23/10/10

Τον παραδίδω στην χλεύη σας

Όμαδεον Λωριδα της Γαζας σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονος/εθνοκτονους Παλαιστινη

"Μα δεν ντρέπεσαι το παντελόνι που φοράς;

Μόνο που όσο εξουσία να το παίζεις και να με κόβεις, μογγολο-καυκάσιε,
όσο και να χτυπηθείς κάτω"....

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Αυτες και μονο οι φρασεις δειχνουν το ποιον του.....διποδου "ανθρωπου" Καυκασιε.
Σκεψου αν μπουν οι Τουρκοι παλι στην Ελλαδα το τι εχουν να μας κανουν οι οβριοι που τοσο το επιθυμουν (το να ξαναμπουν οι Τουρκαλαδες) προσποιουμενοι σημερα τους σουπερ-ελληναραδες.
Ελληναραδες τυπου σαγιαν Κοεν/Galiaσμενου.
Ξυπνα Καυκασιε!!!!



Όμαδεον
Λωριδα της Γαζας
σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονος/εθνοκτονους
Παλαιστινη

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/blog-post_4793.html?showComment=1287835251763#c822162867619856027

85 σχόλια:

  1. Πρώτα απ' όλα κανείς δεν πρέπει να βρίζει, και επίσης κανείς δεν πρέπει να παραδίδει κανένα σε χλεύη άλλων. Ειδικά για το ζήτημα του όπλου, κάνει μπαμ ότι είναι προπαγάνδα της κακιάς ώρας, και από τις δύο πλευρές. Καλά που δεν του έδωσε και κανένα κεφάλι στρατιώτη ο αρχηγός. Σε τέτοιες εποχές θα πάμε πάλι.
    Τελικά ο Καυκάσιος είναι στη μέση βλημάτων πυροβολικού δύο παρατάξεων. Ετοιμαζόμουν και εγώ να τον βρίσω διότι έκανε ανάρτηση ενάντια στον Βασιλάκο. Το βρήκα αισχρό.
    Αισχρή βρίσκω και την τακτική του Ομαδέον και όσων τον καταδίδουν για να γίνουν αρεστοί σε άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τον ξαναφήσετε να γραψει! Είναι προπαγανδιστής και μάλλον ανήκει στους ίδιους κύκλους ανθρώπων που βρίζει! Οξω ρε π....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 5:36 μ.μ.
    ...Δημοκράτη μου εσύ !!!
    Ματώσαμε για να μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα ρεεεεεε!!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιονε παραδιδεις απο τους δυο?Εγω δε καταλαβα γρη.Καυκασιε αφες αυτοις,ου γαρ οιδασει τι ποιουσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα ένα θύμα του Καυκάσιου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Τα εν οίκω μη εν δήμω", Καυκάσιε. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Galia τακανε μαβι οπως το πλοιο [ΜΟΝΓΚΟΛΟΣ Ο ΚΑΥΚΑΣΙΟΣ????] παροτι δεν συμφωνο με την πολιτηκη του Ισραηλ συμμαχου της τουρκιας και με τους εποικισμους κτλ , τι ρατσα,φυλη ειναι τελικα οι Παλαιστινιοι πες μπρε ΟΜΑΔΕΟΝ για δεν ξερω. ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανείς από τους υπόλοιπους διαχειριστές του infognomonpolitics δεν έρχεται σε τετοια αντιπαράθεση με τους σχολιαστές, είσαι ο μοναδικός που το κανεις Καυκάσιε.
    Εμείς οι σχολιαστές δεν είμαστε εδώ για να χλευάσουμε όποιον επιίθεται λεκτικά σε σένα, οι ώριμοι άνθρωποι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις μόνοι τους χωρίς τον δικό μας χλευασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ειναι τα λόγια του Όμαδεον αυτα προς σε σένα Καυκάσιε. Επισύναψη έκανε ο Όμαδεον ενός πιο πάνω σχολίου. Δικά του είναι αυτά κάτω από τους σταυρούς.
    Εγώ αυτό κατάλαβα!
    Για ρίξε και εσυ μια ακόμα ματιά σε ολα τα σχόλια.
    Αντε και καληνυχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι συμμαχιες αλλαζουν συνεχεια αναλογα με τα γεοπολιτικα.οι ελληνες ηταν παντα φιλικοι με ολους σαν λαους αραβες-ισραηλινους-παλαιστινιους-αμερικανους-ρωσους-τουρκους κ.α απλα οι πολιτικοι εκαναν την διαφορα και τα συν και τα πλην μεταξυ τους.το πολιτικο επιπεδο ως προς το λαικο δεν εχει καμια σχεση.πχ με την τουρκια δεν εχουμε κανενα προβλημα.οι λαοι μπορουν να συνηπαρξουν χωρις προβληματα οπως παλια που ζουσαν μαζι.οι πολιτικοι τους τα αλλαζουν ολα.καποτα μου ειπε καποιος οτι οι τουρκοι της ανατολης δεν εχουν κανενα προβλημα με τους ελληνες.οι τουρκοι του ποντου και απο τα παραλια ειναι το αντιθετο.και αυτο γιατι ο στρατος τους με την πολιτικη διογμων το καταφεραν αυτο.και προσπαθουν ακομη και σημερα με αλους τροπους

    de gaulle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν κατάλαβα τι και γιατί έγινε αλλά γιατί ο ΚΑΥΚΑΣΙΟΣ να φοράει υποχρεωτικά παντελόνια;;; Τον γνωρίζει ο υβριστής ;; ή καλύτερα τον/την γνωρίζει;;; Το οτι πολλοι καταχρώνται την ελευθέρια που τους δίνει η ανωνυμία σε αυτό το blog ,περιγράφει μόνον αυτούς τους ιδίους.Από την θΘεσσαλονίκη Α.Λ (σε νησί του ΒΑ Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χμμμ... φαίνεται πάει στ' αλήθεια καλά η ΕλληνοΙσραηλινή συνεργασία!!!
    Ο.Ε.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α.Λ. Να σου λύσω την απορία Ομαδέον και Galia συνεργάζονται σε επίπεδο πληροφοριών και βρίσκονται σε διατεταγμένη αποστολή.

