5/9/10

Η Θάλεια Δραγώνα άνοιξε την κερκόπορτα σε Τούρκους δασκάλους

«Λουκέτο» στην Ελληνική Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, στην οποία εκπαιδεύονται δάσκαλοι για τα μειονοτικά σχολεία της Θράκης, έβαλε το υπουργείο Παιδείας, τουλάχιστον για φέτος. Ικανοποίησε έτσι το πάγιο αίτημα της Aγκυρας να κλείσει την Ακαδημία και οι εκπαιδευτικοί να διορίζονται από την Τουρκία!
».
Εισηγήτρια της απόφασης φέρεται ότι είναι η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας κυρία Θάλεια Δραγώνα. Πρόκειται ασφαλώς για κίνηση που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της κυβέρνησης να κλείσουν τα «ανοιχτά μέτωπα» με τους εξ ανατολών γείτονες. Το ζήτημα τέθηκε για πρώτη φορά όταν, όπως είχε αποκαλύψει το «ΘΕΜΑ», η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης απαίτησε την αντικατάσταση της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης από ένα πανεπιστήμιο αποκλειστικά για μουσουλμάνους.

Συγκεκριμένα, η αυτοαποκαλούμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» ζήτησε από το υπουργείο Παιδείας την αντικατάσταση της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, στην οποία εισάγονται μουσουλμάνοι-μέλη της μειονότητας της Θράκης, από μια παιδαγωγική σχολή πανεπιστημιακού επιπέδου τετραετούς φοίτησης, όπου θα εκπαιδεύονται αποκλειστικά και μόνο μουσουλμάνοι που θέλουν να γίνουν δάσκαλοι στα μειονοτικά σχολεία.

Το αίτημα διατυπώθηκε επισήμως προς την κυρία Δραγώνα στη διάρκεια ειδικής ημερίδας που διοργανώθηκε από την ειδική γραμματέα στην Κομοτηνή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας απλώς παρακολουθούσε τις καταγγελίες των εγκαθέτων της Αγκυρας έναντι του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις στους εκπαιδευτικούς της περιοχής. Μερίδα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, δε, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «αυθαίρετο οικοδόμημα» την Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία! Σημειώνεται ότι για την αναβάθμιση της σχολής κανένας δεν έχει αντίρρηση, η οποία μέχρι σήμερα λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη και όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα ελληνικά. Φυσικά διδάσκεται και η τουρκική γλώσσα.

Υστερα από αυτή την ημερίδα το υπουργείο Παιδείας έσπευσε να την κλείσει, τουλάχιστον για φέτος, χωρίς να είναι γνωστό τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια. Αυτό το ερώτημα τίθεται από τους εκπαιδευτικούς της περιοχής προς το υπουργείο Παιδείας. Δηλαδή, αν θα βάλει οριστικά τέλος στην Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, που παρά τα προβλήματά της βγάζει εκπαιδευτικούς για τα μειονοτικά σχολεία.

Οπως λένε, με το «λουκέτο» στη σχολή είναι να σαν να ικανοποιείται το αίτημα για τουρκόφωνους δασκάλους που θα διδάσκουν την τουρκική γλώσσα, αποδεχόμενοι την ελλιπή εκπαίδευση από την Ελλάδα.

Από την πλευρά τους οι πανεπιστημιακοί αντιδρούν, θεωρώντας περίεργο το αίτημα για μη διεξαγωγή ακαδημαϊκού έτους, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας άλλου πανεπιστημίου.

Ο ιστορικός αναλυτής κ. Νεκτάριος Δαπέργολας τονίζει: «Θέλουν να ελέγχουν την όλη διαδικασία, δηλαδή την παραγωγή δασκάλων, και στη συνέχεια την εκπαιδευτική διαδικασία στα μειονοτικά σχολεία, τη διαδικασία επιμόρφωσης αλλά και τους διορισμούς». Και ο εκπαιδευτικός υπογραμμίζει: «Θέλουμε δημόσια σχολεία με δασκάλους που θα μαθαίνουν στους μαθητές την ελληνική γλώσσα και παράλληλα θα διδάσκεται η τουρκική γλώσσα, όπου απαιτείται ως μητρική, σαν γλωσσικό μάθημα».

