28/9/10

Πορνείο το καμάρι του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία, από την είδηση ότι το πλοίο «Savarona», το οποίο είναι το «τοτέμ» του πολεμικού ναυτικού της χώρας, χρησιμοποιούνταν ως ένας πλωτός «οίκος ανοχής» για πλούσιους και εκκεντρικούς επιχειρηματίες με… πλήρωμα εντυπωσιακά ανήλικα κορίτσια (κάτω των 18 ετών) από τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Ύστερα από επιχείρηση παρακολούθησης που διήρκεσε επτά μήνες, η στρατοχωροφυλακή πραγματοποίησε σήμερα έφοδο στο πλοίο, το οποίο ήταν δεμένο στο Muğla Göcek, απέναντι από την Κω και συνέλαβε τα μέλη της ομάδας των εμπόρων λευκής σαρκός, που έστησαν την «επιχείρηση», καθώς και πολλές από τις γυναίκες που πρόσφεραν τις «υπηρεσίες» τους στους επιβάτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα των εμπόρων λευκής σαρκός νοίκιαζε το «Savarona» από τον επιχειρηματία-ιδιοκτήτη του προς 50.000 δολάρια την ημέρα.

Το «Savarona» ναυπηγήθηκε το 1931 στην Αμερική και το απέκτησε η Τουρκία το 1938. Το πλοίο παραχωρήθηκε στον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος φιλοξένησε κατά καιρούς σε αυτό αρχηγούς κρατών, βασιλείς, οργάνωνε συνεδριάσεις του υπουργικού του συμβουλίου, ενώ διέμενε πολλές φορές στις πολυτελείς καμπίνες του. Μέχρι το 1989, το πλοίο ανήκε στο πολεμικό ναυτικό, αλλά μετά το θάνατο του Ατατούρκ και λόγω αδυναμίας επαρκούς συντήρησής του από το κράτος, πέρασε στην κατοχή του επιχειρηματία, ο οποίος επέτρεψε να μετατραπεί σε «οίκο ανοχής».

Ίσως τώρα, τα τουρκικά ΜΜΕ να αναθεωρήσουν τα ειρωνικά και περιπαικτικά σχόλια με τα οποία «έλουσαν» τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, όταν αποκαλύφτηκε ότι το θωρηκτό «Αβέρωφ» χρησιμοποιήθηκε για το γαμήλιο γλέντι επιφανούς στάρλετ της ελληνικής showbiz.
http://www.zougla.gr/

16 σχόλια:

  1. "Ίσως τώρα, τα τουρκικά ΜΜΕ να αναθεωρήσουν τα ειρωνικά και περιπαικτικά σχόλια με τα οποία «έλουσαν» τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, όταν αποκαλύφτηκε ότι το θωρηκτό «Αβέρωφ»"

    Με τη μικρη διαφορα πως το Αβερωφ δεν ανηκει σε ιδιωτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και σε αυτο μας ξεπερασαν οι Τουρκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καλλιγούλας είχε τη φαεινη ιδ'εα για να τον'ωσει τα οικονομικά του κράτους να βάλει σε μια γαλέρα τις γυναίκες των συγκλητικών του και να χρεώνει πάντα βουλόμενο να θυσιάσει στην Αφροδίτη. Πολύ έξυπνη ιδέα. Θα έπρεπε να κάνουμε κάτι σ΄΄ημερα ανάλογο....

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ιστοτοπος του Δρούγου http://www.drougos.gr/ δέχτηκε επίθεση απο Ιρανούς; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλη η Τουρκία είναι ένα πορνείο για στο πλοίο κόλλησαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολα τα πλοία ρε παιδιά του Τουρκικού Ναυτικού πορνεία ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πορνείο-ξεπορνείο, άμα κάνουνε κανά ντου, θα φτάσουνε στην Πάτρα πριν το καταλάβουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ''ο ιστοτοπος του Δρούγου http://www.drougos.gr/ δέχτηκε επίθεση απο Ιρανούς; ''

