31/8/10

Η Χαμάς πίσω από την επίθεση με τέσσερις Ισραηλινούς νεκρούς στη Δυτική Οχθη

Το ένοπλο σκέλος της Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με τέσσερις Ισραηλινούς νεκρούς στη Δυτική Όχθη.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τέσσερις νεκροί» μετά από τους πυροβολισμούς κατά του οχήματός τους που σημειώθηκαν λίγο πριν νυχτώσει, κοντά στο φυλάκιο της Χεβρώνας
στη Δυτική Όχθη, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ισραηλινής πρεσβείας Μίκι Ρόζενφελντ.
Η επίθεση, που έγινε κοντά στον εβραϊκό οικισμό Κιριάτ Αρμπα προς το παλαιστινιακό χωριό Μπάνι Νάιμ και χαρακτηρίστηκε από την αστυνομία "τρομοκρατική επίθεση", σημειώθηκε τη στιγμή που Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι ξεκινούν από αύριο Τρίτη άμεσες συνομιλίες.
Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας Εχούντ Μπαράκ.
«Επρόκειτο για μια προφανή προσπάθεια τρομοκρατών να σαμποτάρουν την προσπάθεια επίτευξης μιας διπλωματικής προόδου και μια προσπάθεια να πληγεί η ευκαιρία των συνομιλιών που ανοίγουν στην Ουάσινγκτον» αυτήν την εβδομάδα δήλωσε ο κ. Μπαράκ και προανήγγειλε ότι το Ισραήλ θα πληρώσει «με το ίδιο ακριβώς τίμημα» τους δράστες της επίθεσης.
naftemporiki

38 σχόλια:

  1. Μόνο τέσσερους;
    Ο Μπαράκ πάντως είπε την αλήθεια.
    «Επρόκειτο για μια προφανή προσπάθεια εβραίων τρομοκρατών να σαμποτάρουν την προσπάθεια επίτευξης μιας διπλωματικής προόδου και μια προσπάθεια να πληγεί η ευκαιρία των συνομιλιών που ανοίγουν στην Ουάσινγκτον όπως κάνουμε πάντα».


    Λούσιφερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω περιέργεια να δω τί έχουν να πουν όσοι κόπτονταν προχθές για τις δηλώσεις του Ραβίνου.

    Εδώ η ανάληψη από τις Ταξιαρχίες Al-Qassam που μιλάνε για "ηρωική πράξη", δολοφονία "σιωνιστών βιαστών", καταπατητών τζαμιών, θέλημα αλλάχ και θριαμβολογούν για τον "ηρωισμό" και την πράξη "ΧΑΡΑΣ", δηλαδή τις δεκάδες σφαίρες σε δυο άοπλα ζευγάρια που το ένα ζευγάρι, λέγεται, ότι άφησε πίσω του εφτά ορφανά. Η μια δε η γυναίκα ήταν έγκυος...

    http://www.alqassam.ps/arabic/news1.php?id=17805

    Και μετά τους αιμοδιψείς ισλαμοναζί της Χαμάς (το site τους διαθέτει αραβική, αγγλική, και
    τουρκική έκδοση)
    ας περάσουμε και στην αντιπέρα όχθη του παλαιστινιακου σχίσματος και δείτε τα πανηγυρικά σχόλια θρησκευτικής υστερίας και αμόκ από "φιλήσυχους" άραβες παλαιστίνιους...

    Πως γίνεται να κάνεις ειρήνη με τέτοιους αμετανόητους δολοφόνους και υποστηρικτές δολοφόνων;
    Πως γίνεται να κάνεις διαπραγματεύσεις με μια Παλαιστινιακή Αρχή που δεν είναι σε θέση να ελέγξει τον κόσμο της; Και μάλιστα, κάθε φορά που ξεκινάνε διαπραγματεύσεις, υπάρχει κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων. Εγώ, τουλάχιστον, αυτό έχω παρατηρήσει και για αυτο σχολίασα τις προάλλες, για την παλαιστινιακή τρομοκρατία.
    Τί να πω; Ελπίζω αυτή τη φορά, να υπάρχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια το ίδιο έργο και η ίδια ελπίδα έχουν παιχτεί και διαψευστεί πάμπολλες φορές. Και πλέον έχει γίνει κατανοητό ότι στις διαπραγματεύσεις μόνο το Ισραήλ πηγαίνει με ειλικρινή διάθεση

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.iamthewitness.com/ http://www.globalresearch.ca/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι οι ίδιοι άνανδροι δολοφόνοι - ισλαμοφανατικά κτήνη που το μόνο που επιζητούν είναι τη γενοκτονία - που αύριο θα επιζητούν (και, δυστυχώς, θα την έχουν) τη συμπάθεια της διεθνούς κοινότητας στο "δίκαιο" αγώνα τους. Οι ίδιοι που δε διστάζουν στο όνομα μιας μιντιακής εκμετάλλευσης και προπαγάνδας να θυσιάσουν τα παιδιά τους για τον "ιερό" σκοπό τους (αυτόν της ισλαμικής επικράτησης!) επιδεικνύοντας αργότερα με οργή τα άψυχα κορμιά τους στις κάμερες (μια τακτική που έχει καταδικάσει κι ο ίδιος ο Αμπάς, για τους δικούς του λόγους). Δεν τους ενδιαφέρει η ειρήνη, δεν τους ενδιαφέρει ένα κράτος, το μόνο που θέλουν είναι να εξαφανίσουν το Ισραήλ (μια μαχαιριά στο ισλαμικό κτήνος, παραφράζοντας ένα φανατικό ιμάμη).
    Γνωρίζουν, ωστόσο, ότι υπάρχουν αρκετοί dhimmies στη Δύση που θα εξυπηρετήσουν μια χαρά τα σχέδιά τους (ας είναι καλά τα καράβια "Free Gaza" και οι όπου γης ανθεβραίοι).
    Η τέλεια αντιστροφή του θύτη σε θύμα που τη διδάχθηκαν καλά από τους ναζιστές δασκάλους τους Alfred Zingler, Johannes von Leers, Erich Altern, Baurnann και λοιπούς (http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2009/02/most-wanted-nazi-war-criminal-comverted-to-islam-died-in-egypt.html).
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι δουλειά έχουν οι Ισραηλινοί στην Δυτική Όχθη;
    Ό,τι δουλειά έχει και η αλεπού στο παζάρι!!!
    Όσο δε για την ειλικρίνεια των σιωνιστών, μιλάει όλος ο κόσμος !
    Άγιοι άνθρωποι: δεν λένε ψέματα, δεν κλέβουν, δεν σκοτώνουν !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποτελεί την εύλογη αντίδραση στην σιωναζιστική εθνοκάθαρση των παλαιστίνιων αλλά το σημαντικό είναι πως μετά από μια τέτοια επίθεση, ομηρίας τότε, το Ισραήλ ξεκίνησε την αναμέτρηση στο Λίβανο που έφερε την ήττα από τη Χεζμπολάχ. Γενικώς αν δεν αλλάξει το καθεστώς φυλετικών διακρίσεων και ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος που δημιούργησε το ίδιο το Ισραήλ στην παλαιστίνη έχει εξασφαλισμένη την αποστροφή με σιχαμάρα από τους έλληνες, που είμαστε ίσως ο πιό κοντινός φίλος λαός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Galia και ΜΠΡΟΥΝΟ

