22/9/10

Δεν μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Γκρούεφσκι

Τηλεοπτικοί σταθμοί των Σκοπίων μετέδωσαν ότι ο «κύριος λόγος» που ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, αποφάσισε να μην μεταβεί στη Νέα Υόρκη, σχετίζεται με την «αποτυχημένη προσπάθεια» να εξασφαλίσει κάποια συνάντηση με κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Όπως μετέδωσαν ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί των Σκοπίων, η πλευρά της ΠΓΔΜ επεδίωξε να υπάρξει συνάντηση του κ. Γκρούεφσκι με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον ή με τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Μετά από αυτή την «αρνητική εξέλιξη», ο κ Γκρούεφσκι αποφάσισε τελικά να μην μεταβεί στη Νέα Υόρκη, μεταδίδουν τηλεοπτικοί σταθμοί των Σκοπίων.
http://www.e-typos.com

7 σχόλια:

  1. Don't worry μωρε Νικολα. Ο Γιωργακης για σενα δουλευει. Θα τα καταφερει και χωρις εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο βουλγαρίτσαρος Γκρούος,από ενα χωριό της Φλώρινας,δεύτερη γενιά κατσαπλιάδων,είναι επικίνδυνος επειδή είναι έλληνας.Δυστυχώς.Ομως και πάλι πρέπει να θυμάστε οτι το κρατίδιο κατέχει το 38% της γεωγραφικής-ιστορικής Μακεδονίας,τα σκόπια είναι εκτός,ανήκουν στην Δαρδανία- ΟΜΩΣ αποτελούν μόνον το 11% του κρατιδίου που είναι αναγνωρισμένο ως ΦΥΡΟΜ(ΠΓΔτΜ).Τωρα :πως και γιατί απο το 1991 οι σκοπιανοί εισέρχονται με ταξιδιωτικά έγγραφα που αναγράφουν republica matsedonjia καμία λούγκρα εκ των αρμοδίων δεν μας έχει εξηγήσει ....Ομως το Μακεδονικό παίζει απο το 1886 και οι μάχες δόθηκαν μεταξύ Ελλήνων και κομμιτατζήδων(της βουλγαριας-εξαρχίας) ....τωρα πως πηραν το δαχτυλίδι από τους βουλγαρους ;;;ο Τιτο ήταν μεγάλη αλεπού.Ομως οι σημερινοί βούλγαροι των σκοπίων παραλειψανε το "ΤΙΤΟ" από το "ΤΙΤΟ-ΒΕΛΕΣ".Κορόϊδο...Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του Β.Α Αιγαίου.Αυτό (δλδ το Αιγαίο) ήθελε ο Τιτο και θέλει ο Γκρούγιος.Πιθανόν να του το δώσει ο ΓΑΠ .... Είναι ωραία οταν χαράζει στο Αιγαίο και το φεγγάρι χάνεται.Τα περίβλεπτα από τα ξένα ιστιοφόρα στην παραλία "μου",ουτε που κουνιούνται,πλήρης άπνοια.Τα ψαράκια δοκιμάζουν τα πόδια μου...Μόνο τα φωτα απο τα αεροπλάνα από την τουρκία που πάνε για ευρώπη χαράζουν τον ουρανό. Είναι ωραία,ναι,κάτι ήξερε ο κροάτης Τίτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο βουλγαρίτσαρος Γκρούος,από ενα χωριό της Φλώρινας,δεύτερη γενιά κατσαπλιάδων,είναι επικίνδυνος επειδή είναι έλληνας.Δυστυχώς.Ομως και πάλι πρέπει να θυμάστε οτι το κρατίδιο κατέχει το 38% της γεωγραφικής-ιστορικής Μακεδονίας,τα σκόπια είναι εκτός,ανήκουν στην Δαρδανία- ΟΜΩΣ αποτελούν μόνον το 11% του κρατιδίου που είναι αναγνωρισμένο ως ΦΥΡΟΜ(ΠΓΔτΜ).Τωρα :πως και γιατί απο το 1991 οι σκοπιανοί εισέρχονται με ταξιδιωτικά έγγραφα που αναγράφουν republica matsedonjia καμία λούγκρα εκ των αρμοδίων δεν μας έχει εξηγήσει ....Ομως το Μακεδονικό παίζει απο το 1886 και οι μάχες δόθηκαν μεταξύ Ελλήνων και κομμιτατζήδων(της βουλγαριας-εξαρχίας) ....τωρα πως πηραν το δαχτυλίδι από τους βουλγαρους ;;;ο Τιτο ήταν μεγάλη αλεπού.Ομως οι σημερινοί βούλγαροι των σκοπίων παραλειψανε το "ΤΙΤΟ" από το "ΤΙΤΟ-ΒΕΛΕΣ".Κορόϊδο...Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του Β.Α Αιγαίου.Αυτό (δλδ το Αιγαίο) ήθελε ο Τιτο και θέλει ο Γκρούγιος.Πιθανόν να του το δώσει ο ΓΑΠ .... Είναι ωραία οταν χαράζει στο Αιγαίο και το φεγγάρι χάνεται.Τα περίβλεπτα από τα ξένα ιστιοφόρα στην παραλία "μου",ουτε που κουνιούνται,πλήρης άπνοια.Τα ψαράκια δοκιμάζουν τα πόδια μου...Μόνο τα φωτα απο τα αεροπλάνα από την τουρκία που πάνε για ευρώπη χαράζουν τον ουρανό. Είναι ωραία,ναι,κάτι ήξερε ο κροάτης Τίτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρωσικό fund αγόρασε το 9,7% της Τράπεζας Κύπρου
    22-09-2010 22:50:45
    Μία αναμενόμενη από καιρό κίνηση ρωσικού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος έγινε πραγματικότητα: Το ρωσικό fund Odella Resources απέκτησε τον έλεγχο του 9,7% της Τράπεζας Κύπρου και έκανε πραγματικότητα την πρώτη μεγάλη ρωσική επένδυση του είδους σε ελληνική ή κυπριακή τράπεζα.

