόση μεγάλη σημασία σε αυτό... κάτι δείχνει.
    Η εμμονή τους ανήκει στις αρμοδιότητες της Ψυχιατρικής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @23 Ιουλίου 2010 8:53 π.μ.
    Αν εβαζες και καποιο link το σχολιο σου θα ηταν πληρεστερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. //οι κακοι εβραιοι φταινε και για αυτο, ετσι Omadeon?
    23 Ιουλίου 2010 8:53 π.μ.//
    ----------------
    Για σένα φταίνε τα μικρά παιδιά στην Γάζα και οι ακτιβιστές από όλο τον κόσμο που θέλουν να στείλουν βοήθεια εκεί !
    Όλοι αυτοί είμαστε ...φανατικοί ισλαμιστές που θέλουμε, κατά την γνώμη σας, σκότωμα !!!

    Δεν ξέρεις ότι οι περισσότεροι που καταδικάζουμε το Ισραήλ, καταδικάζουμε και το Ιράν για τα εγκλήματα που διαπράττει κατά των πολιτών του;

    Ποιος στον κόσμο όλο έχει εξουσιοδοτήσει το Ισραήλ να αποτελέσει τον κυματοθραύστη που θα ανακόψει τα ισλαμικά/εθνικιστικά (άρα επικίνδυνα) κύματα που απειλούν τον δυτικό πολιτισμό;

    Ποιος του έχει πει ότι για να το πετύχει πρέπει να βομβαρδίζει άμαχους;
    Ποιος το έχει αναγορεύσει σε σωτήρα της Δύσης;
    Οι ευρωπαϊκές χώρες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα -εάν υπάρξει βούληση- με σωστό τρόπο που να αρμόζει στον πολιτισμό μας και όχι σφάζοντας!!!

    Με την τακτική του το εβραϊκό κράτος δουλεύει εναντίον της Δύσης αφού σφάζοντας αθώους, ενδυναμώνει τον φανατισμό και τον στρέφει εναντίον της.

    Εμείς λέμε να σταματήσει το Ισραήλ την γενοκτονία στην Παλαιστίνη και εσείς μας λέτε διάφορα λογικίστικα και εξυπναδίστικα για τους Ιρανούς που κόβουν χέρια.

    Με την τακτική σας των αποκλεισμών εφοδίων και τις σφαγές, ΕΣΕΙΣ τους έχετε οδηγήσει στην αγκαλιά της Χαμάς και της Τεχεράνης.

    Και το κάνετε σκόπιμα διότι είσαστε εγκληματίες και θέλετε να έχετε την δικαιολογία για να τους εξοντώσετε για να πάρετε την πατρίδα τους. Αλλιώς, είσαστε ηλίθιοι ολκής !!!
    (0,00001% στο δεύτερο)

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "...στο Ισραήλ δεν χρησιμοποιούν στα μαθηματικά κλπ όταν γράφουν με το χέρι το σύμβολο "+" όπως παντού αλλού στον κόσμο.
    Διότι είναι χριστιανικό σύμβολο..."
    "...Ο πραγματικος λογος ειναι οτι τα εβραιακια μαθαινουν απο μικρα να φτυνουν τον Σταυρο, Θρησκευτικο συμβολο των απανταχου Χριστιανων.
    Το φτυσιμο του Σταυρου απο εβραιους στην Ιερουσαλημ ειναι καθημερινο γεγονος που γινεται με την ανοχη του επισημου "δημοκρατικου τους κρατους". Πληθος οι καταγγελιες απο ιερωμενους και λοιπους Χριστιανους τουριστες..."
    Το αίσχος των Omadeon και Τζίμη με τα ασύστολα ψεύδη και φαντασιώσεις τους αγγίζει πραγματικά την αρμοδιότητα ψυχιάτρου! Το μόνο που τους υποκινεί για να σχολιάσουν ένα θέμα που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με το Ισραήλ ή το εβραϊκό στοιχείο είναι το απίστευτο μίσος τους για τους Εβραίους.
    Κατά τη γνώμη μου ατιμωτικές εκφράσεις για ένα λαό συλλήβδην (όποιος κι αν είναι αυτός!) δε θα 'πρεπε να γίνονται δεκτές πουθενά - αλλά, δυστυχώς, μάλλον ονειροβατώ!

