5/9/10

Παντοδύναμες οι εβραϊκές οργανώσεις

ΤΗΣ ΜΙΚΑΕΛΛΑΣ ΛΟΪΖΟΥ
Ο Φίλιπ Κρίστοφερ εξηγεί το ρόλο του εβραϊκού λόμπι.Ο Πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ εξηγεί πως η συνταύτιση των θέσεων της Κύπρου με τις θέσεις του Ισραήλ μπορεί να αποτελέσει στοιχείο αλλαγής πολιτικής των ΗΠΑ έναντι του Κυπριακού. Αναλύει τον ιδιαίτερο τρόπο λειτουργίας του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ και τα οφέλη που μπορεί να αποφέρει στην Κυπριακή Δημοκρατία η συνεργασία με το Ισραήλ.

Ο κ. Κρίστοφερ τονίζει, ακόμη, ότι είναι πολύ σημαντικό να διεισδύσουμε στις δεξαμενές σκέψης ξένων χωρών και να διεθνοποιήσουμε περισσότερο το Κυπριακό, καθώς οι συνθήκες που ευδοκιμούν αυτή τη στιγμή δημιουργούν πρόσφορο έδαφος. Επισημαίνει, παράλληλα, ότι στις ΗΠΑ, παρόλο που υπάρχει επίγνωση του Κυπριακού, έχει υποβαθμιστεί σε πρόβλημα μεταξύ δύο κοινοτήτων.

Κατά την εναρκτήρια ομιλία σας στο Συνέδριο των Αποδήμων, είχατε προτείνει τρεις άξονες στρατηγικής, οι οποίοι δεν μοιάζουν με τους τρεις άξονες του Προέδρου Χριστόφια. Αντ’ αυτού, εισηγείστε την αξιοποίηση μιας διεθνούς εκστρατείας δημοσίων σχέσεων, των δεξαμενών σκέψης και του παράγοντα Ισραήλ. Γιατί είναι τόσο σημαντικό να αξιοποιηθούν αυτοί οι παράγοντες;
Με την ανάπτυξη συνεργασίας με το Ισραήλ, θα δυναμώσουμε και ως απόδημοι, διότι οι εβραϊκές οργανώσεις είναι παντοδύναμες, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες. Ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική πολιτική, διότι πιστεύουν ότι είναι προς το συμφέρον των ΗΠΑ και όλης της Ευρώπης να υπάρχει ένα Ισραήλ δυνατό και ανεξάρτητο. Με τη διασύνδεσή μας μαζί τους, οπωσδήποτε θα έχουμε καλή συνεργασία και ίσως επέλθουν κάποιες αλλαγές πολιτικής.Η πληγή που έχει ανοίξει μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας δεν είναι κάτι που θα διορθωθεί και μας δίνουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε αυτή τη σύγκρουση.

Συγχρόνως, θα πρέπει να γίνει εκστρατεία διαφώτισης. Όσον αφορά τις δεξαμενές σκέψεις, είναι αυτές που παράγουν τις εκθέσεις από τις οποίες συχνά καθορίζεται η πολιτική. Αν κοιτάξεις σήμερα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ της Αμερικής, τα περισσότερα μεγάλα ονόματα προήλθαν από think tanks, εκ των οποίων κάποιοι χαράζουν την πολιτική όσον αφορά την Κύπρο. Η Τουρκία, είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι είναι η χώρα που δίνει τις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις στις δεξαμενές σκέψης. Τις τροφοδοτεί με λεφτά, ενώ εμείς έχουμε μείνει πίσω σε αυτά τα θέματα. Είναι ανθρώπινο ότι όταν παίρνεις χρήματα από μια χώρα, οι θέσεις που θα πάρεις θα είναι φιλικά διακείμενες προς αυτήν.

Ο ρόλος του εβραϊκού λόμπι
Οι Ισραηλινοί φαίνεται να κάνουν ανοίγματα στον ελληνικό χώρο, όπως η επίσκεψη Νετανιάχου στην Αθήνα, η παρουσία εκπροσώπων του λόμπι στην Κύπρο την περασμένη εβδομάδα κτλ. Γιατί πιστεύετε ότι κινούνται προς την κατεύθυνσή μας;
Πιστεύω ότι έχουνε καταλάβει ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κοινός εχθρός. Αν και υπάρχει συμμαχία Ισραήλ-Τουρκίας, βλέπουμε τώρα να τορπιλίζεται. Έχει πειράξει πάρα πολύ τους Ισραηλινούς η συμφωνία με το Ιράν. Όπως είπε και ο Πρόεδρος του εβραϊκού λόμπι, η Τουρκία είναι ο εχθρός της Κύπρου, το Ιράν είναι ο εχθρός του Ισραήλ, και αυτές οι δύο χώρες έχουν υπογράψει πυρηνική συμμαχία, και η Τουρκία αποτελεί τεράστιο πρόβλημα και για την Κύπρο και για το Ισραήλ. Ας μην ξεχνάμε ότι το Ισραήλ και η Κύπρος είναι δύο χώρες μη μωαμεθανικές και δεν ξέρω αν είναι στο συμφέρον ούτε του Ισραήλ ούτε των ΗΠΑ να υπάρχει στα κατεχόμενα ένα μωαμεθανικό κράτος, το οποίο δεν θα ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Ποια είναι η πραγματική δύναμη του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ και πώς θα μπορούσαμε ρεαλιστικά να την αξιοποιήσουμε;
Πρώτα απ’ όλα, τα μέλη του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ εργάζονται σαν Αμερικανοί πολίτες και λένε πάντοτε ότι είναι προς το συμφέρον των ΗΠΑ να υπάρχει το δημοκρατικό Ισραήλ και να μην υπάρχει μίσος εναντίον του. Δεύτερον, σημαντικό στοιχείο είναι ο επαγγελματισμός τους. Δεν πρόκειται για εθελοντές. Το εβραϊκό λόμπι της Αμερικής έχει 250 υπαλλήλους και προϋπολογισμό 40 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Τρίτο στοιχείο είναι η πολιτική τους δύναμη, που προέρχεται από το γεγονός ότι οι Εβραίοι έχουν συνηθίσει και μάθει να είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τα πολιτικά και, όπως εξηγούν, ένα από κάθε τρία δολάρια που πάει σε πολιτικούς στις ΗΠΑ προέρχεται από το εβραϊκό λόμπι. Η αξιοποίηση είναι πολύ απλή. Έχουν ένα σημαντικό ποσοστό Γερουσιαστών, οι οποίοι υποστηρίζουν το Ισραήλ. Εάν οι θέσεις της Κύπρου συνδεθούν με την υποστήριξη του Ισραήλ, τότε νομοσχέδια ή ψηφίσματα που περνούν από τη Γερουσία και τη Βουλή θα περνούν υπέρ της Κύπρου. Πιο σημαντική, όμως, είναι η επιρροή που έχουν πάνω στο Λευκό Οίκο, στο Υπουργείο Εξωτερικών και πάνω στο Πεντάγωνο. Εμείς, ως ελληνικό λόμπι, έχουμε επιρροή σε Βουλευτές και Γερουσιαστές, αλλά έχουμε σχεδόν μηδενική επιρροή σε αυτούς τους χώρους.

Στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών τι είδους επιρροή υπάρχει;
Σαν ελληνική κοινότητα το βρίσκουμε πολύ δύσκολο. Οι εβραίοι, όμως, έχουν επιρροή παντού. Η άσκηση επιρροής πάνω στην αμερικανική κυβέρνηση, προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και εκεί. Υπάρχουν ορισμένοι υπάλληλοι των Ηνωμένων Εθνών, που μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα, όπως ο κ. Πάσκο, που διορίστηκε επί Μπους. Το θέμα είναι αν τον αλλάξει ο Πρόεδρος Ομπάμα, δεν σημαίνει ότι θα πάρει τη θέση άλλος Αμερικανός, αυτή είναι η εξήγηση που μας δίνουν. Πρέπει να πιέσουμε περισσότερο για να τον αλλάξει η αμερικανική κυβέρνηση.

Εκφράζονται, όμως, κάποιοι φόβοι, ότι τυχόν στενότερη συνεργασία Κύπρου-Ισραήλ θα δυσαρεστήσει τον αραβικό κόσμο και θα τον κάνει να στραφεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας, είτε με αναγνώριση του ψευδοκράτους είτε με άλλες κινήσεις. Συμμερίζεστε αυτούς τους φόβους;
Ο αραβικός χώρος υπάρχει μεν, αλλά η μόνη χώρα που πραγματικά μας βοηθά είναι η Αίγυπτος. Η Συρία, για παράδειγμα, είναι στραμμένη προς την Τουρκία, στέλνει και το πλοίο στην Αμμόχωστο καθημερινώς, για να σπάσει το εμπάργκο. Οι άλλες μωαμεθανικές χώρες κλίνουνε προς την Τουρκία έτσι κι αλλιώς. Ακόμα και στην Παλαιστίνη έχει αναχθεί σε ήρωα ο Ερντογάν. Αυτές οι χώρες, έτσι κι αλλιώς, θα κλίνουν προς την Τουρκία λόγω της πολιτικής της.

Η αντίληψη των ΗΠΑ και η άλλη αποστολή
Θεωρείτε ότι στις ΗΠΑ υπάρχει αντίληψη των πραγματικών διαστάσεων του Κυπριακού;
Νομίζω ότι σε επίπεδο Κυβέρνησης υπάρχει και ώς τώρα αυτό ήταν το πρόβλημα. Δηλαδή, ενώ ξέρουν ότι πρόκειται για ζήτημα εισβολής και κατοχής, πέρασαν τόσες κυβερνήσεις και ρεμπουπλικανικές και δημοκρατικές, και διαμορφώθηκε η εντύπωση ότι είναι ένα πρόβλημα μεταξύ δύο κοινοτήτων. Το Κυπριακό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα εισβολής και κατοχής, με τόσες χιλιάδες πρόσφυγες, με εποίκους, άρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να δημιουργηθεί η σωστή εικόνα.

Έχει ακουστεί έντονα από τους αποδήμους, ότι η πολιτική ουσία του μηνύματος της Χίλαρι Κλίντον δεν ήταν στο περιεχόμενο, αλλά στο γεγονός ότι δέχθηκε να το απευθύνει. Είναι όντως έτσι τα πράγματα;
Είναι, διότι μπορεί μεν το μήνυμα να μη μας ικανοποιεί, αλλά το γεγονός ότι έδειξε ενδιαφέρον και ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση να το αποστείλει είναι σημαντικό. Σίγουρα το μήνυμα δεν είναι ικανοποιητικό, καθώς μιλά για δύσκολες αποφάσεις και από τις δύο πλευρές και συμβιβασμούς, αλλά το γεγονός ότι δείχνει ενδιαφέρον, θα μας δώσει το χρόνο που χρειάζεται για διαμόρφωση νέας πολιτικής, η οποία ελπίζω, με την επιρροή μας στον Πρόεδρο Ομπάμα και στον Αντιπρόεδρο Μπάιντεν, που θέλω να πιστεύω ότι θα φέρουν και πιέσεις στο ΥΠΕΞ, ότι θα διαμορφωθεί μια καινούρια πολιτική.

Πιστεύετε ότι ως απόδημοι η αποστολή σας είναι η ανάπτυξη επαναπροσεγγιστικών σχέσεων με τους Τ/κ της διασποράς, όπως εισηγήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;
Εμάς τουλάχιστον στις ΗΠΑ, όχι. Μπορεί σε άλλες παροικίες να υπάρχουν Τ/κ, στις ΗΠΑ υπάρχουν πολύ λίγοι. Όμως ο σκοπός της ΠΣΕΚΑ είναι η διαφώτιση ότι πρόκειται για θέμα εισβολής και κατοχής, θέση που πρέπει να αναπτυχθεί στα κέντρα επιρροής, στα think tanks.

