30/9/10

Ναι Μίκη, οι βάρβαροι διάβηκαν. Ποιός ήταν/είναι ο Εφιάλτης;


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Ομολογώ ότι σήμερα 25.8.10, ξύπνησα αποφασισμένος να αποσυρθώ δια παντός από τα κοινά αναμένοντας ήρεμος στη γωνιά μου το αναπόφευκτο. Κι αυτό γιατί άρχισα να ντρέπομαι, καθώς η φωνή μου κατάντησε φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
Όπως ασφαλώς γνωρίζετε, η ζωή, η σκέψη , το έργο και η στάση μου στηρίχθηκαν αποκλειστικά επάνω στον ελληνικό λαό, τον τωρινό, τον χθεσινό, τον παντοτινό. Η σκληρή διαπίστωση λοιπόν ότι αυτή σχέση δεν υπάρχει πια ήταν φυσικό να με αφήσει μετέωρο. Δεν διαμαρτύρομαι. Δεν κραυγάζω. Άλλωστε αν και ξένος και μόνος στον τόπο που αγάπησα, είμαι εν τούτοις πλήρης αναμνήσεων που μπορούν να γεμίσουν την μοναξιά μου. Αυτά λοιπόν σκεφτόμουν έως ότου βρήκα στο γραφείο μου το «Πανανθρώπινον Μαραθώνιο Κάλεσμα» του Αλέξανδρου Χάχαλη μαζί με την πρόκληση του Δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Ζαγάρη για την Τελετή Μνήμης στον Τύμβο των Μαραθωνομάχων.
Ώστε λοιπόν δεν είμαι τόσο μόνος όσο νομίζω. Φτάνει φυσικά η ωραία τελετή σας να μην μια πράξη τυπική αλλά ουσιαστική, προς την κατεύθυνση μιας προσπάθειας για να ξυπνήσουν επιτέλους οι Έλληνες από τον λήθαργο στον οποίο τους έχει καταδικάσει αυτή η πρωτοφανής εισβολή των νεοβαρβάρων, που αυτή τη φορά δεν ήρθαν με ακόντια και σπαθιά που τρυπούν τις σάρκες αλλά με μεθόδους που παραλύουν τη σκέψη και υποτάσσουν τις ψυχές.
Έτσι μεθοδικά προσπαθούν να μεταλλάξουν τον ελληνικό λαό σε κάποιον άλλον με άλλες δοξασίες, αντιλήψεις, αρχές, συνήθειες και με άλλο ήθος, σε ανθρώπους υπάκουους που θα ακολουθούν υποταγμένοι και σιωπηλοί τη Μοίρα που τους επιφυλάσσουν οι σύγχρονοι Εξουσιαστές, Έλληνες και Αλλοδαποί.
Και πολύ φοβάμαι ότι αυτές οι ορατές και αόρατες δυνάμεις έχουν ήδη αιχμαλωτίσει την πλειοψηφία του λαού μας, ενώ η μειοψηφία είναι χωρισμένη, διάσπαρτη, αμήχανη χωρίς πυξίδα και οδηγό, έτοιμη να γίνει κι αυτή βορά στην προσπάθεια για την γενικευμένη πολτοποίηση του λαού μας. Έως ότου, όπως είπα, προκύψει ένας άλλος λαός, που ουσιαστικά θα καγχάζει με το παρελθόν του, καθώς θα τον έχουν μεταβάλει και καταστήσει οργανικό μέρος της διεθνούς στρατιάς των παγκοσμιοποιημένων απρόσωπων ιδιωτών.
Από πού λοιπόν θα πιαστούμε όλοι εμείς οι εραστές της αιώνιας Ελλάδας; Εδώ σ’ αυτά τα ιερά χώματα δεν έγινε απλώς μια στρατιωτική σύρραξη αλλά γεννήθηκε ένας νέος κόσμος. Ο Κόσμος του Ελληνισμού. Ο Κόσμος της Λογικής, του Πολιτισμού, της Φιλοσοφίας, της Δημοκρατίας, της Επιστήμης και της Τέχνης. Ο Κόσμος του νεότερου ανθρώπου, που εγκαινιάζει την μεγαλύτερη ιστορική αλλαγή των αιώνων.
Πιστεύω ότι οι δυνάμεις του Χάους, που τώρα επικρατούν διεθνώς βυθίζοντας καθημερινά όλους τους λαούς σε βαθειά πολύπλευρη κρίση, θα ηττηθούν μόνο όταν όλες οι εναπομείνασες δυνάμεις της Αρμονίας συνενωθούν σε μια προσπάθεια να φωτίσουν και να κερδίσουν την πλειοψηφία των ανθρώπων, ώστε να την καταστήσουν δύναμη ιστορική.
Το σύμβολο της Μάχης του Μαραθώνα μπορεί να αποτελέσει μέσα σ’ αυτή την κοσμογονική σύγκρουση την σπίθα και την φλόγα που όσο θα απλώνεται μέσα στους ανθρώπους, τόσο θα συνειδητοποιούν τη δύναμή τους, θα αντλούν θάρρος και θα ακονίζουν τη θέλησή τους να παλέψουν για να σωθεί η Ελλάδα και οι Έλληνες ο Άνθρωπος και η Ανθρωπότητα.
Ο Μαραθώνας ξανάναψε μέσα μου στη σβησμένη σπίθα, την χαμένη ελπίδα. Χαίρομαι γι’ αυτό. Σας συγχαίρω. Σας ευχαριστώ. Και δηλώνω «παρών».

