21/9/10

Ο Παπανδρέου ασύμμετρη απειλή για την Πατρίδα


Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Στους 11 μήνες που πέρασαν η πόλη εμφανίζει ήδη σημάδια κατάρρευσης.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο πάλαι ποτέ τροπαιούχος της «Ε.Ο. 17 Ν.», έφυγε ξεφυσώντας με ανακούφιση από το ανατιναγμένο γραφείο του κι άφησε πίσω του την Καμπούλ που ονείδιζε ή, αν προτιμάτε, το Μογκαντίσου της Ομόνοιας, την Λαχώρη της Στουρνάρη και την Τόρα Μπόρα του Αγίου Παντελεήμονα, ο οποίος «ελεεί» τους πάντες στη γειτονιά του, πλην των Ελλήνων.

Μόλις πέσει ο ήλιος στην κεντρικότερη πλατεία της πρωτεύουσας των «αντεξουσιαστών» νεοφιλελεύθερων σοσιαλιστών, εκεί μπροστά στις σκάλες του μετρό, ανάμεσα στην Αθηνάς και την Σταδίου, μαζεύεται ένα κοπάδι από μαύρους και περιμένει τους πελάτες. Συρρέουν γύρω τους σερνάμενα ναυάγια, σκελετωμένα αγόρια, κορίτσια που τρεκλίζουν, αφού έχουν κλέψει, ζητιανέψει, εκπορνευτεί σε καθάρματα για 10 – 20 Ευρώ ή έχουν δείρει την μάνα τους για να της πάρουν τα ψιχία που απέμειναν από την σύνταξη που «δάγκωσε» η Μαύρη Κομπανία του Μνημονίου. Ραγισμένες ψυχές, μικρές τραγωδίες ενός ακήρυχτου πολέμου.

Γεμίζει η πλατεία από ανθρώπινα ερείπια.

Το νταραβέρι γίνεται φάτσα κάρτα, χωρίς συνωμοτικούς κανόνες, προσχήματα.
Την προηγούμενη βδομάδα είχε εμφανιστεί μια παρέα από πιτσιρίκια, δεν θα ήταν πάνω από 15 χρονών, για να ψωνίσουν κι αυτά ηρωΐνη. Το σκυλολόϊ των πρεζέμπορων, σομαλοί, νιγηριανοί κι ότι στο κέρατο θέλετε, έρχεται μαζεύει το χρήμα κι ύστερα σκορπίζουν. Κάποιοι από αυτούς ή σαν αυτούς, έχουν κι άλλες δραστηριότητες: νταβαντζήδες στις συμπατριώτισσες τους, που δίνουν στην πορνεία το «πολυπολιτισμικό» χρώμα που τόσο αρέσει σε ορισμένους. Μου ‘λεγε φίλη νοσηλεύτρια σε σχετικό με το άθλημα δημόσιο νοσοκομείο, ότι πολλές από αυτές τις δύστυχες έχουν ηπατίτιδα, άλλες AIDS κι ορισμένες και τα δύο.

Οι άλλες «πουτάνες» οι δημοσιογραφικές και βαριά «προοδευτικές», των συγκροτημάτων, μπορούν να λένε ότι θέλουν, να βαφτίζουν τους λαθρομετανάστες «παράτυπους μετανάστες», για να μην στάξει η ουρά του ψωριάρη γάϊδαρου της πολιτικής ορθότητας, η αλήθεια όμως είναι απλή και βρωμάει σαν σκατά σκύλου στην σόλα του παπουτσιού μας.
Η πρέζα καλπάζει και με το δρεπάνι της θερίζει.

Η συμμετοχή των αλλοδαπών στην εισαγωγή και διακίνηση της είναι μεγάλη. Το ‘χουμε ξαναπεί: όποιος θέλει να μάθει την πραγματική και μεγάλη συμμετοχή των αλλοδαπών στην βαριά, σκληρή εγκληματικότητα, όπως εμπόριο ναρκωτικών, σωματεμπορία, ληστείες, συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις κλπ, ας πάει στα Τριμελή Εφετεία Κακουργημάτων και να διαβάσει τα ονόματα των κατηγορουμένων στα εκθέματα. Εκεί θα καταπιούν τη γλώσσα τους όλες οι κολωνακιώτισσες ιέρειες της πολυπολιτισμικότητας και της παγκόσμιας αδερφοσύνης. Κοπιάστε Αλεξάνδρας και Λουκάρεως, στο Εφετείο Αθηνών, για να μάθετε την αλήθεια.

Στην χώρα μας, που έχει αποκτήσει την φήμη ξέφραγου κι ελαστικού μπουρδέλου, έχουν συρρεύσει λογής – λογής καθάρματα που σπρώχνουν άσπρη, γυναίκες, όπλα, ελέγχουν συμμορίες και πιάτσες ζητιάνων. Η πιο «αθώα» εκδοχή εγκληματικότητας, οι μαύροι που απλώνουν την πραμάτεια τους, όπου βρουν, μπροστά από μαγαζιά νομοταγών πολιτών, σε κεντρικούς δρόμους, πεζόδρομους και πλατείες, δεν είναι παρά η λιανική της Μαφίας. Οι ξέκωλες υπουργικοί σύμβουλοι και οι επαγγελματίες των ποικιλώνυμων ΜΚΟ, που αρμέγουν χρήμα και πέτσινο κύρος, μπορεί να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα των τύπων αυτών, όμως όπως και να το βαφτίσουν, αυτοί είναι οι λιανοπωλητές των μαϊμούδων που κατασκευάζει κι εμπορεύεται η ιταλική Μαφία.

Διαβάστε ή δείτε τα «Γόμορρα» για να μάθετε. Κι όπως είπε σωστά ο Αντώνης, το ΣΔΟΕ ξέρει πολύ καλά να κάνει ντου στα νόμιμα μαγαζιά και να ξεσκίζει τους Έλληνες εμπόρους αλλά κάνει μόκο για το αίσχος του παραεμπορίου που ευτελίζει την εικόνα των πόλεων μας, πλήττει τους νομοταγείς επιχειρηματίες, κι αποτελεί ανοχή στην λαθρεμπορία και στην φοροδιαφυγή. Αυτή όμως είναι η πιο ελαφρά εγκληματικότητα, που παρουσιάζει μεν εικόνα αφρικανικής ζωοπανήγυρις σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα αλλά τα άλλα είναι τα σοβαρότερα.

Η πρέζα είναι η γενεσιουργός αιτία ολόκληρου φάσματος εγκλημάτων. Η λεγόμενη παράγωγη εγκληματικότητα, ξεκινάει από την ανάγκη του χρήστη για χρήματα για να βρει την δόση του και δημιουργεί κλοπές, ληστείες, πορνεία κι ατέλειωτα δράματα, οικογένειες που γίνονται θρύψαλλα. Τώρα δε μέσα στην δίνη της κρίσης, με την ανεργία να χτυπάει κόκκινο και τον κοινωνικό δαρβινισμό να γίνεται καθεστηκυία συμπεριφορά, όπου ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, οι οικογένειες πολλών χρηστών βουτάνε πια βαθιά στην άβυσσο της μνημονιακής Ελλάδας.

Ο πρεζάκιας δεν έχει μπέσα και φρένο, γιατί η «παραμύθα» μαζί με τις φλέβες του ‘χει κάψει κι όλες τις ασφάλειες. Πουλάει τις ηλεκτρικές συσκευές της οικογένειας, κλέβει τον αδερφό του, δέρνει την μάνα του ή τον γέρο πατέρα του για να του κλέψει την σύνταξη, κάνει πεζοδρόμιο, κλέβει τσάντες σέρνοντας γριές πίσω από το κλεμμένο μηχανάκι του κι ύστερα πάει στα υγιέστατα αδέρφια μας από την Αφρική για να «ψωνίσει». Μοιράζεται σύρριγγες με τους κολλητούς του και μαζί με την σύρριγγα κονομάει ΑIDS, ηπατίτιδα κι ότι άλλο θέλεις.
Ο πρεζάκιας όμως, αδέρφια, είναι άνθρωπος. Άρρωστος άνθρωπος. Κι είναι ο γιος, ο αδερφός, ο διπλανός σου.