    Μια ερώτηση παρακαλώ πολύ: αν συμφωνήσει κανείς 100% με τις θέσεις σας, θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε γιατί το Ισραήλ συνεχίζει να παραδίδει όπλα υψηλής τεχνολογίας στην Τουρκία, καθώς και να "επιτρέπει" στην Αμερική να συνεχίζει, έστω και με μικρές διακοπές, τη στενή στρατιωτική συνεργασία μαζί της;

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Galia

    1 Σεπτεμβρίου 2010 12:58 π.μ.
    ----------
    ----------
    Galia , η αληθεια ειναι καπου στην
    μεση και αυτο δεν πρεπει να μας διαφευγει ασχετως τι κυριαρχει στον νου μας.Καποιοι παιζουν και με τους δυο Λαους και εις βαρος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειλικρινή διάθεση για συμφωνία με τους Παλαιστίνιους και για την επίτευξη επιτέλους της ειρήνης, είχε μόνο ο σπουδαίος ισραηλινός πρωθυπουργός Γιτζάκ Ράμπιν.
    Και ώ του σιωνιστικού θαύματος! Ο Ράμπιν δολοφονήθηκε άνανδρα το 1994 από έναν Εβραίο ακροδεξιό (πες σιωνιστή) αλήτη που με την πράξη του σκότωσε την ίδια την ειρήνη και την πιθανότητα να συμβιώσουν ήσυχα πια οι δύο λαοί.
    Ο Σιωνισμός έχει μαξιμαλιστικές επιδιώξεις. Δεν αρκείται στη δίκαια μοιρασιά της γης. Την θέλει είτε ολόκληρη, είτε επιθυμεί τα καλύτερα και πιο γόνιμα εδάφη, αφήνοντας στους παλαιστίνιους τις άνυδρες ερήμους και τις υποβαθμισμένες περιοχές. Θέλει επίσης ολόκληρη την Ιερουσαλήμ.
    Αν ο Ράμπιν δεν είχε δολοφονηθεί από τους σιωνιστές, ποιος ξέρει πως θα ήταν σήμερα η κατάσταση στην Παλαιστίνη;
    Αυτή είναι η πάσα αλήθεια.
    Απο εκεί και πέρα ο καθένας και βάσει των συμφερόντων που εξυπηρετεί (Μπρούνο-Gallia και σία) την ερμηνεύει κατά πως τον βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά έλεος. Και εγώ δεν τους συμπαθώ τους Εβραίους αλλά πρώτον
    η Χαμάς αποδέχθηκε το χτύπημα, άρα σίγουρα δεν είναιπροβοκάτσια, δεύτερον κάνουν εκλογές και ψηφίζουν την Χαμάς αντί για την Φατάχ που επίσης αγωνίστηκε για αυτούς και χαίρει και διεθνούς αναγνώρισης, τρίτον η Χαμάς εκδιώχνει κάθε εκπρόσωπο από την Γάζα της Φατάχ, τρίτον κάνουν εκεχειρία με το Ισραήλ και χτυπούν με ρουκέτες εβραϊκά χωριά με τα αποτελέσματα που όλοι θυμόμαστε. Έλεος πια. Και να μην τους συμπαθώ τους Εβραίους αν μη τη άλλο τους δίνω δίκιο πλέον.

    Michael+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τις ανοησίες τύπου Τζίμη περί του τι δουλειά είχαν οι Ισραηλινοί στη Δ. Όχθη (που αποδεικνύουν το μέγιστο ρατσισμό και θράσος του) όσο και "την "εύλογη" αντίδραση στη "σιωναζιστική εθνοκάθαρση" των παλαιστίνιων" (όπως την αποκαλεί ο ανώνυμος της 2010 6:34 π.μ.), που αποδεικνύουν όχι μόνο τυφλό φανατισμό, μίσος και πραγματική έλλειψη ιστορικών γνώσεων (θα πρέπει να μας πούνε από που ήρθαν και για ποιο λόγο πάνω από 800.000 Εβραίοι πρόσφυγες της Μ. Ανατολής ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ποιος συγκρότησε τα ισλαμοναζιστικά τάγματα θανάτου των SS στη Βοσνία το 1943 και ποιος είχε πραγματικά συνεργασία με τους ναζιστές στην επιχειρούμενη γενοκτονία τους κατά των Εβραίων!) ας κάνω τον κόπο να απαντήσω στις άδολες (ή όχι?) ερωτήσεις του ανώνυμου των 7:54 π.μ.: Πρώτον, αναφέρεσαι προφανώς στην παράδοση των drones Heron/UAV, τα οποία, αν και η συμφωνία είχε υπογραφεί το 2005, η Τουρκία τα παρέλαβε μόλις πρόσφατα και με πολλές διαμαρτυρίες! Το περίεργο είναι ότι το Ισραήλ αυτή τη φορά κατηγορείται επειδή τηρεί τις συμφωνίες του κι όχι ότι δεν τις τηρεί! Είμαι σίγουρος όμως ότι τύποι σαν τον Τζιμαμομαδεόν θα είχαν να πούν πολλά αν δεν τηρούσε τις συμφωνίες του το Ισραήλ (ξέρεις, τα κλασσικά αρνητικά στερεότυπα των καθαρόαιμων ρατσιστών!). Το ερώτημά σου, κατά τη γνώμη μου, θα είχε βάση αν ΜΕΤΑ από την κρίση στις σχέσεις των δύο χωρών θα γίνονταν μυστικές ή όχι συμφωνίες για την παράδοση όπλων κ.λπ. Δεύτερον, το ερώτημά σου έχει ως αρχή μια καθαρή προκατάληψη... λες: "επιτρέπει" στην Αμερική, σα να δέχεσαι ότι το Ισραήλ καθορίζει τις διπλωματικές ή άλλες σχέσεις των Η.Π.Α.. Η Τουρκία είναι ακόμη μέλος του ΝΑΤΟ και τυπικά αλλά και ουσιαστικά μέχρις στιγμής σύμμαχος των Η.Π.Α. Το γεγονός ότι οι Η.Π.Α. εξακολουθούν να έχουν σχέσεις στρατιωτικής συνεργασίας με την Τουρκία παρά την κρίση που έχει επέλθει με το Ισραήλ (αλλά ΚΑΙ με το Ιράν - η ΜΟΝΗ χώρα που ΕΠΙΣΗΜΑ δεν εφαρμόζει τις κυρώσεις), αποδεικνύει το ανάποδο του συλλογισμού σου: το Ισραήλ δεν μπορεί να καθορίσει ("επιτρέψει") τις συμμαχίες των Η.Π.Α. αν αυτές εξυπηρετούν τα στρατηγικά τους συμφέροντα! Παρ' όλα αυτά σκέψου ότι πρόσφατα ο φιλομουσουλμάνος Ομπάμα διαμύνησε στον Ερντογάν ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να ξαναδει αμερικάνικα όπλα αν δεν αλλάξει τη στάση της απέναντι στο Ισραήλ και το Ιράν!Σου λέει τίποτα αυτό?
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Χαμάς πρέπει να σαμποτάρει τον διάλογο, διότι αν επιτευχθεί κάποια λύση στο Παλαιστινιακό, θα χάσει τον λόγο υπάρξεώς της (raison d' etre) και τα εξ αυτού απορρέοντα καλά.

