30/8/10

Οργιάζουν οι συκοφάντες Σκοπιανοί εις βάρος της Ελλάδας

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο Σκοπιανό αμέσως μετά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου (για να μην υπάρξουν και εκλογικές απώλειες) και σχεδόν ταυτόχρονα με τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, Αθήνα και Σκόπια έχουν συμφωνήσει παρασκηνιακά(!) στο όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη”.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος στο Κυριακάτικο κήρυγμά του αντιλαμβανόμενος που το πάει η Κυβέρνηση αποκάλυψε με στοιχεία τη συκοφαντική εκστρατεία εις βάρος της Ελλάδας, που έχουν εξαπολύσει οι Σκοπιανοί, απαριθμώντας επιγραμματικά τα ασύστολα ψεύδη, διότι «είναι αδύνατον να αναλυθεί ένα κείμενο 120 σελίδων σε ένα κήρυγμα».

Στο μακροσκελές κείμενο κατασυκοφάντησης της Ελλάδας από τους Σκοπιανούς αναφέρεται:
- Η Μακεδονία δεν υπήρξε ποτέ Ελληνική
- Οι Γραικοί – Έλληνες ήρθαν το 1912 με το στρατό και τους υποδούλωσε
- Το 1923 τους εμπλούτισαν με Τουρκοέλληνες που τους έδιωξαν οι Τούρκοι από τη Μικρά Ασία
- Είναι ανόητο να λένε το σύνθημα «η Μακεδονία είναι ελληνική». Είναι σαν να λέμε «η Γαλλία είναι Βρετανική»
- Οι Έλληνες θα μείνουν με τον ορεινό βράχο της Ακρόπολης γιατί θα τους πάρουμε τη Μακεδονία του Αιγαίου, οι Τούρκοι θα πάρουν τη Θράκη και την Κύπρο και οι Αλβανοί την Ήπειρο.

Με αυτούς συνομιλούν οι ελληνικές κυβερνήσεις και συζητούν παρασκηνιακά για το όνομα λες και πρόκειται για τσιφλίκι τους. Να τους χαιρόμαστε…

Ειρήσθω εν παρόδω θα έχει ενδιαφέρον αν μεταβεί στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Παπανδρέου στα Σκόπια για τα εγκαίνια του σούπερ μάρκετ Βερόπουλος. Να δούμε αν... ψωνίσει και το όνομα.
elora.gr

28 σχόλια:

  1. ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ σε κάθε γειτονιά και χωριό που μπορούμε: αυτό ΤΡΕΜΟΥΝ όλοι οι φοβικοί εγωμανείς γενίτσαροι, που προσπαθούν να μας τραβήξουν στον αυτοκαταστροφικό γκρεμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι αν αυτό εννούσε ο ΓΑΠ όταν είπε ότι καλύτερα μερικά στρέμματα γης λιγότερα και να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια.
    Τα στρέμματα ήταν η Μακεδονία και η Θράκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι Σκοπιανοι κανουν οτι μπορουν για να προοθυσιυν τα συμφεροντα τους το ερωτημα ειναι εμεις τι κανουμε εκτοσ απο το να αντιδρουμε?Εξ αλλου οι Ρωμαιοι "quid defensit morit"( Οποιος αμυνεται πεθαινει )
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που θα κρυφτούνε οι προδότες,οταν ξεπουλήσουν την Μακεδονία ;;;Το σκεφτήκανε καλά;;; Ας το ξανασκεφτούνε...Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tο 1821, πρόγονός μου φυλακίστηκε από τους Τούρκους στα υπόγεια του Λευκού Πύργου.

    Εκεί, αφού βασανίστηκε θανατώθηκε.

    Το έγκλημά του ήταν ότι, ήταν προύχων και εκκλησιαστικός επίτροπος, εκπρόσωπος του Πατριαρχείου στην εκκλησία του Αγίου Μηνά.

    Είμαι Μακεδών εκ πατρός τε και μητρός !