Όλοι αυτοί οι πρεζέμποροι και νταβαντζήδες, οι δουλέμποροι και οι αρχηγοί συμμοριών από επαίτες, κατά κανόνα έρχονται μέσω Τουρκίας. Τους σπρώχνει μια συμμορία της οποία μέλη είναι η κυβέρνηση, ο Τουρκικός Στρατός, η Στρατοχωροφυλακή, η Αστυνομία, το Λιμενικό της Τουρκίας και ο υπόκοσμος, ο οποίος στην Τουρκία αποτελεί παρακράτος, προέκταση των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΜΙΤ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου με ιταμό θράσσος είπε στην ΔΕΘ, σε μια ερώτηση για τα πανηγύρια, ότι και η Τουρκία υποφέρει από την παράνομη μετανάστευση! Η Τουρκία αδέρφια χρησιμοποιεί την λαθρομετανάστευση ως όπλο εναντίον της χώρας μας. Καταπονεί τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τα Σώματα Ασφαλείας, προκαλεί οικονομική αιμορραγία, βάλλει τον κοινωνικό ιστό μας και ταυτόχρονα οι μεμέτηδες πολιτικοί, στρατιωτικοί, χωροφύλακες και οι συμμορίες κονομάνε χοντρά λεφτά. Η Τουρκία είναι κράτος – δουλέμπορος. Τελεία και παύλα.

Όταν άρχισα να καταλαβαίνω τον κόσμο και μέχρι τα πρώτα χρόνια της μάχιμης δικηγορίας είχα απόψεις απόλυτες. Έλεγα κι εγώ τις εύκολες ανοησίες: να ντουφεκίζονται οι έμποροι, να μαζεύονται και να μαντρώνονται οι χρήστες. Η αληθινή ζωή τελικά πάντα σε διδάσκει την αλήθεια, αρκεί να έχεις μάτια ανοιχτά. Στην γειτονιά μου, σε 10 σπίτια, σε 10 οικογένειες, μέσα σε λίγα χρόνια πέθαναν δυο παιδιά, ένας άντρας και μια κοπέλα, που κάποτε την χάζευαν όλοι στο δρόμο για την ομορφιά της. Οικογένειες απλών καλών ανθρώπων.
Η λύση λοιπόν δεν είναι μόνο η καταστολή, ούτε να βάλουμε χιλιάδες παιδιά κάτω από το βρώμικο χαλί του καθωσπρεπισμού μας.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να στερήσουμε τους εμπόρους από τους πελάτες τους κι ύστερα να λειώσουμε τους εμπόρους, με αυτό που δεν το λένε «προστασία του πολίτη», ιαπωνική ανθοκομία ή σιάτσου αλλά σκέτη, πούρα κι αδιάλλακτη καταστολή, μηδενική ανοχή. Κι όσοι από αυτούς τους εγκληματίες είναι ξένοι, που καταχρώνται την φιλοξενία μας, μέχρι να φύγουν κλωτσηδόν για την χώρα τους, αφού σαπίσουν στη φυλακή, να περνάνε τόσο καλά, που να τηλεφωνούν στα σόγια τους στο Μογκαντίσου, το Φίερι και την Λαχώρη και να λένε βογκώντας «ξάδερφε, προς Θεού, μακριά από την Ελλάδα! Εδώ δεν αστειεύονται!».

Παράλληλα, όποιος είναι εξαρτημένος χρήστης να πηγαίνει σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο, να τον εξετάζουν, να του δίνουν μια κάρτα υγείας και με αυτή να του δίνουν δωρεάν, όποτε χρειάζεται, κάποιο υποκατάστατο, για όσο καιρό θα χρειαστεί, μέχρι να μπει σε «στεγνό» πρόγραμμα. Έτσι θα τσακίσουμε την ζήτηση και θα γλυτώσουμε τις ζωές των παιδιών. Δεν θα κολλάνε αρρώστιες, δεν θα κλέβουν, δεν θα δέρνουν τη μάνα τους για δέκα ευρώ, δεν θα εκπορνεύονται, δεν θα κολλάνε αρρώστιες. Η εγκληματικότητα θα πέσει κατακόρυφα, ο φόρτος της Αστυνομίας θα πέσει κι αυτός και θα στραφεί η δράση της σε άλλους τομείς, εξίσου σημαντικούς.

Ας βγάλουμε λιγότερα οι δικηγόροι, ας δουλέψουν λιγότερο τα δικαστήρια, οι πραγματογνώμονες, οι γραμματείς κι οι φαρισαίοι της «ευνομούμενης» πολιτείας μας, που έχει επιτρέψει να στηθεί ολόκληρη βιομηχανία πάνω στον ανθρώπινο πόνο και την εξαθλίωση. Πάνω απ’ όλα όμως θα σωθούν άνθρωποι, τα παιδιά του γείτονα, του φίλου σας, τα δικά σας παιδιά. Οι πλούσιοι παίρνουν κοκαΐνη, τα καλόπαιδα τους δεν τρέχουν στην Ομόνοια, κι αν οι γονείς το πάρουν χαμπάρι, έχουν φράγκα και πληρώνουν χλιδάτες κλινικές στην Ελβετία. Τα παιδιά των φτωχών και των μικρομεσαίων, πεθαίνουν στις κατουρημένες γωνιές του κλεινού άστεως ή τους βρίσκει η μάνα τους κοκκαλωμένους το πρωΐ. Ας σώσουμε λοιπόν αυτούς, τους πολλούς και φτωχούς.

Μετά πρέπει να μπούμε βαθιά στην ρίζα του προβλήματος: στην αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής, στην προστασία της μητρότητας, της οικογένειας, στον εξελληνισμό της τωρινής βαρβαρικής παιδείας, που παράγει απάτριδα ανδράποδα, χωρίς ρίζες, αξίες, σκοπό και καθήκοντα. Οι γέροι στα γηροκομεία. Τα νήπια στους παιδικούς σταθμούς ή στο σπίτι με τις αλλοδαπές νταντάδες. Τα μεγαλύτερα παιδιά στα σχολεία των αφασιακών συνδικαλιστών, στο σκοτεινό βασίλειο του ανακυκλωμένου αριστερισμού. Οπότε στο τέλος του δρόμου, για κάποιες ανήσυχες ευαίσθητες ψυχές, που κανείς δεν τους δίδαξε κάτι που να ‘χει μεγαλείο, δεν τους έδειξε ένα καθήκον μεγαλύτερο από το εγώ τους, με την βοήθεια και κάποιων τυχαίων παραγόντων, περιμένει το κουτάλι κι η βελόνα, η εξαθλίωση κι ύστερα ο θάνατος.

Τα παιδιά πρέπει να τα μεγαλώνουν οι γονείς τους, να ζουν κοντά με τους παππούδες τους, γιατί η τρίτη γενιά είναι αυτή που δίνει στην πρώτη τα πρώτα στοιχεία λαϊκού πολιτισμού και ιστορικής συνείδησης. Θυμηθείτε ποιος σας κράτησε στα γόνατα του και σας τραγούδησε σκοπούς αιώνων, ποιος σας είπε παροιμίες, ποιος σας αφηγήθηκε τις αναμνήσεις του από πολέμους, προσφυγιά, ξενητειά. Η Λουντμίλα, αδέρφια, καλή χρυσή αλλά το πολύ πολύ να μάθει στο γιο σας το Ο Τσιτσόρνια. Κι οι τρεις γενιές μαζί λοιπόν, έτσι πορευτήκαμε χιλιάδες χρόνια. Αυτό δεν δίνει μόνο κοινωνική συνοχή, βγάζει υγιέστερους ανθρώπους.

Κι η Παιδεία, εκτός από γνώσεις, πρέπει να δίνει φρόνημα, περηφάνεια, να σφυρηλατεί αρετές κι όχι να ‘ναι πεδίο πειραμάτων κάθε βαρεμένης μηδενίστριας πάνω στην κασίδα των παιδιών. Όλα τα «προοδευτικά» τους πρότυπα, δεν πιάνουν μία, μπροστά στο ένα και μοναδικό: το ηρωϊκό πρότυπο, αυτό της γενναιότητας, της θυσίας, της επιλογής του καθήκοντος μπροστά στο απόλυτο, που είναι ο θάνατος. Αυτό φτιάχνει ανθρώπους με Τιμή. Το έκανε για αιώνες. Τα άλλα σπρώχνουν αγόρια και κορίτσια στην αφασία κι ύστερα στη διατίμηση.