Στην Κερύνεια με δικαιώματα
Συχνά λέτε πως ο προσωπικός σας στόχος είναι να επιστρέψετε στην Κερύνεια. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δημόσια τουλάχιστον, κάνει πολλές προσπάθειες για την Αμμόχωστο. Πιστεύετε ότι η ιστορία θα τον δικαιώσει και για τα όσα έκανε για την Κερύνεια, νοουμένου ότι σχεδόν όλα τα σχέδια την τοποθετούν σε τ/κ διοίκηση;
Όταν υπάρχει σχέδιο διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, οπωσδήποτε ένα μέρος κυπριακής γης θα βρίσκεται υπό τ/κ διοίκηση. Όμως το θέμα είναι το δικαίωμα επιστροφής, έστω και υπό τουρκική διοίκηση και τα δικαιώματα ως πολίτης. Διότι στο σχέδιο Ανάν ούτε με αυτή την προϋπόθεση είχα αυτό το δικαίωμα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να εφαρμοστεί αυτή η λύση. Και το Κεμπέκ στον Καναδά έχει ιδιαίτερο καθεστώς, όμως κανένα δεν σταματά κάποιον που μένει στο Τορόντο να μετακομίσει στο Κεμπέκ, να κάνει δουλειές ή να μπει στον πολιτικό τομέα. Αν είναι απλώς η διοίκηση τουρκική και έχουμε όλα τα δικαιώματα, τότε το συζητούμε.
ΣΗΜΕΡΙΝΗ

75 σχόλια:

  1. Το Ελληνικό λόμπυ στις ΗΠΑ έχει μεγάλη δυναμική, αλλά είναι διασπασμένο. Ενδεικτικά θα αναφέρω την σπουδαιότητα ανθρώπων σαν τον Νεγκρεπόντε, Τέννετ και Σταυρίδη. Καθόλου αμελητέοι δεν είναι οι Έλληνες στις ΗΠΑ αν κινηθούν ενωμένοι, με κοινό όραμα. Όταν φωνάζω πριν ακόμα ξεκινήσει η Τουρκοισραηλινή κρίση ότι το μέλλον και η νίκη είναι στο πλευρό του Κουρδικού-Ελλαδικού-Ισραηλινού-Αρμενικού-Ποντιακού-Κυπριακού-Κοπτικού-Αλεβί-Δρούζο-Χριστιανικού Άξονα, έπεσαν πάνω μου όλοι οι Χρυσαυγίτες να με φάνε με τα σχόλιά τους. Ήτε το θέλουν μερικοί ήτε όχι, οι Εβραίοι είναι αδέλφια μας και μαζί τους θα πολεμήσουμε. Ο Ισλαμοφασισμός είναι η χειρότερη απειλή που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα. Η Ανατολική Μεσόγειος θα γυρίσει πίσω στις παραδόσεις και τις θρησκείες της πριν την εμφάνιση του Ισλάμ. Αρχαίοι Έλληνες και Αρχαίοι Εβραίοι έζησαν μαζί για αιώνες, και αχάριστο παιδί του μεικτού γάμου και των δύο είναι ο Χριστιανιμός. Ο Χριστιανισμός κακοποίησε τους γονείς του για πολύ καιρό, αλλά τώρα που γερνάει καταλαβαίνει τα σφάλματά του. Έλληνες και Εβραίοι πολέμησαν μαζί στην Αραχαία Ιστορία πάρα πολλές φορές. Η Γερμανική Ναζιστική έκδοση της Ελληνικής Ιστορίας που διδάσκει μίσος για τους Εβραίους είναι μια απάτη. Μαζί με τους Εβραίους και τους άλλους μη μουσουλμάνους συμμάχους μας θα σώσουμε την ανθρωπότητα και θα ανοίξουμε νέους ορίζοντες. Η Ελλάδα θα βγει κάποια στιγμή από αυτή την κρίση πολύ δυντατή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο οι ανίσχυροι βλέπουν παντοδύναμους γύρω τους. Κανείς δεν είναι παντοδύναμος χωρίς συμμαχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Όλα αυτά θα φανούν στην πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιδηρούντιε,

    Τι πάει να πει "Ήτε το θέλουν μερικοί ήτε όχι, οι Εβραίοι είναι αδέλφια μας και μαζί τους θα πολεμήσουμε."

    Αυτές τις ανοησίες (με το συμπάθιο) μόνο μικρό παιδί τις γράφει. Από πού κι ως πού "αδέλφια" μας και πότε πολεμήσαμε μαζί;

    Εμένα, όμως, δεν με απασχολεί το τι έγινε πριν 500 ή 1000 χρόνια, αλλά αυτό που γίνεται σήμερα. Δεν υπάρχουν "αδέλφια" και "φίλοι" στην εξωτερική πολιτική. Χιλιοειπωμένα είναι αυτά και κουράζουν πια. Ευκαιριακές συμμαχίες υπάρχουν και όσο καλύτερα τις εκμεταλλεύεται κανείς, τόσο το καλύτερο γι αυτόν. Τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5 Σεπτεμβρίου 2010 1:07 μ.μ.
    Κακως ασχολεισαι με μπουφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ευκαιριακές συμμαχίες και όπου φυσάει ο άνεμος είναι για αυτούς που βλέπουν μέχρι τη μύτη τους. Τα απλά μαθηματικά μιλάνε για το παρόν, το τώρα, το τι θα φάμε και τι θα αρπάξουμε στην στιγμή. Μόνο τα υψηλά μαθηματικά μιλούν για το αύριο.
    Οι ευκαιριακές συμμαχίες είναι για τους λάτρεις της Ρεάλ Πολιτίκ των Γερμανών, η οποία κατέστρεψε όλους όσους την εφάρμοσαν. Ακόμα και αυτός ο Κίσιγκερ με την Ρεαλ Πολιτίκ του έκανε ένα γίγαντα να ψυχοραγεί. Τα ευκαιριακά και τα πρόσκαιρα είναι για τους ευκαιριακούς. Οι ευκαιριακές επιλογές οι δικές μας και των Εβραίων τα έκαναν θάλασσα. Το μέλλον ανοίκει στις συμμαχίες που βασίζονται σε κοινές αρχές και ιδανικά, σε κοινά πολιτισμικά στοιχεία.
    Οι Εβραίοι για αιώνες πολεμούσαν μαζί με Έλληνες ενάντια σε άλλους Έλληνες και άλλους Εβραίους, κατα τη διάρκεια όλων των Ελληνιστικών χρόνων. Παντρευόνταν με Έλληνες και ζούσαν με Έλληνες σε όλη την επικράτεια των Ελληνιστικών και Ιουδαϊκών βασιλείων. Πολλοί Έλληνες έγιναν Εβραίοι και πολλοί Εβραίοι έγιναν Έλληνες. Αυτη είναι η ιστορία για την οποία υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία σκόπιμα κάποιοι κρύβουν και μιλούν μόνο για την εμφύλια σύγκρουση που υπήρχε, και όχι και για την εφύλια συμμαχία. Κανένας εχθρός των Ελλήνων δεν υπήρξε μεγαλύτερος από τους ίδιους τους εαυτούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5 Σεπτεμβρίου 2010 1:07 μ.μ.
    Ειδες που σου τα'λεγα;Αντε τωρα να τον συμμαζεψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ''οι Εβραίοι είναι αδέλφια μας και μαζί τους θα πολεμήσουμε''Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ....ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιδηρούντιε,

    Νομίζω ότι ο 2:25 μ.μ. έχει δίκιο. Αυτά που γράφεις και εξωπραγματικά και ανιστόρητα είναι. Ζεις μέσα στην κοσμάρα σου, φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι είναι το ανιστόρητο; Οι διάδοχοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου είχαν στους στρατούς τους και Εβραίους, συνεχώς. Στους Ελληνικούς εμφύλιους τότε συμμετοχή με την κάθε Ελληνική πλευρά είχαν και κάποιοι Εβραίοι, και πολεμούσαν ακόμα και μεταξύ τους για τα συμφέροντα του ενός και του άλλου Έλληνα μονάρχη. Το ότι στην Ελλάδα είμαστε ανιστόρητοι δεν είναι φτέξιμο των Εβραίων.
    Αν εσύ ζεις σε κάποιον κόσμο ο οποίος δεν είναι δικός σου, τότε σε κάποιου άλλου τον κόσμο ζεις, και κάποιος άλλος σε έμαθε να σκέπτεσε.
    Παπαγάλους πολλούς έχει ο τόπος μας που παπαγαλίζουν ιστορικές απάτες για πολλές κρίσιμες στιγμές της Ελληνικής Ιστορίας. Έχεις αναρωτηθεί μήπως την μέχρι τώρα ζωή σου την πέρασε θύμα μεγάλης πλάνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ω, Γεώργαρε τιτανοτεράστιε.
    Η τριχλωρομεθάνιος οξυϊκή σου σκέψη και διανόηση, καλύπτει τους πάντες και τα πάντα. Μας ρίχνεις αυτόματα ένα πέπλο Θείου πνεύματος και γνώσης. Σιωπηλοί, τρεμάμενοι και γονυπετείς κλείνουμε την κεφαλήν με άπειρο σεβασμό μπρός στο κάλλος της σκέψης σου, και στο μεγαλείο των ενάρετων λόγων σου.
    Φιλόσοφε και Διανοητή, γίγαντα της Παγκόσμιας Ιστορίας, από αρχαιότατων χρόνων, Μέγα Διδάσκαλε. Ένας Αριστοτέλης η ένας Θουκυδίδης θα ωχριούσαν και θα
    υποκλίνοντο ταπεινά μπροστά στο μεγαλείο σου την σήμερον!
    Μου είναι αδιανόητον να μην σχολιάζεις ολημερίς στον ιστοτόπον αυτόν ώστε και εμείς οι ανεπαρκείς να μπορούσαμε να διδαχθούμε έστω και ένα απειροελάχιστο από το εκτυφλωτικό Θείον φως της γνώσης που πηγάζεις και εκχύεται ωσαν λαβα ηφαιστειου γύρω σου και σε ακτίνα εκατομμυρίων χιλιομέτρων.
    Ω! αναλυτή πάσης μικροανθρώπινης κακουχίας και κατευναστή στοιχείων της αδάμαστου φύσης.
    Εις το παρελθόν σου είχα προτείνει να βάλεις υποψηφιότητα για Δήμαρχος Τρικάλων. Αλλά οποία άγνοια του εγκέφαλου μου για τον τυφώνα και ανεμοστρόβιλο που περιβάλλει την γνώση και τη σκέψη του νου σου.
    Πεντηκοστιανέ ύψιστε φίλε μου, δέξου τον ταπεινό λόγο μου και σκέψου για το καλό του συνόλου της Ανθρωπότητας να ενεργήσεις και να υποβάλεις τα δικαιολογητικά σου από τώρα, μήπως και κερδίσεις τις επόμενες προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλοι θα σε υποστηρίξουμε να επιτύχεις το πανανθρώπινο τεράστιο έργο σου. Παντηκοστιανοί, Χουβεριανοί, Γερμανόριζοι, Χολλυγουντιανοί, Λακεδαιμόνιοι, Πομάκοι, Γιούφτοι, Άρειοι, Μάριοι, Κουκουνάριοι όλοι μαζί θα σε ψηφίσουμε μονοκούκι.
    Και μην ξεχάσεις αδελφέ μου αρχαίε εβραίε πολεμιστή το ταπεινό μου αίτημα όταν έλθεις εις την βασιλεία του Λευκού Οίκου σου.

    Θάλασσα στα Τρίκαλα! Θάλασσα στα Τρίκαλα! Θάλασσα στα Τρίκαλα!




    Galia
    (η αυθεντικότατη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή μου ψευδογκάλια, χρυσή ψηφοφόρε, πολύ σωστά τα είπες όλα για μενα, εκτός του ότι είμαι πεντηκοστιανός. Δεν είμαι πεντηκοστιανός, είμαι οχτακοστιανός.
    Περί θαλάσσης στα Τρίκαλα, είχαμε, την χάσαμε και θα την ξαναφέρουμε, θα είναι στα πρασινομπλέ προεκλογικά προγράμματα η ιδέα, και όταν θα γίνω πρόεδρος θα είναι το πρώτο μου έργο. Υπάρχουν ακόμα κάβοι μέσα σε πέτρες σε κάποια μέρη που κάποτε ήταν λιμάνια. Όλος ο κάμπος είναι ακόμα γεμάτος βότσαλα. Αν δεις στον Όμηρο, οι Τρικαλινοί είχαν ναυτική δύναμη.

    Τις ευλογίες μου παιδί μου, συνέχισε να μελετάς το έργο μου αν χρόνος πολύς σου περισεύει και αν άλλους χειρότερους από εμένα δεν εντοπίσεις. Όποτε προλαβαίνω κάνω και αναρτήσεις στο δικό μου ιστολόγιο. Τώρα ανέβασα την φωτογραφία φίλου σου, για να σε ευχαριστήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά αφού είναι αδέλφια μας οι Εβραίοι γιατί ο Σόρος χρηματοδοτεί την προπαγάνδα των Σκοπιανών των Τσάμηδων και κάθε άλλου ανθέλληνα?
    Και γιατί ο γνωστός σε όλους Ροζάκης δικαστής στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και εξέχων μέλος την εβραικής κοινότητας ψηφίζει πάντα υπέρ των Σκοπιανών υπέρ της προπαγάνδας της αλβανικής, της τουρκικής ,τουρκοκυπριακής και πάντα κατά των ελληνικών θέσεων?

    Μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτήν την απορία?Δεν ισχύουν όσα λέω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρτε τους τα λεφτα και να δουμε την παντοδυναμια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Γιώργος Σιδηρούντιος
    Μην ακούς και μην πτοείσαι με το τι σου λενε οι εξυπνάκηδες.
    Εσύ αφοσιώσου τρισμέγιστε στο έργο σου με τους Πεντηκοστιανούς τους Χουβεριανούς, τους Γερμανόριζους και τους ΚλουΚλουξαβιανούς.
    Και να προσέχεις μην σου κλέβουν τα κοχύλια και τα βότσαλα.
    Ιδίως να προσέχεις τους Γερμανόριζους που είναι και κλεφτρόνια.