    Είναι διακομιστές αυτή ηταν η αριστοτεχνική παγίδα και έπεσαν και οι δύο μέσα.

    10:10 Υπάρχει μια διαφορά εγώ επώνυμα με συνέχεια και συνέπεια υποστηρίζω τα όσα λέω.Εσύ κρύβεσαι πίσω απο την ανωνυμία όποτε θέλεις και όποτε σε βολεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ πάντως που δεν κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία έχω να πω πως μόνο διάλογος δεν γίνεται με τον Ομαδέον...αλλά επίσης σιγά σιγά διαπιστώνω ότι αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα του ελληνικής ζωής:το επιχείρημα αντικαταστάθηκε από το σύνθημα και ο οπαδισμός από την πολιτική συγκρότηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1) Α.Λ.

    για ξανακοίταξε το FN FAL της σωστής φωτογραφίας και του βίντεο
    και δες με τί ανώνυμη ευκολία έγραφες ότι το τυφέκιο δεν ήταν FN FAL. Εννοώντας ότι εγώ έλεγα ψέματα...


    2)Καυκάσιε,
    Για να τελειώνουμε,
    το ποιός είναι σε ροή πληροφοριών με τον ομαδεον,

    να τον αναζητήσεις σε αυτόν που πέρασε τα άπειρα υβριστικά σχόλια του Ομαδεόν προς εμένα.

    Να σεβαστείς ότι έχω τα μισά σου χρόνια,
    να σεβαστείς ότι με έχεις βρίσει με το δανεικό στόμα του ομαδεον ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ και ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΑ,

    και κυρίως να σεβαστείς ότι δε θέλω να ξανασχολιάσω σε ιστολόγιο
    του οποίου ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ότι στήνει ΠΑΓΙΔΕΣ σε αντιφρονούντες σχολιαστές.

    Κάνε τη δουλειά σου, υποστήριξε τους ιρανο-τουρκο-μουλάδες, χεζμπολάδες και χαμασιώτες.

    Συνομιλούσα όσο πίστευα ότι είσαι ΚΑΘΑΡΟΣ.
    Τώρα που ξεμπροστιάστηκες δεν υπάρχει κανένας λόγος.

    Όσο μάλιστα, συνεχίζεις να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα,
    να κάνεις κατάχρηση της εξουσίας σου ως διαχειριστής
    και σαν τη σουπιά να θολώνεις τα νερά, ταυτίζοντάς με
    με τον χειρότερο υβριστή μου,

    με αηδιάζεις ακόμα περισσότερο.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο καθένας μας έχει την δική του καθοδήγηση και αποστολή, τα παίρνει δεν τα παίρνει. Εγώ για παράδειγμα βλέπω οράματα, αγγέλους και δαιμόνια που με επηρεάζουν για το τι να κάνω. Όλοι έχουμε την αποστολή μας. Άλλος είναι μισθωτός, άλλος άμισθος, άλλος λογικός, άλλος είναι παλαβός, άλλος είναι ευγενικός, άλλος γνώστης, άλλος ανόητος. Μέχρι και μεταφυσικούς έχουμε. Και πράκτορες έχουμε. Και οι πράκτορες άνθρωποι είναι, και μάλιστα οι περισσότεροι με ιδανικά και πίστη σε αξίες. Όλοι πρέπει να ζήσουμε και να συνυπάρξουμε. Σε καιρό ειρήνης το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μάθουμε να μιλάμε στον αντίπαλο και να τον ακούμε. Δεν είμαι υπερ της εξόντωσης κανενός.
    Καταλαβαίνω ότι το ιστολόγιο αυτό, όπως και άλλα, δεν θέλουν να βλέπουν τους σχολιαστές τους να βρίζονται, διότι έτσι διώχνουν και φοβίζουν άλλους σχολιαστές. Δεν μπορούμε να βάζουμε τους υπεύθυνους για την ανάρτηση των σχολίων στη μέση βρίζοντάς τους. Εγώ έχω δώσει απο καιρό την συγκατάβασή μου στο ιστολόγιο να με κόβει για ότι θέλει, και με κόβει και εμένα. Δεν μπορούμε εμείς οι σχολιαστές να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι στο ιστολόγιο αυτό, δεν είναι ιδιοκτησία μας, ούτε εμείς κοπιάσαμε να γίνει. Γούστο του να μας κόβει για όποιο λόγο θέλει όποιος είναι υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. sapphire συγχαρητήρια!
    Επίτρεψε μου να σου πώ ότι αυτόν το βαθύ στοχασμό μόνο ένας Πλάτωνας η ένας Αριστοτέλης θα μπορούσε να εκστομίσει.
    Πολύ κατεργασμένη σκέψις.


    Γιώργος Μανάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάμε λοιπόν σε άλλο θέμα.Ξεχνάμε το Μ-16 Α4 που ηταν FN FAL και θα συζητήσουμε το πρωτόκολο συμπεριφοράς στο blog??? Γιατί όχι ;;;Η ανωνυμία (προσωπικά είμαι γνωστός στους διαχειριστές)μας δίνει απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης αλλά και κατάχρησής της.Διαλέγουμε και παίρνουμε .'Η πορευόμαστε κατά περίπτωση χάριν της συζητήσεως ;;; Οι διαχειριστές έχουν το λόγο.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Galia : 1) Επιμένω ότι το τυφέκιο που ανεμίζει στον αέρα ο γενειοφόρος είναι Μ-16 ενώ αυτό που παραδίδει στην κασσετίνα είναι-πολύ μοιάζει με- FN FAL με ξύλινη "επένδυση".Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ (από νησί του ΒΑ Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Παγίδα δεν ήταν σε αντιφρονούντες σχολιαστές αλλά σε σχολιαστές σε διατεταγμένη υπηρεσία που προσπαθούν να διαβάλλουν και να εκτρέψουν έναν δημοκρατικό χώρο.΄

    Επίσης το ότι η βασική αιτία του Ισλαμικού φομενταλισμού ΣΗΜΕΡΑ είναι το παλαιστινιακό δεν είναι μόνο δική μου θέση αλλά και Ελλήνων Αναλυτών

    Περί θολών νερών στην πατρίδα μου δεν έχει τέτοια, έχει καθαρές διάφανες θάλασσες κάτω απο τον Ηλιο
    Ετσι μεγαλώσαμε.

