3/9/10

Δεκατρείς παλαιστινιακές οργανώσεις κατά του Ισραήλ.

Δεκατρέις ένοπλες παλαιστινιακές οργανώσεις, μεταξύ τους και το ένοπλο τμήμα της ισλαμιστικής Χαμάς, ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι θέτουν σε εφαρμογή έναν μηχανισμό συντονισμού των επιχειρήσεών τους κατά του Ισραήλ.

"Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα κέντρο συντονισμού για τις επιχειρήσεις μας κατά του ισραηλινού εχθρού" ανακοίνωσε ο Αμπού Ομπέιντα, εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών Εζεντίν αλ Κάσαμ , του ένοπλου τμήματος της Χαμάς, μιλώντας εξ ονόματος των 13 παλαιστινιακών οργανώσεων , σε συνέντευξη Τύπου στην Γάζα.

Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα κτυπηθεί "ο σιωνιστής εχθρός σε κάθε στιγμή και σε κάθε μέρος" προσθέτοντας ότι "όλες οι πιθανότητες είναι ανοικτές" απαντώντας σε ερώτηση εάν πρόκειται να ριχτούν και ρουκέτες από τη Γάζα στο Τελ Αβίβ.

Παράλληλα ο κ. Ομπέιντα ζήτησε από την Παλαιστινιακή Αρχή "να σταματήσει τις συλλήψεις" συμπαθούντων την Χαμάς στη Δυτική Οχθη.

Καταλήγοντας ο κ. Ομπέιντα ανέλαβε εκ μέρους της οργάνωσής του την ευθύνη για τις ρουκέτες που ρίχτηκαν το βράδυ της Τετάρτης κατά ισραληινού αυτοκινήτου στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Οχθης , αλλά ο ισραηλινός στρατός έχει αρνηθεί ότι συνέβει το επεισόδιο αυτό.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

11 σχόλια:

  1. Είναι κι αυτοί ..."προβοκάτορες", σύμφωνα με κάποιον ανώνυμο...
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τις δολοφονίες των τεσσάρων Ισραηλινών πολιτών, η "ένδοξη" και "ηρωική" "αντίσταση" της Χαμάς, συνεχίστηκε την Τετάρτη με πυροβολισμούς εναντίον αυτοκινήτου κοντά στη διασταύρωση Rimonim, με το ζευγάρι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, τραυματίες. Ο άντρας που δέχθηκε πυροβολισμό είναι σε σοβαρή κατάσταση.
    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3947832,00.html
    Και ο χαμασιανός "ηρωισμός" συνεχίστηκε χθες βράδυ, όπου τραυμάτισαν 12χρονο κοριτσάκι, όταν έριξαν πέτρα στο αυτοκίνητο που επέβαινε.
    http://www.jpost.com/Headlines/Article.aspx?id=186913

    Κατά τ'άλλα ο χαμασιώτης εκπρόσωπος αρνήθηκε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν σχέση με τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις... Απλή σύμπτωσις!
    Γιατί, όμως, ο χαμασιώτης είπε ψέματα (για ακόμα μια φορά)
    και αρνήθηκε το προφανές;
    Διότι μάλλον:
    1) Η Χαμάς ως δορυφόρος του Ιράν δεν εξυπηρετείται από συνθήκες Ειρήνης και
    2) Η Χαμάς επιδιώκει αυτήν τη στιγμή στην Γάζα να επικρατεί ησυχία και στην Ιουδαία-Σαμάρια (Δυτ. Όχθη) να επικρατήσει το χάος. Να κατηγορηθεί, δηλαδή, η ΠΑ και o Abu Mazen (Mahmoud Abbas) για την αναρχία και τον πανικό και έτσι να αναβαθμιστεί διεθνώς η Χαμάς σε παράγοντα διατήρησης της ευνομίας, της τάξης και της κοινωνικής γαλήνης στην περιοχή.
    Με λίγα λόγια, "υπενθυμίζει" ότι δεν είναι δυνατό να γίνονται συμφωνίες για το Μεσανατολικό χωρίς την παρουσία της...
    Από τη μια κάνει τρομοκρατικά χτυπήματα με την δικαιολογία της θρησκευτικής αντίστασης και της τζιχάντ και από την άλλη, αποσταθεροποιούν την ΠΑ χτυπώντας μόνο από τη Σαμάρια και όχι από την "φιλειρηνική"-"φιλήσυχη" Γάζα. Το μόνο που τους νοιάζει δηλαδή, είναι η αρπαγή της εξουσίας και στην Δυτ. Όχθη και ταυτόχρονα, όσο αντιφατικό και αν φαίνεται, η εξασφάλιση της αναγνώρισης από την (σατανική και ιμπεριαλιστική) Δύση. Ακολουθώντας, την ίδια συνταγή εξουσίας (και διαφθοράς) του Αραφάτ. Που από αρχιτρομοκράτης και αρχιδολοφόνος αναγνωρίστηκε διεθνώς ως πολιτικός ηγέτης (από τους δήθεν συμμάχους του Ισραήλ)...