Αυτή η αρχόμενη κι εν εξελίξει γενοκτονία είναι γύρω μας, αδέρφια. Η Ελλάδα του Μνημονίου θα πετάξει στο περιθώριο κι άλλους Έλληνες, θα γίνει πόλος έλξης και γι’ άλλα παράσιτα απ’ όπου γης. Το μήνυμα της αδυναμίας, της ανομίας, που εκπέμπει το Κράτος μας κι ο Πρωθυπουργός του, μαζεύει τα καθάρματα, όπως τα σκατά τις μύγες. Πρέπει να προστατεύσουμε το σπίτι μας, την Πατρίδα. Να προστατεύσουμε κι αυτούς που θέλουν να αφομοιωθούν κι έρχονται με σεβασμό, προσφέροντας την εργατικότητα και την εντιμότητα τους. Στους άλλους να εφαρμόσουμε άτεγκτα το Νόμο, δικούς μας και ξένους.

Εμείς πουθενά δεν πήγαμε ως ακρίδες, δεν γεμίσαμε μπουλουκηδόν τις κεντρικές πλατείες της Ν. Υόρκης, της Φρανκφούρτης ή της Μελβούρνης πουλώντας ηρωΐνη. Οι εγκληματίες δεν έχουν χρώμα και φυλή, που να τους προστατεύει από τις συνέπειες των πράξεων τους. Τα καθάρματα είναι απλώς καθάρματα κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Ακούστε, αδέρφια. Η πιο μεγάλη αλλαγή στην ποιότητα ζωής των Ελλήνων είναι τζάμπα κι είναι απλή: ασφαλή σπίτια, ασφαλή σύνορα, ασφαλείς δημόσιοι χώροι. Εκεί είναι η Αστυνομία, ο Στρατός, όλα και τα πληρώνουμε. Η συντριβή του παραεμπορίου, η απέλαση των παρανόμων, η εφαρμογή πολιτικής μηδενικής ανοχής, η ανακοπή της ροής λαθρομεταναστών από την Τουρκία και η με κάθε τρόπο καταδίκη και τιμωρία της αν συνεχίσει την δουλεμπορική πολιτική της, θα αλλάξει άρδην την εικόνα στις πόλεις μας.
Κι αν ξοδέψουμε λίγα χρήματα με τον τρόπο που είπα για να γλυτώσουμε τόσες ψυχές και να συντρίψουμε έτσι τον κορμό της εγκληματικότητας που φυτρώνει πάνω στην πρέζα, τότε θα έχουμε κάνει μια αληθινά ανθρωποκεντρική και τολμηρή πολιτική.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, η ηγετική του ομάδα και η πολιτική του αποτελούν ασύμμετρη απειλή για την κοινωνία και την οικονομία. Οι επιλογές τους βλάπτουν σοβαρά την Πατρίδα, τον Λαό, την κοινωνία, όλους μας.

Ακούσατε τον Αντώνη Σαμαρά, τι προτείνει για ν’ αντιμετωπιστεί αυτή η ασύμμετρη απειλή, οι συνέπειες της πολιτικής τους.

Τα «παπαγαλάκια», οι εγκάθετες δημοσιογραφικές μιξοπαρθένες του καθεστώτος και της πολιτικής ορθότητας επιτίθενται σε διατεταγμένη υπηρεσία για πράγματα που άλλα δεν υπάρχουν κι άλλα δεν τον αφορούν. Παίρνουν βέβαια τις δέουσες απαντήσεις αλλά εσείς, αδέρφια, ακούστε την ουσία. Κι η ουσία δεν αφορά πληγωμένες κυρίες του Κολωνακίου, ούτε τα «παντελόνια» κανενός αλλά την χώρα, τον Λαό και την υπεράσπιση τους. Γι’ αυτά μιλάει. Ακούστε και πράξτε. Γιατί όλα αυτά που λέμε χρειάζονται πρωτίστως Ηγέτη. Έχουμε.
ANTINEWS

56 σχόλια:

  1. - Ορμητικός ο χείμαρρος Φαήλο… μα δε γίνεται να τον στρίβεις όπου θέλεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό άρθρο, μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν συνηθίζω να παίρνω θέση σε αμιγώς πολιτικές συζητήσεις αλλά, επειδή ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη και για να κοιμάμαι ήσυχος, οφείλω να κάνω τα εξής ερωτήματα σχετικα με τη φράση "Οι ξέκωλες υπουργικοί σύμβουλοι και οι επαγγελματίες των ποικιλώνυμων ΜΚΟ":

    Αληθεύει ότι ο υπουργικός σύμβουλος επί Χρυσοχοΐδη για τα θέματα που σχετίζονταν με τη σημαντικότερη πολιτική Υπηρεσία της Χώρας είχε επαγγελματική εμπειρία μόνο σε μια ΜΚΟ;

    Αληθεύει ότι, σε συνεργασία με διάφορους ύποπτους, είπε ψέμματα σχετικά με τεχνοκρατικά άψογη εισήγηση για έργα ούτως ώστε να θαφτεί και να φάνε ότι μπορούν μέσω φορέα-φαντάσματος;

    Αληθεύει ότι ακόμα και μετά τον ανασχηματισμό και την αποχώρηση του εν λόγω συμβούλου, οι ίδιοι ύποπτοι εξαφάνισαν το αρχείο (!) και συνεχίζουν να εξαφανίζουν φρεσκοπρωτοκολλημένα έγγραφα (!!) για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα πάει στην Υπηρεσία ούτε ένα ευρώ (για να μη χάσουν τη μάσα από τον φορέα-φάντασμα), εν γνώσει του νέου Υπουργού;

    Όποιος γνωρίζει (εγώ δεν γνωρίζω εάν είναι αλήθεια, απλά ρωτάω), θα παρακαλούσα να μας πει. [Ας είναι καλά ο πατριώτης που θα κάνει ότι πρέπει για να βρεθεί λύση, ανεξαρτήτως προσωπικού κόστους, που να εξασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον.]

    Συμπέρασμα σχετικό με το άρθρο: για ποιά ασφάλεια στην Ομόνοια ή αλλού μιλάμε, όταν τα έγγραφα από το Γραφείο 11 δεν φτάνουν (;) στο Γραφείο Υπουργού...

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκαλυπτικές και τραγικές αλήθειες που κανένας πολιτικός ή καθεστωτικός δημοσιογράφος δεν αναφέρεται και δεν θέλει να αποδεχθεί την ύπαρξή τους. Η λαθρομετανάστευση έχει μετατρέψει αυτήν την χώρα και αυτή την πόλη σε τριτοκοσμικό μπορδέλο. Ο αφελληνισμός,η εγκληματικότητα ,τα ναρκωτικά , οι αρρώστιες εχουν υποβαθμίσει σε απίστευτο βαθμό την ζωή μας την υγεία και την ασφάλεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά πολύ καλά όλα . Με άγγιξαν . Με συγκίνησαν . Με ενέπνευσαν . Θα ήθελα όμως να μάθω την άποψη του Σαμαρά για όλα αυτά .
    Αλήθεια είναι ότι ο Γόρδιος δεσμός μεγαλώνει και μπερδεύεται πιο πολύ κάθε μέρα με το ΠΑΣΟΚ . Με την σεμνότητα και την ταπεινότητα όμως , αν δεν χειριτερεύει , μένει στάσιμος . ΄
    Έχει ο Σαμαράς την πολιτική βούληση να κόψει επιτέλους τον Γόρδιο δεσμό; (Είναι ρητορική φυσικά η ερώτησή μου αφού κανείς δεν μπορει να την απαντήσει πραγματικά , εκτός από τον ίδιο , με τις πράξεις του)
    Εγώ πάντως προσωπικά , συμφωνώ με τον Φαήλο . Ο Σαμαράς είναι η μόνη λύση για την πατρίδα μας αν δεν είναι ίδη αργά .

