3/10/10

Αιχμηρή δήλωση Σημίτη για την Εξεταστική για την οικονομία

Με μια αιχμηρή δήλωση απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σχετικά με το χρονικό εύρος της εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία.
Ο κ. Σημίτης σημειώνει χαρακτηριστικά: «Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία θα πρέπει να γίνει για την περίοδο από το 1996 και μετά. Δεν μπορεί η ίδια κυβέρνηση και τα ίδια πρόσωπα να ήταν έντιμα πριν απο το 2001 και ύποπτα μετά. Υπονοούμενα, μισόλογα και πολιτικές εντυπώσεις δεν είναι αποδεκτά».
Ο Πρωθυπουργός είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να
επεκταθεί η εξεταστική για την οικονομία και για το διάστημα της περιόδου 2001-2004, ερωτηθείς αν θα ερευνηθεί και το θέμα της Golmand Sachs, που αφορούσε στα στοιχεία της οικονομίας.
Πάντως, κυβερνητικοί κύκλοι επιχείρησαν να κλείσουν το θέμα που δημιουργήθηκε, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει καμία διάσταση απόψεων με τον Κώστα Σημίτη.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ίδιοι κύκλοι θεωρούν ότι ορθώς μιλάει ο κ. Σημίτης και υπενθύμιζαν ότι ο κ. Παπανδρέου στη χθεσινή του συνομιλία με τους δημοσιογράφους απλά απάντησε με τη φράση «όλα στο φως, αν υπάρχουν στοιχεία» όταν ρωτήθηκε αν η έρευνα θα φθάσει μέχρι το 2001 και θα περιλάβει και τη Goldman Sachs
Η φράση αυτή, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, δεν περιέχει καμία αιχμή κατά του πρώην πρωθυπουργού, θεωρώντας ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα».
NAYTEMPORIKI

2 σχόλια:

  1. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Λιαν επιθετικός ο κ.Σημίτης. Ποιος στο ΠΑΣΟΚ ξεχνά πωςμε ένα κεραυνό του (κάτι χαρτιά, λενε, του έδειξε)έκαψε τον Λαλιώτη; Ποιος στο ΠΑΣΟΚ παραβλέπει ότι ο (κα΄ποτε)άνθρωπός του ο Τσουκάτος κυκλοφορεί ελευθερος κι ωραίος;
    Να τα πουμε όλα λέει ο κ.Σημίτης,να τα πιάσουμε από την αρχή. Ποια όλα, ποια αρχή; Αυτός ξέρει. Αλλά ξέρουν και στο ΠΑΣΟΚ. Και τα μάζεψαν άρον άρον. Κατά τα άλλα έχουν φαγωθεί να μιλήσει ο Καραμανλής. Αυτό τους μάρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως εγώ που είμα μια αντιδικία 100 ευρώ με το Δημόσιο, είχα δικαστικές περιπέτειες επί 5ετία αρκετά δικαστικά έξοδα κιαι εχασα την δίκη, τιμωρήθηκα και με 3 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. Απεδόθη δικαιοσύνη... Πάγκαλε, Λαλιώτη, Σημίτη σε σας πότε θα αποδοθεί;... Καλά, τον Γιωργάκη δεν τον βάζω στην παρέα για είναι τελείως πλάθω κουλουράκια και απαλλάσεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.