21/9/10

Λίβανος: Ισραηλινές δυνάμεις άνοιξαν πυρ

Iσραηλινές δυνάμεις άνοιξαν πυρ το βράδυ της Δευτέρας εναντίον οχυρωματικών θέσεων του λιβανικού στρατού στην περιοχή της Ντοχέιρα, κοντά στη μεθόριο Ισραήλ -Λιβάνου, σύμφωνα με πηγές των λιβανικών δυνάμεων ασφαλείας.

«Ο στρατός δέχθηκε περίπου δεκατέσσερις ισραηλινές βολίδες όπλου στη ζώνη στάθμευσής του στη Ντοχέιρα, όμως δεν υπήρξαν θύματα», τόνισαν οι ίδιες πηγές.

Ο λιβανικός στρατός σήμανε πλήρη συναγερμό στα νότια της χώρας αμέσως μετά το επεισόδιο.

Στις 3 Αυγούστου, ένας ανώτερος ισραηλινός αξιωματικός, δύο Λιβανέζοι στρατιώτες και ένας δημοσιογράφος βρήκαν τον θάνατο σε ένοπλο επεισόδιο κοντά στην κοινότητα Αντισίγια, στον νότιο Λίβανο.

Ήταν το πιο αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα στις δύο χώρες μετά τη σύρραξη του Ιουλίου του 2006.
athina984.gr

27 σχόλια:

  1. Τώρα που ο Ομπάμα το πάει με το Ιράν πιο διαλλακτικά στον ΟΗΕ, οι σιωνιστές κάνουν προβοκάτσιες για να προκαλέσουν την Χεζμπολά στον Λίβανο ώστε να τους επιτεθεί και να ξαναπαραστήσουν το θύμα !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O αραβο-τουρκόφιλος τζίμης δέχεται αυθωρρεί ως "αξιόπιστες" τις δηλώσεις των λιβανικών δυνάμεων! Τι πρωτότυπο! Εμείς φυσικά γνωρίζουμε από το προηγούμενο επεισόδιο την "αξιοπιστία" τους, η οποία προκάλεσε μάλιστα και την αποδοκιμασία του ΟΗΕ http://www.haaretz.com/news/unifil-confirms-israel-s-version-idf-troops-didn-t-enter-lebanon-1.212301. Υπάρχει, ωστόσο, και η ισραηλινή εκδοχή για το επεισόδιο που λέει ότι ΑΝΤΙΘΕΤΑ οι Λιβανέζοι άνοιξαν πυρ όταν άκουσαν πυροβολισμούς από μια συνήθη άσκηση εκπαίδευσης μερικά χιλιόμετρα από τα βορειοανατολικά σύνορα του Ισραήλ, εκεί ακριβώς που οι δυνάμεις της Χεζμπολάχ απήγαγαν και δολοφόνησαν αργότερα δυο Ισραηλινούς στρατιώτες το 2006 http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/139730.
    Τώρα για το πως λειτουργεί αυτή η τρομοκρατική οργάνωση http://www.adl.org/terrorism/symbols/hezbollah.asp (όπως και η αδελφή της Χαμάς) δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε: σε κατάφωρη παραβίαση του 1701 ψηφίσματος του ΟΗΕ αυτοί οι ισλαμοφασίστες φαίνονται να αποθηκεύουν όπλα, βόμβες και διάφορες εκρηκτικές ύλες μέσα σε κατοικημένες περιοχές ακόμη και τζαμιά (θυμάστε την έκθεση Γκόλστόουν?)http://www.youtube.com/watch?v=rAUzs-4GM8k που πολλές φορές εκρήγνυνται προκαλώντας το θάνατο άγνωστου αριθμού θυμάτων. Είναι οι ίδιοι που θα φωνάζουν αύριο για "αθώους" και "άμαχους" πολίτες! Το αίσχος δεν έχει όρια όταν μιλάμε για ισλαμοφασίστες!