    Πως πρέπει να αισθάνομαι όταν διαβάζω όσα θλιβερά συμβαίνουν στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα;

    Ποτέ μα ποτέ δεν θα ξεχάσουμε εμείς οι Μακεδόνες, οι Ηπειρώτες και οι Θράκες, την προδοσία που διαπράττεται εις βάρος του Βόρειου Ελληνισμού!

    Καμιά σκοπιμότητα δεν τους αναγκάζει, ώστε, για να παραμείνουν στην αρχή, να διαπράττουν τέτοια τρομερά εγκλήματα εις βάρος της Πατρίδας!

    Κατάρα και Ανάθεμα στους προσκυνημένους νενέκους!


    Ευμένης ο Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Σύμφωνα με πληροφορίες, Αθήνα και Σκόπια έχουν συμφωνήσει παρασκηνιακά(!) στο όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη”."

    Αν έχουν συμφωνήσει σε κάτι, τότε έχουν συμφωνήσει στο "Βαρδαρομακεδονία (Vardarmacedonia)" (σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό)και όχι στο "Μακεδονία του Βαρδάρη". Να προσέχουμε παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tη μόνη σύνθετη ονομασία που μπορεί να δεχτεί ο Ελληνισμός, είναι Βαρβαρομακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε 5 - 10 χρόνια ποιος θα θυμάται την Ελλάδα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Tη μόνη σύνθετη ονομασία που μπορεί να δεχτεί ο Ελληνισμός, είναι Βαρβαρομακεδονία".

    Καλό το λογοπαίγνιο και θα μπορούσα να συμφωνήσω. Αλλά ξεφεύγει από την ουσία. Αν αποφασιστεί διεθνώς η χώρα να ονομάζεται Vardarmacedonia, εμείς θα είμαστε ανόητοι να την αποκαλούμε Μακεδονία του Βαρδάρη και όχι Βαρδαρομακεδονία. Και βέβαια το χειρότερο από όλα είναι να επιμένουμε σ' αυτό το γελείο ΠΓΔΜ. Αν συνεχίσουμε να στρουθοκαμηλίζουμε θα το χάσουμε το παιχνίδι ολοκληρωτικά. Η χώρα πρέπει κάπως να αποκαλείται. Ρωτάω λοιπόν: Πως; ΠΓΔΜ; Σκόπια; Βαρβαρομακεδονία; .....Στη σκακιέρα παίζουν κι άλλοι. Δεν είμαστε μόνοι! Λοιπόν το Βαρδαρομακεδονία είναι αυτό που τα μεγάλα κόμμματα της βουλής δέχονται μέσα στα όρια των κόκκινων γραμμών. Αν δεν το δεχτούμε μετά τις δηλώσεις μας περί κόκκινων γραμμών, τότε το παιχνίδι χάθηκε. ¨Όλος ο κόσμος θα συνεχίσει να τους ονομάζει Μακεδονία, κι εμείς θα προσπαθούμε να προφέρουμε το Πουγουδουμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ
    ΟΛΑ.
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ
    ΟΛΑ.
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την πρώτη και κυριότερη αντίδαση πρέπει να την λάβουν οι τοπικοί βουλευτές,ειδικότερα της Μακεδονίας,ειδικότεα του κυβερνόντως κόματος,μην υποτιμάτε αυτό τον τρόπο πίεσης.