    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Μη ανεγνωρισμενο απο το συνολο των κρατων μελων του ΟΗΕ
    ** Καθ' οτι οι εβραιοι σιωνοναζιστες εχουν ελλειψη θετικης ιστοριας και πολιτισμου, γραφουν και δημιουργουν ψευτικα γεγονοτα (ιδε Αννα Φρανκ) μπας και κοροϊδεψουν καναν αβαφτιστο σαν το Τζεφρι."
    Κανεναν ΣΟΒΑΡΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ που να υποστηριζει την αποψη σου για την Αννα Φρανκ μπορεις να βρεις? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!Επιπλεον σιωνοναζιστες=τραγελαφος (ελπιζω να ξερεις τι σημαινει ο ορος).Παντως εσκασα στα γελια!

    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. //Κατά τη γνώμη μου ατιμωτικές εκφράσεις για ένα λαό συλλήβδην (όποιος κι αν είναι αυτός!) δε θα 'πρεπε να γίνονται δεκτές πουθενά - αλλά, δυστυχώς, μάλλον ονειροβατώ!
    ΜΠΡΟΥΝΟ//
    ---------------
    Πάλι ζητάς λογοκρισία;
    Θα μου πεις "εδώ οι σιωνιστές έχουν χτίσει τείχη και έχουν αυτοφυλακιστεί στο Ισραήλ.
    Η λογοκρισία μας νοιάζει;;;" !!!!

    Και να αφήσεις την καραμέλα ότι βρίζουμε τον εβραικό λαό επειδή μόνο και μόνο είναι εβραίοι.

    Για τους εγκληματίες και τους σιωνιστές φασίστες τα λέμε.
    Όταν οι εβραίοι ήσαν τα θύματα των ναζί, τους υποστηρίξαμε όσο μπορούσαμε. Είμασταν στο πλευρό του αδύναμου.
    Και στο τέλος κατηγορηθήκαμε πάλι για ρατσισμό.
    Αυτό είναι σιωνιστικό κόλπο για να μη σας κάνει κριτική κανένας όταν σφάζετε. Όποιος κάνει κριτική στα εγκλήματα του Ισραήλ είναι ναζί και ρατσιστής.
    Τώρα, η αδύνατη πλευρά είναι οι Παλαιστίνιοι και υποστηρίζουμε αυτούς.
    Εάν κάποια στιγμή ξυπνήσουν και σας πάρουν φαλάγγι και σας σφάζουν, ενώ μπορούν να το αποφύγουν, πάλι μαζί σας θα είμαστε !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Αντί για "+" γράφουν το "Τ" ...ανάποδα".
    Αυτό μου το είπε χθες μια Ισραηλινή φίλη και μου το έδειξε πώς γίνεται στο μπλοκάκι της.
    Τι φταίω εγώ;
    Το επιβεβαίωσε και ο Ομαδεόν.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σιωνοναζιστες = εβραίοι εθνικιστές (που είναι κακό) + χρήση ναζιστικών μεθόδων (που είναι ακόμα πιο κακό).
    Απλό, να το καταλάβει ακόμα και 10χρονο παιδί!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το δήθεν ημερολόγιο της Φρανκ είναι γραμμένο εκ των υστέρων με...στυλό.
    Κάτι που δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα στα χρόνια του πολέμου που έγραφαν ή με μολύβι ή με πένα+μελάνι ...

    Υπάρχει και άλλο βιβλίο γραμμένο από κάποιον εβραίο που επέζησε του Ολοκαυτώματος ο οποίος εξιστορεί σε αυτό όλα τα μαρτύρια που πέρασε στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωησης.

    Μόνο που αυτός, ουδέποτε είχε φύγει από την Ελβετία όπου ζούσε ...αμερικάνικα όλα τα χρόνια πριν και κατά την διάρκεια του πολέμου.

