19/7/10

Με αφορμή την άθλια αναφορά στο βιβλίο 'ιστορίας' για τα Ίμια

http://farm4.static.flickr.com/3504/3806817899_0ca649bdd0.jpg
Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν. και -ελλ. έγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον "εκσυγχρονισμό".
Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή;
Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανοίκει στους τραπεζίτες και τ' αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.
Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμησαν σε "εκπαίδευση"; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3.60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου.
Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δώσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.
Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για επενδύσεις. Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα;
Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την "ελεύθερη αγορά";
Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους κανόνες διατροφής.
Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία τους κι εμάς δυστυχισμένους.
Κατάλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου; Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;
Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα - Θεσσαλονίκη χρησιμοποιόντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στο κάθε "όμορφο' που παριστάνει τον εργολάβο.
Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα" με ειδικότητα στον αέρα.
Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κοματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόποιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις "άγιες οικογένειες" του τόπου.
Δεν θα βρείτε κανέναν από τους έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ' έξω δεν πατάνε μη λερωθούν.
Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη.
Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται.
Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και το ξέρουν.
Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
Θυμηθήτε το, κάνουν μια νέα μορφή γενοκτονίας και το ξέρουν πάρα πολύ καλά....
Πηγή: http://teachers-limnou.blogspot.com

40 σχόλια:

  1. Δεν θα μας αφανίσουν ότι και αν κάνουν εμείς θα επιβιώσουμε , το έχουμε στο DNA μας. Αλλωστε ''ένας άντρας και μια γυναίκα'' φτάνει για να ξαναγεννηθεί ο Ελληνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Σάββα.

    1) Δεν ξέρω τι ακριβώς αναφέρει το βιβλίο της Ιστορίας (ποιας τάξης;) για τα Ίμια.

    2) Το κείμενο δεν είναι δικό σου, διότι το είδα να κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό στο διαδίκτυο. Ποιος το έχει γράψει; Είναι καταπληκτικό. Όντως, μία μορφή γενοκτονίας που ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ. Αντί να σκοτώνεις, δεν αφήνεις να γεννηθούν άλλοι. Και οι ναζί το είχαν κάνει με στείρωση των γυναικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΤΟ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ κ.ΚΑΛΕΝΕΡΙΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αααχ....δυστυχώς έχει πολύ δίκιο το κείμενο....!!!χριστίνα μου, καλές οι θεωρίες και η αισιοδοξία αλλά και στις σελίδες της ιστορίας ενός έθνους υπάρχουν και μαύρες και σκοτεινές περίοδοι με μηδενική ελπίδα...δυστυχώς διαβένουμε σιγά σιγά το κατώφλι μιας τέτοιας περιόδου...!!!ας κρατήσουμε δυνάμεις γιατί θα τις χρειαστούμε, εάν μας δωθερί η ευκαιρία να αντιδράσουμε επιτέλους...~~!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος Ο/Η Χριστίνα είπε...

    Δεν θα μας αφανίσουν ότι και αν κάνουν εμείς θα επιβιώσουμε , το έχουμε στο DNA μας. Αλλωστε ''ένας άντρας και μια γυναίκα'' φτάνει για να ξαναγεννηθεί ο Ελληνας .

    19 Ιουλίου 2010 9:57 π.μ.


    ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ,
    τα αποτελέσματα τα βλέπεις καλύτερα στην επαρχία . Πήγαινε να δεις τι ποσοστό είναι ανύπαντροι.
    Το ότι στην απογραφή φαίνεται μεγάλος ο πληθυσμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
    Οι Ελληνες είτε σαν DNA είτε οι "έχοντες Ελληνική παιδεία " ΧΑΝΟΝΤΑΙ.
    Και αυτό είναι γεγονός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν έγραψα το σχόλιο 10¨03 π.μ., δεν το είχα δει.

    Αθλιότητα μεγάλης ολκής. Αλλά πού είναι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για τα σπασμένα τζάμια του σχολείου και τις φραγμένες τουαλέτες; Δεν λέω, είναι δουλειά τους κι αυτό, αφού τίποτε δεν λειτουργεί σωστά στο Ελλαδιστάν. Αλλά δεν θα έπρεπε να είναι πρώτο τους μέλημα τι μαθαίνουν οι βλαστοί τους στα σχολεία;
    Μα ούτε και με το ρεπούσειο κουρελούργημα είχα δει να ασχολούνται σοβαρά.
    Όταν γονείς και κηδεμόνες δεν ενδιαφέρονται για το τι μαθαίνουν τα παιδιά στο σχολείο, αλλά πώς θα το τελειώσουν για να μπουν στο ΤΕΙ ή ΑΕΙ, απ' όπου θα βγούν άχρηστοι πτυχιούχοι, οι οποίοι στην συνέχεια θα παρακαλάνε για μια θεσούλα στο δημόσιο, τι περιμένεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΥΝΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνώμη να ρωτήσω κάτι εγώ είμαι λάθος που είμαι αισιόδοξη αλλά ας μου πει κάποιος πότε η Ελλάδα δεχόταν ''επιθέσεις''(τις όποιες) και τα στατιστικά στοιχεία ήταν υπέρ της;
    Εσεις που όλοι ξέρετε ιστορία πείτε μου μια ιστορική στιγμή που η Ελλάδα ξεκίνησε αντίσταση, την όποια αντίσταση, και ήξερε εκ των προτέρων ότι θα είναι νικηφόρα.
    Δεν είμαι αισιόδοξη γιατί μου το επιτρέπουν τα στοιχεία, αλλά γιατί δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη .Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πλάθω παραμύθια της χαλιμάς και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε....Αλλά γνωρίζω καλά πως όποιος ξεκινάει με γνώμονα ότι θα χάσει είναι ήδη χαμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!!
    Τώρα έρχεται και οι σειρά τους να καταλάβουν και όλοι αυτοί πολλά που δεν ήξεραν για εμάς .
    Σύντομα , πολύ σύντομα.!!!!

    θα είναι όμορφα σου λέω όταν χαράζει στο Αιγαίο.
    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο/Η Χριστίνα είπε...

    Συγνώμη να ρωτήσω κάτι εγώ είμαι λάθος που είμαι αισιόδοξη αλλά ας μου πει κάποιος πότε η Ελλάδα δεχόταν ''επιθέσεις''(τις όποιες) και τα στατιστικά στοιχεία ήταν υπέρ της;
    Εσεις που όλοι ξέρετε ιστορία πείτε μου μια ιστορική στιγμή που η Ελλάδα ξεκίνησε αντίσταση, την όποια αντίσταση, και ήξερε εκ των προτέρων ότι θα είναι νικηφόρα.
    Δεν είμαι αισιόδοξη γιατί μου το επιτρέπουν τα στοιχεία, αλλά γιατί δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη .Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πλάθω παραμύθια της χαλιμάς και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε....Αλλά γνωρίζω καλά πως όποιος ξεκινάει με γνώμονα ότι θα χάσει είναι ήδη χαμένος.

    19 Ιουλίου 2010 10:27 π.μ.


