26/9/10

Eίναι κι αυτό μια μορφή φασισμού (;)

Οι ΔΟΛ (ιοι) “νταβατζήδες”, η φασιστική ΕΡΤ και το τρομοκρατημένο σύστημα
Έχει τρομοκρατήσει τον υπό κατάρρευση μηχανισμό του Μνημονίου η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ και η απήχηση που είχε η πρότασή του, για έξοδο της χώρας μας από την κρίση.
Στην αρχή, τα παπαγαλάκια της διαπλοκής, χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ των διαχρονικών νταβατζήδων, εκβίαζαν με κάθε τρόπο τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για να πει το «ναι» στο κατάπτυστο Μνημόνιο. Δεν τους βγήκε. Και βγάλανε μπροστά την πάντοτε «έτοιμη» για τα μεγάλα «ΝΑΙ» συμμαχία των προθύμων. Τη Ντόρα, και τον Καρατζαφέρη. Που σήμερα τρέχουν και δεν φτάνουν, προσπαθώντας να εκλέξουν κανα περιφερειακό σύμβουλο στο Νομό Χανίων.
Η συνέχεια ήταν σαρωτική. Ήρθε η παρουσία Σαμαρά στη ΔΕΘ και τους έφερε τα πάνω –κάτω!
-Η μαύρη κομπανία του μνημονίου ρίχνει στο τραπέζι τον Σκυλακάκη για να χαλάσει την εικόνα Σαμαρά.
-Σειρά μετά παίρνουν τα αδερφά εξαπτέρυγα του Μνημονίου, η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης.
-Μετά βγαίνει σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ να υπερασπιστεί το νεοφιλελεύθερο υπαρχηγό της Ντόρας Σκυλακάκη που διαγράφεται από τη Ν.Δ.
-Το «Βήμα» ξεσαλώνει, μαζί και οι επανακάμψαντες παλαιοπασόκοι «δημοσιογράφοι» της ΕΡΤ, λες και όλοι μαζί ξεπήδησαν από άλλη εποχή.

Για το τέλος κρατούν τη στρατευμένη αντεπίθεσή τους. Το κύκνειο άσμα τους. Νταβατζήδες, εξαπτέρυγα, ΔΟΛ, Πάγκαλος, Λούληδες και κρατικοδίαιτοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ξεσαλώνουν.
Τους πονάει ο Σαμαράς. Κάποιος Ραβανός, μαζί με τον Καψή, τον Σωμερίτη και τα άλλα καλόπαιδα του μνημονίου, αναλαμβάνουν «εργολαβικά» την παραπληροφόρηση. Πρωτοσέλιδη συνέντευξη του υπουργού των Ιμίων και του Οτσαλάν, του Πάγκαλου, που ενώ θα έπρεπε να ζει εξοστρακισμένος σε άλλη χώρα μετά την παραδοχή του ότι «μαζί με τους δημοσίους υπάλληλους φάγαμε τα λεφτά των Ελλήνων» βγαίνει μόνο και μόνο για να πλήξει τον Σαμαρά.
Οι ΔΟΛιοι «δημοσιογράφοι» ανακαλύπτουν δήθεν ασάφειες στην πρόταση Σαμαρά, αποκρύπτουν και παραποιούν στοιχεία, τον χτυπούν κάτω από τη ζώνη. Κουβέντα για την παρουσία του στη ΔΕΘ, κουβέντα για τον θρίαμβό του, έναντι του πρωθυπουργού του Μνημονίου και του τζόγου. Ποιοι; Κρατικοδίαιτα συστήματα «ενημέρωσης» μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του μνημονίου και πρόεδρο της εν Ελλάδι οικογενειοκρατίας. Αυτού που διόρισε στο γραφείο του την κόρη του στην Βουλή, αυτού που την ξαναδιόρισε μόνιμη στον Δήμο Αθηναίων της Ντόρας και του Σκυλακάκη, αυτού που έχρισε τη γυναίκα του δήμαρχο στην περιοχή του!
Το αποκορύφωμα όμως σήμερα. Τρεις δημοσκοπήσεις στις εφημερίδες. Και στις τρεις φαίνεται ότι ο Σαμαράς θριαμβεύει, έναντι του πρωθυπουργού του μνημονίου. Και μια τέταρτη που δείχνει πρώτο τον Κικίλια στην Περιφέρεια Αττικής. Το σύστημα αποσυντονίζεται και χώνει το κεφάλι του βαθιά στην άμμο. Οι δημοσκοπήσεις κρύβονται για τα κανάλια της διαπλοκής, και προφανώς εξαφανίζονται και από την ΕΡΤ του σκληρού συστήματος ΠΑΣΟΚ. Πρώτη φορά. Δημοσκοπήσεις εξαφανίζονται από τα κανάλια. Σαν να μην έγιναν ποτέ!!! Μόνο και μόνο γιατί η διαφορά μειώνεται, γιατί ο Σαμαράς θριάμβευσε του Παπανδρέου. Αντίθετα, η Ημερησία του Μπόμπολα και των Ντορο-ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚΩΝ στελεχών της ανακαλύπτει πρωτοσέλιδες δημοσκοπήσεις χωρίς να αναφέρει εταιρίες, ταυτότητες, δείγματα κλπ. Που όλες είναι -κατά τύχη- καλές για τους υποψηφίους του συνασπισμού του Μνημονίου!!!
Το σύστημα της διαπλοκής δεν θα αντέξει για πολύ. Όσο και να γαντζώνονται στην εξουσία, όσο και αν η συμμαχία των προθύμων εξαργυρώνει τη στήριξη που απολαμβάνει, ο λαός θα τους σαρώσει. Θα τους στείλει στο περιθώριο της Ιστορίας. Όπως το 1965, στην αποστασία παρόμοιων πρωταγωνιστών, που οδήγησε στη Χούντα, όταν ο οργισμένος κόσμος κατέλαβε τον ΔΟΛ, και σύσσωμος βροντοφώναζε «Μητσοτάκη – κάθαρμα».
Τώρα όμως ο λαός –παρά τη χούντα της ενημέρωσης- έχει ελπίδα. Που λέγεται Αντώνης Σαμαράς και έξοδος από το μνημόνιο της υποτέλειας και του εξευτελισμού.
ANTINIOYZ