    Η Odella Resources Ltd, εγγεγραμμένη εταιρία στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους που ανήκει σς κυπριακό εμπίστευμα ρωσικών συμφερόντων, αγόρασε 45.300.000 μετοχές από τα Ταμεία Προνοίας των Υπαλλήλων της Τράπεζας Κύπρου και 424.213 μετοχές από την αγορά (Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και Χρηματιστήριο Αθηνών) και ελέγχει συνολικά το 9,7% του υφιστάμενου εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας.


    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιγαντιαίο ρωσικό εξοπλιστικό πρόγραμμα 613 δις δολαρίων για την περίοδο 2011-2020
    22-09-2010 11:28:28
    Γιγαντιαίο εξοπλιστικό πρόγραμμα για την περίοδο 2011-2020 σχεδιάζει η ρωσική κυβέρνηση, σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε στο Bloomberg την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Anatoly Serdyukov.

    Ο αρχικός προϋπολογισμός του ρωσικού υπουργείο Άμυνας, όσον αφορά την αγορά νέων οπλικών συστημάτων για την περίοδο 2011-2020, είχε οριστεί στα 13 τρις ρούβλια (419 δις δολάρια). Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ρώσου υπουργού το ποσό αυτό σχεδιάζεται να αυξηθεί κατά 46% και να φτάσει τελικά τα 19 τρις ρούβλια (613 δις δολάρια).

    Με τα χρήματα αυτά οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα εκσυγχρονιστούν πλήρως με νέα συστήματα σύγχρονης τεχνολογίας αποσύροντας παλαιά οπλικά συστήματα της σοβιετικής εποχής. Μία ενδιαφέρουσα παράμετρος των αλλαγών που πραγματοποιούνται στον τομέα της άμυνας στη Ρωσία ήταν η έκφραση ενδιαφέροντος από τον Ρώσου υπουργό Άμυνας για την απόκτηση αμερικανικής τεχνολογίας.

    Η συγκεκριμένη δήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Anatoly Serdyukov κατά τη διάρκεια των επαφών που είχε με τον αμερικανό ομόλογο του στις αρχές του μήνα στις ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως έχεις ζάχαρο και δεν το ξέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.