    Τα άφθονα χρήματα που προσφέρει το Ιράν και η Συρία, να είστε βέβαιοι ότι δεν φτάνουν (τουλάχιστον όχι όλα) στον παλαιστινιακό λαό. Όπως οι δικοί μας πολιτικοί έχουν ενάγει την πολιτική σε επάγγελμά, το ίδιο και οι Χαμασιώτες είναι επαγγελματίες "επαναστάτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ ΜΠΡΟΥΝΟ

    Όχι, δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα προκατάληψης αλλά μην κρυβόμαστε: το "επιτρέπει" με εισαγωγικά είναι ευφημισμός! Δεν αντέχω να διαβάζω ότι τα στρατηγικά συμφέροντα των ΗΠΑ δεν συμπίπτουν στην πράξη με αυτά του Ισραήλ, ακόμα και αν υπάρχουν ενίοτε λεκτικές διαφοροποιήσεις! Αυτό το δεδομένο δεν επιχειρηματολογώ ότι είναι καλό ή κακό, αλλά είναι δεδομένο!

    Ο συλλογισμός μου ήταν σαφής και δεν υπέκρυπτε τίποτα απολύτως: το Ισραήλ εφαρμόζει πετυχημένα, όπως έχει ιστορικά αποδειχθεί, την εθνική του στρατηγική να χτίζει συνεργασίες βάσει των οικονομικών του συμφερόντων. Δυστυχώς στην Ελλάδα λειτουργούμε σπασμωδικά με γνώμονα την ψυχολογία και ψευτο-ιστορικούς δεσμούς (ψευτο-ιστορικούς γιατί, αν ήταν όντως αυτή η βάση, τότε θα ήμασταν ενδεχομένως σύμμαχοι της Ρωσίας και όχι μέλος του ΝΑΤΟ, συνεπώς και αυτός ο λόγος είναι κίβδηλος). Όπως έχω πει και σε άλλη ανάρτηση αυτού του ιστολογίου, αν ακολουθούσαμε και εμείς μια συνεπή στρατηγική (την οποία πρέπει να παράξουμε πρώτα) και όχι όπου φυσάει ο άνεμος, τότε θα είμασταν σε σημαντικά καλύτερη θέση. Η γενικόλογη "φιλία" μεταξύ Ελλάδας και αραβικών χωρών δεν έχει οδηγήσει σε απτά κέρδη στην Ελλάδα - χωρίς να υποστηρίζω ότι θα έπρεπε να έχουμε υποστηρίξει κάποια άλλη θέση, π.χ. του Ισραήλ: απλά, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, "πουλάμε" τη θέση μας τζάμπα. Ο τζάμπας πρέπει να πεθάνει.

    Όσο για την εξέλιξη περί της πραγματοποίησης μελλοντικών συμφωνιών, το άμεσο μέλλον θα δείξει εάν έχετε δίκιο. Εκτιμώ πάντως ότι θα έχετε γιατί η Τουρκία δεν θα αντέξει για πολύ να συνεχίσει αυτό τον τσαμπουκά προς το Ισραήλ, συνεπώς θα υπάρξουν άμεσα νέες συμφωνίες γιατί θα βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

    ΟPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Ρε παιδιά έλεος. Και εγώ δεν τους συμπαθώ τους Εβραίους αλλά πρώτον
    η Χαμάς αποδέχθηκε το χτύπημα, άρα σίγουρα δεν είναιπροβοκάτσια,"


    το κτυπημα της Χαμας δεν ητανε προβοκατορικο αλλα η ιδια η Χαμας
    φτιαχθηκε προβοκατορικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε OPEN, συγνώμη αν θεώρησες ως προσβλητική κίνηση τη δυσπιστία μου (είναι τόσες πολλές πλέον αυτές οι δήθεν ερωτήσεις από κάποιους που δεν έχουν καμιά διάθεση ν' ακούσουν και τις ανάλογες απαντήσεις έτσι ώστε έρχεται σχεδόν ανακλαστικά η δυσπιστία). Προσωπικά, εξακολουθώ να επιμένω ότι οι Η.Π.Α., παρά το γεγονός ότι έχουν στην πράξη κοινά συμφέροντα με το Ισραήλ στην περιοχή, ΔΕΝ εξαρτώνται στις κινήσεις τους απόλυτα απ' αυτό). Αυτό είχε φανεί με τον πιο κραυγαλέο τρόπο επί προεδρίας Κάρτερ. Επίσης, επιμένω σε κάτι άλλο (και σ' αυτό συμφωνώ μαζί σου): η Ελλάδα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ μακρόπνοο κοινό στρατηγικό συμφέρον με τους Άραβες και εν γένει με το μουσουλμανικό στοιχείο. Αυτό θα φανεί με τον πιο δραματικό τρόπο τα επόμενα χρόνια, πίστεψέ με. Το ίδιο ισχύει για το Ισραήλ με τον κόσμο του Ισλάμ. Είναι εντελώς λάθος να πιστεύουν - και υπάρχουν δυστυχώς αρκετοί στο Ισραήλ και ακόμη πιο πολλοί στην Ελλάδα - ότι θα επιτύχουν μια διαρκή ειρήνη με τους γύρω μουσουλμανικούς λαούς τους. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια! Αν μελετήσει κανείς την Ιστορία θα δει ότι ο (ισλαμικός) πολιτισμός τους (ήδη από τον 6ο αι. μ.Χ.) είναι πολιτισμός επεκτατικών πολέμων κι υποταγής. Είναι αυτό ακριβώς το γεγονός (δλδ. η βαθιά ισλαμοποίηση) που αναγκαστικά φέρνει την Τουρκία πολύ μακριά από τη Δύση (και από το Ισραήλ).
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "το κτυπημα της Χαμας δεν ητανε προβοκατορικο αλλα η ιδια η Χαμας
    φτιαχθηκε προβοκατορικα"

