28/10/10

Αντί επετειακού άρθρου ή λόγου

του Σάββα Καλεντερίδη
Είμαι από αυτούς που έλεγα και έγραφα ότι η Ελλάδα ως κράτος και εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας, ως ελληνική κοινωνία, θα πρέπει να βρούμε τρόπους να διαχειριστούμε το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης με τρόπο που να υπηρετούμε τις πανανθρώπινες αξίες και όσα επιβάλλει η ιστορία του Ελληνισμού, που για αιώνες και χιλιετίες συμβίωσε δημιουργικά με αλλόφυλλους σε αλλόξενους τόπους, φροντίζοντας ταυτόχρονα να διαφυλάξουμε την πολιτισμική μας ταυτότητα και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα θωράκισης της χώρας μας από κινδύνους εθνικής και εσωτερικής ασφάλειας, που μπορεί να προέλθουν από ακατάσχετη και εντελώς ανεξέλεγκτη εισροή-εισβολή μεταναστών στην Ελλάδα.
Όλα αυτά τα χρόνια, ανεκδιήγητοι πολιτικοί που προΐσταντο στα Υπουργεία Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη και Παιδείας, λες και εξυπηρετούσαν κάποιο σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας, έκαναν ό,τι ακριβώς έπρεπε για να λάβει το ζήτημα αυτό χαρακτήρα εθνικής συμφοράς, αφού από τη μια πλευρά ο αριθμός των μεταναστών κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τον κοινωνικό ιστό και από την άλλη, εγκάθετοι σκοτεινών κύκλων διαλύουν την εθνική μας παιδεία, που ήταν ίσως ο μόνος τρόπος που θα συνέβαλλε καθοριστικά στην κοινωνικο-πολιτισμική ενσωμάτωση τουλάχιστον των παιδιών των εκατομμυρίων μεταναστών που εισέβαλαν στη χώρα μας. Ήταν δεν τόση η σπουδή των κύκλων αυτών να δηλώσουν την ευπείθειά τους προς αυτά τα σκοτεινά κέντρα, που θεώρησαν σκόπιμο να αφαιρέσουν το χαρακτηρισμό ΕΘΝΙΚΗΣ από το Υπουργείο Παιδείας, χωρίς να δούμε αντιδράσεις από την αποχαυνωμένη ελληνική κοινωνία και από το ίδιο το πολιτικό σύστημα, που καταστρέφει
μεθοδικά τη χώρα που έχτισαν οι πρόγονοί μας με αγώνες και πολύ αίμα, όπως το 1940, στα βουνά της Ηπείρου. (Αλήθεια, μπορεί να μας πει κανείς για ποιο λόγο αφαίρεσαν την λέξη ΕΘΝΙΚΗ από το Υπουργείο Παιδείας; Έναν λόγο και αν αυτό συμπεριλαμβανόταν στο προεκλογικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, όταν ζητούσε την ψήφο του ελληνικού λαού;)
Σήμερα η κατάσταση έχει λάβει το χαρακτήρα εθνικής συμφοράς, αφού ολόκληρες γειτονιές της Αθήνας έχουν μετατραπεί σε ζούγκλα, όπου δεν ισχύει ο νόμος του κράτους, αλλά ισχύει ο νόμος του ισχυροτέρου ή για την ακρίβεια αυτού που κρατάει στα χέρια του την ηρωίνη, το όπλο ή το μαχαίρι.
Από την άλλη πλευρά, όλοι εκείνοι που με τις πολιτικές τους ξεθεμελίωσαν την κοινωνία και έπληξαν τα συμφέροντα της Πατρίδας, επιβαίνοντας στην κάλαμο του ψευδοπροοδευτισμού, που εξέθρεψε την κενότητα και το μηδενισμό και έθρεψε -στην κυριολεξία- μια ολόκληρη γενιά στην Ελλάδα, δεν δείχνουν να έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που και οι ίδιοι συνέβαλλαν να προκληθεί στην Πατρίδα, συνεχίζουν να περιφέρουν τα πολιτικά τους πτώματα από τηλεόραση σε τηλεόραση και από γειτονιά σε γειτονιά, λες και κάποια δύναμη τους υποχρεώνει να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν το καταστροφικό και εξ αντικειμένου προδοτικό τους έργο.
Όμως, φαίνεται ότι η αποχαυνωμένη ελληνική κοινωνία, συνένοχη σε κάποιο βαθμό με όλους αυτούς, που με όπλο το λαϊκισμό της πέταξαν ψίχουλα για να την εξαγοράσουν και έτσι να διευκολύνουν το καταστροφικό τους έργο, άρχισε να ξυπνάει. Όσα συνέβησαν στην επίσκεψη του κ. Αλαβάνου στον Άγιο Παντελεήμονα, σύμφωνα με αυτά που έχουμε διαβάσει από άρθρα και ρεπορτάζ που έχουν δημοσιευτεί και με βάση τις κραυγές αγωνίας των κατοίκων της περιοχής, είναι η αρχή και η πιο ήπια εκδοχή όλων εκείνων που θα ακολουθήσουν. Και επιτέλους, όλοι αυτοί ας αφήσουν την καραμέλα περί ακροδεξιών, τους κράζει η ελληνική κοινωνία και είναι ηλίου φαεινότερον ότι θα ακολουθήσουν χειρότερα. Τόσο πολύ έχουν αποξενωθεί από την ελληνική κοινωνία; Τόσο κακό τους έκαναν οι παχυλές επιχορηγήσεις των κομμάτων τους από των κρατικό κορβανά;
Καλό είναι επιτέλους όλοι μας να ακούσουμε τις κραυγές απόγνωσης της κοινωνίας και -τουλάχιστον όσοι δεν εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία- ας κάνουμε μια ειλικρινή αυτοκριτική, για να περισώσουμε ό,τι έχει απομείνει από αυτή τη δύσμοιρη χώρα.
Ας διαβάσουμε με προσοχή όσα μας γράφει
η κ. Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ από τα Πατήσια και ας πάψουμε επιτέλους να ερμηνεύουμε τη σκληρή πραγματικότητα με βάση τις προκαταλήψεις που μας διακατέχουν, προκαταλήψεις που συνέτειναν στην ηθική και πολιτική παρακμή και επέτρεψαν στους πολιτικούς δρώντες να καταστρέψουν τη χώρα.
Για όλους εκείνους που με τις προκαταλήψεις και τις υπερβολές τους περί εθνικισμού, ξενοφοβίας, ρατσισμού κλπ αποπροσανατόλισαν την κοινωνία και τους ίδιους τους εαυτούς τους και συνέτειναν στη δημιουργία αυτής της τραγικής κατάστασης, που στην αρχή έγινε ελκυστική αλλά τελικά στρέφεται και εναντίον των ίδιων των δύστυχων μεταναστών, που από κάποιους ξεγελάστηκαν και προσκλήθηκαν να εγκαταλείψουν την Πατρίδα τους και να έλθουν στην Ελλάδα, όλοι αυτοί λοιπόν, όλοι εμείς, οι πολίτες της Ελλάδος, επαναξιολογώντας τη στάση μας, καλό είναι να εμβαθύνουμε σε αυτό που λέει ο λαός μας: Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε.
Και νομίζουμε ότι είναι καιρός να κάνουμε πράξη και ένα άλλο σύνθημα που κυκλοφορεί στην αγορά: Πάρτο αλλοιώς