    PRO από Συμβασιλεύουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπαμαι αλλά και αυτός μέλος του Μπιλντερμπεργκ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. aytes einai oi fyles tis athinas (me tin kyria al salex)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ καλό άρθρο. Τα λέει όπως είναι.
    Μας αλώνουν, μας γεννοκτονούν και κανείς δεν κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλη η περιοχή γύρω απο την Ομόνοια έχει μετατραπεί σε ένα αποπνικτικό γκέττο του περιθωρίου , της εγκληματικότητας της κάθε είδους αλλοδαπής μαφίας όπου τα ναρκωτικά , η βρώμα, η ουροδυσωδία , η πορνεία το AIDs κυριαρχούν. Η αδιαφορία του κράτους και αυτών που κυβερνούν προκαλλεί αγανάκτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εχουν βρει οι εχθροι μας εναν διαβολικό τρόπο γεννοκτονίας, μοντερνο...

    μας σκοτωνουν έναν - έναν

    το μέλλον της Ελλάδας, την αμυντική της δύναμη... ετσι κάνουν και τους πιλότους μας (τους καλύτερους στον κόσμο) έναν - έναν...

    θα το ξαναγράψω
    μας επιτίθενται
    τώρα πρεπει να κλείσουμε τα πάντα
    έξω απο όλα, εξω όλοι, κλειστε τα σύνορα.

    Ελληνες αμυνθείτε, μέσα στις πόλεις, έναν-έναν αυτοί, έναν-έναν και σεις.
    δεν υπάρχει αλλος δρόμος πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρωτα βομβαρδιστε την Βουλη και μετα κυνηγουμε και τους ξυπολητους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παραλήρημα, που τα ανακατεύει όλα, με τελικό σκοπό τεχνηέντως να ψέγει τον Παπανδρέου και ανυψώνει τον Σαμαρά. Όμως, δεν άκουσα κι αυτόν να πει ποτέ τίποτε, όσο ήταν υπουργός στην ίδια κυβέρνηση με τον Παυλόπουλο.

    Φαήλο, κομίζεις γλαύκα ες Αθήνας. Αναμασάς πράγματα γνωστά, αλλά όποιος ξέρει να διαβάσει μέσα από τις γραμμές, βλέπει τον ένα και μοναδικό σκοπό σου. Την προβολή του Αντωνάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί ρε φίλε Φαήλο με ξαναβάζεις στο τρυπάκι;
    Γιατί ρε φίλε χτυπάς στην ευαίσθητη χορδή μας και μετά μας το χαλάς;
    Μας το χαλάς με τον Αντωνάκη και τις κακές παρέες του.
    Πού ήταν ο Αντωνάκης και η παρέα του πριν 3 χρόνια , όταν οι ορδές αυτές έμπαιναν στην πατρίδα μου;
    Που ήταν ο Αντωνάκης και η παρέα του , όταν εμείς φωνάζαμε πριν χρόνια να κλείσουν τα σύνορα;
    Πού ήταν ο Αντωνάκης και η παρέα του όταν τα πρώτα σημάδια των αποτελεσμάτων της δημιουργίας γκέτο στην Αθήνα άρχισαν να γίνονται ορατά ; αυτά και άλλα πολλά.
    Μήπως ήταν στην κυβέρνηση και μήπως έκανε μόκο;
    Τώρα μας παίζει την κολοκυθιά και φταίνε οι άλλοι;
    Εάν δεν ξεβρωμήσει στην κυριολεξία το κόμμα από όλα τα λαμόγια του κερατά που έφαγαν-έφαγαν-έφαγαν και ακόμη τρώνε και ξανατρώνε από τα σπλάχνα της πατρίδας μου , Αντώνης και πρωθυπουργός δεν γίνεται.
    Και εγώ θέλω έναν ηγέτη που να γα@α και να δέρνει και να αισθάνομαι υπερήφανος για την πατρίδα μου αλλά πού;

    Θα είναι όμορφα σου λέω όταν χαράζει στο Αιγαίο
    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 5:50 μ.μ.
    Επειδή ο συγγραφέας δεν θα σου απαντήσει, για να σου φύγει η καούρα θα σου πω εγώ: ο Παυλόπουλος είχε άλλα πράγματα να ασχοληθεί (αν θες να μάθεις τί, ρώτα τη δικηγόρο που διορίστηκε στο παρά 5 στη Βουλή και τώρα είναι γραμματέας σε εξεταστική επιτροπή - αυτή ίσως γνωρίζει).

    Οι τόκοι από τα 400 δις τρέχουν και εσείς ασχολείστε με τη μικροπολιτική επικοινωνιακή διαχείριση της ουσίας, η οποία είναι η ίδια.

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν ασφυκτιατε τοσο πολυ στο πολυπολιτισμικο πλεον και κατ'ονομα κλεινον αστυ, εγκαταλειψτε το και εγκατασταθειτε στις Ελληνικες επαρχιες. Ευκαιρια να επιτευχθει επιτελους η πολυποθητη αποκεντρωση και να παρακμασει το εκτρωμα που δημιουργησαν οι Βαυαροι και ο Οθωνας.Τωρα εχετε σοβαρους λογους να το κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η πραγματική σαπίλα δεν είναι ο πεινασμένος αλλοδαπός που έρχεται σε απευθείας επαφή με τον τοξικομανή για να του πουλήσει τη δόση του.

    Πραγματική σαπίλα είναι ο
    μεγαλέμπορας ναρκωτικών και τα τσιράκια του,ο διεφθαρμένος αστυνομικός,η κακή λειτουργία των αρχών που σχετίζονται με τη δημόσια ασφάλεια,η πολιτεία που ξόδεψε δισεκατομμύρια για τα πανηγυράκια των ολυμπιακών και ψίχουλα για θεραπευτικά προγράμματα και κέντρα αποτοξίνωσης.Βλέπεις για τα νέα παιδιά που αργοσβήνουν από τα ναρκωτικά στους δρόμους δεν περισσεύουν χρήματα.Το μέλλον της χώρας κατ'αυτούς δεν το εξασγαλίζει η υγιής νεολαία ,αλλά η ρίψη πυροτεχνημάτων και η διεθνής προβολή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φαήλο καήκατε . Δεν πείθετε κανένα . Τέρμα η ΝΔ , τέρμα όλα τα πρόσωπα που συμμετείχαν. Ψάξτε και εσείς για ψήφους από μετανάστες. Θα βρείτε σίγουρα γιατί είναι περισσότεροι από τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ ΟΡΕΝ, Χαλαργό,

    >Οι τόκοι από τα 400 δις τρέχουν και εσείς ασχολείστε με τη μικροπολιτική επικοινωνιακή διαχείριση της ουσίας, η οποία είναι η ίδια.<

    Ο Κρανιδιώτης κάνει μικροπολιτκή του κερατά. Πήγε χθες στον Άγ. Παντελεήμονα; Σε ρωτώ, πήγε; Εδώ υπάρχουν οι γνωστοί ανθέλληνες, οι ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων, που λένε ότι είδαν εκεί 100 άτομα με σβάστικες. Ποιος συμπαραστέκεται στους ανθρώπους αυτούς τόσα χρόνια; Πού ήταν/είναι ο όψιμος υπερασπιστής της χώρας από τους λαθρομετανάστες, Κρανιδιώτης, όταν αυτοί οι άνθρωποι παλεύουν να μην γίνουν μετανάστες μέσα στην ίδια τους την ΠΟΛΗ (όχι χώρα, ΠΟΛΗ) και αυτό όχι ασφαλώς εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης;

    Πού ήταν/είναι ο Σαμαράς και πότε είπε μία κουβέντα γι αυτούς; Πότε ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα, ως όφειλε, για την απόδοση ιθαγένειας. Αρκέστηκε πολιτικάντικα να πει, ότι όοοοοοοταν γίνει πρωθυπουργός, θα ανακαλέσει τον νόμο. Γι αυτό δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός. Βλέπεις και στις δημοσκοπήσεις, ότι η ΝΔ είναι ανίκανη να εισπράξει την φθορά του ΠαΣοΚ.