    Επίσης, έχω την εξής απορία, διότι δεν είμαι πλήρως ενημερωμένη:
    "ο κ. Ομπέιντα ανέλαβε εκ μέρους της οργάνωσής του την ευθύνη για τις ρουκέτες που ρίχτηκαν το βράδυ της Τετάρτης κατά ισραληινού αυτοκινήτου στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Οχθης , αλλά ο ισραηλινός στρατός έχει αρνηθεί ότι συνέβει το επεισόδιο αυτό"

    Για ποιό περιστατικό μιλάμε εδώ;
    υπάρχει κάποια πηγή για αυτό ή απλά κάποιοι "πρέπει" να γράφουν ότι και καλά ο (κακός) ισραηλινός στρατός "έχει αρνηθεί ότι συνέβει το επεισόδιο αυτό";

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φίλε, έχω μια απορία.
    Πως γίνεται σε κάθε ανάρτηση που αφορά το Ισραήλ να εμφανίζεσαι εσύ ή η Galia αμέσως τσουπ. Δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε όλη μέρα και όλη νύχτα;
    Ένας νορμάλ άνθρωπος γράφει και σε αναρτήσεις με άλλα θέματα την άποψη του, όπως εγώ και άλλοι εδώ μέσα.
    Τέτοια όμως εργολαβία μονοπωλιακή για το Ισραήλ δεν την χωράει ο νους μου. Αληθινά σου μιλάω.
    Εγώ αφιερώνω στο Ιντερνετ 1-2 ώρες την ημέρα, γράφω δυο-τρία πράγματα και γειά σας. Εσύ και η Galia πως τα καταφέρνετε μου λες; πως ζείτε;

    Έτσι το θέμα μου σήμερα θα είσαι ΕΣΥ και όχι η ανάρτηση, ή το Ισραήλ. Και αν μπορέσεις να μου απαντήσεις πειστικά για το προφίλ σου, τι καπνό φουμάρεις;

    Πως γίνεται ρε φίλε να είσαι σε κάθε ανάρτηση για το Ισραήλ με απανωτά σχόλια, παραπομπές, βιβλιογραφίες, και της Παναγίας τα μάτια;
    Δε σου κρύβω ότι θαυμάζω την ετοιμότητα σου. Σε λίγα λεπτά κατεβάζεις λίστες ολόκληρες με στοιχεία-δεν κρίνω αν είναι αληθινά ή κατασκευασμένα- τη στιγμή που εγώ ο φουκαράς μπορεί να ψάχνω για ώρες για να βρω αυτά που θέλω.
    Είμαι ένας μέσος Έλληνας, τίποτα το σπουδαίο, και τα προβλήματα της Μ. Ανατολής, των Παλαιστινίων και του Ισραήλ με απασχολούν λίγο περισσότερο από ότι με απασχολεί π.χ η Ουγγαρία ή η Λετονία.
    Εσύ όμως είσαι το κάτι άλλο, και οι γνώσεις σου και το ενδιαφέρον σου για το Ισραήλ, ξεπερνούν κατά πολύ το ενδιαφέρον που θα είχε για αυτά τα θέματα ένας οποιοσδήποτε μέσος Έλληνας, ακόμη και μορφωμένος.
    Πώς γίνεται ρε φίλε; Αληθινά σε ρωτάω. Που βρίσκεις την ψυχική αντοχή να διαπληκτίζεσαι κάθε ημέρα στο διαδίκτυο με άλλους Έλληνες για τους Ισραηλινούς; Δεν σε ενδιαφέρουν άλλα θέματα;