    Αναφέρεται στο βιβλίο του εβραίου καθηγητή στις ΗΠΑ, Νόρμαν Φινκελστάιν "Η Βιομηχανία του Ολοκαυτώματος / Σκέψεις σχετικά με την εκμετάλλευση της εβραϊκής οδύνης" !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καποιοι μαλλον "ξεχνουν" οτι το Ισλαμ θεωρει ως σιχαμερο συμβολο τον ΣΤΑΥΡΟ γιαυτο σε τελικη αναλυση υπαρχει και η Ερυρθα Ημισεληνος γιατι οι Μουσουλμανοι δεν θα δεχοντουσαν ποτε τις υπηρεσιες του Ερυθρου ΣΤΑΥΡΟΥ...
    Και επειδη ορισμενοι εχουν αναγκη να "μαθουν την αλβαβητο απο την αρχη"ΝΑΖΙ=εκ του N.S.D.A.P. Νational Sosialiste Deutche Arbeite Partei= Εθνικο-Σοσιαλιστικο Κομμα Γερμανων Εργατων.Ιδρυθηκε το 1919 ως D,A.P.=Κομμα Γερμανων Εργατων απο τον Αrthur Dextler.και μετονομαστηκε σε N.S.D.A.P. το 1921 οταν ο Χιτλερ ανελβε την αρχηγια.Ο ορος ΝαΖι προερχεται απο τις δυο πρωτες λεξεις του τιτλου σε αντιοτοιχια με την πρακτικη της περιοδου στην Γερμανια π.χ. οι Σοσιαλιστες (S.P.D.) ηταν γνωστοι ως "Sipi" Απο την αρχη to N.S.D.A.P. ηταν κομμα λαικιστικο (wolkishe) και εντονα ανισημιστικο.Κατα αυτον τον τροπο ο ορος "σιωνοναζιστες" ειναι ο πιο τραγελαφικος και γελιος που εχω
    ακουσει στην ζωη μου αν και ορισμενους απο εδω περα ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο θα δουν τα ματια μου και θα ακουσουν τα αυτια μου!
    @"Μια Ισραηλινή φίλη μου"Συγνωμμη αλλα η κοπελια το ξερει οτι ειναι φιλη σου? Μαλλον οχι!Αλλωστε και εδω στο Λονδινο οι Αραβες (οι οποιοι παρεπιντωντως "κολλανε" στις κοπελιες σε βαθμο αηδιας και απλωνουν τα χερακια τους πολυ μακρυτερα απο οσο θα επρεπε για αυτο και τους τρεχουν στην Αστυνομια) ισχυριχζονται οτι εχουν ως "φιλες" πανω απο τις μισες Αγγλιδες χωρις φυσικα να μπουν στον κοπο να ειδοποιησουν τις "τυχερες" για τι ακριβως τους 'εφεξε" και δρουν αναλογως!μηπως αραγε και η αυτη η κοπελια ειναι τοσο "τυχερη"?Ο θεος να την βοηθησει!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι διαλογο να κανω με αθλιους οι οποιοι πολλακις γινονται ταυτοχρονα και γελοιοι.
    Χριστινα αν εχεις χρονο και μπορεις σε παρακαλω, μεταφρασε το κατωθι κειμενο (να δουν και οι υπολοιποι επισκεπτες με τι σαβουρα εχουμε να κανουμε) γιατι θα απουσιασω για λιγο απο την Ιερουσαλημ.



    SPITTING ON THE CROSS
    A statement by Professor Israel Shahak

    Dishonouring Christian religious symbols is an old religious duty in Judaism. Spitting on the cross, an especially on the Crucifix, and spitting when a Jew passes a church, have been obligatory from around AD 200 for pious Jews.

    In the past, when the danger of anti-Semitic hostility was a real one, the pious Jews were commanded by their rabbis either to spit so that the reason for doing so would be unknown, or to spit onto their chests, not actually on the cross or openly before the church.

    The increasing strength of the Jewish state has caused these customs to become more open again but there should be no mistake: The spitting on the cross for converts from Christianity to Judaism , organized in Kibbutz Sa’ad and financed by the Israeli government is a an act of traditional Jewish piety. It does not cease to be barbaric, horrifying and wicked because of this! On the contrary, it is worse because it is so traditional, and much more dangerous as well, just as the renewed anti-Semitism of the Nazis was dangerous, because in part, it played on the traditional anti-Semitic past.