Μια Ελληνίδα στα Πατήσια...
Η επιστολή-κραυγή αγωνίας της κ. Παναγιωτοπούλου

Αγαπητοί συμπολίτες,
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα ιστορικά Πατήσια. Στα Πατήσια που άλλοτε δέσποζαν εξοχικές κατοικίες και τα άφθονα νερά της περιοχής ξεδιψούσαν τα φοινικόδεντρα. Στα Πατήσια που γέννησαν, στέγασαν και φιλοξένησαν μεγάλες προσωπικότητες των χώρων της Πολιτικής, της Τέχνης, των Γραμμάτων. Ανήκω στα παιδιά εκείνα που έβγαιναν κάθε απόγευμα στο δρόμο και έπαιζαν μπάλα, τα κερνούσε παγωτό ο ψιλικατζής της γωνίας, έμαθαν να χαιρετούν τους γείτονές τους (γιατί τους εγνώριζαν όλους με τα ονόματά τους).
Σήμερα ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου σε μια φρίκη. Με τη δική μου παρότρυνση, από σεβασμό στον τόπο που μεγάλωσα και παρά τους ενδοιασμούς του συζύγου μου, επιλέξαμε τελικά να επενδύσουμε αγοράζοντας το σπίτι μας (με δάνειο που θα πληρώνουμε μέχρι να πεθάνουμε) στην ίδια περιοχή (Πλατεία Καραμανλάκη). Η περιοχή μας πρέπει να μετονομαστεί σε ΒΑΒΕΛ ή ΣΟΔΟΜΑ. Εχθές το βράδυ πεταχτήκαμε όλοι στα μπαλκόνια όταν ακούσαμε τις κραυγές πανικού κάποιου αγνώστου. Ο πανικός του ήταν αναγνωρίσιμος όχι όμως και τα λόγια του. Βγήκαν στο δρόμο όλοι: Πακιστανοί, Αφρικάνοι, Ινδοί, Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Τσιγγάνοι, Έλληνες . όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έλεγε.Πέρασε κανένα δεκάλεπτο για να δούμε έντρομοι ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μαχαιρωμένος και αιμορραγούσε. ΒΑΒΕΛ. Ποιας εθνικότητος ήταν ουδείς γνωρίζει. Είναι πιθανό να μη γνωρίζει κι εκείνος σε ποια φυλή ανήκει!
Το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά μου κοιτάζω από το «ματάκι» της πόρτας να δω μήπως κάποιος (εκ των έσω της πολυκατοικίας) παραφυλάει. Βγαίνω από την πολυκατοικία σφίγγοντας την τσάντα μου στη κοιλιά μου κοιτάζοντας γύρω - γύρω να δω ποιος με ακολουθεί. Τους φοβάμαι όλους, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, σκυλιά . Το βράδυ η πόρτα σφαλίζει μετά τις 20:00 μ.μ. Κατ' οίκον απαγόρευση για όλους. Στις πόρτες κλειδαριές ασφαλείας, σύρτες, συναγερμοί.
Ο περιπτεράς τη Μ. Παρασκευή το βράδυ γρονθοκοπήθηκε από άγνωστο Ρουμάνο ψυχασθενή. Η υπάλληλος του Φαρμακείου μεταφέρθηκε με διάσειση στο νοσοκομείο όταν η τσάντα την οποία κρατούσε και θέλησε να παραδώσει στους κλέφτες που την κυνηγούσαν, μπλέχτηκε στο ρολόι χειρός. Οικογενειακή φίλη γειτόνισσας (υπερήλικη) σφάχτηκε από κλέφτες και βρέθηκε μόνο όταν μύρισε το υπό σήψη σώμα της. Τις απογευματινές ώρες περπατάμε με γοργό βήμα πλησίον της πλατείας Αμερικής (. Αφρικής) σκυφτοί από ντροπή για να μην κοιτάξουμε τους ξένους που συνουσιάζονται στα παγκάκια ή ανάμεσα στα δέντρα της πλατείας. Κλείνουμε με τρόπο τα μάτια των παιδιών μας να μη βλέπουν τους ξένους να κατεβάζουν τα παντελόνια τους και να αφοδεύουν στα πεζοδρόμια. Η περιοχή μας, μια ατελείωτη μπυραρία. Παντού ξένοι που κάθονται σε κασόνια, πίνουν μπύρες και μεθάνε, τσακώνονται μεταξύ τους και μαχαιρώνονται. Προχθές το απόγευμα έβγαλα τη δυόμιση ετών κόρη μου βόλτα όταν 3 Αφρικανοί ! γελώντας έτρεξαν να τη σηκώσουν στα χέρια .. Κόντεψα να πάθω συγκοπή. Γέλασαν με τον τρόμο μου. Σε κάθε γωνία κάθε βράδυ 3-4 μαύροι που πωλούν ναρκωτικά ή σώματα γυναικών και μικρών παιδιών «προς πάσα χρήση». Το αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο επί της οδού Κύπρου και Πατησίων (έργο του υποψήφιου Δημάρχου Ν. Κακλαμάνη) κέντρο τοξικομανών, διαρρηκτών, βιαστών. Μπαίνουμε στην πολυκατοικία μας και αναρωτιόμαστε πότε θα εκραγούμε διότι εκτός των άλλων η περιοχή μας φιλοξενεί και τις γιάφκες των τρομοκρατών. Ήμουν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου όταν σε σημείο συνωστισμού έκοψαν με χαρτοκόπτη το πλαϊνό μέρος της τσάντας μου -που κρατούσα σφιχτά κοντά στην κοιλιά μου- για να με κλέψουν. Μόλις συνειδητοποίησα τι είχε γίνει έκλαιγα από χαρά που δεν χάραξαν την κοιλιά μου. Το καφενεδάκι του Μπαρμπά - Γιώργη έκλεισε και το πήραν Αφρικανοί και το έκαναν πορνείο - μπαρ - τηλεφωνείο. Κινέζοι ανοίγουν μαγαζιά και πωλούν λαθραία. Δεν βγάζω πια τα παιδιά μου βόλτα. Έμποροι σαρκός και οργάνων παραμονεύουν.
Ας μου εξηγήσει κάποιος ζω, ονειρεύομαι; ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; Η αστυνομία περιφέρεται χωρίς να κάνει ελέγχους, συλλήψεις, απελάσεις. Αναπολώ από τις διηγήσεις του πατέρα μου την Αστυνομία Πόλεων.
Οι ελάχιστοι Πατησιώτες που έχουμε μείνει στην περιοχή (οι περισσότεροι έγιναν αστοί και νοικιάζουν τα μαγαζιά τους για να γίνουν τζαμιά ή τα σπίτια τους σε αλλοδαπούς για να τα κάνουν κοινόβια) συσπειρωνόμαστε γύρω από το παλιό Εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα επιζητώντας το θαύμα. Αυτό το Εκκλησάκι που είναι ο τόπος μαρτυρίου της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας, η οποία έδωσε την ζωή της γι' αυτό τον τόπο, δεν τιμάται και δεν προστατεύεται από κανέναν ούτε ως τόπος λατρείας, ούτε ως ιστορικό μνημείο. Σε καιρούς πολέμου θανατώθηκε η Αγία Φιλοθέη. Έλληνες - προδότες σε καιρούς ειρήνης μας παραδίδουν κάθε μέρα στη φρίκη και το θάνατο.
Δεν επιθυμούμε και δεν προτιθέμεθα να εγκαταλείψουμε την περιοχή μας όπως κάνουν άλλοι. Για να την υπερασπιστούμε χρειαζόμαστε βοήθεια.
Έρχεται χειμώνας. Ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά. Τα παιδιά μας θ' αρχίσουν να μετακινούνται για τις ελάχιστες διαδρομές. Σπίτι - σχολείο - φροντιστήριο. Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θ' αρχίσουν να κρυώνουν εκτός από το να πεινούν. Ο άνθρωπος για να επιβιώσει γίνεται κτήνος (αρρωσταίνει ψυχικά, κλέβει, σκοτώνει). ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ.
Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ. Ανήκουμε στην Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών. Δεν είμαστε πολίτες δευτέρας κατηγορίας. Μη μας προδίδετε.
ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΗΣΙΑ

