4/9/10

Για θαμμένο οπλοστάσιο ενημερώθηκε η ΕΥΠ

Απροσδόκητες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με το οπλοστάσιο που ανακαλύφθηκε προσεκτικά συσκευασμένο και θαμμένο μέσα στο χώμα, σε ορεινή περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Διποταμίας του δήμου Ακριτών στον νομό Καστοριάς, καθώς ζήτησε άμεση ενημέρωση και η ΕΥΠ!

Το απόγευμα της Τετάρτης, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή, βρήκαν θαμμένα τρία πολεμικά αυτόματα «Καλάσνικοφ», ένα πολεμικό τυφέκιο, τρία υποπολυβόλα αγνώστου τύπου και προέλευσης, οκτώ γεμιστήρες πολεμικού όπλου, 14 χειροβομβίδες άγνωστης προελεύσεως, 14 κοινούς πυροκροτητές χειροβομβίδων, 18.415 φυσίγγια πολεμικών όπλων διαφόρων διαμετρημάτων και δύο συσκευασίες εκρηκτικής ύλης Τ.Ν.Τ. συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων!

Το οπλοστάσιο μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς όπου εξετάζονται τα όπλα για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες… Ωστόσο, και μόνο το γεγονός ότι ένας τόσο μεγάλος αριθμός όπλων και πυρομαχικών βρέθηκε τόσο προσεκτικά κρυμμένος σε μια παραμεθόρια περιοχή στις δυτικές περιοχές της χώρας και πολύ κοντά στα σύνορα με Αλβανία και FYROM, γεννά φόβους για τυχόν δράση εθνικιστικών θυλάκων κι αυτό ενεργοποίησε την εμπλοκή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στις έρευνες.
http://img.protothema.gr

18 σχόλια:

  1. Η φωτογραφία σας δεν ανταποκρίνεται στο κείμενο ...το στεν και το σμάϊσερ δεν είναι άγνωστα και,.... χειροβομβίδες γιοκ.Στην φωτό.Περισσότερα σχόλια δεν χρειάζονται επειδή η φωτό είναι λάθος.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστευω οτι εχουν οργανωσει
    κρυπτες με οπλα σε ολοι τη χωρα και ολα τα νησια που ενδιαφερουν την τουρκια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αυτά που είναι ήδη στην Αθήνα και δεν είναι δυο και τρία αλλά πολύ περισσότερα και για τα οποία ξέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι αρμόδιοι πολιτικοί, τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.pak-times.com/2008/10/02/5516/


    Tehrik-e-Taliban Pakistan is the main Taliban militant umbrella group in Pakistan comprising local Talibans. It is a Sunni (Deobandi) sectarian group allegedly involved in terrorist violence, primarily targeting minority Shia and majority Sunni (Barelvi) Muslims in Pakistan. It was formed in December 2007 under the leadership of Baitullah Mehsud. The deputy leader is Maulana Hafiz Gul Bahadur and Maulana Faqir Mohammed is third in command.

    On other hand it was also found that In Pakistan, Tehrik Taliban Pakistan – has political aims and it seeks to capture and control territory. The Tehrik Taliban Pakistan is sponsored by the CIA, which provides it money, weapons and equipment. Baitullah Mehsud had been moving freely throughout the region promoting terrorism. His men possess the most-advanced communication and possibly even satellite intelligence. The Pakistani messes first came to know of this in the newspapers during the visit of Prime Minister Yousaf Raza Gilani to the U.S., his staff showed evidence of CIA support to Tehrik Taliban Pakistan. I am sure he had no courage to tell U.S. that the ‘foreign support’ to Baitullah Mehsud came from the U.S.


    οσο ακομα υπαρχει ελευθερια λογου στη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τετοια σημεια με θαμενα η κρυμμενα οπλα πρεπει να ειναι γεματη η Ελλαδα.Ο UCK εχει φροντισει για αυτο απο χρονια πριν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το Διποταμία Καρδίτσας είναι λάθος διαγράψτε το Καρδίτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΜΕ ΜΙΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΥΤΣΚ ΜΠΕΡΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΛΟΝΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑΠΟΥΛΑΓΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕΤΑ ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΛΑΣΝΟΚΟΦ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ...ΟΛΗ Η ΥΠΕΘΡΟΣ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ..... ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΞΕΦΩΡΤΟΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ 'ΝΟΙΧΤΑ ΤΟ '70 ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 90 ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΤΑΡΑΚΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγγελία:

    Άνεργος και συνάμα άπορος Έλλην, ζητά να του χαρίσουν στρατιωτικό τυφέκιο με όλα τα παρελκόμενα, προκειμένου για απόδραση από την αστική αχρηστία.

    Δύναμαι να μετακινηθώ οπουδήποτε εντός και εκτός της επικράτειας και δέχομαι την υπαγωγή μου σε ευρύτερο σύνολο πατριωτών με κοινό στόχο. Είμαι λιτοδίαιτος και αντέχω στις κακουχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολύ καλά τα σχόλια.