    Mαλλον του εκοψε την επιχορηγηση η Ισραηλινη πρεσβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. //ο ιστοτοπος του Δρούγου δέχτηκε επίθεση απο Ιρανούς;
    28 Σεπτεμβρίου 2010 9:40 μ.μ.//
    --------------
    Σιγά μην ασχοληθούν με τον Δρούγο...
    Άλλωστε ο ιστότοπός του διαθέτει το ισχυρότερο αντιβάιρους.
    Με το που θα δει ο ιός την φάτσα του στην φωτογραφία, θα πάθει ακαριαίο ...θάνατο !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @AZ,όλες τις γυναίκες των πολιτικάντηδων(συγκλητικών);;;;Πολλές θα πήγαιναν με το κιλό...Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ(με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Να προσέχουμε τι λέμε διοτι αν όλη η Τουρκία είναι πορνείο, τότε εμεις φοβόμαστε τις πόρνες. Διότι ωραία τα μεγάλα λογια από τα ιστολογια. Αλλα, ξαναλέω, όταν ο Σημίτης ρώτησε "πόλεμο θέλετε;" δεν είδα ούτε έναν στις πλατειες να φωνάζει παρών. Και επί πλεον ο Σημίτης ξαναβγήκε πρωθυπουργος. Τυχαίο; Αλλα εδω δεν βγαίνουμε στις πλατειες για το ιδιο μας το ψωμί...Οι Γάλλοι γεμίζουν τους δρόμους επειδη ο Σαρκοζί αυξάνει τα όρια ηλικίας κατά δυο χρόνια με όριο εφαρμογής το...2018, οι Πολωνοί αντίστοιχα κλπ. Η πολλή παλικαριά στα ιστολόγια βλάπτει σοβαρά την υγεία. Λιγη μετριοπαθεια και σοβάρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που είναι το σκάνδαλο;
    Ενας ιδιώτης νοίκιασε το σκάφος του σε νταβατζήδες.Καί;
    Δεν έκοβαν τιμολόγια;
    Ή μήπως είναι προσβολή στον Ατατούρκ;
    Και γιατί η Στρατοχωροφυλακή; Μάλλον κάτι δεν μας λέει το ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ

    1ον: Ο Σημίτης δεν έκανε και δεν θα έκανε ποτέ τέτοια ερώτηση, πολύ απλά γιατί φοβόταν την απάντηση, κατά το γνωστό "αν πούνε όχι, καλά, αν πούνε ναι, τί γίνεται;".

    2ον: Κάποιοι από εμάς είχαν αδειάσει τα μαγαζιά στην Ομόνοια και ήταν έτοιμοι για όλα. Όμως, αν δεν ξέρεις τί σημαίνει "κανόνες εμπλοκής", δεν πάς στο ΚΥΣΕΑ (γιαυτό δεν πήγαινε) - αλλά η θέση του προέβλεπε αυτό το καθήκον. Εκ των υστέρων φάνηκε ότι, αν είχαμε κάνει τις σωστές δυναμικές κινήσεις, έστω και καθυστερημένα, ούτε πόλεμος θα είχε γίνει ούτε θα είχαμε χάσει τα Ίμια. Τέλος, για να το θέσω και σε οικονομική βάση, σου θυμίζω ότι για πολύ καιρό (6-8 μήνες) κατόπιν της κατάκτησης του ευρωπαϊκού στο ποδόσφαιρο, είχαμε ως χώρα αυξημένη παραγωγικότητα κατά 36%!!! Σκέψου τί θα γινόταν στην άλλη περίπτωση...

    OPEN, Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Το πλοίο παραχωρήθηκε στον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ...... ενώ διέμενε πολλές φορές στις πολυτελείς καμπίνες του"

    Τι έχει δει δηλαδή αυτό το καράβι...αν είχε στόμα.

    Πάντως, θεωρώ ότι η δική μας η ξεφτίλα με το "Αβέρωφ" είναι πολύ μεγαλύτερη.

    1. Γιατί το Αβέρωφ είναι πολεμικό πλοίο, ενώ το «Savarona» είναι πολυτελές πλοίο κάθε χρήσεως.

    2. Γιατί το Αβέρωφ πολέμησε και πάνω στο κατάστρωμα του χύθηκε αίμα ηρώων, ενώ στο «Savarona» το πολύ-πολύ χύθηκαν τα σπέρματα των γ.....ων του Κεμάλ.

    3. Το Αβέρωφ είναι πολεμικό πλοίο θρύλος, ιδιοκτησίας του ελληνικού λαού, ενώ το «Savarona» είναι μια ιδιωτική σκάφη που ο ιδιοκτήτης της μετέτρεψε σε γ.....στρώνα.

    Να κοιτάμε τα δικά μας τα χάλια και να μην αποζητούμε άλλοθι στου Τούρκου τις πομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Την έκανε και την παραέκανε την (ρητορική)ερώτηση από το Βήμα της Βουλής και απευθυνόταν όχι βέβαια στους Τουρκους αλλα στον ελληνικό λαό...και την έκανε επειδή γνω΄ριζε άριστα την απάντηση. Ο λαός δεν έβγαλε τσιμουδιά. Αντιθέτως τον ξανάβγαλε πρωθυπουργό.
    Τα υπόλοιπα περί κανόνων εμπλοκής, αδειασματος των μαγαζιών στην Ομονοια κλπ είναι τοσο ασυνάρτητα που δεν έχω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.