Υ.Γ. Επιθυμούμε και προτείνουμε να γίνουν από μέρους σας οι κάτωθι ενέργειες:
1. Έλεγχος όλων των κτιρίων & διαμερισμάτων που στεγάζουν παράνομους μετανάστες και απέλαση αυτών.
2. 24ωρη αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής (διάλυση άτυπων συγκεντρώσεων μεταναστών στις πλατείες και περιφρούρηση αυτών, πάταξη της πορνείας, πάταξη του εμπορίου ναρκωτικών).
3. Φωταγώγηση όλων των δρόμων και των πλατειών της περιοχής.
4. Ποινική δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων ή μεσιτών που ενοικιάζουν διαμερίσματα και καταστήματα σε παράνομους μετανάστες.
Πηγή: Παρέμβαση

39 σχόλια:

  1. Μένω και εγώ στο κέντρο της Αθήνας, στην Νεάπολη. Η κατάσταση είναι όντως τραγική.
    Ας μετακομίσουν σ'αυτές τις περιοχές οι κύριοι που διαχερίζονται τις τύχες του Δήμου. Ας έλθει ο κος. Αλαβάνος και οι συν αυτώ να ζήσει στα Πατήσια, για να δούμε τί θα λέγει μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ απαραίτητη προυπόθεση τη σε βάθος ανάλυση του προβλήματος της λαθρο-μετανάστευσης ώστε να αποκτήσουμε πλήρη εικόνα του θέματος αυτού ώστε να είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε ορθά και αποτελεσματικά.

    Οι αιτίες που έχω εντωπίσει προσωπικά είναι οι ακόλουθες:

    1)Αμερικανικός παράγοντας (αποσταθεροποίηση περιοχών-κρατών)

    2)Εκμετάλευση του κύματος λαθρο-μεταναστών απο το Ισλάμ.

    3)Εκμετάλευση του κύματος λαθρο-μεταναστών απο την Τουρκία ως άσκηση πίεσης προς Ελλάδα-ΕΕ.

    4)Εκμετάλευση του κύματος λαθρο-μεταναστών απο Ελληνικά κόματα για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

    5)Εκμετάλευση του κύματος λαθρο-μεταναστών απο μια τεράστια και πολυεπίπεδη ομάδα ανθρώπων εντός Ελλάδας με σκοπό το βρώμικο-εύκολο κέρδος(εμπόριο όπλων-πορνεία-εμπόριο ναρκωτικών-ενοικίαση διαμερισμάτων εριπείων-παρεμπόριο κλπ.)

    6)Πλήρη αδιαφορία απο ΕΕ.



    Πιστεύω πως μόνο αν αντιμετωπίσουμε όλα τα ως άνω μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα αυτό.φένεται τεράστιο αλλά η σημερινή ημέρα πιστεύω πως είναι η πλέον κατάληλη για να αντιληφθούμε πως δεν υπάρχει τίποτα που να είναι αδύνατον.

    Σε Ευρωπαικό επίπεδο θεωρώ απαραίτητο την αντικατάσταση του Δουβλίνο 2 απο μια συμφωνία των Ευρωπαικών κρατών για ομοιόμορφη κατανομή των λαθρομεταναστών σε ολόκληρη την ΕΕ.

    Απο εκεί και πέρα μόλις δηλαδή το καταστήσουμε πρόβλημα της ΕΕ θεωρώ ότι θα είναι θέμα χρόνου να επιλυθούν και όλα τα υπόλοιπα.

    Προς το παρών επιβάλεται να διεκδικήσουμε κονδύλια απο την ΕΕ για πολιτογράφηση-επιμόρφωση-υγειονομική περίθαλψη των ανθρώπων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επιστολή είναι ανατριχιαστική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ έχω να κάνω κάποιες προκλητικές προτάσεις που γνωρίζω πολύ καλά πως θα χαρακτηριστούν «ακροδεξιές» και «φασιστικές» αλλά δεν με ενδιαφέρει. Όλα τα διαμερίσματα και καταστήματα που ενοικιάζονται για την στέγαση λαθρομεταναστών κατάσχονται. Εφόσον ολόκληρο κτίσμα αποδίδεται για χρήση σε λαθρομετανάστες κατάσχεται μαζί με το οικόπεδο. Σε αυτή την περίπτωση κατεδαφίζεται και το κτίσμα με ευθύνη του οικείου δήμου και αποδίδεται ο χώρος ως πάρκο στους δημότες. Οι λαθρομετανάστες συλλαμβάνονται και μεταφέρονται σε ερημική νήσο όπου θα τους παρασχεθούν όλα τα απαραίτητα για την διαβίωσή τους με την δική τους ευθύνη όπως σπόροι λαχανικών, ζώα και ζωοτροφές και θα έχουν περιοριστικούς όρους ως προς τις μετακινήσεις μόνο εντός των ορίων της νήσου. Όσοι λαθρομετανάστες είναι έως 12 ετών αυτοδικαίως η ελληνική πολιτεία αφαιρεί την επιμέλεια των γονέων τους διότι προφανώς είναι ανεύθυνοι για τις ζωές των παιδιών τους και τα προωθεί αναγκαστικά για υιοθεσία από ελληνικές οικογένειες. Οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες θα έχουν δικαίωμα να αποχωρήσουν οποτεδήποτε το θελήσουν από την ερημική νήσο αλλά μόνο αν αποφασίσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Φυσικά η επιστροφή στην πατρίδα τους θα γίνει με την μέριμνα της ελληνικής πολιτείας και με την συνοδεία της ελληνικής αστυνομίας μέχρι τον τόπο προορισμού. Για να μην σπεύσουν κάποιοι να πουν ότι είναι πάρα πολλοί και πού θα χωρέσουν θα τους υπενθυμίσω πως στην Ελλάδα υπάρχουν και πάρα πολλά ακατοίκητα νησιά που θα ωφεληθούν από την ύπαρξη ανθρώπων που θα είναι αναγκασμένοι να καλλιεργούν για να τραφούν… Μετά από μία 20ετία παραμονής σε τέτοιες συνθήκες αν ακόμα θέλουν να μείνουν θα πρέπει το ελληνικό κράτος να τους παραχωρήσει τίτλους κυριότητας της γης που καλλιεργούν με την προϋπόθεση πως δεν έχουν καταγωγή από όμορα κράτη. Τόσο απλά μπορεί να λυθεί το θέμα.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα χειρότερα έρχονται...