Αθήνα 25.8.2010 Μίκης Θεοδωράκης

33 σχόλια:

  1. Ο εφιάλτης είναι όλες οι δυνάμεις λοβοτομημένων δοσίλογων ταγματασφαλητών που έγιναν σταδιακά ζιμενάνθρωποι και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε Γερμανική αποικία. Ο εφιάλτης είναι αυτοί που πολέμησαν στο πλευρό της Βέρμαχτ και από τότε ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις στην Ελλάδα. Εφιάλτης είναι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που έφτιαξαν για να δίνουν τροφή στους αρουραίους τα σώματα όσων πολέμησαν για μην υποδουλωθεί η Ελλάδα. Εφιάλτης είναι οι λοβοτομημένοι θρησκόληπτοι επιβήτορες του γένους που δεν το άφησαν ποτέ να γίνει ελληνικό. Εφιάλτης είναι η απέραντη βλακεία και ο φανατισμός όσων νομίζουν ότι είναι θεματοφύλακες της Ελλάδος. Εφιάλτης είναι η αμάθεια και ο σκοταδισμός της Ελληνικής κοινωνίας, το ιδεολογικό οικοδόμημα που φτιάχτηκε απο τους δοσίλογους της Κατοχής, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Η Ελλάδα πληρώνει ακόμα τον Δεκέμβρη του 1944 και θα τον πληρώνει μέχρι που να πεθάνει ή μέχρι που να αναστηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 30 Σεπτεμβρίου 2010 11:27 π.μ.

    Μάλιστα φταίνε οι φασίστες που έφεραν το Γεώργιο Παπανδρέου στην Ελλάδα να καθαρίσει τους κουμουνιστές .

    Πες τα Γιώργο Σιδηρούντιε μη μασάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφιάλτης είναι ο παγκόσμιος Σιωνισμός, που αντικατέστησε τον χιτλερικό Ναζισμό.
    Εφιάλτης είναι αυτοί που κατανόμασε, συγκεκριμένα με το όνομα τους, ο Μέγας Θεοδωράκης.
    Είναι οι "δυνάμεις του Χάους, που τώρα επικρατούν διεθνώς".
    Είναι αυτοί που "θα τον έχουν μεταβάλει και καταστήσει οργανικό μέρος της διεθνούς στρατιάς των παγκοσμιοποιημένων απρόσωπων ιδιωτών"
    Είναι οι διεθνείς Τραπεζίτες που του πίνουν το αίμα και οι "θεωρητικοί" τους που του ρουφάνε το μυαλό.
    Είναι οι λοβοτομημένοι πρώην Έλληνες και νυν οπαδοί του Σιωνισμού.
    Είναι όσοι μισούν την Ελλάδα.
    "Ο Κόσμος του Ελληνισμού. Ο Κόσμος της Λογικής, του Πολιτισμού, της Φιλοσοφίας, της Δημοκρατίας, της Επιστήμης και της Τέχνης. Ο Κόσμος του νεότερου ανθρώπου, που εγκαινιάζει την μεγαλύτερη ιστορική αλλαγή των αιώνων.
    Είναι αυτοί που μας σπρώχνουν στα ακριβώς αντίθετα, στην υποδούλωση δηλαδή και στον έλεγχο του ατόμου.
    Είναι αυτοί που θα μας φορτώσουν και την Κάρτα του Υποταγμένου Πολίτη, ώστε να γνωρίζουν και τι οδοντόκρεμα χρησιμοποιούμε.
    Είναι οι μισάνθρωποι των μυστικών εταιρειών, οι φίλοι του σκότους και της Δημοκρατίας, των μυστικών γνώσεων που δεν μοιράζονται με τους "βάρβαρους" αμύητους θνητούς.
    Είναι οι προφέσορες και οι διακινητές των ιδεών τους που πωλούν την πραμάτεια στους πάγκους της υπεραγοράς της παγκοσμιοποίησης.
    Είναι όλοι αυτοί που υποννοεί ο Θεοδωράκης χωρίς αστερίσκους, χωρίς μεταφράσεις, χωρίς γραμμές, χωρίς προπαγάνδα.
    Είναι αυτοί....σαν τον από πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αυτοί....σαν τον από πάνω...

    30 Σεπτεμβρίου 2010 12:36 μ.μ.

    Εμένα εννοείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αυτοί....σαν τον από πάνω...

    30 Σεπτεμβρίου 2010 12:36 μ.μ.

    Εμένα εννοείς;

    30 Σεπτεμβρίου 2010 12:56 μ.μ.


    Μην τρελαίνεσαι φιλαράκι! Κατάλαβε αυτός ποιος είναι ο από πάνω, που τώρα είναι.... ο παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί φίλοι,

    και για να πάρετε μια εικόνα, σας προτρέπω να διαβάσετε ένα κατά τη γνώμη μου εξαιρετικό κείμενο-ανάλυση του Παναγιώτη Τραϊανού με τίτλο: "Το εβραϊκό 4ο Ράιχ θα νικηθεί στην Ελλάδα"

    Στο κείμενο αυτό, σας λέω περιληπτικά, αναφέρεται σε θέματα όπως:
    Η αιτία της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.
    Ο ρόλος της Γερμανίας στην ελληνική κρίση.
    Η γερμανική δυσφήμιση εναντίον της Ελλάδας.
    Ο ρόλος των Εβραίων τραπεζιτών κλπ.


    ΑΞΙΖΕΙ τα 15 λεπτά που θα αφιερώσετε.

    http://aggeloiellas.blogspot.com/2010/09/4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Μικη !!!Το μυαλό σου και οι λειτουργίες του θα μείνουν οδηγοί για όσους έλληνες είναι λίγο έλληνες.Νασαι καλά ,γιατί αν φύγεις θα μας λεψεις πολύ.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Απελλης ειπε
    'Είναι οι λοβοτομημένοι πρώην Έλληνες και νυν οπαδοί του Σιωνισμού.

    Μην τρελαίνεσαι φιλαράκι! Κατάλαβε αυτός ποιος είναι ο από πάνω, που τώρα είναι.... ο παραπάνω'

    Η απαντηση οπου φωτογραφιζοντα οι Απελληδες ειναι απο τον Σιδερουντιο
    και βρες Απελλη τη δικη σου ομαδα αν και μου φαινεται οτι ταιριαζεις
    με πανω απο μια ομαδες.