    This barbarous attitude of contempt and hate for Christian religious symbols has grown in Israel. In the 1950s Israel issued a series of stamps representing pictures of Israeli cities. In the picture of Nazareth, there was a church and on its top a cross – almost invisible, perhaps the size of a millimeter. Nevertheless, the religious parties, supported by many on the Zionist “left” made a scandal and the stamps were quickly withdrawn and replaced by an almost identical series from which the microscopic cross was withdrawn.

    Then there was the long-drawn-out battle about Christian influence in elementary arithmetic. Pious Jews object to the international plus sign for it is a cross, and it may in their opinion, influence little children to convert to Christianity. Another “explanation” holds: it would then be difficult to “educate” them to spit on the cross, if they become used to it in their arithmetic exercises.

    Until the early 1970s two different sets of arithmetic books were used in Israel. One for the secular schools, employing an inverted “T” sign.. In the early ’70’s the religious fanatics “converted” the Labour Party to the great danger of the cross in arithmetic, and from that time, in all Hebrew elementary schools (and now many high schools as well) the international plus sign has been forbidden. Similar development is visible in other areas of education.
    Συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συνεχεια
    Teaching the ‘New Testament’ was always forbidden, but in the old time conscientious teachers of history used to circumvent the prohibition by organizing seminars or sending the students to libraries (not the school libraries, of course). About 10 years ago there was a wave of denunciations of such teachers. One in Jerusalem was almost sacked, for advising her history pupils, who were studying the history of Jews in Palestine around 30-40 AD, that it would be a good thing if they would read a few chapters of the ‘New Testament’ as a historical aid. She retained her post only after humbly promising not to do this again.

    However in recent years, anti-Christian feelings are literally exploding in Israel (and among Israel-worshiping Jews in Diaspora too) together with the increase of the Jewish fanaticism in all other areas too. The real enemies of truth here, as in many other aspects of the Israel reality, are the socialists, “liberals”, “radicals”, etc. in the USA.

    Imagine the reaction of the US Liberals, and of such papers as ‘The Nation’ and ‘New York Review of Books’, not to speak of the ‘New York Times’, if in any state whatsoever, the government financed spitting on a Star of David? But when here in Israel, the government finances the spitting on a cross, they are and will continue to be, quite silent. More than this, they help to finance it. United States taxpayers, who are of course mostly Christians, are financing at least half the Israeli budget, one way or another, and therefore the spitting on the cross too.

    Professor Shahak was a prominent Israeli academic. He is founder of Israel’s Human Rights League and is the author of ‘Jewish History, Jewish Religion –The Weight of Three Thousand Years’. With a foreword by Gore Vidal, this work explores the core beliefs of Judaism (as expounded in the books of ‘The Talmud’ ) which though arcane, barbaric and redolent with hatred for all non-Jews and their religions, influence the the laws, internal politics and foreign policy of modern-day Israel and the conduct of Jews in the Diaspora. Mainstream leaders of public opinion in the gentile world, including Christian church leaders, have for decades been afraid to touch on these subjects fear of accusations of “anti-Semitism”. Being a Jew himself and the former inmate of a Nazi concentration camp, Professor Shahak has no such inhibitions. Gentiles and Jews who are appalled by the hateful nature of Judaism owe this man a great debt.


    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Μπρουνο 23 Ιουλίου 2010 8:53 π.μ.

    "...local judiciary official Akbar Biglari was quoted..."

    Is this the real name of the Iranian official, or it is
    Akbar C. Boulgari απο Λονδινο?