    Δεν είναι μόνο τα οικονομικά το πρόβλημα, Χολαργέ, δεν είναι μόνο τα λεφτά. Εννοείται ότι ουδέποτε πήρε αποστάσεις από τα όποια οικονομικά σκάνδαλα επί κυβερνήσεως ΝΔ, όταν ήταν υπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Σαμαρας αποδεικνύεται πολυ λίγος, εδω φοβαται να ξεβρωμισει το κόμμα του, δινει απλόχερα πολιτική κάλυψη στον πρωην πρωθυπουργό, ο εκπρόσωπος της ΝΔ απαντα σε οτι σκανδαλο αφορα την πρωην κυβερνηση με τσιτατα του στυλ "και το Πασοκ εκανε χειροτερα".
    Με ποια στελεχη η ΝΔ θα κανει αυτα που οραματιζεται ο Φαηλος Κρανιδιωτης;
    Το κακο δεν ειναι που μας κυβερνα η συγκεκριμενη κλικα του Πασοκ, αλλα το οτι 1) η ΝΔ δεν εμαθε τιποτε απο τις προηγουμενες εκλογες, απλα σαν το Μανωλιο έβαλε την καπα της αλλιως και
    2) οσα στελεχη του Πασοκ δεν ξεπουληθηκαν στην κλικα που μας κυβερνα και τους εξωθεν προστατες της, δεν αντιδρουν παρα ελαχιστα.

    Αλλα ολα αυτα ειναι αναμενομενα και για να αλλαξουν πρεπει ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥς ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΛΑΘΡΑ-ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ[χωρις εγγραφα με πονηρο...τροπο,κρυφα]
    ειναι ΑΕΡΓΟΙ "εμπορευμα-εργασιας",
    αυτο και μονο που γραφει ο Καθηγητης πανεπιστημιου ΓΕΩΡΓ
    ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" εκδ ΠΑΤΤΑΚΗ,ισως τα εξηγει ολα.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.
    Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ,ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ναρκωτικα και χρήματα αγαπητοι αναγνώστες βλεπω να ανταλλάσουν χερια κατω απο το μπαλκονι μου. Ολα τα Ελληνοπουλα είναι μυημένα στο ναρκωτικο. αυτη ειναι η Ελλάδα του σήμερα. αυτα τα παιδια που στεκονται νεκροι-ζωντανοι μεσα στην μποχα του κεντρου ειναι μια εφιαλτικη εικόνα, αν δεν το δεις με τα ματια σου δεν μπορεις να το φανταστεις. Πέρασα με ταξί απο την Σοφοκλέους και νόμιζα ότι περασα το τοιχος του χρονου σε ενα αλλο πλανητη τρομακτικο.

    Κανένα πολιτικό μούτρο πλέον. Ολοι ψεύτες, όλοι προδότες. ΟΛΟΙ.
    Θέλουμε καινούργια πρόσωπα, να τα φέρουν ολα πανω κατω, να ειναι με την πλευρα του ελληνικού λαου και της ΕΛΛΑΔΑΣ.
    δεν πιστεύουμε ΚΑΝΕΝΑ πολιτικο
    ΚΑΝΕΝΑ κομματοσκυλο.

    ποσο αλλο θα περιμενουμε την θεια βούληση;το 98% των ελληνων πιστεύει οτι βουλιάζουμε.Απο 2500 μεριδες τα συσσιτια στην Αθήνα εφτασαν τις 4000 μερίδες. Ελληνες πολιτες (οχι αλλοδαποι) στην ουρά για ενα κομματι ψωμί. Συνταξιουχοι και νεοι 20-30 ετων πεινουν. Στην Ελλαδα του 2010, στην ποιο πλούσια χωρα του κόσμου σε υπογειους θησαυρούς.
    Αμυνα διαλυμμενη, οικονομια, βιομηχανια διαλυμενη. Μας γεννοκτονουν. ως ποτε θα αντεξει αυτος ο λαος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΣΟΒΑΡΟΣ,ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ''ΚΥΚΛΟΙ'' ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ
    "

    Περίεργο, εγω τριγύρω του τα βλέπω τα περισσότερα και τον Σαμαρα οταν δεν τα στηρίζει (πολιτικά οπως τον Καραμανλη, ή με χρισματα δημαρχων και περιφερειαρχων) στην καλύτερη περίπτωση να τα ανεχεται.

    Και η πολιτικες του εξαγγελιες ειναι γενικολογιες του κερατα.

    Ενα απλο παραδειγμα: Βγαινει ο Παναγιωτοπουλος και μεμφεται την κυβερνηση για τους χειρισμους της στο ανοιγμα του επαγγελματος των ιδιοκτητων ΔΧ φορτηγων.
    Προκυπτει μια πλη ερωτηση. Η ΝΔ γιατι δεν ειχε ανοιξει το επαγγελμα ως οφειλε, και γιατι δεν μας λεει τι ΑΚΡΙΒΩς θα εκανε σημερα αν ηταν κυβερνηση;

    Ξυπνατε εκει στη ΝΔ γιατι οπως το ΠΑΣΟΚ το ιδιο φτυνουν και εσας, μονο που εσεις ακομα νομιζετε οτι ψιχαλιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O Σαμμαράς δεν στηρίζει Κακλαμάνη (με την παρέλαση των γκέϋ και των φούστηδων) και τον Κικίλια που έχει σύμβουλο τον Βαλιανάτο ;
    Μας δουλέυει ο Φαήλος ;
    Δεν βλέπει ότι η ΝΔ πάει να μας την φέρει φούστηκα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "ναρκωτικα και χρήματα αγαπητοι αναγνώστες βλεπω να ανταλλάσουν χερια κατω απο το μπαλκονι μου. Ολα τα Ελληνοπουλα είναι μυημένα στο ναρκωτικο. αυτη ειναι η Ελλάδα του σήμερα. αυτα τα παιδια που στεκονται νεκροι-ζωντανοι μεσα στην μποχα του κεντρου ειναι μια εφιαλτικη εικόνα, αν δεν το δεις με τα ματια σου δεν μπορεις να το φανταστεις. Πέρασα με ταξί απο την Σοφοκλέους και νόμιζα ότι περασα το τοιχος του χρονου σε ενα αλλο πλανητη τρομακτικο."


    Εμεις παντως που ζουμε στην επαρχια δεν βλεπουμε τετοια θεαματα.Αυτο ειναι αποκλειστικα δικο σας προνομιο.Εμπρος λοιπον τι καθεστε;Επιστροφη στις ριζες σας.Διαφορετικα, τα θελετε και τα παθαινετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Σαμαράς δεν έχει το μαγικό ραβδί ώστε σε μια νύχτα να τα αλλάξει όλα στην Καραμανλική -Μητσοτακική ΝΔ.
    Θέλει χρόνο για να προωθήσει τους δικούς του άξιους ανθρώπους και να καθαρίσει τα λαμόγια .Δεν γίνεται να τους διώξει με την μια όλους γιατί μετά θα μείνει μόνος του και θα τον κατηγορήσουν ότι πάει να διαλύσει το κόμμα και να το κάνει ΠΟΛ.ΑΝΟΙΞΗ
    Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ήταν 13 χρόνια στο ψυγείο και τον επανέφερε ο κουρασμένος για να την σπάσει στην ψηλή και στους αμερικάνους .Καλώς η κακώς υπάρχουν λαμόγια τα οποία ακόμα φέρνουν ψήφους γιατί ο Ελληνας κοιμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 21 Σεπτεμβρίου 2010 10:19 μ.μ.

    οι κατοικοι των περιοχων του κεντρου προσπαθουν αλλα´πανε οι αντιεξουσιαστες μαζι με τους αστυνομικους και τους συλλαμβανουν.
    οι αλλοδαποι μαχαιρονουν τα Ελληνοπουλα και τους επιτιθενται με σπασμενα μπουκαλια. ειναι παρα πολυ, οι Ελληνες γιναν μειονοτητα.
    ειναι εναντιον των ελληνων και προστατευουν τους μεταναστες. διαβασε τι γινεται στον Αγ. Παντελεημονα.