    'Εφιάλτης είναι οι λοβοτομημένοι θρησκόληπτοι επιβήτορες του γένους που δεν το άφησαν ποτέ να γίνει ελληνικό. Εφιάλτης είναι η απέραντη βλακεία και ο φανατισμός όσων νομίζουν ότι είναι θεματοφύλακες της Ελλάδος. Εφιάλτης είναι η αμάθεια και ο σκοταδισμός της Ελληνικής κοινωνίας, το ιδεολογικό οικοδόμημα που φτιάχτηκε απο τους δοσίλογους της Κατοχής, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους'.

    Φουκαρα Απελλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εβραϊκό περιοδικό εξιστορεί σε κόμικς πως να μαγειρέψεις και να φας έναν λοβοτομημένο Έλληνα!!
    (Δεν το πιστεύετε; Δείτε το)
    Η διπλανή σελίδα (κλίκ για μεγένθυση) είναι κόμικ από γνωστό Εβραϊκό περιοδικό (το Heeb magazine). Η "αστεία" ιστοριούλα του κόμικ εξιστορεί πως οι Εβραίοι μπορούν να μαγειρεύουν έναν "Gentile" δηλαδή έναν ειδωλολάτρη ή έναν μη Εβραίο και φυσικά να τον τρώνε σε γεύμα. Το όνομα "Gentile" το χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι από τα αρχαία χρόνια για να δηλώσουν τους Έλληνες ειδωλολάτρες και γενικά κάθε μη Εβραίο. Το περιοδικό όμως εκδίδεται σήμερα και όχι στα αρχαία χρόνια.. Μέχρι και σήμερα οι Εβραίοι γουστάρουν ως γνήσιοι ανθρωποφάγοι να τρώνε τους Gentile Έλληνες...Δείτε και μόνοι σας και ας διακινδυνέψω να με πουν αντισημίτη..

    http://greeknation.blogspot.com/2010/09/blog-post_9115.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργος μας!!
    Υποψήφιε Δήμαρχε μας, υποψήφιε Πρόεδρε μας, υποψήφιε Σωτήρα μας, υποψήφιε, υποψήφιε, υποψήφιε μας εσύ!
    Μην μου χολοσκάς με τους Απελλήδες και άλλους λοβοτομημένους!
    Εσύ είσαι το Φώς και η Ζωή μας.
    Γιώργο προχώρα σε θέλει ολ΄ η χώρα.
    Γίνε η πρωθυπουργάρα μας που όλοι περιμένουμε να καθαρίσεις την πατρίδα μας απ τους Κλουκλουξανέους τους
    Παντυ-κοστιανούς, τους Γερμανόριζους, τους Χουβεριανούς τους Εταιροφιλοφυλλιανούς, τους Αντισημιτιανούς, (αυτούς μαζί με μένανε) τους Μοϊκανούς, τους Γκογιμιανούς, τους Αρτεσιανούς, τους Χρυσαυγίτιανούς, τους Γεωργιανούς, τους Χαμασιανούς, τους Πατρινούς και όλους τους αλλουνούς.
    Γιώργο μας Ζείς εσύ μας Οδηγείς!!
    Θα σε περιμένω με ανυπομονησία για αυτόγραφο έξω απ τα κεντρικά σου γραφεία στην Πλατεία.



    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εφιάλτες πρώτα απο όλα μήπως είναι οι φιλοτομαριστές πολίτες αυτού του Κράτους που τοποθετούσαν τόσα χρόνια στην εξουσία τα Λαμόγια τα οποία λεηλατούσαν τα ταμεία και παρέδωσαν αυτή την ένδοξη χώρα στις Ύαινες της Παγκοσμιοποίησης;
    Εφιάλτες δυστυχώς δεν είναι οι ίδιοι αλητήριοι τύποι που τόσα χρόνια βολεύουν τα παιδιά τους ,τα εγγόνια τους και απομυζούν και αυτοί τις διαφόρων τύπων επιδοτήσεις που δεν δικαιούνται;
    Και όμως αυτοί είναι η πλειοψηφία σ΄αυτό το κατ΄επίφαση Κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 30 Σεπτεμβρίου 2010 4:23 μ.μ.

    "βρες Απελλη τη δικη σου ομαδα αν και μου φαινεται οτι ταιριαζεις
    με πανω απο μια ομαδες"

    Βρε Φωταδιστή μου, λέγε ό,τι θέλεις! Για σένα και εθνικιστής είμαι και κομμουνιστής και χριστιανός και εθνομπολσεβίκος και..και.. Όπως λες παίζω σε πολλές ομάδες, τι να κάνω, έχω πολλά ενδιαφέροντα. Εσύ, όμως, γιατί δεν θέλεις να παίζω μπάλα σε ένα γήπεδο που δεν είναι δικό σου;

    Δεν θα σε παίξω λοιπόν μπάλα κι εγώ.
    Θα σου πω μόνο, ότι κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος θα προτιμούσε να διαλεχθεί με έναν επώνυμο με αρχ....α, παρά με έναν ανώνυμο χωρίς!

    Ο φουκαράς Απελλής σου συνιστά να διαβάσεις και το επόμενο σχόλιο του.

