31/10/10

Αποχή από τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου



Πραγματοποιήθηκε με 100% συμμετοχή η απόφαση των κηδεμόνων των μαθητών του χωριού Λύκειο της 27ης Οκτωβρίου για αποχή από τον εορτασμό του ¨ΟΧΙ¨ Οκτωβρίου, λόγω των εθνικιστικών ποιημάτων που χριστιανοί δάσκαλοι έδωσαν σε παιδιά. Οι κηδεμόνες των μαθητών συγκεντρωθέντες στο καφενείο του χωριού ανέφεραν πως είναι ενάντιοι σε τέτοιου είδους εθνικιστικά ποιήματα και πως αν συνεχιστεί η κρίση με τα ποιήματα δεν θα στείλουνε τα παιδιά τους και στην γιορτή της 25ης Μαρτίου

Όλοι οι δάσκαλοι του σχολείου ήρθαν. Η τελετή έγινε με την κατάθεση στεφάνου από τον διευθυντή του σχολείου Μεχμέτ Ντερντιμάν και με την απόδοση φόρου τιμής από τους δασκάλους.
Σχόλιο : Σε αυτήν την ιστορία φέρεται να έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ο κύριος πρόεδρος των αποφοίτων της ΕΠΑΘ Μεχμέτ Ντερντιμάν που υπηρετεί και ως δάσκαλος-διευθυντής στο συγκεκριμένο χωριό. Και μετά έβγαλε και ανακοίνωση από τον σύλλογο του στηρίζοντας την απόφαση των γονέων !
Σχετικά με το συγκεκριμένο χωριό δημοσιεύουμε ξανά παλιότερη ανάρτηση, από όπου φαίνονται οι δραστηριότητες του προξενείου και η παρουσία του κυρίου Ντερντιμάν στις τουρκογιορτές…. Για δείτε…

24 σχόλια:

  1. Ο κυριος αυτος, ειναι και υποψηφιος στις αυτοδιοικητικες στη Θρακη, με τον "ανεξαρτητο" συνδυασμο που υποστηριζεται απο το κομμα των αξιών και των αξίων.


    «Απαράδεκτο να μας θεωρείτε Έλληνες» λέει ο Μεχμέτ Δερντιμάν, υποψήφιος σύμβουλος με τον Γιώργο Παυλίδη !

    http://fonirodopis.gr/press/?p=21718

    ΝΔ: Ο Νομάρχης Ξάνθης Γ. Παυλίδης υποψήφιος περιφερειάρχης

    http://www.antinews.gr/?p=58876

    Ειναι με αλλα λογια ο γαλαζιος "Σιμπελ Μουσταφαογλου".


    Αυτα για οσους εξανισταντα μονο με τα χαλια των πρασινων και μετα αναρωτιουνται γιατι η Ελλαδα πηγαινει κατα διαολου παρα τα διαλειμματα εναρετης και... πατριωτικης γαλαζιας διακυβερνησης.

    Μονο για τα ψηφαλακια νοιαζονται κι ας γινει ολη η Θρακη Κοσοβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΜΑ : ¨ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ¨

    Κομοτηνή, 21-10-2010, αρ. πρωτ. Νο 59

    Κυρία Υπουργέ

    Όπως ενημερώθηκε ο σύλλογος μας από τους κηδεμόνες του μειονοτικού δημοτικού Λυκείου του νομού Ροδόπης, κάποιοι δάσκαλοι του ελληνικού προγράμματος, επ΄ευκαιρία της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου έδωσαν στους μειονοτικούς μαθητές ποιήματα που περιλαμβάνουν τους στίχους ¨Έλληνας γεννήθηκα και Έλληνας θα πεθάνω¨ και ¨Ελληνάκι¨. Αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά προκάλεσε αγανάκτηση στα μέλη μας. Τέτοιου είδους κινήσεις είναι απαράδεκτες.