    Η αιώνια συνωμοσιολογία... Μήπως και η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι μια "προβοκάτσια" http://www.globalsecurity.org/military/world/para/hamas.htm? Πολύ επιτυχημένη ομολογουμένως αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι την ακολούθησαν στις τελευταίες εκλογές το 45% περίπου των Παλαιστίνιων Αράβων (και δη, βεβαίως-βεβαίως Μουσουλμάνων)!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ ΜΠΡΟΥΝΟ

    Δεν γνωρίζω εάν η Ελλάδα έχει ή δεν έχει μακρόπνοο κοινό στρατηγικό συμφέρον με τους Άραβες και εν γένει με το μουσουλμανικό στοιχείο: ο λόγος είναι ότι για να εκφέρω γνώμη επί τούτου, θα πρέπει πρώτα να σοβαρευτούμε ως χώρα και να παράξουμε στρατηγική και μετά να δούμε ποιός είναι συμβατός με τη στρατηγική μας. Δυστυχώς μέχρι σήμερα βλέπουμε μόνο προθέσεις (και εντός και εκτός).

    Για να περιοριστώ στο "Ισραήλ ή Άραβες", όπως τίθεται από τους περισσότερους (αν και δεν είναι ή το ένα ή το άλλο), όλα τα προηγούμενα χρόνια που η Ελλάδα ήταν σαφώς πιο κοντά στους Άραβες δεν πρόκοψε: αυτό μπορεί να ήταν είτε γιατί ήμασταν για τα πανηγύρια είτε γιατί οι Άραβες δεν εννοούν τη φιλία ακριβώς όπως την εννοούμε εμείς (=βοήθησέ με επειδή συναισθηματικά συμφωνείς και σε αντάλλαγμα να ξέρεις ότι σε συμπαθώ αλλά δεν σε στηρίζω στην πράξη). Βέβαια, να μου πείτε, και άλλες χώρες ήταν για τα πανηγύρια αλλά οι Άραβες επένδυαν αδρά εκεί και όχι στην Ελλάδα - θα το δεχτώ. Ούτε απείλησαν με εμπάργκο πετρελαίου και φυσικού αερίου την Τουρκία (ή άλλους για να εξαναγκάσουν την Τουρκία) για να μην μας τα πρήζει κάθε 3 και λίγο - και αυτό θα το δεχτώ. Το να υποστηρίζουμε ξαφνικά συγκριτικά περισσότερο το Ισραήλ δεν είναι σοβαρή προσέγγιση: αν δεν ξέρουμε το "γιατί", θα γίνουμε τραγέλαφος αν, π.χ. το Ισραήλ τα βρει με την Τουρκία - ούτε θα είμαστε σοβαροί συνεργάτες του Ισραήλ αν δεν έχει υπόβαθρο η απόφασή μας. Πρέπει πρώτα να σοβαρευτούμε ούτως ώστε να είμαστε χρήσιμοι και στον εαυτό μας και στους άλλους.

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επίσης, οφείλω μια απάντηση και στον ΑΠΕΛΛΗ: δεν είναι τυχαίο ότι αναφέρει ΜΟΝΟ τον Ράμπιν αλλά ΟΧΙ τον Αραφάτ (όπως και τον Πέρες φυσικά!), ο οποίος πολύ λίγο μετά τη συμφωνία του Όσλο το 1994 είχε πει σε λόγο του σε τζαμί στη Ν. Αφρική ότι "αυτή τη συμφωνία δεν τη θεωρώ παρά μια συμφωνία όπως αυτή που είχε υπογραφεί μεταξύ του προφήτη Μωάμεθ και της (εβραϊκής) φυλής των Κοραϊς και θυμάστε φυσικά ότι ο χαλίφης Ομάρ αρνήθηκε αυτή τη συμφωνία αφού τη θεώρησε ελεινή εκεχειρία". Όσοι φυσικά δε γνωρίζουν λεπτομέρειες αυτής της ιστορικής περιπέτειας του αιμοσταγούς Προφήτη, η συμφωνία αφορούσε το δικαίωμα του Μωάμεθ να προσεύχεται στη Μέκκα για δέκα χρόνια. Όταν όμως αυτός ο παιδόφιλος και σκλαβέμπορος ανέκτησε δυνάμεις ύστερα από 2 χρόνια αθέτησε τη συμφωνία σφάγιασε στην κυριολεξία μέχρι ολοκληρωτικού αφανισμού τους Κοραϊς και κατέκτησε τη Μέκκα.
    Για περισσότερες πληροφορίες επί των ειρηνοποιών του ΑΠΕΛΛΗ (www.mideasttruth.com/ArafatPeacePlan.pps). Είναι αυτός ο αγνός "ειρηνιστής" που πήρε και βραβείο Νόμπελ (!) που σύμφωνα με εξομολόγηση στενού του συνεργάτη, την ημέρα μίλαγε για ειρήνη και το βράδυ έκανε τρομοκρατία http://www.youtube.com/watch?v=lr3-Vileiew!
    Θα πρέπει επίσης ο κος ΑΠΕΛΛΗΣ να μας πει ποιος είχε πραγματική διάθεση για ειρήνη στις συνομιλίες του 2000 όταν ο Εχούντ Μπαράκ είχε προτείνει τη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους στο 96% των παλαιστινιακών εδαφών συν την Α. Ιερουσαλήμ και ο Αραφάτ το αρνήθηκε (ας μας πει επίσης γιατί από τη δεκαετία του '30 οι ίδιοι άνθρωποι αρνούνταν συνεχώς το δικό τους κράτος). Και μιας και μιλάει για φανατικούς μήπως ξέρει γιατί δολοφονήθηκε κι από ποιους ο Σαντάτ το 1981, ο οποίος έκανε γνήσια συμφωνία ειρήνης στο Καμπ Ντέιβιντ με τον Ράμπιν ΑΦΟΥ αναγνώρισε το Ισραήλ (έκανε το μέγιστο ατόπημα να μιλήσει για ειρήνη στην Κνεσέτ επίσης!) και πόσοι από τους Άραβες ηγέτες (συμπεριλαμβανομένου του Αραφάτ) παραβρέθηκαν στην κηδεία του??? Η υποκρισία περισσεύει, γι' άλλη μια φορά!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟPEN, συμφωνώ απολύτως ότι πρέπει να σοβαρευτούμε ως χώρα. Αν πρέπει να κάνουμε μια (ολόπλευρη στρατηγική, όπως παρουσιάζεται) συμφωνία με το Ισραήλ (κι όχι μόνο) αυτό θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα βαθιάς και μακροπρόθεσμης ανάλυσης και αποδεκτής (ει δυνατό) από τους κύριους εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου. Το σίγουρο είναι ότι το Ισραήλ είναι πιο σοβαρή χώρα στις συνεργασίες του.
    Για την περιώνυμη "φιλία" των Αράβων δες εδώ: http://www.noitikiantistasis.com/wordpress/?p=641. Λάβε υπόψη σου επίσης ότι όλες οι κοινές στρατηγικές από τις ισλαμικές χώρες στην Ευρώπη ή αλλού χαράσσονται με βάση - κυρίως - το θρησκευτικό δόγμα κι ύστερα με τις όποιες "φιλίες" ή "συμφέροντα". Δες πρόσφατα πως χειρίζονται το θέμα της χάραξης ΑΟΖ χώρες όπως η Αίγυπτος και ο Λίβανος (που έχουν πολύ καλές σχέσεις με τους Τουρκοκύπριους) με την Κύπρο. Δες επίσης το ρόλο των φανατισμένων ισλαμιστών που περιέρχονται ανά ορδές για να βοηθήσουν σε κάθε εθνικιστική σύγκρουση (από Βοσνία έως Τσετσενία κ.λπ.) μετατρέποντάς τη σε Τζιχάντ. Δυστυχώς, δεν έχουμε καταλάβει καλά τον κεντρικό ρόλο που έχει το Ισλάμ σε αυτές τις κοινωνίες και βασιζόμαστε για τις συμμαχίες μας περισσότερο σε συναισθηματικούς ή απόμακρους ιστορικούς δεσμούς παρά στην ωμή πραγματικότητα!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ωχ, ΜΠΡΟΥΝΟ δεν θέλω να βλέπω φράσεις όπως "ωμή πραγματικότητα" γιατί σκέφτομαι από τη μία τα 400 δις που χρωστάμε και από την άλλη ότι κάποιοι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να αποτελούν τροχοπέδη με ψευτοδικαιολογίες τύπου ενδεχόμενου ανασχηματισμού.