    σημ: Διόρθωση στο προηγούμενο σχόλιο μου "οι φίλοι του σκότους και οι εχθροί της Δημοκρατίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απόσπασμα από το το κείμενο του Π. Τραϊανού
    "Το εβραϊκό 4ο Ράιχ θα νικηθεί στην Ελλάδα"


    "...Σήμερα αυτοί οι Εβραίοι, που "ξεγελάστηκαν" από Εβραίους, "θύμωσαν" με τους Έλληνες. "Θύμωσαν" και γι' αυτό θέλησαν να παραδώσουν την Ελλάδα στον ΔΝΤ. "Θύμωσαν" οι Εβραίοι τραπεζίτες της Ευρώπης, που "ξεγελάστηκαν" από τους Εβραίους τραπεζίτες των ΗΠΑ, οι οποίοι "κατασκεύασαν" τα ελληνικά στοιχεία, τα οποία χρησιμοποίησαν οι Εβραίοι πολιτικοί που κυβερνάνε την Ελλάδα, για να "ξεγελάσουν" τους Εβραίους πολιτικούς που ελέγχουν τον εβραϊκό γαλλογερμανικό άξονα. Επειδή οι Εβραίοι "θύμωσαν" πολύ με τον "απατεώνα" ελληνικό λαό των εργαζομένων των 600 ευρώ, αποφάσισαν να παραδώσουν την Ελλάδα στο ΔΝΤ του Εβραίου Στρος Καν, για να κάνουν τα ευρώ αυτά 300!"

    Γειά σου Μίκη μεγάλε!
    Γεια σου Στελάρα Καζαντζίδη!
    Εσείς τα είπατε! Οι Έλληνες άκουσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ψευδογκάλια, δεν σε φτάνει το υπουργείο τύπου; Τι άλλο θες και με λιβανίζεις, καμία προεδρία της βουλής; Τέλος πάντων, δεν θα ξεχάσω την υποστήριξή σου.
    Θα ζητήσω και πάλι έλεος από αυτούς που φοβούνται τους Εβραίους. Το κόμικ κάνει χιούμορ πάνω σε μία πλαστή ιστορία της αρχαιότητας, ότι οι Εβραίοι έτρωγαν έναν Έλληνα έμπορο μία φορά το χρόνο. Και δεν αναφέρετε σε Έλληνα τέλος πάντων το κόμικ, αλλά γενικά σε άπιστο.
    Απελλή, το θες το σεντονάκι σου νομίζω. Δώσε σε παρακαλώ μία εξήγηση για το παρακάτω : Κατα Μάρκον, 14.52:
    Καὶ νεανίσκος τις συνηκολούθει αὐτῷ περιβεβλημένος σινδόνα ἐπὶ γυμνοῦ, καὶ κρατοῦσιν αὐτόν· ὁ δὲ καταλιπὼν τὴν σινδόνα γυμνὸς ἔφυγεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά, για πείτε μου και εμένα να μάθω, οι Γερμανοί είναι Εβραίοι ; Δηλαδή το γερμανικό κεφάλαιο και οι γερμανικές τράπεζες είναι Εβραϊκές; Και η Αμερική το ίδιο; Και οι Αραβικές χώρες το ίδιο; Και η Κίνα το ίδιο; Και η Ζιμπάμπουε λοιπόν είναι Σιωνιστική; Ζήτω η Μασονία και ο Σιωνισμός, ζήτω οι Ζωροάστρες και ο Πολυθεϊσμός, ζήτω ο Κομφούκιος και ο Βουδισμός. Ζήτω οτιδήποτε καλό εκτός από την Κακοδοξία και την Ανορθοδοξία που βασιλεύουν στην περιοχή μας εδώ και αιώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Απελλης ειπε
    Βρε Φωταδιστή μου, λέγε ό,τι θέλεις! Για σένα και εθνικιστής είμαι και κομμουνιστής και χριστιανός και εθνομπολσεβίκος και..και.. Όπως λες παίζω σε πολλές ομάδες,


    Οχι Απελλη να κανεις ζαβολιες,δεν κατατασσεσαι βασει των προσοντων σου στις ομαδες που αναφερεις και που εγω ποτε δεν σε κατεταξα.Την καταταξη που σου ταιριαζει και σε αφορα πολλαπλως και ηδη στην εγραψα εδω και την αγνοησες επιτηδες στην επαναφερω αυτουσια παρα κατω και την αντιγραφω απο αλλο σχολιαστη

    'Εφιάλτης είναι οι λοβοτομημένοι θρησκόληπτοι επιβήτορες του γένους που δεν το άφησαν ποτέ να γίνει ελληνικό. Εφιάλτης είναι η απέραντη βλακεία και ο φανατισμός όσων νομίζουν ότι είναι θεματοφύλακες της Ελλάδος. Εφιάλτης είναι η αμάθεια και ο σκοταδισμός της Ελληνικής κοινωνίας, το ιδεολογικό οικοδόμημα που φτιάχτηκε απο τους δοσίλογους της Κατοχής, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους'.

    Οσον αφορα τα περισπουδαστα σχολια σου περι αρχ.....ων και αλλα που αυτοδιαχειριζεσαι μονος σου δεν θα σου απαντησω προσπαθωντας να μη σε ακολουθησω εκει που ανηκεις και το εχεις αντιληφθει. Αλλος εισαι και αλλον παριστανεις εδω φουκαρα Απελλη.Εκδηλωνεις πολυ μισος βρε φουκαρα,σε βλεπω με ...αφρους ,θα παθεις τιποτα βρε φουκαρα μου.Μαθε να τα δεχεσαι τα γυρω φυσιολογικα και να απαντας φυσιολογικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε 30 Σεπτεμβρίου 2010 4:54 μ.μ.

    Το συγκεκριμένο κόμικ , είναι χιουμοριστικό και "κράζει" τον ισραηλινό (ή Ιουδαικό ή Εβραικό -ας μας εξηγήσουν αυτοί που ξέρουν τι από τα τρία ή και τα τρία ) εθνικισμό . Δεν νομίζω ότι σου παρέχει τα στοιχεία που θα "ήθελες"

    Pro από Συμβασιλεύουσα .