    οσο για το παρατα τα και ελα επαρχια, ή φυγε σε αλλα προαστεια, η μεταναστευσε δεν ειναι λυση. δεν τους παραδιδεις τον τοπο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χαίρομαι που βλέπω σιγά σιγά κόσμος να λέει την πρόδηλη αλήθεια!Χρειάζεται όμως μεγαλύτερη μαχητικότητα και συσπείρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. δεν γινεται απο την μια κουνια να πηγαινουμε να κοιμομαστε στην αλλη κουνια, δηλ μια Πασοκ μια ΝΔ. Ξυπνηστε αλλοιως φατε την πιπιλα σας και σκασμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΩΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΟΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    10.000.000

    Λαθρομετανάστευση (Απόσπασμα) - ΑΘ.ΚΟΣΜΟΣ 12-5-09

    http://www.youtube.com/watch?v=8_0pP4jt4S8&feature=player_embedded

    Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΣ. ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ΝΔ παρ' όλες τις δηλώσεις Σαμαρά δεν έχει αλλάξει καθόλου. Εάν πράγματι ο πρόεδρός της ήθελε ανανέωση, θα εξωπέταγε πρώτα απ' όλα το γεροξεπλένη Πάκη. Αυτό γιατί εκτός των ευχαριστιών προς τους λαθρομετανάστες που επέλεξαν να εγκατασταθούν στην πατρίδα μας, δεν άφηνε σε χλωρό κλαρί όποιο κοριτσάκι υπηρετούσε στο υπουργείο του ο βρωμόγερος σάτυρος, κανοντάς του τον βίο αβίωτο. Βέβαια υπάρχει ένα excuse για τον βρωμιάρη. Τις δηλώσεις και τους παλιμπαιδισμούς τα έκανε μετά το όγδοο καθαρό που τον είχε ποτίσει ο Πάτροκλος, ώστε να γίνεται φέρλα και να του υπογράφει οτιδήποτε έγγραφο του πήγαινε.
    Πέραν αυτών ο δεξιός κόσμος δεν θα ξαναξεχάσει τις αλλεπαλληλες προδοσίες που έχει υποστεί από αυτό το κομμουνιστικό κόμμα που λέγεται ΝΔ.
    Γι' αυτό πλέον ΜΑΥΡΟ for life time.

    Γιώργος Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Σαμαράς δεν κατήργησε το εμπόλεμο με την αλβανία και γέμισε ο τόπος αλβανά ή κάνω λάθος;;
    Δήμο Τσέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Φαήλος δεν πείθει κανένα πλέον για ένα και μονο λόγο, γιατί ανήκει στην πολωτική μηχανή προπαγάνδας της ΝΔ. Η ΝΔ είναι συνενοχη για πολλά αν όχι όλα από τα προβλήματα που περιέγραψε πιο πάνω.

    ΥΓ Η η ίδια η Νδ με αρχηγό τον Σαμαρά υπερασπίστηκε την νομιμότητα του λαθρο-νομοσχεδίου όταν τέθηκε ζήτημα αντισυνταγματικότητας, αυτό τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συμφωνώ με τον φίλο που μίλησε για εφιαλτική εικόνα.
    Η Αθήνα έιναι πόλη με γκρίζες ζώνες.
    Στην πλατεία θεάτρου Σοφοκλέους -Μεάνδρου
    βλέπεις καθημερινά 4000-5000 άτομα μουσουλμάνους τριτοκοσμικούς που έχουν δημιουργήσει γύρω από την ομόνοια ένα γκέτο, μια περιοχή κατεχόμενη που έχουν επιβάλλει τον
    δικό τους νόμο
    όπου η παρουσία του ελληνικού κράτους αλλά και του απλού έλληνα πολίτη είναι μηδενική .Πρόκειται
    όντως για εισβολή και κατοχή διότι δεν υπάρχει έλεγχος δεν υπάρχει κράτος , δεν υπάρχει νόμος ελληνικός .Μιλάμε για έναν κατακλυσμό από όγκο πλυθησμιακό που προέρχονται αποκλειστικά από τον αφρικανοασιατικό τριτόκοσμο.
    Όλοι όμως έχουν ένα κοινό είτε μαύροι, είτε ασιάτες , το Ισλάμ.
    Ήδη είναι μία περιοχή που αποφεύγουμε ώς πολίτες αυτής της πόλης να επισκευτούμε.Μαύρες μαφίες, ναρκωτικά ,παραεμπόριο, εγκληματικότητα, πορνεία ανεκδήγητη βρώμα και ισλαμοποίηση.
    Όλη η εξαθλίωση του τρίτου κόσμου έχει εγκαθιδρυθεί στο κέντρο της Ομόνοιας και έχει επιβάλλει την δική της κατοχή .
    Οι μόνοι έλληνες που επιβιώνουν εκεί είναι οι πρεζάκιδες. Μέσα σε ένα λεπτό γίνονται δεκάδες ανταλλαγές ναρκωτικών και δεν βλέπεις τίποτα άλλο από εικόνες απόλυτης παρακμής, αρρώστιας και σύψης.Οι πρεζάκιδες είναι κίτρινοι στο χρώμα, πρησμένοι και άρρωστοι μερικοί με γάγρενα στα πόδια και ουλές. Στα πεζοδρόμια δεν θέλεις να περπατήσεις γιατί βρωμάνε από τα ούρα, τις ακαθαρσίες και τα σκουπίδια.
    Φυματίωση , ηπατίτηδες και AIDS δίνουν και παίρνουν .
    Αυτήν την εικόνα είχε δεί ο Άνθημος της Θεσσαλονίκης την καυτηρίασε και βγήκαν οι Κανάκιδες να πουλήσουν μάθηματα ψευτο- αντιρατσισμού , ειρωνία,λάσπη, λοιδορία κατά του αρχιεπίσκοπου.
    Όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι, μεγαλοκωμικοί που παραδίδουν τσάμπα μαθήματα αντιρατσισμού (Παπαχελάδες , Κανάκιδες , Λαζόπουλοι)
    είναι απόλυτα γελοίοι, καταγέλαστοι υποκριτές ζούν στα καλά τους προάστια με τους καλούς τους μισθούς μακριά από την θλιβερή πραγματικότητα του κέντρου δεν θα μπορούσαν ούτε μια βδομάδα να ζήσουν στον Αγ. Παντελεήμονα, ούτε καν που διανοούνται την εφιαλτική καθημερινότητα των λίγων ελλήνων κατοίκων που έχουν απομείνει στις περιοχές αυτές.
    Το κέντρο της Αθήνας έχει πεθάνει και έχει παραδοθεί στην πολιορκία και στην επικυριαρχία
    του Ισλάμ .
    Σε λίγα χρόνια Σομαλοί Αφγανοί, Πακιστανοί , Νιγηριανοί , Μπαγκλατεσιανοί , Σουδανοί θα έχουν ενωθεί για να επιβάλουν και να αναγνωρίζουν μόνο έναν νόμο αυτόν του Ισλάμ και της Σαρείας αγνοόντας και περιφρονώντας κάθε έννοια ελληνικής κυριαρχίας και κράτους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ.ΞΕΧΝΑ ΟΜΩΣ ΤΙΣ
    ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ
    ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο
    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ.... ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.ΧΑΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΩΡΕ ΦΑΗΛΟ.ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @"Ξυπνατε εκει στη ΝΔ γιατι οπως το ΠΑΣΟΚ το ιδιο φτυνουν και εσας.."
    Ακου.Το αρθρο του Κρανιδιωτη ηταν καλο και μεσα στα πραγματα.Το δε σχολιο του φιλου με τα κεφαλαια που θες να πεις κατι,αλλα δε μπορεις,ητανε μπομπα.Ετσι ειναι οπως τα λεει ο 9:09 μ.μ και δε χανει δραμι.Να σε ρωτησω τωρα κατι αλλο-γιατι κανεις μπαμ απ το χιλιομετρο οτι εισαι πασοκος γερός και δυνατός.Το κομμα σου θα το ψηφισης...?Μαλλον ναι.Εγω γιατι ρε εθνομηδενιστες που μου φερατε στην Ελλαδα τον κερατα τον Ερντογαν και τους παγκοσμιους τοκογλυφους και ολο το ξυποληταριο απο την Υεμενη τη Ρουαντα και οοοολο το Πακισταν να μη στηριξω Σαμαρα?Γιατι?Και βεβαια θα παω τωρα στις δημοτικες εκλογες!!!Κατσε να δεις τι εχει να γινει.Αυτη η χουντα θα φυγει με τις κλωτσιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ναι,σωστά τα γράφει ο Φαήλος,όπως πάντα, βέβαια με χαλάει το οτι κάνει τον αβανταδόρο του εκ Καλαματας Αντωνάκη,αλλά δημοκρατία εχουμε. Ξεχνάει οτι "εριξε" την κυβέρνησή του-εναντι αργυρίων λένε,μαζί με τον εκ Κιλκις ιατρό- και αν αυτό δεν είναι προδοσία τότε τι είναι;;; Ηταν στα παπουτσια του Γιωργάκη επί 5 χρόνια ομως οι σκοπιανοί εξακολουθούν να μας έρχονται με διαβατήρια που γράφουν ρεπουμπλικα ματσεντόνια ..... Για την "παραμύθα" :::;ναι,μας παίρνει τα καλύτερα παιδιά,πλούσια και φτωχά.Ναι οι έμποροι και η ευκολία κτήσης της "παραμύθας" ειναι συνιστώσα του προβλήματος με ολες τις προεκτάσεις.Απεξάρτηση δεν γίνεται με υποκατάσταση.Και η μεθαδονη και τα παρόμοια έχουν παρενέργειες φοβερές.Η ταχεία σωματική απεξάρτηση γίνεται με κανονική αναισθησία για τουλάχιστον 3-5 ημέρες (πρέπει να ακολουθήσει ψυχολογική υποστήριξη ) αλλά αυτό το έχει απαγορεύσει το υπουργειο πρόνοιας και κοινωνικής ανασφάλειας... Μην χαθούν πελάτες... Και φυσικά στην κορυφή της πυραμίδας της διακίνησης είναι μεγάλα ονόματα,πολύ μεγάλα.Θυμηθείτε το ριφιφί σε μια τράπεζα και τι δεν μάθαμε, οτι έλειπε;;Εμείς βλέπουμε την κορυφή από το παγόβουνο.Το πρόβλημα είναι τεράστιο.Ισως η εφαρμογή της Σαρίας να το έλυνε :αποκεφαλισμός των εμπόρων έστω και αν ειναι χρήστες .....Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ(με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @ 21 Σεπτεμβρίου 2010 7:30 μ.μ.

