23/7/10

Έτσι επέλεγαν τους ΛΟΚ

Με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με την παρουσία του προέδρου του ΔΗΣΥ σε εκδήλωση τιμής ΛΟΚατζή που σκοτώθηκε κατά την επίθεση εναντίον του Προεδρικού στις 15 Ιουλίου, ο Ν.Π. της 55 Β καταθέτει μια δική του μαρτυρία.

Ήμουν ένας εξ αυτών που, όταν ο εξ Ελλάδος χουντικός αξιωματικός των ΛΟΚ που ξελαρυγγίστηκε το καλοκαίρι του 1973 στο ΚΕΝ Πάφου, επιμένοντας ότι «οι... γκόμενες πέφτουν από τα μπαλκόνια στη θέα του πράσινου μπερέ», αρνηθήκαμε στα κελεύσματα του να υπηρετήσουμε στα ΛΟΚ.

Νευριασμένος από την πενιχρή ανταπόκριση, μάζεψε όσους είμαστε ψηλοί και μας οδήγησε τροχάδην στη βόρεια γωνιά του ΚΕΝ, όπου κατεγράφησαν τα ονόματα και το ΑΣΜ μας. Ακολούθως, ο κατάλογος εστάλη στο Διοικητήριο με τον αγγελιαφόρο του ΚΕΝ, Μ.Μ. από την Τσάδα. Ακραιφνής κι αυτός, υποστηρικτής της ΕΟΚΑ Β και της χούντας που σύγχυζε τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη με τον Γρίβα...

Μέχρι την επιστροφή του αγγελιαφόρου, ο χουντικός αξιωματικός προφανώς για να μας εντυπωσιάσει και να μας δείξει λίγο από την σκληρή εκπαίδευση που μας ανέμενε στα ΛΟΚ, έβαλε δυο στρατιώτες να σταθούν αντιμέτωποι και τους ανάγκασε να χαστουκίζει και να εξυβρίζει ο ένας τον άλλον σε σημείο που και οι δύο έγιναν έξαλλοι και ήλθαν στα μαχαίρια! Με την επιστροφή του, ο Μ.Μ. ,ενεχείρισε τον κατάλογο στον χουντικό αξιωματικό ο οποίος κι ανέγνωσε τα ονόματα όσων από μας θεωρηθήκαμε ανίκανοι για τα ΛΟΚ. Προφανώς, στο Διοικητήριο προέβησαν σε ενδελεχή διερεύνηση του ύψους μας και μας βρήκαν... κοντούς!

Εμείς, που δεν κριθήκαμε ικανοί να φορέσουμε το πράσινο μπερέ και μείναμε με την απορία από ποιο ύψος θα έπεφταν οι γκόμενες, είχαμε λίγες μέρες νωρίτερα, αναγράψει κάτω από τα τζόκεϊ μας το ακρωνύμιο ΑΚΜ: Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Μακάριος, που προκάλεσε αναστάτωση στη γελοίαεκείνη ηγεσία του ΚΕΝ Πάφου (αντισυνταγματάρχης Κατερινάκης, ο λοχαγός του Β’ Γραφείου Παλιούρας κ.ά.).

Μας ανάγκασαν να το σβήσουμε ... με ττελάκι που πλένουν οι νοικοκυρές τα πιάτα! Στον κατάλογο για τα ΛΟΚ έμειναν οι σίγουροι, οι δοκιμασμένοι, οι φανατικοί και οι δικοί τους! Οι περισσότεροι προέρχονταν από οικογένειες που ήταν φανατικοί αντιμακαριακοί και υποστηρικτές του Γρίβα, της ΕΟΚΑ Β και της χούντας. Αυτά, για να μην ξεχνούμε...
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

31 σχόλια:

  1. Ποιο σκοπό εξυπηρετεί η αναδημοσίευση αυτού του γελοίου κειμένου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτόν που υπηρετεί και το δικό σου σχόλιο 8:59.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μετά τους Τούρκους που μισούν τα ΛΟΚ επειδή είχαν μεγάλες απώλειες από την δράση τους το 1974 ( βλέπε Γαληνός, Γλεντζές, Σταμάτης κλπ) οι Μακαριακοί έρχονται δεύτεροι σε μίσος.

