19/7/10

Πληρωμένοι δολοφόνοι εκτέλεσαν τον Γκιόλια

Το τελευταίο μήνυμα στο blog, αναρτήθηκε λίγο πριν από τη δολοφονία του και συγκεκριμένα στις 5:16 το πρωί της Δευτέρας και έγραφε:«Αύριο θα δείτε πως λειτουργεί το κράτος της διαπλοκής μεταξύ σωμάτων ασφαλείας και επιχειρηματία! Με φωτο και ντοκουμέντα…»Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν το θύμα ήταν ο συντάκτης του ρεπορτάζ, αλλά και τις παραμέτρους της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, οι δράστες που ήταν πιθανότατα τρεις, πυροβόλησαν με δύο πιστόλια των εννέα χιλιοστών και το θύμα δέχθηκε συνολικά δεκαέξι σφαίρες.Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πρόκειται πιθανότατα για συμβόλαιο θανάτου και η δολοφονία ήταν άψογα οργανωμένη.Οι δράστες φορούσαν στολές, που δεν έχει διευκρινιστεί εάν ήταν αστυνομικές, της Δημοτικής Αστυνομίας, ή υπαλλήλων σεκιούριτι.

Σύμφωνα με το δελτίο του MEGA μια γυναίκα είδε τους δράστες που δολοφόνησαν τον Σωκράτη Γκιόλια αφού εκείνη την ώρα ήταν στον κήπο του σπιτιού της. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, οι 3 δράστες δεν έιχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, φορούσαν λευκα πουκάμισα, σκούρα παντελόνια και έφεραν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Στο αυτοκίνητο τους περίμενε και 4ος συνεργός και αμέσως μετα τη δολοφονία, οι τρεις του φώναξαν "βάλε μπροστά να φύγουμε γρήγορα".

Ο ένας χτύπησε το κουδούνι του δημοσιογράφου που έμενε στο δεύτερο όροφο, στην οδό Δαιδάλου 21, μαζί με τη σύζυγό του και το μόλις τριών ετών παιδί τους, και του είπε, ότι χτυπούσε ο συναγερμός του αυτοκινήτου του γι'αυτό και κατέβηκε μέσα στη νύχτα να δει τι είχε συμβεί.

Καθώς όμως βγήκε από το ασανσέρ και άνοιξε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας, οι δράστες τον γάζωσαν με τα δύο πιστόλια και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί το Σάββατο (17/07), από τον Άλιμο, βρέθηκε καμένο λίγο αργότερα στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Λεωνιδίου, σε απόσταση περίπου ενάμιση χιλιομέτρου από τον τόπο της δολοφονίας.

Τα κίνητρα της δολοφονίας ερευνώνται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Τους δράστες φέρεται να είδε η σύζυγος του θύματος, η οποία μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς κατέβηκε στο δρόμο.

Όμως η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί ακόμα να καταθέσει.

Συμβόλαιο θανάτου
Η μαφιόζικη εκτέλεση του δημοσιογράφου, σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες των αρχών, εικάζεται ότι έγινε ή χρηματοδοτήθηκε από κάποιους που ενοχλήθηκαν από τα δημοσιεύματα του blog Troktiko.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας είχε παραδεχτεί ότι ήταν ένας από τους δημοσιογράφους που έγραφαν στο blog, και ήδη από το απόγευμα της Κυριακής (18/07) υπήρχαν αναρτήσεις ότι τη Δευτέρα (19/07) θα υπάρξουν αποκαλύψεις.

Το τελευταίο μήνυμα στο blog, αναρτήθηκε λίγο πριν από τη δολοφονία του και συγκεκριμένα στις 5:16 το πρωί της Δευτέρας και έγραφε:

«Αύριο θα δείτε πως λειτουργεί το κράτος της διαπλοκής μεταξύ σωμάτων ασφαλείας και επιχειρηματία! Με φωτο και ντοκουμέντα…»

Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν το θύμα ήταν ο συντάκτης του ρεπορτάζ, αλλά και τις παραμέτρους της υπόθεσης.
cosmo.gr