    Οι ταυτότητες των κοινοτήτων δεν πρέπει να περιλαμβάνονται στις επιλογές των δασκάλων . Όπως και η συμμετοχή στην προσευχή της εκκλησίας δεν πρέπει να περιλαμβάνεται στις επιλογές των γραμματέων των δήμων και κοινοτήτων.

    Συμφωνώντας με τις παραπάνω αρχές, προσδοκούμε την βοήθεια σας για την διασφάλιση της τάξης ώστε στο μέλλον αυτοί οι δάσκαλοι να μην διαταράσσουν την ομαλή συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή, και θέλουμε να αναφέρουμε πως πρόκειται για παιδιά και είναι ανάγκη να αντιμετωπίζονται με ευαισθησία. Ελπίζουμε στην άμεση επέμβαση του υπουργείου στο θέμα αυτό. Παρακαλούμε ως σύλλογος να ενημερωθείτε για το θέμα αυτό

    Εξ ονόματος του συλλόγου αποφοίτων ΕΠΑΘ

    Ο Γενικός Γραμματέας Ο πρόεδρος

    Ιμπραίμ Μεμέτ Μεχμέτ Ντερντιμάν

    http://antifonitis.gr/online/?p=2318

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://tourkikanea.wordpress.com/2010/10/28/οπου-τουρκοσ-και-η-ντορα/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατί σας κάνει εντύπωση αυτό ;
    Πρέπει να σταματήσει αυτή η υποκρισία. Καλά έκαναν .
    Γιατί να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε 'εθνική' εορτή ; Αυτό δεν είναι ενάντια στην ελευθερία και την αυτοδιάθεση το ατόμου ; Αυτό είναι κατάφορη καταπίεση των δικαιωμάτων της Τουρκικής μειονότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα εθνικιστικά ποιήματα τα οποία αναφέρουν λένε τις λέξεις "Έλληνας" και γινικά παράγογα της λέξης "Έλλαδας". Δηλαδή αυτοί δεν αποκαλούνται έλληνες; Τι αποκαλούνται; Την απάντηση την ξέρουμε; Δύο είναι τα θέματα. Πρώτον πως φτάσαμε έως εδώ; Αυτό για να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Δεύτερον τι πρέπει να γίνει και να γίνει σωστά. Σε όλες αυτές τις πολιτικές πρέπει να ακολουθούνται σωστά οι οδηγίες γιατί διαφορετικά δεν θα πετύχουν τίποτα.
    Υ.Γ. Στη γερμανία το πολυπολυτισμικό μοντέλο δεν πέτυχε; Εδώ θα πετύχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Γιατί να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε 'εθνική' εορτή ; Αυτό δεν είναι ενάντια στην ελευθερία και την αυτοδιάθεση το ατόμου ; "

    Πήγατε ποτέ σχολείο στην Ελλάδα; Το δικό σας είχε υποχρεωτική συμμετοχή στις εθνικές εορτές; Περίεργο... Στο δικό μου πάντως δεν υπήρχε απουσιολόγιο σε εθνικές εορτές.

    Δεν κοιτάτε καλύτερα πώς τα λίγα ελληνόπουλα της Πόλης έχουν μάθει να κλαίνε από συγκίνηση ακούγοντας τον τουρκικό εθνικό ύμνο και γιατί πρέπει να λενε κάθε πρωί ύμνους στην Τουρκία και τον Κεμάλ; Αν μη τι αλλο, στη συνθήκη της Λωζάννης, οι μεν είναι μουσουλμάνοι αλλά Έλληνες, οι δε εθνοτικά Έλληνες.

    "Μπράβο Μαρίνα" έγραφαν οι τουρκικές εφημερίδες. Τελικά ποιος κάνει πλύση εγκεφάλου σε ποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Υ.Γ. Στη γερμανία το πολυπολυτισμικό μοντέλο δεν πέτυχε; Εδώ θα πετύχει;"

    Στη Γερμανία, δεν τολμούν να διαμαρτυρηθούν στον Υπουργό, αν τους ονομάσεις Γερμανούς. Εκεί έχουν κράτος. Απλά στην Ελλάδα έχουν μάθει να είναι κράτος εν κράτει και έχουν αποθρασσυνθεί.