    Δεν είναι θέμα αισιοδοξίας και αριθμών .
    ΚΆΠΟΤΕ , υπήρχαν Ελληνες και είχαν ένα όραμα.
    ΣΗΜΕΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Χριστίνα

    Καταρχάς δεν ξέρω αν "είσαι λάθος" και ποιανού. Των γονέων σου εννοείς; Και γιατί; Εγώ νομίζω ότι καλά έκαναν που σε έκαναν :-))

    >Εσεις που όλοι ξέρετε ιστορία πείτε μου μια ιστορική στιγμή που η Ελλάδα ξεκίνησε αντίσταση, την όποια αντίσταση, και ήξερε εκ των προτέρων ότι θα είναι νικηφόρα.<

    Τι σχέση έχει αυτό με την υπεραισιοδοξία σου, η οποία δεν βασίζεται πουθενά; Ξεκίνησε τώρα καμμία αντίσταση και δεν το έμαθα;

    Όσο για το DNA, ... προτιμώ να μην το σχολιάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χίλια μπράβο. Καταπληκτικό το κείμενο.
    Εχω που τα λέω όλα αυτά εδώ και 2-3 χρόνια. Τα λέω, τα γράφω, με σχολιάζουν , με λένε ρατσιστή, εθνικιστή, Ελληναρά, οπισθοδρομικό και όλα αυτά τα ωραία. Μέχρι και πρότεινος πριν τις εκλογές, τα έλεγα, τα έγραφα και έβγαιναν οι απανταχού ΠΑΣΟΚΟΙ (ξέρετε αυτοί της πράσινης χουντικής παρέας, οι αμερικανογλύφτες και λαθρολάγνοι, οι ανθέλληνες) και με πέρναγαν γενεές 14.
    ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ; ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ; ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ; ΤΟΤΕ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ "ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΗ" ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ "ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ". ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑ....ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ.
    Και όλα αυτά τα λέω χωρίς να έχω ΚΑΜΙΑ απολύτως συμπάθεια στον Απύθμενο Βλάκα το ΧΟΝΤΡΟ, χωρίς ίχνος συμπάθειας στους ανθέλληνες του ΚΚΕ και στους εθνοκτόνους του ΞΥΡΙΖΑ (πολύ το ευχαριστήθηκα που διαλύθηκαν. Αντε και στους άλλους).
    ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΥΜΠΟΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.
    Οταν έχεις πολιτικούς που σου λένε, "δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο", "μα οι Αμερικανοί, δεν μπορώ να τα βάλω μαζί τους", "μα οι κακόμοιροι οι Λαθρομεταναστούληδες", "πρέπει να κάνουμε εθνικές υποχωρήσεις.....για το καλό της ειρήνης", "...δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί αλλά και οι πολίτες, ή μάλλον μόνο οι πολίτες" κλπ κλπ κλπ, τότε τι περιμένεις να γίνει ;
    Είναι σαν να βάζεις το λύκο να σου φυλάει τα πρόβατα.
    Για την πατρίδα σου, για την Ελλάδα μας και τους Ελληνες πρέπει να κάνεις τα πάντα. Τα αδύνατα δυνατά, να φερνεις τα πάνω κάτω, να χρησιμοποιείς κάθε θεμιτό και κάθε αθέμιτο τρόπο, να μην καταθέτεις τα όπλα. Αλλιώς κ. πολιτικέ μπορείς πολύ εύκολα να μην ανακατευτείς, κανείς δεν σε υποχρεώνει, ή να παραιτηθείς, ή ακόμη καλύτερα αν είσαι πατριώτης να βγεις και να κατονομάσεις δημοσίως στον Ελληνικό λαό ποιοί, πως, πότε και γιατί.
    Εδώ καθόμαστε και ανεχόμαστε κάθε λογής Μαντέληδες που βγαίνουν και λένε, "α εγώ δεν πήρα πολλά, υπάρχουν άλλοι που έφαγαν περισσότερα". Τι ακούμε και δεν αντιδράμε !!!! Το ακούμ σαν κάτι φυσιολογικό !!!!
    Μπορεί να είμαι αθεράπευτα ρομαντικός αλλά το να ακούω από "πολιτικά στόματα" ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς", ε πως να το κάνουμε μου τη δίνει στα νεύρα.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ !!!!!
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χίλια μπράβο. Καταπληκτικό το κείμενο.
    Εχω που τα λέω όλα αυτά εδώ και 2-3 χρόνια. Τα λέω, τα γράφω, με σχολιάζουν , με λένε ρατσιστή, εθνικιστή, Ελληναρά, οπισθοδρομικό και όλα αυτά τα ωραία. Μέχρι και πρότεινος πριν τις εκλογές, τα έλεγα, τα έγραφα και έβγαιναν οι απανταχού ΠΑΣΟΚΟΙ (ξέρετε αυτοί της πράσινης χουντικής παρέας, οι αμερικανογλύφτες και λαθρολάγνοι, οι ανθέλληνες) και με πέρναγαν γενεές 14.
    ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ; ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ; ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ; ΤΟΤΕ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ "ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΗ" ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ "ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ". ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑ....ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ.
    Και όλα αυτά τα λέω χωρίς να έχω ΚΑΜΙΑ απολύτως συμπάθεια στον Απύθμενο Βλάκα το ΧΟΝΤΡΟ, χωρίς ίχνος συμπάθειας στους ανθέλληνες του ΚΚΕ και στους εθνοκτόνους του ΞΥΡΙΖΑ (πολύ το ευχαριστήθηκα που διαλύθηκαν. Αντε και στους άλλους).
    ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΥΜΠΟΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.
    Οταν έχεις πολιτικούς που σου λένε, "δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο", "μα οι Αμερικανοί, δεν μπορώ να τα βάλω μαζί τους", "μα οι κακόμοιροι οι Λαθρομεταναστούληδες", "πρέπει να κάνουμε εθνικές υποχωρήσεις.....για το καλό της ειρήνης", "...δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί αλλά και οι πολίτες, ή μάλλον μόνο οι πολίτες" κλπ κλπ κλπ, τότε τι περιμένεις να γίνει ;
    Είναι σαν να βάζεις το λύκο να σου φυλάει τα πρόβατα.
    Για την πατρίδα σου, για την Ελλάδα μας και τους Ελληνες πρέπει να κάνεις τα πάντα. Τα αδύνατα δυνατά, να φερνεις τα πάνω κάτω, να χρησιμοποιείς κάθε θεμιτό και κάθε αθέμιτο τρόπο, να μην καταθέτεις τα όπλα. Αλλιώς κ. πολιτικέ μπορείς πολύ εύκολα να μην ανακατευτείς, κανείς δεν σε υποχρεώνει, ή να παραιτηθείς, ή ακόμη καλύτερα αν είσαι πατριώτης να βγεις και να κατονομάσεις δημοσίως στον Ελληνικό λαό ποιοί, πως, πότε και γιατί.
    Εδώ καθόμαστε και ανεχόμαστε κάθε λογής Μαντέληδες που βγαίνουν και λένε, "α εγώ δεν πήρα πολλά, υπάρχουν άλλοι που έφαγαν περισσότερα". Τι ακούμε και δεν αντιδράμε !!!! Το ακούμ σαν κάτι φυσιολογικό !!!!
    Μπορεί να είμαι αθεράπευτα ρομαντικός αλλά το να ακούω από "πολιτικά στόματα" ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς", ε πως να το κάνουμε μου τη δίνει στα νεύρα.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ !!!!!