11 σχόλια:

  1. Γιατί δεν εντάσεται στο Πασόκ η κυρ Μπακογιάννη? Σε τι διαφέρουν οι απόψεις τις από αυτές του νεοταξίτη οπαδου της παγκοσμιοποίησης Παπανδρέου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι

    Δηλαδή Ki επειδή είπε ότι είπε ο Σαμαρας σημαίνει ότι ειναι και εφικτά;;;;
    Δεν μου έδωσαν τέτοια εντύπωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα ειναι σε ολους γνωστή η χούντα του ΠΑΣΟΚ και του παρακράτους της. Μπορεί καποιος να μου δικαιολογήσει πως και δεν "ανοιξε μύτη" κατά την παρουσία του Μέγιστου Πρωθυπουργού μας στα εγκαίνια της ΔΕΘ? που κρύφτηκαν ολοι εκεινει οι γνωστοί -αγνωστοι κοκολοφόροι-αντάρτες πόλεων που εκαιγαν για ψίλου πηδημα την Εγνατια και την Τσιμισκή στο ακουσμα και μονο του ονόματος του Καραμανλή? του ανθρώπου που ειπε οχι στο σχεδιο Αναν, εβαλε βετο στο ΝΑΤΟ για τα Σκοπια, συμφωνησε για αγωγούς με Ρώσους, δανειζόταν με spread στις 175 μονάδες, και αλοιθώριζε για εμπορικές και στρατιωτικές συμφωνίες σε χωράφια που δεν ελεγχαν οι συμπατριώτες και τα αφεντικά του Giorgos και ψηφισε ΟΧΙ στο μνημονιο κατοχής της χώρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταματηστε επιτελους τις αγιοποιησεις του Σαμαρα.
    Το εμεπδωσαμε το ζητημα. Ειναι ο καταλληλοτερος να μας κυβερνήσει.
    ΥΓ Ειναι σιγουρος οτι θελει να κυβερνησει ενα λαο που "το 1965, στην αποστασία παρόμοιων πρωταγωνιστών........ σύσσωμος βροντοφώναζε «Μητσοτάκη – κάθαρμα»" και 25 χρονια αργότερα τον εκανε πρωθυπουργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eμένα προσωπικά , μου κάνει εντύπωση η απέλπιδα προσπάθεια των στελεχών και οπαδών του ΛΑΟΣ , να μας πείσουν ότι έναν χρόνο πριν , η χώρα είχε την ίδια πορεία .
    Δεν υπάρχει ανάρτηση αρνητική για τον Τζέφρυ που να μην μιλάνε για "ανίκανο" Καραμανλή , και αντίστοιχα θετική για Σαμαρά , που να μην αναφέρουν τον "περίγυρό" του .

