28/9/10

Δεν υπάρχει σκάνδαλο, ανέλαβα την πολιτική ευθύνη, δηλώνει ο Κ.Καραμανλής για το Βατοπαίδι

Χωρίς εκπλήξεις η επιστολή

Δεν έκρυβε εκπλήξεις η επιστολή του Κ.Καραμανλή στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Βατοπαιδίου, όπου είχε κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας.
Στην 2,5 σελίδων επιστολή του, ο τέως πρωθυπουργός επαναλαμβάνει ότι την πολιτική ευθύνη την έχει ήδη αναλάβει και πως δεν έχει να προσθέσει τίποτα περισσότερο απ' όσα έχει στο παρελθόν δηλώσει.
Παράλληλα, ο Κ.Καραμανλής επικαλείται τις εκθέσει δύο σωμάτων ορκωτών εκτιμητών και δύο ανεξάρτητων οίκων, υποστηρίζοντας πως δεν προκύπτει από πουθενά ζημία για το ελληνικό Δημόσιο, ούτε προκύπτουν επιλήψιμες συμπεριφορές πολιτικών προσώπων ή ποινικές ευθύνες.
Newsroom ΔΟΛ

21 σχόλια:

  1. Εύκολο να λέει ο καθένας "ανέλαβα την πολιτική ευθύνη" και να καθαρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να του εξηγήσουν τώρα για ποιό λόγο διασύρθηκε τόσο καιρό.

    Ο Σημίτης έμεινε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τη στιφμή που υποστηρίζει οτι "δεν προκύπτει από πουθενά ζημία για το ελληνικό Δημόσιο, ούτε προκύπτουν επιλήψιμες συμπεριφορές πολιτικών προσώπων ή ποινικές ευθύνες."

    για τι ακριβως και για ποιν λογο ανελαβε την πολιτική ευθύνη;

    Αυτα τα δυο ειναι αντιφατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμετανόητος. Κατέστρεψε την χώρα, κατέστρεψε το κόμμα, σιώπησε για πολύ καιρό, και τώρα που του δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει την έκανε και πάλι με ένα απλό… συγνώμη λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το come back ειναι η τεχνικη που την εχουν αναγει οι καραμανληδες σε ΤΕΧΝΗ.Ο μπουλουκος φυσικα δεν προκυται ποτε να μας πει γιατι την κοπανησε νυχτιατικα και μας παρεδωσε στα νυχια του ΓΑΠ!!αυτο θα ξεχαστει και μια μερα θα γυρισει με το ατι του φτερωτου γαλατη σαν σωτηρας.ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ !ΖΗΤΩ !Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ! Ο ΑΜΟΛΛΥΝΤΟΣ!(δεν ξερω την γνωμη καποιου χρυσοχοου...)
    Το εργο το εχουμε ξαναδει.(
    Ο κωλ .. του ναναι καλα και η ελλαδα ,...ποτε δεν πεθαινει.
    ρε ΟΥΣΤ τζακια του κερατα πυ απο το 21 μας εχετε πρηξει ,συγνωμμη μας εχετε ρουφηξει τον ιδρωτα μας και την ζωη μας .ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Δεν υπάρχει σκάνδαλο, ανέλαβα την πολιτική ευθύνη"
    ....το αλλο με τον Τοτό το ξερεις?

    Σε αγωγη της Μονης εναντιον του Δημοσίου , που με απόφαση 2-1 των δικαστων κερδισε το Ελληνικο Δημοσιο, με μεθοδευσεις....καθυστερηση προφανως εσκεμμενης να ανακοινωθει η αποφαση, τελικα το Δημοσιο παραιτειται και συμβιβαζεται με την Μονη για να ανταλαξει την λιμνη με ακινητα φιλετα