    Χρήστος Β. από Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @24 Ιουλίου 2010 12:01 π.μ.
    Και εσυ ο "επαναστατης ποπολαρος" και προστατης των αδυνατων-ΖΗΤΩ ΕΛΛΑDΑ, ΖΗΤΩ ΔΙΑΚΙΑΟΙΣΥΝΗ, ΖΗΤΩ ΑΛITHΙΑ-μενεις απραγος παρακολουθωντας την αναρμοστη συμπεριφορα των μουσουλμανων της Αγγλιας εις βαρος των ανυπερασπιστων Αγγλιδων;Εμπρος λοιπον γεναιε μου.Αδραξε το πλαστικο σπαθι σου και κοψε συριζα τα μιαρα χερια τους που τολμουν και απλωνουν σε ξενα χοραφια.Αλλα τολμας να το κανεις οταν-κατ'επιλογην σου-ζεις στην πιο μουσουλμανικη πρωτευουσα της Ευρωπης με τα 800+ τζαμια και με τους αλλους τοσους μεντρεσεδες;Μονο στον ινφοφνωμονα το παιζεις-εκ του ασφαλους- ισλαμοφαγος σταυροφορος.Δε λεω ειναι και αυτο μια μορφη εκτονωσης των απωθημενων σου.Στην πραγματικοτητα ομως εισαι χεστης με "Χ" κεφαλαιο.Αντε λοιπον να σε καμαρωσω.Οργανωσε μια ομαδα εθελοντων-απο αυτους θα βρεις απειρους στο Λονδινο-και μην αφησετε ορθιο τζαμι για τζαμι και μεντρεσε για μεντρεσε.Ολα εις το πυρ το εξωτερον.
    Ιδου πεδιον δοξης λαμπρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. «Δεν ξέρεις ότι οι περισσότεροι που καταδικάζουμε το Ισραήλ, καταδικάζουμε και το Ιράν για τα εγκλήματα που διαπράττει κατά των πολιτών του;»
    Ο επ’ ονόματι τζίμης μάλλον πραγματικά νομίζει ότι έχει να κάνει με ηλίθιους και μας σερβίρει καθημερινά κι ένα διαφορετικό ψέμα: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=7433980476685836622&postID=4015053363778569786&isPopup=true

    «Με την τακτική σας των αποκλεισμών εφοδίων και τις σφαγές, ΕΣΕΙΣ τους έχετε οδηγήσει στην αγκαλιά της Χαμάς και της Τεχεράνης.»
    Επίσης, ας του εξηγήσει κάποιος τι συνέβη στη Γάζα το 2005 αλλά και τη μακραίωνη παράδοση των αράβων παλαιστινίων στον ισλαμικό φονταμενταλισμό! Ακόμη ν’ ανοίξεις βιβλίο τζίμη?

    Αλλιώς, είσαστε ηλίθιοι ολκής !!!
    (0,00001% στο δεύτερο)
    Τέλος, δεν έχει μάθει τις ποσοτικές σχέσεις στους συγκριτικούς βαθμούς, αλλά εκεί θα κολλήσουμε τώρα? Αφού επικαλείται την ηλιθιότητα, κάτι θα ξέρει!

    «Εάν κάποια στιγμή ξυπνήσουν και σας πάρουν φαλάγγι και σας σφάζουν, ενώ μπορούν να το αποφύγουν, πάλι μαζί σας θα είμαστε !!!»
    Αυτό ο απίστευτος τύπος τα λέει αυτά για να προσθέσει πιο κάτω ανυπόστατα ψεύδη προκειμένου ν’ αμφισβητήσεις το Ολοκαύτωμα! Πραγματικά, ΤΩΡΑ σε πιστεύω τζίμη!

    Για τις υπόλοιπες ανοησίες του, η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια!