    Δεν έχω καμιά εξουσία και δεν κάνω καμία κατάχρηση της να είσαι σίγουρη.

    Για μένα δεν υπάρχει δουλειά , υπάρχει το ΕΘΝΙΚΟΝ και το ΕΘΝΙΚΟΝ σημαίνει εξετάζω τα πάντα υπο το πρίσμα της Ελλάδας μου και μόνο, σεβόμενος της αξίες που μου παρέδωσαν οι προγόνοι μου.Φυσικά και δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Kaukasios
    10:10 Υπάρχει μια διαφορά εγώ επώνυμα με συνέχεια και συνέπεια υποστηρίζω τα όσα λέω.Εσύ κρύβεσαι πίσω απο την ανωνυμία όποτε θέλεις και όποτε σε βολεύει
    ...

    Έχεις δίκο ο επώνυμος Καυκάσιος με συνέχεια και συνέπεια "άγειν και φέρειν" στο infognomonpolitics. Και επειδή έχεις επίσης δίκιο όσον αφαρά την ανωνυμία πίσω της οποίας κρύβομαι, οφείλω να επανέλθω και με συνθηματικό όνομα (σαν το δικό σου) αλλά και επωνύμως να παραθέσω πάλι το σχόλιο μου :

    Κανείς από τους υπόλοιπους διαχειριστές του infognomonpolitics δεν έρχεται σε τετοια αντιπαράθεση με τους σχολιαστές, είσαι ο μοναδικός που το κανεις Καυκάσιε.
    Εμείς οι σχολιαστές δεν είμαστε εδώ για να χλευάσουμε όποιον επιίθεται λεκτικά σε σένα, οι ώριμοι άνθρωποι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις μόνοι τους χωρίς τον δικό μας χλευασμό.

    Μακρύνορος (κατά κόσμον Νικόλας Κυριαζόπουλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ Καυκάσιε, οι αναλυτές μας έχουν πολλές φορές αποδειχθεί ότι είναι διαλυτές, όχι αναλυτές. Η δική μου άποψη είναι ότι βασική πηγή από την οποία εκπορεύετε ο φονταμελισμός του Ισλάμ είναι η ίδια η ιδεολογική του βίβλος. Η ιστορία δεν έχει διάρκεια μόνο 50 χρόνια ή 100 χρόνια. Το Ισλάμ πρέπει να το δει κανείς διαχρονικά. Σε πληροφορώ ότι όχι μόνο οι περισσότεροι αναλυτές μας, αλλά ούτε οι αναλυτές της Ουάσιγκτον έχουν διαβάσει το Κοράνιο. Να μου πεις βέβαια, ούτε καν την Καινή Διαθήκη δεν έχουν διαβάσει.
    Λυπάμε που βάλαμε όλη στη μέση μία κοπέλα και την τραβάμε σαν το λάστιχο. Είναι η μόνη που σθεναρά υπερασπίστηκε το Ισραήλ εδώ μέσα. Είναι άξιοι υπεράσπισης και φιλίας και οι Εβραίοι, αυτό ήθελα απλά να πω. Το δράμα των Παλαιστινίων κατ' εμε΄πηγάζει από την άρνησή τους να αποδεχθούν την επιστροφή των Εβραίων. Δεν πολέμησαν μαζί με τους Εβραίους στο πόλεμο απελευθέρωσης από τους Άγγλους, ήταν συνεργάτες των Άγγλων κατακτητών οι Παλαιστίνιοι. Τους Εβραίους στην ιστορία τους έχουμε ξεσκίσει με τα δόντια μας για άδικους λόγους. Θεωρώ ηθική υποχρέωσή μου να είμαι και με το δικό τους μέρος. Έχω πολλά στοιχεία για να αποδείξω ότι ο αντισημιτισμός είναι μία από της μεγάλες πλάνες της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ Καυκάσιε, οι αναλυτές μας έχουν πολλές φορές αποδειχθεί ότι είναι διαλυτές, όχι αναλυτές. Η δική μου άποψη είναι ότι βασική πηγή από την οποία εκπορεύετε ο φονταμελισμός του Ισλάμ είναι η ίδια η ιδεολογική του βίβλος. Η ιστορία δεν έχει διάρκεια μόνο 50 χρόνια ή 100 χρόνια. Το Ισλάμ πρέπει να το δει κανείς διαχρονικά. Σε πληροφορώ ότι όχι μόνο οι περισσότεροι αναλυτές μας, αλλά ούτε οι αναλυτές της Ουάσιγκτον έχουν διαβάσει το Κοράνιο. Να μου πεις βέβαια, ούτε καν την Καινή Διαθήκη δεν έχουν διαβάσει.
    Λυπάμε που βάλαμε όλη στη μέση μία κοπέλα και την τραβάμε σαν το λάστιχο. Είναι η μόνη που σθεναρά υπερασπίστηκε το Ισραήλ εδώ μέσα. Είναι άξιοι υπεράσπισης και φιλίας και οι Εβραίοι, αυτό ήθελα απλά να πω. Το δράμα των Παλαιστινίων κατ' εμε΄πηγάζει από την άρνησή τους να αποδεχθούν την επιστροφή των Εβραίων. Δεν πολέμησαν μαζί με τους Εβραίους στο πόλεμο απελευθέρωσης από τους Άγγλους, ήταν συνεργάτες των Άγγλων κατακτητών οι Παλαιστίνιοι. Τους Εβραίους στην ιστορία τους έχουμε ξεσκίσει με τα δόντια μας για άδικους λόγους. Θεωρώ ηθική υποχρέωσή μου να είμαι και με το δικό τους μέρος. Έχω πολλά στοιχεία για να αποδείξω ότι ο αντισημιτισμός είναι μία από της μεγάλες πλάνες της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ελεεινέ συκοφάντη Καυκάσιε,

    τις κατηγορίες που μου προσάπτεις,

    αν είσαι άντρας,
    να πας να τις πεις σε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