Η επιτροπή μάλιστα, με αφορμή την ημερίδα που διοργάνωσε η κυρία Δραγώνα στην Κομοτηνή με θέμα «Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης: Παρελθόν, παρόν και μέλλον», ζητάει την απευθείας συμμετοχή της «τουρκικής μειονότητας της Θράκης», όπως η ίδια αποκαλεί τους μουσουλμάνους της περιοχής. Μάλιστα η αποκαλούμενη «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» έφτασε στο σημείο να εκδώσει και σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα αναφέρεται:
«Κατ’ αρχάς να αναφέρουμε πως είναι ιδιαίτερη ευχαρίστηση να βρίσκει επιτέλους ανταπόκριση το χρόνιο αίτημα διαλόγου μας. Δυστυχώς, όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβα ο διάλογος αυτός είναι μονόπλευρος. Η ανακοίνωση της ειδικής γραμματέα κυρίας Δραγώνα περί του ότι θα εκλάβει τις απόψεις όλων των μερών αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί από το αρμόδιο υπουργείο αυξάνει τις ανησυχίες ότι πρακτικά ο διάλογος δεν θα έχει καμία θετική συμβολή. Η Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης ήταν ένα “αυθαίρετο οικοδόμημα” που ιδρύθηκε την εποχή της χούντας με σκοπό την κατάργηση της αυτόνομης εκπαιδευτικής δομής της “Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης” που διασφαλίζεται με διεθνείς συμβάσεις».

Και συνεχίζουν κρίνοντας ότι η υπάρχουσα «Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης είναι ένα οικοδόμημα που έχει λάβει άδεια οίκησης», ενώ υπογραμμίζουν:
«Απαιτούμε την επαναδόμηση της αυτονομίας του εκπαιδευτικού συστήματος της “Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης” όπως ήταν πριν από την περίοδο της χούντας. Αυτό είναι εφικτό μόνο με τη θέσπιση ενός μηχανισμού διαλόγου που θα βασίζεται στην ισότητα και στον οποίο στα θέματα που αφορούν την ίδια, η “Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης” θα πρέπει να έχει απευθείας συμμετοχή και λόγο
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

20 σχόλια:

  1. Τα "νέα" αυτά είναι τραγικά, διότι υπήρξε ΤΕΡΑΣΤΙΑ κινητικότητα/κινητοποίηση στην πατρίδα μου, την Ξάνθη, από απλούς πολίτες και πανεπιστημιακούς, με πολλές επιστολές προς την εν λόγω κυρία.

    Ένας γνωστός μου, καθηγητής στο ΔΠΘ, έλαβε και απαντήσεις. Ιδού οι επιστολές του και οι απαντήσεις:
    http://www.gpavlos.gr/news.php?p=14

    Πρόκειται περί εσχάτης προδωσίας, αλλά δυστυχώς έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία (το χείριστον πολίτευμα κατά τον Πλάτωνα!), και μάλιστα η κοινοβουλευτική: το σύστημα αυτό το δέχτηκε ο κόσμος, δεν αντέδρασε όταν έπρεπε, και ιδού το αποτέλεσμα.