    όλα αυτά γίνονται εν αγνοία της πολιτικής, αστυνομικής,δικαστικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας μας;
    εγώ κόβω το κεφάλι μου ότι οι εντόπιες εξουσίες το γνωρίζουν άριστα και λαδώνονται ή πιέζονται και υποκύπτουν ποιούντες την νήσσαν ήγουν πέρα βρέχεικι ας καεί το πελεκούδι

    και τέλος ένα επιπλέον χαζό ερώτημα βλακός.

    πριν ασχοληθούμε με τους uckάδες τι πρέπει να τους κάνουμε όλους αυτούς τους εφιάλτες που εγνωσμένα υπονομεύεουν την ίδια τους τη χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ταλιμπάν: Απειλούν με επιθέσεις Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες

    Εξοργίζει το «κήρυγμα» Καντάφι στις Ιταλίδες για το Ισλάμ

    Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, προσπαθούν να κάνουν την επί 1500 χρόνια χριστιανική Ευρώπη μουσουλμανική. Αυτή η έξαρση του ισλαμικού φανατισμού, σίγουρα δεν θα βγει σε καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στην περιοχη της Διποταμιας εχουν πολλα παρε-δωσε με Αλβανια.σε πολλα χωρια γινονται αυτα το βραδυ.αλλα κανεις δεν μιλαει.οπλα,ναρκωτικα κτλ.εχουν και πολλα χωρια με ¨σλαβοφωνους μακεδονες¨.ποιος ξερει τι ετοιμαζουν σε καστορια-φλωρινα.μοντελο θρακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καστοριά.Για θαμμένο οπλοστάσιο ενημερώθηκε η ΕΥΠ.
    http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=79516

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κανένας δεν σχολίασε ότι βρήκαν 18,415 φυσίγγια. Για όνομα της Παναγίας, τι θα κάνουν με 18Κ φυσίγγια; Θα ανοίξουν αντάρτικο;

    Εάν μια γεμιστήρα παίρνει 29 σφαίρες, τότε η αναχορηγία φθάνει για να εξοπλίσει ακριβώς 635 τυφέκια ή 317 τυφέκια με απο δυο γεμιστήρες ανά τυφέκιο ή 211 τυφέκια με απο τρείς γεμιστήρες ανα τυφέκιο.

    Εάν πρόκειται για μια μονάδα μεγέθους λόχου 100 ανδρών, τότε 18,415 φυσίγγια φθάνουν για να εξοπλίσουν κάθε άνδρα του Λόχου με 6 γεμιστήρες, 1 στο όπλο και 5 αναχορηγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενημερώθηκε η ΕΥΠ ε; ...και η βάρκα έγειρε. Σε άλλη ανάρτηση διάβασα σχολιο ότι από τον Έβρο ξεκινάνε κάθε μέρα 4-5 πούλμαν με λαθρομετανάστες για Αθήνα. Σίγουρα και για αυτό θα ενημερώθηκε η ΕΥΠ... και τι έγινε; Απλά τα πούλμαν θα γίνονται όλο και περισσότερα... Ίσως οι φωστήρες της οικονομίας να πιστεύουν ακόμα εκείνη την γελοιότητα που ακουγόταν πριν 15-20 χρόνια από κάποιους εγκληματίες. Ότι οι ξένοι θα σώσουν το... ΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μεχρι και στη χιο ειχα δει ατομο με εθνοσημο του UCK
    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελπιζω οι Αροδιες υπεραισιες να ειναι σε εγγρηγορση ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας έχουμε το νου μας... Τα θαμένα όπλα μπορούν σημαίνουν προπαρασκευή για εξέγερση από τα μέσα. Από ποιούς? Είναι φανερό... Εξωτερικοί εχθροί, που τους αφήνουμε με εγκληματική αμεριμνησία να έρχονται ανεξέλεγκτοι μέσα... Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Ελλάδα βαδίζει για λιβανοποίηση. Χρόνια τα ξέρουμε αυτά, αλλά κανείς δεν δίδει σημασία. Οι Έλληνες είναι σε κώμα, σε πλήρη αφασία.

    "Μα έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα", λένε. Ίσως εξ αιτίας τις γενικότερης αδιαφορίας τους τα έχουν κι αυτά. Διότι ήξεραν τα σκάνδαλα, αλλά έμεναν αδιάφοροι.

    Πάντως τα μηνύματα δεν είναι καθόλου καλά.

    Χρήστο, οι αρμόδιες υπηρεσίες μπορεί να είναι σε εγρήγορση και πιστεύω ότι είναι, αλλά τι μπορούν να κάνουν από μόνες τους; Παρατηρούν, παρακολουθούν και αναφέρουν. Από κει και πέρα πρέπει κάποιος να αναλάβει πρωτοβουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.