    Σε προκάλεσα και χθες. Αλλά εσυ επιμένεις στα ψέματα.
    Ένας γραφικός, συνωμοσιολόγος, τζάμπα μάγκας και μαντρόσκυλο που γαβγίζει αλυσοδεμένο,
    στο δικό του χωράφι

    Συνέχισε τις συκοφαντίες...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "ΜΑΝΗ ΦΕΚΕΛ ΦΑΡΕΣ"? (προφητης δανιηλ προς Ναβωνιδη, βασιλεα βαβυλωνας,) (ΜΕΡΟΣ Α!)
    A)Δεδομενου του (διατεταγμενου?) ρολου που εχει διαδραμιτησει ενα`συγκεκριμενο ατομο "με απυλωτο στομα" σε αγαστη συνεργρασια με αλλα δυο (ακολουθωντας την πορεια ενος αλλου ο οποιος εχει φυγει) για τον εκτραχηλησμο του κλιματος στον Ινφογνωμωνα (και ακομα χειροτερα για μενα για την διαστεβλωση της ΙΣΤΡΟΡΙΚΗς ΑΛΗΘΕΙΑΣ)
    Β)Επισης δεδεομενων των υβρεων του συγκρκριμενου ατομου και των συντροφων του "urbi et orbi" (γιατι ΕΔΩ μιλαμε για ομαδα και οχι πουθενα αλλου) και της "αβαντας" που μοιαζει να δινεται στο συγκεκριμενο ατομο με αyτο το αρθρο εμφανιζοντας ως "τιμητη" της ταξης (παρα το γεγονος οτι το συγκεκριμενο ατομο ταυτοχρονα εχει δεχθει κατ' επαναληψη επιπληξεις για αυτη ακριβως του την τακτικη η με αλλα λογια βαζουν τον λυκο να φυλα τα προβατα και αν εχω καταλαβει λαθος ας μου υποδειχθει παρακαλω)φοβαμαι οτι θα πρεπει να καταληξω σε δυο συμπερασματα:
    Α) οτι μαλλον καποιος θα πρεπει να επωμισθει το βαρυ φορτιο και να επιτελεσει την αποστολη του στρατηγου Αλεξεγιεφ τον Φεβροαριο του 1917 γιατι "καποιος" μοιαζει να` εχει καταδικασει τον ευατο του στο ρολο του Τσαρου Νικολαου του Β!η οπως ειχα γραψει εχθες στο ρολο του στρατηγου Κορνιλωφ τον Ιουλιο του 1917 η του στρατηγου Ορεστη τον Σεπτεμβριο του 476
    Β)Οτι 'καποιος" παει παει να με πεισει οτι κανει λαθος σε καποιες δηλωσεις μου υπερ του.Τι να κανουμε "το σφαλειν εστι ανθρωπινον")και ας μου αποδειξει οτι κανω λαθος)Οπως επισης αν τολμα ας "ανακαλυψει" ο οποιοσδηποτε οτι "ανηκω" σε καποια "ομαδα" η οτι εκτελω διατεταγμενη αποστολη (και δεν το ξερω!) για να γελασουμε! (τα χθεσινα μου σχολια ισχυουν).Προσωπικα εμενα δεν μου καιγεται καρφι αν αυτο και αλλα σχολια μου σημοσιευθουν η και ακομα αν οι διαχειριστες αποφασισουν να με διαγραψουν εχουν καθε δικαιωμα αλλωστε, γιατι απεναντι στο "μεγαλο δικαστηριο της Ιστοριας" εχω ησυχη την συνειδηση μου: "τον αγωνα τον καλο αγωνισμαι, τον νομο τετηρηκα, εναπολειται μοι ο της νικης στεφανος" (Αποστολος Παυλος επιστολη προς Ρωμαιους).Τα ατομα που ανεφερα στο ξεκινημα του αρθρου μου θα μπορουσαν αραγε να πουν το ιδιο? ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!
    DIXIT!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν σε κατηγόρησα Galia, απλά ανέλυσα την αποστολή σου.Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "MANH ΦΕΚΕΛ ΦΑΡΕΣ" ΜΕΡΟΣ Β!
    Χρησιμοποιωντας την μεθοδολογια του Θουκιδιδη οφειλουμε να διαχωρισουμε την αφορμη απο την πραγματικη αιτια των γεγονοτων.Το παλαιστηνιακο ειναι απλα η αφορμη ενω η πραγμτικη αιτια ειναι η ταση των φανατικων Ισλαμιστων να ανατρεψουν την πτωτιτκη πορεια του Ισλαμ και ει δυνατον να κσατκτησουν τον κοσμο ξεικωντας απο την Ευρωπη ,ας θυμηθουμε αλλωστε οτι ο Οσαμα μπιν Λαντεν ειχει αναφερθει αναμεσα στα αλλα στην "απελευθερωση της Αλ- Ανταλους" (το μουσουλμανικο ονομα των περιοχων της Ισπανιας τις οποιες ειχαν καταλαβει οι Αραβες και απο τις οποιες τους εκδιωξαν οι Ισπανοι απελευθερωντας ετσι την χωρα τους απο τον Ισλαμικο κινδυνο) η ας θυμηθουμε την Βοσνια την δεκαετια του 90 η το Κοσοβο την ιδια περιοδο! αφενος`αραγε τι σχεση εχουν αυτα τα μερη με τη Παλαιστηνη αλλα αφετερου τι σχεση εχουν με τον Ισλαμικο φονταμενταλισμο? Οπως γραφει και η αποκαλυψη του Ιωαννη οποιος εχει μυαλο ας καταλαβει! Παρεπιντοντως ειναι ευκολο σε 'καποιον" να μας θυμισει ποιοα χωρα κυρηξε τζιχαντ το 1915 και γιατι?(μηπως η ιδια χωρα που ειχε κυρηξει τζιχαντ το 1828 και το 1876 κτλ.?) και τι θα ειχε να πει για τα γεγονοτα στο Broken Hill της Αυστραλιας το 1917 ( τα οποια ελαβαν χωρα ΠΡΙΝ την διακυρηξη Μπαλφουρ)Παρεπιντοντως προς καθε "ενδιαφερομενο" οπως εχω ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ η καλυτερη λυση στο Παλαιστηνιακο ειναι ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΗΤΑ ΚΡΑΤΗ με αμοιβαιο σεβασμο το ενα για το αλλο!DIXIT!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρήστο αξίζει μια ματιά στα κάτωθι βιβλία «ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ του Κου Λυγερού και επίσης του Κου Βασίλη Μαρκεζίνη "Μια νέα εξωτερική πολιτική για την Ελλάδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Διαχειριστής στήνει ... "παγίδες".