    YΓ . Συμπέρασμα επί των σχολίων .
    Πρωτού εμείς οι Έλληνες αρχίσουμε να πολεμάμε το σκοτάδι , πρέπει να μάθουμε πρώτα τι τελικά είναι το σκοτάδι . Η αλλιώς .... Ο τυχερός που έχει κρυμένο το φώς στο σπίτι του , κερδίζει την μόνιμη πρωθυπουργία επί του τόπου αυτού .

    Έλα πες το....... το ξέρω ότι εσύ το έχεις το φώς...............

    PRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Γεώργιο Σιδηρούντιο

    Είσαι 455634789221588

    Pro από Συμβασιλεύουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ως γνωστων το παγκοσμιο κεφαλαιο δεν εχει πατριδα εχει ομως καταγωγη και συμπτωματικα ειναι εβραικη,τι να κανουμε?
    εφιαλτες ειμαστε ολοι εμεις που απο το 1945 προσπαθουμε να βγαλουμε ο ενας τα ματια του αλλου.
    που εμπιστευομαστε σε τυχοδιωχτες και προσκυνημενους την πατριδα και το μελλον της.
    που ενω βλεπουμε την ιδια κατασταση να επαναλαμβανεται χρονια δεν αντιδρουμε.

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είμαι θαυμάστρια του Γιώργου και το δηλώνω απερίφραστα.
    Επίσης, προσυπογράφω το σχόλιο του ανώνυμου που αναφέρει τον Γιώργο ως "από πάνω" του Απελλή... αλλά πολύ πιο πάνω

    --------------------------------

    Για τους "Εβραίους τραπεζίτες"
    τους "σατανικους δολοπλόκους σιωνιστές":

    1) Μέχρι προχθές η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ, δεν είχε στην ιστοσελίδα της καν το ΙΣΡΑΗΛ. Το θεωρούσε ως μη υπάρχον στη Μέση Ανατολή.
    Μετά από διαμαρτυρίες το κατέταξε στις λίστες της ως ΧΩΡΑ!!!

    http://leblogdenoach.wordpress.com/2010/09/26/site-de-la-banque-mondiale-israel-etait-un-pays-sans-region/

    http://elderofziyon.blogspot.com/2010/09/world-bank-israel-is-state-without.html

    http://elderofziyon.blogspot.com/2010/09/we-get-results-world-bank-now-includes.html


    2) Πως γίνεται η "σιωνιστική" Deutsche Bank μαζί με την "σιωνιστική" HSBC να έχουν πάρει διεθνείς άδειες ισλαμικής τράπεζας;;;
    Κάτι που είναι δυσκολότατο για δυτικές τράπεζες;

    http://archive.arabnews.com/?page=6&section=0&article=106679&d=11&m=2&y=2008

    3) Πόσοι από εσάς ξέρουν ότι κάποιος Αλέξανδρος Θεοχαρίδης είναι ηγετικό στέλεχος της Faisal Private Bank, της πρώτης δηλαδή ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ τράπεζας στη Σουηδία;

    http://www.swissinfo.ch/eng/Home/Archive/Swiss_Sharia_bank_courts_Gulf_petrodollars.html?cid=5492624

    Ψάξτε, συνδιάστε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ok αγγλικά γιοκ
    Δεν μας τα λες εσύ καλύτερα , μήπως και μας ανοίξης κάνα μάτι ρε Γαλία; (ή Γκαλία ή Γάλια ή Γκάλια ή Γαλιά ή Γκαλιά . Και αυτό με ενδιαφέρει να το μάθω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ''ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ'' γκαλια, υπαρχει διεθνες νομισματικο ταμειο και παγκοσμια τραπεζα διαλεξε και παρε. εσενα σου λεει κατι το γεγονος πως ΟΛΑ τα μεγαλα κεφαλια τους ειναι εβραικης καταγωγης?

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πως την είπες γάτε; "Παγκόσμια";
    Ναι, αυτή...
    Αλλά εσύ που ξέρεις τα "μεγάλα κεφάλια τους"; ΓΡΑΨΕ ΟΝΟΜΑΤΑ και θα σου απαντήσω. Aν και σε πρόλαβα, διότι και ο Θεοχαρίδης για Πόντιος ακούγεται, αλλά σε Ισλαμική Τράπεζα ανήκει... Εκτός και αν λες ότι επειδή υπάρχει ένας τέτοιος Έλληνας, όλοι οι Έλληνες είναι ισλαμιστές τραπεζίτες.

    Επίσης, εγώ έγραψα κάτι εντελώς συγκεκριμένο: ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και όχι άρες μάρες κουκουνάρες.
    Μέχρι προχθές, η Παγκόσμια Τράπεζα δεν είχε το Ισραήλ στις χώρες που υπάρχουν στον ΚΟΣΜΟ (οπότε τί "παγκόσμια" είναι; "διεθνής" των "ΕΘΝΩΝ" είναι- αν έπιασες τώρα τί εννοώ)

    Για την Deutsche Bank έχεις να απαντήσεις κάτι;

    Κλείνοντας, να πω ότι και ο George Soros είναι Εβραίος, αλλά χρηματοδοτεί σωματεία/ιδρύματα που προμοτάρουν την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του κράτους του Ισραήλ.
    Αλλά και την καταστροφή όλων των εθνικών κρατών. Την προώθηση της μετανάστευσης και της πολυεθνικής σούπας. Διότι ο Σόρος είναι της διεθνιστικής αριστεράς. Του Τρότσκι (άλλη πικρή ιστορία)

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. //Είμαι θαυμάστρια του Γιώργου και το δηλώνω απερίφραστα.
    Galia 11:21 μ.μ.//
    ------------
    Προχθές δήλωνες θαυμάστρια του Αντωνάκη...
    Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κύριε Προ, η ιστορία του κανιβαλισμού αναφέρετε στον Ιώσηπο, ως αντισημιτική προπαγάνδα. Στείλε πρώτα το έμβασμα που είπαμε στο νούμερό μου, σωστά το έχεις. Μετά θα σου στείλω την παραπομπή στο δικό σου νούμερο. Μέχρι τότε πάρε και ένα δωράκι να παίζεις : http://ellinikesaxies.blogspot.com/search/label/Fascism%20in%20Greece%201936%20-%201949%20Nazis%20Civil%20War

