26/9/10

4 ΕΛΛΗΝΕΣ «ΝΤΙ ΠΙΕΤΡΟ» ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ απειλεί να σαρώσει όλο το πολιτικό σύστημα
Εμπλέκονται 30 υψηλόβαθμοι κρατικοί υπάλληλοι που παραμένουν στις θέσεις τους με όλες τις κυβερνήσεις, έχουν διασυνδέσεις με 15 ανώτατα στελέχη πολυεθνικών που ελέγχουν όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα και κατευθύνουν τις αποφάσεις των υπουργών

Τέσσερις Έλληνες «Ντι Πιέτρο» - ανώτατοι Εισαγγελείς με κάθε μυστικότητα συλλέγουν στοιχεία και ερευνούν τα πάντα για περίπου 30 άτομα, υψηλόβαθμους κρατικούς υπαλλήλους, οι οποίοι κατέχουν καίρια πόστα του κρατικού μηχανισμού.

Κοινό γνώρισμα των προσώπων αυτών είναι ότι διαχρονικά, με όλες τις κυβερνήσεις, παραμένουν στις ίδιες θέσεις. Και εισηγούνται στους εκάστοτε υπουργούς νομοσχέδια, αποφάσεις και επιλογές, που υποκρύπτουν «εξυπηρετήσεις» συμφερόντων, φυσικά με το αζημίωτο.

Οι υψηλόβαθμοι αυτοί κρατικοί υπάλληλοι, που ενώ αλλάζουν οι κυβερνήσεις αυτοί είναι αμετακίνητοι, έχουν διασυνδέσεις με 15 ανώτατα στελέχη πολυεθνικών εταιρειών, που ελέγχουν όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας!

Οι 30 κρατικοί διαχρονικοί υπάλληλοι καθοδηγούνται από τα 15 στελέχη των πολυεθνικών και έχουν τον «τρόπο» να ακυρώνουν την οποιαδήποτε απόφαση!

Οι τέσσερις Εισαγγελείς ερευνούν κάθε πτυχή της ζωής των 30 κρατικών υπαλλήλων, τον κύκλο των συγγενών τους και τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ήδη έχουν πάρει καταστάσεις για το τι έχει υπογράψει ο καθένας!

Η υπόθεση αυτή έχει τεράστιες διαστάσεις, και όπως λένε κάποιοι που γνωρίζουν τις έρευνες που διεξάγονται, η βόμβα που θα εκραγεί θα είναι τόσων μεγατόνων που θα σαρώσει όλο το πολιτικό σύστημα. Έτσι δε και δημοσιοποιηθεί το πόρισμα θα βγει ο κόσμος, αλλά και βουλευτές, και θα τους πάρουν όλους με τις πέτρες...
ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

11 σχόλια:

  1. Άλλος ένας εκβιασμός . Η υπόθεση θα κουκουλωθεί όπως και οι άλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Οι τέσσερις Εισαγγελείς ερευνούν κάθε πτυχή της ζωής των 30 κρατικών υπαλλήλων, τον κύκλο των συγγενών τους και τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ήδη έχουν πάρει καταστάσεις για το τι έχει υπογράψει ο καθένας!"

    Οι πραγματικοί απατεώνες είναι αυτοί που δεν βάζουν ποτέ υπογραφή...

    Όσο γιαυτούς που αναφέρονται στο άρθρο, ΑΝ δεν είναι κατασκευασμένο πυροτέχνημα για να καλυφθούν αμαρτίες πολιτικών και να φανούν ως αθώες περιστερές (η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει παράδοση στην αυθαίρετη στοχοποίηση ατόμων για να εξυπηρετήσει διάφορους... ύποπτους - με ονόματα και προέλευση, αν αντέχετε), όπως λέει και ο 10:22 π.μ. θα αθωωθούν μετά από πολύμηνη δικαστική βαβούρα και αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα...

    Μακάρι να αποδειχθώ λάθος.