    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΥΣΟΥ ΣΤΗ ΓΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ [ΕΡΑΣΙΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εμμισθος, πολυωνυμος σαγιαν και η γλιτσωδης "ειλικρiνεια του" παλι μας παραθετει οτι εβραϊκο σκουπιδι του πεταει η πρεσβεια του για να συμβουλευτουμε.
    Στην τρυπα σου αρουραιε!!!!!



    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε να μην υπάρχει ένα βίντεο από το ...1821 για να μας λένε οι τουρκοσιωνιστές τύπου ΜΠΡΟΥΝΟ ότι και τότε υπήρχαν τρομοκράτες !!!
    Ευτυχώς όμως υπάρχουν από τον Β'ΠΠ όταν ...τρομοκράτες σε όλη την Ευρώπη πολεμούσαν τους ...καλούς ναζί !!!

    Τα πράγματα είναι απλά:
    Υπάρχει το πακέτο "οθωμανοί-ναζί-Ισραήλ" από την μιά πλευρά και "κλέφτες/αρματωλοί-ΕΑΜ-Παλαιστίνιοι" από την άλλη !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 21 Σεπτεμβρίου 2010 4:22 μ.μ.

    Εκτός από ύβρεις και σποτάκια, μπορείς να αρθρώσεις λόγο πολιτισμένο.

    Ο ΜΠΡΟΥΝΟ δίνει κάποια στοιχεία, εσύ τι αντιπαραθέτεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλτατε
    21 Σεπτεμβρίου 2010 8:09 μ.μ.

    Ακόμα δεν κατάλαβες τί αντι-παραθέτει;
    Παρακαλώ, ρίξε μια ματιά εδώ,
    και στο τραγουδάκι και θα αναγνωρίσεις αυτά που τόσο καιρό, λένε και ξαναλένε. Και θα ξαναλένε, μέχρι να πραγματοποιήσουν αυτό που θέλουν:
    "All Jews Must Die"

    Και αυτά τα ρετάλια του ναζισμου, έχουν το θράσος να αυτο-χαρακτηρίζονται ως "Έλληνες"

    http://xa-ndhellas.blogspot.com/2010/05/oi.html

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 8:44 μ.μ.

    Μα φαίνεται αυτός ότι είναι ανεγκέφαλος από το "σχόλιό" του. Η ΧΑ είναι μάλλον θαυμαστές του ναζισμού. Καμία σχέση με ελληνικό πατριωτισμό. Είναι δυνατόν να θαυμάζεις αυτούς που κατέκτησαν επί 3 χρόνια την Ελλάδα, σκότωσαν, έκαψαν, έκλεψαν, κατέστρεψαν και να λέγεσαι Έλληνας και δη πατριώτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χριστιανικός Λίβανος τώρα!Όπως ήταν τόσες χιλιάδες χρόνια και όπως πρέπει να είναι και για το καλό όλης της Μ.Ανατολής ακόμα και ημών...και ο νοών νοείτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 21 Σεπτεμβρίου 2010 8:59 μ.μ.

    Είσαι σίγουρος ότι η ΧΑ δεν έχει πλοκάμια σε όλο τον δήθεν αυτο-αποκαλουμενο "πατριωτικό" χώρο;
    Aπό αυτους είσαι και θολώνεις τα νερά;

    Για δες εδώ:
    http://ethnikiamyna.110mb.com/links.htm

    Παρακάμπτω το Ρεσάλτο και Αντίβαρο, για τα οποία δεν θεωρώ ότι σχετίζονται με τα ναζισταριά απόβλητα

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Galia 1:26 π.μ.

    Το αντίθετο μάλλον, πιστεύω ότι έχει. Αλλά εκεί που έχει, δεν είναι πατριωτικός χώρος, παρά μόνον κατ' ευφημισμόν.