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. >2) Πως γίνεται η "σιωνιστική" Deutsche Bank μαζί με την "σιωνιστική" HSBC να έχουν πάρει διεθνείς άδειες ισλαμικής τράπεζας;;;
    Κάτι που είναι δυσκολότατο για δυτικές τράπεζες;<
    ------------------
    Το Κεφαλαιο ειναι ενα λογιστικο μεγεθος που δεν εχει πατριδα αλλα εκπροσωπει πορους ολων των ειδων του πλανητη Γη.Ετσι και το Ισλαμικο κεφαλαιο, επειδη ειναι μια απο τα ιδια ,συσσωρευτηκε και θελει να επενδυθει.Σε αυτο το σημειο τα διαφορα κρατη και εταιρειες Finance
    προσπαθουν να το προσελκυσουν και καλα κανουν.Ο κινδυνος ομως υπαρχει διοτι μαζι με το Ισλαμικο κεφαλαιο
    τους αυτοι απο τον Ισλαμικο κοσμο θελουν να εξαγουν και την...μπουργκα,δηλαδη να κυριαρχησουν στις περιοχες που δινουν τα χρηματα τους και με την θεληση τους για διαχειρηση.Σε αυτο το σημειο θα υπαρξουν καποιες τριβες και οχι σε αυτην καθ΄εαυτην
    την διαχειρηση του ισλαμικου κεφαλαιου απο την Δυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μια μέρα σας άφησα μόνους σας και τα κάνατε χάλια πάλι. Σαν τα μικρά παιδιά...

    "Πιστεύω ότι οι δυνάμεις του Χάους, που τώρα επικρατούν διεθνώς βυθίζοντας καθημερινά όλους τους λαούς σε βαθειά πολύπλευρη κρίση, θα ηττηθούν μόνο όταν όλες οι εναπομείνασες δυνάμεις της Αρμονίας συνενωθούν σε μια προσπάθεια να φωτίσουν και να κερδίσουν την πλειοψηφία των ανθρώπων, ώστε να την καταστήσουν δύναμη ιστορική."

    ενώ αμέσως πριν έχει πει

    "Εδώ σ’ αυτά τα ιερά χώματα δεν έγινε απλώς μια στρατιωτική σύρραξη αλλά γεννήθηκε ένας νέος κόσμος. Ο Κόσμος του Ελληνισμού. Ο Κόσμος της Λογικής, του Πολιτισμού, της Φιλοσοφίας, της Δημοκρατίας, της Επιστήμης και της Τέχνης. Ο Κόσμος του νεότερου ανθρώπου, που εγκαινιάζει την μεγαλύτερη ιστορική αλλαγή των αιώνων."

    δηλαδή "είμαι συνταξιούχος φιλόσοφος και πιστεύω ότι, σε ιστορική βάση, το κακό θα νικηθεί" ενώ αμέσως πριν μίλησε για ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ οι οποίοι, μέσω των ενεργειών τους, δημιούργησαν και δημιουργούν την ιερότητα των χωμάτων.

    Συμπέρασμα: δουλέψτε, παράξετε, μεγαλουργήστε, και θα βρεθούν "οι σύγχρονοι Εξουσιαστές, Έλληνες και Αλλοδαποί", οι οποίοι με μια αερολογία θα καρπωθούν την ηθική, οικονομική ή άλλη υπεραξία χωρίς να ιδρώσουν. Το απαύγασμα της σκέψης του homo neoellinus dacapo.

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ορνιθες του Αριστοφανους 693-700.

    "Χαος ην και Νυξ Εριβος τε μελαν
    πρωτον και Ταρταρος ευρυς./
    Γη δ'ουδ'αηρ ουδ'ουρανος ην.
    Ερεβους δ'εν απειρασι κολπόις/
    τικτει πρωτιστον υπηνεμιον Νυξ η
    μελανοπτερος ΩΟΝ,/εξ ου περιτελλομεναις ωραις εβλαστεν
    ΕΡΩΣ Ο ΠΟΘΕΙΝΟΣ,,,
    ΟΥΤΟΣ ΔΕ ΧΑΕΙ ΠΤΕΡΟΕΝΤΙ ΜΑΓΕΙΣ
    ΝΥΧΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑΡΤΑΡΟΝ ΕΥΡΥΝ/
    ΕΝΕΟΤΤΕΥΣΕΝ ΓΕΝΟΣ ΗΜΕΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟς ΑΝΗΓΑΓΕΝ ΕΙΣ Φ Ω Σ."

    Λογοτεχνικη αποδοση
    "Χαος ηταν και Νυχτα και σκοτος βαθυ/
    πλατυς Ταρταρος ηταν τριγυρου
    γη κι'αερα δεν ειχε,δεν ειχε ουρανο
    και στους αφαντους κορφους του
    απειρου/
    πρωτα-πρωτα η μαυροφτερη Νυχτα
    γεννα/
    μονη αυγο στου Ταρταρου το μερος
    κι'απο κεινο το αυγο καθως ηρθ'ο
    καιρος/
    ΠΟΘΕΙΝΟΣ ΕΞΕΠΡΟΒΑΛΕ Ο Ε Ρ Ω Σ
    με φτερουγες στα νωτα του επανω
    χρησες/
    και σαν ανεμος ολος εχυθη
    κι'αμ'αυτος με το ολοφτερο Χ Α Ο Σ
    βαθεια/
    μεσ'τα ΤΑΡΤΑΑΡΑ νυχτα εκοιμηθη
    την δικη μας γενια εξεπουλιασε εκει
    και στο ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΡΩΤΗ."