    Ο λύκος κι'αν εγέρασε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Μπρουνο
    "το κτυπημα της Χαμας δεν ητανε προβοκατορικο αλλα η ιδια η Χαμας
    φτιαχθηκε προβοκατορικα"

    Η αιώνια συνωμοσιολογία... Μήπως και η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι μια "προβοκάτσια" http://www.globalsecurity.org/military/world/para/hamas.htm? Πολύ επιτυχημένη ομολογουμένως αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι την ακολούθησαν στις τελευταίες εκλογές το 45% περίπου των Παλαιστίνιων
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    Το ειπες μονος σου φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς ειλικρινως προβληματισμενους φιλους του ιστολογιου:

    Η λυση στο προβλημα αυτο, ειναι απλουστατη.
    Να ξεκουμπιστουν οι οβριοι απο την Παλαιστινη για ναχουν το κεφαλι τους ησυχο.
    (Αν ποτε το Αιμα Αυτου τους επιτρεψει κατι τετοιο).
    Αφου πρωτα βεβαια αποζημιωσουν στο επακρο τον Παλαιστινιακο λαο για την εθνοκαθαρση, την δυστυχια, και ολες τις υλικες καταστροφες που του εχουν προκαλεσει τα τελευταια 70 χρονια. Αποζημιωσις στο ΕΠΑΚΡΟΝ!!!!


    ----------------------------------------------------------------------
    Ουδεμια εκπληξις με το επανεμφανισθεν αυτοεκβραζομενο και σε αποσυνθεση πτωμα σε απομερη θαλασσια περιοχη του επικεφαλης ελληνοφωνου σαγιαν ΜΠΡΟΥΝΟ/Galia/παπατζη-δημοσιοκαφρου κλπ. κλπ.
    Για τους "χρησιμους ηλιθιους" ειναι ο ιδιος σαγιαν που περιφερεται δω μεσα και αλλου με ποικιλα ονοματα, ως "Ελληναρας, Τουρκοφαγος, Κυπριολαγνος, αντιρατσιστας, ισλαμοφαγος, μεγας θεωρητικος του Ναζισμου-Φασισμου" κλπ. και που κραταει φουκεντρα ως αλλος Μωϋσης, υπερμαχος της "ελληνοϊσραηλινης φιλιας".
    Το "μεγαφωνο χασμπαρας" (δηλ. προπαγανδα υπερ της ισραελογιαφκας) της πρεσβειας του, ειναι συνδεδεμενο με τον υπολογιστη του 24 ωρες το 24ωρο
    7 μερες την βδομαδα.

    Το αρχειο προπαγανδας της πρεσβειας του με το πατημα ενος πληκτρου φερνει στην οθονη του οτι σκουπιδι προπαγανδας μπορει κανεις να διανοηθη.
    Αυτα οσα αφορουν την ..."αξιοπιστια"ενος σαγιαν.
    Ειναι πολλα τα λεφτα βλεπεις. Παντα ο σιωνισμος ηταν συνυφασμενος με το κερδος.

    Αλλα τι να πη κανεις. Οπου κι αν τον ακουμπησεις θα λερωθης.
    Αλλα παλι, ενας ανθελληνας και γλοιωδης οβριος δεν ειναι;




    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Σε οσους ειλικρινα προσπαθουν να αλλαξουν μυαλα στον εγκαθετο σαγιαν και καθολου απιθανο, πληροφοριοδοτη των μυστικων υπηρεσιων της ισραελογιαφκας εναντιον της Πατριδας μας, ...."good luck".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Tα θύματα:
    Kochavia Even-Haim (37)
    Avishai Shindler (24)
    Talia (45) and Yitchak(47) Imus

    http://www.jr.co.il/terror/israel/index.html
    http://www.youtube.com/watch?v=lF4oGLw1CT8
    ---------------------------

    @ 1 Σεπτεμβρίου 2010 10:11 π.μ.

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση και φυσικά σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Και έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος που έγραψε για χρήματα από το Ιράν που πληρώνουν τις βίλες των χαμασιωτών.
    Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει αλήθεια στη μέση. Αυτό που υπάρχει είναι τα ορφανά και οι οικογένειες που μένουν πίσω. Είναι οι εκατοντάδες Ισραηλινοί που παρέστησαν στις κηδείες έχοντας στο μυαλό τους ότι μπορεί να είναι αυτοί οι επόμενοι στόχοι των τρομοκρατών.