    Σας έχουμε πάρει χαμπάρι . Στις επόμενες εκλογές με τις επιλογές του κωλοτούμπα , θα μείνετε εκτός βουλής.
    Το καράβι σας βουλιάζει .
    Τώρα σας μένει μόνο να μάθετε καλό κολύμπι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός εγγυάται ότι ο Σαμ δεν θα υπηρετήσει και αυτός νεοταξικά συμφέροντα? Στην ιστοσελίδα της,
    το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ είναι γεμάτο γενικολογίες ανάλογες με αυτές του νεοταξικού πασόκ.

    ΥΓ. Οταν ο πραγματικός πατριώτης εμφανιστεί, τότε θα τον αναγνωρίσουμε. Προς το παρόν οι πολιτικοί είναι άτομα που κολακεύουν όποιον/οποτε μπορούν αντί να αρχίσουν στα μπουνίδια τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ .... ΔΟΛ +ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΕΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ 30 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΩΡΑ....ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ .... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΞ/ΜΤΙΚΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξω από τον χορό ολοι εχουν ‘’το’’ σχέδιο για το καλό της χώρας. Eάν μου βρεις έναν σοβαρο οικονομολόγο που θα πει ότι υπήρχε καλύτερο σχέδιο ή ότι θα μπορούσε να na Λύσει το προβλημα στην στην αρχή και διαφορές άλλες μπουρδες θα σκίσω τα διπλώματα μου.
    Παρεμπιπτόντως επειδή το ιστολόγιο το διαβάζουν πολλοί!!! Και επειδή δεν πεταλώνουμε τζιτζίκια θα πω στον κο Σαμαρα τον οποίο εκτιμώ να μην λαϊκίζει κάνει κακό στην χώρα το μνημόνιο έχει αρκετά σημεία στα οποία μπορεί να κάνει αντιπολίτευση !! Και ελπίζω όταν έρθει η ωρα να κυβερνήσει να εχει διώξει όλα τα λαμογια που εχει διπλα του (και είναι και πολλά και είναι και άγαρμπα νομίζουν ότι ο κοσμος τους χρωστάει λεφτά)… επίσης του προτείνω να ρωτήσει τον οικονομικό κρυφο-σύμβουλο του (εβραϊκής καταγωγής οποίος είναι εξαιρετικός οικονομολόγος και πραγματικά Έλληνας !!) υπάρχει άλλη λυση?? Και εάν ναι ποια?
    Αποψή μου είναι ότι το ΔΝΤ το μονο που εξυπηρετεί είναι να γινουν τομές οι οποίες το πολιτικό σύστημα και οι πολίτες του είναι αδιανόητο να πράξουν κοινός είναι δειλοί και ανίκανοι και φυσικά κανένας δεν αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος
    Διαφωνώ με την πολιτική να κόψει επιδόματα και δώρα σε υπαλλήλους κατω των 1200€ αυτά γίνονται σε κουμουνιστικά κράτοι το μονο που χρειαζόταν και χρειάζεται εινα να κόψει καμια 200.000 υπαλλήλους σε άχρηστες και χωρις αντικείμενο υπηρεσίες .
    Ανάπτυξη, ωραία λεξη αλλα πολυφορεμένη, δεν υπαρχει περίπτωση να εχεις δείκτες ανάπτυξης σε Δημοκρατική χωρα με παρόμοιο προβλημα κα να λες ότι σε 3χρονια θα εχουμε σωθεί…. Απλά δεν υπάρχει !!! διοτι για αυτή την χώρα δεν υπάρχουν επενδυτές, οι μόνοι επενδυτές είναι το ιδιο το κρατος το οποιο είναι ανίκανο και άπορο.
    Εύχομαι στο ονομα του ΔΝΤ η χωρα να κανει τις απαραίτητες αλλαγές και μόλις στηθεί ας κάνει ελεγχόμενη αναδιάρθρωση του χρέους ας φορολόγηση τραπεζες κλπ. τοτε εχει τρόπους να πετάξει εξω το ΔΝΤ.