    Δεν πρόκειται να μπω σε κάποια μικροπολιτική συζήτηση γιατί χέστηκα τί λέει και τί κάνει ο κάθε πολιτικός κατά τη διάρκεια της πολιτικής του ζωής ή κάθε λογής τέτοιας υφής παραμάγαζο: εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που έχουν οι αποφάσεις του ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.

    Το ανέμισμα κομματικών σημαιών εδώ που φτάσαμε είναι πλέον ΞΕΦΤΥΛΑ και ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ όταν βλέπω ότι μπαίνεις σε τέτοιου επιπέδου συζητήσεις: αυτό που χρειάζεται είναι να γίνουμε όλοι λυσσασμένοι για την ουσία, όχι για να εξυπηρετίσουμε την ευημερία κάθε Γκόρτσου - εκτός και αν είσαι τέτοιος.

    Επαναλαμβάνω: ο κοσμάκης πεινάει, οι νέοι φεύγουν μετανάστες και εσύ κάνεις μικροπολιτική συζήτηση (και πολλοί άλλοι μετά από εσένα). Αν σε ενδιαφέρει η ουσία, ΑΠΑΝΤΗΣΕ στο 21 Σεπτεμβρίου 2010 3:48 μ.μ. σχόλιό μου, πήγαινε στους υπευθύνους και ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ την αλήθεια, την προστασία της αξιοπρέπειάς μας και την προώθηση του δημοσίου συμφέροντος.

    Περιμένω.

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Α.Λ. Πες μας κάτι για το Αιγαίο.
    Πως περνάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. να σας ρωτησω ο παπανδρεου μονος του ηρθε? φυτρωσε? ή μηπως καποιοι τον ψηφισαν? απειλη για την πατριδα και υπευθυνοι για τη σημερινη καταντια -και ακομα πιστευω δεν εχουμε δει τιποτα- ειμαστε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ. οι προγονοι μας ελεγαν ΄΄το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου΄΄ εμεις εδω και 65 χρονια τις ιδιες π@π@ριες κανουμε. Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε !!!!!!!!!

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Σαμαράς δεν κατήργησε το εμπόλεμο με την αλβανία και γέμισε ο τόπος αλβανά ή κάνω λάθος;;
    Δήμο Τσέλιος

    22 Σεπτεμβρίου 2010 1:05 π.μ.

    ----

    Όχι. Το κατάργησε το 1987 ο Παπανδρέου. Αλλά το άνοιγμα των συνόρων έγινε όντως επί Μητσοτάκη, όταν ΥπΕξ ήταν ο Σαμαράς. Αυτό ήταν το τέλος της Ελλάδας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. SKAL Εγω περνάω μια χαρά !!!Μπαίνω στην θάλασσα 3 φορές την ημέρα και ανακαλύπτω ξανά τα στραβά της ελληνικής επαρχίας.Νομίζω οτι το οικονομικό μας πρόβλημα θα λυθεί αν εφαρμόσουμε τον ΚΟΚ....Ναι αν οι 60000 υπάλληλοι της ΕΛΑΣ λειτουργήσουν προσφέροντας βοήθεια στο κοινωνικό σύνολο,δλδ να σταματήσουν να κοιμούνυα όρθιοι και να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ τον ΚΟΚ συνεχώς και χωρίς εξαιρέσεις.Ναι!!! Αφ'ενός θα μαζέψουμε πρόστιμα πολλά,παρα πολλά και τα εξοδα νοσηλείας στα νοσοκομεία θα μειωθούν με περιπου 3040%.Αυτά.Είναι όμορφα όταν χαράζει στο Αιγαίο.Πολύ όμορφα.Θα είμαι εδω μέχρι 20/11,χος γκελντλιν,εφέντη ΣΚΑΛ !!!! Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί το ΒΑ Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εσείς και καλά οι "υπερδεξιοί-υπερπατριώτες" (όπως ο αγαλαιώτης που είναι τόσο Έλληνας που γράφει στα αγγλικά for life time...)που κόπτεστε τόσο πολύ για τα ελάσσονα μάλλον θα είστε τόσο ικανοποιημένοι από τα μείζονα του ΠΑΣΟΚ...!Για να βάλουμε καλύτερα μυαλό και δούμε πως έχει η κατάσταση και ποια είναι η πραγματική και μόνη ρεαλιστική λύση για όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @ sapphire

    Δηλαδή, όποιος δεν εγκρίνει τον Αντωνάκη και την ΝΔ γενικά, πάει να πει ότι είναι Πασόκος , ή "υπερδεξιός"; Ή μήπως εσύ είσαι κομματόσκυλο και ανίκανος να ξεκολλήσεις από τον δικομματισμό που σε τάισαν 36 χρόνια; Έτσι θα βοηθήσουμε την πατρίδα; Αλλά για ποια πατρίδα μιλάω εγώ; Εσύ την ταυτίζεις με το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Φίλε sapphire, δυστυχώς για σένα βλέπεις το δέντρο και δεν μπορείς ή δεν επιθυμείς να δεις, τί κρύβεται από πίσω του. Κόλλησες στα αγγλικά στοιχεία που χρησιμοποίησα για πλάκα και μου ρίχνεις μομφή ότι οι υπερδεξιοί δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν άλλη γραφή. Για την ταμπακιέρα όμως μούγκα στη στρούγκα. Αντί να ψάξεις να μάθεις πόσο στοίχιζε στον Έλληνα φορολογούμενο ο Πάτροκλος σε μηνιαία βάση, με κατηγορείς ως πασόκο. Παληκάρι μου οι πασόκοι δεν κουβαλάνε απωθημένα από τη ΝΔ. Απωθημένα κουβαλάει μόνο ο κάθε προδομένος και πικραμένος δεξιός που ψήφιζε από τα μικράτα του ΝΔ για να γεύεται στο τέλος πάντα την προδοτική της πορδή. Για να μαθαίνεις σου βάζω πρακτική άσκηση να ψάξεις ποιος ήταν ο Πάτροκλος. Για να σε βοηθήσω σε πληροφορώ ότι σύμφωνα με έναν πρόχειρο υπολογισμό στα πέντε χρόνια θητείας του σε υψηλά πόστα, ενθυλάκωσε περί τα δυόμισυ εκατ. ευρώ (ναι 2.500.000,00 ευρώ) ο θεομπαίχτης, ξέχωρα κάποιες μικρομιζούλες στην αρχή της πρώτης 4ετίας (δυστυχώς δεν πρόλαβε να μοιράσει το ΕΣΠΑ), εις υγείαν των πανηλίθιων σαν και μένα που πίστευαν τις ψευτιές και τα χρυσωμένα προεκλογικά λόγια.
    Α... Να μην το ξεχάσω. Να έχουμε την ευχή του εν λόγω, που τυχαίνει να είναι αδιόριστος θεολόγος, ο οποίος χτυπούσε μανιωδώς παλαμάκια κατά την είσοδο του Καραμανλή στο Βελλίδειο ξεσηκώνοντας τα πλήθη ώστε να ξαναψηφίσουν για να γίνει πάλι κυβέρνηση η ΝΔ και να μπορέσει επιτέλους να διοριστεί το παληκάρι. ΑΜΗΝ.