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο το κόλπο, αφού τα λεφτά τα φάγαμε μαζί, πολίτες και πολιτικοί, τώρα θα βρούμε και ορισμένους κρατικούς υπαλλήλους που παραπλάνησαν το πολιτικό σύστημα όλα αυτά τα χρόνια και κατά συνέπεια δεν φτέξαμε εμείς (οι πολιτικοί) αλλά ο κακός λύκος.
    Ο δράκος έλειπε από το παραμύθι τον βρήκαμε και αυτόν κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα.
    Το συμπέρασμα από την όλη υπόθεση για εμένα, τον άσχετο με τα πράγματα είναι ότι, το πολιτικό μας κατεστημένο αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραδεχθεί ότι είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τα χάλια μας σε όλα τα επίπεδα και πρωτίστως την ηθική μας κατάπτωση.
    Τους εκλέξαμε, τους χειροκροτήσαμε, τους εξασφαλίσαμε για γενιές δεκατέσερες και στο τέλος θα μας πούν πως έφτεξε ο κακός ο λύκος;
    Πατριώτες μην τσιμπάτε το δόλωμα, θα πρέπει εδώ και τώρα να οδηγηθούν ομαδικά στην αγχόνη ''άνευ δίκης'' αν θέλουμε να δούμε κάποτε μια άσπρη μέρα.
    Χάθηκε η ευκαρία μια φορά το 1967 με τον Παπαδόπουλο που δεν τους μάζεψε όλους να τους πνίξει στη θάλασσα αν και τώρα επιβιώσουν τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας και αξιοθρήνητοι συνάμα


    ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσοι έχουμε ασχοληθεί με θέματα προμηθειών του Δημοσίου ξέρουμε πως δεν υπάρχει τέτοιο ενιαίο οργανωμένο κύκλωμα. Απλά,η απόλυτη ατιμωρησία έχει κάνει καθεστώς τη μίζα κατα περίπτωση έργου ή προμήθειας,απο χαμηλόβαθμα στελέχη μέλη των επιτροπών του Διαγωνισμού,μέχρι την κορυφή.

    Αυτές οι διαροές για ¨Ελληνες "Ντι Πιέτρο" που δήθεν χτυπάνε τη διαφθορά είναι προφανώς οι γνωστές πασοκικές κουτοπονηριές για να μειώσουν κάπως την αγανάκτηση του κόσμου.

    Οπως το παραμύθι της δίωξης των "γιατρών του Κολωνακίου" ή φετος το καλοκαίρι,αν θυμαστε, την.."αποκάλυψη" χιλιάδων φοροφυγάδων σκαφάτων-οπου πάλι δεν έγινε τίποτα φυσικά.

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Ελλάδα που δεν πάει φυλακή ούτε η κουτσή Μαρία για υποθέσεις υπεξαίρεσης κλπ θα πιάσουν αυτούς τους 30 που άμα ανοίξουν το στόμα τους θα πάει φυλακή το 85% των πολιτικών; Ωραίο μυθιστόρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ένα όνειρο ζώ και όταν το δω έκλεισε και ο κύκλος μου.
    Έχω πάει από υπουργείο σε υπουργείο γαμ@ τα υπουργεία τους.
    Προσπαθούν να με εξαφανίσουν εδώ και τέσσερα χρόνια , αλλά δεν τους κάθεται.
    Πάντοτε ένα αόρατο τοίχος σταματάει μέχρι και σήμερα την υπόθεση.
    Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ;
    Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει λειτουργήσει τίποτα;
    Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν αξιολογηθεί τα αδιάσειστα στοιχεία μου και με επίσημα έγγραφα;
    Γιατί μέχρι σήμερα τα λαμόγια δεν τα αγγίζει κανείς εισαγγελέας;
    Γιατί μέχρι σήμερα τα λαμόγια δεν τα αγγίζει καμία ΔΙΩΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ;
    Γιατί ενώ έγιναν ακόμη και οκτώ ερωτήσεις στην βουλή την κάνανε γαργάρα όλοι μαζί;
    Γιατί μέχρι σήμερα πρέπει να καταστραφώ εγώ και όχι αυτοί που έφταιξαν;
    Γιατί μέχρι σήμερα συνεχίζουν να καταστρέφουν οικονομικά πολλούς συμπατριώτες μας και ταυτόχρονα την Ελλάδα;