    Τελος ελπιζω στον επομενο πρωθυπουργό να μην λενε ότι ελεγε ΄΄ Σχεδιο υπάρχει΄΄ όπως καλή ωρα τωρα αναφέρονται στο ΄΄λεφτά υπάρχουν΄΄ διοτι τοτε θα τους ξανα δικαιολογήσω και θα σας πω ότι σας λενε ότι ακριβως θελετε να ακουσετε και τιποτα παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξω από τον χορό ολοι εχουν ‘’το’’ σχέδιο για το καλό της χώρας. Eάν μου βρεις έναν σοβαρο οικονομολόγο που θα πει ότι υπήρχε καλύτερο σχέδιο ή ότι θα μπορούσε να na Λύσει το προβλημα στην στην αρχή και διαφορές άλλες μπουρδες θα σκίσω τα διπλώματα μου.
    Παρεμπιπτόντως επειδή το ιστολόγιο το διαβάζουν πολλοί!!! Και επειδή δεν πεταλώνουμε τζιτζίκια θα πω στον κο Σαμαρα τον οποίο εκτιμώ να μην λαϊκίζει κάνει κακό στην χώρα το μνημόνιο έχει αρκετά σημεία στα οποία μπορεί να κάνει αντιπολίτευση !! Και ελπίζω όταν έρθει η ωρα να κυβερνήσει να εχει διώξει όλα τα λαμογια που εχει διπλα του (και είναι και πολλά και είναι και άγαρμπα νομίζουν ότι ο κοσμος τους χρωστάει λεφτά)… επίσης του προτείνω να ρωτήσει τον οικονομικό κρυφο-σύμβουλο του (εβραϊκής καταγωγής οποίος είναι εξαιρετικός οικονομολόγος και πραγματικά Έλληνας !!) υπάρχει άλλη λυση?? Και εάν ναι ποια?
    Αποψή μου είναι ότι το ΔΝΤ το μονο που εξυπηρετεί είναι να γινουν τομές οι οποίες το πολιτικό σύστημα και οι πολίτες του είναι αδιανόητο να πράξουν κοινός είναι δειλοί και ανίκανοι και φυσικά κανένας δεν αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος
    Διαφωνώ με την πολιτική να κόψει επιδόματα και δώρα σε υπαλλήλους κατω των 1200€ αυτά γίνονται σε κουμουνιστικά κράτοι το μονο που χρειαζόταν και χρειάζεται εινα να κόψει καμια 200.000 υπαλλήλους σε άχρηστες και χωρις αντικείμενο υπηρεσίες .
    Ανάπτυξη, ωραία λεξη αλλα πολυφορεμένη, δεν υπαρχει περίπτωση να εχεις δείκτες ανάπτυξης σε Δημοκρατική χωρα με παρόμοιο προβλημα κα να λες ότι σε 3χρονια θα εχουμε σωθεί…. Απλά δεν υπάρχει !!! διοτι για αυτή την χώρα δεν υπάρχουν επενδυτές, οι μόνοι επενδυτές είναι το ιδιο το κρατος το οποιο είναι ανίκανο και άπορο.
    Εύχομαι στο ονομα του ΔΝΤ η χωρα να κανει τις απαραίτητες αλλαγές και μόλις στηθεί ας κάνει ελεγχόμενη αναδιάρθρωση του χρέους ας φορολόγηση τραπεζες κλπ. τοτε εχει τρόπους να πετάξει εξω το ΔΝΤ.
    Τελος ελπιζω στον επομενο πρωθυπουργό να μην λενε ότι ελεγε ΄΄ Σχεδιο υπάρχει΄΄ όπως καλή ωρα τωρα αναφέρονται στο ΄΄λεφτά υπάρχουν΄΄ διοτι τοτε θα τους ξανα δικαιολογήσω και θα σας πω ότι σας λενε ότι ακριβως θελετε να ακουσετε και τιποτα παραπάνω

    Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. υπάρχει ακόμη νοήμων άνθρωπος,'ψαγμένος',πού νά πιστεύει σέ κόμματα καί πολιτικούς στήν Ελλάδα;άν είναι δυνατόν!πόσο 'χάνει' πιά αυτός ο λαός;οι ψεκασμοί φταίνε;αυτά πού μάς ταΐζουν;αυτά πού μάς ποτίζουν;τό...εθνικό μας σπόρ;τί νά πώ...λυπάμαι γιά τήν κατάντια ενός λαού πού δέν βλέπει ούτε τώρα πού βρίσκεται στό χείλος τού γκρεμού...καί δυστυχώς κάτω δέν θά έχει πούπουλα καί μαξιλάρια αλλά βράχια καί αγκάθια. γ...τήν τύφλα μας γ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λυπάμαι, αλλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.