    Μια ζωή θα φαγωνόμαστε μεταξύ μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κικιρίκου το κείμενο, δεν ξέρω τι έγινε τότε αλλά επειδή πήγα σε εθελοντική μονάδα , ξέρω ότι παίρνουν όποιον δηλώσει και περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και μένουν όσοι μπορούν και αντέχουν, όλα τα άλλα είναι ιστοριούλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καυκάσιε οι ιδεολογικές αγκυλώσεις και οι περιχαρακώσεις σου δεν αφορούν τον πατριωτικό χώρο. Aλλωστε η ιστορική αλήθεια χρειάζεται νηφαλιότητα και χρόνο για να αποτυπωθεί. Όποια και να είναι την αποδέχομαι. Οι εμπαθείς αναφορές με παραταξιακά κριτήρια για ανθρώπους που φορούν το χακί και γελοίες αναδημοσιεύσεις, όπως η πιο πάνω υποβιβάζουν το κύρος και την σοβαρότητα θεμάτων του blog. Ασε, υπάρχουν και πιο ειδικοί για να υπηρετήσουν με χαλκευμένα δημοσιεύματα το σύστημα.
    Εάν κατάλαβες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην το ψάχνετε,βλάκες Μακαριακοί-Γριβικοί φέρατε τους Τούρκους να σας χωρίσουν!!!Μπράβο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ . ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ .ΑΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΥΚΑΣΙΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΛΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο,τι καταλαβαίνει ο καθένας μας. Ασχετα με τις απόψεις μας ,μονον όσοι υπηρέτησαν σαν ΛΟΚατζήδες μπορούν να δούν την διαφορά. Και ναι,οι γκόμενες πηδούσαν από τις ταράτσες για τον πράσινο μπερέ .... Το να είσαι ή να μην είσαι ΛΟΚατζής είναι μια ευκαιρία .Ή φοράς τον Πράσινο μπερέ ή όχι.Και ... πολλοί φόρεσαν τον Πράσινο μπερέ αλλά λίγοι τον τίμησαν.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (Ε!ΜΚ 1970-71)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ουδείς αμφισβητεί το γεγονός ότι κατά καιρούς υπήρξε "φακέλλωμα" στην Ε.Φ και ότι οι πολιτικές πεποιθήσεις των κληρωτών που υπηρετούσαν την θητεία τους αλλά και των οικογενειών τους εκαταγράφοντο. Αυτή η "πρακτική" παρεμπιπτόντως εφαρμόστηκε και πριν αλλά και μετά το 1974.

    Από κει και πέρα, κακώς προσπαθεί ο "Φιλελεύθερος" να αναγάγει τα μνημόσυνα των καταδρομέων σε "θέμα". Αν μη τι άλλο και αυτοί υπήρξαν θύματα - Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν έχω υπ' όψη μου τον τρόπο με τον οποίο όντως την δεκαετία του 70 στρατολογούσαν τους Καταδρομείς στην Κύπρο.

    Ένα μόνο έχω να πω, ότι όταν με έστειλε ο Ανθυπίατρος της Σχολής Μηχανικού στην Αθήνα με πρόσχημα εξέτασης ούρων στο 401 Σ.Ν., προκειμένου να παραγγείλω γυαλιά [.....], διότι αλλοιώς ίσως κοβόμουν από Έφεδρος Αξιωματικός, συνάντησα μια ομάδα από Καταδρομείς που βρισκόνουσαν εκεί για κάποια εξέταση.

    Ήταν όλοι τους ένας και ένας, με άσπρα φουλάρια στο λαιμό, σιδερωμένες στολές, καθαροί και κάθε άλλο παρά έδιδαν την εντύπωση πως ήσαν .... ρεμπεσκέδες!

    Όπως άκουσα τότε από φίλο μου που υπηρετούσε στο Γ.Ε.Σ., οι Λ.Ο.Κ. ποτέ δεν αναφέρθηκαν στην Αναφορά ότι έκλεβαν, ούτε βωμολοχούσαν ιδιαίτερα. Ήσαν "οι επίλεκτοι των επιλέκτων" που περιγράφει ο Αντιστράτηγος ε.α. Ελευθέριος Κασιμάτης στο βιβλίο του "Κύριοι Πάτε για Ύπνο".

    Όλα τα άλλα δεν τα αποκλείω, σε όλο τον κόσμο υπάρχουν καλοί και κακοί στρατιωτικοί, αλλά για τους Καταδρομείς τα βρίσκω κάπως έωλα!!!

