6/10/10

Τρομοκρατικές επιθέσεις με βιολογικά όπλα «βλέπει» η Ρωσία

Τα διεθνή τρομοκρατικά δίκτυα, αυξάνουν τις προσπάθειες τους για να αποκτήσουν πρόσβαση σε βιολογικά και χημικά όπλα αζικής καταστροφής, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.

«Έχουμε τέτοιες ενδείξεις. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι τρομοκράτες έχουν επίσης προσπαθήσει να αγοράσουν ραδιενεργά υλικά για μια βρώμικη βόμβα», είπε ο Νικολάι Πατρούσεφ σε μια Διάσκεψη για την ασφάλεια στο θέρετρο Σοτσι της Μαύρης Θάλασσας. Οι τρομοκράτες θα ήθελαν να βάλουν στο στόχαστρο τους την παραγωγή ενέργειας, δήλωσε σε παρατηρήσεις του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax. Ανέφερε τη Διώρυγα του Σουέζ στην Αίγυπτο και τα στενά του Γιβραλτάρ ως πιθανούς ελκυστικούς στόχους.

Ο Πατρούσεφ είπε επίσης ότι η Αλ Κάιντα εμπλέκεται στην αιματηρή σύγκρουση που μαστίζει την περιοχή του Καυκάσου στη Ρωσία. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι η τρομοκρατική οργάνωση εκπαιδεύει μαχητές κατά μήκος των συνόρων Αφγανιστάν - Πακιστάν και στη συνέχεια τους στέλνει στον Καύκασο. «Στον Βόρειο Καύκασο, οι εκκλήσεις για την ανατροπή του καθεστώτος και τη δημιουργία ενός χαλιφάτου γίνονται όλο και πιο δυνατές», σημείωσε.
http://www.agelioforos.gr

1 σχόλιο:

  1. Για τους Αμερικανούς δουλεύει η Αλ Καηντα. Βγαινει στην τηλεοραση αυτος ο Ομπαμα ή Οσαμα ;;)) και κανει το διαγγελμα του. Το δίδυμο αυτο μοιαζει με τις Ελληνικες εξεταστικές επιτροπής της Βουλής και αυτους που εκλεψαν.Προσπαθουν οι ιδιοι ταχα να πιασουν τους εαυτους τους)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.