    Γιώργος Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. απο 9:09 μ.μ
    Απάντηση στον 22 Σεπτεμβρίου 2010 4:05 π.μ.
    Αφου κόπτεσαι να σε πληροφορήσω οτι στις τελευταιες εκλογες ψηφισα ΛΑΟΣ (για τις θεσεις του στα εθνικα θέματα γιατι κατα τα αλλα ιδεολογικα δεν ταυτιζομαι με το κομμα αυτο) και Πασοκ έχω να ψηφισω απο τη δεκαετια του 1980.
    Αλλα φιλτατε ΝΔμοκρατη βγαλε τις παρωπιδες και πιεσε το κομμα σου να κανει αληθινη κάθαρση, να ξεφορτωθει τα λαμογια και τους ....πολυπολιτισμικους ανθελληνες που εχετε μαζεψει και εσεις γιατι με την έξοδο μιας Ντορας μονο δεν ερχεται η Ανοιξη.

    ΥΓ. Ο Σαμαρας οσο δεν κανει ουσιαστικες κινησεις μπορει να παραμυθιαζει μονο οσους εχουν αναγκη να παραμυθιαστουν - και αυτοι πια ειναι παρα πολλοι λιγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ Α. ΣΑΜΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ????????? Κ ΝΑΙ, ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΒΙΖΙΤΕΣ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ Α. ΣΑΜΑΡΑ... ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΙΑ 2Η ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ, ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ?????? ΑΠ' ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ, ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΓΙΟ Η ΑΔΕΛΦΟ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΙΣΘΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΛΠ., ΚΛΠ..... ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Α Ν Θ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εκλεκτέ συνάδελφε Φαήλο,

    Προσυπογράφω όλα αυτά που αναφέρεις, είναι η αλήθεια!! Όμως βλέπεις τι γίνεται. Όλοι προσπερνάνε βιαστικά την Αλήθεια για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι κάνεις αγκιτάτσια στο Σαμαρά.. Ίσως πρέπει να τους αφήσεις να φάνε πρώτα τα σκατά, να φτάσει η ελληνική κοινωνία στο Αμήν και τότε ίσως κάποιοι ξυπνήσουν από το λήθαργο. Σε αντίθετη περίπτωση είναι άξιοι της θλιβερής μοίρας τους.

    Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πρεπει να καταλαβετε οτι και τα δυο κομματα εξουσιας εχουν ως επισημη θεση τους τις πολυπολιτισμικες κοινωνιες. Αρα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο να προβουν-οικιοθελως- σε απελαση των λαθρο-μεταναστων, μακαρι να γκρινιαζετε μια ζωη και εσεις και οι απογονοι σας.Εξωθεν επιβληθηκε στους πολιτικαντηδες αυτη η επιλογη και εξωθεν θα τους ξε-επιβληθει.
    Επιπλεον το περισσοτερο χρημα-νομιμο και παρανομο- κυκλοφορει εδω και πολλα χρονια στην Αθηνα, με αποτελεσμα μολις το αντιληφθηκαν οι λαθρο-μεταναστες που ζουσαν στην επαρχια, να την εγκαταλειψουν και να συσσωρευτουν σ'αυτην την μεγα-πολη για να τα κονομησουν.Ετσι το κατ'ονομα κλεινον αστυ αυτην την στιγμη εχει μετατραπει σε μια νεα Σιγκαπουρη, με ο,τι μπορει να σημαινει μια τετοια εξελιξη.
    Απο το να γκρινιαζετε λοιπον ολη σας τη ζωη, δεν εχετε παρα να εγκαταλειψετε αυτο το εκτρωμα και να επιστρεψετε στις επαρχιες σας.Τωρα ειναι η ευκαιρια για εσας και τα παιδια σας να ζησετε μια ανθρωπινη ζωη.
    Η περιφερεια ομως εχει ενα αρνητικο για εσας που μαθατε σε εναν διαφορετικο τροπο του ζειν. Δεν μπορεις κα κανεις κουτσουκελες και να ζεις στο απυροβλητο.Εκει το μαυρο προβατο φαινεται αμεσως και ειναι και δαχτυλοδεικτουμενο.Ιδου λοιπον πεδιον δοξης λαμπρον για τους εναρετους.Οι υπολοιποι, στη χαβουζα και στον τροπο ζωης της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δεν υπαρχει προβλημα οτι και να φηφισες και να ψηφισεις αυριο.Ενταξει?Αμα εισαι ανθρωπος της αγορας μιλας με ολους.Τοχω πει και το ξαναλεω,ο Σαμαρας ειναι η καλυτερη λυση αυτη τη στιγμη και του Παπαδρεου του ριχνει κατι ετη φωτος,χωρια οτι εχει κατι το οποιο δεν εχουν τα αλλα κομματα τωρα.Την ιδεολογια.Τωρα αν ειναι μοδα θα δειξει... Ναι.Ανοιχτα Σαμαρα.Τον Καρατζαφερη οτι δε τα λεει καλα το ειχα δει απο τις εκλογες,αλλα για να καταληξω διαβαζα ως αργα,πολλους δεσμους.Εγκυρους αφου πρωτα επρεπε να τους διασταυρωσω αν ειναι ουδετεροι και κατα ποσο.Πολιτικολογοντας,στο τελος επιλεγεις και πας ή με τους μεν ή με του δε.Το "δεν ειμαι με κανενα" ειναι ξερεις τι...Ειναι σα να το παιζεις λαλακις και να παριστανεις οτι δε ξερεις και δεν ειδες,δηλαδη τουριστας!Εγω δεν ειμαι τουριστας στην Ελλαδα,παιρνω θεση.Θεση μαχης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. "Ο Σαμαράς είναι η μόνη λύση για την πατρίδα μας αν δεν είναι ίδη αργά ."

    Πόση ανοησία υπάρχει σ'αυτή τη χώρα είναι απίστευτο. Αν ο Σαμαράς και ο κάθε Σαμαράς είναι η ΜΟΝΗ ελπίδα στη χώρα.....ζήτω που καήκαμε.
    Κάτσε και περίμενε τον Σαμαρά να σε σώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Να με σωσει απο τι ρε??Σε ρωταω.Απο τι?Απο αυτο που θα με σωσεις εσυ?!Προχωρα ρεεεε!Ξερω τι θελω,σε καναν αλλο πουλα.εγω δε θα παρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ελα καλα ρε παιδια... Μη φωνασκετε.Θα βγαλουμε πρωθυπουργο τη Μαρια και Σερρες, η οποια ειναι μια μετριπαθης επιλογη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Άμα βγει καμμιά χρυσή αυγή και βαράει όμως, όλοι σας θα αρχίσετε να βριζετε τους φασίστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Διάβασε εδώ μπας και συνέλθεις:

    http://www.mavrifatria.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.