    Με τιμή


    Ευμένης ο Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και για να γνωριστούμε καλύτερα κύριε ανώνυμε όλες αυτές τις άκρος απόρρητες πληροφορίες εσύ από πού τις γνωρίζεις, όχι πώς με ενδιαφέρει βέβαια γιατί εάν ρωτήσεις οτιδήποτε αμέσως τα φτυάρια με την λασπολογία θα αρχίσουν να ενεργοποιούνται για να γεμίσουν τον τόπο με λάσπη φαίνεται ότι αρκετοί την έχουν παραπανίσια, και οπότε θέλουν θέση στην κυβέρνηση θυμούνται και πώς εκλέγονταν οι λοκατζήδες και ποιοι ήταν οι αντιστασιακοί και πόσους χουντικούς ήχε στην Κύπρο. Τον δε Παναγούλη τον έχουν ξεχάσει όλοι. Αλλά την 21ην Απριλίου την γιορτάζουμε κάθε χρόνο τον δε Ιωαννίδη τον θυμόμαστε κάθε μέρα και όλους τους χουντικούς. Τον δε Γρίβα δεν τον ξεχνάνε ποτέ ιδικά όταν είναι εκλογές γιατί άραγε σου, λαλεί τζιαι η γιαγιά μου. Γέμισε ο τόπος προδότες, ξέρεις όπως τους παπατζήδες, εδώ προδότης εκεί προδότης πούνε ο προδότης; Εδώ αντιστασιακός εκεί αντιστασιακός πούνε ο αντιστασιακός, διευθυντής, υπουργός τέλος πάντων βολεμένος. Τόσους αντιστασιακούς είχαμε που μέρα μεσημέρι στείλανε στην Κερύνεια ολόκληρο τάγμα αλλά οι χουντικοί φταίνε, βλέπεις οι αντιστασιακοί ήταν εκεί για να καταγράφουν τις προδοσίες των χουντικών και να τις εκδίδουν σε βιβλία για να βγάζουν τας προς το ζην τώρα, καλή ανάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...Καυκάσιε οι ιδεολογικές αγκυλώσεις και οι περιχαρακώσεις σου δεν αφορούν τον πατριωτικό χώρο....

    Mάλλον θα αγνοείς την παράθεση
    Οι 22 καταδρομείς και η άνανδρη πολιτεία και ηγεσία
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/07/22.html

    Απο ότι έχει καταλάβει μόνο περιχαρακωμένος και ιδεολογικά αγκυλωμένος δεν είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαβαστε το βιβλιο "Κυριοι πατε για υπνο" και θα καταλαβετε τι σημαινει ΛΟΚ.

    makis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. makis Το βιβλίο αναφέρεται στην δράση των Μοιρών καταδρομών κατά το πραξικόπημα και κατά την Εισβολή.

    Το μόνο αρνητικό που έχει είναι η εκτενής αναφορά στην Σκουληκαριά.

    Ομως απο εκεί και πέρα μην παραγνωρίζεις το ποιά χρονολογική περίοδο ξεκινά ο συγγραφέας και επίσης μην παραγνωρίζεις και το τι είπε ο Στρατηγός Ματαφιάς σχετικά με την δράση των καταδρομέων στο πραξικόπημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν εχετε βαρεθεί να λιβανίζετε;
    Αν οι Κύπριοι θελανε την ένωση θα ήταν Ελλάδα τωρα και δεν θα είχανε τον τραγόπαπα για αρχηγό.
    Αν οι Κύπριοι θελανε την ένωση και την μη εισβολη,δεν θα ετρεχε ο τραγοπαπας στον ΟΗΕ να ζητήσει βοηθεια απο συμμαχους,την ζητησε και την έλαβε καταλλήλως.
    Αν οι Κύπριοι θελανε την Ενωση δεν θα περιμεναν τον Γριβα και τον καθε Γριβα να τους οργανώσει ανταρτικο και μετα να τον μισήσουν και στηλιτεύσουν κιολας.
    Η Ελλαδα ηθελε την ενωση,η Χουντα οχι,ο Καραμανλης ηξερε οτι μονο με κατι πολυ τραγικο θα μπορουσε να επανελθει στην εξουσια και σαν πιστος σκυλος που ηταν αδραξε την ευκαιρια θυσιάζοντας ενα κομμάτι του Ελληνισμού για να μας πει μετα οτι η Κυπρος κειται μακραν(μεα κουλπα φαση).
    Οι Κυπριοι επέλεξαν να λέγονται Κύπριοι και οχι Ελληνες και θα πρεπει να το σεβαστούμε αλλα και να σηκωθούμε να φυγουμε απο εκει.Αν ομως ξερουν οτι δεν θα εχουν λογο υπαρξης γιατι θα ειναι ενα ακομα χαλκευμένο εθνος,ενα ανύπαρκτο κρατος που στηρίζεται στα μαυρα κεφαλαια της μαφιας κλπ,οτι την επομενη θα φορεσουν απαντες το φεσι(που τοσο δειχνουν οτι τους αρεσει),να ζητήσουν ενωση και να τελειώνει το παραμυθι.
    Ειδάλλως στο καλο και να μας γραφουν στα Αγγλικα που θεωρούν και μητρική τους γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί συμφωνώ με τον ΚΟΣΤΑΚΟΥΤΑ;;;Τα γράφει όμορφα και απλά.Γιατί έκανε επανασταση η ΕΟΚΑ;; ενω είχε δρομολογηθεί το δημοψήφισμα από τους εγγλέζους ;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καυκάσιε το ότι που και που πετας και κανένα πατριωτικό κείμενο για ΑΛΛΟΘΙ δεν αλλάζει σε τίποτα την αδιάκοπη αριστερή σου προπαγάνδα.
    Τώρα κοπρίζεις και πάνω στα ΛΟΚ βλέπω....Τι κατάντια....