12 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δημοσιογραφικό χώρο το ρεπορτάζ του Γκιολια το οποίο θα έβγαινε αφορούσε σε ένα μεγάλο βαθμό το παραμαγαζο της ΕΥΠ που αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες, την σχέση που ειχε με επιχειρηματικούς και πολιτικούς χώρους κοινώς το παρακράτος της Ελλάς !!!
    φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε παιδιά άκουσα κάτι στις ειδήσεις σχετικά με την δολοφονία του Γκόλια και τρελάθηκα εάν φυσικά είναι αλήθεια δηλαδή ότι τον Γκόλια τον σκότωσε η Σέχτα επαναστατών και ερωτώ εάν είναι αλήθεια για να έρθω να ρωτήσω κάτι αυτούς τους κυρίους που αγωνίζονται και καλά ντε ενάντια στην εξουσία και στην καταπίεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα ρεμάλια που σκότωσαν τον δημοσιογράφο, θα πιαστούν σύντομα.
    Όχι επειδή είναι η αστυνομία ικανή, αλλά επειδή αυτοί είναι τα γνωστά κωλόπαιδα που ανήκουν στον λεγόμενο αναρχοαυτόνομο χώρο και θα ρουφιανευτούν μεταξύ τους.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η βαλιστική έδειξε Σέχτα.
    Βέβαια στην Ελλάδα είναι αστείο να πιστεύουμε ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις που ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια είναι όντως τρομοκρατικές.
    Κλασικός υπόκοσμος, νονοί της νύχτας, βαρυποινίτες, παρακρατικοί όλοι μαζί το παίζουν τρομοκράτες για να εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς.
    Και φυσικά στρατολογούν διάφορα επαναστατημένα παιδάκια που ψάχνουν καπου να ενταχθούν, τα φλωμόνουν με μερικές αναρχοαριστερές παρλαπίπες και τα έχουν για αναλώσιμο υλικό σε περίπτωση που τους την πέσουν -κατά τύχη- οι αστυνομικοί. Τα ίδια τα παιδάκια δε, νομίζουν ότι όντως είναι "επαναστάτες" που θυσιάζονται για την ιδεολογία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ βρωμιά. Οι "αρουραίοι" της κοινωνίας πότε με τον μανδύα των "επαναστατών" και πότε με οτιδήποτε άλλο τους εξυπηρετεί δολοφονούν. Κάνουν τη βρώμικη δουλειά για τους μεγαλοκαρχαρίες. Σαπίλα. Άνθρωποι χωρίς ψυχή. Άνθρωποι που ζουν για ένα πράγμα: Το χρήμα. Πουλημένοι. Είναι άνθρωποι με τιμή πώλησης. Δολοφόνοι των 100.000 ευρώ ή ίσως παραπάνω αλλά πάντως έχουν τιμή. Δεν έχουν προσωπικότητα, δεν έχουν οράματα ή ιδανικά. Μικροί άνθρωποι στην υπηρεσία μεγαλοκαρχαριών. Το μόνο που κάνουν είναι να ασχολούνται με μεγάλους ανθρώπους είτε με λεκτικές απειλές, είτε με σωματική βία είτε με εν ψυχρω δολοφονίες. Μικροί άνθρωποι που ασχολούνται με μεγάλους. Οι μεγάλοι όμως μένουν αθάνατοι πάντα για τις ιδέες τους, για τα πιστεύω τους! Αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν οι επαγγελματίες δολοφόνοι όσες σφαίρες και αν ρίξουν. Οι άνθρωποι με ιδανικά δεν πεθαίνουν ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Διαχειριστά, είστε ο ειδικός. Πόσες ώρες απαιτούνται για το ασφαλές βαλλιστικό πόρισμα;

    Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PAIDIA MIN GELIESTE,POIA TROMOKRATIA???TO IDIO TO DIEFTHARMENO KRATOS EINAI OI TROMOKRATES,PARAKRATIKOI ,STELEXOI TIS KYP,MEGALOLEFTADES KLP.
    EXETE DEI POLLOUS TROMOKRATES ME ALEKSISFAIRA??KAI GIATI TA FOROUSAN??FOBONTOUSAN ANTALAGGI PURWN??PARAKSENA PRAGMATA!!MALLON HRTHE H WRA TO IDIO TO KRATOS NA FIMWSEI TA STOMATA TWN BLOGS EPEIDI EINAI ANWNUMA KAI LENE"POLLA"THIGONTAS TA SUMFERONTA "KAPOIWN"!!!O SOKRATIS THUSIASTIKE STO BWMO TOU KRATIKOU FASISMOU KAI TIS KRATIKIS TROMOKRATIAS OPWS PRIN LIGO KAIRO EIXAN THUSIASTEI ALLOI 4 SUNANTHRWPOI MAS POU KAHKAN MESA SE 1 TRAPEZA!!!TUXAIO DEN NOMIZW,KALWSHLTHATE STIN ELLADA,STIN XWRA GENETEIRA KAI PARALLHLA DHMIO TIS DHMOKRATIAS!!AUTA EIXA NA PW,APLA LUPAMAI GIA TO PALLIKARI KAI TIN OIKOGENEIA TOU!!AS MIN PAEI KAI AUTH H THUSIA XAMENH,AS KSUPNHSOUME EPITELOUS!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει παιδιά είναι ξεκάθαρο πως πρέπει για πολλοστή φορά να βγει λάδι η αριστερά.

    Φταίει η ΕΥΠ, φταίει ο υπόκοσμος, φταίνε οι εξωγήινοι. Διότι ως γνωστόν αριστερή τρομοκρατία δεν υπάρχει στην Ελλάδα ούτε υπήρξε ποτέ, οι δολοφόνοι είτε είναι πράκτορες, είτε νταβατζήδες είτε ακροδεξιοί.
    Μιας και είπαμε για ακροδεξιούς, Καυκάσιε αν βγάλει ο Ταρζαν καμμία προκήρυξη από "ακροδεξια" οργάνωση όπως τη προηγούμενη φορά, μη ξεχαστείς και δεν την αναρτήσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:07 Πιστεύω να ακούσω την κραυγή του θρυλικού Ταρζάν, ειδάλως θα περιμένω την Τζέιν θα ήταν καλός διακομιστής, πάλι δεν θα με πείραζε και η Τσίτα μπορεί να μου το φέρει σε dvd.

    Ποιός ξέρει ίσως πάλι να είναι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που θα την βγάλει την προκήρυξη.

    Τώρα αυτή την ΣΕΞΤΑ και οχι ΣΕΧΤΑ δεν την ξεύρω.Απο τα λίγα που γνωρίζω αναφορικά με το θέμα είναι ότι μια βαλλιστική δεν βγαίνει τόσο γρήγορα, ότι άλλο το ανθρωποκτωνιών και άλλο η αντιτρομοκρατική, ότι το Ιστολόγιο ίσως να μην έχει σχέση, αλλά μπορεί κείνο το άρθρο για τον Αγγελάκη να είναι η αιτία και ποιός άραγε είπε ότι ακροδεξιές και ακροαριστερές Οργανώσεις δεν έχουν το ίδιο αφεντικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. //Πόσες ώρες απαιτούνται για το ασφαλές βαλλιστικό πόρισμα;//
    ------------------------
    Στην περίπτωση αυτή όπου έχουν να εξετάσουν μόνο κάλυκες και όχι το όπλο, απαιτούνται περίπου 10' λεπτά.
    Να φωτογραφηθούν οι κάλυκες στο εργαστήριο μέσω μικροσκοπίου και να ταυτοποιηθούν στο μόνιτορ του υπολογιστή με άλλους κάλυκες, ξεκινώντας από αυτούς που έχουν βρεθεί σε πρόσφατες τρομοκρατικές ενέργειες.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστώ Καυκάσιε και Τζίμη για τις απαντήσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διάβασα την γελοία προκύρηξη αυτών των καθαρμάτων. Θέλουν να μας κάνουν δηλαδη να πιστέψουμε ότι ο Γκιόλιας ήταν ο αρχιδιεφθαρμένος δημοσιογράφος. Δεν υπάρχουν αλλοι?
    Γιατι δεν χτυπίσαν τον Μάκη πρώτα που όλη η ελλάδα γνωρίζει ότι ειναι βουτιγμένος στο σκατο?
    Γιατί δεν χτύπησαν τον Μπομπολα που είναι ένα απο τα μεγαλυτερα καθάρματα της σύγχρονης Ελλάδας.
    Νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο. Αντράκια ανίκανα και σαπια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.