    Ρε Κασυκάσιε, μήπως είσαι της ΕΥΠ; Ο Καλεντερίδης σ' έχει εκπαιδεύσει; Το ιστολόγιο έχει μεγάλη πλάκα τελικά, χάρη σ' εσένα και την παρέα σου (ομαδεόνες, τιμηδες και λοιπούς του σιναφιού).

    Συμφωνώ απολύτως με τον Νικόλα Κυριαζόπουλο, 24 Οκτωβρίου 2010 11:38 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ...Σιδηροδεσμιος πια και φορωντας ακανθινο στεφανι στους ατημελητους βοστρυχους της κεφαλης, μετεφερθη απο τον Ανναν εις τον Καϊαφαν Ασπροπυργου και αμεσως μετα ΕΠΑΡΕΔΟΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΛΕΥΗΝ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ο οποιος εκραζε βοην αναρθρην και ελεγε:
    "Αρον-Αρον Σταυρωσον Αυτον".
    Οδηγηθη δε, χωρις ουδεμια χρονοτριβη με Datsun (στην καροτσα αναμεσα σε "ειδη προικο" και "πατατε") σε ερημικη περιοχη της Παρνηθας απο ασκερι γιουφτων (ας με συγχωρησει ο κ. Δημητρας για την ρατσιστικη παραδρομη της γλωσσαριδας μου) οι οποιοι με νταουλια και ζουρναδες επραξαν ακριβως τουτο.
    Τον σταυρωσαν πανω σε υπεραιωνοβιο δενδρο αλλα μετα απο 38 απτα 24ωρα ο εφταψυχος δεν εξεπνεε οποτε και εν οψει του αγωνα Ολυμπιακου-Πανελευσινιακου, για να προλάβουν το εναρκτηριο λακτισμα, αναγκασθηκαν να τον αποτελειωσουν δια λιθοβολισμου ωστε
    για να παραδειγματιζονται και τα υπολοιπα πρεζονο-λαμογια του μελλοντος.
    Και εις τους αιωνας των αιωνων του μελλοντος Αμην.-

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Οκ. Καυκασιε

    Θα κανω αλλη μια προσπαθεια σε very slow motion για να το καταλαβης. Δωσε βαση.

    1η Προσπαθεια.
    Απο την αναρτηση
    "Χεζμπολάχ-Ιράν: Όταν σύμμαχοι... δουλεύονται μεταξύ τους",
    κανω κοοοοοπι και πεεεεϊστ απο το υβριστικο σχολιο του πασιγνωστου γνωστου σαγιαν Κοεν/Galia ο οποιος σε αποκαλει χωρις αιδω και απροκαλυπτα, ξεφτιλα, γυναικουλα και μογγολο.

    Γραφει ο σαγιαν:
    "Μα δεν ντρέπεσαι το παντελόνι που φοράς;
    "Μόνο που όσο εξουσία να το παίζεις και να με κόβεις, μογγολο-καυκάσιε,
    όσο και να χτυπηθείς κάτω.....
    ....Νόμιζα ότι και η ξεφτίλα έχει ένα όριο.
    Η δική σου, όμως, είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ!
    Galia
    23 Οκτωβρίου 2010 10:28 π.μ."


    ++++++++++++++++++++++++++++++++++


    2η Προσπαθεια.
    Απο την αναρτηση
    «Απατηλη η δημιουργια Παλαιστινιακου κρατους»
    ξαναγραφει ο γνωστος σαγιαν:

    Τα λόγια είναι περιττά, Καυκάσιε. (http://www.youtube.com/watch?v=ZS2pjZkvEEY .Εγω στο θετω και μελωδικα απο την παλαι ποτε Θεσσαλονικια ντιβα της Φιλελληνων και της Παραλιακης)
    "Υερασπίζεσαι το Ισλάμ. Συνέχιζε να δρας προδοτικά κατά της Ελληνικής Γης που σε φιλοξενεί.
    Συνέχιζε να προπαγανδίζεις υπέρ του Σουλτάνου Ερντογάν και όλου του ισλαμοφασισταριού.
    Και μια φιλική συμβουλή: Την προδοσία πολλοί αγάπησαν. Τον προδότη ουδείς
    Galia 23 Οκτωβρίου 2010 9:57 μ.μ.

    Σε αποκαλει απροκαλυπτα παλι ρουφιανο και προπαγανδιστη των Τουρκων στον βαθμο του προδοτη.
    Που αν εισαι πραγματι "Καυκασιος" επρεπε να βγης απ' το πετσι σου με την γενοκτονια στους προγονους σου που εχουν προκαλεσει στον Ελληνισμο οι Ντονμεδες.

    Συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. +++++++++++++++++++++++++++++++++++

    3η Προσπαθεια.

    Απο την αναρτηση παλι
    "Απατηλή η δημιουργία παλαιστινιακού κράτους"
    Ξανα-μανα γραφει και δεν κουραζεται ο εμμισθος σαγιαν:

    Κοοοοοπι και πεεεεϊστ παλι.

    "Άκου να σου πω, καυκασιε συκοφάντη, με κατηγορείς για ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ, αν κατάλαβα καλά; και για "αργυρια";

    Ο κος Καλεντερίδης με ξέρει, ελεεινέ συκοφάντη, που άπειρες φορές έχεις περάσει σχόλια περί πρεσβειών και πρακτοράτζας στα οποία δεν καταδεχόμουν καν να απαντήσω.
    Τώρα όμως που ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ επώνυμα,
    σε προκαλώ να το προχωρήσουμε δια της νομικής οδού.
    Ζήτα συγγνώμη αλλιώς θα γίνει χαμός.
    Ξεφτιλισμένε συκοφάντη!
    Galia
    24 Οκτωβρίου 2010 1:05 π.μ.