    ΕΜΠΡΟΣ ΓΕΝΝΑΙΟΙ,αυτο μας λεει
    ο ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗΣ ΜΙΚΗΣ,ο ερωτας μας
    για ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕς της ΠΑΤΡΙΔΟΣ,ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ,ΑΠ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΕ ΣΤΟ
    ΑΠΛΕΤΟΝ Φ Ω Σ.

    >>Αυταρ γαρ εγωγε μετ'αυτον
    ελων φρορμιγγα λιγειαν>>
    [Μετα απο αυτο εγω ελαβα εις τα
    χερια μου την οξυφωνο φορμιγγα]
    ΜΠΡΟΣ ΜΙΚΥ,ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΙΓΓΑ ΚΑΙ
    ΠΑΙΞΕ ΜΑΣ,ΤΟ ΜΕΘΥΣΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
    ΑΡΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ορνιθες του Αριστοφανους 693-700.

    "Χαος ην και Νυξ Εριβος τε μελαν
    πρωτον και Ταρταρος ευρυς./
    Γη δ'ουδ'αηρ ουδ'ουρανος ην.
    Ερεβους δ'εν απειρασι κολπόις/
    τικτει πρωτιστον υπηνεμιον Νυξ η
    μελανοπτερος ΩΟΝ,/εξ ου περιτελλομεναις ωραις εβλαστεν
    ΕΡΩΣ Ο ΠΟΘΕΙΝΟΣ,,,
    ΟΥΤΟΣ ΔΕ ΧΑΕΙ ΠΤΕΡΟΕΝΤΙ ΜΑΓΕΙΣ
    ΝΥΧΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑΡΤΑΡΟΝ ΕΥΡΥΝ/
    ΕΝΕΟΤΤΕΥΣΕΝ ΓΕΝΟΣ ΗΜΕΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟς ΑΝΗΓΑΓΕΝ ΕΙΣ Φ Ω Σ."

    Λογοτεχνικη αποδοση
    "Χαος ηταν και Νυχτα και σκοτος βαθυ/
    πλατυς Ταρταρος ηταν τριγυρου
    γη κι'αερα δεν ειχε,δεν ειχε ουρανο
    και στους αφαντους κορφους του
    απειρου/
    πρωτα-πρωτα η μαυροφτερη Νυχτα
    γεννα/
    μονη αυγο στου Ταρταρου το μερος
    κι'απο κεινο το αυγο καθως ηρθ'ο
    καιρος/
    ΠΟΘΕΙΝΟΣ ΕΞΕΠΡΟΒΑΛΕ Ο Ε Ρ Ω Σ
    με φτερουγες στα νωτα του επανω
    χρησες/
    και σαν ανεμος ολος εχυθη
    κι'αμ'αυτος με το ολοφτερο Χ Α Ο Σ
    βαθεια/
    μεσ'τα ΤΑΡΤΑΑΡΑ νυχτα εκοιμηθη
    την δικη μας γενια εξεπουλιασε εκει
    και στο ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΡΩΤΗ."

    ΕΜΠΡΟΣ ΓΕΝΝΑΙΟΙ,αυτο μας λεει
    ο ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗΣ ΜΙΚΗΣ,ο ερωτας μας
    για ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕς της ΠΑΤΡΙΔΟΣ,ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ,ΑΠ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΕ ΣΤΟ
    ΑΠΛΕΤΟΝ Φ Ω Σ.

    >>Αυταρ γαρ εγωγε μετ'αυτον
    ελων φρορμιγγα λιγειαν>>
    [Μετα απο αυτο εγω ελαβα εις τα
    χερια μου την οξυφωνο φορμιγγα]
    ΜΠΡΟΣ ΜΙΚΥ,ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΙΓΓΑ ΚΑΙ
    ΠΑΙΞΕ ΜΑΣ,ΤΟ ΜΕΘΥΣΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
    ΑΡΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ Ανώνυμε 30 Σεπτεμβρίου 2010 8:13 μ.μ.

    Επειδή από την αρχή φάνηκε η διάθεση σου να μου επιτεθείς για το σχόλιο μου, που δεν αφορούσε εσένα, αλλά τον Σιδηρούντιο (τη δική σου ομάδα δηλαδή), έχω να σου πω τα εξής:

    1. Δεν αρκεί το ότι εσύ θεωρείς κάποιον φουκαρά ή ανόητο, αν δε μπορείς και να το αποδείξεις. Η υποκειμενική και εμπαθής γνώμη για κάποιον δεν αποτελεί απόδειξη. Αξία έχουν μόνο τα επιχειρήματα μας και εσύ δεν έχεις κανένα. Απόδειξη; Το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν έχουν την άποψη σου για μένα, αλλά έχουν τη δική μου για σένα!!
    Στο κάτω-κάτω, τι ωφελεί να δείχνεις με το δάχτυλο κάποιον που εσύ τον θεωρείς "φουκαρά"; Αν είναι όντως "φουκαράς" δεν θα τον δουν και οι υπόλοιποι; Χρειάζεται και η δική σου "καθοδήγηση"; Μπορεί, για παράδειγμα, η Γκαλία να περάσει στην "κοινή γνώμη" ως συμπαθής χαρακτήρας, επειδή τη συμπαθούν μόνο ο ΜΠΡΟΥΝΟ και ο Σιδηρούντιος, όταν για πάααααρα πολλούς είναι απλά αντιπαθής; Μην παίζεις λοιπόν τον ρόλο του ανώνυμου κουκουλοφόρου που υποδεικνύει τι είναι δήθεν ο καθένας και σε ποια "ομάδα" παίζει.
    "Αλλος εισαι και αλλον παριστανεις εδω φουκαρα Απελλη"
    Κάτι για δοσίλογους έλεγες, θυμάσαι; Εκτός και αν ξέρεις για μένα κάτι περισσότερο από ότι εγώ.