    Το ερώτημα είναι ρητορικό υποθέτω. Το επόμενο Κόσοβο είναι η Θράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MONO αυτά θα λένε οι μαθητές!

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/ceylanpnar-cumhuriyet-andmz.html#more

    Αυτά δεν είναι εθνικιστικά! Είναι καλά! Είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ να λέγονται από μαθητές ΑΛΛΗΣ χώρας, που ΕΠΙΣΗΜΩΣ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δεν είναι Έλληνες,

    ας παραδώσουν τα διαβατήριά τους

    και ας πάνε όπου θέλουν.

    Είναι τόσο απλό, ας σταματήσουν λοιπόν να παραπονιούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ,

    τους καλούμε ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ Μ' ΕΜΑΣ

    ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ εναντίον ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΟΚΕΜΑΛΟΦΑΣΙΣΜΟΥ,ο οποίος αποτελεί ΑΚΡΑΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

    ΚΑΙ εναντίον των οργάνων του,
    όπως π.χ. ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι τα φασιστοειδή λειτουργούν με κεντρική γραμμή Άγκυρα-Προξενείο και των πρακτόρων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ,
    ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,
    ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΑΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟ ΄40, ΄41.
    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β!Π.Π.;
    ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ;
    ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΗΓΕΤΙΣΚΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΥΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΤΕ;
    ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ;
    ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ;

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρέπει να σταματήσει αυτή η υποκρισία. Καλά έκαναν .
    Γιατί να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε 'εθνική' εορτή ;

    31 Οκτωβρίου 2010 9:56 π.μ.

    -----------------------------------

    Κόπτεσαι για τα "ανθρώπινα δικαιώματα";
    Τότε, αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα είσαι σε λάθος χώρα!
    Στην Τουρκία να πας, όπου τα "σέβονται"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Γιατί να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε 'εθνική' εορτή ;

    Στα δημόσια σχολεία της χώρα αυτής γιορτάζεται αυτή η γιορτή. Σε όποιον δεν αρέσει αλλάζει ΑΠΛΑ χώρα.

    Αν ήταν να γιόρταζαν καμιά φασιστική γιορτή ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ. Αλλού οι υποκρισίες σας!


    Είσαι ελεύθερος μιας και δεν ταυτίζεσαι με τις γιορτές της χώρας αυτής να πας όπου επιθυμείς.

    Αλλού αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό είναι κατάφορη καταπίεση των δικαιωμάτων της Τουρκικής μειονότητας.

    ΦΙΛΕ ΜΟΥΣΤΑΦΑ.ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΣΟΒΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΤΣΙ?ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ,ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ (ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ) ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οτι δεν λυνεται στην ωρα του επιστρεφει στο πολλαπλασιο.Οι μογγολικες παραφυαδες δεν εκκριζωθηκαν ουτε κατα την απελευθερωση της Θρακης ουτε κατα την εκδιωξη των Ελληνων της Κωνσταντινουπολης αλλα ουτε και κατα την περιοδο της Επαναστασης.
    Αργα η γρηγορα αυτο θα πρεπει να γινει εστω και αν απαιτηθουν ιδιαιτερα δραστικες λυσεις και τα περιουσιακα τους στοιχεια, προιοντα αποδοχης αντεθνικης χρηματοδοτησης, να αποδοθουν στους φυσικους ιδιοκτητες τους γηγενεις Ελληνες και αυτους της παλιννοστησης.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καιρός είναι αυτοί που είναι ή αισθάνονται Τουρκομογγόλοι να πάνε στο΄΄ΣΙΝΆΦΙ΄΄τους απέναντι και να απαγγέλουν τα ποιηματάκια που δίνουν στα σχολεία τους ,όσο είναι καιρός διοτι σε λίγο θα ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι πλην των Κούρδων.
    Ας ρωτήσουν πρώτα να μάθουν πόσοι λαοί υπάρχουν απέναντι που οι ΄΄δημοκράτες΄΄ Τουρκομογγόλοι τους ονομάζουν Τούρκους και σκοτώνουν τους δημοσιογράφους όταν αναφέρουν κάτι σχετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9:56 Η μειονότητα δεν είναι τουρκική αλλά μουσουλμανική . Εντάξει ;;;;Αν δεν σε βολεύει, λυπάμαι, αλλά ψάξε αλλού.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το αν είναι υποχρεωτική η παρουσία των Ελλήνων μαθητών (ορθοδόξων ,καθολικών ή μωαμεθανών)δεν συζητιέται. Αν οι Ελληνες μωαμεθανοί αισθάνονται τούρκοι,ας αλλάξουν διαβατήρια και χώρα παραμονής και διαβίωσης και μάλλον ,όλα καλά.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 31 Οκτωβρίου 2010 9:50 π.μ.