    Παλι δικαστηρια και μυνησεις υπονοουν. Δεν τους εφτασε το νεφτι πουφαγαν απ' τον Πλευρη
    παλι σε Δικαστηρια θελουν να τρεχαλανε.
    Πουσαι ρε AgeanHawk;
    Ουδεν αλλο σχολιον εξ εμου.

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Και η ωρα της αληθειας.
    Βρε πιτουρα που τα εμαθες τα ελληνικα να τα διαβαζης και να τα καταλαβαινης;
    Σε τι αδαμαντοκολητο σχολειο πηγες;
    Την Δραγωνα ειχες για δασκαλα η κανενα φρικο προοδευτικο ομοφυλλοφιλιακο, πουστη;
    Εγω δεν σε εχω βρισει ή προσβαλλει σε τετοιο βαθμο οσο οι εβραιοι σαγιανιμ.
    Αντε να σ' εχω αποκαλεση "λαμογιο".
    (Και τωρα που σε λεω πιτουρα χαϊδευτικο ειναι.)
    Απο την αναρτηση
    "Ισραηλινά ερωτηματικά στη σχέση με Ελλάδα" και δωθε,
    μου εχεις σβησει τουλαχιστον (20) εικοσι σχολια, ακομα και απαντησεις σε υβριστικα σχολια "συγκαταβατικων" "ανωνυμων" ΜΗ γιουφτων και ΜΗ χλεμπουρων, "σκυλαδων" που με αποκαλουν και καλα "γυφτο" και που ειναι ειδικοι στις με χειροπεδες "συλληψεις νοηματων" στα σχολια των αλλων.
    Χωρια οτι εσβησες και τους πατριωτικους χαιρετισμους μου στον ΑΠΕΛΛΗ.
    Αλλα αν ειχες μισο δραμι μυαλο θα εβλεπες οτι εγω χρησιμοποιω παντα το "ατονικο" συστημα γραφης.
    Καυκασιε, σαν διαχειριστης δεν μπορεις να σβηνης επιβεβλημενα σχολια-απαντησεις σε υβριστες. Αν θες να το κανης αυτο ΜΗΝ αναρτης τα σχολια-υβρεις των σαγιανιμ καθολου.
    Τι εγινε δηλαδη; Σου λακισε η γκομενα και ξεσπας σε μας σχολιαστες;

    Αλλα παντως σου βγαζω το καπελλο
    (αν φοραγα δηλαδη) που μας τσακωσες επ' αυτοφωρω.
    Εμενα και τον σαγιαν εννοω.
    Καθε βραδυ πινουμε σαλεπι στο υπογειο την συναγωγης και σχεδιαζουμε πως να στην βγουμε την επομενη.

    Ρε Σαββα ας τα σαπια, και ξεκολα απο την καρεκλα που καθεσαι στην γωνια και ψιλοχαμογελας "νιπτοντας" τας χειρας σου ως αλλος Πιλατος.
    Δωσ' ενα χερι στο παιδι. Μαλλον ερωτικη απογοητευση το χτυπησε.
    Προσεξε το μπας και πηδηξη απο κανα παραθυρο.

    Και τελειωνοντας θελω να αφιερωσω το κατωθι τραγουδακι (ετσι για να κανω τον Τζιμη να σκαση απ' το κακο του) σ' αυτους που αμφισβητουν οτι το ισραηλ χτιστηκε πετραδακι-πετραδακι και με ΑΙΜΑ.

    "Βαμος" Μιχαλη.
    http://www.youtube.com/watch?v=sknK8wL0wrk


    Με πατριωτικους χαιρετισμους,

    Αγωνας μεχρι εσχατων για την αποκαλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    Και μην μου γιαουρτωνετε τον Αλαβανο.



    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους/εθνοκτονους,
    Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Αργησα να σου απαντησω γιατι εχουμε και δουλειες εδω κατω στην Γαζα. Παλι οι γενοκτονοι/εθνοκτονοι κοπροι πυροβολουν μεσα απ' τα κλεμμενα αρματα μαχης, παιδακια που τους πετουν πετρες και προσφερουμε τις πρωτες βοηθειες στους πιτσιρικαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γραφικέ συκοφάντη και
    ασπόνδυλο θρασίμι

    Μήπως πήγες στον εισαγγελέα να με κατηγορήσεις για "κατασκοπεία";

    Όχι, δεν πήγες. Μόνο εξακολουθείς να ξερνάς τον οχετό της λάσπης σου εναντίον μου

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. =αν είσαι άντρας,
    να πας να τις πεις σε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.=