    Αλλά αφού σε κρατάει ο Καλεντερίδης καλά κάνεις Καυκάσιε. Συνέχισε. Το επόμενο άρθρο φρόντισε να είναι από τον ΠΟΛΙΤΗ γραμμένο για τον "αιμοσταγή Γρίβα" και τους "δολοφόνους Ελλαδίτες" ή ακόμα καλύτερα άρχισε να δημοσιεύεις κομμάτια απο το βιβλίο του Γκουρογιάννη που θα το παρουσιάζεις και εσύ ως ιστορικό κείμενο.

    Εύγε και πάλι εύγε. Χέρι χέρι με το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών και το ΑΚΕΛ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ο Στρατηγός Ματαφίας ε;
    Ωραίο όνομα...Matafia και ελληνοπρεπές...αν εξαιρέσεις την περιτομή βέβαια...

    Βρε πως εξηγούνται όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ kostakoutas και λοιποί: τα απωθημένα σας αλλού. - Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τώρα κοπρίζεις και πάνω στα ΛΟΚ βλέπω....Τι κατάντια....

    Κοίτα το σχόλιο μου για τα ΛΟΚ στην αναρτηση που σε παρέπεμψα
    αν ξέρεις αναγνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. AΠΕΛΛΗ οι συνάδελφοι τουσ ήταν αυτοί που έγραψαν τις λαμπρές σελίδες στις μάχες στον Πενταδάχτυλο και όχι μόνο.

    Αλλα αφού το πάνε έτσι που ήταν ο Δημήτρης απο το Δίκωμο εκείνες τις μέρες;

    Ειπες τιποτα 7:21?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καυκασιε,
    Δεν σε ξερω προσωπικα και δεν με απασχολει να μαντεψω τι κανεις. Αλλα αυτο το δημοσιευμα ειναι υπερβολικα γελοιο.

    Η αναδημοσιευση σημαινει οτι βλεπεις σε αυτο καποιο αξια, την οποια μπορεις εσυ να εξηγησεις γιατι εγω δεν την βλεπω. Με την αναγνωση που ξερω, βλεπω μονο αστηρικτους χαρακτηρισμους, υβριστικα (εναντιον των ΛΟΚ) συμπερασματα και συνειρμους:

    "Στον κατάλογο για τα ΛΟΚ έμειναν οι σίγουροι, οι δοκιμασμένοι, οι φανατικοί και οι δικοί τους! Οι περισσότεροι προέρχονταν από οικογένειες που ήταν φανατικοί αντιμακαριακοί και υποστηρικτές του Γρίβα, της ΕΟΚΑ Β και της χούντας. Αυτά, για να μην ξεχνούμε... "