    Έπειτα είναι το θέμα του χρόνου, δεν εργάζεσαι, δεν κοιμάσαι, δεν βγαίνεις έξω;
    Τι να πω. Σκέφτομαι όλα αυτά και καταλήγω αναγκαστικά σε τρία συμπεράσματα:

    1. Ότι μάλλον είσαι Εβραίος. Δεν γίνεται αλλιώς....
    2. Ότι είσαι Έλληνας αλλά ίσως έχεις κάποια συγγενική σχέση με Εβραίους.
    3. Ότι είσαι τρόπον τινά εξαρτημένος επαγγελματικά από κάποια εβραϊκή οικονομική πηγή.

    Κάποιο από τα αυτά τα τρία θα πρέπει να συμβαίνει, ή τουλάχιστον δύο από αυτά.
    Ο Ομαδέον έχει γράψει ο άνθρωπος κάποια πράγματα για σένα και την Galia και για τον ρόλο σας. Σωστά ή λάθος δεν το εξετάζω.
    Εγώ κοιτάω τι κάνεις εσύ και όχι τι γράφει ο Ομαδεόν και βλέπω ότι τον επιβεβαιώνεις με αυτά που κάνεις και με αυτά που γράφεις. Είναι σαν να λες έχει δίκιο, είμαι πληρωμένος σχολιαστής στο διαδίκτυο και κάνω προπαγάνδα υπέρ του Ισραήλ.
    Και για να σε προλάβω, δεν ανήκω φίλε μου σε κάποια αντίστοιχα αντίθετη ομάδα που έχει ως σκοπό τη συκοφάντηση του Ισραήλ. Είμαι ερασιτέχνης και καλοπροαίρετος.

    Αν θες λύσε μου όλες αυτές τις απορίες, πριν αποφασίσω ότι είσαι τελείως αναξιόπιστο άτομο για οποιοδήποτε διάλογο.
    Γιατί κανείς δε θέλει να έχει πάρε δώσε με έμμισθους πράκτορες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 3 Σεπτεμβρίου 2010 9:02 π.μ.
    Σύντομα και με την βοήθεια όλου του Κόσμου θα σας στείλουν εκεί που ανήκετε. Στο Διάολο.
    Ήδη οι Αμερικάνοι άρχισαν και ξυπνούν.
    Ετοιμαστήτε.




    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ ΑΠΕΛΛΗ,
    ο Μπρουνο έκανε ένα συντομότατο σχόλιο.
    Αυτό τουλάχιστον, δημοσιεύτηκε...
    Πως σου ήρθε λοιπόν και γράφεις για εκτενέστατα σχόλια με παραπομπές;;;
    Και επιπλέον, μιλάς και για μένα. Που, όμως, δεν έχει δημοσιευτεί σχόλιό μου στην παρούσα ανάρτηση.

    Kαι κάπως έτσι, τόσο απλά καρφώθηκες...
    Γιατί και εγώ έγραψα σχόλιο. Εκτενές και με παραπομπές. Μόνο που δε δημοσιεύτηκε. Και όμως, εσύ το γνωρίζεις!!!

    Όπως, λοιπόν, και εσύ βγάζεις τα δικά σου (αυθαίρετα συμπεράσματα) θα βγάλω και εγώ τα δικά μου, που όμως διέπονται από απλή λογική:

    Προφανώς, ασκείς κάποιου τύπου συν-διαχείριση στο παρόν ιστολόγιο.
    Οπότε αυτομάτως, όλα γίνονται ξεκάθαρα. Στα δικά μου επιχειρήματα που διατύπωνα πάντα με ευπρέπεια, εσύ έρχεσαι και ρίχνεις λάσπη. Αισχρή λάσπη και κατηγορίες περί πρακτοράτζας.