    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε πολλά σημεία συμφωνώ με τον Σιδηρούντιο !! Ναι, οι εβραίοι είναι παράδειγμα προς μίμιση για εμας τους ελληνες.3 χρόνια στρατιώτες τα αγόρια,20 μήνες τα κορίτσια,στην ηλικία των 18 ετών.Καμία σχέση το δικό μας το μπορντ-ντελ-ό με τον στρατό τους.Και ναι η χρισταινική θρησκεία είναι αντίγραφο-κλεψιτυπο -της αρχαίας μας θρησκείας.Οι 12 μαθητές =12 θεοί:τυχαίο ;;; δεν νομίζω.Ο δευκαλίων=Νώε. Νομίζω οτι αν δεν ματώσουμε (οικονομικά και σωματικά) για την πατρίδα μας δεν μπορούμε να ζητάμε τα ρεστα από άλλους !!!Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε Μπρούνο, ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Η δική μου άποψη είναι πράγματι ότι η κλίκα του κυρίου Χούβερ http://en.wikipedia.org/wiki/J._Edgar_Hoover
    ακόμα κυβερνάει τις ΗΠΑ και όχι οι Εβραίοι.
    Οι Εβραίοι στις ΗΠΑ έχουν μεγάλη επιρροή σε αρκετά ζητήματα, δεν είναι όμως οι ισχυρότερη ομάδα εντός των ΗΠΑ.
    Ορισμένοι Εβραίοι είναι φιλέλληνες, άλλοι είναι ανθέλληνες, έτσι ακριβώς όπως έιμαστε και εμείς. Σταδιακά ελπίζω να μπορέσουμε να ρίξουμε τις προκαταλήψεις και να οργανωθούμε σαν κράτος όπως και το Ισραήλ, και μαζί τους να παλέψουμε ενάντια στον κοινό εχθρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμένα πάντως αυτό το μαιλ μου ήρθε και αναρωτιέμαι ....είναι αληθινό ;
    δεν είναι ;
    είναι το μισό αληθινό;
    είναι το μισό ψεύτικο;
    Τι είναι η Ελλάδα άραγε ;

    Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά.
    Ουτε ένας απο αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πεί, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή.
    Η αλήθεια είναι οτι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη.
    Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.
    Μας έλεγαν τα «παπαγαλάκια» στην TV οτι κάποιος οίκος Moodyʼs μας υποβαθμίζει συνεχώς και ανεβάζει τα spread.
    Δεν μας είπαν ποτέ όμως ποιοί βρίσκονται πίσω απο τον οίκο Moodys.

    Ο οίκος Moody’s αποτελείται απο διάφορους διεθνείς «Guru» της οικονομίας που κάνουν προβλέψεις. Ενας απο αυτούς είναι και ο γνωστός σε όλους μας Τζόρτζ Σόρος, που είναι Εβραίος στην καταγωγή. Είναι μάλιστα ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής.

    Τώρα είμαστε πλέον στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μας είπαν οτι Πρόεδρος του είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν. Δεν μας είπαν όμως οτι είναι Εβραίος.

    Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη.
    Οσοι έχουν δεί το ντοκυμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν οτι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ.

    Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ(FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εμένα πάντως αυτό το μαιλ μου ήρθε....Να είναι αληθινό άραγε; να είναι ψεύτικο να είναι κάτι απο τα δυο; Ας βγει κάποιος να μου το εξηγήσει γιατι μπερδεύτηκα :Ρ

    Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά.
    Ουτε ένας απο αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πεί, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή.
    Η αλήθεια είναι οτι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη.
    Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.
    Μας έλεγαν τα «παπαγαλάκια» στην TV οτι κάποιος οίκος Moodyʼs μας υποβαθμίζει συνεχώς και ανεβάζει τα spread.
    Δεν μας είπαν ποτέ όμως ποιοί βρίσκονται πίσω απο τον οίκο Moodys.
    Ο οίκος Moodyʼs αποτελείται απο διάφορους διεθνείς «Guru» της οικονομίας που κάνουν προβλέψεις. Ενας απο αυτούς είναι και ο γνωστός σε όλους μας Τζόρτζ Σόρος, που είναι Εβραίος στην καταγωγή. Είναι μάλιστα ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής.
    Τώρα είμαστε πλέον στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μας είπαν οτι Πρόεδρος του είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν. Δεν μας είπαν όμως οτι είναι Εβραίος.
    Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη.
    Οσοι έχουν δεί το ντοκυμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν οτι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ.
    Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ(FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke.
    Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας είναι ο Jean-Pierre Roth, που είναι επίσης Εβραίος.
    Οι μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες του πλανήτη είναι εβραϊκών συμφερόντων.
    Η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στον πλανήτη είναι η J.P Morgan. Οταν πέθανε ο ιδρυτής της και ανοίχτηκε η διαθήκη του φανερώθηκε οτι στην πραγματικότητα του ανήκε μόνο το 10% απο όλη την περιουσία.
    Το ίδιο ισχύει και για την Goldman Sachs.
    Το αφεντικό της Deutsche Bundesbank(Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα), είναι ο Axel Weber, εβραϊκής καταγωγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά.
    Ουτε ένας απο αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πεί, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή.
    Η αλήθεια είναι οτι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη.
    Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.
    Μας έλεγαν τα «παπαγαλάκια» στην TV οτι κάποιος οίκος Moodyʼs μας υποβαθμίζει συνεχώς και ανεβάζει τα spread.
    Δεν μας είπαν ποτέ όμως ποιοί βρίσκονται πίσω απο τον οίκο Moodys.
    Ο οίκος Moodyʼs αποτελείται απο διάφορους διεθνείς «Guru» της οικονομίας που κάνουν προβλέψεις. Ενας απο αυτούς είναι και ο γνωστός σε όλους μας Τζόρτζ Σόρος, που είναι Εβραίος στην καταγωγή. Είναι μάλιστα ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής.
    Τώρα είμαστε πλέον στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μας είπαν οτι Πρόεδρος του είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν. Δεν μας είπαν όμως οτι είναι Εβραίος.
    Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη.
    Οσοι έχουν δεί το ντοκυμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν οτι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ.
    Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ(FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke.
    Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας είναι ο Jean-Pierre Roth, που είναι επίσης Εβραίος.
    Οι μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες του πλανήτη είναι εβραϊκών συμφερόντων.
    Η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στον πλανήτη είναι η J.P Morgan. Οταν πέθανε ο ιδρυτής της και ανοίχτηκε η διαθήκη του φανερώθηκε οτι στην πραγματικότητα του ανήκε μόνο το 10% απο όλη την περιουσία.
    Το ίδιο ισχύει και για την Goldman Sachs.
    Το αφεντικό της Deutsche Bundesbank(Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα), είναι ο Axel Weber, εβραϊκής καταγωγής.
    Ιδιας καταγωγής είναι και ο Josef Ackermann, πρόεδρος της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας της Γερμανίας, της Deutsche Bank.
    Πως γίνεται οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,2%( http://en.wikipedia.org/wiki/Jew) του παγκόσμιου πληθυσμού και ταυτόχρονα να κατέχουν το 90% των καίριων πόστων διοίκησης της ανθρωπότητας;
    Πως γίνεται να ελέγχουν το Χόλυγουντ, τα ΜΜΕ, τα Διεθνή Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να είναι Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί σε ξένα εκτός του Ισραήλ κράτη, να τους ανήκουν οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες, οι μεγαλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τροφίμων, οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι εταιρείες παραγωγής όπλων.
    Πως γίνεται πίσω απο όλες τις μεγάλες «πολυεθνικές» εταιρείες να κρύβονται εβραϊκά κεφάλαια;
    Αν δεν το ερευνήσετε και συνεχίσετε να αναμασάτε τις ανόητες «προοδευτικές» εκφράσεις που σαν κασετόφωνο αναπαράγουν τα παπαγαλάκια των δήθεν αντιρατσιστικών και αντιεξουσιαστικών χώρων τότε οι Εβραίοι θα πετύχουν τον τελικό στόχο τους που είναι η εγκαθίδρυση παγκόσμιας κρυπτο-ιουδαϊκής κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΙΔΗΡΟΥΝΤΙΕ, ειλικρινα διάβασα οσα γραφεις και η εντύπωση που αποκομισα ειναι ότι εισαι αφελής ή φανατικός. ειναι δυνατόν να λέμε σε θέματα εξωτερικής πολιτικής πως με το τάδε έθνος ειμαστε αδερφια? δεν υπαρχουν αδερφια στην εξωτερικη πολιτικη. Επισης που πολέμησαν οι Εβραιοι και οι Ελληνες μαζι? εαν ηξερες ιστορια φιλε μου θα εβλεπες πως οι σχεσείς των 2 λεών ήταν πάντα τεταμένες και εχθρικές-χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για το παρόν ή το μέλλον..

    Οσο για την Gaia & Μπρουνο, εχω να πώ ότι ημαρτον πια με την υπεράσπιση του Εβραϊσμου το ζήτημα πία καταντά γελοίο.... είπαμε να ανεχτούμε κάποιους που το κάνουν για να κερδίσουν το ψωμί τους απο την εβραικη πρεσβεία αλλα το θέμα καταντα γελοιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τώρα αυτό το μαιλ που μου έστειλαν να είναι αραγε αληθινό ή προπαγάνδα ;

    Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά.
    Ουτε ένας απο αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πεί, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή.
    Η αλήθεια είναι οτι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη.
    Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.
    Μας έλεγαν τα «παπαγαλάκια» στην TV οτι κάποιος οίκος Moodyʼs μας υποβαθμίζει συνεχώς και ανεβάζει τα spread.
    Δεν μας είπαν ποτέ όμως ποιοί βρίσκονται πίσω απο τον οίκο Moodys.
    Ο οίκος Moodyʼs αποτελείται απο διάφορους διεθνείς «Guru» της οικονομίας που κάνουν προβλέψεις. Ενας απο αυτούς είναι και ο γνωστός σε όλους μας Τζόρτζ Σόρος, που είναι Εβραίος στην καταγωγή. Είναι μάλιστα ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής.
    Τώρα είμαστε πλέον στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μας είπαν οτι Πρόεδρος του είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν. Δεν μας είπαν όμως οτι είναι Εβραίος.
    Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη.
    Οσοι έχουν δεί το ντοκυμαντέρ «Money Masters» γνωρίζουν οτι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ.
    Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ(FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke.
    Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας είναι ο Jean-Pierre Roth, που είναι επίσης Εβραίος.
    Οι μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες του πλανήτη είναι εβραϊκών συμφερόντων.
    Η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στον πλανήτη είναι η J.P Morgan. Οταν πέθανε ο ιδρυτής της και ανοίχτηκε η διαθήκη του φανερώθηκε οτι στην πραγματικότητα του ανήκε μόνο το 10% απο όλη την περιουσία.
    Το ίδιο ισχύει και για την Goldman Sachs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το αφεντικό της Deutsche Bundesbank(Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα), είναι ο Axel Weber, εβραϊκής καταγωγής.
    Ιδιας καταγωγής είναι και ο Josef Ackermann, πρόεδρος της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας της Γερμανίας, της Deutsche Bank.
    Πως γίνεται οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,2%( http://en.wikipedia.org/wiki/Jew) του παγκόσμιου πληθυσμού και ταυτόχρονα να κατέχουν το 90% των καίριων πόστων διοίκησης της ανθρωπότητας;
    Πως γίνεται να ελέγχουν το Χόλυγουντ, τα ΜΜΕ, τα Διεθνή Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να είναι Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί σε ξένα εκτός του Ισραήλ κράτη, να τους ανήκουν οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες, οι μεγαλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τροφίμων, οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι εταιρείες παραγωγής όπλων.
    Πως γίνεται πίσω απο όλες τις μεγάλες «πολυεθνικές» εταιρείες να κρύβονται εβραϊκά κεφάλαια;
    Αν δεν το ερευνήσετε και συνεχίσετε να αναμασάτε τις ανόητες «προοδευτικές» εκφράσεις που σαν κασετόφωνο αναπαράγουν τα παπαγαλάκια των δήθεν αντιρατσιστικών και αντιεξουσιαστικών χώρων τότε οι Εβραίοι θα πετύχουν τον τελικό στόχο τους που είναι η εγκαθίδρυση παγκόσμιας κρυπτο-ιουδαϊκής κυβέρνησης.
    Αν αποφασίσετε επιτέλους να διαδώσετε την αλήθεια αφού πιστείτε και οι ίδιοι κάνοντας την προσωπική σας έρευνα, τότε έχουμε ελπίδες να ελευθερωθούμε.
    Οι Εβραίοι έχουν εξασκήσει εδω και χιλιάδες χρόνια την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» στους μη Εβραίους και μεταξύ τους προωθούν ο ένας τον άλλον με απόλυτη αλληλεγγύη. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας περιγράψαμε παραπάνω.
    Τα παραμύθια περι «πολυπολιτισμικού παραδείσου» είναι κατασκευασμένα με σκοπό την διάλυση των Εθνών.
    Και όπως έλεγε και ο Ντοστογιέφσκι «Καθώς οι εβραίοι κυρήττουν τον σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό,θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης πάνε χαμενα, οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί.»
    Σήμερα το σχέδιό τους είναι σε τελικό στάδιο. Σε όλες τις μεγάλες κυβέρνησεις, στα καίρια ειδικά πόστα έχουν τοποθετήσει τους δικούς τους ανθρώπους. (πικρή αλήθεια η εθνομηδενιστική συμμορία, σε καίριες θέσεις ΥΠΕΞ,πρώηνΥΠΕΠΘ κ.λπ..)
    Η οικονομική κρίση που περνάμε σήμερα δεν θα «περάσει». Είναι κατασκευασμένη για να στραγγαλίσει ότι έχει απομείνει απο τις εθνικές οικονομίες των κρατών.
    Θέλουν να καταρρεύσουν οι οικονομίες. Αυτός είναι ο στόχος τους.
    Οποιοι το αρνούνται και δεν παραθέτουν στοιχεία είναι όργανά τους.
    Οποιοι μιλούν ακόμη για το «κεφάλαιο» και τους «κερδοσκόπους» γενικά και αόριστα, είτε είναι άσχετοι είτε είναι υπάλληλοι των Διεθνών Τραπεζιτών, που ανήκουν βέβαια σε ένα έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. συνέχεια .....
    Το αφεντικό της Deutsche Bundesbank(Γερμανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα), είναι ο Axel Weber, εβραϊκής καταγωγής.
    Ιδιας καταγωγής είναι και ο Josef Ackermann, πρόεδρος της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας της Γερμανίας, της Deutsche Bank.
    Πως γίνεται οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,2%( http://en.wikipedia.org/wiki/Jew) του παγκόσμιου πληθυσμού και ταυτόχρονα να κατέχουν το 90% των καίριων πόστων διοίκησης της ανθρωπότητας;
    Πως γίνεται να ελέγχουν το Χόλυγουντ, τα ΜΜΕ, τα Διεθνή Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να είναι Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί σε ξένα εκτός του Ισραήλ κράτη, να τους ανήκουν οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες, οι μεγαλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής τροφίμων, οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι εταιρείες παραγωγής όπλων.
    Πως γίνεται πίσω απο όλες τις μεγάλες «πολυεθνικές» εταιρείες να κρύβονται εβραϊκά κεφάλαια;
    Αν δεν το ερευνήσετε και συνεχίσετε να αναμασάτε τις ανόητες «προοδευτικές» εκφράσεις που σαν κασετόφωνο αναπαράγουν τα παπαγαλάκια των δήθεν αντιρατσιστικών και αντιεξουσιαστικών χώρων τότε οι Εβραίοι θα πετύχουν τον τελικό στόχο τους που είναι η εγκαθίδρυση παγκόσμιας κρυπτο-ιουδαϊκής κυβέρνησης.
    Αν αποφασίσετε επιτέλους να διαδώσετε την αλήθεια αφού πιστείτε και οι ίδιοι κάνοντας την προσωπική σας έρευνα, τότε έχουμε ελπίδες να ελευθερωθούμε.
    Οι Εβραίοι έχουν εξασκήσει εδω και χιλιάδες χρόνια την τακτική του «διαίρει και βασίλευε» στους μη Εβραίους και μεταξύ τους προωθούν ο ένας τον άλλον με απόλυτη αλληλεγγύη. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που σας περιγράψαμε παραπάνω.
    Τα παραμύθια περι «πολυπολιτισμικού παραδείσου» είναι κατασκευασμένα με σκοπό την διάλυση των Εθνών.
    Και όπως έλεγε και ο Ντοστογιέφσκι «Καθώς οι εβραίοι κυρήττουν τον σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό,θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης πάνε χαμενα, οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί.»
    Σήμερα το σχέδιό τους είναι σε τελικό στάδιο. Σε όλες τις μεγάλες κυβέρνησεις, στα καίρια ειδικά πόστα έχουν τοποθετήσει τους δικούς τους ανθρώπους. (πικρή αλήθεια η εθνομηδενιστική συμμορία, σε καίριες θέσεις ΥΠΕΞ,πρώηνΥΠΕΠΘ κ.λπ..)
    Η οικονομική κρίση που περνάμε σήμερα δεν θα «περάσει». Είναι κατασκευασμένη για να στραγγαλίσει ότι έχει απομείνει απο τις εθνικές οικονομίες των κρατών.
    Θέλουν να καταρρεύσουν οι οικονομίες. Αυτός είναι ο στόχος τους.
    Οποιοι το αρνούνται και δεν παραθέτουν στοιχεία είναι όργανά τους.
    Οποιοι μιλούν ακόμη για το «κεφάλαιο» και τους «κερδοσκόπους» γενικά και αόριστα, είτε είναι άσχετοι είτε είναι υπάλληλοι των Διεθνών Τραπεζιτών, που ανήκουν βέβαια σε ένα έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χριστίνα, στην Αμερική εάν είχε ένα εστιατόριο κάποιος Ιταλός, από το οποιό αγόραζαν, εκτός των Αμερικανών, Ιταλοί, Έλληνες και Εβραίοι, και το εστιατόριο αυτό το πουλούσε σε:
    - Εβραίο, θα άρχιζαν να πηγαίνουν όλοι οι Εβραίοι της περιοχής, ακόμα και αν μισούσαν τον νέο ιδιοκτήτη, για να μη φύγουν τα λεφτά από την κοινότητά τους
    - Έλληνα, θα σταματούσαν να πηγαίνουν ακόμα και οι Έλληνες που πήγαιναν πριν με το σκεπτικό "να μην κάνω τον μαλάκα πλούσιο".
    Κατάλαβες γιατί πάνε μπροστά και είναι παντού; Γιατί είναι μονιασμένοι.

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητέ OPEN το να είναι μονιασμένος ένας λαός είναι το ύψιστο αγαθό και για τον λαό και για το έθνος του .Ομως από το μονιασμένος μέχρι το επιβάλλω τα θέλω μου και τις βλέψεις μου με όποιο τρόπο και κόστος στους υπόλοιπους απέχει πολύ.
    Τους αναγνωρίζω και τους συγχαίρω για το πόσο ''δεμένοι'' όπως λές είναι αλλά έτερον εκάτερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητή Χριστίνα, επειδή δεν είμαστε οι "δίκαιοι κριτές των λαών" αλλά μέρος του ζητήματος/προβλήματος/πες το όπως θες, καλό θα είναι να επικεντρωθούμε στο πως θα μονιάσουμε και θα προκόψουμε και όχι στο πως θα κατακρίνουμε την επιβολή της δύναμης του ισχυρού, ακόμα και αν έχουμε "δίκιο". Μακάρι να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο διεθνούς αξιοπιστίας, αλλά είμαστε οικονομικά και οργανωτικά αδύναμοι, συνεπώς πιστεύω ότι πρέπει, τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο, να είμαστε πιο πρακτικοί.

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οταν αγαπητέ OPEN η λογική είναι διαίρει και βασίλευε και έχεις τον εχθρό εντός των πυλών για να μονιάσεις είναι δύσκολο αν δεν ξεκαθαρίσει ο σπόρος από το αγριόχορτο.Αν μου πεις μια ιδέα πως θα μονιάσεις έναν λαό που επιλέγει κυβερνήσεις κατα το δοκούν για τις οποίες μετα γκρινιάζει αλλά δεν λέει να ενδιαφερθεί για τον διπλανό του.
    Σε συνδιασμό δε με το σύνδρομο του εμφυλίου και του αριστεροδεξιοπασόκου που ακόμα επικρατεί θα σου πω μπράβο.
    Τέλος όλα τα ως άνω με πολύ μεγάλη μαεστρία (καθώς επίσης και μερικά για τα οποία όλοι γνωρίζουμε , λίγοι παραδεχόμαστε και ακόμα λιγότεροι μπορούμε να αποδείξουμε εγγράφως)μεγιστοποιούνται από τα πουλημένα κέντρα αποφάσεων που έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χριστίνα, ούτε το Ισραήλ είχε τους πάντες να το αγαπούν, ούτε οι Εβραίοι ήταν καλοδεχούμενοι παντού, συνεπώς και αυτοί είχαν τον εχθρό παντού αλλά τα κατάφεραν. Έχτισαν στο κοινό τους εθνικό συμφέρον (το οποίο προσδιόρισαν πρώτα...), χωρίς συναισθηματισμούς ή προκαταλήψεις. Ξεχώρισαν το "αριστεροδεξιοπασόκου" σύνδρομο, όπως σωστά αναφέρεις, από την εθνική στρατηγική και προχώρησαν αποτελεσματικά. Μακάρι να μπορέσουμε και εμείς να καταφέρουμε τέτοιο βαθμό εθνικής συσπείρωσης.

    Εδώ ΔΕΝ συζητάμε τίποτα στρατηγικό, ΔΕΝ ασχολούμαστε με τα σημαντικά αλλά με τα εντελώς ποταπά και τα μικροπολιτικά. Όμως πιστεύω ότι η κύρια ευθύνη ΔΕΝ είναι των πολιτικών αλλά των τεχνοκρατών: αντί να δουλεύουν στο να προσφέρουν το μεγαλύτερο δυνατό αποτελεσματικό σύνολο λύσεων στους πολιτικούς, τους πετάνε το μπαλάκι λήψης απόφασης ενώ είναι στο σκοτάδι και μετά την ντύνουν με έναν ψευτο-τεχνοκρατικό μανδύα: είναι ευκολότερο, την ευθύνη την έχει πλήρως ο πολιτικός, και η χώρα πάει κατά διαόλου. Επειδή τα έχω δει από πολύ μέσα, σου λέω ότι η χειρότερη κάστα είναι οι τεχνοκράτες-τσιμπούρια των πολιτικών, οι οποίοι επενδύουν στο ότι ο δικός τους θα γίνει Πρωθυπουργός/Υπουργός κάποια μέρα, άρα και αυτοί θα "φτιαχτούν". Ο κολλητός του κολλητού, ο ευθυνόφοβος ανίκανος τεχνοκράτης που προσπαθεί ΜΟΝΟ για να εξασφαλίσει τη μετά-κολλητού προσωπική του εποχή.

    Ξέρεις τί κοινό έχουν τα σκάνδαλα Βατοπεδίου και υποκλοπών; Έναν δικηγόρο που έπαιρνε 20 χιλιάδες ευρώ το μήνα από το Ελληνικό Κράτος μόνο από ένα Υπουργείο για να κάνει λάθος γνωμοδοτήσεις εκτυπωμένες με κεφαλαία, χωρίς υπογραφή κατά παράβαση του Κώδικα Περί Δικηγόρων, να είναι πάντα εξαφανισμένος (μόνο ο Υπουργός είχε το κινητό του) και να απαντά μονίμως "αυτό είναι πολιτική απόφαση" σε ότι αμιγώς νομικό ζήτημα του έθεταν. Άκουσες για αυτόν ποτέ; Όχι. Τα ίδια συμβαίνουν και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χριστινα, για να σου λυθουν ολες οι αποριες που εξεφρασες ανωτερω για το πως το 0.2% του πλυθησμου της Γης εβραιοι, κατεχουν ολες αυτες τις παντοδυναμες θεσεις στην παγκοσμια κοινοτητα διαβασε με προσοχη τα:
    "Ο Διεθνης Εβραιος. Το Κυριωτερο προβλημα του Κοσμου" του πρωτοπορου Αμερικανου αυτοκινητοβιομηχανου Χενρυ Φορντ
    http://www.jrbooksonline.com/Intl_Jew_full_version/ijtoc_.htm
    Μπορεις να τα κατεβασης απ τον συνδεσμο που σου παραθετω και να διαβασης με προσοχη ενα-ενα τα κεφαλαια.
    Να σημειωθη οτι ο Φορντ δεν ηταν κανενας πολιτικαντης η κανενας νεο-Ναζι αλλα ενας οξυδερκης επιχειρηματιας που ειδε απο τοτε (αρχες του 20ου αιωνα) εναν "κακοηθη ογκο" στα πλευρα της Πατριδας του και προσπαθησε με καθε τροπο να ενημερωση τους συμπατριωτες του.
    Αλλο ενα βιβλιο που μπορεις να κατεβασης απ' το ινετρνετ ειναι “Τα Προτωκολλα των Σοφων της Σιων"
    http://www.scribd.com/doc/8455143/-

    Νομιζω οτι θα βοηθηθης παρα πολυ αν ριξης μια επισταμενη ματια και σ’ αυτο το βιβλιο και ειμαι σιγουρος οτι θα λυσης ολες σου τις αποριες σχετικα με τα ερωτηματα σου


    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσλαημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ OPEN, Χολαργός
    6 Σεπτεμβρίου 2010 10:55 π.μ.
    Ο διεθνής σιωνισμός είναι και είταν συνυφασμένος πάντα με το κέρδος.
    Μην μας το κρύβεις αυτό.
    Όσο για το 'μόνιασμα' πίνουν το ίδιο δηλητήριο του 'ολοκαυτώματος' από μικροί ώστε να μισούν μετά μανίας τον υπόλοιπο κόσμο.


    Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Που είσαι Τζίμη;
    ο Αβραάμ Λεβή από την Θεσσαλονίκη μίλησε πάλι. Και μας αποκάλεσε ο πράκτορας "μπουρδέλο"
    στην ευγενική του γλώσσα.
    6 Σεπτεμβρίου 2010 7:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μπόρ-ντε-λό αγράμματε ,δλδ τραπέζι παρά θιν αλώς.Και δεν πειράζει αν δεν μπορείς μόνος σου ζητά βοήθεια.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ Χ.

    Δεν κρύβω τίποτα ούτε τα περί δηλητηρίου με ενδιαφέρουν, πολύ απλά γιατί το θέμα μου δεν είναι τα περί διεθνούς σιωνισμού αλλά το ότι η Ελλάδα πάει κατά διαόλου και πρέπει να κάνουμε ΟΛΟΙ κάτι ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ για αυτό και μόνο, ο καθένας από το πόστο του, αντί να φιλοσοφούμε περί του διεθνούς ρόλου των ισραηλινών, των παλαιστινίων, των ιρανών, των αμερικανών, των κινέζων, των νεφελίμ, κτλ. Είναι πολυτέλειες που ΔΕΝ έχουμε και μας οδηγούν μαθηματικά στην καταστροφή: μου θυμίζουν τους θαμώνες των καφενείων στην Ηλεία το 2007 που έβλεπαν τη φωτιά να τους πλησιάζει και έλεγαν "για κοίτα ρε, καιγόμαστε: δεν έχουμε κράτος".

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν είναι οι Εβραίοι έτσι όπως νομίζουν αυτοί οι οποίοι δεν τους έχουν γνωρίζει και δεν τους έχουν μελετήσει. Δεν είναι η Ελληνοεβραϊκή ιστορία έτσι όπως την έχουμε μάθει.
    Για παράδειγμα, σας πτοτείνω να ανοίξετε την Αγία σας Γραφή στο σπίτι. Εκεί, μέσα στο πρώτο και δευ΄τερο βιβλίο θα βρείτε πολλά παραδείγματα Εβραίων που ζούσαν σαν Έλληνες και πολεμούσαν μαζί με τους Έλληνες. Αυτά που μας λέει όμως ο κάθε ναζιστόψυχος αμαθείς είναι μόνο τα σημεία στα οποία υπ΄ρχουν αναφορές για συγκρούσεις. και συγκρούσεις υπήρχαν, και συμμαχίες, και ειρήνη και πόλεμος. Έτσι ήταν η ζωή τότε στα Ελληνιστικά βασίλεια, εμφύλιοι συνεχώς.
    Χριστίνα, το να λες ότι όλοι οι Εβραίοι είναι ίδιοι, ένα κόμμα, είναι αν να λες ότι και οι Χριστιανοί όλοι μαζί είναι ένας λαός ενωμένος. Λάθος. Εβραίος ήταν ο Ντασέν που μίλησε τόσο άσχημα ενάντια στον Σαρόν. Εβραίος ήταν και ο Πίντερ που έβγαλε τον πιο σκληρό λόγο ενάντια στους άδικους πολέμους του Μπλερ και του Μπους.
    Έχουμε παρανοήσει και πιπιλάμε μία ίδια καραμέλα πως για όλα τα κακά της μοίρας μας ευθύνη έχουν οι Εβραίοι. Είναι η εύκολη απάντηση σε όλα τα στραβά και γι' αυτό την πιπιλάμε. Ο άνθρωπος από την φύση του έχει εγκέφαλο τεμπέλη. Μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό κάτω του 2% των ανθρώπων το χαρακτηρίζει η πίστη στη λογική και την έρευνα. Το 98% κάνει απλά παπαγαλία, επαναλαμβάνει λόγια άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τα δικά μου λόγια εδώ δεν μπορούν να βγάλουν το μίσος κάποιων για τους Εβραίους. Η προπαγάνδα ενάντια στους Εβραίους υπάρχει για αιώνες και είναι βασισμένη σε απάτες. Το μίσος για τους Εβραίους κύρια πηγή του έχει τις θρησκευτικές διαφορές. Δεν έγινα τυχαία Εβραιόφιλος. Όταν ξεκίνησα την μελέτη της ιστορίας τους συχνά και εγώ τους κατηγορούσα. Η δική μου μελέτη έφερε στα δικά μου μάτια μια άλλη ιστορία που δικαιώνει τους Εβραίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ 6 Σεπτεμβρίου 2010 7:56 μ.μ.
    Αβραάμ Λεβή
    Είσαι ο πρώτος εβραίος που θα φωνάξω αν χρειαστώ βοήθεια. Στο υπόσχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ότι πείς εσύ Γιώργο μας!

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητέ Γιώργο οταν οι θρησκείες εμπλέκονται σε μεγάλο βαθμό στην κοινωνικοπολιτική ζωή των ανθρώπων και του επιβάλλουν τρόπους συμπεριφοράς έναντι ανθρώπων, άλλων θρησκειών.Οταν εμπλέκονται και στην διακυβέρνηση κρατών τότε για μένα υπάρχει μεγάλο ποσοστό μαζικότητας στην΄δράση , αντίδραση , αποδοχή.
    Οσο για τους Χριστιανούς που λες ότι ειναι σα να λέμε ότι όλοι είναι ενωμένοι.Μα μη ξεχνάς ότι ο ένας από τους βασικούς τρόπους να διαλύσεις ένα κράτος είναι να χτυπήσεις την θρησκεία του...
    Ο Χριστιανισμός πέρασε και αυτός από τον φανατισμό και ίσως σε μερικά ακόμα κράτη να λειτουργεί σε ακραίες αντιδράσεις, όμως στο πλείστον δεν είναι εκδικητικός , δεν επιβάλλεται και πολλά άλλα τα οποία δεν είναι της παρούσης να συζητηθούν .Ισως κάπου άλλου κάποια άλλη στιγμή.
    Ομως δεν είσαι ο μόνος που τους γνώρισε απο κοντά ούτε ο μόνος που τους συζητησε και τους έξησε.
    Δεν φημίζονται πάντως για την δημοκρατικότητα τους και τον φιλελευθερισμό τους .Εν πάση περιπτώση είναι προσωπική άποψη και δεν σημαίνει κάτι περισσότερο για τον οποιονδήποτε.

    Οmadeon σ ευχαριστώ για την προτροπή αλλά έχω διαβάσει τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών απο διάφορους συγγραφείς ακόμα και απο αυτούς που αρνούνται την αυθεντικότητά τους και υποστηρίζουν ότι είναι μυθοπλασίες εναντίων των Εβραίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το θέμα δεν είναι η κατάργηση του Χριστιανισμού στην Ελλάδα, αλλά η αναβ'αθμισή του.
    Τα λεγόμενα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι πλαστά, όπως πλαστή είναι και η Χριστιανική Ιστορία των πρώτων αιώνων, πλαστή είναι και η δημιουργία του ενός Θεού από τον Μωυσή και πλαστά είναι πολλά άλλα.
    Γενικά, ο φανατισμός και η απολυτοσύνη οδηγεί ανθρώπους στην απάτη και την παρανομοία, ακόμα και στο έγκλημα, μόνο και μόνο για να στηρίξουν τις απόψεις τους.
    Η καρδιά της Ελλάδος, το πνεύμα και η δύναμη της Ελλάδος δεν έιναι καμία θρησκεία, καμία γλώσσα και καμία ράτσα. Είναι τα πανανθρώπινα ιδανικά του πολιτισμού, της λογικής, της επιστήμης, της νομοθεσίας, της τέχνης, της έρευνας. Τον Ελληνισμό, αντί για ένα μικροεθνικό, Χριστιανορθόδοξο κίνημα πρέπει να τον κάνουμε διεθνές και μεγάλο, υπερθρησκευτικό και υπερεθνικό, αν θέλουμε να έχουμε μέλλον.

    Σήμερα, οι Εβραίοι οι οποίοι σκέπτονται και ζουν σαν Έλληνες είναι πάρα πολλοί σε όλον το κόσμο, όπως πάρα πολλοί είναι και αυτοί οι οποίοι μιλούν Ελληνικά, έχουν Ελληνική καταγωγή, αλά σκέπτονται και ζουν σαν βάρβαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αγαπητοί φίλοι,

    Τι αξία μπορούν να έχουν τα λόγια κάποιου, όπως ο Σιδηρούντιος, που έχει δηλώσει σε εμένα και σε άλλους αναγνώστες, ότι είναι ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ αν όχι Σιωνιστής;
    Αυτό τα λέει όλα. Από εκεί και πέρα και να πει 2-3 σωστά πράγματα τα έχει από μόνος του ακυρώσει, όταν εμφανίζεται οπαδός της πιο μισάνθρωπης και ρατσιστικής ιδεολογίας μετά τον Ναζισμό.
    Οι Έλληνες πάντα πολεμούσαν με τους Εβραίους, ουδέποτε συμμάχησαν. Αυτά με τους εμφυλίους ότι πηραν δήθεν το μέρος κάποιων εναντίον άλλων Ελλήνων, εμένα κακά μου φαίνονται γιατί είναι γνωστό ότι πάντα υπέσκαπταν την ομόνοια των Ελλήνων.
    Αντίθετα η ιστορία, αρχαία και νεότερη, βρίθει από παραδείγματα ανθελληνικής τους συμπεριφοράς.
    Αυτά για τον Σιδηρούντιο και πολλά ήταν.

    Χριστίνα, την ίδια απορία με εσένα είχα σχετικά με το 0.2% που κυβερνά τον κόσμο.
    Για μένα δεν τίθεται ζήτημα απλά και μόνο ανθρώπινης ικανότητας και καπατσοσύνης τους. Υπάρχει και μεταφυσικό αίτιο, για όσους βεβαίως δεν έχουν βλάψει ανεπανόρθωτα το νου τους με την ορθολογιστική ακτινοβολία. Και αυτό το μεταφυσικό αίτιο λέγεται Διάβολος, ο μεγαλύτερος σύμμαχος τους, ο Μαμμωνάς, δηλαδή το χρήμα, όπως τους είπε και ο Ιησούς Χριστός "ο πατέρας σας ο Διάβολος, και εσείς οι υοί του ψεύδους".
    Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, όπως σου είπε ο Ομαδεόν, είναι η καλύτερη απόδειξη των σχεδίων τους και ας τα διαψεύδουν, και ας κατηγορούν όσους τα διαβάζουν ως δήθεν αμαθείς και ας παραπλανούν τον κόσμο ότι είναι πλαστά.
    Διότι η απόδειξη της εγκυρότητας τους βρίσκεται στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι πραγματοποιούνται στις μέρες μας και μάλιστα ακόμη και στις εκπληκτικές τους λεπτομέρειες120 χρόνια μετά την έκδοση τους.
    Ούτε είναι τυχαίο πως τα μεγαλύτερα πνεύματα της Δύσης από τον Κικέρωνα μέχρι τον Σαίξπηρ και τον Γκαίτε δεν είχαν να πουν τίποτα θετικό για αυτούς τους ανθρώπους. Και όλα αυτά, πριν ακόμη από τον Χριστιανισμό (Κικέρων)και πριν την εφεύρεση του νεοφανούς όρου "αντισημητισμός" που τον κολλάνε σε όποιον αντιδρά ή κριτικάρει τις άνομες μεθοδεύσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "Το θέμα δεν είναι η κατάργηση του Χριστιανισμού στην Ελλάδα, αλλά η αναβ'αθμισή του."

    Πεντηκοστιανε, η απο οποιαδηποτε αλλη Χριστιανικη σεχτα προερχεσαι,εμπαινε με την οπισθεν.Αυτα μας τα'παν κι αλλοι.
    Η Ελλαδα ειναι ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ, μακαρι να χτυπατε τον κ@@λο σας κατω για τα επομενα 200 χρονια.Παει και τελειωσε.
    Αντε τωρα να παιξεις βολους με τα υπολοιπα παιδακια του σιωνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τι τα θες, Γιώργο Σιδηρούντιε και απαντάς στην ισλαμο-ναζιστική γλίτσα;

    Δε βλέπεις ότι δεν έχουν καν τσίπα πάνω τους
    και τολμούν και πιάνουν στο στόμα τους τον Ιησού που
    1) ΉΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ
    και
    2) κήρυξε την ΑΓΑΠΗ και όχι το ΜΙΣΟΣ.

