9/10/10

Επίσημη επίσκεψη της Μ. Δαμανάκη στην Τουρκία

Συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών κ. Αχμέτ Νταβούτογλου είχε νωρίς το πρωί η Επίτροπος Θαλάσσιων Υποθέσεων και Αλιείας της ΕΕ κ. Μαρία Δαμανάκη. Η Ελληνίδα επίτροπος συνεχάρη τον κ. Νταβούτογλου για τα μεγάλα μεταρρυθμιστικά βήματα που γίνονται στην Τουρκία και εξέφρασε την πεποίθησή της πως πρέπει να συνεχισθούν και να διευρυνθούν.

Του επεσήμανε πως η στιγμή είναι κατάλληλη για να προχωρήσουν με ακόμη γρηγορότερους ρυθμούς και δεσμεύτηκε πως στα θέματα του χαρτοφυλακίου της, η Τουρκία θα έχει πάντα θέση και ισότιμο ρόλο στις διαβουλεύσεις και σε όλα τα συμβουλευτικά όργανα. Ο Τούρκος υπουργός εξήρε την προσήλωση που είχε η κ. Δαμανάκη σε όλη την πολιτική σταδιοδρομία της στην Ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας.
Η κ. Δαμανάκη συνεχάρη τον κ. Νταβούτογλου για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το βιβλίο του «Στρατηγικό βάθος» στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Η κ. Δαμανάκη επισκέπτεται την Τουρκία για να συζητήσει θέματα της αρμοδιότητάς της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η Ελληνίδα επίτροπος μετά τη συνάντηση της με τον κ. Νταβούτογλου, συναντήθηκε και με τον υπουργό Μεταφορών της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής της στην Τουρκία.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μ. Δαμανάκη υπέρ Τουρκίας στα ναυτιλιακάΌπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ειδησεογραφικού Πρακτορείου Anadolu, η επισκεπτόμενη την Τουρκία Επίτροπος της Ε.Ε. για Θαλάσσιες Υποθέσεις και Ναυτιλία Μ. Δαμανάκη δήλωσε ότι η Τουρκία θα πρέπει να συμμετέχει στις λεπτομερείς διαβουλεύσεις για την χάραξη μιας εποικοδομητικής και συνεκτικής πολιτικής ναυτιλίας της Ε.Ε. Πριν από την συνάντησή της με τον Τούρκο υπουργό Μεταφορών Bınalı Yıldırım στην Άγκυρα, η Επίτροπος κ Δαμανάκη σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους δήλωσε ότι, η ΕΕ αποδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον ρόλο της Τουρκίας στον τομέα της Ναυτιλίας, τονίζοντας ότι η παρουσία της Τουρκίας κρίνεται απαραίτητη, αν η ΕΕ επιθυμεί να αναπτύξει αποτελεσματικά την πολιτική ναυτιλίας της.

Επίσης, αναφέροντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει καταβάλει σκληρές προσπάθειες για την υλοποίηση ουσιαστικής προόδου των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την Ε.Ε., τόνισε ότι η Τουρκία θα πρέπει να συνεργαστεί για την εξάλειψη των πολιτικών εμποδίων που υπάρχουν σε διάφορα Κεφάλαια των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.
Επίσης αναφέρεται ότι ο Τούρκος Υπουργός Μεταφορών Yıldırım δήλωσε ότι δεν έχει ακόμα επιτευχθεί το άνοιγμα των ενταξιακών κεφαλαίων που σχετίζονται με τις πολιτικές στον τομέα των Μεταφορών. Ο κ Υıldırım δήλωσε ότι «ανεξαρτήτως ανοίγματος των κεφαλαίων αυτών διεξάγουμε τις απαραίτητες μελέτες για τα θέματα Μεταφορών, Επικοινωνιών και Ναυτιλίας. Εφαρμόζουμε τους απαραίτητους κανονισμούς ως εάν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις των σχετικών με τα θέματα αυτά κεφαλαίων είχαν ήδη ξεκινήσει»

Επειτα από τις δηλώσεις αυτές, οι δύο αξιωματούχοι και οι αντιπροσωπείες είχαν συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών.
http://e-dragoumanos.gr/?p=8956

28 σχόλια:

  1. Να την κρατήσουν εκεί !!!
    Όλο και κάποιο χαρέμι για μεγαλοκοπέλες θα έχει κενή θέση ...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλη μια αποδειξη για το ποιός πραγματικά κυβερναει την Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσοι αλλαζουν δρομους,συνηθειες,
    Ιδεες...ΚΟΜΜΑΤΑ,αλλα λενε σημερα,αλλα αυριο,αλλα η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ειναι η ιδια {ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ},Τοτε θεωρουνται
    επιτυχημενοι στην ΖΩΗ.
    Τωρα ενεργει ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,με
    εντολη αυτων ντε της Ε.Ε.,
    δηλαδη ΑΝΤΑΥΤΩΝ.
    ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλη μια αποδειξη για το ποιός πραγματικά κυβερναει την Ελλαδα

    9 Οκτωβρίου 2010 6:14 μ.μ.

    _____________________

    Άλλη μια απόδειξη για το πόσο ηλίθιοι είναι μερικοί. Η ελληνική γλώσσα έχει τόνους, έστω και κουτσουρεμένους, αγράμματε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ....παει να ζητησει να δωθει αδεια για τους επιστημονες που διεκοψε το υπουργειο μας.Αφου το αιγαιο δεν ειναι δικο μας η μηπως ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντιγράφω: "....η Επίτροπος κ Δαμανάκη σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους δήλωσε ότι, η ΕΕ αποδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον ρόλο της Τουρκίας στον τομέα της Ναυτιλίας, τονίζοντας ότι η παρουσία της Τουρκίας κρίνεται απαραίτητη, αν η ΕΕ επιθυμεί να αναπτύξει αποτελεσματικά την πολιτική ναυτιλίας της..."

    Όταν η κ. Δαμανάκη κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις (για τις οποίες έχει φυσικά την σχετική έγκριση από τα αφεντικά της) είναι πραγματικά να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο. Δηλαδή, θέλει να μας πείσει οτι μια χώρα με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ (βρείτε και δείτε τα νούμερα και θα καταλάβετε) είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ... ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!!

    Τι άλλο να γράψω; Να σκίσω τα πτυχία μου μπορώ μόνο. Σταματάω εδώ γιατί θα αρχίσω να βρίζω και δεν θέλω να φέρω τους admins του blog σε δύσκολη θέση...

    Εξάλλου, δεν ασχολούμαι ποτέ με...ΙΖΗΜΑΤΑ όπως είναι η κ. Δαμανάκη. (Τελικά, μερικές φορές η ελληνική μας γλώσσα είναι τόσο πλούσια που δεν χρειάζεται να βρίζεις ποτέ...)

    Με εκτίμηση,

    Κωνσταντίνος Ν. (Πάτρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλη μια απόδειξη για το πόσο ηλίθιοι είναι μερικοί. Η ελληνική γλώσσα έχει τόνους, έστω και κουτσουρεμένους, αγράμματε.

    9 Οκτωβρίου 2010 6:31 μ.μ.--

    DEN EXETE KAMIA DOULEIA OI GRAIKYLOI NA KYBERNate THN ELLADA, Δυστηχώς δεν νιώθω μονο εγω ηλιθιος αλλά και αλλα 10.000.000 Ελλήνων που ψηφίζουν μη Ελληνες γραικύλους Ανθέλληνες σιωνιστές που επειδή μπήκαν στο Πολυτεχνείο και εξαργύρωσαν αυτην τους την ενέργεια με μια ζωη ΜΕ ΕΥΜΑΡΕΙΑ,χωρίς να εργάζονται, στην πλάτη του Ελληνικού λαού. Είστε η κατάρα αυτού του έθνους και κάθε έθνους καθε χώρας που ζείτε. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΣΟΝΟΙ , ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!
    ΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΝΘΈΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.

    ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ; ΓΡΑΨΤΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνονόματη του κυρία αυτού είχε δηλώσει ότι είναι Ωβραία ή το κυρία αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ
    ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ.
    ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑΧΑ ΤΗΝ
    "ΔΗΜΟΤΙΚΙΑ".
    ΑΛΛΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΦΙΛΕ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ.....
    Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,
    ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ...ΜΕ
    ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..
    ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα να πείς ηλίθιο αυτόν που έγραψε το σχόλιο γιατί απλά δεν έβαλε τόνους, μάλλον παρουσιάζει εσένα ως ηλίθιο. Τα σχόλια επί των σχολίων δεν αποδίδουν τίποτα. Για το άρθρο έχεις κάτι να γράψεις;

    Η Δαμανάκη του εδώ πολυτεχνείο είναι και εβραία αν δεν κάνω λάθος(;). Ολοι αυτοί οι εφιάλτες καλύτερα να κάνουν χαρακίρι γιατι θα τα βρούν πάρα πολύ άσχημα σε λίγο. Γιατί αυτός ο λαός κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και θα αντιδράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aυτη ηταν η γυναικα που φωναζε "εδω πολυτεχνειο"? Να τη χαιρεστε αγραμματοι του πολυτεχνειου... Ακου πολυτεχνειο και πρασινα αλογα!
    υγ.ουτε γω βαζω τονους και ειμαι και λιγο ανορθογραφος.Που το προβλημα?Απο το να γραφουν στα γκρικλις,χιλιες φορες αυτα τα Ελληνικα που ξερουμε και ας ειναι και μπαλωμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέτρα απάνω στην πέτρα να μη μείνει, εμείς δεν προσκυνούμε. Μόνον ένας Έλληνας να μείνει εμείς θα πολεμούμε και μην ελπίζεις πώς την γην μας θα την κάμεις δικήν σου
    Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
    Επιστολή στον Ιμπραήμ Πασά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άλλη μια απόδειξη για το πόσο ηλίθιοι είναι μερικοί. Η ελληνική γλώσσα έχει τόνους, έστω και κουτσουρεμένους, αγράμματε.- Η αγραμματοσύνη δεν είναι απόδειξη Ελληνικής καταγωγής. Για να την υπερασπίζεσαι την εν λόγω κυρία μάλλον απο το ίδιο χωριό είστε)), ακου τον συνεχάρει η "ελληνιδα" για το βιβλίο που συνέγραψε! Γραικύλοι! Γιατί τον συνεχάρει; Επειδή θεωρητικοποίησε την Τουρκική επεκτατικότητα;Διότι δικαιολογεί τους θανάτους των Ελληνων πιλότων πανω απο το Αιγαίο, επειδή οι Τούρκοι έχουν στρατηγικο βάθος;; Ρε δε πάτε να βρείτε καμμια δουλειά!
    Μάθαν να μην εργάζονται και να διαβιούν εις βάρος του Ελληνικου λαου, ποιοι; Οι γραικύλοι οπως η Δαμανάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 9 Οκτωβρίου 2010 6:31 μ.μ.
    Ηλίθιοι νιώθουμε όλοι οι Ελληνες με αυτούς τους Γραικύλους που μας κυβερνουν .Αλλα εσύ μαλλον Ελληνας δεν εισαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άλλη μια απόδειξη για το πόσο ηλίθιοι είναι μερικοί. Η ελληνική γλώσσα έχει τόνους, έστω και κουτσουρεμένους, αγράμματε.

    Είσαι γραικύλος όπως και η Δαμανάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ω Θεοί λυπηθείτε μας!!!!
    Τα εβραιόπουλα έχουν βέβαια τον τρόπο τους να συνεννοούνται.
    Έλεοοοοοςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρε α στο διάλο που σε πληρώνω κιόλας...μια ζωή στο κρατικό χρήμα. Κιχ δεν έχεις βγάλει για τη ζημιά που έκανε το πολυταχυφαγείο σου στον τόπο...για οθωμανικό τρεχάλα πήγες...
    Ώρες ώρες σιχαίνομαι τον εαυτό μου με τέτοια τσόκαρα που τά χω στο κεφάλι μου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είμαι η Galia και πάλι ξέχασα αν υπογράψω το σχόλιο μου
    9 Οκτωβρίου 2010 6:31 μ.μ.

    Ευχαριστώ
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ; ΓΡΑΨΤΕ ΡΕ

    9 Οκτωβρίου 2010 7:27 μ.μ."

    ______________________________

    Για τους .... εβραιομασόνους; Όχι, καλέ και ο Μετζελόπουλος ("Σεραφείμ Πειραιώς") τα ίδια λέει.

    Η Δαμανάκη είναι από την Σητεία Κρήτης. Πώς προκύπτει το "Εβραία", μάλλον εσύ και ο Σεραφείμ ξέρετε. Αυτού μάλιστα μπορεί να του το σφύριξε στο αυτί το Άγιο Πνεύμα!

    Ήμαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Κωνσταντίνο Ν. (Πάτρα)

    Φαίνεται ότι ό,τι τσόκαρο βρουν το στέλνουν στην Ευρωβουλή. Μας έχουν κάνει κατά καιρούς μεγάλη ζημιά κι εκεί, αλλά δεν ξέρω βάσει ποίων κριτηρίων τους επιλέγουν. Είχαμε κάποτε και ανθρώπους σοβαρούς, όπως τον μακαρίτη Δ. Τσάτσο, αλλά ο Γιωργάκης τον έβγαλε από το ευρωψηφοδέλτιο για να βάλει την ... πολύτεκνη Μαίρη Ματσούκα. Τι να πεις; Προσόν: πολύτεκνη (;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ως επίτροπος αλιειας ,άλλον προσπαθεί να αποδείξει στους Τούρκους ότι τι Αιγαίο ανήκει στα ψάρια....

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ
    *ΓΙΑ ΤΟ "casus beli"

    *ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥ "ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ"

    *ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε,

    *ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΕ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

    *ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΣΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΠΛΟΙΑ.

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ
    isxys.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτά να τα βλέπουν οι ηλίθιοι που πάνε και τους ψηφίζουν.Ξυπνάτε Έλληνες πριν είναι πολύ ΑΡΓΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ ΚΟΥΡΗΤΗ

    Ως επιτρόπου αλιείας, μόνον η ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε εμπίπτει στην αρμοδιότητά της.

    Ως Ελληνίδος πολιτικού ...., "εδώ Κ.λοχανείο"!

    @ 8¨:15 μ.μ.

    >Ξυπνάτε Έλληνες πριν είναι πολύ ΑΡΓΑ!!!<

    Ήδη είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αντι η άχρηστη να αποσυρθεί να πάει να φάει κι αυτή απ' τα κλεμμένα να αράξει και να χωνέψει και να μας απαλλάξει από την παρουσία της στην πολιτική ζωή, μάς προκαλεί συνεχώς μη βρίσκοντας ούτε μια κουβέντα συγγνώμης γα το κακό που προκάλεσαν οι πολυτεχνειφαγείτες στον τόπο. Άντε κυρά μου να πας να δουλέψεις να δεις πώς βγαίνει το ψωμί. Μια ζωή από τον κρατικό κορβανά. Μας έσωσες κι εσύ. Θυμάσαι τίποτα από τις σπουδές σου; (δεν λέω ότι έκλεψε, αλλά ό,τι "νόμιμο" κι αν παίρνει ένας πολιτικός από σύνταξη μισθό κλπ, απ' τα κλέμμένα είναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για τους .... εβραιομασόνους; Όχι, καλέ και ο Μετζελόπουλος ("Σεραφείμ Πειραιώς") τα ίδια λέει.

    Η Δαμανάκη είναι από την Σητεία Κρήτης. Πώς προκύπτει το "Εβραία", μάλλον εσύ και ο Σεραφείμ ξέρετε. Αυτού μάλιστα μπορεί να του το σφύριξε στο αυτί το Άγιο Πνεύμα!

    Ήμαρτον!
    @ 10 Οκτωβρίου 2010 1:45 μ.μ.

    "Η Δαμανάκη είναι από την Σητεία Κρήτης"
    Αχα,χα,χα!!!
    Ε, όλοι οι Εβραίοι από κάπου είναι...

    Η Δαμανάκη το έχει δηλώσει η ίδια παρεμβαίνοντας σε ερώτηση του Καρατζαφέρη στην Βουλή σχετικά με την καταγωγή του Ροζάκη (Ροζενστάϊν).
    "Είμαι Εβραία" είχε πει "και είμαι υπερήφανη για αυτό"

    Τον Πειραιώς, Σεραφείμ Μετζελόπουλο τον γνωρίζεις;
    Αν όχι, πως μιλάς;
    Πλύνε πρώτα το χλευαστικό βρωμόστομα σου με ροδόνερο και έπειτα εκφράσου πιο κόσμια για έναν ορθόδοξο ιερωμένο που τιμά το πατριωτικό και θρησκευτικό του σχήμα και οπωσδήποτε δείξε σεβασμό στην πίστη των άλλων όταν αναφέρεσαι ειρωνικά στο Άγιο Πνεύμα..