    Αλλά πως να το κάνουμε; Ο καθένας πουλάει, ό,τι έχει

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα ΑΠΕΛΛΗ θα σε "φτιαξη" και σενα.
    Αλλα κανε μου μια χαρη και παρακολουθησε το 10λεπτο πιο κατω φιλμακι.
    Μιλαει ενας ... εβραιος ο οποιος ο ανθρωπος εχει την γνωση και την εμπειρια και λεει την αληθεια για το τρομοκρατικο χτυπημα της 11ης Σεπ. 2001. Προσεξε ενα-ενα τα λογια του και θα σου εξηγηθουν οι περισσοτερες αποριες σου για το ποιον και ψυχοσυνθεση του ποικιλωνυμου ελληνοφωνου σαγιαν "Κοεν".
    Βλεπεις η ψυχολογικη κατασταση των απανταχου εβραιων σημερα βρισκεται στα πολυ τεταμενα ακρα και τρεμει το φυλλοκαρδι τους μην μαθουν οι Αμερικανοι την αληθεια για το ποιος ηταν πισω απο την 11 Σεπ. 2001. Γιατι τοτε; Οπως εχω πει και στο παρελθον, ουτε ψυλλος στον κορφο τους. Τελειωσαν.
    Οχι μονο στην Αμερικη, αλλα σ΄ολο το κοσμο. Ακουσε προσεκτικα τα λογια του Σαμπροσκι.

    http://www.youtube.com/watch?v=kVKGRB3cygg&feature=player_embedded#!

    Καλο θα ηταν αν καποιος εχει το χρονο και την εμπειρια να βαλη Ελληνικους υποτιτλους να το δουν και μη γνωριζωντες τη Αγγλικην.


    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 3 Σεπτεμβρίου 2010 4:02 μ.μ.
    "Γιατί και εγώ έγραψα σχόλιο. Εκτενές και με παραπομπές. Μόνο που δε δημοσιεύτηκε. Και όμως, εσύ το γνωρίζεις"!!!
    Galia

    Η προσφιλής τακτική του εβραίου: "Ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα".
    Παραβλέπει έντεχνα βέβαια ότι ο ΑΠΕΛΛΗΣ μίλησε για το σύνολο του βιογραφικού του μόνιμου εβραίου στην ιστοσελίδα, που έμμεσα κατηγορεί διαχειριστή και συν-διαχειριστες σαν να έγραψε κάποιος απ' αυτούς το σχόλιο του ΑΠΕΛΛΗ. Βέβαια υπάρχει και το προηγούμενο που οι διαχειριστές δεν λογοκρίνουν σχόλια ελλήνων πατριωτών. Ιψιλά γράμματα θα μου πεις.

    και συνεχίζει...

    "Αλλά πως να το κάνουμε; Ο καθένας πουλάει, ό,τι έχει".

    Εσύ καταφανέστατε εβραίε (να λύσω και την απορία στον ΑΠΕΛΛΗ) τι έχεις για να μας πουλήσεις που ξημεροβραδιάζεσαι εδώ μέσα;
    Παραπληγικός καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα εισαι;
    Τσούλα την να πας καμιά βολτίτσα και πρόσεχε τους κατήφορους.



    Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ ΑΠΕΛΛΗ

    Ό,τι θέλει δεν γράφει ο καθένας εδώ μέσα, ή λάθος κάνω; Λογαριασμό θα σου δώσει; Εσύ ποιος είσαι, δηλαδή; Δεν κατάλαβα;

    Τα ίδια ερωτήματα που κάνεις στον ΜΠΡΟΥΝΟ, μπορείς να τα κάνεις και σε άλλους που γράφουν ΜΟΝΟ σε ό,τι έχει σχέση με το Ισραήλ. Αυτοί, οι οποίοι γράφουν με αντίθετο πνεύμα από τους "άλλους", για ποιον δουλεύουν;

    Το θέμα δεν είναι αν γράφουν, αλλά ΤΙ γράφουν και τι έχεις εσύ να απαντήσεις στα σχόλιά τους.

    Μου δημιουργείται η εντύπωση ότι κάποιοι εδώ μέσα περίπου αξιώνουν να τους πάρει κανείς την άδεια για να γράψει τις απόψεις του. Την έχουν δει ή είναι, ποιος ξέρει, ΣΥΝδιαχειριστές, όπως λέει και κάποιος παραπάνω. Δίκιο έχει, αυτή την εντύπωση δίδετε, ΑΠΕΛΛΗ.