    Γιώργο μου, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια: Επειδή εσύ είσαι Ανθρωπος, δε σημαίνει ότι είναι Ανθρωποι και τα δίποδα. Τα τυφλά και παραμορφωμένα από το Μίσος, το Ψεμα και το Σκοτάδι που κουβαλάνε μέσα τους. Αλήθεια, δε θυμάσαι τον σχετικό μυθο του Αισώπου; Από τότε τα έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας, αλλά ποιός τους άκουγε...

    Galia
    (η πρώτη εκ των πολλών,
    αλλά χαίρομαι που γίναμε πολλές, κορίτσια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. "ισλαμο-ναζιστική γλίτσα";;;;
    --------------
    "Φιλ(η)" Galia (πρωτη ή τελευταια, δεν μας ενδιαφερει αυτο) και λοιπη αμαξοστοιχια σαγιανιμ, απλως κοιταξου στον καθρεφτη σου και θα δης την γλιτσα να τρεχη αφειδως και πλουσιοπαροχα ωστε να δυνασαι να πεταξης και αρκετη γλιτσα στους αλλους.
    ---
    http://exposemolesters.blogspot.com/

    Θερμους χαιρετισμους στο "σκυλολοϊ" σας.
    ----------

    @ Χριστινα,
    Καλως ορισες στο αποκλειστικο κατα Galia club μας.
    Της "ισλαμοναζιστικης γλιτσας". Μα καλα αυτοι οι ανθρωποι δεν μπορουν να αρθρωσουν εστω και μια λεξη χωρις να βαλουν το συνθετο μπαχαρικο "ισλαμο" η "ναζι" μεσα; Η ετσι νομιζουν οτι γινονται πιο πειστικοι;




    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Όλα και όλα, κλώνε "ομαδεον"

    Για πολλά μπορείς να με κατηγορήσεις,
    αλλά ποτέ για γλίτσα και λιπαρότητα!!!
    Όχι, ότι είχα ποτέ πρόβλημα αλλά... δεν έχεις ακούσει για τα καλλυντικά από λάσπη και φύκια και ευεργετικά ανόργανα στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα;
    Θαύματα κάνουν, για αυτό και τα έχουν σε όλα τα spa στην Ελλάδα. Και πωλούνται και για χρήση στο σπίτι. Με κορυφαία τη γνωστή μάρκα -μην κάνω διαφήμιση τώρα- ξέρεις ποια, αυτή τη φίρμα της οποίας το κατάστημα στο Covent Garden, πέφτει διαρκώς θύμα βανδαλισμού από κάτι (καλή ώρα...) ισλαμοναζί γλίτσες

    http://www.viciousbabushka.com/2010/08/london-ahava-shop-vandalizedagain.html?cid=6a010536b72a74970b0134867bc934970c

    Galia (η πρώτη-
    αλλά κορίτσια, πολυ χαίρομαι που γίναμε πολλές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Απελλή, συγνώμη, αλλά ούτε οι ίδιοι Εβραίοι γνωρίζουν καλά την ιστορία τους για κάποιες εποχές. Και εσύ έχεις άγνοια και ο περισσότερος κόσμος. Η Ελληνοεβραϊκή ιστορία από τον 2ο π.Χ εως τον 2ο μ.Χ είναι η ειδικότητά μου, και η Χριστιανική μέχρι τον 4ο, με ειδικές σπουδές 12 ετών. Ο αντισημιτισμός είναι γέννημα εκείνης της Ελληνορωμαϊκής εποχής, και λίγων αιώνων αργότερα, και έγινε διαχρονική καραμέλα. Οι Εβραίοι ήταν από τους λίγους που αρνήθηκαν να υποταχθούν και να γίνουν δούλοι Ελλήνων και Ρωμαίων, όπως έγιναν πολλοί άλλοι. Ζητούσαν πάντα ισονομία. Με τους Έλληνες και τους Ρωμαίους εκείνους που τους αναγνώριζαν ισότιμους, δεν είχαν προβλήματα. Το θέμα είναι τεράστιο και για το οποίο διαθέτω στοιχεία τα οποία θα σου πάρει καιρό να μελετήσεις. Η ανθρωπότητα έχει κάνει μεγάλα λάθη και για τους Εβραίους, και για τον Χριστιανισμό, και για ένα σωρό άλλα σοβαρά ζητήματα. Ούτε καν να ζούμε σε αρμονία με την φύση δεν έχουμε μάθει, ούτε καν πως να δημιουργήσουμε συνθήκες ειρήνης επι γης, ούτε σταθερές καν οικονομίες. Όλα αυτά διότι δεν μαθαίνουμε από την ιστορία. Είμαστε χιμπατζήδες που νομίζουν ότι είναι θεότητες.
    Γκάλια, ο Χριστός για τον οποίο μιλάς δεν υπήρξε. Άλλος ήταν ο ιστορικός Χριστός και άλλος ο πνευματικός Χριστός για τον οποίο εσύ μιλάς. Ο ιστορικός Ιησούς ήταν Εβραίος, αλλά ακραίος, άνθρωπος της επανάστασης, και σταυρώθηε από τους Ρωμαίους διότι τους πολέμησε με όπλα, όπως και τα αδέλφια του.

    Απελλή, είμαι Σιωνιστής διότι πιστεύω και ελπίζω στην ύπαρξη και ενίσχυση του Ισραήλ.

    Γκάλια, δεν υπάρχει ανάγκη εσύ κανένα να βρίζεις. Ξέρω πως σε εσένα έχουν διάφοροι πει πολύ άσχημες κουβέντες και ότι είναι δύσκολο να τα ακούς, αλλά εάν το ζητούμενο είναι ο διάλογος εδώ, ίσως κάποιοι μπορέσουν να ακούσουν και τη δική σου άποψη. Λυπάμαι που δεν μπορώ να διαβάζω και γράφω συνέχεια στο ιστολόγιο σχόλια, αλλά και άρθρα για το δικό μου και άλλα ιστολόγια. Μην χάνεις την υπομονή σου και να μην φοβάσε τίποτα.
    Και κανείς τίποτα να μην φοβάτε, παρα μόνο εάν λάθος είναι αυτά που πιστεύει. Ο μόνος λοιπόν φόβος μας πρέπει να είναι αν είμαστε σωστοί ή όχι, όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. βγήκε πάλι too large μύνημα. θα το ξαναστείλω σε δύο δόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ευτυχώς που το έκανα κοπι τελευτάια στιγμή, αν και τώρα τελευταία περνάνε και τα μεγάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μέρος Α
    Απελλή, συγνώμη, αλλά ούτε οι ίδιοι Εβραίοι γνωρίζουν καλά την ιστορία τους για κάποιες εποχές. Και εσύ έχεις άγνοια και ο περισσότερος κόσμος. Η Ελληνοεβραϊκή ιστορία από τον 2ο π.Χ εως τον 2ο μ.Χ είναι η ειδικότητά μου, και η Χριστιανική μέχρι τον 4ο, με ειδικές σπουδές 12 ετών. Ο αντισημιτισμός είναι γέννημα εκείνης της Ελληνορωμαϊκής εποχής, και λίγων αιώνων αργότερα, και έγινε διαχρονική καραμέλα. Οι Εβραίοι ήταν από τους λίγους που αρνήθηκαν να υποταχθούν και να γίνουν δούλοι Ελλήνων και Ρωμαίων, όπως έγιναν πολλοί άλλοι. Ζητούσαν πάντα ισονομία. Με τους Έλληνες και τους Ρωμαίους εκείνους που τους αναγνώριζαν ισότιμους, δεν είχαν προβλήματα. Το θέμα είναι τεράστιο και για το οποίο διαθέτω στοιχεία τα οποία θα σου πάρει καιρό να μελετήσεις. Η ανθρωπότητα έχει κάνει μεγάλα λάθη και για τους Εβραίους, και για τον Χριστιανισμό, και για ένα σωρό άλλα σοβαρά ζητήματα. Ούτε καν να ζούμε σε αρμονία με την φύση δεν έχουμε μάθει, ούτε καν πως να δημιουργήσουμε συνθήκες ειρήνης επι γης, ούτε σταθερές καν οικονομίες. Όλα αυτά διότι δεν μαθαίνουμε από την ιστορία. Είμαστε χιμπατζήδες που νομίζουν ότι είναι θεότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μέρος Β
    Γκάλια, ο Χριστός για τον οποίο μιλάς δεν υπήρξε. Άλλος ήταν ο ιστορικός Χριστός και άλλος ο πνευματικός Χριστός για τον οποίο εσύ μιλάς. Ο ιστορικός Ιησούς ήταν Εβραίος, αλλά ακραίος, άνθρωπος της επανάστασης, και σταυρώθηε από τους Ρωμαίους διότι τους πολέμησε με όπλα, όπως και τα αδέλφια του.

    Απελλή, είμαι Σιωνιστής διότι πιστεύω και ελπίζω στην ύπαρξη και ενίσχυση του Ισραήλ.

    Γκάλια, δεν υπάρχει ανάγκη εσύ κανένα να βρίζεις. Ξέρω πως σε εσένα έχουν διάφοροι πει πολύ άσχημες κουβέντες και ότι είναι δύσκολο να τα ακούς, αλλά εάν το ζητούμενο είναι ο διάλογος εδώ, ίσως κάποιοι μπορέσουν να ακούσουν και τη δική σου άποψη. Λυπάμαι που δεν μπορώ να διαβάζω και γράφω συνέχεια στο ιστολόγιο σχόλια, αλλά και άρθρα για το δικό μου και άλλα ιστολόγια. Μην χάνεις την υπομονή σου και να μην φοβάσε τίποτα.
    Και κανείς τίποτα να μην φοβάτε, παρα μόνο εάν λάθος είναι αυτά που πιστεύει. Ο μόνος λοιπόν φόβος μας πρέπει να είναι αν είμαστε σωστοί ή όχι, όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΘΕΟΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ''ΕΥΧΗ'' ΤΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΟΙ ''ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ'' ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ,ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ''ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ'' ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΑΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΙΔΗΡΟΥΝΤΙΕ ΜΑΣ ΤΑ'ΠΡΗΞΕΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΪΣΡΑΗΛ ΣΟΥ.ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΜΑΚΑΚΑ Ε ΜΑΚΑΚΑ.ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑ.ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αγαπητέ Ομαδεον χωρίς να θέλω να σε στεναχωρίσω, γιατί δεν αφορά εσένα αυτό ,δεν ανήκω σε κανένα club είτε κάποιοι θέλουν να με εντάξουν με την κριτική τους είτε όχι. Δεν έχω περγαμηνές, θέσεις είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο των Ελληνικών δρώμενων, δεν δουλεύω σε πρεσβείες ούτε σε προξενεία.
    Είμαι Ελληνίδα με νοιάζει η Ελλάδα ως έχει , γνωρίζω ότι απο όλους όσους κόπτονται γι αυτήν με τις μεγαλοστομίες τους, ελάχιστοι θα βάλουν πλάτη στα δύσκολα όπως λέμε στο χωρίο μου.Πέραν τούτου οι ταμπέλες δεν ανήκουν σε μένα και όποιος προσπαθήσει είτε έμμεσα είτε άμεσα να μου τις κολήσει με εύσχημους , ευγενικούς και άλλωτε όχι τρόπους , τους τις γυρίζω πίσω να τις κολήσει στο κούτελο τους για να καθρεφτίζονται..
    Είμαι της άποψης που λέει δεν πειράζω κανέναν όσο δεν με πειράζουν, δεν ενοχλώ όσο δεν με ενοχλούν και ακόμα και σε καβγά δεν μπαίνω πρώτη αλλά φροντίζω να ακολουθήσω , αν χρειαστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @ 1:49 π.μ

    >ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ''ΕΥΧΗ'' ΤΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ<

    Πού τα είδες αυτά γραμμένα; Μήπως πρέπει να ξαναδιαβάσεις την σχετική περικοπή του Ευαγγελίου;

    Απίστευτη αμάθεια και ανοησία βασιλεύει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πες τα Χριστίνα !!!! Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Είμαι η Galia και αφ ενός ξέχασα να υπογράψω το σχόλιο μου (8 Σεπτεμβρίου 2010 11:14 π.μ.) αφ εταίρου ήθελα να διευκρινήσω οτι ΔΕΝ Σταυρώσαμε τον Χριστό σας εμείς οι εβραίοι αλλά οι Ρωμαιοι.
    Πάψτε πια αυτόν τον ακατάσχετο αντισημητισμό.


