29/9/10

Οι μουσουλμάνοι ηγέτες φοβούνται μία σύγκρουση μεταξύ μουσουλμάνων και Δύσης

Βασιλιάδες, εμίρηδες και πρόεδροι μουσουλμανικών χωρών έκαναν έκκληση στον ΟΗΕ προκειμένου η Δύση να λάβει μέτρα κατά των "ισλαμοφοβικών" επιθέσεων που αποτελούν, σύμφωνα με τους ίδιους, μία αυξανόμενη απειλή για τη διεθνή ασφάλεια.

Ο αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών Άχμεντ Αμπούλ Γάιτ καταδίκασε τα "ατυχή και απεχθή περιστατικά που έχουν στόχο τους μουσουλμάνους και το Ισλάμ με τρόπο επαναλαμβανόμενο και κάποιες φορές συστηματικό", ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

"Μοιάζει σαν η Δύση εν γένει να αφήνεται να παρασυρθεί χωρίς να το θέλει σε μία αντιπαράθεση με το μουσουλμανικό κόσμο. Αυτή η αντιπαράθεση δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα κανενός εκτός από αυτά των εξτρεμιστών", συνέχισε ο υπουργός.

"Αυτό δεν προωθεί τη βελτιωμένη ασφάλεια και τη μεγαλύτερη σταθερότητα στον κόσμο", επεσήμανε ο Γάιτ προτού ζητήσει από τις δυτικές κυβερνήσεις να λάβουν μέτρα και να ψηφίσουν σχετικούς νόμους.

Ο βασιλιάς Αμπντάλα Β' της Ιορδανίας δήλωσε από τη μεριά του ότι είναι "απαραίτητο να αντισταθούμε στις δυνάμεις της διχόνοιας που διασπείρουν την έλλειψη κατανόησης", Κάλεσε επίσης τον ΟΗΕ να αφιερώνει μία διαθρησκευτική εβδομάδα κάθε χρόνο για να προάγει την ανεκτικότητα.

Εξάλλου ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Ναζίμπ Ραζάκ δήλωσε ότι τα 1,5 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο εξοργίζονται "από τις προσπάθειες που έχουν στόχο να δαιμονοποιήσουν το Ισλάμ". "Αυτό οξύνει το διχασμό μεταξύ του μουσουλμανικού κόσμου και της Δύσης", επεσήμανε.

Η απειλή του αμερικανού πάστορα να κάψει το Κοράνι, η πολεμική σχετικά με την ανέγερση μουσουλμανικού πολιτιστικού κέντρου κοντά στο Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη και οι επιθέσεις κατά ισλαμικών συμβόλων στην Ευρώπη βρίσκονταν στο επίκεντρο των ανησυχιών των μουσουλμανικών χωρών.

6 σχόλια:

  1. Καλεντεριδη με ποσες αγωνιστικες μ' εχεις τιμωρησει;
    Για να ξερω αν μπορω να ριξω ακομη μια φορα τις πετονιες μου στo ποταμι.


    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    Σκλαβωμενη απο Galioεβραιους
    γενοκτoνους Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας διαμαρτυριθουν πρωτα στους μουλαδες που τους πλυνουν τον εγκεφαλο με το βαρβαρο, ισλαμο-φασιστικο δογμα του death cult!


    - Ianus, "The more words you use the wronger you are." A new Turkish criterion of truth"
    Reader comment on item: Turkey in Cyprus vs. Israel in Gaza
    http://www.danielpipes.org/comments/176286

    - dhimmi no more, "Islam and slavery and our dear Mo the wannabe Arab does not care about the fact that 90M Hindus were killed and enslaved by Muslims he says that there are plenty of hindus left! part deux"
    Reader comment on item: Keith Ellison, Where Are You?
    http://www.danielpipes.org/comments/178705

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα επιτελους κανετε κατι. θελουν να επενδυσουν τα παιδια,να μας αγορασουν, να μας εξαθλιωσουν και να μας την φορεσουν(την θρησκεια τους)ευκολοτερα αυτη τη φορα χωρις πολεμους και σφαγες....

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ομαδεόν
    έχω κάνει πολλές ασκήσεις αυτοκυριαρχίας, όμως εσύ μερικές φορές με βγάζεις απ' τα ρούχα μου.
    Δεν μπορεί να διαλύεται ['αντα η συζήτηση.
    πρόσεχε σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασιλιαδες εμιρηδες προεδροι κλπ αποτελουν το βασικο αξονα χρηματοδοτησης των τρομοκρατων για την εξαπλωση του ισλαμ στη δυση.Για ποια δαιμονοποιηση μιλανε οταν αυτο το ιδιο αποτελει το δαιμονα του μισανθρωπισμου.Την ωρα που η Ευρωπη αφυπνιζεται συνειδητοποιωντας την επιτακτικη αναγκη απομακρυνσης των μιασματων η κατοχικη κυβερνηση με τους δημοσιογραφικους γκαιμπελισκους βυθιζουν τη χωρα στη κολαση της πληθυσμιακης και πολιτισμικης αντικαταστασης οικονομικου μεσαιωνα και εθνικης ανυπαρξιας.Καποια στιγμη η βαση θα πρεπει να αναλογιστει τις σοβαρες ευθυνες που της αναλογουν.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή η εποχή της Ευρωπαικής εκκαθάρισης ξεκίνησε έπρεπε να βρεθεί και μέρος να τοποθετηθούν σε μια περιοχή ελεγχόμενη.
    Η περιοχή ευρέθει ως εκ του θαύματος , είναι κοντά στα σπίτια τους με μερικά χιλιόμετρα μακριά.
    ΕΡχονται και μεγαλοεπιχειρηματίες και κάνουν επενδύσεις ώστε οι πολυπολιτισμικοί να βρουν δουλειές.

    Αν υπάρξει σύγκρουση στην Ελλάδα τώρα μπορεί να υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να προλάβουμε να αντιδράσουμε ...Αν υπάρξει σε καμιά 5ετία ούτε κιχ δεν θα προλάβουμε να πούμε...

    Και όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι η Θράκη το Αιγαιό και η Ηπειρος παραμείνουν Ελληνικά.

    Καλημέρα σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.