28/8/10

Ο Τούρκος πάντα Τούρκος θα παραμείνει; Έκαναν τον ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, για να μην παραπέμπει το Κ στην Κωνσταντινούπολη!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ
Όταν ο ΠΑΟΚ γίνεται ... ΠΑΟ

Για να ικανοποιηθεί ο εθνικιστικός φανατισμός των Τούρκων
Την Πέμπτη το βράδυ κατά τη διάρκεια του αγώνα Φενέρ Μπαχτσέ - ΠΑΟΚ, ο Τούρκος σκηνοθέτης αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν έχει γίνει στο παρελθόν, κάτι πρωτάκουστο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, κάτι που δεν χαρακτηρίζει ένα λαό που επιθυμεί να γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας της Ε.Ε.
Πιο συγκεκριμένα στην ενημερωτική μπάρα που συνήθως τοποθετείται στις αναμεταδόσεις των αγώνων και η οποία περιλαμβάνει τα ονόματα των ομάδων, την ώρα και το σκόρ, ο Τούρκος σκηνοθέτης αποφάσισε να παραποιήσει το όνομα του ΠΑΟΚ (Πανθεσσαλονίκειο Αθλητικό Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών) και να το μετατρέψει σε ... ΠΑΟ.
Ο λόγος για τον οποίο ο Τούρκος σκηνοθέτης έπραξε κάτι τέτοιο λέγεται, ότι ήταν επειδή δεν χώραγε το γράμμα "Κ" στο διαθέσιμο χώρο που υπήρχε στην μπάρα. Θα μας επιτραπεί να πιστέψουμε ότι ο λόγος για τον οποίο έγινε κάτι τόσο απαράδεκτο δεν ήταν επειδή δεν χωρούσε το γράμμα Κ", αλλά επειδή κάποιοι στην Τουρκία αρνούνται να δεχτούν την πραγματική ονομασία της πόλης που είναι "Κωνσταντινούπολη" ακόμα και στον τίτλο ενός αθλητικού συλλόγου.
Κάποιοι άνθρωποι στην Τουρκία σκέφτονται με τόσο μικρόψυχο και κακεντρεχή τρόπο που δεν μπορούν να δεχτούν ότι αυτό το όνομα το έφερε η Πόλη για 1600 περίπου χρόνια. Οι ίδιοι δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα οι εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και οι απόγονοι τους που τιμούν αυτό το όνομα.
ΧΡΟΝΟΣ

13 σχόλια:

  1. Στο όνομα της "υπεράνω" θέσης που οφείλουμε να λαμβάνουμε λόγω ΕΕ, το status quo εντός και εκτός Ελλάδος έχει αλλάξει ριζικά εις βάρος μας και το σημείο μηδέν για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση είναι σαφώς υπέρ τους.

    Δυστυχώς, ακόμα και αν γινόταν το ίδιο ως πρώτο παιχνίδι, στον επαναληπτικό στην Θεσ/κη ο Έλληνας σκηνοθέτης δεν θα έβαζε PAOKonstantinopole, όπως θα έπρεπε για να τηρήσει το ίδιο πρωτόκολλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O EΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΠΑΟΚ ΕΠΑΙΞΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΠΑΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και απο που και ως που δέχτηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ να αγωνιστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτοι που γραφουν τετοια αρθρα ειναι εκτος απο ασχετοι και επικινδυνοι..
    μαθετε λοιπον οτι στην ευρωπη εμφανιζονται παντα τα τρια πρωτα αρχικα της ομαδας.. οπου και να επαιζε λοιπον ο παοκ στην ευρωπη (εκτος ελλαδας ) ετσι θα τον ανεφεραν PAO
    οπως και αν επαιζε ο παναθηναικος δεν θα εγραφε PAO οπως ειναι το επισημο ονομα της ομαδα αλλα PAN απο το PANATHINAIKOS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγε ξερω πως αυτοι οι ανθρωποι εκει ..οι τουρκοι καμια σχεση δεν εχουν με το χαρακτηρα του φιλου γειτονα που προσπαθουν να τους αποδωσουν καποιοι ...τα ιδια εκαναν στον παππου μου οταν τους κυνηγουσαν στη πατριδα(μεσα σε μια μερα οι γειτονες τους που εβλεπαν χαμογελαστους καθε μερα μεταμορφωθηκαν σε γνησιους μουσουλμανους φονιαδες) ταιδια εκαναν και στα παιδια που ταξιδεψαν στην κωνσταντινουπολη...τετοια "φαρα"ειναι υπουλοι με μισος εναντι των χριστιανων ...και αυτα δεν ειναι ουτε εθνικισμος ουτε φασισμος ουτε φανατισμος, ειναι γεγονοτα!! ειναι η απλη αληθεια και πραγματικοτητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κίκο
    στην τηλεόραση έγινε η βλακώδης-φασιστική ενέργεια των Τούρκων, όχι μέσα στο γήπεδο.
    Ανώνυμε 28 Αυγούστου 2010 5:34 μ.μ.
    δεν είναι έτσι. Την ίδια στιγμή που για τον ΠΑΟΚ έγραφε ΡΑΟ με τρία γράμματα, σε άλλους αγώνες οι ομάδες αναγράφονταν με τέσσερα γράμματα.
    Το συζητήσαμε και το διαπιστώσαμε την ώρα που γινοταν το φασιστικό έγκλημα των Τούρκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σκαλ

    Και πάλι η ομάδα ώφειλε να απαιτήσει την ορθή αναγραφή του ονόματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ΠΑΟ, τι ΠΑΟΚ. Και οι δύο τους γλέντησαν. Πανωλεθρία φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οι Τούρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. skal κανεις λαθος.. στα περισσοτερα ματσ αναγραφονται τα 3 γραμματα της ομαδας. σπανια 4 γραμματα..
    δες ολα τα ματσ του τσαμπιονσ λιγκ και θα δεις οτι αναγραφονται ολα με 3 γραμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΤΕς ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ....

    http://www.youtube.com/watch?v=VTHR_bpkd_Q&feature=player_embedded

    τσελεκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μία διόρθωση στο άρθρο: Είναι Όμιλος και όχι Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών και για αυτό ονομάζεται και ΠΑΟΚ και όχι ΠΑΣΚ... Ξέρω ότι δεν πρόκειται για αθλητική ιστιοσελίδα, αλλά κάποια πράγματα κάνουν μπαμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί όλοι,δεν θα πρέπει να μας ξενίζει αυτό .Προσέξτε την αναφορά σε Ευρωπαικό επίπεδο την αναφορά στην ΑΕΚ.Την ονομάζουν ΑΕΚ Athens,για τον ίδιο λόγο είχαν παλαιότερα προσφύγει στην ΟΥΕΦΑ ,η οποία και δέχθηκε και αποδεχθήκαμε και εμείς την αλλαγή του ονόματος.
    Όταν όμως αυτοί ομιλούν για ελληνικές πόλεις τις αποκαλούν με το Τουρκικό όνομα.Είναι άλλο ένα από τα θέματα που η υποχωρητικότητά μας τους έχει κα΄νει να αποθρασυνθούν .Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει είναι ότι με τον κατευνασμό δεν καταλαβαίνουν.Επιτέλους διερωτώμαι πως θα μας χαρακτήριζε ο Θουκυδίδης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.