    >Aπό αυτους είσαι και θολώνεις τα νερά;<

    Εκτός του ότι ο τόνος σου δεν μου αρέσει, δεν ξέρω από πού συμπεραίνεις ότι ... "θολώνω τα νερά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Υπάρχει το πακέτο "οθωμανοί-ναζί-Ισραήλ" από την μιά πλευρά και "κλέφτες/αρματωλοί-ΕΑΜ-Παλαιστίνιοι" από την άλλη !!!"
    Οι ιστορικές μπουρδολογίες του Τζίμη δεν έχουν όριο! Ας κοιτάξει καλύτερα ποιοι συμμάχησαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με τους Οθωμανούς το 1914-1917 και με τους Ναζί το '40 Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ Τζίμης και μετά θα καταλάβει τι αξία έχει το "πακέτο" του, ειδικά όσον αφορά τους Παλαιστίνιους (εν. Άραβες)!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    Υ.Γ. Ο sapphire θίγει ένα πολύ μεγάλο θέμα με το Λίβανο. Αυτή η περιοχή από τα χρόνια του Βυζαντίου περιλάμβανε μεγάλο αριθμό Χριστιανών, γνώρισαν τη συστηματική σφαγή και διωγμό από Οθωμανούς και Μουσουλμάνους Παλαιστίνιους μέχρι και σήμερα (Deir al-Kamar, Hasbaya, Damour, Aiysheih και Ba’abda)! Ας μην ξεχνάει ο ανιστόρητος ότι ο χριστιανός Μπασίρ Τζεμαγιέλ, τον οποίο τον "φάγανε" οι δήθεν κλέφτες και αρματωλοί του "Παλαιστίνιοι" ήταν ο πρώτος που μίλησε για το καθεστώς dhimmitude που βρίσκονταν οι Χριστιανοί στο Λίβανο! Οι διώκτες τους σήμερα είναι αυτοί που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο οι διάφοροι τζίμηδες στην Ελλάδα (Χεζμπολάχ, Συρία, Παλαιστίνιοι Άραβες)!http://www.acpr.org.il/pp/pp083-NisanE.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ ΜΠΡΟΥΝΟ 9:31 π.μ.

    Όταν μιλάμε για Χριστιανούς του Λιβάνου, πρέπει να ξεχωρίζουμε ποιους εννοούμε.

    Ο Μπασίρ Τζεμαγιέλ, όπως και όλη του η οικογένεια, ανήκαν στους λεγόμενους "φαλαγγίτες", οι οποίοι είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για την σφαγή στην Σάμπρα και Σατίλα τον Σεπτέμβριο του 1982. Οι εν λόγω "Χριστιανοί" είχαν συνεργασθεί με το Ισραήλ, το οποίο φέρει επίσης ευθύνη για την εν λόγω σφαγή.

    Οι "φαλαγγίτες" είναι καθολικοί και δεν τα πάνε καλά με του ορθοδόξους.