    Αυτό που δεν θα ήθελα να δώ θα ήταν να αντιστέκοντε σε αυτό το έκτρωμα μόνο ο Καρατζαφέρης και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσαλονίκης Άνθιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ Η ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΙΓΜΑ.ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΔΡΩΝΗ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΑΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ!!!.ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια πτυχή του θέματος, η οποία μας ξεφεύγει συνεχώς είναι η εξής: το νότιο τμήμα αυτής της χώρας είναι πράγματι Μακεδονία. Εκατοικείτο για χιλιάδες χρόνια από Μακεδόνες, δηλ. Έλληνες και ανήκε στην Μακεδονία. Μια ονομασία του τύπου Βαρδαρομακεδονία θα είχε επομένως το παρακάτω θετικό: θα διατηρούσε τύποις την πραγματική ταυτότητα της περιοχής, έτσι ώστε όταν κάποια ελληνική κυβέρνηση αποφάσιζε επιτέλους να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των Μακεδόνων, δηλ των Ελλήνων, του Μοναστηρίου, ας πούμε, τότε θα χρειαζόταν απλώς να αναφερθεί στους Μακεδόνες της νότιας Βαρδαρομακεδονίας. Στο κομμάτι δηλ αυτό της Μακεδονίας που βρίσκεται εκτός της μητρικής χώρας. Στη Μακεδονία αυτή που είναι σε ξένα χέρια. Τη Βαρδαρομακεδονία. Επομένως θεωρώ ότι η ονομασία Βαρδαρομακεδονία έχει και τα θετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΠΑΝ".ΤΖ.ΧΟΡΤΟΝ
    ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ
    ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ '22 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ
    "Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ"ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ
    ΜΑΤΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ.ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ
    ΟΜΟΡΦΟ ΛΟΥΛΟΥΔΕ,ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ
    ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΤΟΥ...ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ
    ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ...
    ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΙ
    ΚΑΝΟΥΝ...ΕΓΙΝΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ...ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ
    ΠΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ολος ο κοσμος μπορει να τους λεει οπως θελει: Βαρδαρομακεδονια, σκετο Μακεδονια, Μπανανομακεδονια το μονο που εχει ουσιαστική σημασια ειναι πως θα τους λεει η Ελλαδα. Απο τη στιγμη που και επισημως δεχθουμε να λεγονται οπως θα λεγονται με το Μακεδονια μεσα το παιχνιδι εχει χαθει.
    Και δεν υπαρχει λογος μιας και το κρατιδιο αυτο αργα ή γρηγορα θα παψει να υφισταται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "- Οι Έλληνες θα μείνουν με τον ορεινό βράχο της Ακρόπολης γιατί θα τους πάρουμε τη Μακεδονία του Αιγαίου, οι Τούρκοι θα πάρουν τη Θράκη και την Κύπρο και οι Αλβανοί την Ήπειρο."

    Αυτό και αν είναι όλα τα λεφτά!!!!

    Οι άνθρωποι μας το λένε, μας το φωνάζουν σε όλους τους τόνους.
    Εμείς εκεί. Στο διαρκές ροχαλητό, έτσι που κουνιόμαστε λίγο, μόνο για να αλλάξουμε πλευρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και εμεις οταν ξαναπεξουν αγωνα να παμε και να ριξουμε 1 μπετονι βενζινη και να καψουμε αυτο το πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η foto ειναι αντιπροσωπευτικη,δεκα ξενηστικωμενα ρεμαλια με μια αφισα της κακιας ωρας,αν σκασουν μυτη απο το Asterix και οι ενοπλες δυναμεις με το αθλητικο παπουτσακι εκει παθαμε τη χοντρη ηττα.. τελος παντων στο κρατιδιο αυτο πραγματικα ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου δεν θα εβλεπε αρνητικα την ενσωματωση στον εδαφικο μας κορμο.Μηπως πρεπει να δουμε σοβαρα και αυτη την περιπτωση προτου καταληξουν βορα στους μογγολους των βαλκανιων; Εαν παλι αποτελει μοχλο πιεσης της τουρκικης επεκτατικης πολιτικης τοτε ερχομαστε παλι στο δια ταυτα που επιτασσει τον σωφρονισμο.. της Αγκυρας.
    Δεν ειμαι αντιθετος στον γεωγραφικο προσδιορισμο γιατι θεωρω περισσοτερο πιθανο το σεναριο αυτο απο το να κρεμανε μαζι με το ΠΑΜΕ το κωλοσφουγγι αυτο στην Ακροπολη.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διάσημες "μάρκες" (brands) χτίζονται μόνο μετά από αγώνες: στο πεδίο της μάχης, στο πεδίο των αγορών, στα πεδία της προπαγάνδας. Ακόμη και όταν δεν αφορούν το ίδιο το brand.