    Θα ελεγα οτι το να κατηγορεις κατι ειναι αρκετα σοβαρη υποθεση και δεν επιτρεπεται να γινεται χωρις σοβαρα στοιχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τις παπαριές για το ότι οι κύπριοι δεν θέλουν ένωση αλλού. 1. Εάν είσαι τόσο πατριώτης και σε απασχολεί αυτό το θέμα, τότε έπρεπε να γράφεις τους κύπριους εκεί που θεωρείς πως αρμόζει και να είσαι στα βουνά να πολεμάς για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. π.χ. οι δημότες του δήμου Ζωγράφου, θέλουν ανεξαρτησία και θέλουν να αποκαλούνται ζωγραφιότες και όχι Έλληνες, ποια θα ήταν η αποψη σου για το γεγονός. Απλά μην ξεχνας τον ίδιο τον αφελληνισμό που λαμβάνει χώρα στο Ελληνικό το κράτος και μετά αναλογίσου πως μπορεί να μην υπάρχουν ανθέλληνες στην κύπρο. Ο ηλίθιος ανιστόρητος με τις μπούρδες περί δημοψηφίσματος καλύτερα να σκάσει και να μην βάζει στο στόμα του τους ήρωες του έθνους. Στην σύνταξη του ο Διγενής που έδωσε Τις Μάχες για την Ελλάδα δεν λέει "ας κατέβω στο νησί να κάνω μια ψευτοεπανάσταση που θα καταστρέψει τα σχέδια των Άγγλων που τόσο πολύ θέλουν την Ένωση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συνχαρητηρια κυριοι εδω εχουμε τοσα προβληματα σε Ελλαδα και Κυπρο και αυτο που μας απασχολει ειναι αν ο Μακαριος/Γριβας ηταν πατριωτης?προδοτης!Αν ακουτε κατι γελακια στο βαθος ειναι οι Τουρκοι που τους κανουμε την ζωη πιο ευκολη με τις διαμαχες μας!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο κλασσικός γιωτάς ο οποίος για να καλύψει την αδυναμία του και το ότι δε μπορούσε να ανταποκριθεί στο τι ζητάνε τα ΛΟΚ και πλάθει ιστορίες με του νου του!Η αλλιώς ο κλασσικός αριστερός που φτιάχνει σενάρια και ψάχνει αφορμή για να χτυπήσει ότι είναι αντίθετα στην ιδεολογία του!Αυτός πρέπει να είναι που έστειλε τα βίντεο για τα ΟΥΚ!
    Να σε χαίρονται!Μια ζωή ανθρωπάκια ήσασταν και έτσι θα παραμείνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 12:28 Ανώνυμε ..για να σκάσω πρέπει να μου κρατήσεις την μύτη τουλάχιστον 4 λεπτά... ομως με βρισιές δεν αποδεικνύεις τίποτε. Ουτε ανατρέπεις τα ιστορικά γεγονότα. Δυστυχώς η εοκα και η 1/4 ηταν λάθος και τόσα παλληκαράκια τα κρεμάσανε τζάμπα. Δεν εισαι υποχρεωμένος να συμφωνήσεις,ουτε και να βρίζεις βέβαια ...αλλά η ανωνυμία σου δίνει πολλές δυνατότητες.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το ερώτημα δεν είναι ποιός γράφει αυτά τα ρηπαρογραφήματα. Ανθέλληνες πάντα υπήρχαν σε Κύπρο και Ελλάδα.
    Το ερώτημα είναι γιατί αναδημοσιεύονται σε μια ιστοσελίδα που θέλει να ονομάζεται πατριωτική.
    Αλλά νομίζω ο Καυκάσιος μας έχει εξηγήσει επαρκώς τη λογική του. Θεωρεί πως για κάθε άρθρο που παρουσιάζει την πατριωτική εκδοχή της ιστορίας θα πρέπει να υπάρχει και ένα άλλο που να παρουσιάζει την "προοδευτική" και αριστερή.
    Έτσι λοιπόν είναι διατεθιμένος ότι π******λογία γράφουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του ΑΚΕΛ/Kαταστρόφιας και CIA να μας την κοτσάρει και εδώ για λόγους ...ισορροπίας βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτή η ανάρτηση υποβαθμίζει την ιστοσελίδα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σταμάτης και όχι Κασιμάτης ο συγγραφέας του Κυριοι πάτε για ύπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 8:08 Στην ζωή μου έμαθα να χρησιμοποιώ επιχειρήματα και όχι λίβελλους, ύβρεις και ειρωνείες.
    Η απουσία κριτικής σκέψης και συνείδησης δεν σε τιμά.Απο εκεί και πέρα μια ματιά στην θεματική ενότητα ΚΥΠΡΟΣ 1974 κια θα βρείς πάμπολλες αναρτήσεις για τους Καταδρομείς.Ως επίσης απο ότι κατάλαβες όχι απλά έχω διαβάσει αλλά κατέχω πολύ καλα όχι μόνο το Βιβλίο του Κου Σταμάτη.

    Να λυπάσαι λοιπόν την φτωχή σου σκέψη και όχι να οικτοιρείς εμένα.

    Απο εκεί και πέρα στους ανώνυμους που με σχόλια τους απέδωσαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς έχω να τους πώ επώνυμα, ότι η πράξη αυτή που μου απέδωσαν μου σε μένα είναι άγνωστη, αλλά πιστευω για αυτούς πολύ οικεία και όπως λέει και ο λαός μας σοφά "σας δέρνει κιόλας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.