11/9/10

Πως η Τουρκική Αστυνομία σκοτώνει Τούρκους Στρατιώτες


Η Τουρκική Αστυνομία εκτός απο το να ειδικεύεται στο να πυροβολεί νεαρούς Κούρδους διαδηλωτές φαίνεται πως εξασκείται και στο πώς να αποτρέπει επιθέσεις της Στρατοχωροφυλακής εναντίον αστυνομικών κτιρίων.

Ο Τούρκος στρατιώτης Yalin Cemal,ο οποίος αρχικά είχε θεωρηθεί θύμα επίθεσης Κούρδων μαχητών του PKK στην περιοχή Dicle του Ντιγιαρμπακίρ στις 5 Αυγούστου τελικά σκοτώθηκε απο πυρά της Τουρκικής Αστυνομίας.Κούρδοι Μαχητές του PKK επιτέθηκαν στις 5 Αυγούστου εναντίον του αστυνομικού σταθμού του Dicle του Ντιγιαρμπακίρ με ρουκέτες και πυρά ελεύθερων σκοπευτών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Κατά την διάρκεια της επίθεσης ο Cemal Yalın (ο οποίος ήταν με πολιτικά ρούχα), μαζί με άλλα 4 μέλη της Στρατοχωροφυλακής (jandarma) έσπευσαν κοντά στο σημείο της επίθεσης με πολιτικό αυτοκίνητο με σκοπό να ενισχύσουν τις δυνάμεις της Αστυνομίας που δέχονταν επίθεση.

Ομως οι Αστυνομικοί θεώρησαν το αυτοκίνητο ως ύποπτο πιστεύοντας ότι είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά καθώς οι άντρες της Στρατοχωροφυλακής (jandarma) εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο μπροστά στο αστυνομικό τμήμα ανοίγοντας τις πόρτες και τρέχοντας να καλυφθούν απο τα πυρά των Κούρδων Μαχητών του PKK, άνοιξαν πύρ πρός το μέρος τους με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον Cemal.

Η αποκάλυψη αυτή ήταν αποτέλεσμα ειδικής έρευνας του εισαγγελέα του Ντιγιαρμπακιρ. Κατά την έρευνα αυτή διενεργήθηκε αυτοψία, βαλλιστική εξέταση, εξετάσθηκαν οι εικόνες απο την κάμερα ασφαλείας του Αστυνομικού τμήματος και λήφθηκαν καταθέσεις απο τα άλλα 4 μέλη της Στρατοχωροφυλακής.

ANF NEWS AGENCY,medyafaresi.com
Το μεγαλύτερο μέρος της μετάφρασης είναι απο την Αννα

3 σχόλια:

  1. Έχουνε μια κάποια παράδοση στους θανατους από φίλια πυρά, δεν είναι νέο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ.
    ΛΙΓΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ.
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ η ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ - ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ - ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ. ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ... ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ 'POLIS' ΚΑΙ ΤΗΝ 'JANDARMA'. O ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ - ΑΚΟΜΑ (!!!!) - ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΕΙΡΟΝΕΥΕΣΘΕ ΤΗΝ ...ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!!!

    Αλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσα απανωτά άρθρα σχετικά με την Τουρκία και απορώ τι έγιναν όλοι αυτοί οι ισλαμογλείφτες, οι οποίοι γράφουν μόνο σε άρθρα μόνο πολύ ειδικά. Εμφανίζονται τότε μόνο, για να κατηγορήσουν κάποιους άλλους ότι (δήθεν) έχουν μισθωτούς γραφιάδες. Αυτούς ποιος τους πληρώνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.