    Ευυχαριστώ
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. "Απελλή, είμαι Σιωνιστής διότι πιστεύω και ελπίζω στην ύπαρξη και ενίσχυση του Ισραήλ"

    Εγώ το γνωρίζω ότι είσαι Σιωνιστής, ο μόνος ειλικρινής που το παραδέχεται εδώ μέσα και την ειλικρίνεια την εκτιμώ σε οποιοδήποτε άνθρωπο ασχέτως από τη διαφωνία σε επίπεδο ιδεών.
    Οι Galia, ΜΠΡΟΥΝΟ κλπ, νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν και να παριστάνουν τους αντικειμενικούς σχολιαστές, ενώ είναι Σιωνιστές επίσης, αλλά δίχως τη δική σου γενναιότητα στο να υποστηρίζουν τις ιδέες τους ως αυτό που είναι.

    Απορώ, πως έχεις ξεπεράσει το ασυμβίβαστο μεταξύ Ελληνισμού και Σιωνισμού; Όταν ο Σιωνισμός απεργάζεται αιώνες τώρα τον θάνατο του Ελληνισμού αρχαίου και χριστιανικού; Είναι ζήτημα αβυσσαλέας διαφοράς ιδεών μεταξύ τους, καθώς προβάλλουν και οι δυο με απαιτήσεις οικουμενικότητας. Δε γίνεται να στέκεις ταυτόχρονα σε δύο βάρκες Σιδηρούντιε. Και σε ότι αφορά την ύπαρξη του Ισραήλ καμία αντίρρηση αν αυτή συνάδει με τους όρους του Διεθνούς Δικαίου, όμως η ενίσχυση του, όπως αναφέρεις, με προβληματίζει γιατί αυτή αν υπάρξει θα γίνει σε βάρος όλων των υπολοίπων.
    Λες παρακάτω:
    "Γκάλια, ο Χριστός για τον οποίο μιλάς δεν υπήρξε. Άλλος ήταν ο ιστορικός Χριστός και άλλος ο πνευματικός Χριστός για τον οποίο εσύ μιλάς. Ο ιστορικός Ιησούς ήταν Εβραίος, αλλά ακραίος, άνθρωπος της επανάστασης, και σταυρώθηε από τους Ρωμαίους διότι τους πολέμησε με όπλα, όπως και τα αδέλφια του"

    Έστω με τον κομψό και με τον έμμεσο τρόπο που το κάνεις, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι πολεμάς τον Χριστό. Ξεγελιέσαι Σιδηρούντιε με θεωρίες και φιλοσοφίες ψυχοφθόρες που θα σε οδηγήσουν σε κακό τέλος(ηθικό εννοώ και ψυχικό).
    Δε μπορείς να γνωρίζεις τι έγινε πριν 2.000 χρόνια, όταν δεν ήσουν παρά η υποψία ενός σπερματοζωάριου στους σάκους ένός προ-προ-πρόγονού σου.
    Μήπως ο μαθητής Ιωάννης και ο Ματθαίος δεν υπήρξαν ιστορικά; Υπήρξαν βεβαίως!
    Διάβασε λοιπόν τι γράφει για τον Χριστό Λόγο ο μαθητής του ο Ιωάννης: "Ον εωράκαμεν.." Είναι αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας της αλήθειας ο Ιωάννης, όταν λέει ότι φάγαμε μαζί του, κοιμηθήκαμε δίπλα του, περπατήσαμε μαζί του, μας μίλησε, μας δίδαξε. Μιλάει για έναν Χριστό της Αγάπης και της συγχώρεσης και όχι για έναν βίαιο αντάρτη όπως τον παρουσιάζεις, αν και η δική του η ειρηνική και πνευματική "Επανάσταση" υπήρξε αμίμητη και ακαταμάχητη στους αιώνες των αιώνων.
    Μη συκοφαντείς λοιπόν τον Χριστό για να αποσείσεις τις ευθύνες του θανάτου του από τους Εβραίους και να τις ρίξεις στους Ρωμαίους. Διότι το αντίθετο-που είναι και αληθινό- έκανε ο Μελ Γκίμπσον στα "Πάθη" και τον έφαγε το μαύρο φίδι.

    Τέλος σε σχέση με αυτό:

    προς 8 Σεπτεμβρίου 2010 11:14 π.μ.

    "Πού τα είδες αυτά γραμμένα; Μήπως πρέπει να ξαναδιαβάσεις την σχετική περικοπή του Ευαγγελίου;"

    Έχεις δίκιο γιατί ο προηγούμενος φίλος έκανε ένα λάθος. Αυτό δεν το είπε ο Χριστός στους Εβραίους, αλλά ο Πιλάτος, όταν μετέφερε την ευθύνη για το αθώο αίμα του Ιησού στους Εβραίους και ένιψε τα χέρια του. Αυτοί του απάντησαν "μη σε μέλλει, το αίμα του ας βαρύνει το κεφάλι μας και τα κεφάλια των παιδιών μας".
    Δηλαδή αυτοκαταράστηκαν!
    Το ευαγγέλιο αυτά λέει, τσέκαρε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εκτός απο Δήμαρχος μας προέκυψε και ιστορικός ο Σιδηρούντιος. Βρε τι πάθαμε.
    Τα βότσαλα ρε Γιώργο μας, τα βότσαλα και τα κοχύλια να προσέχεις μην στα κλέψουν οι Χουβεριανοι η και οι Γερμανοριζοι.
    Και κάνε υπομονή γιατί όπου νάναι θα σε βγάλουν απ το ίδρυμα.
    Πας καλύτερα λενε οι κύριοι με τις άσπρες μπλούζες.



    Galia
    (η αυθεντικότατη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Απελλή, έχω περάσει σε μοναστήρια και προσευχές πολύ χρόνο από τη ζωή μου, και ξενίνησα την έρευνά μου στην ιστορία με μόνο σκοπό να βοηθήσω την εκκλησία. Στην πορεία άλλα βρήκα. Ο μόνος που έγραψε Ευαγγέλιο από τους Αποστόλους στα σίγουρα ήταν ο Ματθαίος. Ιωάννηδες υπήρχαν δύο. Τα ερωτήματά σου θέλουν πολύ ώρα να απαντηθούν. Να βρεθούμε από κοντά. Μέχρι τότε αγόρασε μία Καινή Διαθήκη ακαδημαϊκής έκδοσης Νεστλέ Άλαντ, και ξεκίνησε από την μελέτη των υποσημειώσεών της για τα χειρόγραφα αρχαία αντίγραφα των Ευαγγελίων. Ψάξε και το διαδύκτιο. Αυτό που έχουμε σήμερα ως Καινή Διαθήκη δεν το είχαν οι Χριστιανοί των πρώτων αιώνων.

    Το ότι ο Ελληνισμός και ο Εβραϊσμός ειναι εχθρικοί μεταξύ τους δεν είναι πόρισμα μέσα από την μελέτη της ιστορίας, αλλά ιδέες Γερμανών ακαδημαϊκών επι το πλείστον, και άλλων Χριστιανών, από τους οποίους μάθαμε ιστορία και εμείς και οι Εβραίοι. Με άλλα λόγια, δεν μάθαμε ιστορία κατευθείαν μέσα από τις αρχαίες πηγές, αλλά μάθαμε μέσα από τα λόγια άλλων. Εμείς και οι Εβραίοι βλέπεις για καιρό δεν είχαμε δικά μας Πανεπιστήμια και δικά μας κράτη, και τρέχαμε σε ξένους δασκάλους, οι οποίοι τελικά μας έβγαλαν τα μάτια με τις μπαρούφες τους.
    Δεν πολεμάω ούτε τον ιστορικό ούτε τον πνευματικό Χριστό. Ο πνευματικός Χριστός είναι ο τέλειος άνθρωπος που συνδιάζει όλα τα καλά πολλών αρχαίων φιλοσοφιών. Ο ιστορικός Χριστός ήταν ένας ηγέτης ενός αδικημένου λαού που η άκρατη φορολόγηση από το παπαδικό και πολιτικό κατεστημένο της εποχής εκείνης τον οδήγησε στην ένοπλη επανάσταση.
    Τα ευαγγέλια έχουν μαγηρευθεί και αλλάξει πολύ μέσα στους πρώτους αιώνες. Αξία έχουν περισσότερη μυθιστορηματική και λιγότερο ιστορική. Περιέχουν ιστορικά ψίγματα, όπως το πούλησε τα ρούχα σου και αγόρασε όπλα, έφτιαξε πολεμικό όπλο ο ίδιος με το οποίο πολέμησε εντός του Ναού, έπεσαν νεκροί μπροστά στο απόστολο αυτοί που αρνήθηκαν να δώσουν όλα τους τα χρήματα, έφαγαν ξύλο αυτοί που δεν σεβάστηκαν την ομιλία του άλλου Αποστόλου, σκύλα η Ελληνίδα που πήγε για ίαση το παιδί της, δεν ήρθα να φέρω ειρήνη αλλά μάχαιρα, και αρκετά άλλα.
    Η ιστορία της εποχής εκείνης βρίσκεται μέσα στην μελέτη των Πατέρων, ειδικά των πρώτων αιώνων, αλλά και άλλων αρχαίων πηγών. Εκεί ο Χριστιανός αν μελετήσει χάνει το νου του με την φρίκη και την βία της εποχής.
    Ο Χριστός της Αγάπης είναι δημιούργημα των Ευαγγελίων. Τα δε Ευαγγέλια είναι επι το πλείστον έργα ανθρώπων που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους επαναστάτες Χριστιανούς, και να μετατρέψουν την αρνητική γνώμη για τους Χριστιανούς που είχε το Ελληνορωμαϊκό κατεστημένο. Οι διωγμοί ενάντια σε Χριστιανούς έγιναν διότι υπήρχε πόλεμος για αρκετά χρόνια.
    Ψευδογκάλια, και ποιός σου είπε ότι δεν είμαι μέσα σε ίδρυμα και παλαβός; Δεν βλέπεις που σου μιλάω; Θα το έκανε αυτό ένας λογικός άνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γιώργο μου μην ανυσηχής.
    Όπως σου είπα οι κύριοι με τις άσπρες μπλούζες θα υπογράψουν σύντομα το εξητήριο σου.
    Θα πας κατευθείαν για ολιγοήμερες διακοπές στο Τέλ-Αβίβ και ο Άβικγκορ Λίμπερμαν θα σε φιλοξενήσει στην έπαυλη του.
    Θα σου δωρήση και ένα χρυσοπίκιλτο αντίτυπο της Αγίας Γραφής εκδοσεως
    "Νεστλέ Γάλα εβαπορέ Νουνού".




    Galia
    (η αυθεντικότατη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @ 8 Σεπτεμβρίου 2010 2:34 μ.μ.

    1) Η ορθή γραφή είναι "αφ'ετέρου" και όχι "αφ εταιρου"

    2) Η λέξη "Χριστός" είναι η μετάφραση της εβραϊκής λέξης για τον Μεσσία. Οπότε όποιος αποκαλεί Χριστό τον Ιησού, σημαίνει ότι τον δέχεται ως Μεσσία, επομένως είναι Χριστιανός. Οπότε, το να γράφεις τον "Χριστό ΣΑΣ" είναι αυτο-ακύρωση

    3) Η ορθή γραφή είναι "αντι-σημιτισμός" και όχι "αντισημητισμος" όπως εσύ γράφεις.

    Επίσης, να ξαναπώ ότι εγώ σχολιάζω για τις διαστρεβλώσεις και τις συκοφαντίες κατά του Ισραήλ. Και μόνο! Οπότε τη λέξη "αντι-σημιτισμός" την έχω χρησιμοποιήσει μόνο ως "η δαιμονοποίηση του Ισραήλ είναι η νέα μορφή του αντι-σημιτισμού". Κατά τ' άλλα, ποτέ δεν έχω κατηγορήσει κανέναν για αντι-σημιτισμό.

    Από τα παραπάνω συμπεραίνω ότι όσο και να θες να με αντιγράψεις, αλλά δεν μπορείς.
    -------------------------


    Γιώργο,
    Σε ευχαριστώ!
    Χάνεις τον χρόνο σου, πάνε τη συζήτηση εκτός θέματος για να την ακυρώσουν.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. "Χάνεις τον χρόνο σου, πάνε τη συζήτηση εκτός θέματος για να την ακυρώσουν."