    Όταν π. χ. η Daimler-Benz ή η BMW κάνουν μηνύσεις στις κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες για την απομίμηση των Smart ή της σειράς X-5 δεν το κάνουν για το όνομα (εκεί οι κινέζοι είναι προσεκτικοί) αλλά για το γεγονός ότι το... σχήμα των κινέζικων αντίγραφων μοιάζει με τα αυθεντικά γότθικά κατασκευάσματα.

    Θέλει καιρό το branding και όλοι οι σοβαροί διαχειριστές, το προσέχουν ως κόρην οφθαλμού. Εκτός από εμάς. Υποτίθεται ότι είμαστε η κοιτίδα του Πολιτισμού και εκεί βασίζεται ένα μέρος της Οικονομίας μας και της Εξωτερικής μας Πολιτικής. Πουλάμε όμως τα πραγματικά μας ασημικά προκειμένου να μην αναστατωθούμε από ένα "θερμό" επεισόδιο ή άλλα κατασκευάσματα εικονικής πραγματικότητας που μας σερβίρουν οι φιλοκυβερνητικοί. Και η πλάκα είναι ότι ο Γιωργάκης δεν προσπαθεί να τα πουλήσει τόσο επειδή πράγματι πιστεύει ότι πρέπει να συμπλέουμε με τους νατοϊκούς σχεδιασμούς, όσο επειδή του έχουν υποσχεθεί μεγαλεία και υστεροφημία. Σε διεθνές επίπεδο. Και το πιστεύει. Και πιθανόν, για την πάρτη του και μόνο, καλά κάνει.

    Το ζήτημα όμως είμαστε εμείς, ο απλός κοσμάκης, η "πλέμπα". Η μοναδική περιουσία μας, τα μόνα άξια λόγου τιμαλφή μας είναι η Ιστορία και η Παράδοση μας. Όλα τα άλλα έρχονται και παρέρχονται. Ακόμη και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής βιντεοκεφαλών να ήσουν κάποτε, αν δεν "πουλάς" λόγω ονόματος, είσαι ξοφλημένος, ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν πια βίντεο.

    Αν χάσουμε τις δικές μας "μάρκες", τότε θα χάσουμε τα πάντα._Κ.Π.

    ΥΓ. Και προφανώς το ότι "σερνόμαστε πίσω από τις ξελίξεις", "φοβόμαστε" μην λέει όλη η Οικουμένη τα σκόπια "Μακεντονιτσα" εκτός από εμάς, "κοιμόμαστε", κλπ κλπ είναι στάχτη στα μάτια. Ο διάβολος πάντα ανακατεύει αλήθειες με ψέμματα προκειμένου να γίνει πιστευτός. Αν ο κάτοχος του brand, η Ελλάς, πει "ΟΧΙ", κανείς, το τονίζω, ΚΑΝΕΙΣ, στο ΜΕΛΛΟΝ, δεν θα λέει τα σκόπια "Μακεντονίτσα", μόνο εμείς μπορούμε να βαφτίσουμε το νατοϊκό αυτό προτεκτοράτο στα βόρεια σύνορα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι αυτή που ήταν πριν 5,10,20 ή 30 χρόνια.Κάποιοι δεν το συνηδητοποίησαν και θα εκπλαγούν όταν θα στηθούν στο τοίχο διότι πήγαν να ξεπουλήσουν ιερά και όσια.
    Όσο για τους Γυφτοσκοπιανούς δεν θα γλιτώσουν τη διάλυση και θα παρακαλάνε να τους σώσουμε ονομάζοντάς τους ''ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ'';.
    Για τους Αλβανούς και τους πληρωμένους Τουρκομογγόλους ισχύει αυτό που είπα παραπάνω,ότι θα συνηδητοποιήσουν πολύ γρήγορα ότι η κατάσταση δεν είναι η ίδια όπως παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νομίζω Macedonia Vardaska είναι το σχετικό όνομα. Vardarmacedonia μου κάνει λίγο "φάρσα" τύπου πχ "Σκοπιανομακεδονία", ποιος θα δεχτεί τέτοιο όνομα;
    Η διεθνής ακαδημαϊκή κοινότητα δεν ξέρει να ασχοληθεί λίγο με την παραχάραξη της ιστορίας; Η UNESCO ίσως; Το ότι η ΕΕ δεν έχει καθορισμένα σύνορα είναι ήδη τραγικό αλλά το να μην έχει και καθορισμένη ιστορία και να δέχεται ως εθνικά μακεδόνες τους σκοπιανούς είναι ακόμα τραγικότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αυτοι που επιμένουν στο Vardarmacedonia ως μία λέξη το κάνουν για να κοροίδέψουν τους Ελληνες.
    Δεν υπάρχει τέτοιος όρος.
    Πάρα πολλές χώρες έχουν αναγνωρίσει το φυρομ σαν Μακεδονία. Η λέξη Μακεδονία δεν υπάρχει στο σκοπιανό αλφάβητο, Είναι Ελληνικη, δεν τους ανήκει και δεν την δίνουμε εμείς οι Ελληνες. Τελεία.