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χίλια μπράβο. Καταπληκτικό το κείμενο.
    Εχω που τα λέω όλα αυτά εδώ και 2-3 χρόνια. Τα λέω, τα γράφω, με σχολιάζουν , με λένε ρατσιστή, εθνικιστή, Ελληναρά, οπισθοδρομικό και όλα αυτά τα ωραία. Μέχρι και πρότεινος πριν τις εκλογές, τα έλεγα, τα έγραφα και έβγαιναν οι απανταχού ΠΑΣΟΚΟΙ (ξέρετε αυτοί της πράσινης χουντικής παρέας, οι αμερικανογλύφτες και λαθρολάγνοι, οι ανθέλληνες) και με πέρναγαν γενεές 14.
    ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ; ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ; ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ; ΤΟΤΕ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ "ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΗ" ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ "ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ". ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑ....ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ.
    Και όλα αυτά τα λέω χωρίς να έχω ΚΑΜΙΑ απολύτως συμπάθεια στον Απύθμενο Βλάκα το ΧΟΝΤΡΟ, χωρίς ίχνος συμπάθειας στους ανθέλληνες του ΚΚΕ και στους εθνοκτόνους του ΞΥΡΙΖΑ (πολύ το ευχαριστήθηκα που διαλύθηκαν. Αντε και στους άλλους).
    ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΥΜΠΟΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.
    Οταν έχεις πολιτικούς που σου λένε, "δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο", "μα οι Αμερικανοί, δεν μπορώ να τα βάλω μαζί τους", "μα οι κακόμοιροι οι Λαθρομεταναστούληδες", "πρέπει να κάνουμε εθνικές υποχωρήσεις.....για το καλό της ειρήνης", "...δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί αλλά και οι πολίτες, ή μάλλον μόνο οι πολίτες" κλπ κλπ κλπ, τότε τι περιμένεις να γίνει ;
    Είναι σαν να βάζεις το λύκο να σου φυλάει τα πρόβατα.
    Για την πατρίδα σου, για την Ελλάδα μας και τους Ελληνες πρέπει να κάνεις τα πάντα. Τα αδύνατα δυνατά, να φερνεις τα πάνω κάτω, να χρησιμοποιείς κάθε θεμιτό και κάθε αθέμιτο τρόπο, να μην καταθέτεις τα όπλα. Αλλιώς κ. πολιτικέ μπορείς πολύ εύκολα να μην ανακατευτείς, κανείς δεν σε υποχρεώνει, ή να παραιτηθείς, ή ακόμη καλύτερα αν είσαι πατριώτης να βγεις και να κατονομάσεις δημοσίως στον Ελληνικό λαό ποιοί, πως, πότε και γιατί.
    Εδώ καθόμαστε και ανεχόμαστε κάθε λογής Μαντέληδες που βγαίνουν και λένε, "α εγώ δεν πήρα πολλά, υπάρχουν άλλοι που έφαγαν περισσότερα". Τι ακούμε και δεν αντιδράμε !!!! Το ακούμ σαν κάτι φυσιολογικό !!!!
    Μπορεί να είμαι αθεράπευτα ρομαντικός αλλά το να ακούω από "πολιτικά στόματα" ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς", ε πως να το κάνουμε μου τη δίνει στα νεύρα.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ !!!!!
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........
    Καταραμένη μεταπολίτευση, καταραμένη γενιά του πολυτεχνείου, ελεεινοί πεινασμένοι και ξετσίπωτοι φοιτητάριοι που ανήλθατε στην εξουσία, μόνο για να φάτε, για να κοροιδέψετε, να κάνετε περιουσία και να προδώσετε, να ξεπουλήσετε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και στους ξένους.
    Καταραμένοι να είστε ολοι σας, άθλιοι βο(υ)λευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, που φωνάζετε δεν θα το υποστηρίξω και στο τέλος....υποστηρίζετε. Που βγαίνετε και λέτε "ε δεν θα ρίξω και το κόμμα". Γιατί ; Σε ποιον θα κάνετε κακό, στο κόμμα ή στον τόπο σας, στην πατρίδα σας ;
    Καταραμένοι κι εσείς όλοι κομματόσκυλοι, που μόνο το "ίδιο" συμφέρον εξυπηρετείτε και όχι την πατρίδα σας.
    Καταραμένοι κι εσείς, καναλάρχες, δημοσιογραφίσκοι της πεντάρας, εφημεριδάρχες, που το μόνο που κοιτάζετε είναι πως θα παραπληροφορήσετε τον κόσμο και αν δεν το έχετε καταλάβει....πως θα κάνετε κακό στην πατρίδα.
    Καταραμένοι κι εσείς, άθλιοι εργατοπατέρες, που συμβιβαστήκατε, που έχετε ξεπουληθεί στην εξουσία, που δουλεύετε μόνο για τα .... αφεντικά σας. Που οι απεργίες που κάνετε είναι....στάχτη στα μάτια του λαού.
    Καταραμένοι όσοι τους ψηφίσατε (την τελευταία φορά, γιατί τις προηγούμενες τις δικαιολογώ) γιατί τα λέγαμε πριν και μας.....κοροιδεύατε. Τώρα σας τα επιστρέφω όλα στα ..... μούτρα σας. Από τη μία θλίβομαι για την πατρίδα μου (δεν είναι δική σας γιατί την πουλήσατε) και από την άλλη χαίρομαι για το....πάθημα σας.
    Καταραμένοι πάλι ακόμη μία φορά, όλοι εσείς που χωρίζετε τον Ελληνικό λαό, σε δημοσίους υπαλλήλους και ιδιωτικούς, σε προνομιούχους και μη, σε βολεμένους και όχι, γιατί έτσι κάνετε ένα έγκλημα. Ετσι καταστρέφετε πιο γρήγορα η πατρίδα.
    Φίλοι ένα μόνο μένει. Πρέπει να φύγουν όλοι (ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ) αυτοί οι άθλιοι που τα τελευταία 35 χρόνια διαδέχοντας ο ένας τον άλλο στην εξουσία. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. Οχι στην ανασυγκρότηση των ήδη υπαρχόντων κομμάτων, όχι σε αλλαγή καποιων προσώπων, όχι σε υποσχέσεις που δεν έχουν τηρηθεί και δεν θα τηρηθούν, όχι σε άλλα ψέματα. ΤΕΛΟΣ.
    Ριζική αλλαγή στο υπάρχον πολιτικό σύστημα, στο σύνταγμα, στα....πάντα. Οχι στα ίδια και στα ίδια. Απαγόρευση δια παντώς από το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθε όλων των εμπλεγμένων πολιτικών (μαζί υιών και θυματέρων κλπ), όλων κομματόσκυλων, όλων των παρατρεχάμενων σφωγγοκολάριων, όλων των ξενόφερτων και ξενοκίνητων καλοθελητάδων, όλων των ΜΚΟ (Μπίζνες καλά οργανωμένες), όλων των καναλιών-καναλαρχών και δημοσιογραφίσκων, Ρεπούσ(τ)ηδων, Δραγώνων και παντός είδους εμπλεγμένων σε σκάνδαλα, σε ρεμούλες, σε κλεψιές και κατάχρηση δημοσίου χρήματος.
    Δεν δεν γίνουν όλα αυτά, δυστυχώς τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει, θα συνεχίζουμε στα ίδια και στα ίδια και δεν είναι ώρα για....πολυτέλειες.
    ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΥΡΟ (;) ΤΟ ΛΕΥΚΟ (;) ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ "ΠΗΓΑΙΝΕΙ" ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΧΙ ΣΕ ΚΚΕΔΕΣ, ΞΥΡΙΖΕΣ, ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ ΚΛΠ.
    0ΧΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.......