    2. Επί του σχολίου του δικού μου και του Τραϊανού, που ήταν σχετικά με το θέμα της ανάρτησης, ούτε κουβέντα. Μόνο γενικοί χαρακτηρισμοί και ύβρεις (δοσίλογοι,λοβοτομημένοι θρησκόληπτοι κλπ).
    Αν δεν το ξέρεις, σου λέω ότι αυτές οι εκφράσεις για μένα είναι ύβρεις και όχι κοσμητικά επίθετα. Άρα μου επιτέθηκες πρώτος και χωρίς "ζαβολιές", όντας επιμελώς ανώνυμος σε αποκάλεσα "αν-όρχειο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Β

    3. Λες: Οσον αφορα τα περισπουδαστα σχολια σου περι αρχ.....ων και αλλα που αυτοδιαχειριζεσαι μονος σου δεν θα σου απαντησω προσπαθωντας να μη σε ακολουθησω εκεί που ανηκεις και το εχεις αντιληφθει"
    Και εγώ σου απαντώ: Αν τα... έχεις, ακολούθησε με! Επειδή, "εκεί που ανήκω και που βεβαίως το έχω αντιληφθεί" είναι στον αρσενικό πληθυσμό!
    Αν βέβαια θεωρείς την δημοτικίζουσα λέξη "αρχ...α" που αναφέρεται σε μέλος του αντρικού σώματος ως ύβρη, ε, τότε να την λέω "όρχεις" για να σε ευχαριστήσω.

    Λες: "αυτοδιαχειριζεσαι μονος σου ". Άλλο πάλι αυτό!! Τι θα ήθελες να τα αυτοδιαχερίζομαι με παρέα ή να μην τα αυτοδιαχειρίζομαι καθόλου; Όποιος τα έχει τα χρησιμοποιεί κιόλας και δεν είναι ντροπή, το αντίθετο μάλιστα. Γιατί η μόνη ντροπή για έναν άντρα είναι το να υβρίζει ανωνύμως όπως εσύ και όχι να έχει τη φύση του ακέραια. Αυτά ξέρεις δεν "φυτρώνουν", ή τα έχεις ή όχι!
    Και που να ξέρω εγώ, τελικά, αφού ΕΣΥ γράφεις ανώνυμα, αν είσαι άντρας, γυναίκα ή τραβεστί; Αν είσαι άντρας πάντως είσαι η ντροπή της ομάδας σου και το αρχικό μου σχόλιο ισχύει ακέραια: "θα προτιμούσα να διαλεχθώ με έναν επώνυμο με αρχ....α, παρά με έναν ανώνυμο χωρίς!"

    4. "την αντιγραφω απο αλλο σχολιαστη".
    Πόσοι είσαστε ρε ανώνυμοι, γιατί με έχετε τρελλάνει! Ποιος αντιγράφει από ποιον;

    5. "Την καταταξη που σου ταιριαζει και σε αφορα πολλαπλως "
    Το που με κατατάσσεις εσύ, καταλαβαίνεις που το έχω γραμμένο. Η μόνη κατηγορία στην οποία θέλω να καταταχτώ είναι του ΕΛΛΗΝΑ!


    6. "Εκδηλωνεις πολυ μισος βρε φουκαρα,σε βλεπω με ...αφρους ,θα παθεις τιποτα βρε φουκαρα μου".

    Χαλάρωσε και δεν έχω πάθει τίποτα! Βγήκα, διασκέδασα, κοιμήθηκα σαν πουλάκι και να μαι. Εσύ όμως, μη μου πάθεις τίποτα και έχεις και πάρκινσον. Πιες το τσαγάκι σου και ψάξε μέσα στο σώβρακο σου μήπως σου λείπει τίποτα!
    (έως ότου αποφασίσεις να γίνεις επώνυμος με κάποιο νικ)


    OPEN: 1 Οκτωβρίου 2010 7:39 π.μ.

    "Μια μέρα σας άφησα μόνους σας και τα κάνατε χάλια πάλι. Σαν τα μικρά παιδιά..."

    Έλα φίλε OPEN, βάλε μια τάξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Διότι ο Σόρος είναι της διεθνιστικής αριστεράς. Του Τρότσκι(άλλη πικρή ιστορία)"


    Δηλαδη του Lev Davidovich Bronstein.Διοτι και ο Τροτσκι δικος σας ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Λοιπόν να πω και εγώ κάτι άσχετο .
    Συμπαθώ τον απέλλη , γιατί τον καταλαβαίνω και άρα μπορώ να πω ότι γενικά συμφωνώ μαζί του.

    Το κύριο Γεώργιο Σιδηρούντιο και τον Αρκά , (που μάλλον από ότι έχω καταλάβει ) , τα έχουν βάλει με την ορθοδοξία , η άποψή μου , είναι ότι είναι μέρος του προβλήματος και μου φέρνουν λίγο σε θολοκουλτούρα . (Με τις υγείες σας).
    Για την Galia όπως και για τον omadeon , δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ακόμα , αλλά σίγουρα δεν μου είναι αντιπαθείς . Θα ήθελα πάντως να μπορώ να διαβάσω στα Ελληνικά την άποψή της περι αριστερών-δεξιών , καλών-κακών Εβραίων ( ή Ιουδαίων ή Ισραηλινών) όπως επίσης και πως διαβάζεται-προφέρεται το όνομά της στα Ελληνικά .

    Κατά τα άλλα ο Συμμοριτοπόλεμος συνεχίζεται . Περαστικά μας .

    PRO από Συμβασιλεύουσα .

    YΓ. Η άποψή μου για την άποψή σας για μένα , είναι ακριβώς ίδια με την άποψή σας για την άποψή μου για σας . Απλά έτσι γράφω για να περνάει η ώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.