    Ακούει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aξιοτιμη κυρια Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ,

    Η ΝΔ και το ΛΑΟΣ ανταποκρινομενοι στο αιτημα σας εχει ετοιμη την πολιτικη της προταση

    ψηφιστε κακλαμανη στηριζοντας την υποψηφιοτητα του ψινακη για τον δημο της αθηνας ενω στην περιφερεια υποστηριξτε τον κικιλια και τους συμβουλους του

    οταν ερθει η ωρα των "εθνικων" εκλογων (που ελπιζουμε να μετονομαστουν σε πανελλαδικες) στηριξτε τις υποψηφιοτητες παυλοπουλου (εσωτερικων) και βοζεμπεργκ (παιδειας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Παπουλη,απο τον πατερα μου,
    που πολεμησες το 1912 "Μπιζανι,
    Σαρανταπορο,Κιλκις...Θεσσαλονικη..
    ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ..ελεγες"
    Γεια σου Παπουλη,απο την Μανα μου,
    που η αρκαδικη ψυχη σου πλαναται
    στο Υψωμα "Καλε Γκροτο"του Σαγγαριου...
    Γεια σου θειε,του πατερα μου,που η καρδια σου κτυπαει εκει στο
    "ρουπελ"ακοιμητη φρουρος εις τους
    αιωνες,της ελευθεριας των ελληνων..
    Γεια σου ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΠΑΤΕΡΑ,που
    αντισταθηκες στο κακο..'43 '44...
    ΧΑΙΡΕ ΚΙΒΩΤΕ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ
    ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ..ΑΡΚΑΔΙΑ ΧΑΙΡΕ.
    ΓΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριοι δυστυχώς...τέρμα τα λόγια και οι προτεινομενες λύσεις!!!
    αν δεν ξεσηκωθούμε, λαός και στρατός, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕΕΕΕΕ....

    ΤΡΙΣΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαββα και ολοι οι υπολοιποι, δειτε σας παρακαλω το παρακαΛω link, και θα λαμψει μπροστα στα ματια σας η πιο αποκρουστικη αληθεια.
    Ο Ανδρεας Παπανδρεου χρηματοδοτηθηκε με 100εκ. Δολλαρια ΗΠΑ το 1974 απο την Chase Manhatan του Ροκφελερ, για να δημιουργησει το ΠΑΣΟΚ!!! Τις συνεπειες τις βλεπουμε ολοι μας σημερα.....

    http://filosofia-erevna.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html

    http://2.bp.blogspot.com/_77KCMHsl2RI/TL1iIFBSAsI/AAAAAAAACU4/YX48rCI-_O8/s1600/chasemanhattanpapandreo.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σάββα ,

    με συγχωρείς για το άσχετο με το θέμα ανάρτηση του σχολίου αλλά κάπου πρέπει να γραφεί , εξάλου σχετικά με αυτό (το θέμα σου) είμαι σίγουρος θα γραφούν πολλά σχόλια .

    Χθες χρονιάρα μέρα ο Σαββίδης αυτό το θέμα βρήκε να βάλει ;
    σήμερα είναι ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ γιορτάζουμε μια ΜΕΓΆΛΗ ΣΤΙΓΜΉ της σύγχρονης Ελλήνικής Ιστορίας και την παραμονή της ο Σαββίδης "ανιχνεύει" την γεννοκτονία των τσάμηδων ;
    ξέρει τι πάει να πει "γεννοκτονία" και πότε χρησιμοποιείται αυτός ο όρος ; τέτοια ήταν και των ποντίων προγόνων του η ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ που υπέστησαν ;
    παραμονή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΜΑΣ αυτό ήταν που "ανιχνεύει" από τον αγώνα του Ναπολέων Ζέρβα στην Ήπειρο ;
    έχει κάνει καμιά εκπομπή για αυτόν τον αγώνα ή πρέπει να ξέρουμε μόνο ανιδιοτελή "αγώνα " του "δημοκρατικού" στρατού;
    κανένα εκπρόσωπο του ΕΔΕΣ βρήκε ; ή είναι τόσο ντροπιασμένοι για τα "εγκλήματά" τους και τις "γεννοκτονίες" που δεν βγαίνουν σε εκπομπές ;

    Είναι νομίζω η δεύτερη φορά που ο Ινφογνώμον "φιλοξενεί" σχόλια για το Σαββίδη . Θυμάστε την προηγούμενη φορά πότε ήταν και για ποιό θέμα ;(σας θυμίζω ότι τότε είχε απαντήσει κιόλας).

    Ο Σαββίδης συνεχίζει στην γραμμή της "κρατικής" τηλεόρασης , της τηλεόρασης του Κούλογλου της Τσόκλη και λοιπών

    Τυχαίο ;
    Δε νομίζω .

    στο χωριό μου ξέρεις τι λένε σχετικά ;

    Όμοιος τον όμοιο αγαπά
    και η κοπριά τα λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα υπάρχει ένας πράγματι Άγιος άνθρωπος ιερέας, ο πατήρ Γαβριήλ Τσάφος. Υψώνει ο κακομοίρης την φωνή του κάθε Κυριακή από τον άμβωνα καταγγέλλοντας αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή αλλά δεν τον ακούει κανένας. Ο Αρχιεπίσκοπος τον θυμάται μόνο όταν θέλει να έχει μαζί του μορφωμένους ιερείς από αυτούς που έχει κατά δεκάδες χειροτονήσει ο πατήρ Γαβριήλ.

    Απευθύνω έκκληση σε όσους διαβάζουν τον Ινφογνώμονα, αλλά και σε σένα Σάββα Καλντερίδη προσωπικά, να συμπαρασταθούμε στους κατοίκους της περιοχής και τον πατήρ Γαβριήλ, μικρασιάτη καταγόμενο από τα Βουρλά της Μικράς Ασίας, στον αγώνα που δίνουνε, με την παρουσία μας κάθε Κυριακή στο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, μπας και μας ακούσει κανείς από αυτούς που διοικούν αυτή την χώρα

    Κώστας Σταματάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Σαββα και ολοι οι υπολοιποι, δειτε σας παρακαλω το παρακαΛω link,"

    For the God's name (γνησια αμερικανικη εκφραση, αναλογη του for exchange), if you can't speak decent english, why do you care presenting it as proof, when it's obviously fake?

    Do you want to make us mad?

    Plise, spar us the time to coment again (σε απταιστη αμερικανικη ορθογραφια, οπως αυτη του κειμενου).

    Τι τα θελετε μωρα τα "φοβερα ντοκουμεντα" στην αγγλικη, οταν δεν ειστε αξιοι ουτε καν να αξιολογησετε το κειμενο ως προς την ορθοτητα των αγγλικων του...


    Μετα σου λεει γιατι αυτη η χωρα εχει πατωσει. Μα γιατι κατοικειται απο φανατισμενους ή απο ευκολοπιστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΏΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΩ ΣΛΑΒΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε 28 Οκτωβρίου 2010 2:18 μ.μ.
    Ο Παντελής Σαββίδης ανέδειξε ένα θέμα που υπάρχει και επιμένουμε να υποκρινόμαστε ότι δεν υπάρχει.
    Επί της ουσίας, όσον αφορά το πρόσωπο του Παντελή, και δεν το λέω προσχηματικά, νομίζω ότι είναι ένας από τους πιο ακέραιους πολιτικούς διανοούμενους της χώρας μας.
    Παρακαλώ, επιτέλους να σεβόμαστε μερικές ελάχιστες προσωπικότητες-αξίες που διαθέτει η χώρα και να μη ρίπτουμε τα άγια τοις κυσί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. (Ritorno ai prinicipi) Greci: επιτακτική ανάγκη για την αποκατάσταση της τάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 2:11 μ.μ. Τώρα ξύπνησες εσύ με το πλαστό έγγραφο;
    Μιά βδομάδα πριν το ξεσκίσαμε αυτό το θέμα..
    Καλά στα λέει ο 2:33 μ.μ. !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Γη των θεων φροντιδα,
    ΕΛΛΑΣ ΗΡΩΩΝ ΜΗΤΕΡΑ,
    φιλη,γλυκεια παατριδα μου,
    νυκτα δουλειας σ'εσκεπασε,
    νυκτα αιωνων.
    Ουτως εις το ΧΑΟΣ αμετρητον
    των ουρανων ερημων,
    νυκτερινας εξαπλωσεν
    ΕΡΕΒΟΣ τα πλατεα
    πενθιμα εμβολια........
    Ο ΑΕΤΟΣ αφινει
    τους κρημνους υψηλους,
    κτυπαουσιν η πτερυγες
    τα νεφη,και τον ΟΛΥΜΠΟΝ
    η κλαγγη σχιζει.
    Εθλιψε την ΕΛΛΑΔΑ
    νυδτα πολλων αιωνων,
    νυκτα μακρας δουλειας,
    ΑΙΣΧΥΝΗ ΑΝΔΡΩΝ η θελημα
    των αθανατων........
    ΕΝΔΟΞΟΝ ΘΡΟΝΟΝ ΕΙΧΟΝ
    ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τ Υ Ρ Α Ν Ν Ο Ι
    προ πολλου τον ΚΡΑΤΟΥΣΙ,
    σημερον συ βοηθησον,
    ΔΟΣΜΟΥ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟΝ.......
    ΧΑΙΡΕΤΕ ,ΣΕΙΣ ΚΑΥΧΗΜΑΤΑ
    ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΣΙΩΝ{ΣΠΕΤΖΙΑΣ,
    ΥΔΡΑΣ,ΨΑΡΩΝ}ΣΚΟΠΕΛΩΝ,
    ΟΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΑΞΕ
    Φ Ο Β Ο Σ Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Υ.....
    Τα δειλα των εχθρων σας
    πληθη καταφρονησατε,
    την κομην ΠΑΝΤΑ ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ
    στεφει των ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΗΣ
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΩΝ...."ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ.


    ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ.=ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ
    ΜΕΣΟ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΩΣ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ
    ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΔΡΑΣΑΝ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ
    ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ.
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΠΛΑ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
    [σημερα δεν εχουμε],οποιος
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΘΑ
    ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΩΣΕΙ ΝΙΚΗΤΗ ,Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
    ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΤΥΘΗΚΑΝ "ΜΕΛΑΝΟΧΙΤΩΝΕΣ"
    ....ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ..
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ...
    ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΟΙ ΤΙΟΥΡΚΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ...
    "ΕΣΦΑΛΕΝ Ο ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ ΟΝΑΜΑΣΑΣ
    ΜΑΤΑΙΑΝ..."
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΩΝ
    ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ...ΑΕΡΙΤΖΗΔΩΝ,
    ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ
    ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ.ΟΥΤΕ ΑΣΠΡΟ,ΟΥΤΕ ΜΑΥΡΟ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ
    ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ".
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α ρε Παπαδόπουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

    Οι Ελληνες είναι άξιοι της τύχης τους αφού γιά 40 χρόνια μας έχουν φορτώσει στό σβέρκος τά δύο κόμματα της σαπίλας καί της διαφθοράς τά οποία τα συντηρεί τό βαθύ κράτους της Αριστεράς.

    Χούντα καί πάλι χούντα. Πόσους νεκρούς είχαμε τη περίοδο της επταετίας ανά ημέρα; Πόσα γεροντάκια σφαζόσαντε στόν ύπνο τους; Πόσα παιδιά πέθαιναν από τά ναρκωτικά;
    Πόσες γυναίκες βιάζανε στό δρόμο;
    Πόσοι απατεώνες έφτιαχναν τή βίλα τους στην Εκάλη ή την Μύκονο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η λύση είναι να βγεί ο κόσμος και να βαλει φωτια σέ ολα τα παλάτια της Εκάλης. Μού έλεγε γνωστός ότι η Μενεγάκη ήταν το καλοκαίρι στην Πύλο και έμενε σε σουΐτα των 6.000 ευρό. Οταν η πουτάνα έκανε βόλτα με το τζιπ της, οι μπράβοι της έκλειναν τους δρόμους και οι ηλίθιοι Ελληνες περίμεναν στα αμάξια τους.

    Φωτιά στήν Βουλή, στην Εκάλη καί στή Μύκονο. Ετσι θα ξεβρωμίσει ο τόπος. Πρώτα νά ξεβρωμίσουμε απο αυτούς που μας κουβαλάνε τους μουσουλμάνους της Ασίας.

    Πούσαι Παπαδόπουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για τη σημερινή μέρα αυτό που έχω να πω είναι ότι οι Άγγλοι κήρυξαν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Γερμανία δεν ήταν αρκετά έτοιμη, δεν μπορούσε να αντέξει αρκετά χρόνια λόγω της εξάρτησής της από πετρέλαιο και πρώτες ύλες και δεν είχε υπεροχή στη θάλασσα και τον αέρα (βομβαρδιστικά μεγάλης εμεβέλειας, αεροπλανοφόρα). Ο Χίτλερ το εγνώριζε αλλά έπεσε στην παγίδα εισβάλλοντας την Πολωνία για να απελευθερώσει την Ανατολική Πρωσία (έχουν κι αυτοί χαμένες πατρίδες) και στη συνέχεια προσπάθησε να έλθει σε συμφωνία στέλνοντας τον υπαρχηγό του Ρούντολφ Ες στην Αγγλία για να διαπραγματευτεί. Ο Ες φυλακίστηκε, έμεινε φυλακισμένος στην Ανατολική Γερμανία και όταν έπεσε το τοίχος πολύ βολικά "αυτοκτόνησε" για να μη μιλήσει. Σκοπός ήταν να στραφεί η Γερμανία κατά της Ρωσίας και να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

    Ο αγώνας των Ελλήνων στην Αλβανία καθυστέρησε την εισβολή των Γερμανών στη Ρωσία κάτι που δεν ήθελε ο Τσώρτσιλ και μας τιμώρησε γι' αυτό με τον Σκόμπι (και οι Γάλλοι είχαν κομμουνιστικό κίνημα αλλά ο φασίστας Ντε Γκωλ πέταξε κρυφά από τους Άγγλους στην κατεχόμενη Γαλλία για να συμφωνήσει με τους κομμουνιστές πρώτ' απ' όλα η Γαλλία, στην Ελλάδα ούτε ο παπούς ΓΑΠ έφτανε στο μέγεθος του Ντε Γκώλ ούτε οι κομμουνιστές μας στο μέγεθος των Γάλλων κομμουνιστών).

    Από τότε μας έχουν άχτι.

    Όσο για τους πρόσφυγες μετανάστες, περνούν τα σύνορα κάθε χρόνο περίπου 100.000 με κόστος (που καταβάλλεται στους διακινητές Τούρκους) 5.000 δολάρια το κεφάλι, δηλαδή 500.000.000 δολάρια. Ποιος τα δίνει αυτά τα λεφτά; Σίγουρα όχι οι μετανάστες που θα ήταν άρχοντες στην πατρίδα τους αν είχαν τόσα λεφτά. Όσο για το ποιόν των προσφύγων... σε φευγαλέο στιγμιότυπο έδειξε η τηλεόραση πέρσι Αφγανούς σε συγκρούσεις με την αστυνομία στην Πάτρα που είχαν στην πλάτη την Αμερικανική σημαία... μα δεν είναι σε πόλεμο;