    Τελικά θα βρεθούν 3-4 εισαγγελείς με αρχ@@@ια , ή θα τους και αυτούς η μαρμάγκα;
    Ελπίζω να τελικά να μην είναι μόνο στα όνειρά μου , αλλά να γίνει πραγματικότητα και να ξεβρωμήσει ο τόπος.

    Θα είναι όμορφα σου λέω όταν χαράζει στο Αιγαίο.
    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και φυσικα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα τα κουκουλωσουν , σιγα μη βγαλουν τα ματια τους με τα ιδια τους τα χερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ακριβώς,θα βρεθεί μια άλλη ομάδα η οποία θα κουκουλώσει την έρευνα,η οποία βρίσκετε στην θέσει τις με όλες τις κυβερνήσεις κτλ κτλ...κτλ,μια από τα ίδια.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ απόλυτα...... Ομως ..... γιατί το βγάζουν στην φόρα;;;;Περί αντιπερισπασμού θα πρόκειται....θα δείξει.Από την Θεσσαλονικη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του βΑ Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν βγάζουν τίποτα στη φόρα, δημοσιογραφική απάτη είναι φαίνεται από τον τροπο που είναι γραμμένο.
    Το δημοσίευμα αυτό για τους επαϊοντες είναι ολοφάνερα "κοιλιακό". Το έβγαλε ο Μάκης ο Κουρής από την κοιλιά του για να φτιάξει πρωτοσέλιδο την περασμένη Κυριακή. Τις προάλλες είχε βγάλει από την κοιλιά του ότι ο Χουντοχοϊδης είχε δεχτεί 3 δολοφονικές επιθέσεις...
    Η Ελλάδα είναι τίγκα σε ενεργούμενα των αγγλομερικανοϊσραλητών. Από πολύ καιρό δε έπαψαν να παίρνουν προφυλάξεις. Είναι θεσμός σταθερός στη χώρα της ελαίας και της φαιδράς πορτοκαλέας ως συμπλήρωμα της κομματοκρατίας. Τα κομματόσκυλα αυτά δεν μετακινούνται πλέον από τα νευραλγικά πόστα σε κάθε σκάτζα από πασόκ σε Νδ και τούμπαλιν. Ο ΚΚ που πήγε να αλλάξει κάτι παραιτήθηκε αμέσως της προσπάθειας. Οι ΗΠΑ μας επέδωσαν τότε νότα επειδή ο Μολυβιάτης αποπειράθηκε να διακόψει τη χρηματοδότηση ανθελληνικων ΜΚΟ που είναι η κύρια βιτρίνα για πράκτορες. Η κατάσταση κορεσμού σε ξένα ενεργούμενα παγιώθηκε μετα την επιδρομή στη Γιουγκοσλαβία όταν οι "συμμαχοι" αντελήφθησαν πως παρά την υπονόμευση και το διάτρητο επί "εκσυγχρονισμού" επικοινωνιακό τοπίο σύσσωμος ο ελληνικός λαός και τα μεγάλα μήντια μαζύ, όπως η τότε Καθημερινή τους εξέχεζαν ως επικίνδυνους για την ελλάδα. Τότε έρριξαν άλλους τόσους και έλεγχξαν πλήρως την κατάσταση, μέχρι και την πάλαι ποτέ επαναστατική αριστερά, φίμωσαν πλήρως τους διανοούμενους, καλλιτέχνες και δημοσιοκάφρους μπουκώνοντας με δολλάρια. Ετσι φτάσαμε στο τωρινό σημείο πολλοί να πουλάνε πατριωτισμό για έλεγχο και αστυνόμευση και για να αποτρέψουν την εξάπλωση της αγάπης για την ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.