26/9/10

Στα ίχνη νέου παραδικαστικού κυκλώματος η Αστυνομία

Κοντά στην αποκάλυψη ενός νέου παραδικαστικού κυκλώματος, με μέλη δικηγόρους, πρώην δικαστές, πολιτικούς μηχανικούς και τοπογράφους, φαίνεται ότι βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.
Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, το κύκλωμα, στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 20 άτομα, ανάμεσά τους ενδεχομένως και εν ενεργεία δικαστικοί λειτουργοί και αστυνομικοί, χρησιμοποιώντας
πλαστά έγγραφα, κατοχύρωνε ακίνητα που ανήκαν σε ιδιώτες, σε τράπεζες και στο Δημόσιο, ενώ είχε ιδρύσει 150 ανώνυμες εταιρείες και ΕΠΕ, με σκοπό να εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες.
Η υπόθεση διερευνάται από την αστυνομία τους 13 τελευταίους μήνες, ενώ η δικογραφία έχει αποσταλεί στην εισαγγελία Εφετών Αθηνών, η οποία και θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις των αρχών.
NAFTEMPORIKI

3 σχόλια:

  1. *****ανάμεσά τους ενδεχομένως και εν ενεργεία δικαστικοί λειτουργοί και αστυνομικοί,***** Ε!καλά θα το πνίξουν το κουνελάκι και ας είμαστε καλά και θα το δούμε. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησλι του ΒΑ Αιγαίου).

    Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_7590.html#ixzz10envfFVR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα είναι το τερατώδες κύκλωμα στη χώρα μας, αυτό των πολιτικών, τα άλλα είναι παραρτήματά του και πολύ μικρότερης σημασίας.
    Ο ΛΑΟΣ μας έχει καταλάβει σήμερα, ποιό είναι το πραγματικό ΤΕΡΑΣ που τον καταδυναστεύει και θα το τακτοποιήσει δεόντως αυτή τη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ζητήματα διαφθοράς στο κράτος δεν μπορεί να τα ελέγχει το ίδιο το κράτος, αλλά Ανεξάρτητες Αρχές όπως παντού αλλού στον πολιτισμένο κόσμο.
    Όλα τα άλλα, είναι φούμαρα !!!
    Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.