    Τα συμπεράσματα προφανή. Από εκεί και πέρα όλοι κάνουν τη δουλειά τους... σωματέμποροι, έμποροι ναρκωτικών, έμποροι όπλων, δουλέμποροι, εργολάβοι που θέλουν να αγοράσουν φτηνά για να προλάβουν την αναμόρφωση του κέντρου της Αθήνας και τις ανατιμήσεις που αυτή θα φέρει, κι έστι ερχόμαστε και σε εκείνους τους πολιτικούς που χρηματοδοτούν όλοι αυτοί. Πολιτικούς σαν αυτούς που διαμαρτύρονται για το γιαούρτι που έφαγαν (αριστεροί αγωνιστές που μένουν στο Ψυχικό και είναι πάμπλουτοι ενώ έχουν την οικογένειά τους βολεμένη σε όλο το πολιτικό φάσμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. συγκλονιστικη η κ. Παναγιωτοπουλου..
    Να παει η γυναικα του νταλαρα (α ρε Τζιμη Πανουση καλα τα λες) μια βολτα το βραδυ απο κει που με θρασος μας λεει οτι δεν υπαρχουν λαθρομεταναστες αλλα υπαρχουν λαθραια τσιγαρα οπως και ο πακης που τους ευχαριστουσε που ηρθαν εδω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ σε κάθε γειτονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μη γραφετε τετοια πραγματα. θα σας μαλωσει ο συριζα ή θα σας πει φασιστες, ρατσιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 28 Οκτωβρίου 2010 2:36 μ.μ.
    ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΩ ΣΛΑΒΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ

    Πρωτα μαθε ορθογραφια και μετα μαθε οτι οι Σλαβοι 'ορθοδοξοι' ειναι το ιδιο σιχαμενοι μεθυσοι κι επιθετικοι απατεωνες οσο κι οι φθλες που δεν κατονομαζεις. Να δεχομαστε μονο πολιτισμενους Σκανδιναβους αλλα αυτοι δεν ειναι τοσο μαλακες για να ερθουν να μεινουν στην Ελλαδα. Εξω ολοι οι ανατολικοευρωπαιοι, ασιατες κι αφρικανοι.

    Δυτικος και περηφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ 4:33 μ.μ.

    >Ο Ες φυλακίστηκε, έμεινε φυλακισμένος στην Ανατολική Γερμανία και όταν έπεσε το τοίχος πολύ βολικά "αυτοκτόνησε" για να μη μιλήσει.<

    Μόνο που το φρούριο του Spandau, όπου ήταν φυλακισμένοι όλοι οι υπόδικοι της Νυρεμβέρης, του Ες συμπεριλαμβανομένου, είναι στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ Βερολίνο. Ο Ες δεν μίλησε ποτέ και αυτοκτόνησε, τυφλός πια, στα 93 του, αν θυμάμαι καλά. Άρα καμμία σχέση με το τείχος.

    Αυτά είναι πραγματικότητα. Με θεωρίες δεν ασχολούμαι, διότι υπάρχουν πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ.ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΤΕ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΑΣ.ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ.ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ.ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΑΥΤΟΙ?ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟ... ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αναρωτιέμαι κ. Σάββα αν επεδίωκες το δικαιολογημένο και μη ξέσπασμα, το οποίο μ.ά. αδικεί και αυτούς που φθάνουν στα άκρα (κατ’ αρχήν φραστικά). Πιστεύω ότι αυτός ο ιστότοπος δεν εκφράζει-υποδαυλίζει ακραίες ιδέες και καταστάσεις γι’ αυτό και συμμετέχω σ’ αυτήν την συζήτηση.
    Πρώτα απ’ όλα η δουλειά μου και ενίοτε η διαμονή των φίλων μου είναι στις περιοχές που περιγράφονται στην επιστολή (πλ. Καραϊσκάκη= Κυψέλη). Δεδομένου ότι δεν οδηγώ χρησιμοποιώ τα κοινά μέσα συγκοινωνίας και ταξί. Δεν έχω δει το να συνουσιάζεται κανείς στην πλ. Αμερικής κλπ. Μαχαίρωμα για λόγους τιμής είχα δει – την επόμενη εβδομάδα οι ίδιοι που «λογομαχούσαν» συζητούσαν φιλικά… Υπάρχει όντος εκτεταμένη παραβατικότητα στην οποία συμμετέχουν και οι «ντόπιοι».
    Πρέπει όμως να ξεχωρίζουμε για να μην έχουμε πέσει στην παγίδα που μας έχουν στήσει.
    Δεν μπορεί να ρίχνουμε στο ίδιο τσουβάλι τίμιους ανθρώπους που εργάζονται και κάνουν όλη την απαραίτητη δουλειά της ελληνικής κοινωνίας (αγροτικές δουλειές, οικοδομή και ότι ανθυγιεινή/χειρονακτική εργασία υπάρχει), με ανθρώπους που σαφώς και εμφανώς ζουν από το κοινό έγκλημα.
    Δεν μπορεί η δίκαιη ανασφάλεια να είναι το όχημα για διάπραξη αυτοδικιών και τυφλού ρατσισμού και πρόκλησης φυλετικού/θρησκευτικού μίσους.
    Αυτό είναι ακριβώς η κατάσταση στην οποία θέλουν να μας φθάσουν - φυλετικές/θρησκευτικές συγκρούσεις – και τότε δεν θα έχουμε μόνον οικονομικό μνημόνιο και επίβλεψη, αλλά και το «κοινωνικό» μνημόνιο, όπου θα γίνεται πλέον παρέμβαση στην πολιτική ζωή με το πρόσχημα την προστασία των εθνικών και θρησκευτικών ομάδων, ανθρώπινων δικαιωμάτων κλπ.
    Η συλλογή των καταγγελιών και αποδεικτικού υλικού γίνεται ήδη στις Βρυξέλλες & St.Dpt. και η Τουρκία δεν θα αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.
    Ειδικά τα blogs έχουν ειδική ευθύνη στην ενημέρωση - να μην λογοκρίνουν μεν, αλλά να έχουν την συναίσθηση της ευθύνης για την πληροφορία που διαδίδουν! Ι.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ι.Σ.
    αν διαβάσεις λέξη-λέξη το δικό μου κείμενο, θα δεις ότι δεν στρέφομαι εναντίον των μεταναστών.
    Στρεφομαι εναντίον που τζογάρουν πολιτικά στους μετανάστες, εναντίον εκείνουν που δεν παίρνουν πολιτικά και διοικητικά μέτρα να ελεγχθεί το φαινόμενο για να μη διαλυθεί η κοινωνία και η χώρα και εναντίον εκείνων που διαλύουν την ελληνική παιδεία, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η ενσωμάτωση των ανθρώπων αυτών.
    Όσο για την οργή του κόσμου, καλό είναι να την ακούμε, καλό μας κάνει, όλους μας.
    Είπαμε, στραβά αρμενίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ξαναλέω, εάν είχα την παραμικρή υποψία γι’ αυτά που γράφεις δεν θα έγραφα απολύτως τίποτα, αλλά δες και τις τοποθετήσεις στην συζήτηση… Ι.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ι.Σ.
    Η υπερβολή που υπάρχει στα σχόλια, είναι αποτέλεσμα και όχι αιτία.
    Αιτία είναι η ανυπαρξία των πολιτικών, που το μονο πράγμα που ξέρουν να κάνουν καλά, είναι να ροκανίζουν τους παχυλούς μισθούς, τις κρατικές επιδοτήσεις των κομμάτων και των ιδρυμάτων των πρώην πρωθυπουργών, που είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κοπεί από την ρίζα και όχι οι συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://tomtb.com/modules/smartsection/item.php?itemid=1183
    Δημόσιο χρέος - καθεστώς υποδούλωσης της Ελλάδας
    "Το σχέδιο αυτό των αγορών και της ΕΕ ήταν εξαρχής να μην επιτρέψουν στο ελληνικό κράτος με κανένα τρόπο να κηρύξει μονομερώς πτώχευση. Οι δανειστές κρατών, σ’ ολόκληρη την ιστορία των κρατικών χρεοκοπιών, ζουν με έναν βασικό εφιάλτη: την ασυλία που διαθέτει ένα κράτος λόγω της εθνικής του κυριαρχίας. Γι’ αυτό και τα κράτη είναι οι μόνοι οφειλέτες που μπορούν να αρνηθούν τις υποχρεώσεις τους, χωρίς ουσιαστικά οι δανειστές να είναι σε θέση να κάνουν τίποτε. Γι’ αυτό και από τον 19ο αιώνα αποτελεί μόνιμη προσπάθεια των διεθνών δανειστών, αφενός, να εξαναγκάσουν ένα κράτος υπό χρεωκοπία να απεμπολήσει οικιοθελώς την ασυλία του λόγω εθνικής κυριαρχίας και, αφετέρου, να μετατρέψουν τη διαφορά τους σε διακρατική υπόθεση, δηλαδή να πάψει να είναι μια σχέση ιδιώτη-κράτους και να γίνει σχέση διακανονισμού ανάμεσα σε κυρίαρχα κράτη.
    Στην περίπτωση της Ελλάδας δεν υπήρχε τίποτε που να την εμπόδιζε τον Οκτώβριο του περασμένου χρόνου να επικαλεστεί την ασυλία της λόγω εθνικής κυριαρχίας και να καλέσει τους δανειστές της σε διαπραγματεύσεις για ρύθμιση του χρέους της. Μια τέτοια κίνηση μπορούσε να γίνει ακόμη και μέσα στα πλαίσια της συνθήκης της Λισαβόνας. Βέβαια στην πράξη θα την οδηγούσε σε ευθεία σύγκρουση με την ΕΕ και θα προκαλούσε σάλο στις διεθνείς αγορές, αλλά θα της έδινε τουλάχιστον τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με τους δανειστές της. Το σίγουρο είναι ότι μια τέτοια κίνηση δεν θα είχε χειρότερα αποτελέσματα από αυτά που βιώνει σήμερα η χώρα και ο λαός της. Με μια διαφορά. Στην περίπτωση της μονομερούς πτώχευσης της Ελλάδας, οι δανειστές – δηλαδή τα διεθνή επενδυτικά κεφάλαια και οι τράπεζες – θα έχαναν πολλά και το ευρώ θα δεχόταν ανεπανόρθωτα πλήγματα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Oταν κάποιος μου εξηγήσει με λογικά επιχειρήματα γιατί θα πρέπει να ανεχτώ στο σπίτι μου κάποιον που δεν κάλεσα και μάλιστα να βανδαλίζει τους χώρους μου χωρίς να μπορώ να μιλήσω για να μη με χαρακτηρίσουν εθνικίστρια και ρατσίστρια , τότε και μόνο τότε θα παραδεχτώ ότι έχουμε ελευθερία και δημοκρατία.
    Δλδ θα πρέπει ο καθένας απο εμάς να έχει :
    είτε έναν μαχαιρομένο
    είτε έναν βιασμένο
    είτε έναν που να τον έχουν κλέψει
    για να παραδεχτούμε ότι ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ είναι απρόσκλητος και δεν μπορεί να χαίρει σε μόνιμη βάση την ουσιαστική ασυλία μας ;
    Δεν κατανοώ πως γίνεται και οι περισσότεροι απο τους Ελληνες εξαντλούν την καλοσύνη τους σε όλους τους κατατρεγμένους στην γη και δεν μπορούν να κάνουν και το ίδιο στον Ελληνα που έχει πρόβλημα και μάλιστα πολύ σοβαρότερο.
    Γιατί μόνιμα αμφισβητείτε, είτε έμμεσα είτε άμεσα, η πραγματικότητα των λόγων κάποιου γιατί δεν το είδατε όλοι...