    Άποψή μου, ότι καλό είναι να αφήνουμε τα θρησκευτικά εκτός πολικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η περιοχή της Συροπαλαιστίνης ήταν η κοιτίδα του χριστιανισμού και το ελληνιστικό προπύργιο στη Μ.Ανατολή μέχρι που το Ισλάμ την έκανε....όπως ξέρουμε (για να είμαστε ιστορικά δίκαιοι το Ισλάμ από μία εποχή και έπειτα όπου οι φονταμενταλιστές θεολόγοι άρχισαν να διαφεντεύουν,αν και υπάρχουν και θεωρίες ότι η προσφορά δεν ήταν και τόσο μεγάλη όσο έχει επικρατήσει,τόσο στην Αναγέννηση μέσω αραβικής Ισπανίας κτλ...άλλωστε μόνο όταν οι Έλληνας διωγμένοι και κυνηγημένοι από τους Τούρκους μετανάστευσαν στη Δύση άρχιζε να αλλάζει ξανά ο κόσμος).
    Κατά τη διάρκεια της επανάστασης του '21 ελληνικό εκστρατευτικό σώμα πήγε στην περιοχή του Λιβάνου προσπαθώντας να ξεσηκώσει και τους εκεί χριστιανούς που ήταν η συντριπτική πλειοψηφία και που είχαν ουκ ολίγες φορές υποστεί εκκαθαρίσεις και γενοκτονίες.
    Μετά την ανεξαρτησία του ο κατά 75% χριστιανικός δυτικότροπος Λίβανος θα λέγαμε προσδέθηκε περισσότερο στη Δύση παρά την αντίδραση των μουσουλμάνων,οι συγκρούσεις όμως και ο ρεβανισμός των μουσουλμάνων δεν σταμάτησαν ποτέ και με αφορμή την δολοφονία τυχαίων και αθώων χριστιανών που έβγαιναν από την εκκλησία μια Κυριακή από Παλαιστίνιους τρομοκράτες αρχίζει ο Εμφύλιος το Λιβάνου,στον οποίο βλέπουμε εκ του αποτελέσματος και λόγω της ισλαμικής απαξίωσης προς τη ζωή οι χριστιανοί να ηττούνται ουσιαστικά και σήμερα να είναι το 39% των Λιβανέζων περίπου.Βέβαια αν υπολογίσουμε τους Λιβανέζους παγκοσμίως οι χριστιανοί είναι πάλι κοντά στο 70%,αφού μη αντέχοντας την ισλαμική καταπίεση οι περισσότεροι χριστιανοί μεταναστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Ανώνυμο 10:28 π.μ.
    Πριν τη σφαγή της Σάμπρα και Σατίλα θα πρέπει να δεις τι έγινε με τις σφαγές των Μαύρου Σαββάτου και εν συνεχεία τη δολοφονία του Μπασίρ Τζεμαγιέλ και τις σφαγές αθώων γυναικών και μικρών παιδιών στο Νταμούρ http://www.lebaneseforces.com/blastfromthepast002.asp, http://www.free-lebanon.com/LFPNews/hobeika_damour/hobeika_damour.html(αλλά και την παραστρατιωτική δράση της PLO εν γένει στο Λίβανο και την Ιορδανία που σκόρπισε τον όλεθρο) ή να μελετήσεις διαχρονικά τη σχέση Χριστιανών (καθολικών ή μη) με τους Μουσουλμάνους στην περιοχή. Θα πρέπει επίσης να δεις σε τι ακριβώς συνίσταται αυτή η περίφημη "θρησκεία" (Ισλάμ) που είναι κυρίως ένα πολιτικό πρόταγμα για εξουσία!
    Όταν μιλάμε για μια περιοχή με φονταμεναλιστικές διενέξεις αναγκαστικά μιλάμε και ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Το γεγονός ότι σήμερα υπάρχουν θεοκρατικά καθεστώτα που το καθεστώς Σαρία υπέχει τη θέση συνταγματικού νόμου αποδεικνύει ότι ακόμη και να θέλουμε Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ εμπλέκεται από μόνη της στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Οι αριστερίζουσες οικονομοκρατικές ή εθνοκρατικές θεωρίες για την εξήγηση των κοινωνικών συγκρούσεων στέκονται ανίσχυρες απέναντι σε ότι συμβαίνει σημερα στο Σουδάν για παράδειγμα ή παλαιότερα στο διαχωρισμό Ινδίας-Πακιστάν.
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση σχετικά με το '21 sapphire. Ήταν κάτι που δεν το γνώριζα...

    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ ΜΠΡΟΥΝΟ

    Δεν διαφωνώ μ' αυτά που λες, απλώς σου επεσήμανα το γεγονός ότι, όταν μιλάμε για Χριστιανούς στον Λίβανο, πρέπει να ξέρουμε για ποιους μιλάμε. Ούτε και οι καθολικοί είναι όλοι οι ίδιοι. Μάλιστα οι "φαλαγγίτες", οργανωμένοι από τον Πιέρ Τζεμαγιέλ, πατέρα του Μπασίρ, κατά τα πρότυπα των ναζί, είναι Μαρονίτες Καθολικοί.