    Φίλε/λη, μην το κάνουμε εντελώς τσίρκο. Φτάνει πια μ' αυτά τα copy/paste ολόκληρων κειμένων. Δώσε τον σύνδεσμο, κατά προτίμηση σαν υπερσύνδεσμο (hyperlink), βάλε και δύο λόγια δικά σου, και τέρμα. Όχι κατεβατά ολόκληρα, ρε παιδιά. Χώρος σχολίων είναι για το αναρτημένο άρθρο. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν κάνει σωστά τη δουλειά του ο ΣΥΡΙΖΑ καί ο Σόρος σέ λίγα χρόνια θά καταργηθεί αυτή η γιορτή από τά σχολεία γιατί θά είμαστε ρατσιστές όσοι θέλουμε νά μιλάμε υπερ των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δηλ για 25η Μαρτίου ούτε κουβέντα, ε;
    Πέρα από την πλάκα, οι άνθρωποι είναι ΤΟΥΡΚΟΙ, πότε θα το καταλάβουμε; Και δεν φταίνει αυτοί για την αντίληψη τους αυτή. Τους δώσαμε μειονοτικά σχολεία, τους αφήσαμε χωρίς δουλειές, χωρίς ελληνική τηλεόραση και ραδιόφωνο, φτιάξαμε τουρκικό προξενείο για να διευκολύνουμε την Τουρκία, τους εγκαταλείψαμε γενικά στη μοίρα τους και τώρα....τώρα ξαφνιαζόμαστε που δεν νιώθουν έλληνες αλλά τούρκοι;
    Θα μπορούσαν όντως να είναι απλά "τουρκόφωνοι" ή απλά "μουσουλμάνοι" αλλά έτσι που τα κάναμε τώρα είναι "απλά" τούρκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στο κράτος το οποιό ζεις και απο το οποίο ζεις σέβεσαι τα ήθη τα έθιμα τις αξίες.
    ΚΑνείς δεν σε υποχρεώνει να συμμετέχεις σε τίποτα στην δημοκρατία αλλά ούτε και η πλύση εγκεφάλου.
    Γιατί παραπονιόμαστε για τις αντιδράσεις των μειονοτήτων όταν χειρότερες έχουμε από τους ίδιους τους Ελληνες σε πολλά.
    Οταν οποιαδήποτε έκφραση που αφορά αγάπη,σεβασμό και τιμή για την πατρίδα θεωρείται εθνικισμός γιατί απορούμε που οι ξένοι είναι πιο ακραίοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΙΣΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ(ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΝΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΡΘΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΒΡΗΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΜΗΝΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 1924 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΛΑΧΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΧΙ 100% ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.... ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΑΝΕ ΕΠΙΣΙΜΑ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.....ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ή ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.