    Προσωπικά δηλώνω ανίκανος να κάνω κάτι, διότι απλά οι άνθρωποι αυτοί έχουνε ψηφιστεί. Προτείνετε/συμφωνείτε-με-το να στείλλουμε όλοι οι αναγνώστες του Ινφογνώμονα επιστολή προς την Δραγώνα;

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=qQMHpPof3YM

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε και εις ανώτερα. Με αυτήν εδώ δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια δραγώνα και κουραφέξαλα ..... εδώ εμφανίζονται και άλλα παράδοξα π.χ το ονομα της Μακεδονίας Ξεπουλιέται και δεν βγάζει τσιμουδιά καμία λούγκρα ...τωρα το αποφασίσανε ;;; ή ηταν συμφωνίες παλαιές ;;;Παντως οι σκοπιανοι εξακολουθούν να εισέρχονται στην Ελλάδα με διαβατήρια που γράφουν δημοκρατία της μακεδόνίας από το 1991 και οχι ΦΥΡΟΜ οπως τους αναγνωρίζει ο ΟΗΕ και εμείς. Είναι δυνατόν να μας πάρουν σοβαρά ;;;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μόνο αηδία , απέχθεια, για την εμμετική παράφρονα έσχατη μισελληνίστρια Δραγώνα μπορεί να νοίωσει κανείς. Την φαραωνική ΜΟΥΜΙΑ,αυτόν τον εφιάλτη που έχει στοιχείωσει το υπουργείο και δεν λέει να μας απαλλάξει από την παρουσία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μπορεί, κάτι συμβαίνει σ' αυτό το υπουργείο.... μήπως προτιμάται εκεί δεόντως το οθωμανικό; τι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μα τι ωραια γυναικα ...το απολυτο θηλυκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγαπητε ΑΛ στην αθηναικη δημοκρατια κατι τυπακια σαν την δραγωνα οχι μονο τους εκτελουσαν παραταυτα αλλα και ολα τα αρσενικα παιδια τους.σκεψου οτι αν ενα τετοιο πολιτευμα δεν ειναι αποδεκτο απο τον πλατωνα (ο οποιος ηταν αριστοκρατικος δηλ.επρεπε να κυβερνουν οι αριστοι και οχι αυτους που εξελεγε ο λαος που ως φαινεται σημερα εκλεγει συνεχως τον πιο χειριστο αρα εχει δικιο ο πλατωνας),τι θα ελεγε για την σημερινη ολιγαρχεια!!!! (διοτι δημοκρατια σημαινει οτι το 51% κυβερνα, που το ειδατε αυτο?)
    Αλλα εστω και αυτο το πολιτευμα ,κατ 'ονομα δημοκρατια ,εχει δειξει οτι οχι απλως εχει φτασει τα ορια του αλλα τα εχει υπερβει και εχει κυρηξη διαλυση ,αποτυγχανοντας πληρως στα ουσιωδεστερα οδηγοντας αυτη την χωρα σε ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν ο Θεός έφτιαχνε γυναίκες φαίνεται η Δραγώνα έπεσε σε περίοδο εκπτώσεων και της βάλανε ότι βρήκανε ...
    Ντροπή και αίσχος για το ότι είναι γυναίκα και ελληνίδα (και το έψιλον με μικρό γιατί και έτσι πολύ της είναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΡΩΤΩ.ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ
    ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κ.ΚΑΛΟΥ,ΓΙΑ
    ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,
    ΣΕ ΟΛΗ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?
    ΕΡΩΤΩ.ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΑΔΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ"
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ
    ΓΙΝΝΑΚΟΥ-ΚΟΥΤΣΑΥΤΙΚΟΥ,ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ?
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ...
    ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ..?
    ΕΡΩΤΩ.ΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΧΑΔΗΝ,
    ΒΑΔΙΖΩ,ΒΑΔΗΝ ...?
    ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ
    ..ΣΤΟ "ΠΥΞ-ΛΑΞ"ΚΛΟΤΣΗΔΟΝ,ΣΤΙ
    ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΝΕ...
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣΚΑΡΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ
    ΞΕΓΥΜΝΩΣΤΕΤΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΝΑ
    ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ...ΔΙΑΙΟΣ
    Η ΚΥΡΙΑ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΛΕΙ
    ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ?ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Eδώ είναι Ελλάδα. Ή θα την αγαπάς ή να τσακιστείς να φύγεις".