    Μπα, σοβαρα;Και ποιο ειναι το θεμα της συζητησης;Ο κωλοσιωνισμος σας;Χεστηκαμε πατοκορφα για τον κωλοσιωνισμο σας.Αυτο ελλειπε να ασχολουμαστε και με εισαγομενα σκουπιδια.Δεν μας φτανουν τα δικα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ψευδογκάλια, και η Ορθόδοξη Εκκλησία και η Καθολική και οι Προτεστάντες αναγνωρίζουν την έκδοση των ακαδημαϊκών Νεστλέ και Άλαντ ως την καλύτερη της Καινής Διαθήκης. Εσύ μήπως μελετάς μόνο το Κοράνιο; Πάντως ένα σου λέω, για να τα βάζεις με ένα παλαβό όπως εμένα ούτε εσύ είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Το ερώτημα ειναι:
    Ποιός αντιγράφει ποιόν;



    Galia
    (η αυθεντικότατη)

    Κι αυτή η εμμονή σου με την ωρθωγραφοία ρε παιδάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Και πάλι σε βρίσκω λίγη,
    αγαπητή κλώνε Galia:
    Είσαι ανίκανη ακόμα και να αντιληφθείς ποιό είναι το θέμα. Το ευρύτερο, λοιπόν, θέμα- η μητέρα όλων των θεμάτων-
    είναι η παθογένειά μας ως κοινωνία. Μια παθογένεια που συντίθεται από "μικρές" ατομικές παθογένειες.
    Για παράδειγμα, η δική σου άρνηση και η διαστρέβλωση της αλήθειας. "Ποιος αντιγράφει ποιόν;" αναρωτιέσαι. Ενώ η απάντηση είναι απλή. Αντιγράφεις εμένα, διότι υπογράφω ως "Galia" εδώ και έναν χρόνο περίπου.
    Και με εσένα ως ψηφίδα, διαμορφώνεται η γενική άρνηση του να αναγνωρίσουμε σε κάποιον ότι είναι ειδικός σε έναν τομέα: Ο Γιώργος είναι ιστορικός με εξαιρετικές μεταπτυχιακές σπουδές και εξειδίκευση σε συγκεκριμένες περιόδους.
    Οπότε σίγουρα ξέρει περισσότερα από εμάς. Αντί να "εκμεταλλευτούμε" την προθυμία του να μας απαντά και να του ζητάμε διευκρινήσεις ή παραπομπές σε πρωτογενείς πηγές, διαπιστώνω με θλίψη ότι αρχίζουν κάποιοι να κάνουν "μάθημα" στο Γιώργο.
    Και όταν τους φέρνει αντιμέτωπους με την βλακώδη άγνοιά τους, αρχίζουν οι ειρωνίες και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί.
    Λες και με τις προσβολές σας, θα χάσει ο Γιώργος τις γνώσεις και τους τίτλους σπουδών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Και η ίδια ακριβώς αντιμετώπιση,
    γίνεται σε όλα τα επίπεδα στην Ελλάδα. Ολοκληρωτική έλλειψη αυτο-λογοκρισίας και αξιοπρέπειας: Όλοι έχουν γνώμη και άποψη για όλα
    και όποιοι ξέρουν παραπάνω εξοστρακίζονται και χλευάζονται. Μην τυχόν χαλάσουν την πιάτσα. Καταντήσαμε ένας λαός διεστραμμένων, μικρόψυχων, κακόβουλων και ρουφιάνων.
    Και φυσικά, ποτέ δεν φταίμε εμείς. Εμείς που δήθεν είμαστε ελληναράδες, έχουμε πάρει διαζύγιο από το "Γνώθι Σαυτόν".
    Και πάντα υπάρχει άλλος φταίχτης και υπαίτιος για τη δική μας κατάντια: Οι Σιωνιστές, οι Εβραίοι, οι ανδρομεδιανοί, ο κακός μας ο καιρός...
    Και για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Όπως είπε -και ξαναείπε (αυτοπροδιδόμενος)- κάποιος:
    άδεια βαρέλια που θορυβωδώς κατρακυλάνε σε κατηφόρες... σκιαγραφώντας τον δικό του λακανικό καθρέφτη και τη δική του μικρή παθογένεια...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Σιδηρούντιε,

    Καθώς διαβάζω άδικα πήγαν και τα μοναστήρια και οι προσευχές.
    Μετά από όλα αυτά κατέληξες λοιπόν σε αυτά που μου γράφεις;
    Σαν έμπορος θα ήσουν κακός, αφού πωλησες τα ακριβά και πολύτιμα για να αγοράσεις τα φθηνά και ασήμαντα. Αυτό σημαίνει ότι εσύ τουλάχιστον δεν είσαι Εβραίος, αφού αυτοί ξέρουν καλά το συμφέρον και το όφελος τους.
    Προσωπική μου άποψη είναι, πως είσαι παραπλανημένος. Έχεις όμως μια ελπίδα γιατί είσαι μάλλον καλοπροαίρετος και δεν έχεις χαλάσει στο βαθμό του Μπρούνου και της Γκαλία.
    Γιατί να προτιμήσω την Καινή Διαθήκη της Νεστλέ και να μην πάω κατευθείαν στο πρωτότυπο, στην ελληνικότατη Καινή Διαθήκη πάνω στην οποία βασίστηκαν οι μεταφράσεις όλων των επι γης Καινών Διαθηκών;
    Αν υποθέσουμε για παράδειγμα ότι ήθελες να μάθεις ελληνικά, θα προτιμούσες να μαθητεύσεις σε έναν Σουηδό που γνωρίζει ελληνικά ή θα πήγαινες κατευθείαν σε έναν καλό Έλληνα δάσκαλο;
    Και αν τα Ευαγγέλια όπως λες είναι πειραγμένα-πράγμα που αμφισβητώ και μόνο η δική σου "σχολή" του αναθεωρητισμού το υποστηρίζει-τότε, γιατί η Καινή Διαθήκη της Νεστλέ δεν είναι και αυτή πειραγμένη αφού έχει σίγουρα βασιστεί στο ελληνικό πρωτότυπο; Αυτά που λες δε στέκουν και με δυσκολία μπορούν να γίνουν αποδεκτά από ένα λογικό αναγνώστη.
    Και όσα λες για την πλαστή ιστορία που δήθεν γνωρίσαμε από τους Γερμανούς ανήκουν επίσης στη σφαίρα της παραδοξολογίας. Δεν έγραψαν οι Γερμανοί την Ιστορία ακόμη και αν προσπάθησαν να την ανασκευάσουν, αλλά την έγραψαν ο Ηρόδοτος, ο Ξενοφώντας, ο Θουκυδίδης, ο Πολύβιος, ο Τιμαίος κλπ. Τι να τους κάνουμε τους Γερμανούς; Να πάμε δηλαδή στην Ομόνοια μέσω Λαμίας; Με τόσες αρχαίες δικές μας πηγές στις Βιβλιοθήκες και τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε μόνοι μας την ιστορική γνώση, πριν καν οι άλλοι ξεκινήσουν να έχουν ιστορία, ο ισχυρισμός σου είναι επειικώς ευτράπελος.
    Αν κατάλαβα καλά ισχυρίζεσαι ότι ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής είναι ανύπαρκτος και το Ευαγγέλιο ενός αυτόπτη μάρτυρα της παρουσίας και του βίου του Ιησού, όπως ήταν εκείνος, είναι επίσης πλαστό. Δέχεσαι όμως τον Ματθαίο που και εκείνος λέει τα ίδια για τον Ιησού Χριστό όπως και ο Ιωάννης.
    Μετά από όλα αυτά σταματώ κάπου εδώ. Δεν έχει νόημα, πραγματικά δεν έχει. Πελαγοδρομούμε.
    Μαζί μου δεν έχεις καμμία τύχη. Μετά την περιπλάνηση μου ως νέος σε χίλιες δυο φιλοσοφίες και ρεύματα, από τον Καστανέτα μέχρι τους Σούφι, τον Ράμα, τον Βούδα, το Αι Τσίνγκ και το Ταό, η ψυχή μου είναι πολύ στέρια πλέον για να μπορέσουν να εισχωρήσουν σε αυτήν οι όποιες αστείες αμφιβολίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 9 Σεπτεμβρίου 2010 12:16 μ.μ.

    Βεεεεβαια, ολοι ζηλευουμε τις γνωσεις του Σιδηρουντιου για αυτο και τον κοντραρουμε.
    Αληθεια εκτος απο δημαρχος και γιατρος ειναι και ιστορικος;Ε τοτε να τον σεβομαστε βρε παιδακι μου.
    ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αγαπητέ Απελλή, δεν μπήκες στον κόπο να ψάξεις καν. Η μελέτη των χειρογάφων μέσα στα οποία σώζονται κείμενα της Καινής Διαθήκης είναι ολόκληρη επιστήμη, στην οποία έχουν αφιερώσει την ζωή τους εκατοντάδες επιστήμονες ανα τους αιώνες, σε όλο τον κόσμο. Βρες έναν άνθρωπο που ασχολείτε με Παλαιογραφία, και έχει σπουδές σε αυτήν να σου εξηγήσει. Μπες στον κόπο να δώσεις μερικούς μόνο μήνες από τη ζωή σου για να ερευνήσεις την Αγία Γραφή μέσα από μελέτη και όχι μέσα από παπαγαλία. Από εδώ αν θέλεις εύκολο να ξεκινήσεις http://el.wikipedia.org/wiki/Καινή_Διαθήκη#.CE.97_.CE.B4.CE.B9.CE.B1.CE.BC.CF.8C.CF.81.CF.86.CF.89.CF.83.CE.B7_.CF.84.CE.BF.CF.85_.CE.9A.CE.B1.CE.BD.CF.8C.CE.BD.CE.B1_.CF.84.CE.B7.CF.82_.CE.9A.CE.B1.CE.B9.CE.BD.CE.AE.CF.82_.CE.94.CE.B9.CE.B1.CE.B8.CE.AE.CE.BA.CE.B7.CF.82
    Από το παραπάνω πάρε βιβλιογραφία και θα τα βρεις στην Εθνική Βιβλιοθήκη και τη Γεννάδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. αυτή είναι η παραπομπή http://el.wikipedia.org/wiki/Καινή_Διαθήκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μπράβο Γιώργο μας.
    Έδωσες στον ΑΠΕΛΛΗ γερό μαθημα και κατάλαβε. Του υπέδειξες μάλιστα και την Wikipedia σαν αρχή για να ξεκινήσει το ψάξιμο.
    Μπράβο και πάλι.
    Συνέχισε απτόητος την διδασκαλία σου.



    Galia
    (η αυθεντικότατη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Και θέλεις να του δώσω αφού είναι παντελώς άσχετος με το θέμα;
    Εσύ συνέχισε όπως πας, και η κορανιποίησή σου είναι ζήτημα ετών. Η Καινή Διαθήκη είναι έργο πολλών συγραφέων οι οποίοι, εκτός του Ματθαίου, ποτέ δεν είδαν τον Χριστό. Και του Ματθαίου ακόμα το ευαγγέλιο που έχουμε σήμερα περιέχει ψίγματα μόνο του αυθεντικού ευγγελίου. Ο Χριστός ούτε αναστήθηκε, ούτε παρθένος ήταν η μάνα, ούτε Θεός ήταν. Με τις μαγίες στις οποίες πιστεύετε έφτασε ο Ελληνισμός σήμερα στο χείλος του γκραιμού. Ανάψτε κεριά, κάψτε λιβάνια, δείτε του αγγέλους και διαβόλους σας, μουρμουρίστε τις μαγικές προσευχές, πάρτε μέρος στις μαγικές σας τελετές, και ζήστε στο σκοτάδι που εσείς διαλέξατε με τις φοβίες σας. Μία είναι η διαφορά του Έλληνα με τον βάρβαρο. Ο Έλληνας πιστεύει στη λογική, και ο βάρβαρος στην μεταφυσική. Μεταφυσικά είναι τα Χριστιανικά σας, και βαρβαρική η Ελλάδα που εσείς έχετε. Παπαδοθύματα παπαγαλικά, άντε να βρείτε κανένα Εβραίο να κάψετε να βγάλετε το άχτι σας για την δική σας ανικανότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΣΙΔΗΡΟΥΝΤΙΕ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΒΑΜΒΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Νάτος ο φωστήρας μας!
    Είδατε πως βγήκε δειλά-δειλά και μας είπε τα κάλαντα; Τον πήρε μερικές ημέρες λόγω δυσκοιλιότητας αλλά τόπε.
    Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι.
    Και ο Γ. Σιδηρούντιος μας το δήλωσε ξεκάθαρα.

    Εχθρός του Χριστιανισμού και Σιωνιστής.
    Μα μπορούσε να μην πάνε αγκαζέ αυτά τα δυό;

    Τα χαιρετίσματα στον sterg και εμείς πιστεύουμε στην λογική ΣΟΥ.

    Γιώργαρε είσαι Θεός!
    Ανοίγεις νέα Θρησκεία.
    Σιδηρουντιανισμός!!





    Galia
    (η αυθεντικότατη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αγαπητή μου Ψευδογκάλια, και τώρα που έγινες δική μου και με λατρεύεις ως θεό, πούλησε ότι έχεις και αγόρασε ότι θα σου πώ από την Αρχαία Ελληνική και Χριστιανική Γραμματεία.

    - Του Βάμβα είναι μετάφραση της μετάφρασης μίας άλλης μετάφρασης. Εάν κάποιος θέλει να μάθει πρέπει να ψάξει από ποιά αρχαία χειρόγραφα έχουμε ότι έχουμε σήμερα. Κώδικας Αλεξανδρινός, Κώδικας Σιναϊτικος, κομμάτια από πάπυρους και καλή αρχή. Όλα υπάρχουν σε κριτικές εκδόσεις, και τα πρωτότυπα μπορεί κανείς να τα δει στις βιβλιοθήκες και τα μουσεία όλου του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.