    Και από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κάποιοι που πανηγυρίζουν και βγαίνουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν τη χαρά τους για την "ηρωική πράξη"- τις δολοφονίες των άοπλων πολιτών, εκ των οποίων η μια και εννιά μηνών έγκυος.
    http://www.paltimes.net/arabic/read.php?news_id=117685

    Και τα κτήνη της Χαμάς που μοιράζουν γλυκά στα παιδάκια της Γάζας για να τα εκπαιδεύσουν σαν σκυλιά στο Μίσος: Κάθε δολοφονία Ισραηλινού και μια καραμέλα.
    http://www.reuters.com/article/idUSTRE67U4U620100831
    Αυτή είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής!

    Αλλά, προφανώς, άλλη είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής και άλλη η αξία της ζωής του Ισραηλινού: Μήπως είδατε καμιά φωτογραφία από τις κηδείες των θυμάτων στα ΜΜΕ; Αν ήταν άραβες παλαιστίνιοι, θα μας έδειχναν γκρο πλαν τους νεκρούς συνέχεια στην TV...
    Αλλά οι Ισραηλινοί; Ούτε καν τα ονόματά τους δεν αναφέρονται.
    Και το χειρότερο που αποσιωπάται εντελώς είναι ότι πλήρωσαν με τη ζωή τους, τις επικείμενες ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Αποδεικνύοντας πλέον το οξύμωρο αλλά 100% πραγματικό: Η τρομοκρατία υπάρχει, γιατί υπάρχουν διαπραγματεύσεις... για την Ειρήνη!!!

    Τέλος, για όσους γράφουν τις γνωστές συνωμοσιολογικές αηδίες, ένα έχω να πω: Για να είναι κάποιος άνθρωπος χρειάζονται ελάχιστα πράγματα. Και είναι κρίμα που κάποιοι στερούνται ακόμα και αυτών των ελαχίστων.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ilan Pappe
    The Ethnic Cleansing of Palestine.
    ISBN 978-185168-555-4"
    «Η Εθνοκάθαρση της Παλαιστίνης»
    Παραγγείλετε το, και διαβάστε το να μάθετε την αλήθεια.
    Μην επαφίεσθε στην παραπληροφόρηση και στα κατάφωρα ψέματα των εκ' γενετής δόλιων μισάνθρωπων.


    Θεόφιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συμφωνώ με το Θεόφιλο, πάντα πρέπει να ενημερωνόμαστε για το πραγματικό ηθικό και επιστημονικό ξεπεσμό κάποιων πανεπιστημιακών (και δη σταλινικών), όπως ο Ilan Pappe, για την επάρκεια του οποίου έχω μιλήσει κι αλλού σε αυτό το ιστολόγιο. Πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε κι εδώ: http://www.camera.org/index.asp?x_context=7&x_issue=55&x_article=991#tantura
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΠΡΟΥΝΟ

    Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλα!

    Είναι το στυλάκι σου αυτό τελικά, να αποπροσανατολίζεις διαρκώς την προσοχή από τα γραφόμενα του άλλου.

    Τι έγινε, ούτε ένα καλό λόγο για έναν (σπάνιο) μετριοπαθή Εβραίο πολιτικό δεν μπορούμε να πούμε; Άρχισες τα περί Αραφάτ και τα χίλια δυο παρελκυστικά τσιτάτα για να θολώσεις τα νερά.
    Και όλα αυτά, επειδή είπα καλό λόγο για τον Ράμπιν και κατηγόρησα τους δολοφόνους του Σιωνιστές. Δεν πιάνεσαι πουθενά.
    Όχι μόνο οι μάσκες σου έχουν πέσει αλλά και τα βρακιά σου....



    Galia

    "Αν ήταν άραβες παλαιστίνιοι, θα μας έδειχναν γκρο πλαν τους νεκρούς συνέχεια στην TV...
    Αλλά οι Ισραηλινοί; Ούτε καν τα ονόματά τους δεν αναφέρονται"


    Άσε βρε Galia που έχετε εσείς οι Εβραίοι πρόβλημα δημοσιότητας!!!!
    Με ολόκληρο Χόλυγουντ, CNN, CBS και όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και κανάλια δικά σας...

    Ήμαρτον θεέ μου έως που θα φτάσει η υποκρισία σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΠΕΛΛΗ, συνέχισε να κοιτάς το "δάχτυλο" και θα προκόψεις... Αν ξαναδιαβάσεις αυτά που έγραψα θα δεις ότι δεν αναφέρθηκα μόνο σε δυο ονόματα αλλά σε πέντε - εκτός φυσικά του "θεόπνευστου" κατακτητή Προφήτη! Οι υπόλοιποι τρεις προφανώς χάνονται στους δαιδαλώδεις νευρώνες σου ή δεν περιλαμβάνονται στην "αντισιωνιστική" προπαγάνδα σου?
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΠΕΛΛΗ
    απαξιώ να συνομιλήσω με ένα «λυσσώδη ισραηλινό σκύλο». Το μίσος του για την Παλαιστίνη τον έχει τυφλώσει τόσο ώστε αποκηρύττει έναν σοβαρό και παγκοσμίως ανεγνωρισμένο εβραίο ιστορικό ως Σταλινικό (sic) ενώ ταυτόχρονα μας παραθέτει για «ακριβή» παρα-πληροφόρηση σε έναν προ-ισραηλινό προπαγανδιστικό μηχανισμό τον «CAMERA», του οποίου πιθανόν να είναι και μέλος.
    Διαβάζω και μεταφράζω από την όχι και τόσο φημισμένη για αντί-εβραϊκά αισθήματα της, Γουϊκιπίντια:
    «Ο CAMERA είναι μέλος του Israel Campus Roundtable που συμπεριλαμβάνει το AIPAC (σσ. το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι της Αμερικής) Αντί-δυσφημιστικό Οργανισμό (Anti-Defamation League σσ. αυτοί κι αν είναι μανούλες στην δυσφήμηση), Το Κέντρο Προϊόντος Δαβίδ για την εβραϊκή ηγεσία (The David Project Center for Jewish Leadership), και άλλους προ-ισραηλινούς οργανισμούς.
    Σαν μέλος της ισραηλινής στρογγυλής τραπέζης ο CAMERA ενεργεί στα πανεπιστήμια (των ΗΠΑ περισσότερο ) και επιτίθεται σε ότι αυτοί νομίζουν ότι είναι αντίθετο και εγκυμονεί κίνδυνους για το Ισραήλ. (σημ δική μου: Δεν επιτίθενται σε ότι είναι ψέμα αλλά σε ότι είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟ -έστω κι αν είναι αλήθεια- για το Ισραήλ. Καταλαβαίνουμε δηλαδή την αξιοπιστία και εγκυρότητα του CAMERA ). Εκτυπώνει ένα φυλλάδιο για τους εβραίους φοιτητές με τίτλο «η CAMERA του Πανεπιστήμιου» χρησιμοποιώντας πληροφορίες για πάταξη της παραπληροφόρησης. (σημ δική μου: Της δικής τους η των άλλων;) Στους τελειόφοιτους φοιτητές επίσης προτρέπει να γράφουν άρθρα, να διοργανώνουν προ-ισραηλινές συγκεντρώσεις στα Πανεπιστήμια ενώ τους προσφέρει ΕΜΜΙΣΘΗ εκπαίδευση στο Ισραήλ για θέσεις αντιπρόσωπων .
    Αυτός είναι ο «ουδέτερος» και αντικειμενικός για το Ισραήλ «οργανισμός» CAMERA.
    Και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος.


    Θεόφιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απ' τα ξημερωματα 1 Σεπτεμβρίου 2010 12:58 π.μ. και πριν αλεκτωρ λαλησει, ο εδωδιμος ανθελλην σαγιαν "πηρε το σημα"* και αρχισε να ουρλιαζη στο διαδυκτιο.
    Και τι ξημερωματα; Ουτε μια ωρα πριν καλα-καλα γυρισει η ημερα και ο μηνας.
    Φωναζω απο χρονια, αλλα φωνη βοωντος εν τη ερημω για το τι εστι εβραιος. Και θα συνεχισω να φωναζω μεχρι να αφυπνιστη και ο τελευταιος Ελλην και δει ποιος πραγματικα ειναι ο εχθρος της Πατριδας μας της Ελλαδας αλλα και του απανταχου Ελληνισμου.

    Και επειδη η επαναληψις ειναι η μητηρ της μαθησης ξαναεπεναλαμβανω τα λογια του Jonathan Cook που ζει και εργαζεται στην Ναζαρετ της σκλαβωμενης Παλαιστινης κι αυτος, για το τι εστι Galias/Christo/sterg/ΜΠΡΟΥΝΟ κλπ ελληνοφωνοι σαγιανιμ.


    *Εχουν ειδικο αλαρμ με φαγουρωσκονη μεσα στα μπενοβρακια τους.



    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη


    ++++++++++++++++++++++++++++++++++


    Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.
    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια ΕΤΟΙΜΗ ΛΙΣΤΑ με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

    Όλο το άρθρο εδώ:

    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Ψευτο-ομαντεον η ηλιθιοτητα και το "ουρλιαχτο" ...

    "... Απ' τα ξημερωματα 1 Σεπτεμβρίου 2010 12:58 π.μ. και πριν αλεκτωρ λαλησει, ο εδωδιμος ανθελλην σαγιαν "πηρε το σημα"* και αρχισε να ουρλιαζη στο διαδυκτιο..."

    Συνεχιζε να ψαχνεσαι - και για να μην ξεχνιεσαι, δες και αυτο:

    - Ianus, "Forgetful and his double talk",
    Reader comment on item: Turkey in Cyprus vs. Israel in Gaza
    http://www.danielpipes.org/comments/177452

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Άσε βρε Galia που έχετε εσείς οι Εβραίοι πρόβλημα δημοσιότητας!!!!
    Με ολόκληρο Χόλυγουντ, CNN, CBS και όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και κανάλια δικά σας"...


    ....και οι εφημερίδες και τα πορνοκάναλα τους και οι εκδοτικοί οίκοι ανοχής και τα Μουσεία τους της "τέχνης και της προπαγάνδας" και.. και.. και...
    Μόνο το ίντερνετ τους έσπασε τον τσαμπουκά γι αυτό πολεμούν να το φιμώσουν όπως-όπως. http://www.realzionistnews.com/?p=515.