    αν οι πολιτικοί κάνουν μυστικες συμφωνίες θα αντιμετωπίσουν μυστικες κρεμάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το όνομα του κράτους είναι μία σκέτη παραπλάνηση...η ΓΛΩΣΣΑ πώς θα ονομαστεί; Μήπως Βαρδαρομακεδονική; Ασφαλώς και όχι! Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ πώς; Βαρδαρομακεδονική μήπως και αυτή; Έχουμε πάντως πολιτικούς ΜΙΚΡΟΥΣ και ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ, κύριοι! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ τό μόνο όνομα πού θά δεχόμουν είναι Ψευδομακεδονία.

    Τό θέμα είναι ότι όλοι οι αντιεθνικιστές καί προδοδευτικοί καί δημοκράτες δέν διαμαρτύρονται γιά τούς χάρτες των Σκοπίων πού περιέχουν καί τή Θεσσαλονίκη. Ο εθνικισμός των Σκοπιανών πού θέλουν Θεσσαλονίκη καί των Τούρκων πού θέλουν ανεξάρτητη Θράκη είναι ανεκτός.

    Ο μόνος πού ενοχλεί είναι ο ελληνικός εθνικισμός. Αν κάποιος ζωγραφίσει τόν χάρτη του Βυζαντίου πού περιέχει τή Μικρά Ασία τότε αποκυρήσσσεται ως φασίστας καί εθνικιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να τι ονομασια να δωσουμε στα Σκοπια.....
    http://www.youtube.com/watch?v=tO-71JISvYc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον fstav: Το μόνο σύνθετο που μου επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου είναι Pseudo-Macedonia.
    Κι όπως έγραψα χθές στον Νέο Παλαμήδη: "...Βέβαια αυτή η ανυπόστατη εθνικά βαλκανική κρατική οντότητα, η μακεδονική σαλάτα του άλλοτε κυρίως σλάβικου πιάτου της «Μακεδονίας του Πιρίν», όσο εξακολουθεί να επιλέγει το vivere pericolosamente (να θυμηθώ ξανά και τα ιταλικά μου), το να φουσκώνει με νοθευμένο αέρα, με κλεμμένη εθνική υπερηφάνεια, κάνοντας άνομα όνειρα για σκέτες «Μακεδονίες» ή «Μακεδονίες του Αιγαίου» κινδυνεύει να σκάση σαν μια γελοία σαπουνόφουσκα ή αμερικάνικο τσούινγκαμ. Καλύτερη αυτή η λύσι για το πολιτισμικά τροποποιημένο προτεκτοράτο, από το να διαλέξη η αμείλικτη Ιστορία να το πνίξη στο ίδιο του το σάλιο ή –μή γένοιτο, επίσης- στο ίδιο του το αίμα…"

    Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης

    http://neospalamedes.blogspot.com/2010/08/makedonski-i-termini-di-base-che-usa-x.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.