6/10/10

«Νίκη σε τουλάχιστον οκτώ από τις 13 περιφέρειες» θέτει ως στόχο το ΠΑΣΟΚ

Ξεκινά εξόρμηση από την Κυριακή
Την πεποίθησή του ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει οκτώ περιφέρειες, εξέφρασε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, χωρίς να αποκλείει στα «κέρδη» του Κινήματος να προστεθούν δύο ακόμα Περιφέρειες.
Αισιοδοξία εξέφρασε επίσης ο κ. Καρχιμάκης σχετικά με την έκβαση της εκλογικής μάχης τόσο για το δήμο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκη, με τον Γιάννη Μπουτάρη να είναι
πιο κοντά στο στόχο.
Ο κ. Καρχιμάκης προανήγγειλε ότι από την ερχόμενη Κυριακή αρχίζει, ουσιαστικά, την προεκλογική του εκστρατεία το ΠΑΣΟΚ, με επίσκεψη και ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Κέρκυρα -έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Στόχος είναι, όπως είπε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί προεκλογικά τις μισές ή και περισσότερες περιφέρειες.
Πέραν του πρωθυπουργού, κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης αναλαμβάνουν υπό την ευθύνη τους διάφορες Περιφέρειες:
Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναλαμβάνει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (θα μιλήσει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη), η κα Άννα Διαμαντοπούλου αναλαμβάνει την Δυτική Μακεδονία, ο κ. Χρήστος Παπουτσής τις περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Δημήτρης Ρέππας την Ήπειρο μαζί με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Κουτσούκο, ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης τη Θεσσαλία, ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης τα Ιόνια Νησιά, ο κ. Γιώργος Πεταλωτής την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη, ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος την Πελοπόννησο και ο κ. Καρχιμάκης την Κρήτη.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
/span>

7 σχόλια:

  1. Αχα χα χα πλάκα κάνουν; το αλλο με τον Τοτο το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 3,3% του ελλείματος θα πάρουν από την νίκη :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντροφοι, μόνο την Κρήτη θεωρείστε «σίγουρη»… κι’ αυτή εάν κι’ εφόσον.
    Τώρα, κορυφαίος υπουργός ο Γιώργος Πεταλωτής (;!), στην κρίσιμη περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (;!)… μαντρώστε λίγο τους επικοινωνιολόγους Σας και τους δημοσιογράφους σας, μη εκνευρίζουν -τέτοιες ώρες- τον κόσμο.
    Αγώνας είναι και θέλει αισιοδοξία… αλλά να στέκει και κάπως.
    Αν ψηφίσει ο λαός υποψήφιους τοπικούς άρχοντες, με γνώμονα το ανάστημά τους, ας τους κρίνει σύμφωνα με το ήθος τους, την διάθεσή τους και την ευαισθησία τους.
    Αν δώσει γενικότερο πολιτικό νόημα, «έκατσε η βάρκα».
    Ας σταματήσουν οι «παπαγάλοι» να επαναλαμβάνουν πως, «η κυβέρνηση χαίρει της λαϊκής αποδοχής των μέτρων της ως αναγκαίων, καθώς και της αμέριστης στήριξής της».
    -:-
    Στο πολιτικό πεδίο ετοιμαστείτε για τέτοια:
    Η αλήθεια του ΠΑΣΟΚ εχτές… κι’ η αλήθεια του σήμερα.
    Δεν είναι τίποτα… 5΄λεπτάκια μόνο!
    http://www.youtube.com/watch?v=jHbYrjOrUew

    …Διαφωνώ με το ύφος της προσέγγισης και με την τελική προτροπή… αλλά -προσωπικά- συμφωνώ, που είναι και το σημαντικότερο, επί της ουσίας.
    - Να «παίζονται», προς καλλιέργεια της -πολυτιμότερης- μνήμης… αν η «κόντρα» στραφεί στα πολιτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τις 13 περιφέρειες θα τις κερδίσουν , στο πρωτάθλημα της παπαρολογίας .

    αμ και εκείνοι οι άλλοι με τα GOLDEN BOYS and GOLDEN SISTERS που γεμίσανε τα υπουργεία θα βγούνε πρωταθλητές στο άθλημα της ανοιχτής παλάμης .
    είθε ο λαός να τους ΨΟΦΗΣΕΙ όλους
    καφετζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν παρουν εστω και μια, θα ειναι επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παραθέτω όπως είναι γραμμένο σε δημοσίευση της ΄Σύμπραξης Πολιτών΄: ΄΄Ο Σόλων είπε ότι αν δεν ασχοληθείς εσύ με τα κοινά, τότε κάποιος κατώτερός σου θα το κάνει. Αυτό πάθαμε. Και επέπλευσαν οι φελλοί. Μας τους έφεραν, όπως ειχαν κάνει και παλιοτερα με άλλο τροπο, μεταπολεμικά, τους ζητωκραυγάσαμε χωρίς να ξέρομε καν ποιοί είναι, τους υποδεχθήκαμε ως εθνοσωτήρες, και τους αφήσαμε να μας κυβερνούν από τότε. Και οι πολιτικοί μας αποδείχτηκαν οι κατώτεροι μεταξύ των Ελλήνων. Οι πιο δουλικοί!!!΄΄

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ !!!
    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπουργός της κυβέρνησης, έλεγε προχτές σε τηλεοπτική του συνέντευξη "Θα δείτε θαύματα στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Ο κόσμος θα μας επιβραβεύσει και με το παραπάνω, θα το δείτε..."
    Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει, αλλά φαντάζομαι την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ. Αν τα αποτελέσματα είναι θετικά γι΄αυτό, θα παιανίζει για "μεγάλη νίκη και επιβράβευση". Αν όχι, θα αποφανθεί "ότι οι εκλογές αυτές, δεν ήταν βουλευτικές αλλά αφορούν τους ΟΤΑ..άρα, δεν αποτελούν εικόνα της λαικής γνώμης για την κυβέρνηση.." Δύο μέτρα και δύο σταθμά τα έλεγαν πάντοτε, τώρα θα αλλάξουν; Ελίνα ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.