    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όσο για τον Οmadeon που εξανέστη λέγοντας «Τι διαλογο να κανω με αθλιους οι οποιοι πολλακις γινονται ταυτοχρονα και γελοιοι.» για να μας παραθέσει στη συνέχεια τις ψευτιές ενός Ισραήλ Σαχάκ ως αξιόπιστη πηγή, ας κάνει τον κόπο να διαβάσει λίγο παραπάνω πόσο μεγάλος απατεώνας ήταν αυτός ο Εβραίος αντισημίτης (έχει χαρακτηριστεί ως ο μεγαλύτερος αντισημίτης Εβραίος), του οποίου το περιώνυμο βιβλίο «Jewish History, Jewish Religion» εκδόθηκε στη Γαλλία από νεοναζί ενώ τον ίδιο τον έχουν φιλοξενήσει ουκ ολίγοι ρατσιστές και νεοναζί (θεωρείται ως ήρωας από τους νεοναζί και τους ισλαμοφασίστες, http://en.wikipedia.org/wiki/Israel_Shahak). Αυτός ο (ένας ακόμη) απίστευτος τύπος αποκαλύφτηκε ότι είχε εφεύρει από μόνος του ένα περιστατικό (για το οποίο απέστειλε μάλιστα και γράμμα στην ακροαριστερή εφημερίδα Ha’aretz) στο οποίο (φαντασιωνόταν ότι) ένας Ορθόδοξος Εβραίος αρνήθηκε να δώσει το τηλέφωνό του για να κληθεί το ασθενοφόρο για έναν μη-Εβραίο επειδή ήταν Σάββατο! Φυσικά, αυτό το καθίκι ποτέ δεν έδωσε μια πειστική εξήγηση του πως Εβραίοι γιατροί έχουν σώσει πολυάριθμα Σάββατα πάμπολλες ζωές μη-Εβραίων! Αυτός ο απίστευτος τύπος δεν είναι τυχαίο που είχε μακρά συνεργασία με την ΟΠΑ του Αραφάτ που δολοφονούσε για δεκαετίες αθώους Ισραηλινούς με τα τρομοκρατικά της χτυπήματα αλλά και την ισλαμοφασιστική της ιδεολογία που ξεκάθαρα κάνει διάκριση του ανώτερου Ισλάμ από τους κατώτερους Χριστιανούς κι Εβραίους! Αυτός ο άνθρωπος που ούτε ιστορικός ήταν (είχε σπουδάσει χημεία) αλλά ούτε και θρησκευόμενος (ήταν μαρξιστής!) είχε κατηγορηθεί για συστηματική παραποίηση του Ταλμούδ (http://www.adl.org/presrele/asus_12/the_talmud.pdf, http://www.isracampus.org.il/third%20level%20pages/Editorial%20-%20Paul%20Bogdanor%20-%20Israel%20Shahak.htm, http://hurryupharry.org/2008/03/17/the-abominable-dr-shahak/, http://www.wernercohn.com/Shahak.html, http://wernercohn.com/Chomsky.html).
    Φυσικά, όλοι αυτοί που μιλάνε για το μίσος των Εβραίων κατά των Χριστιανών στο Ισραήλ ξεχνάνε να μας πούνε ότι ακόμη κι αν συνέβαινε θα αφορούσε ένα πολύ μικρό μέρος αφού οι υπερ-Ορθόδοξοι ή Ορθόδοξοι Εβραίοι δεν είναι πάνω από 10% του πληθυσμού – οι υπόλοιποι έχουν είτε μια χαλαρή σχέση με τη θρησκεία τους είτε καθόλου σχέση!).
    Όμως, όλοι αυτοί που μιλάνε για το «μίσος» των Εβραίων κατά των Χριστιανών γιατί δεν αναφέρουν τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διώξεις που γίνονται εις βάρος των Χριστιανών από τους Μουσουλμάνους Παλαιστίνιους http://www.youtube.com/watch?v=XP9BazI-_js, http://www.youtube.com/watch?v=_1iM-kzqAGY&feature=related, http://www.youtube.com/watch?v=KKfe12JBFGw&feature=related ? Τελικά τι τους νοιάζει? Η (τραγική) μοίρα των Χριστιανών που φονεύονται, καταστρέφονται οι εκκλησίες τους κ.λπ. από τους μουσουλμάνους ή η καταδίκη των Εβραίων επειδή δήθεν φτύνουν το σταυρό, σύμφωνα με τις ασυναρτησίες ενός Σαχάκ???!!!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προσ "κυριο" Χρηστο Β, Βουλγαρη απο Λονδινο το Ονομα μου ειναι Χρηστος Βουλγαρης και εςιμαι Ελληνας κατι που μαλλον δεν ισχυει για σενα γιατι απο βλεπω απο τα γρφομενα σου θελεις να αλλαξοπιστησεις και να γινεις Ακμπαρ απο το Ιπαν και αν υπαρχει κατι που δεν εχει καταλβει ειμαι προθυμος να σε συνατησω στο Λονδινο η στην Αθηνα στην οποια θα μεταβω συντομα καθοδον για Κερκυρα και να`στο εξηγησω αναλυτικα οπως και οτιδηποτε αλλο χρειαστεις (εξαλλου μαλλον θα πρεπει να `σου εξηγησει καποιος απο αρκετα εως πολλα` παραγματα) οπως π.χ. το σχολιο του Ξενοφωντα για το ποιο ελλατωμα θεωρουσε ως το χειροτερο και το οποιο πεςριογρφει την κατασταση σου ΠΛΗΡΩΣ...