    Ας μπορούσε να εφαρμοστεί αυτό και η Δραγώνα θα τα είχε μαζέψει.

    Το να στέλνεις επιστολές. όπως λέει κάποιος παραπάνω, δεν έχει κανένα νόημα. Απλώς πάνε στον κάλαθο των αχρήστων. Προ καιρού, υπογράψαμε αίτηση απομάκρυνσής της από το πρώην ΥΠΕΠΘ και τι έγινε; Βγήκε μία εγκύκλιος από 100 τόσους πανεπιστημιακούς και άλλους "ανθρώπους" των (α)γραμμάτων και υποστήριζε την καλή αυτή γυναίκα, η οποία εξακολουθεί σκανδαλωδώς να παραμένει στην θέση της και ως πανεπιστημιακός, χωρίς να πληροί τα προσόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. απο 'Ευκλείδης Κ.'

    Το ζήτημα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι πόσες επιστολές θα σταλόυν αλλά τι άλλο μπορεί να γινει και να φέρει αποτελεσμα.
    Θεωρητικά παντα,αυτά τα άτομα (Δραγώνα κλπ.)είναι οι αιρετοί του λαού!!!Δηλαδή δικοί μας!!!-Μα εγώ ποτέ δεν θα ψήφιζα κάποιον με αυτές τις απόψεις,ποιός θα το έκανε?-Μήπως όμως με την αποχή μου ή την ψήφο στα τυφλά έχω κάνει μάγκες τόσους και τόσους??Αυτό ας το σκεφτεί ο καθένας κοιτώντας τον εαυτό του στον καθρέφτη!!
    Ίσως μια διέξοδος να είναι η κινητοποίηση μέσω μη κομματοποιημένων οργανόσεων.Έτσι δεν θα αφήσω κανέναν να καπηλευτεί την δική μου φωνή και επιτέλους πρέπει να γίνει κατανοητό οτι η αγάπη στην πατρίδα μπορεί να υφίσταται μακριά απο 'στάμπες' που κάποιοι βιάζονται να βάλουν σ' όποιον τάσσεται υπέρ των εθνικών συμφερόντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=200005

    Mετά από την ανάγνωση του παραπάνω άρθρου, είμαι τόσο απογοητευμένος από τους "Ελληναράδες", που δεν ξέρω αν αξίζει να υπερασπίζει κανείς ένα τόσο παρακμιακό λαό.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα τελευταια χρονια γινονται πολλα τραγικά.Καποια απο αυτα τα ακουγαμε παλιοτερα οτι θα γινουν σαν δοξασιες ή φοβοι ενος μακρυνου μελλοντος (Γιωργακης-Ντορα προθυπουργος θεωρημα μεσης γραμμης Αιγαιο κλπ)..
    Το σιγουρο είναι οτι αν οι αποφασεις και νομοι που εκδίδονται τωρα και εχουν σκοπό την πολτοποιηση των λίγων ελληνικων αξιων-συνηθειων-παραδοσεων-ηθων κλπ που εχουν απομεινει προστιθημένης και της απαθειας των εθνικων-αμυντικών ζητημάτων που κυριαρχει την τελευταια δεκαετία (επι ααρον ακομη),επιχειρουνταν να γινουν αρκετα χρονια πριν,στην προηγουμενη γενια, οι έλληνες πολίτες θα επαιρναν μετρα δραστικά! Ειτε στρατιωτικοί θα ήταν αυτοι, είτε απλοί πολίτες θα πολεμούσαν σθεναρα με καθε τρόπο,για να γλυτωσουν την κατρακύλα και τον αφανισμό όλων των χαρακτηριστικών μας, που προωθείται με καθε μεσο. Αντιθετα εμεις αρκουμαστε να γεμιζουμε τις στήλες με σχόλια απορίας και αγανακτησης σε blogs, ενω χαιρομαστε σαν πολιτισμενοι ευρωπαιοι για την αναρτηση μας.Αυριο όμως θα καλωσορίσουμε τον υποψηφιο περιφερειακο "μαριονετακο" και θα ζητησουμε ρουσφετι για να τον ψηφησουμε να μας βολεψει και να δεχτουμε παλι (σαν δημοκράτες που ειμαστε) τις μεταρυθμισεις εξυγειανσης-κατεδαφισης.. ερμε λαε τι θα τραβηξεις ακόμα!
    Μηπως ειναι καιρος ν'αφησουμε τον υπνο;
    ΔΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το σχόλιο αυτό μετριάστηκε:

    Η Δραγωνα ειναι εχθρος του λαου μας και της πατριδας μας.
    Ειναι νομιμος +++++...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιοί είναι εκείνοι που θα μας κουνήσουν το δάχτυλο και θα μας πούν ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ;
    Αν η εν λόγω κυρία δέχεται να της το λένε κατάμουτρα, μεγειά της με χαρά της. Ομως δεν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Υπάρχει ακόμα ευθιξία στον λαό μας. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. απο 'Ευκλείδης Κ' προς '11:46'

    Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο '11:46' ξεχωρίζει τόσο εύκολα τους ''Ελληναράδες''.
    Συνέχισε αυτό που θές να πείς γιατί δε σε πιάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Eυκλείδη Κ, μάλλον εμένα εννοείς (τον Κ.Π.): διάβαζε της ημερομηνίες κάτω από τα κείμενα, και όχι τα πάνω από αυτά.

    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι οι πολιτικοί που καταστρέψανε τον τόπο, αλλά εμείς που τους βολέψαμε στην εξουσία, και προσπαθήσαμε να βολευτούμε μαζί τους. Χρησιμοποιώ πρώτο πληθυντικό χωρίς να εννοώ εσένα και εμένα ως αίτιους, αλλά τους Ελλαδίτες σαν σύνολο.

    Στο χειρότερο του Ελληνισμού κομμάτι, στην Ελλάδα ζεις.

    ...τραγουδούσε κάποτε ο τότε Σαββόπουλος...

    Αν διαβάσεις το συγκεκριμένο άρθρο που παρέθεσα, θα καταλάβεις ποιοί είναι οι Ελληναράδες.

    Και είναι πολλοί! Τόσοι πολλοί, που τείνω να πιστέψω μερικές φορές πως δεν αξίζει θυσία ζωής για τέτοια Ελλάδα.

    Διότι Ελλάδα δεν είναι γη, αλλά ένα Σώμα, μια κοινωνία ανθρώπων.

    Το νταηλίκι περισσεύει, σε όλους τους τομείς. Το έζησα από παιδί, μέχρι να ξενιτευτώ οικειοθελώς.

    Διάβασε ξανά το άρθρο στην "Ε", για την σφαγή επί τέσσερις ώρες πτηνών σε υδροβιότοπο προστατευμένο από την συνθήκη ΡΑΜΣΑΡ, κοντά στην Λαμία, και θα "πιάσεις" αυτό που θέλω να πω. Το έχω δει ξανά και ξανά το ίδιο μοτιβο, και στον τόπο μου και παντού.

    Η κατάσταση δεν διορθώνεται.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. απο 'Ευκλείδης' πρός 'Κ.Π.'

    Συμφωνώ απόλυτα με την πεποίθησή σου περί 'Ελληναράδων' και δυσυχώς είναι πολλοί!!!Αυτό μας έχει καταστρέψει και μας έχει διαφθείρει ως άτομα και ώς κοινωνία,αλλά όπως έχει ριζώσει μέσα μας αυτή η νοοτροπία έτσι πρέπει ένας ένας να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του και έτσι ίσως και η κοινωνία να αλλάξει.
    Να ξέρεις όμως οτι σίγουρα υπάρχουν κάποιοι με έναν διαφορέτικο τρόπο σκέψης και σίγουρα δεν είναι παρακμιακοί!
    Το άρθρο που παρέθεσες το έχω διαβάσει και δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.