    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καταρχήν Θεόφιλε, μια απορία και χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω (ακόμη κι αν εσύ απαξιώνεις να συνομιλείς μαζί μου): το βιβλίο που προτείνεις παραπάνω, αυτό του Ilan Pappe, το έχεις διαβάσει ή το διάβασες κι αυτό μέσω του μεταφραστή της google, όπως και το απόσπασμα της wiki εγκυκλοπαίδειας που παραθέτεις?
    Σε παρακαλώ, όμως, την επόμενη φορά μην κακοποιήσεις σε τέτοιο βαθμό τη «μετάφραση», ώστε να βγάζει εννοείται το νόημα που εσύ θες, γιατί θα είμαι πολύ πιο αυστηρός μαζί σου!
    Σε πρώτη φάση, επομένως, δε θα σε διορθώσω σε όλα τα μεταφραστικά σου λάθη αλλά μόνο εκεί που αλλάζεις πραγματικά το νόημα: η wiki λέει για την CAMERA «Ως μέλος αυτού η CAMERA διοργανώνει σεμινάρια σε πανεπιστημιακές σχολές για την αντίκρουση όσων θεωρεί ως «προπαγανδιστικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ …που δημιουργούν βλαβερές παρανοήσεις για το Ισραήλ» και «δημοσιεύει ένα περιοδικό για φοιτητές, το CAMERA on Campus, που περιέχει χρήσιμες κι εξειδικευμένες πληροφορίες κατά της παραπληροφόρησης». Ας συγκρίνει ο καθένας αυτά που γράφεις εσύ με τα παραπάνω για να έχει ένα πρώτο δείγμα παραπληροφόρησης! Αυτά ως προς τον τύπο.
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ας πάμε στην ουσία, όμως! Προφανώς, για έναν εκπαιδευμένο σχολιαστή είναι εμφανές ότι αποφεύγεις να μιλήσεις για όσα (ψέματα ή αλήθεια) γράφει ο CAMERA για τον Ilan Pappe. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για δυο λόγους: είτε γιατί δεν ξέρεις καλά αγγλικά (πράγμα πολύ πιθανό για μένα!) είτε γιατί δεν έχεις τι να γράψεις (κι αυτό «παίζει» αλλά, με την προπαγανδιστική τακτική σου, τέτοια θέματα τα ξεπερνάς νομίζω!). Αν νομίζεις τώρα ότι επειδή είναι ο CAMERA κι όχι το Countepunch για παράδειγμα. Όμως, ας παίξουμε το παιχνιδάκι κι ας δούμε λιγάκι τα γεγονότα ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
    Γεγονός πρώτο: o Ilan Pappe ήταν ηγετικό μέλος του Κ.Κ.Ι. με την ονομασία Hadash το οποίο ΠΟΤΕ δεν αποκήρυξε το σταλινισμό (τα καλά του δικού μας Κ.Κ.Ε. δηλαδή), το αντίθετο μάλιστα http://www2.tau.ac.il/internetfiles/event/connections/2009_3_%D7%9B%D7%A0%D7%A1%20-%2090%20%D7%A9%D7%A0%D7%94%20%D7%9C%D7%9E%D7%A7%D7%99.pdf και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 1996 και 1999.
    Γεγονός δεύτερο: ο ίδιος ο Pappe έχει παραδεχτεί την προκατάληψή του στον πρόλογο του βιβλίου του
    «A History of Modern Palestine: One Land, Two Peoples» λέγοντας: «Είναι προφανής η προκατάληψή μου παρά την επιθυμία των συναδέλφων μου να μένω στα γεγονότα και την αλήθεια όταν ανακατασκευάζω περασμένες πραγματικές καταστάσεις. Θεωρώ κάθε τέτοια κατασκευή ως μάταιη και απρεπής. Το βιβλίο αυτό γράφτηκε από κάποιον που παραδέχεται τη συμπόνοια του για τον αποικιοκρατούμενο κι όχι τον αποικιοκράτη – που συμπαθεί τον κατεχόμενο κι όχι τον κατακτητή» (όπερ σημαίνει, αν είναι να βγάλουμε «λάδι», γιατί ως μαρξιστές-λενινιστές τον πονάμε βρε αδερφέ το φουκαρά και ταλαίπωρο Άραβα, βάλε και λίγο σάλτσα ακόμη, μπας και δέσει η «σούπα»!). Συνεχίζεις να μιλάς για «ουδετερότητα» κι «αντικειμενικότητα»? Α, α, α, άστο καλύτερα! Κι αφού σου αρέσει να ενημερώνεσαι ΜΟΝΟ από το δήθεν αντικειμενικό wiki κι όχι από το «κακό» και «μεροληπτικό» CAMERA διάβασε: http://en.wikipedia.org/wiki/Ilan_Papp%C3%A9#Critical_assessment.
    Γεγονός τρίτο: προφανώς επειδή όπως απαξιείς να μιλάς σ’ ένα «σιωνιστικό σκυλί» όπως εγώ έτσι απαξιείς και να διαβάσεις τη σελίδα που πρότεινα στο CAMERA.org. Οκ, μη ζορίζεσαι! Τα ίδια πάνω-κάτω (αλλά πολύ πιο light, γιατί είπαμε η πολλή αντικειμενικότητα πονάει!) λέει και στο wiki: διάβασε http://en.wikipedia.org/wiki/New_Historians#Major_debates - εκεί που λέει για τον Teddy Katz. Ποιος ήταν αυτός? Μα στα ψεύδη αυτού του φοιτητή (διπλωματική εργασία το λένε!) στηρίχθηκε ο Ilan Pappe για να γράψει τις «ιστοριούλες» του στο Ethnic Cleansing. Ναι, είναι η δήθεν σφαγή στο αραβικό χωριό Ταντούρα που έγινε από δήθεν Εβραίους το 1948 κατά τον αραβοϊσραηλινό πόλεμο! Επειδή, όμως, όπως λέει μια σοφή παροιμία «ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη» αυτός ο κύριος μηνύθηκε, πήγε στο δικαστήριο κι αναγκάστηκε να παραδεχτεί τα ψέματά του. Παρ’ όλα αυτά ο Ilan Pappe, ως γνήσιος ξεροκέφαλος σταλινικός (=ψευδολόγος) εξακολουθεί παρά την κατακραυγή των συναδέλφων του να αναφέρεται σε αυτήν την «ιστοριούλα»!
    Είπες τίποτα Θεόφιλεεε???
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φαινεται οτι εκτος της φαγουρωσκονης που πιθανον να εισχωρησε και καπου αλλου, το CD σου εχει κολλησει στον φτυστο Ιουδα Daniel Pipes, Δημο-βλητο!
    (Βλητο χερσου δημοτικου οικοπεδου)

    Μηπως; Εσυ και ο Ιουδας;
    Πλακα θαχει.



    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η "Πλακα", το Φτυσιμο και το "Βλ(ι)το", ενος
    Ηλιθιου Ψευτο-ομαντεον ...

    >>Φαινεται οτι εκτος της φαγουρωσκονης που πιθανον να εισχωρησε και καπου αλλου, το CD σου εχει κολλησει στον φτυστο Ιουδα Daniel Pipes, Δημο-βλητο!
    (Βλητο χερσου δημοτικου οικοπεδου)
    Μηπως; Εσυ και ο Ιουδας;
    Πλακα θαχει.
    3 Σεπτεμβρίου 2010 7:39 π.μ.<<

    Για δες και αυτο, για να μην ξεχνιεσαι:
    - Ianus, "Istanbul - a city created by the Turkish Postal Service Law on 28.03.1930 !",
    Reader comment on item: Turkey in Cyprus vs. Israel in Gaza,
in response to reader comment: It is Constantinople and not Istanbul,
    http://www.danielpipes.org/comments/177599

    Κατα τα αλλα συνεχιζεις να αναρωτιεσαι και να ξευτιλιζεσαι,
    σωστα, Τσαρλατανε;

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαγαριζεις και τ' ονομα παναθεμα σε.

    Φτυστος ο Ιουδας. Φτυστος σου λεω.
    Μηπως; Εσυ και ο ..... Πλακα θαχη. Γιατι οχι. Εδω τοσα και τοσα γινονται σ' αυτη την κενωνια.
    Πισω στην τρυπα σου αρουραιε. Ξεναγησε και το mawali αΧρηστο στα αδυτα της ....κουζινας σου.


    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Διαθετεις πλουσιο ιστορικο να "Φτυνεσαι",
    σωστα, βλαμμενε Νεο-Ναζι ;

    >>Μαγαριζεις και τ' ονομα παναθεμα σε.
    Φτυστος ο Ιουδας. Φτυστος σου λεω.
    Μηπως; Εσυ και ο ..... Πλακα θαχη. Γιατι οχι. Εδω τοσα και τοσα γινονται σ' αυτη την κενωνια.
    Πισω στην τρυπα σου αρουραιε. Ξεναγησε και το mawali αΧρηστο στα αδυτα της ....κουζινας σου.
    3 Σεπτεμβρίου 2010 11:24 μ.μ.<<

    Προσεχε να μην χασεις το επομενο επεισοδιο της Ηλιθιοτητας σου!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ 2 Σεπτεμβρίου 2010 3:29 μ.μ.

    Αν πράγματι το κάνουν, είναι άξιοι συγχαρητηρίων και μίμησης. Φαντάζεσαι τι εικόνα θα είχε η Ελλάδα προς τα έξω, αν έκανε το ίδιο;

    Αλλά αυτά χρειάζονται οργάνωση, καπατσοσύνη και πολιτική βούληση, που εμείς δεν έχουμε ούτε στο ελάχιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.