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....
    Καταραμένη μεταπολίτευση, καταραμένη γενιά του πολυτεχνείου, ελεεινοί πεινασμένοι και ξετσίπωτοι φοιτητάριοι που ανήλθατε στην εξουσία, μόνο για να φάτε, για να κοροιδέψετε, να κάνετε περιουσία και να προδώσετε, να ξεπουλήσετε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και στους ξένους.
    Καταραμένοι να είστε ολοι σας, άθλιοι βο(υ)λευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, που φωνάζετε δεν θα το υποστηρίξω και στο τέλος....υποστηρίζετε. Που βγαίνετε και λέτε "ε δεν θα ρίξω και το κόμμα". Γιατί ; Σε ποιον θα κάνετε κακό, στο κόμμα ή στον τόπο σας, στην πατρίδα σας ;
    Καταραμένοι κι εσείς όλοι κομματόσκυλοι, που μόνο το "ίδιο" συμφέρον εξυπηρετείτε και όχι την πατρίδα σας.
    Καταραμένοι κι εσείς, καναλάρχες, δημοσιογραφίσκοι της πεντάρας, εφημεριδάρχες, που το μόνο που κοιτάζετε είναι πως θα παραπληροφορήσετε τον κόσμο και αν δεν το έχετε καταλάβει....πως θα κάνετε κακό στην πατρίδα.
    Καταραμένοι κι εσείς, άθλιοι εργατοπατέρες, που συμβιβαστήκατε, που έχετε ξεπουληθεί στην εξουσία, που δουλεύετε μόνο για τα .... αφεντικά σας. Που οι απεργίες που κάνετε είναι....στάχτη στα μάτια του λαού.
    Καταραμένοι όσοι τους ψηφίσατε (την τελευταία φορά, γιατί τις προηγούμενες τις δικαιολογώ) γιατί τα λέγαμε πριν και μας.....κοροιδεύατε. Τώρα σας τα επιστρέφω όλα στα ..... μούτρα σας. Από τη μία θλίβομαι για την πατρίδα μου (δεν είναι δική σας γιατί την πουλήσατε) και από την άλλη χαίρομαι για το....πάθημα σας.
    Καταραμένοι πάλι ακόμη μία φορά, όλοι εσείς που χωρίζετε τον Ελληνικό λαό, σε δημοσίους υπαλλήλους και ιδιωτικούς, σε προνομιούχους και μη, σε βολεμένους και όχι, γιατί έτσι κάνετε ένα έγκλημα. Ετσι καταστρέφετε πιο γρήγορα η πατρίδα.
    Φίλοι ένα μόνο μένει. Πρέπει να φύγουν όλοι (ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ) αυτοί οι άθλιοι που τα τελευταία 35 χρόνια διαδέχοντας ο ένας τον άλλο στην εξουσία. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. Οχι στην ανασυγκρότηση των ήδη υπαρχόντων κομμάτων, όχι σε αλλαγή καποιων προσώπων, όχι σε υποσχέσεις που δεν έχουν τηρηθεί και δεν θα τηρηθούν, όχι σε άλλα ψέματα. ΤΕΛΟΣ.
    Ριζική αλλαγή στο υπάρχον πολιτικό σύστημα, στο σύνταγμα, στα....πάντα. Οχι στα ίδια και στα ίδια. Απαγόρευση δια παντώς από το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθε όλων των εμπλεγμένων πολιτικών (μαζί υιών και θυματέρων κλπ), όλων κομματόσκυλων, όλων των παρατρεχάμενων σφωγγοκολάριων, όλων των ξενόφερτων και ξενοκίνητων καλοθελητάδων, όλων των ΜΚΟ (Μπίζνες καλά οργανωμένες), όλων των καναλιών-καναλαρχών και δημοσιογραφίσκων, Ρεπούσ(τ)ηδων, Δραγώνων και παντός είδους εμπλεγμένων σε σκάνδαλα, σε ρεμούλες, σε κλεψιές και κατάχρηση δημοσίου χρήματος.
    Δεν δεν γίνουν όλα αυτά, δυστυχώς τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει, θα συνεχίζουμε στα ίδια και στα ίδια και δεν είναι ώρα για....πολυτέλειες.
    ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΥΡΟ (;) ΤΟ ΛΕΥΚΟ (;) ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ "ΠΗΓΑΙΝΕΙ" ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΧΙ ΣΕ ΚΚΕΔΕΣ, ΞΥΡΙΖΕΣ, ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ ΚΛΠ.
    0ΧΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.......

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ότι και να γίνει δεν θα πάψουμε ποτέ να υπάρχουμε. Ο καιρός έχει γυρίσματα, και η ώρα της Ελλάδος και του Ελληνισμού θα έρθει. Η αναγέννησή μας ξεκίνησε το 1821 και είναι αργή και σταδιακή. Ο Ελληνισμός έπεσε απερίσκεπτα πάνω στα τεράστια εμπόδια δύο παγκοσμίων πολέμων. Βρέθηκε στην πρώτη γραμμή και μάτωσε όσο κανένας άλλος πολεμιστής. Ο Ελληνισμός επίσης απερίσκεπτα διχάστηκε με πάθος για το χατίρι δύο ακραίων βαρβαρικών ιδεολογιών, του φασισμού και του κομμουνισμού. Αφού λοιπόν αυτά τα τεράστια λάθη μας περάσαμε και αντέξαμε, τίποτα χειρότερο δεν μας περιμένει. Το μέλλον της περιοχής, και όχι μόνο, θα είναι Ελληνικό, εφόσον πρώτα μάθουμε να τιμωρούμε την διαφθορά και να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγνώμη για τα συνεχόμενα ίδια μυνήματα, αλλά κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει και γίνεται αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ελληνες όλου του κόσμου οργανωθείτε.

    οι απαιτήσεις των νόμιμων και παράνομων οικογενειών μεταναστών, οι παροχές των εθνικών κοινωνικών συστημάτων σε αυτούς με την ταυτόχρονη πτώση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και αυξανόμενη υπογεννητικότητα ενισχύουν την κριτική για αλλαγή των μέτρων αντιμετώπισις της ισλαμικής Birth machine που γεννά κατά παραγγελία
    ο έντιμος και κανονικός πολίτης πληρώνει όλο και περισσότερο φόρους, τιμωρείται με χρηματικά ποσά για μικρές και γελοίες παραβάσεις εντούτοις δεν έχει ούτε την στοιχειώδη προστασία από το κράτος με την αστυνομία ανύπαρκτη στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και ιδιαίτερα της οργανωμένης εγκληματικότητας των μεταναστών
    όλα αυτά οδηγούν στον δυτικό κόσμο σε στρατολόγηση νέων ανθρώπων που έχουν το θάρρος να υπερασπίσουν την πατρίδα τους
    .Ελληνα! Εσύ σε ποιό στάδιο προετοιμασίας βρίσκεσαι; μήπως μασάς ακόμη το χάπι των ´´προοδευτικών!´´σιριζα & σια πατριώτης ίσον ρατσιστής!

