19/8/10

Βόσνιοι Μουσουλμάνοι: «Όσοι δεν είναι Μωαμεθανοί μπορούν να φύγουν από τη χώρα» (!)



Ανησυχία επικρατεί, στον μη μουσουλμανικό πληθυσμό της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, από τις δηλώσεις του προκαθήμενου της Ισλαμικής θρησκευτικής κοινότητας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, , Mustafa Cerić , που δήλωσε την ημέρα που επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός της Δημοκρατίας των Σέρβων της χώρας αυτής, το Ισραήλ:

«η Βοσνία/Ερζεγοβίνη αποτελεί χώρα των Βοσνίων-μουσουλμάνων, και εκείνοι που δεν είναι μωαμεθανοί μπορούν να φύγουν»

Στις δηλώσεις αυτές αντέδρασε ο πρωθυπουργός της Δημοκρατίας των Σέρβων της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Μίλοραντ Ντόντικ, μόλις γύρισε από το Ισραήλ:

««Στέλνω μήνυμα, που λέει ότι εμείς οι Σέρβοι της Βοσνίας δεν είμαστε Βόσνιοι-μουσουλμάνοι, και αν φύγουμε τότε θα πάρουμε μαζί μας και τη Δημοκρατία των Σέρβων της Βοσνίας».

O Μίλοραντ Ντόντικ , επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος, ούτε και θα δεχτεί οποιεσδήποτε μεταρρυθμίσεις του Συντάγματος της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, που τις μεταρρυθμίσεις αυτές θα ποδηγετούσε ο ξένος παράγοντας.


Σήμερα, στην Μπάνια Λούκα, ο πρωθυπουργός των Σέρβων της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, ανέφερε πως η έκρυθμη κατάσταση στην χώρα οφείλεται αποκλειστικά στην Διεθνή Κοινότητα που αναμειγνύεται στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας.

5 σχόλια:

  1. Ετοιμαζεται μια καινουρια χωρα στα Βαλκανια......
    Ή θα προσαρτηθει απλως στην υπολοιπη Σερβια, γιατι δεν αποκλειεται να ειναι μερος της αποζημιωσης των ΗΠΑ προς τη Σερβια για τη δημιουργια του Κοσοβου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ !!!!!!!
    Κι’ όμως αυτοί οι Μουσουλμάνοι της Βοσνίας που υπηρετούν σήμερα στην αστυνομία του Σεράγεβο (πρώην μουτζαχεντίν μαχητές του Αλια Ιζετμπέγκοβιτς), ενέπλεξαν και κατηγόρησαν απόστρατο Έλληνα αξκο σε επιχείρηση απάτης με βίζες στο Σεράγεβο. Την πληροφορία της δήθεν εμπλοκής την έδωσαν τεχνιέντως σε Έλληνα Αστυνόμο της ευρωπαικής αστυνομίας που ανέφερε ανακρίβειες σε εισαγγελέα στην Ελλάδα και τελικά ο απόστρατος καταδικάστηκε πριν λίγο καιρό σε φυλάκιση από το Γ’ τριμελές εφετείο Αθηνών. Κι όμως υπήρξαν Έλληνες δικαστές που πίστεψαν τα ψεύδη των Μουσουλμάνων αστυνομικών που μέσω του Έλληνα συναδέλφου τους μεταφέρθηκαν στις Ελληνικές αίθουσες δικαστηρίων.
    Ο λόγος είναι ότι το 1996 ο απόστρατος αξκός (τότε μέλος του ΝΑΤΟ) αποκάλυψε τεράστιες ποσότητες παράνομων πυρομαχκών στα χέρια των μουσουλμάνων τα οποία κατέσχεσε το ΝΑΤΟ. Επίσης εξιχνίασε πάνω από 10 ισλαμιστικές οργανώσεις (βεχαμπίτες) που δρούσαν στην Βοσνία υπό την κάλυψη μη κυβερνητικών οργανισμών. ΟΙ μουσουλμάνοι το κρατάγαν ‘μανιάτικο‘‘ και του την φέρανε λίγα χρόνια αργότερα.
    Μπράβο σας Ελληνες δικαστές που δεχθήκατε άκριτα ότι σας σερβίρανε έμμεσα ο Βόσνιοι Μουσουλμάνοι!!.
    Κύριε Τέντε τα βλέπετε....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπαμε η δικαιοσύνη να είναι τυφλή, αλλά όχι Θεότυφλη...!!
    Ου μπλέξεις φίλε μου είναι η 11η εντολή του Θεού στον Μωυσή. Μόνο που αυτή την φώναξε δεν την έγραψε!
    Σιγά μην ασχοληθούνε οι δικαστές για το τι σερβίρανε οι Μουσουλμάνοι της Βοσνίας στον Έλληνα αστυνόμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ELLHNES DIKASTES!!!!

    HAHA!!! HAHAHA!!!!


    ELLINIKI DIKAIOSYNH!!!!!


    AXAXAXAXA!!!

    POIOS MALAKAS PISTEYEI OTI YPARXEI BOYS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδω,απο οτι εχω μαθει,οταν οι αστυνομικοι συλλαμβανουν καποιους παρανομουντες λαθρομεταναστες,αυτοι τους φοβεριζουν φωναζοντας-χρυσοχοιντι-χρυσοχοιντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.