    @ ιστολόγιο

    Αν όντως είναι συνδιαχειριστής ο παραπάνω, νομίζω ότι οφείλετε να ενημερώσετε αυτούς που σχολιάζουν. Είναι θέμα δεοντολογίας. Άλλως διαψεύστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 3 Σεπτεμβρίου 2010 2:16 μ.μ.
    Ωχ ΑΠΕΛΛΗ τι μπουνιά ήταν αυτή και την πέταξες στο καναβάτσο.
    Πρόσεξε τώρα μην αρχίσει και στρυγγλίζει αντισημίτες.
    Και ποιός την ακούει Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τάδε έφη ΑΠΕΛΛΗΣ:

    "Είμαι ένας μέσος Έλληνας, τίποτα το σπουδαίο, και τα προβλήματα της Μ. Ανατολής, των Παλαιστινίων και του Ισραήλ με απασχολούν λίγο περισσότερο από ότι με απασχολεί π.χ η Ουγγαρία ή η Λετονία"

    Και μας κατσαδιάζει γιατί σχολιάζουμε τόσο ενοχλητικά! Για να φτάσει στο σημείο να μας κατηγορήσει στο τέλος και για "έμμισθους".

    "Ξεχνώντας" να πει ότι το ίδιο το ιστολόγιο δεν αναρτά ειδήσεις ουτε για την Ουγγαρία, ουτε για την Λετονία "λίγο λιγότερες από τις αντίστοιχες για το Ισραήλ"...

    Αν κοιτάξουμε δεξιά στη στήλη με τις θεματικές ενότητες, ουτε Ουγγαρία θα δουμε, ουτε Λετονία.

    Αντίθετα, θα δουμε 844 ως τώρα αναρτήσεις για το Ισραήλ και 641 για το Κουρδικό Ζήτημα.

    Οπότε ΑΠΕΛΛΗ, εάν ενοχλείσαι να διαβάζεις για το Ισραήλ, το πρόβλημά σου δεν είναι ο δικός μου σχολιασμός. Το πρόβλημά σου είναι ότι παρακολουθείς λάθος ιστολόγιο. Διότι αυτό το ιστολόγιο δίνει προτεραιότητα (και καλά κάνει) στο Ισραήλ, ενώ δεν ασχολείται καν με την Ουγγαρία και τη Λετονία...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλειπα για σαββατοκύριακο και μόλις πριν λίγο είδα τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απορία μου προς ΜΠΡΟΥΝΟ-Galia .
    Θεωρώ εκ προοιμίου μάταια την οποιαδήποτε απάντηση σε όσα μου έχουν γράψει.
    Μόνο σε όσα μου προσάπτουν (συνδιαχειριστής, διαχειριστής κλπ.) εκ του πονηρού και μόνο για να απαλλάξω τον Ινφογνώμονα από δόλιες κατηγορίες και υπονοούμενα, έχω να πω, ότι δεν είμαι διαχειριστής κανενός, ένα απλός αναγνώστης είμαι.

    Καμμία απάντηση λοιπόν, σε ανθρώπους αναξιόπιστους, διαστρεβλωτές του λόγου του καθενός, κυρίως δε σε ανθρώπους που τελικά δεν απαντούν ευθέως στα πλαίσια ενός διαλόγου, αλλά προτιμούν να απαντούν άλλα αντί άλλων με παρελκυστικά σχόλια.
    Εγώ απορία πλέον δεν έχω. Φροντίσατε έστω και έτσι να μου την λύσετε.
    Τώρα γνωρίζω εξ ιδίας εμπειρίας το ποιόν σας και τον ρόλο σας και πως οι καταγγελίες του Ομαδεόν έχουν σίγουρα κάποια βάση. Μου το πιστοποιήσατε με την νευρική και αμήχανη αντίδραση σας.

    Ντροπή σας!
    Όχι για τις απόψεις που γράφετε, αλλά για την εξαπάτηση των αναγνωστών και την έλλειψη γενναιότητας να τις υποστηρίξετε ως αυτό που είσαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.