    ΘΑ χαθούμε σαν έθνος όχι από τους λαθρομετανάστες αλλά από εμάς τους ίδιους. Ας υπερασπιστούμε τον Ελληνα τώρα κάι αν ποτέ ξαναγίνουμε από χαβούζα κράτος μπορούμε να μαλλιοτραβηχτούμε.

    ΥΓ. Δυστηχώς δεν έχουμε Κολοκοτρώνη να σφάζει προσκυνημένους.
    Δεν ξέρω αν θα πω ποτέ που 'σαι Παπαδόπουλε , ή θα μιλήσω για τα λευκά κελιά τα οποία πρέπει να επισκεφθούν ως μόνιμη κατοικία κάποιοι.
    Επί του παρόντος λέω να ανοίξει το Γουδί για τους πουλημένους και οι λαθρομετανάστες με δικά μας πούλμαν να μεταβούν σε συγκεκριμένα σπίτια στην Εκάλη, Διόνυσο, Βάρκιζα, Βουλιαγμένη, Ραφήνα.... και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Kyrie Kalenteridi

    Episimanate gia mia akomi fora poly sosta tin yparxousa katastasi kai i anartisi tis k. Panagiotopoulou, dinei tin xaristiki boli se osous akomi amfibaloun i den den syneiditopoiisei ti akriibos symbainei simera stin Ellada.
    To mono pou mporei na mas sosei einai afto pou grafei o TRISSON

    Κύριοι δυστυχώς...τέρμα τα λόγια και οι προτεινομενες λύσεις!!!
    αν δεν ξεσηκωθούμε, λαός και στρατός, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕΕΕΕΕ....

    ΤΡΙΣΣΟΝ
    28 Οκτωβρίου 2010 2:07 μ.μ.

    Einai kairos na ginei kati gia na stamatisei o GAP kai oi symmoria tou na dialyei tin Ellada, giati me tin pleiopsifia pou exei stin Bouli, den prokeitai na allaksei afti i aforiti pleon katastasi. Tounantion.

    Eksallou mexri simera den kaname oute ena pallaiko syllalitirio apaksioseos kai oxi monon diamartyrias kata tis anikoustis aftis kybernisis, alla monon kata tou mnimoniou kai ton arnitikon oikonikon epiptoseon tou.

    Prepei na broume tropo, na tous stamatisoume to taxytero...

    Xenokrates apo Bienni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΥΤΙΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΙΓΙΣΕ Η ΔΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΩΝ ΚΟΛΟΣΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΗ ΟΣ ΤΟΝ ΛΕΜΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΕΥΡΟΠΑΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΊΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΡΑ ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΟΣΚΑΙ ΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΟΥΝ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΘΑ ΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΟ ΕΓΩ ΜΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΥΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μου προξενεί εντύπωση τό γεγονός ότι ο κύριος Ι.Σ. βρίσκει υπερβολικά τά σχόλια, αλλά δέν βρίσκει υπερβολικές τίς δολοφονίες καί τά εγκλήματα πού κάνουν οι λαθρμομετανάστες που μας φόρτωσε ο Σόρος καί οι τουρκαλάδες.

    Μου προξενεί εντύπωση τό γεγονός ότι τό σύστημα πού αγιοποιεί τήν τουρκοκρατία, τούς πασάδες και τόν σφαγέα Κεμάλ, ενοχλείται μόνο από φωνές πού νοσταλγούν τόν Παπαδόπουλο.