    η αποτελεσματικότερη μορφή του δικαιώματος της αυτοάμυνας και υπεράσπισης της πατριδας είναι η χρήση ενός πυροβόλου όπλου.
    EQN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ Φίλε SKAL,
    μιλάς μέσα από την ψυχή μου, αλλά τι ωφελεί!

    Όλα τα ΜΜΕ βρίσκονται στα χέρια "δήθεν" αριστερών και συμφεροντολόγων που δεν δίνουν δεκάρα για την Πατρίδα!

    Ακόμη και ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος που τον θεωρούσα, λόγω του ότι υπήρξε ιπτάμενος μάχιμος αετός με Φάντομ, άνθρωπο αδέκαστο και αυτός με απαγοήτευσε οικτρά ως πολιτευόμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν μου εξηγήσεις που βρήκες ότι ο Ελληνισμός διχάστηκε απερίσκεπτα με πάθος για το χατίρι του φασισμού, θα Σε ονομάσω σπουδαίο ιστορικό και αναλυτή δημοσίων σχέσεων!

    Από πότε εμείς οι Έλληνες υπήρξαμε ωρέ, υποστηρικτές του φασισμού ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Γιώργο Σιδηρούντιο

    Να μιλάμε σοβαρά και όχι με κουβέντες αεριτζίδικες, Σιδηρούντιε, διότι αν δεν βλέπουμε την πραγματικότητα, δεν καταφέρνουμε τίποτε. Αντιθέτως, κάνουμε μεγάλη ζημιά.

    >Ότι και να γίνει δεν θα πάψουμε ποτέ να υπάρχουμε. Ο καιρός έχει γυρίσματα, και η ώρα της Ελλάδος και του Ελληνισμού θα έρθει. <

    Αυθαίρετες παρλαπίπες.

    >Ο Ελληνισμός έπεσε απερίσκεπτα πάνω στα τεράστια εμπόδια δύο παγκοσμίων πολέμων.<

    Ε, και; Και γιατί απερίσκεπτα, τουλάχιστον όσον αφορά στον Β'ΠΠ. Μας τον επέβαλαν, μας επιτέθηκαν, τι έπρεπε να κάνουμε δηλαδή;
    Τον Α'ΠΠ ίσως μπορούσαμε να τον είχαμε αποφύγει, αν ο Βενιζέλος δεν είχε καβαλήσει το καλάμι μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους, νομίζοντας ότι μπορούσε να υλοποιήσει την Μεγάλη Ιδέα.

    >Το μέλλον της περιοχής, και όχι μόνο, θα είναι Ελληνικό, εφόσον πρώτα μάθουμε να τιμωρούμε την διαφθορά και να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας.<

    Και αν δεν το μάθουμε; Ή, αν το μάθουμε, θα σταματήσουμε την επιθετικότητα των Τούρκων και Αλβανών και θα διώξουμε τα 3.000.000 λαθρομεταναστών, πολλοί εκ των οποίων είμαι μουσουλμάνοι που μετά βεβαιότητος δουλεύουν για την ΜΙΤ;

    Στην ηλικία μας, Σιδηρούντιε, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σιδηρούντιος:

    "Αφού λοιπόν αυτά τα τεράστια λάθη μας περάσαμε και αντέξαμε, τίποτα χειρότερο δεν μας περιμένει".

    Πως το λες; Μας περιμένει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ με το στόμα ορθάνοιχτο



    19 Ιουλίου 2010 12:19 μ.μ.

    "Ακόμη και ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος που τον θεωρούσα, λόγω του ότι υπήρξε ιπτάμενος μάχιμος αετός με Φάντομ, άνθρωπο αδέκαστο και αυτός με απαγοήτευσε οικτρά ως πολιτευόμενος!"

    Είδες φίλε μου πως την πατάνε οι αγνοί δεξιοί πατριώτες; Ε, το ίδιο συμβαίνει και με τους κεντρο-αριστερούς πατριώτες. Όταν καταλάβουμε ότι περισσότερα μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν, τότε ίσως και να υπάρξει ελπίδα.
    Αλλά δεν μας αφήνουν να βγούμε από το μαντρί για να μην δούμε πόσο γλυκό είναι το χορτάρι της ομόνοιας και της εθνικής συναντίληψης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στην Ελλάδα είχαμε το φασιστικό καθεστώς του Μεταξά, το οποίο κατ' εντολή των Γερμανών Ναζιστών έφτιαξε στρατόπεδα συγκέντρωσης, βασανισμού και εξορίας κομμουνιστών. Αργότερα, είχαμε τουλάχιστον 16000 Έλληνες μέλη των Ναζιστικών Ταγμάτων Ασφαλείας, τα οποία έδιναν όρκο στον Χίτλερ. Μετά τον πόλεμο μέλη φασιστικών συμμοριών διέπρεψαν στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου. Πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σημερινής Ελλάδος έχουν καταγωγή από συνεργάτες των Ναζιστών. Αυτά περι φασιστών Ελλήνων. Δείτε αν θέλετε τα ονόματα πολλών στο ιστολόγιό μου.

    Για το Β πόλεμο απερίσκεπτα αρχίσαμε να πολεμάμε ο ένας Έλληνας τον άλλο Έλληνα, βλέπε μάχες μεταξύ Ταγμάτων Ασφαλείας και ΕΛΑΣ. Μπήκαμε σε ένα Β πόλεμο που κατα τη διάρκειά του τον μετατρέψαμε σε δικό μας εμφύλιο. Δεν επέβαλε κανείς στα Τάγματα Ασφαλέιας να συγκροτηθούν. Την καταστροφική ιδέα αυτή είχε ο Πάγκαλος και οι αξιωματικοί του, οι οποίοι παρακαλούσαν τους Γερμανούς να τους δώσουν όπλα για να πολεμήσουν τους αντιστασιακούς.
    Για τον Α πόλεμο το καλάμι είχε καβαλήσει ο Νρουβάρ Πασάς. Ο Βασιλέας Αλέξανδρος με τον Βενιζέλο είχαν καταφέρει το μεγάλο θαύμα, και ο γερμανόδουλος Ντουβάρ Πασάς το γκρέμισε.

    Εάν φέρουμε την δικαιοσύνη στο τόπο μας και μάθουμε να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας καμία ελπίδα δεν έχει η Τουρκία μπροστά μας.

    Η Τουρκία πάει για καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καταλαβες τωρα για δε γουσταρουμε τους τοκογλυφους εβραιους και εμεις οι Ελληνες δεν θα τους επιτρεψουμε ΠΟΤΕ να πραγματοποιησουν τα Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων;



    Χρηστος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αυτο που δεχεται ο ελληνικος λαος

    είναι γεννετικος πόλεμος
    σε συνδυασμό με ανθρωπολογικές φυσικο-χημικες μεθόδους, βιασμου της ελληνικης κοινωνιας και οτι γινεται ειναι σχεδιασμενο εδω και 20χρονια
    και τωρα ζουμε το αποκορυφωμα τους............

    δεν ειναι τυχαιο τιποτα
    .............................