    Προς Ανωνυμο 24 Ιουλιου 11.11 ο οποιος χρησιμοποει τον ορο Χ...ς επειδη προφανως αυτο ειναι το ονομα του:Σε καθε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ οπως Ελλαδα, Γαλλια, Ρωσσια, Αγγλια κτλ΄η διαφυλαξη της ΕΝΝΟΜΗΣταξης (αρα και η τιμωρια αυτων που ασχημονουν) ειναι ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ "ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ" (STURMABLEITUGEN=S.A.) οπως θα μπορουσε να του εξηγησει ο αξιοτιμος κυριος Γιωργος απο την Πατρα πολυ καλυτερα απο εμενα (αστυνομικος γαρ).ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ (οπως αυτος ο ανωνυμος) ΘΕΤΟΥΝ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΩΜΑ (για να μην αναφερω την πλατωνικη επι του θεματος αποψη οπως εκτιθεται στον διαλογο "Πρωταγορας" με την συντασομμαι πληρως) αν αυτος εχει παει σχολειο (εξαιρετικα αμφιβολο) θα την εχει ακουσει και αυτος....
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επειδη εγω ζητησα ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ και 'καποιος" προσπαθει να μας παρουσιασει ως τετοιο τον Νορμαν Φινκεσταιν ας δουμε μερικα πραγματα για τον εν λογω κυριο
    Α) για το εργο του:CAMERA
    Finkelstein routinely calls those he disagrees with "frauds" labeling their work "hoaxes." Alan Dershowitz, a renowned Harvard lawyer and author of the best selling book The Case for Israel, is his latest target. Finkelstein claims Dershowitz's book is "sheer, unadulterated, complete, total, comprehensive, from beginning to end, from the first uppercase letter to the last period, a complete fraud" (March 8, 2005, lecture at the University of Illinois Law School). He accuses Dershowitz of plagiarism and has said that Dershowitz "almost certainly didn't write the book and perhaps didn't even read it prior to publication." The allegations were investigated and rejected by former Harvard President Derek Bok. In an upcoming book on the Arab-Israeli conflict, Finkelstein was going to accuse Dershowitz of plagiarism, but, under threat of lawsuit, he was forced to omit the allegation from his book."
    B)για το ποσο σοβαρο τον θεωρουν οι συναδελγοι του¨, Wikipedia:
    "In June 2007, a 4-3 vote by DePaul University's Board on Promotion and Tenure (a faculty board), affirmed by the university's president, the Rev. Dennis Holtschneider, denied Finkelstein tenure"Επιπλεον η ιδια πηγη τον χαρακτηριζει ως αμφιλεγομενο "controversial" αρα ΜΗ ΣΟΒΑΡΟ! ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ!
    Παρακαλειται λοιπον ο "καποιος" να` ειναι λιγο πιο προσεκτικος διαφορετικα μπορει αν`θελει την επομενη φορα να χρησιμοποησει την "χρυση αυγη' με (την οποια ταυτιζεται) ως πηγη ετσι και αλλιως αντιθετα με οτι θα ηθελε αυτος και οι ομοιοι του ειμαστε ελευθερη χωρα
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 25 Ιουλίου 2010 4:31 π.μ.
    25 Ιουλίου 2010 5:33 π.μ.

    Βλεπω οτι παλι δουλευες νυχτερινη βαρδια στην φαμπρικα.Αυτα να τα βλεπουν αυτοι οι κακοηθεις που σε αποκαλουν κηφηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.