    Μην δείχνεις πόσο πατσαβούρης είσαι, ιδίως όταν υποδηλώνεις την ανωτερότητα της δικής σου λογικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ρόλος των Σιωνιστών

    Η ομιλία του Πειραιώς Σεραφείμ ενώπιον της Ιεράς Συνόδου:

    Παραθέτει τις έως τώρα χαμένες ευκαιρίες ανάκαμψης με ευθύνη των κυβερνώντων ακτινογραφώντας το παρασκήνιο των τεκταινομένων: «Εδημοσιεύθη εις τον διεθνή τύπον ότι η Ρωσσική Ομοσπονδία εζήτησεν από την Ελληνικήν Πολιτείαν την επ’ ενοικίω παραχώρησιν ναυτικής βάσεως εις το Αιγαίον δια να ναυλοχή ο Ρωσσικός στόλος εις την Μεσόγειον με συνολικόν μίσθιον το ποσόν των εκατό δισεκατομμυρίων ευρώ. Η μοναδική δια την χώραν αυτή ευκαιρία ανωδύνου υπερβάσεως της οικονομικής κρίσεως απερρίφθη υπό της σημερινής πολιτικής ηγεσίας, χωρίς να ληφθή υπ’ όψιν ότι δι’αυτού του τρόπου επιπροσθέτως θα απεδυναμούτο το casus beli της γείτονος και ευχερώς θα ηδυνάμεθα να ασκήσωμεν τα υπό του διεθνούς δικαίου έννομα δικαιώματά μας δια την επέκτασιν των χωρικών μας υδάτων εις τα δώδεκα μίλια, την μετατροπήν του Αρχιπελάγους εις «ελληνικήν λίμνην» και την εξόρυξιν του υπογείου ορυκτού πλούτου που θα καθιστούσε την χώραν αυτάρκη ενεργειακώς και οικονομικώς.

    Ωσαύτως ο έχων την ευθύνην της παρούσης Κυβερνήσεως απεμείωσεν και την ετέραν ισχυράν δυνατότητα της χώρας να καταστή ενεργειακός κόμβος με την αμφισβήτησιν της συμφωνίας περί του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρουπόλεως, και ωδήγησε την χώραν τελικώς εις την θανατηφόρον αγκάλην του ΔΝΤ και του σχεδιασμού της «Ευρωδιασώσεως».

    Η επίσκεψις του Πρωθυπουργού του Ισραήλ εις την Ελλάδα, η επίτευξις του μακροχρονίου σχεδίου του σιωνιστού κ. Σόρος δια την παραχώρησιν Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων εις την Ισραηλιτικήν πολεμικήν μηχανήν δια τας στρατιωτικάς ασκήσεις αυτής, η υπογραφή πολιτικοστρατιωτικών συμφωνι-ων μετά του Ισραήλ, ο εναγκαλισμός μας από το διεθνές Εβραϊκό λόμπυ των Η.Π.Α. των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Μπρεζίνσκυ και σία και αι συγχαρητήριαι προσρήσεις του Αντιπροέδρου της Αμερικανικής Κυβερνήσεως, η άμεσος αναβάθμισις της χρηματικοπιστοληπτικής ικανότητος της χώρας από την Moodys αποδεικνύουν ποία είναι πλέον τα νέα «αφεντικά» της αγιοτόκου και ηρωωτόκου ταύτης πατρίδος και ερμηνεύουν διατί η παρούσα Κυβέρνησις ηρνήθη το νόμιμον αίτημά μου να διαλύση τα ψευδεπίγραφα τεκτονικά δήθεν ιδρύματα που παραβιάζουν τας διατάξεις του άρθρου 188 του Αστικού Κώδικος και αποτελούν προπύργια του διεθνούς σιωνιστικού και σατανοκινήτου «σαχεντρίν», που ύψωσεν ως ψευδοθεόν τον δυσώνυμον Εωσφόρον η Διάβολον κρυπτογραφικά αναφερόμενον ως δήθεν «Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος» (Μ.Α.Τ.Σ.) αρνηθέν την πίστιν εις τον Τρισάγιον Θεόν της Διαθήκης μέσω της Ραββινικής γραμματείας, του Ταλμούδ και της Καμπάλα, και που αγωνίζεται παντί σθένει δια την επίτευξιν παγκοσμίου διακυβερνήσεως και δια την επιβολήν του Εωσφορισμού ως παγκοσμίου θρησκείας (ΜΡΑ)».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.