    ....και εχει το απυθμενο θρασος αυτος ο ανθρωπος να ισχυριζεται οτι δεν υπαρχει βλαβη του Ελληνικου δημοσιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ενταξει για αυτο και σεις ψηφίσατε Giorgaki και σωθηκαμε ως λαος και ως κρατος. Οταν ο Καραμανλής δανειζόταν με spread στις 175 μονάδες, σας εδινε αυξησεις, ελεγε οχι στο σχεδιο Αναν, εβαζε βετο στο ΝΑΤΟ για τα Σκοπια, εκανε συμφωνιες με Ρωσους για να κανουν την Ελλάδα ενεργειακο περασμα δεν σας αρεσε. Ακομη, κι αν κερδιζε η Μονη κτηματα του Ελληνικου Δημοσιου, σε ενα Ελληνικο μοναστηρι θα πήγαιναν που αμη τι αλλο επιτελει και ενα φιλανθρωπικο εργο μεγάλο. Καντε ενα κοπο να περασετε αποτο Βατοπαίδι να δειτε απο κοντά το έργο τους (οχι μεσα απο την προπαγανδα τωνΜΜΕ) και μετά αμολάτε τις φανφάρες σας. Τώρα που ο Giorgakis ξεπουλαει την Ελλάδα μαζι με τα νησιά της σε ΞΕΝΟΥΣ κανετε μοκο. Σκηψτε λοιπόν εκει που σας πηγε ο giorgakis, κατεβαστε τα παντελονια και βγαλτε το σκασμο. Ισως αυτο αξιζει ο νεοελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To "..οτι δεν υπαρχει βλαβη του Ελληνικου δημοσιου.." θα μας το ξεκαθαρίσουν αυτοί που έχουν σήμερα την πλειοψηφία στις εξεταστικές επιτροπές.

    Το θέμα είναι για τη δοσοληψία των χιλιάδων στρεμμάτων με τη Μ. Μ. Λαύρας στη Σκύρο που καρπώθηκε 7,5 δισεκατομμύρια επί ΠΑΣΟΚ τίποτα δε λέγετε, όπως ούτε για επιλήψιμο του να είσαι εισηγητής ενός νομσχεδίου την ίδια στιγμή που έχεις ιδία ιδιωτικά συμφέροντα μετά των συγγενών,

    κι εννοώ την προσθήκη στο νομοσχέδιο περί του ιδιωτικού καθεστώτος των δασών στη Σκύρο.

    ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ!!!
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΒΑΣΙΑ

    Βέβαια ΟΥΤΕ η σημερινή κυβέρνηση έχει να ρίξει κάνα ψεγάδι στη δικαιοσύνη για τη δικαιοβασία του ευνομούμενου της πολιτίας της Σκύρο,

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html

    σιγά μικρογραφία χρυσοφύλου είναι κι αυτή, τι Ντεκτάδες τι παπάδες, τι κατοχή με όπλα τι κατοχή με τη βούλα της δικαοσύνης, ΜΕ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΑ τις ΑΔΙΚΙΑΣ θα ασχολούμαστε τώρα!

    http://www.panoramio.com/photo/34049480

    Η μήπως θα ελέγξουμε τον θύτη

    http://www.panoramio.com/photo/34049461

    Υπάρχει κίνδυνος απώλειας τίτλου του ΔΙΚΑΙΟΒΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι πολύ λυπηρό να γράφετε για σκάνδαλο ακόμη και σήμερα.
    Παρακολουθείτε το θέμα;
    Η επιτροπή το ονομάζει πλέον ''υπόθεση βατοπαιδίου'', όλες οι έρευνες καταλήγουν ότι δεν υπάρχει ζημία για το δημόσιο, ο ΣΚΑΙ που ανέδειξε το θέμα (ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ τότε) μιλάει πλέον για στήσιμο σκανδάλου, εσείς όμως το χαβά σας, ο μπούλης, ο έτσι, ο αλλιώς κλπ.
    Η αντιπάθεια φίλοι μου είναι επικίνδυνη νόσος ειδικά όταν δεν έχει έρισμα, μοιάζει με τη βλακεία και όπως είναι γνωστό ''ο βλάκας είναι αήτητος.

    ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σκανδαλώδες , είναι που υπάρχουν ακόμα και σήμερα εκείνοι οι εμπαθείς γραικύλοι που ή από εγωισμό , ή από καθαρό συμφέρον , δεν αναγνωρίζουν παρόλα τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν (συμπεριλαμβανομένης της τωρινής κατάντιας της πατρίδας μας ), ότι το όλο θέμα , ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση κατά των Ελλήνων , μέσω των Καθεστωτικών ΜΜΕ , για να πέσει η Κυβέρνηση Καραμανλή .

    ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ στην εξουσία ..........
    Η όμορφη Ελλάδα μας όμορφα καίγεται(κλεμένο)

    PRO από Συμβασιλεύουσα

    ΥΓ. Ακόμα και ο Κωλοτούμπας μιλάει πλέον για υπόθεση και όχι Σκάνδαλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά την ολική καταστροφή που οδηγηΣΕ πλεον τη χώρα ο Τζεφρυ, το να εξακολουθει καποιος να ειναι ΠΑΣΟΚΟΣ φανατικός και τυφλωμενος και να μην βλεπει το μεγα σκανδαλο της εξαπατησης του λαου με την υποθεση Βατοπεδιου (και οχι μονο)μια εξηγηση: ή ηλιθιος ειναι ή βολεμένος απο το ΠΑΣΟΚ ή εφαγε και αυτος μιζα και λεφτά κατά τον Παγκαλο. Αλλωστε μπροστα στον Homo Pasokous η επιστήμη σηκώνει τα χερια. Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει κοινο DNA με τον Ηοmo Sapiens (εδω η λέξη sapiens εχει ελληνικη ριζα και προερχεται απο τη λεξη ΣΑΠΙΛΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο Κ74 εγραψε "....και εχει το απυθμενο θρασος αυτος ο ανθρωπος να ισχυριζεται οτι δεν υπαρχει βλαβη του Ελληνικου δημοσιου"

    καλα κρασια. Μπες στον κοπο να διαβασεις το αρθρο και ανοιξε τα αυτια σου να ακουσεις τι λενε καποια ΜΜΕ και ολα τα blog: "υπάρχουν εκθέσεις δύο σωμάτων ορκωτών εκτιμητών και δύο ανεξάρτητων οίκων, υποστηρίζοντας πως δεν προκύπτει από πουθενά ζημία για το ελληνικό Δημόσιο". Δεν το λεει ο Καραμανλης απο το μυαλό του!!! ΠΑΣΟΚΟΙ επιτελους ξυπνηστε!!!! ποσο θελει ακομα να καταλαβετε οτι καταστρεφομαστε και εχετε ακαιραιη την ευθυνη για αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστηχως...Ο καραμανλης σαν ανθρωπος αλλα και σαν στρατηγικη ...απετυχε γιατι τον παγιδεψαν..Τα συμφεροντα....ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ
    ΑΝΑΝ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ...ΕΝΑΣ κουκος δεν φερνει ποτε την ανοιξη ....

    Και οχι δεν θα ξεχασω ημουν στη πρωτη Σερρων και τυχαια τον ειδαμε ! Τον σταματησαμε ...μας χαιρετησε μας μιλησε...λες και ηταν ο γειτονας και του ειπα ακριβως ...Κωστα κοιτα τη πατριδα γιατι την ξεχναμε και με βλεμα απιστευτο γυρναει και μου λεει...Να ξερεις οτι κανω οτι μπορω...οσους και αν εχω απεναντι μου . Και βλεπωντας τα εργα του ΤΩΡΑ ...ενα εχω να πω ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ οταν επρεπε ..(ειχα ριξει ακυρο) . Το συστημα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ γιατι ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ δεν θα εκανε αυτα τα αισχη ....αναπωληστε τωρα τα επι ημερων του και κοιταξτε σαν κοτοπουλα να μας ξεπουλανε οτι εχουμε και δεν εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το θέμα φυσικά και είναι ανύπαρκτο το μόνο σκάνδαλο είναι ότι ένα ανύπαρκτο σκάνδαλο έριξε μια κυβέρνηση!ας τα δούμε εμείς ο λαός αυτά που εκτός από το "να 'ναι καλά η Πασοκάρα μας ο Γιώργαρος το παιδί του Αντρέα μας" δεν ξέρουμε να λέμε!
    Όσο για σκάνδαλα πραγματικά και εκκλησιαστικά ε τι να πω υπάρχουν πάρα πολλά...μάλλον πράσινα...μάλλον με ευλογίες σεπτών κέντρων....αλλά εκεί ο λαός δεν έχει καμία διάθεση ανθρωποφαγίας,οι δε δημοσιογράφοι είναι του ιδίου συστήματος οπότε δεν πουλάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοπελιά 10:48 μ.μ., τουλάχιστον πέρασες καλά στον Άθω;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έστω κι' αν δεν υπάρχει ζημία του δημοσίου (μένει όμως να αποδειχτεί αυτό), όπως και νά 'χει ο Καραμανλής έχει σαν πρωθυπουργός την πολιτική ευθύνη γιά την εξέλιξη αυτής της ιστορίας, όταν μάλιστα είχαν εμπλακεί τόσα άτομα του περιβάλλοντός του.