    φυσικά δεν άφορά μόνο εμάς αλλά και τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς........

    είναι ένας ταξικός πόλεμος
    που φτάνει μέχρι τη χρήση ευγονικής
    μεθοδολογιας για την εξοντώσει των ανταγωνιστικών γεννετικων πληθυσμών των ελιτ..........

    και το οργανωνει το 4ΡΑΙΧ-Μπιλτεμπεργκ και λοιπα σκατα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επιτελους κυριοι τι περιμενουμε αλλο να γινει;Ειδατε ολοι σημερα τη δολοφονια του Σ.Γκολια,ειδατε ποσο αδιστακτο ειναι το παρακρατος.Θελουν να μας φοβισουν για να μην αντιδρασουμε.Ολοι στα χαρακωματα για την αντιμετωπιση του εσωτερικου και εξωτερικου εχθρου.Ο καθε πολιτης-οπλιτης πρεπει να ναι επι ποδος αυτες τις ωρες με τη μεγιστη ψυχολογια.Δε θα τους κανουμε τη χαρη εμεις θα νικησουμε.Ο αθανατος και κυριαρχος ελληνικος λαος.Μην ξεχνατε την ιστορια την γραφουν οι λαοι.Ελπιζω να σας συναντησω ολους και ολες στο δρομο.


    Δημητρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμε, οι τοκογλύφτες δεν έχουν ούτε εθνικότητα ούτε θρησκεία. Τα δε πρωτόκολλα που λές είναι πλαστά.
    Πάλι στους Εβραίους τα ρίχνεις όλα; Βρήκαμε την εύκολη απάντηση και την αναμασάμε; Και η Ζήμενς δηλαδή Εβραϊκή είναι που πίνει το αίμα τις Ελλάδος τόσες δεκαετίες ή Ναζιστική; Ας δούμε επιτέλους την τύφλα μας και ας πάψουμε να λέμε την ίδια ιστορία που έφτιαξε ο Χίτλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σιδηρούντιε,

    Έχασα πάσα ιδέα. Δεν περίμενα ότι είσαι εντελώς ανιστόρητος.

    >Στην Ελλάδα είχαμε το φασιστικό καθεστώς του Μεταξά, το οποίο κατ' εντολή των Γερμανών Ναζιστών έφτιαξε στρατόπεδα συγκέντρωσης, βασανισμού και εξορίας κομμουνιστών. <

    Τι είναι αυτές οι βλακείες που γράφεις; Δεν ξέρεις ποιος και πότε ψήφισε τον ιδιώνυμο Νόμο, βάσει του οποίου άρχισαν οι εξορίες των κομμουνιστών; Όχι, δεν θα σου το πω. Κάτσε να το βρεις μόνος σου. Πάντως ήταν πριν τον Μεταξά.

    Πότε πήρε εντολές από τους Γερμανούς (λες κι υπάρχουν κι άλλοι) ναζιστές ο Μεταξάς; Αν έπαιρνε απ' αυτούς εντολές, τότε γιατί έφτιαξε την "ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΞΑ", πάνω στην οποία τα γερμανικά Τ/Θ έσπασαν τα μούτρα τους;

    >Δείτε αν θέλετε τα ονόματα πολλών στο ιστολόγιό μου<

    Αυτό είναι το ζουμί; Αν το ιστολόγιό σου έχει αυτό το επίπεδο γνώσεων, να μου λείπει.

    Ο από κάτω που γράφει για Εβραίους είναι απλώς ηλίθιος. Είδε φως και μπήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. σας ρωτω. σε τι διαφερουμε απο τα σοδομα και τα γομορα που ισοπεδωθηκαν απο την οργη του Θεου? σε τι διαφερουμε απο τους ανθρωπους της εποχης του Νωε που τους εξαφανισε ο Θεος? τι μου λετε? απο το 1970 εως το 2000 ειχαν γινει στην ελλαδα 11000000 εκτρωσεις(τα στοιχεια απο την ενωση γυναικολογων ελλαδας),το ακουτε? 11,000,000 αγεννητα παιδια που δεν τους δωθηκε η δυνατοτητα να ζησουν! μια ελλαδα ακομα νεκρη πριν καν αναπνευσει οξυγονο! και νομιζετε ακομη πως μας αξιζει να υπαρχουμε? το αιμα τους θα μας πνιξει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. σιδερουντιε μπορεις να μας πεις ποιανης ιδεολογιας ηταν ο υπουργος εργασιας του μεταξα? μπορεις να μας πεις ποιος επεβαλε την οκταωρη εργασια? τα ενσημα? ποιος δημιουργησε αγροτικους συνεταιρισμους ισως? ποιος απαγορευσε την εργασια ανηλικων? μπορεις να μας πεις το ονομα και την καταγωγη του πρωτου ελληνα νεκρου αξιωματικου στην πινδο? μπορεις να μας πεις αν υπηρξε πογκρομ κατα εβραιων απο τον ''φασιστα-ναζιστη'' μεταξα?
    παρα πολλοι ''δημοκρατες'' σημερα θα ζηλευαν τα επιτευγματα εκεινου του καθεστωτος

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βιβλίο Ιστορίας Γ’ Γυμνασίου: “Ελλάδα και Τουρκία διεκδικούν τα Ίμια”!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. «Χριστίνα είπε... ας μου πει κάποιος πότε η Ελλάδα δεχόταν ''επιθέσεις''(τις όποιες) και τα στατιστικά στοιχεία ήταν υπέρ της; Εσείς που όλοι ξέρετε ιστορία πείτε μου μια ιστορική στιγμή που η Ελλάδα ξεκίνησε αντίσταση, την όποια αντίσταση, και ήξερε εκ των προτέρων ότι θα είναι νικηφόρα. Δεν είμαι αισιόδοξη γιατί μου το επιτρέπουν τα στοιχεία, αλλά γιατί δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πλάθω παραμύθια της χαλιμάς και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε....Αλλά γνωρίζω καλά πως όποιος ξεκινάει με γνώμονα ότι θα χάσει είναι ήδη χαμένος.»

