6/10/10

Γαλλία: Εννέα συλλήψεις σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις

Σε εννέα συλλήψεις και κατάσχεση όπλων προχώρησε η αστυνομία στη νότια Γαλλία κατά τη διάρκεια αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο.
Οι συλλήψεις έγιναν στη Μασσαλία και την Αβινιόν, δύο ημέρες μετά
τις προειδοποιήσεις ΗΠΑ και Βρετανίας για αυξημένο κίνδυνο επιθέσεων στην Ευρώπη. Ωστόσο, η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει αν οι συλλήψεις συνδέονται με τις προειδοποιήσεις.
Σε άλλη επιχείρηση που φέρεται να μην συνδέεται με την πρώτη, η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τρεις άνδρες αφού βρήκε τους αριθμούς των τηλεφώνων τους στο κινητό τηλέφωνο ενός άνδρα που συνελήφθη στην Ιταλία το Σαββατοκύριακο, μεταφέροντας υλικά για την κατασκευή βόμβας.
Ναυτεμπορική/span>

4 σχόλια:

  1. To παραπάνω άρθρο έχει διπλό ενδιαφέρον: 1o) ΑΠΟΚΡΥΒΕΤΑΙ στην ελληνική ειδησεογραφία η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ταυτότητα των δραστών http://www.guardian.co.uk/world/2010/oct/05/france-arrests-terrorist-suspects. Πρόκειται, ναι... καλά μαντέψατε για ισλαμοφασιστοειδή που θέλουν να σκορπίσουν τον τρόμο σε μια χώρα που προσπαθεί να βάλει ένα φρένο στο φάντασμα της ισλαμικής επικράτησης που πλανάται πάνω της! Γιατί δεν αναγράφεται άραγε? Διαβάστε εδώ την είδηση στα αγγλικά http://www.guardian.co.uk/world/2010/oct/05/france-arrests-terrorist-suspects. 2ο) Η Γαλλία είναι μια χώρα πραγματικά υποδειγματική για το δυσοίωνο μέλλον της Ευρώπης. Έχει φιλοξενήσει εκατομμύρια Μουσουλμάνους (πάνω από 4 λένε) κι έχει αρχίσει ήδη μετά τις ταραχές του 2006 να νιώθει την καυτή ανάσα του ισλαμικού φανατισμού. Προσπαθώντας να αναχαιτίσει την επερχόμενη ισλαμοποίηση και καταρράκωση κάθε ευρωπαϊκού ιδεώδους ο Σαρκοζί που απαγόρευσε την μπούργκα και προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη την εγκληματική συμπεριφορά των μουσουλμάνων στη Γαλλία (σε πολλές περιπτώσεις η αστυνομία στέκει ανήμπορη http://www.jihadwatch.org/2010/09/paris-muslims-block-streets-for-prayers-police-afraid-to-intervene.html) βλέπει σιγά σιγά ότι αποτελεί τον ΕΠΟΜΕΝΟ στόχο των φανατικών του Ισλάμ! Η θύελλα έρχεται...
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ακούμε τίποτα για Ιράκ, Αφγανιστάν, Παλαιστίνη που τα ραβινοειδή, φασιστοειδή συνεχίζουν να εθνοκαθαρίζουν αυτούς τους λαούς ασταμάτητα. Την δε Παλαιστίνη απ το 1945.
    Λέτε τα ως άνω ραβινοφαστοειδή να κοντρολάρουν και τα ΜΜΕ;


    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ευρώπη θα πληρώσει τώρα την έλλειψη πολιτικής και την εκμετάλευση, αξιοποίηση και υποδαύλιση των φονταμενταλιστών.
    Με την έλλειψη πολιτικής σου και κάνοντας κατάχρηση της "ισχύος" σου το μόνο που πετυχαίνεις είναι να διογκώσεις τις "ασύμμετρες απειλές"
    Ο φόβος των ασύμμετρων απειλών βέβαια βολεύει κάποιους, γιατί επιβάλλουν μέτρα "αντιτρομοκρατικά" για όλους.
    Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι "τρομοκράτες" είναι αυτοί που πραγματικά είναι οργισμένοι και δυσαρεστημένοι. Τα τεράστια προβλήματα με τους μετανάστες στην Γαλλία και όχι μόνο δεν έχουν άμεση σχέση με την τρομοκρατία.
    Αλλα αν πηγαίνεις να πολεμάς μουσουλμάνους στου διαόλου το κέρατο, για να προστατέψεις τα συμφέροντα άλλων, έχοντας το προβλημα των μεταναστών είναι σαν να ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσομπάνη. Γιατί αντί να δώσεις λύση στα εσωτερικά σου προβλήματα ανοίγεις και άλλα που θα σου κλιμακώσουν τα εσωτερικά.
    Το πραγματικό θύμα έχει ήθος και καταφεύγει στην πολιτική επίλυση, σε κανένα ξύλο ή σε κανένα βρισίδι. Δεν ανατινάζει ανθρώπους.
    Μας έχουν πείσει ότι χρειάζεται ολόκληρο επιτελικό σχέδιο για να κάνεις "τρομοκρατική" επίθεση και ότι χρειάζεται τρελή οργάνωση και κεφάλαια.
    Αν ήταν τρομοκράτες οι μετανάστες του Παρισιού και θέλαν να καθαρίσουν κόσμο, θα αφήναν το γκάζι ανοιχτό στο σπίτι και φεύγαν οικοδομικά τετράγωνα το ένα μετά το άλλο.
    Αλλά δεν είναι αυτοί.
    Οι τρομοκράτες είναι οργανωμένα πρόβατα πορωμένα που εκτελούν εντολές. Και οι εντολές φτάνουν σε αυτούς αφού έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του σχεδίου που είναι η προετοιμασία της μάζας να δεχτεί αυτό που θα της πούν.
    Να μην αναφερθώ στις δικές μας "τρομοκρατικές" οργανώσεις με τις κατσαρόλες.
    Βασίλης
    (με ισλαμοφασιστική διαταραχή)
    Α, ναι. Και η γνωστή "τσακαλοπαρέα" τα έβαλε με τους ισλαμοφασίστες οι οποίοι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους ίδιους στον βαθμό της πόρωσης και του τυφλού μίσους. Αντε πάλι γράψτε, γράψτε να πάρετε το μπόνους! Να τα 'κατοστήσετε τα σχόλια (off topic πάντα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασιλάκη, οι ανοησίες που αραδιάζεις συστηματικά είναι πρώτου μεγέθους και πραγματικά οποιοδήποτε σοβαρό άνθρωπο τον αφήνουν έκπληκτο! Σίγουρα το να τοποθετήσεις βόμβες και να σκοτώσεις πολύ κόσμο δε θέλει "τρελή οργάνωση και κεφάλαια"! Προφανώς είσαι στο δικό σου κόσμο...
    Όμως κι από αυτά έχει ο μπαξές!
    Τώρα για το τι κάνουν οι μετανάστες, ειδικά στη Γαλλία, να σου πω μόνο ότι το 70% των φυλακισμένων είναι Μουσουλμάνοι και σίγουρα οι τρομοκρατικές ενέργειες στην Ευρώπη δεν ξεκίνησαν επειδή "πολεμούν μουσουλμάνους στου διαόλου το κέρατο". Είσαι και ανιστόρητος πανάθεμά σε! Συνέχισε να γράφεις όμως, να σπάμε πλάκα!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    Α, και δυο αφιερώσεις για σένα από τους φίλους σου:
    http://www.memritv.org/clip/en/0/0/0/0/0/95/1538.htm
    http://www.youtube.com/watch?v=PPU4UN03t7E

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.