    Δεν είναι η πρόθεσή μου να αναλύσω ποιος έφταιγε για την σφαγή εκείνη, την οποία έκαναν οι Φαλαγγίτες. Προγήθηκε το Νταμούρ και αυτού είχε προηγηθεί η Karantina και δεν συμμαζεύεται. Μία ιστορία αλληλοσφαγών είναι η περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όντως η περιοχή δεν ειρήνευσε ποτέ,μικρές ή μεγάλες σφαγές είχαμε πάντα,αλλά για να είμαστε δίκαιοι από την εμφάνιση του Ισλάμ και έπειτα οι χριστιανοί ήταν αυτοί που σφάζονταν και υπέφεραν ουσιαστικά,σίγουρα μετά την ανεξαρτησία έγιναν και χριστιανικές αντεκδικήσεις αλλά όταν έχεις μια Μ.Ανατολή κατά 25% χριστιανική στις αρχές του αιώνα και σήμερα μόνο 5% ε τότε αυτό κάτι λέει από μόνο του...
    Η αποστολή στον Λίβανο έγινε τον Μάρτιο του 1826 με 2000 άντρες και 14 πλοία,με αρχηγούς τον Κριεζώτη,Μαυροβουνιώτη και Ταηλάνο.Απέτυχε βέβαια αλλά και μόνο ότι έγινε δείχνει κάτι...
    Όσο για τα δόγματα,η αναφορά μας δεν είναι θρησκευτική ούτε θεοκρατική αλλά πολιτική γιατί τα δόγματα έχουν σαφώς και πολιτική,κοινωνική και πολιτιστική διάσταση,ειδικά στην περιοχή εκείνη και ειδικά στον Λίβανο όπου αποτελούν επίσημα αναγνωρισμένες εθνοθρησκευτικές οντότητες.
    Τώρα η σχέση μεταξύ τους και η στάση του καθενός απέναντι στους μουσουλμάνους (και τον ελληνορθοδόξων απέναντι στην Ελλάδα για παράδειγμα) είναι αρκετά περίπλοκη και ειδική για κάθε ένα από αυτά και πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο.Γεγονός είναι ότι οι ορθόδοξοι είχαν πιο φιλοσυριακές τάσεις αλλά αυτό γιατί έτσι ένιωθαν ασφάλεια αν προστίθονταν στο 1500000 εκατομμύριο ορθοδόξων της Συρίας,λανθασμένη λογική κατά την γνώμη μου που όμως έχει σχέση και με πολλά άλλα θέματα,αν δούμε και την στάση τους απέναντι στην Ελλάδα (και ειδικά τον ορθόδοξων του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων που δεν είναι και πολύ φιλική...) θα δούμε αρκετά καλύτερα το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου sapphire! Μην ξεχνάμε επίσης ότι και ο Πιερ Τζεμαγιέλ, ο οποίος υπήρξε υποστηρικτής της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉΣ ανεξαρτησίας του Λιβάνου και πίστευε ειλικρινά στην ειρηνική συνύπαρξη με τους Άραβες Μουσουλμάνους τον καιρό που οι Χριστιανοί αποτελούσαν ακόμη μια ισχνή πλειοψηφία http://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_in_Lebanon#Demographics έφτασε να απογοητευθεί οικτρά από την παναραβο-μουσουλμανική επέκταση του φιλοναζιστή Νάσερ που εκδηλώθηκε κύρια με τον εμφύλιο πόλεμο του 1958. Η ίδια αραβομουσουλμανική επέκταση, που έχει μετατρέψει σήμερα σε μειοψηφία τους Χριστιανούς και το Λίβανο σε συνώνυμο της "κόλασης", επιχειρείται ακόμη και σήμερα από τη Συρία (δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες σχεδόν τις πολιτικές δολοφονίες στο Λίβανο εμπλέκεται αυτό το φασιστικό καθεστώς) και το μακρύ της χέρι, τη Χεζμπολάχ! Ούτε είναι τυχαίο ότι αυτός - ένας ένθερμος υποστηρικτής της λιβανέζικης ανεξαρτησίας - αναγκάστηκε να εκχωρήσει στην ουσία το 1969 την κυριαρχία του κράτους του ύστερα από Συμφωνία του Κάιρο το 1969 που επέτρεψε τη είσοδο της PLO στο Λίβανο (είπε: "Δεν είχα άλλη επιλογή"!). Τα αποτελέσματα τα είδαμε...
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ 22 Σεπτεμβρίου 2010 9:18 π.μ.