    Άλλο είναι το μεγάλο σκάνδαλο όμως. Ότι τα Μ.Μ.Ε. μπορούν να ανεβάζουν και να κατεβάζουν κυβερνήσεις. Τα Μ.Μ.Ε. ανέδειξαν το σκάνδαλο και αυτά τα ίδια τώρα λένε ότι δεν υπάρχει ζημία του δημοσίου. Ή μας δούλευαν τότε ή μας δουλεύουν τώρα. Τι από τα δύο ισχύει; Το καλό όμως είναι ότι δεν τους βγαίνουν πάντα τα κόλπα τους. Γιατί αν τους έβγαιναν τώρα θα είχαμε Βενιζέλο στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Μπακογιάννη στη Ν.Δ.

    Αν κάποιος καταφέρει να ελέγξει την υπερεξουσία που διαθέτουν τα Μ.Μ.Ε. θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα γιά να καθαρίσει η κόπρος του Αυγείου στην Ελλάδα. Μπορεί κανείς να το τολμήσει αυτό; Κι' αν το τολμήσει ποτέ, θα το καταφέρει; Η μέχρι τώρα πείρα έχει δείξει ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλοι συναλλάσονται με τα Μ.Μ.Ε. Αυτή είναι η ουσία των περισσότερων προβλημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. προς Τζιμη ή οπως αλλοιως λενε τη λουλου που γραφει χρησιμοποιώντας ονομα ανδρος: περασα καλά ικανοποιώντας κατι παθητικούς τυπους σαν κι εσενα, που φαινεται τους αρεσουν τα πρασινα μεγάαααλα αγγουρια. Αν δεν εχεις επιχειρηματα αθλια λουλου ρουφα το αυγο σου, παρε το κουβαδακι σου και τραβα να παιξεις παραπερα. Εκτος κι αν μελημα σου ειναι να ριξεις προβοκατορικα το επιπεδο του ιστολογιου. Α, και κατι τελευταιο: βγαλε τη σερβιετα απο το κρανιο σου μπας και καταλαβεις τι παιζεται γυρω σου. Προς τους διαχειριστες του ιστολογιου: επειδη καποια αθλια βριζει και μειώνει προκλητικα τους σχολιαστες, παρακαλω να αναρτηθει η απαντηση μου χωρις λογοκρισια μπας και βαλουν μυαλο κατι λουκρες που νομιζουν οτι μπορουν να προσβαλλουν κρυβομενες πισω απο την ανωνυμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η υπερεξουσία η οποία διαθέτουν τα ΜΜΕ έχει δωθεί απο εμάς. Την δύναμη την έχουμε εμείς. Αλλά μας έχουν καταντήσει ζ.α Μας έχουν κοιμήσει και πιστεύουμε όποια μ.....α μας λένε άκριτα. Το μόνο που ελπίζω πιά είναι στον ίδιο τον Ελληνα στο ενστικτό του και την ιδιοσυγκρασία του.
    Καταναλωτές-απασχολούμενοι-εκπαιδευόμενοι Καλή συνέχεια !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ 9:21 π.μ.
    Επομένως, καλά κατάλαβα ότι είσαι αδελφή.
    Αφού οι επαφές σου στον Άθω ήταν -όπως ομολογείς- ομοφυλοφιλικές...
    Στο χωριό μου τους ομοφυλόφιλους τους λένε και φούστηδες !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μην κανεις αθλια λουλου οτι δεν καταλαβαινεις την απάντηση μου. Αλλωστε η χαρά σου στο παθητικο ρόλο που επαιξες και παιζεις δεν κρύβεται. Οπως λεει και λαος θελει η Τζιμης να κρυφτει και η χαρα δεν την αφήνει. Καλα το καταλαβαμε ολοι στο ιστολογιο οτι περα απο λουλου εισαι και χωριατισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε πιάνει συχνά το ...αντρικό σου ρε βέλι ;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.