    Εννοείς την εισαγγελέα Χανίων που δεν βρήκε 'αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία' για τους εμπρηστές των περιούσιων ντιβανοκασελών;
    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "ΜΑΝΗ ΦΕΚΕΛ ΦΑΡΕΣ"? (ΜΕΡΟΣ Γ!)
    Σιγουρα επιθεσεις σε διαχειρηστη δεν ειναι η καλυτερος τροπος διεξαγωγης μιας ΠΟΛΙΤΙΣΜΝΗΣ ΝΗΦΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗΣ σηζητησης για την εξωτερικη πολιτικη της ΕΛΛΑΔΟΣ (το "raison d'etre"= λογος υπαρξης του Ινφογνωμωνα αν δεν απατωμαι εκτος αν "καποιος" θα επιθυμουσε να υποβαθμισει την συζητηση σε επιπεδο "γηπεδου" οποτε κατι χθσεινα "σχολια" για ομαδες, εκπομπες της τηλεορασης κτλ ειναι τουλαχιστον ατυχη, γιατι δεν θελω να πιστευσω οτι χαρακτηριζουν αυτον ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ που τα εγραψε).
    Απο την αλλη ομως: δεν θυμαμαι οσοι συμετεχουμε εδω περα να εχουμε απαεμπολισει το δικαιωμα της νομιμης αυτοαμυνας απενατι σε ορισμενα ατομα στα οποια εχω αναφερθει πιο πριν και τα οποια μη ικανοποιημενα απο τον ρολο τους ως μικροπωλητες του ΜΙΣΟΥΣ και διαστερβλωτες της Ιστοριας (και για οποιον αμφιβαλει ας διαβασει λιγο το "αρθρο") εχουυν επιδωθει σε ενα ΑΙΣΧΡΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΜΕ "ΑΠΥΛΩΤΟ ΣΤΟΜΑ' (μαζι με γελοιες συκοφαντιες η οποιες θα επεπε να απασχολησουν καποιο δικαστηριο)εναντιον οσων ειναι εναντιον τους ακολουθωντας την τακτικη του Δρ. Γκαιμπελς "συκοφαντειτε συκοφαντειτε ολο και κατι θα μεινει" η παραφραζωντας τον Ιουβεναλιο αυτοι μονο να επιτειθενται εμεις ουτε να`αμυνομαστε.Χιλια συγνωμμη αλλα οσοι δεχονται επιθση εχουν ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΛΟΤΡΙΩΤΟ δικαιωμα αμυνας η αλλιως "nemo ne me impune lacessit" (κανεις δεν με αγγιζει ατιμωρητα).
    Επιπλεον η "χρησιμοποηση" το πλεον 'προεξαρχοντα" και πλεον ξετσιπωτου απο αυτα τα ατομα ως φυλακα και 'τιμητη" χωρια που ειναι κολοσσιαiο σφαλμα απο που μου θμιζει την χρησιμοποηση των τουρκων απο τον Ιωαννη Καντακουζηνο (με τα γνωστα τραγικα αποτελεσματα) η σε απλα Ελληνικα "βαζουμε το λυκο να` φυλα τα προβατα" φερνει στο μυαλο την κραυγη απογνωσης του Κικερωνα "quid custodiat de questos qustodes?" (Ποιος θα μας προστατευσει απο τετοιυς φυλακες?)DIXIT!
    Xρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "ΜΑΝΗ ΦΕΚΕΛ ΦΑΡΕΣ"? ΜΕΡΟΣ Δ!
    @Προς αγαπητο Σιδηρουντιο: Αναγνωριζω οτι το Ισλαμικος φονταμενταλισμος ειναι`σοβαρος κινδυνος για την δυση πιθανον αναλογος με τον φασισμο την δεκαετια του 30 δεδομενου οτι δεν δεχεται ειρηνικη συνυπαρξη με κανεναν αλλο (θα επρεπε να ειμαι ειτε "τυφλος στο μυαλο και στα ματια" οπως γραφει οΣοφοκλης στον "Οιδιποδα τυρρανο" ειτε ΠΡΟΔΟΤΗΣ για να διαφωνησω σε κατι τετοιο)
    ΑΛΛΑ με ολο το σεβασμο και την εκτιμηση που σου εχω (και σε δαιβεβαιω οτι τα εχω και τα δυο για εσενα σε μεγαλο βαθμο) ας μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο σχολιο σου για αναγκαιοτητα επιθετικου πολεμου ενατιον του Ισλαμ γιατι απο οτι θυμαμαι οι Σταυροφοριες τελικα απετυχαν αρα γιατι μια νεα "Σταυροφορια νεου τυπου" να ειχε επιτυχια?
    Επισης πιστευω οτι μια συνεγασια της ΔΥΣΗΣ με την Ρωσσια και Κινα (χωρες οι οι οποιες θα ζημιωθουν επισης απο την αναδειξη του Ισλαμ ως παγκοσμια "ηγεμονικη" δυναμη) ειναι η σωστη απανητση για την ηττα του φονταμενταλιστικου- φασιστικου Ισλαμ.Ετσι και αλλιως η ΔΥΣΗ κερδισε τον Κομμουνισμο στον Ψυχτρο Πολεμο με οικονομικα και οχι στρατιωτικα μεσα.Φυσικα δεν αποκλειω ΕΝΟΠΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ αν δεχθουμε επιθεση απο τους φονταμεντλιστες-ιΣσλαμιστες (και ας επειτραπει να επεκτεινω την εννοια του αμυντικου αγωνα στην εξαλειψη των Ισλαμικων καρκινωματων σαν το Κοσοβο και την Βοσνια ως προγεφωρατα- υποψηφιες επιθετικες βασεις για μια ενδεχομενη επιθεση στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ. DIXIT!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "ΜΑΝΗ ΦΕΚΕΛ ΦΑΡΕΣ"? (ΜΕΡΟΣ Ε!)
    (Συγνωμμη για το μεγεθος και εγω ο ιδιος `στην αρχη υπολογιζα`σε δυο μερη αλλα τελικα για να εκφρασω την δικη μου οπτικη γωνια σε οτι αφορα τα αυτα τα ΘΛΙΒΕΡΑ γεγονοτα μου χρειαστηκε ο παραπανω χωρος και ευελπιστω οτι δεν θα χρειαστω και εκτο μερος παρα μονο αν "καποιοι" στους οποιους εχω αναφερθει στο πρωτο και τριτο μερος ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ για λογους που αναφερω στο τριτο μερος)
    @Προς αγαπητη Galia: Οπως εγραψε και ενας Ρωμαιος`συγραφεας (ανηψιος του Σενεκα) "οι νικητες ευχαριστησαν τους Θεους ενω οι νικημενοι ευχαριστησαν τον Κατωνα για το θαρρος του"Σου ευχομαι οτι το καλυτερο και ο θεος να`σε εχει παντα καλα!
    Μετα τιμης
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αν και γράφεις στον κ. Χρήστο, έχω κάτι πάλι να πω για τον κ. Μαρκεζίνη: είναι σοφός σε πολλά και λάθος σε πολύ σημαντικά θέματα. Υπερτιμά πολύ τη Ρωσία και δεν αντιλαμβάνετε ότι η Ελλάδα μόνο μέσα σε μία αντι- Ισλαμική συμμαχία μπορεί να επιβιώσει. Δεν είναι δική μου αντίληψη αυτή, αλλά αντίληψη όλων των σοβαρών Βυζαντινολόγων που έχω γνωρίζει, και οι οποίοι γνωρίζουν αρκετά για το Ισλάμ. Oi Ισλαμόφιλοι στην Ελλάδα απλά δεν γνωρίζουν τι θα πει Ισλάμ, ή απλά τα παίρνουν από Ισλαμιστές ή φιλοϊσλαμικούς κύκλους.
    Λοιπόν, για τον κ. Μαρκεζίνη και κάθε έναν που έχει ελπίδες από τους Ρώσους : Η Ρωσία είναι ΟΜΗΡΟΣ του Ισλάμ, απλά διότι με μικρή προσπάθεια το Ισλάμ μπορεί να την καταστρέψει. Η Ρωσία δεν έχει δυνατότητα φύλαξης των συνόρων της, σε περίπτωση που Ισλαμιστές αποφασίσουν να γενικεύσουν αντάρτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μάθε τι σημαίνει η λέξη εκτροπή πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οι Έλληνες, ναυτικός λαός, έχοντας δώσει πολλές ναυμαχίες στο παρελθόν για να προστατέψουν τις πατρίδες τους και τα εμπορικά πλοία τους, αντιλήφθηκαν το σχέδιο του Πέρση ναύαρχου από τις κινήσεις των πλοίων του περσικού στόλου.