    Οι ξένοι, ακόμα καί αν είναι έντιμοι, δέν έχουν δικαίωμα χωρίς άδεια από τό ελληνικό κράτος, νά έρχονται καί νά παίρνουν τήν εργασία από τόν Ελληνα πολίτη αυτής της χώρας. Υπάρχουν 6 δισεκατομμύρια ασιάτες πού ψωμολυσσάνε. Θά πρέπει αυτούς νά τούς ταΐσει ο πατέρας μου πού παίρνει σύνταξη 300 ευρό;

    Στό κάτω κάτω ρώτησαν τόν ελληνικό λαό, πού υποτίθεται είναι κυρίαρχος του τόπου του, αν θέλει να του πάρουν τήν εργασία ξένοι; Μάς ρώτησε κανένας αν θέλουμε να γίνουμε πολιπολιτισμικοί όπως είμασταν επι τουρκοκρατίας;

    Υπάρχουν μερικοί πού αγιοποιούν τήν μετανάστευση. Ξεχνούν ότι από τήν μετανάστευση των πάμφτωχων Ιρλανδών στην Αμερική εξοντώθηκαν όλοι οι ινδιάνοι ιθαγενείς. Τί τούς έκοφτε τους άμοιρους τούς ινδιάνους αν πείναγαν οι ιρλανδοί; Ξεχνά ο κύριος Ι.Σ. ότι από μετανάστευση χάσαμε όλη την Μικρά Ασία η οποία από άκρως χριστιανική μετατράπηκε σέ 100% μουσουλμανική χώρα. Ηταν υποχρεωμένοι οι Βυζαντινοί γηγενείς νά ταΐσουν τούς Σελτζούκους καί τούς Τουρκομάνους γύφτους πού κουβάλήθηκαν δυτικά;

    Καί βέβαια ο εγκαλών τόν Παπαδόπουλο, κατηγορεί τήν πλουτοκρατία πού ζεί εις βάρος του άμοιρου συνταξιούχου καί η οποία κουβάλησε όλους τούς ασιάτες στίς φτωχογειτονιές της Αθήνας.

    Ο ταξικός ρατσισμός ή ο κομματικός ρατσισμός (δικός μας είναι καλύψτε τον) ή ο συντεχνιακός ρατσισμός (καλύπτουμε τόν συνάδελφο γιατρό πού παίρνει φακελλάκια) ή ο ιδεολογικός ρατσισμός (καλύπτουμε τούς δολοφόνους της Μαρφίν επειδή είναι αριστεροί) δέν σας ενοχλεί κύριε Ι.Σ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "Και επιτέλους, όλοι αυτοί ας αφήσουν την καραμέλα περί ακροδεξιών, τους κράζει η ελληνική κοινωνία και είναι ηλίου φαεινότερον ότι θα ακολουθήσουν χειρότερα."
    -----------------------

    Κύριε Καλεντερίδη,
    καλό θα ήτανε να ελέγχετε τις πηγές σας και να γνωρίζετε καλά για ποιο θέμα μιλάτε πριν διατυπώσετε διάφορες κρίσεις. Πίσω από το συμβάν του γιαουρτώματος Αλαβάνου είναι γνωστό τοις πάσι ότι κρύβεται (ή μάλλον βρίσκεται στα φανερά) η εγκληματική φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ. Τους γνωρίζουμε με τα ονοματεπώνυμα τους, τους κυρίους και τις κυρίες και γνωρίζουμε και την εγκληματική τους δράση. Πείτε μας λοιπόν, στηρίζετε τις δράσεις τέτοιων οργανώσεων??? Για να ξέρουμε και με ποιους και με τι όρους μιλάμε... Και για όσους έχουν απορίες ας ρίξουν μία ματιά εδώ:

    http://jungle-report.blogspot.com/2010/10/blog-post_27.html

    Δείτε επίσης: http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=217840

    ΚΑΙ

    http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=218358.

    Περιμένω μια υπεύθυνη απάντηση...

    Λουκάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όσα συνέβησαν στην επίσκεψη του κ. Αλαβάνου στον Άγιο Παντελεήμονα, σύμφωνα με αυτά που έχουμε διαβάσει από άρθρα και ρεπορτάζ που έχουν δημοσιευτεί και με βάση τις κραυγές αγωνίας των κατοίκων της περιοχής, είναι η αρχή και η πιο ήπια εκδοχή όλων εκείνων που θα ακολουθήσουν.

    Αυτά -τα παραπάνω- που αναφέρονται στο άρθρο μου, είναι η άποψή μου. Δηλαδή, θεωρώ ότι μπορεί να δρα η Χρυσή Αυγή στον Άγιο Παντελεήμονα, αλλά οι αντιδράσεις στην επίσκεψη Αλαβάνου δεν περιορίστηκαν στα μέλη της Χρυσής Αυγής.
    Τον έκραζε ο κόσμος, αυτό αποκόμισα από αντικειμενική ανάλυση των γεγονότων, όπως αυτά μεταδόθηκαν από τις τηλεοράσεις και τα ΜΜΕ.
    Και πριν γράψω το άρθρο, συνομίλησα με αρκετούς δημοσιογράφους, που είχαν και αυτοί την ίδια άποψη.
    Απλά δεν τη λένε φανερά.
    Ο κόσμος, ο απλός και ακομμάτιστος κόσμος, βράζει για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την ανυπαρξία του κράτους στο θέμα αυτό.
    Όσο για τη Χρυσή Αυγή, που πολλές φορές αποτελεί βολικό άλλοθι για να κρύψουν κάποιοι την ανυπαρξία της πολιτικής τους, όσοι θίγονται από την ύπαρξη και από τη δράση τους και θεωρούν ότι οι λειτουργία του κόμματος αυτού και οι ενέργειες των μελών του είναι παράνομες, πρέπει να επιδιώξουν την εξουδετέρωσή τους με νόμιμα μέσα και πάντα μέσα στα πλαίσια της λειτουργίας του Κράτους Δικαίου.
    Αυτή είναι η απάντησή μου Λουκά.
    Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που έθεσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "η εγκληματική φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή"??? Ποιονε σκοτωσαν και που????Ειναι ολοι μεσα στο facebook και τους ξερει μεχρι και η μανα μου.Δε κρυβονται.Μη τα μπερδευουμε τα πραγματα.Αυτοι ειναι ηρωες-εχουν απο 2500 χιλιαδες φιλους ο καθενας.Στην Ελλαδα και στη Κυπρο γινεται τις κακομοιρας με φιλους που το λενε στα ισα οτι ειναι πατριωτες-εθνικιστες.Τραβατε και καντε τους μηνυση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εχουμε μία αριστερά πού από τό 1974σκοτώνει, καίει, ξυλοφορτώνει, κάνει καταλήψεις, κλείνει δρόμους, κλείνει σχολεία, κλείνει πανεπιστήμια, δολοφονεί, έχει φτιάξει 50 τρομοκρατικές οργανώσεις, ληστεύει τράπεζες, λεηλατεί καταστήματα στίς πορείες, προδίδει τά εθνικά μας συμφέροντα καί κατά τά άλλα φταίει η ...Χρυσή Αυγή.

    Η ίδια αριστερά πού ελέγχει πλέον τό Υπουργείο Αντεθνικής Παιδείας, προσκυνάει τή χάρη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ωραιοποιεί τόν Κεμάλ, σιωπά για τόν Στάλιν, στηρίζει τήν πολιτική του Προξενείου της Κομοτηνής αλλά κατηγορεί μονίμως τόν ...Παπαδόπουλο.

    H ίδια αριστερά πού τό βουλώνει μέ τίς χιλιάδες εγκληματικές ενέργειες των παρανόμων μεταναστών μέ θύματα συνήθως φτωχούς ανθρώπους, καί συνταξιούχους υποβαθμισμένων συνοικιών ουρλιάζει μόνο όταν υπάρξει θύμα πού είναι πακιστανός ή αναρχικός.

    Εχουμε τήν πιό άρρωστη αριστερά της Ευρώπης καί είναι τό βαθύ κράτος της αριστεράς σέ συνεργασία μέ τό βαθύ κράτος της Τουρκίας πού μάς έχει φορτώσει 2 εκατομμύρια μουσουλμάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.