    Συμφωνώ απόλυτα ! Ο ηττημένος είναι πρώτα απ’ όλα μέσα του χαμένος. Στις περισσότερες μάχες του Ελληνισμού, από την βαθιά αρχαιότητα έως την πρόσφατη ιστορία, τα δεδομένα ήταν σχεδόν πάντα εναντίον των Ελλήνων, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε ΠΟΤΕ να δώσουν την ψυχή τους για τη νίκη, να δώσουν την ζωή τους για την πατρίδα και την ιδέα αλλά και την ουσία της ελευθερίας τους. Στην σημερινή Ελλάδα, στην οποία αναμφισβήτητα μαίνεται στα παρασκήνια της Ζωής μας ένας απίστευτα ύπουλος πόλεμος, αόρατος γι’ αυτό και αφόρητα επικίνδυνος, όποιος αγαπά αυτήν την πατρίδα είναι καταδικασμένος σε πόνο και οργή. Καθημερινά. Είναι όμως μονόδρομος. Και η αισιοδοξία μας είναι ΑΠΌΛΥΤΑ δικαιολογημένη για την δική μας νίκη ως τελική έκβαση αυτής της μυστικής και υποχθόνιας σύρραξης. Όπλο μας η αγάπη γι’ αυτήν την πατρίδα, η ιστορία της οποίας είναι μια ατελείωτη σκυταλοδρομία αγώνων και αξιοπρέπειας – όποιος αγάπησε την οικογένειά του δεν μπορεί παρά να αγαπά και αυτήν την πατρίδα που σταθήκαμε τυχεροί να κληρονομήσουμε. Οι νεκροί πρόγονοί μας ζουν μέσα μας και μας «θυμίζουν» ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ. Το DNA έχει και ψυχική υπόσταση, και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ είναι ΑΝΙΚΗΤΗ όταν «θυμηθεί» την δύναμη και το χρέος της.
    Αυτά τα λίγα και ως απάντηση σε όποιον ή όποιους σχολιαστές είχαν μια ακατάσχετη μανία σήμερα να ακυρώνουν την αισιοδοξία που διέκριναν στα σχόλια, να απαξιώνουν την δύναμη του Έλληνα και να παίζουν με την δοκιμαζόμενη ψυχή μας. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όσο χτυπούν το όνειρο και το δίκιο του Έλληνα, τόσο αυτό φουντώνει. Αν είναι Έλληνες, ντροπή τους γιατί λιποψυχούν. Αν δεν είναι, τόσο το χειρότερο γι’ αυτούς, χάνουν τον χρόνο τους, ο οποίος μάλλον δεν είναι πολύτιμος ούτε γι’ αυτούς ούτε για τους εντολείς τους. Σε τελική ανάλυση, όποιος φοβάται, ας κλείσει τον υπολογιστή του, ας κλείσει τα φώτα, τα παράθυρα, τις κουρτίνες, ας κλειδαμπαρωθεί στον εαυτούλη του και ας χωθεί σε κάποιο συρτάρι, ντουλαπάκι κλπ κάπου θα βρει να χωρέσει να κάνει παρέα με τις κατσαριδούλες και τα ποντικάκια τα φιλαράκια του. Οι υπόλοιποι δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε. Και να πάρουμε την Ζωή και την Πατρίδα μας πίσω.
    Λυπάμαι που σχολιάζω σχόλια, αλλά ένιωσα ότι έπρεπε. Ευχαριστώ για την φιλοξενία & Καληνύχτα σε όλους.
    ΡΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το κείμενο της ανάρτησης είναι κάπου 1 μήνα παλιό και ο συγγραφέας του είναι ο Ι. Κωνσταντινίδης: http://neospalamedes.blogspot.com/2010/06/hai-capito-ora-perche-ti-fanno-tutto.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ 19 Ιουλίου 2010 7:13 μ.μ.
    Όπου υπάρχουν εβραίοι κυριαρχεί το σκότος, το μίσος, το έγκλημα, η σήψη και η διαφθορά φίλε μας και όχι το φώς, οπότε το σχόλιο σου εκτός του ότι ειναι ανυπόστατο μας δείχνει ότι είσαι και ανιστόρητος.
    Άνοιξε τα μάτια σου και κοίταξε τριγύρω σου να βεβαιωθείς και μόνος σου.
    Για να το κάνεις όμως αυτό είναι απαραίτητονα έχεις υψηλό IQ.

    @ Γιώργος Σιδηρούντιος
    Εσύ είναι που πρέπει να διαβάσεις ιστορία ή τουλάχιστον σπάσε την τηλόραση στο σπίτι σου και πάρε κανα βιβλίο στα χέρια σου. Ας πούμε τον "Έμπορο της Βενετιας" ξεχνάω τον νεοναζί συγγραφέα του, ή το "Η φωλιά των Λύκων" του Τζεϊμς Στούαρτ. Και μετά πιθανόν να σου κινηθεί η περιέργια και να διαβάσεις και τα "Πλαστά Πρωτόκολλα".



    Χρηστος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η τελευταία ελευθερία του ανθρώπου, είναι το καθαρό μυαλό.
    Η χρεωκοπία και το οικονομικο πρόβλημα μιας χώρας, δεν αποτελούν λόγους για να διαλυθεί το ηθικό του λαού της. Εμάς όμως εδώ, αυτό μας κάνουν. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας περάσουν το μήνυμα "Τελειώσατε, τελειώσατε, τελειώσατε..."
    Το βλέπετε να γίνεται αυτό σε άλλες χώρες παρ όλο που είναι βουτηγμένες και αυτές στο εξωτερικό χρέος; Γιατί άραγε;
    Απλά, διότι το γεωοπολιτικό ενδιαφέρον της Ελλάδας δεν το έχει καμμία άλλη.
    Γι΄αυτό μεθοδεύτηκε το "Βυθίστε τον Ελληνα στην απελπισία. Τυφλώστε τα παιδιά του. Μην τον αφήνετε να αναπαραχθεί άλλο..."
    Το καταλάβαμε πια, αλλά δεν πάψαμε να σκεφτόμαστε, όσο τουλάχιστον ζούμε ακόμα. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μεταφέρω κείμενο που κυκλοφόρησε πολύ προ ολίγων ετών. Δεν γνωρίζω τον συγγραφέα του.

    ************************
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    1. Το 1940 οι Γερμανοι χαρις στο πρόγραμμα Κοινωνικου Τουρισμου του Χιτλερ, συνέρρεαν μαζικά στις Νότιες χώρες.

    2. Την περίοδο 1940-1944 λόγω της οικονομικής κρίσης που μάστιζε την Ελλαδα, οι Έλληνες Εβραίοι συνωστίζονταν στους σταθμούς των τραίνων για να βρουν ένα μεταφορικό μέσο για τη Γερμανια για να βρουν καμιά δουλίτσα. Πολλοί πεθαναν από την ταλαιπωρία και το συνωστισμό.

    3. Την περιοδο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας η παραπαιδεία είχε μεγάλη άνθιση. Ο Σουλτάνος ανάθεσε την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας στην Ορθοδοξη Εκκλησια η οποία άνοιξε με τη σειρα της ιδιωτικα φροντιστηρια. Το ονομαστώτερο ήταν στη χαράδρα του Λουσιου πάνω στο γκρεμό λόγω της καταπληκτικής θέας. Τα παιδιά εκτός από ελληνικη γλώσσα παρακολουθουσαν σύμφωνα με το προγραμμα του παιδαγωγικου Ινστιτούτου του Σουλτανου και το μαθημα της Ελληνικης ιστορίας, του Βυζάντιου, θρησκευτικά κι ελληνικη φιλοσοφία.

    4. Λογω της κακής εκπαίδευσης που υπήρχε απο το Βυζάντιο, πολλοί έστελναν τα παιδιά τους στο εξωτερικο για σπουδές. Οταν επικράτησε η Οθωμανικη Αυτοκρατορία, οργάνωσε πολλά κολλεγια ανωτερης εκπαιδευσης, οι απόφοιτοι των οποίων εύρισκαν αμεσως δουλειά στο Δημόσιο. Πολλοί Έλληνες έστελναν τα παιδια τους σε αυτα τα κολλέγια για να κανουν καρριέρα. Οι απόφοιτοί τους ονομάζονταν δε ''Γενίτσαροι''.

