30/9/10

Ανακοίνωση-απάντηση της ΓΑΔΑ για κείμενο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο

Ανακοίνωση - απάντηση σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο το οποίο συνοδεύεται από κείμενο με τίτλο "συνεργασία αστυνομικών με μέλη της Χρυσής Αυγής", εξέδωσε σήμερα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να διευκρινήσει τι ακριβώς συνέβη.

Στο βίντεο φαίνονται μέλη της "Χρυσής Αυγής" να μπαίνουν μαζί με αστυνομικούς σε λεωφορείο της ΕΛΑΣ από όπου λίγο αργότερα βγήκαν και έφυγαν ανενόχλητοι. Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι την Τετάρτη, 22/09/2010, πράγματι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο Σταθμό Λαρίσης για τη λήψη μέτρων τάξης με αφορμή προγραμματισμένη εκδήλωση, οδήγησαν μέλη της "Χρυσής Αυγής" σε λεωφορείο προκειμένου να γίνει έλεγχος.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, μέσα στο λεωφορείο έγινε πλήρης αστυνομικός έλεγχος στα μέλη της "Χρυσής Αυγής" αλλά δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό σε βάρος τους και τους άφησαν ελεύθερους. Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι δεν είναι αληθής η παρατήρηση που γίνεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα στο Ιντερνετ ότι τα μέλη της "Χρυσής Αυγής" έφθασαν στο χώρο με το λεωφορείο της Αστυνομίας.

© 2010 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6 σχόλια:

  1. Ο Κούλογλου είναΙ ΦΕΡΕΓΓΥΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φερέγγυος ξεφερέγγυος, τον πληρώνουμε σαν μ@#$*ες εμείς οι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες.
    Αν είναι καλός δημοσιογράφος, να κερδίσει τίμια το ψωμί του με όρους ελεύθερης αγοράς.
    Όχι με σημαδεμένη τράπουλα. Δηλαδή να βρίζουμε νυχθημερόν το κράτος και ταυτόχρονα να τα παίρνουμε χοντρά από το κράτος.
    Το ίδιο ισχύει για τον άλλο 'δημοσιογράφο' τον Βαξεβάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τις πρακτικες των επαγγελματιων αντιρατσιστων και λοιπων μκο τις ξερουμε παρα πολυ καλα. ο γκεμπελς μπροστα τους ειναι κολεγιοπαιδο. τους τσουζει ομως που ο μιχαλολιακος θα παρει καλα ποσοστα στο δημο αθηνων
    και οτι πολλοι κοιμισμενοι ξυπνανε και αντιδρουν για την γκετοποιηση του κεντρου. να θυμισω τουτο μονο για τον φερεγγο κουλουγλου. πριν 2 χρονια ειχε συμμετασχει σε ημεριδα για τα δικαιωματα των τσαμηδων στο παντειο. ποιον? των τσαμηδων! που ντυμενοι με στολες εσ-εσ εσφαζαν ελληνες αριστερους και δεξιους στην κατεχομενη ηπειρο!

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τις πρακτικες των επαγγελματιων αντιρατσιστων και των επιδοτουμενων μκο τις ξερουμε. ο γκεμπελς μπροστα τους ειναι κολεγιοπαιδο. τους τσουζει ομως το γεγονος οτι ο μιχαλολιακος θα παρει καλα ποσοστα στο δημο αθηνων καιπιο πολυ το οτι αρκετοι κοιμισμενοι επιτελους ξυπνανε και διαμαρτυρονται για την γκετοποιηση των περιοχων τους. και κατι τελευταιο για τον φερεγγυο κουλογλου. πριν 2-3 χρονια ειχε συμμετασχει σε ημεριδα στη παντειο για τα δικαιωματα των τσαμηδων. αυτων που στη κατοχη ντμενοι με στολες ες-ες εσφαζαν ελληνες(δεξιους και αριστερους) στην ηπειρο.

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημείωση: από ό,τι φαίνεται καθώς το indymedia ήταν πεσμένο σήμερα, για την οργάνωση της επιθεσης χρησιμοποιήθηκε το portal tvxs.gr του κυρίου Κούλογλου!
    http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_1533.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι και ολος τυχαιως οι καμερες του ελειπαν απο το συμβαν που κρατησε πανω απο 3 ωρες!!!!
    μπατσοι και αναρχικοι το ιδιο μαγαζι

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.