    Σου ζητώ συγγνώμη, φίλε μου. Τώρα κατάλαβα ποιος είσαι. Πριν έγραψες ένα σχόλιο διφορουμενο, ότι δε γίνεται να λέγεσαι πατριώτης και να είσαι και των χρυσών αυγών. Κατ' ουσία είχες δίκιο, αλλά στην πράξη, όπως εξήγησες στο επόμενο σχόλιο, θεωρείς και εσυ ότι γερμανολάτρες νεοναζί εμφανίζονται με προβιά πατριώτη μολυνοντας και υπονομευοντας όποια (μελλοντική) υγιή αντίδραση των Ελλήνων πολιτών...

    Συγγνώμη και πάλι. Αλλά σου έκανα μια ερώτηση ευθέως, υπερβολικά ευθέως, έχεις δίκιο. Αλλά, χωρίς προσβλητικό "τόνο", διότι όπως έχεις προσέξει, οι παραπάνω φλωρο-"λεβέντες" που κυκλοφορουν εδώ μέσα κλέβουν ψευδώνυμα και γενικά είναι υπουλοι.

    Συγγνώμη για τρίτη φορά και ελπίζω να τη δεχθείς

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι εγινε ρε παιδια μας πηρε μονοκουκι ο σαγιαν Κοεν/Galias/ΜΠΡΟΥΝΟ/sapphire (σαγιαν light) γραφει και Κοεν/Galias/ΜΠΡΟΥΝΟ απαντα και σχεδον παντα στο τελος αυτοσυγχαιρεται;
    Ο "ραβινος" που ειναι; Διαβαζει περικοπες απο το βιβλιο του Οβαδια η τα κομικς του Heeb για τις επομενες απαντησεις στο ερωτημα: "Πως να μαγειρεψης στον φουρνο εναν ΜΗ-οβριο"; O Σιδηρούντιος κανει τελετες και θυσιες στον Βουδα μηπως και κερδισει τιποτα επικειμενες εκλογες;


    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαισιτινη

    ΥΓ
    Ειλικρινα λυπηθηκαμε οταν ακουσαμε για το απροσμενο ατυχημα του αγαπητου μας φοιτητου εκ Λονδινου. Προσπαθουσε να κρατηση ισορροπια σε τελαρα με αγγουρια σε λαϊκη αγορα του Δυτικου Λονδινου και ατυχως εχασε την ισορροπια του. Τον εχουν στο νοσοκομειο "South West London and St. George's" και οι χειρουργοι ανακοινωνσαν οτι μετα την εκτη κωλονοσκοπηση ακομα του βγαζουν αγγουρια και αλλα ζαρζαβατικα. Αλλα προβλεπουν οτι θα ιαθη πληρως και θα συνεχιση ακαθεκτος τις σπουδες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ 5:03 μ.μ.

    Όλα καλά :)

    "Στον κόσμο τούτο το χαζό
    ας ημπορούσα να μη ζω,
    μα δίχως να πεθάνω."

    Δίκιο που είχε ο Σουρής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι ισλαμολάγνε γκαραγκιοζάκο ωραία αυτά που λες...για τοποθετήσου τώρα με επιχειρήματα σε όσα γράψαμε...έστω ένα επιχείρημα σοβαρό και ιστορικό,αμφιβάλω ακόμα κι αν μπόρεσες να καταλάβεις τι γράφουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όχι. Μάλλον έβλεπε κάτι ηλίθιους σαν κι εσένα και ήθελε να πεθάνει. Καταντήσατε αφόρητα βαρετοί.

    __________________________________

    Ποιος είναι ο Κοέν; Δεν βλέπω κανένα τέτοιο όνομα. Ούτε "ραβίνο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ 23 Σεπτεμβρίου 2010 11:34 π.μ.
    Θα λιώσεις από την αγωνία σου αλλά μάλλον καλό θα σου κάνει.
    Αυτή η αγωνία θα σε φάει.
    Δεν πειράζει. Να ρίξεις και τα γεροντόπαχα. Καιρός είναι.

    ________________________________



    ΣΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.