    5. Στις 15 Αυγουστου του 1940, επειδή η Μύκονος δεν είχε ακομα αναπτυχεί τουριστικά, οι 'Ελληνες συνέρρεαν στην Τήνο, όπου διασκέδαζαν στο πανυγήρι της Μεγαλόχαρης. Μαζί τους και πολλοί τουρίστες. Μαλιστα έγινε και ενα ατύχημα όταν ενα Ιταλικο κρουαζιεροϋποβρύχιο, έπεσε απο αμελεια του κυβερνητη στο Ελληνικο πλοιο ''Ελλη''.

    6. Το 1940-44 είχε ξεσπάσει στην Ελλάδα φοβερός ρατσιμος και ξενοφοβια σε βαρος των Γερμανών οικονομικών μεταναστών. Μόνο λίγοι Ελληνες είδαν τους Γερμανους σαν ισότιμους Ευρωπαίους πολίτες, κρατώντας ταυτόχρονα την ελληνική τους ταυτότητα. Ήταν οι γνωστοι Γερμανοτσολιάδες, που εργαστηκαν για το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης.

    7. Όταν οι Τουρκοι ήλθαν στα Βαλκανια οι λαοι των Βαλκανίων τους αντιμετώπισαν με προκαταληψη και τρομο-υστερια. Πολλοί ρατσιστές δε αντεδρασαν στις προθέσεις της Οθωμανικης κυβερνησης να κτίσει και τζαμια σε κεντρικα σημεια της χώρας. Οι μόνοι που εδειξαν ανωτερότητα ήταν μια μερίδα των βορείων Αλβανων που υποδέχτηκαν με τετοια αγαπη τους Τουρκους ώστε έγιναν και οι ιδιοι Μουσουλμανοι, οι γνωστοι Τουρκαλβανοί Οσοι Αλβανοι ήσαν ρατσιστες αναγκάστηκαν να καταφύγουν στη Νότια Ιταλια και την Ήπειρο.

    8. Το 1941 ειχε αναπτυχθεί ο φτηνος τουρισμός στην Κρήτη. Πολλοί μάλιστα Γερμανοί από χαμηλώτερα οικονομικά στρώματα έβρισκαν πάμφθηνες πτήσεις τσάρτερ, χωρις κατάλυμα στο νησί. Για να γλυτωσουν δε και τους φόρους αεροδρομίου, έπεφταν στο νησί με αλεξίπτωτο. Σε πολλους Κρητικούς δεν άρεσε ο τουρισμος αυτος που δεν απεφερε συνάλλαγμα στο νησι και κακοδέχτηκαν τους Γερμανους. Ετσι έγινε η μάχη της Κρήτης.

    9. Ενα εορταστικό τριήμερο του 1826 συνέβη ένα τρομερο δυστύχημα, όταν κατα την μαζικη έξοδο από την πόλη του Μεσολογγίου, πολλοί κάτοικοι ποδοπατηθηκαν στο μεγαλο μποτιλιάρισμα, όταν ενας αμελής Τουρκος υπάλληλος αμέλησε να ανοίξει το ενα φύλο της Θύρας της εξοδου της πόλης. Ανάλογο περιστατικο έγινε το 1981, με τη θυρα 7 του γηπέδου ''Καραϊσκάκη''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Tο βιβλίο της Γ’ Γυμνασίου «Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία», αναφέρει συγκεκριμένα, στη σελ. 163 ,για την τουρκική πολεμική επιχείρηση κατάληψης της ελληνικής βραχονησίδας τον Γενάρη του 1996, επί λέξει τα εξής:
    «Την ίδια εποχή, με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ίμια, στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις (1996)»

    #Η διεκδίκηση-ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ- προέρχεται από την Τουρκία και όχι από την Ελλάδα.Εγώ έτσι το καταλαβαίνω διαβάζοντάς το, γιατί η αναφορά στα ελληνικά υπάρχει:'Ιμια-Δωδεκάνησα.#
    Τώρα, το ότι δεν γίνεται καμία απολύτως αναφορά ούτε στην αμερικανική παρέμβαση ,που ομολογήθηκε από τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό Κ. Σημίτη μέσα στη Βουλή, μ’ εκείνο το «ευχαριστώ τους Αμερικανούς», ούτε στον σκοτωμό των τριών Ελλήνων,του Π/Ν, Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού, στη θαλάσσια περιοχή των βραχονησίδων,αυτό ΝΑΙ, αξίζει να σημειωθεί.Και εδώ να σημειωθεί επιπλέον η δική μας αδράνεια.φιλικά Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. KΟΛΟΣΙΑΙΑ ΓΚΑΦΑ Η ΕΓΓΛΗΜΑ ΟΛΚΗΣ?Προτιμω την πρωτη γιαστι δεν το χωρα το μυαλο γμου για την δευτερη (για οποιαδηποτε Ελληνικη κυβερνηση οποιασηποτε κομματος)
    Τωρα ο Μεταξας παντως δημοκρατης δεν ηταν το εχει γραψει και ο ιδιος στο Ημερολογιο του (τομος τεταρτος ,1936-1940): "To καθεστως της 4ης Αυγουστου ειναι καθεστως αντικουμουνιστικο, αντικαπιταλιστικο και αντικοινοβουλευτικο"
    Ναι το Ιδιωνυμο το ψηφισε ο Βενιζελος το 1926 αλλα ας μην ξεχναμε οτι την ιδια χρονια στην Αγγλια επεσε ολοκληρη κυβερνηση (η πρωτη σττην Ιστορια του Εργατικου κομματος) επειδη υπηρχαν "ενδειξεις" (τα λεγομενα γραματα Ζηνοβιεφ τα οποια αργοτερα αποκαλυθκηκαν ως πλαστα ) οτι συνεργαζοταν με την Σοβιετικη Ενωση.
    Με ολο το σεβασμο αλλα για την Μ. Ασια ρωταμε την λαθος ερωτηση.Πιο σωστα θα ηταν αν αανρωτιομασταν αν μπορουσαμε να ΜΗΝ παμε και η απαντηση ειναι ΟΧΙ! μπορουσαμε να νικησσουμε αραγε? ΝΑΙ αν ειχαμε παραμεινει στα παραλια της Σμυρνης και την ειχαμε οχυρωσει αλλα αυτο θα μπορουσε να γινει θεμα αρθρου..
    Προς Χρηστο Β. ο νεοφασιστας ειναι ο οπαδος του φασισμου ΜΕΤΑ ΤΟ 1945 ο Shakespare ( ο συγραφεας του Εμπορου της Βενετιας) πεθανε γυρω στα 1620 ΑΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. Επιπλεον η πλαστοτητα των "Πρωτοκολλω"ν εχει αποδειχτει απο `το 1931 (διαβσε το τεταρτο τομο των Μυστηριων της Ιστοριας για παραπανω πληροφοριες)
    Αγαπητε Σιδηρουντιε χαιρομαι που σε ξαναδιαβαζω!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο
    21 Ιουλίου 2010 2:47 π.μ.
    Ευχαριστώ για την διευκρύνιση.
    Έχεις λαμπρό μέλλον και θα πας μπροστά.
    Μια επίσκεψη στο Μουσείο του Λονδίνου να δεις ένα γνήσιο αντίγραφο των πλαστών Πρωτοκόλλων θα σε οφελήσει τα μάλλα.


    Χρήστος Β. από Λονδίνο κι εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.