    Ένας Έλληνας αυτομόλησε από το στόλο των Περσών και ενημέρωσε τους Έλληνες ναυάρχους για αυτή τη κίνηση των 200 πλοίων. Ο άνδρας αυτός ήταν ο φημισμένος δύτης από τη Σκιώνη, ο Σκυλλίας, ενώ φημολογείται ότι διέσχισε όλη τη διαδρομή από τους Αφέτες έως το Αρτεμίσιο (10 μίλια) κολυμπώντας(και παράλληλα κόβοντας τα σκοινιά πολλών πλοίων δημιουργησε μεγάλη σύγχυση στο στόλο των Περσών).

    Ο Θεμιστοκλής, πριν αποχωρήσει ο ελληνικός στόλος, άφησε σε σημεία με ιδιαίτερη σημασία για τους Έλληνες του περσικού στόλου, επιγραφές με οδηγίες για το τι θα κάνουν όταν θα ξαναβρεθούν αντιμέτωποι με τον ελληνικό στόλο. Οι επιγραφές έγραφαν:

    ..- Άσχημα κάνετε Ίωνες να πολεμάτε τους πατέρες σας και να υποδουλώνετε την Ελλάδα. Ελάτε μαζί μας. Αν αυτό σας είναι αδύνατο, μείνετε τουλάχιστον μακριά από τα πλοία μας και παρακινείστε τους Κάρες να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.

    Αν μήτε το ένα μήτε το άλλο μπορείτε να κάνετε, αν ανώτερη δύναμη σας εμποδίζει να αυτομολήσετε, φανείτε τότε νωθροί κατά την μάχη, θυμούμενοι ότι από εμάς κατάγεστε και ότι εσείς είστε η αιτία, για την οποία μας πολεμούν οι βάρβαροι..

    Αφιερωμένο στους απανταχού μισθοφόρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ωραίο Καυκάσιε, γιατί δεν το λες σε αυτούς εντός ΕΥΠ που αρνούνται να πάρουν κοινοτικά κονδύλια και να υλοποιήσουν, επιστημονικά και αυτόνομα, κρίσιμα για την αποστολή της έργα;

    Γιατί κάποιος είναι έμπρακτα Σκυλλίας και κάποιοι άλλοι Εφιάλτες, που γελάνε και κοροϊδεύουν όταν ακούνε τη λέξη πατριώτης.

    Αυτοί που ξέρουν και δεν μιλούν, είναι μία από τα ίδια: κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

    Αφιερωμένο στους απανταχού ψευτοφύλακες.

    切腹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Είμαι η Galia αλλά κρύβομαι όταν βρίζω. 24 Οκτωβρίου 2010 2:19 μ.μ. Χούϊ εβραίου βλέπεις.

    Ευχαριστώ
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αφιερωμένο στους απανταχού μισθοφόρους.

    Μισθοφόρε Galia το άκουσες;
    Πες το και στους άλλους ομόσταυλους σου.

    Παντελής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τα περί "μισθοφόρων" και "διακομιστών" και "αργυρίων"
    και "καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή"
    να πας
    να τα καταγγείλεις στον Εισαγγελέα!

    Αν είσαι "φυλακας" οφείλεις να ξέρεις ότι η Κατασκοπεία είναι από τα σοβαρότερα αδικήματα.

    Όσο δεν πας, λοιπόν, στον Εισαγγελέα να με καταγγείλεις,
    παραμένεις ένας
    ελεεινός και τρισάθλιος συκοφάντης που δίνει ένα εξίσου θλιβερό, ελεεινό και τρισάθλιο show.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Θα το πιείς όλο το ποτήρι μα όλο.Δεν ξεγλιστράς απο μένα με τίποτα.

    Μάθε τι σημαίνουν οι λέξεις και άσε την θυματοποίηση πρίν λίγες ώρες κόμπαζες, πως αλλάζουν οι καιροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Έχω μια απορία να σας εκφράσω. Έχετε δει πολλές γυναίκες να ξέρουν τόσα για τα όπλα, όσα γνωρίζει η Γκαλατία;
    Ρωτήστε μια συνηθισμένη γυναίκα στο δρόμο, τι είναι το Μ-16 Α4 που ηταν FN FAL και αν έχει χειροφυλακτήρα κλπ.
    Θα ξέρει να σας πει; Ή θα σας κοιτάζει με το στόμα ανοικτό, όπως και πολλοί άνδρες ακόμη.
    ΕΚΤΟΣ!!!!και αν η γυναίκα αυτή έχει κάποια σχέση με τον Στρατό! Με ποιο στρατό όμως, αυτό είναι το μέγα ερώτημα. Εγώ πάντως νομίζω με τον ισραηλινό στρατό!
    Άρα, προς τι ρε παιδιά όλη αυτή η φασαρία;
    Ανακαλύψατε την Αμερική, επειδή κάποιοι είπαν την Γκαλατία πρακτόρισσα και χαλάσατε τον κόσμο;
    Αφού η ίδια το διαλαλεί με όλους τους τρόπους, με κάθε της λέξη σε κάθε της σχόλιο.

    Καυκάσιε μη μασάς! Προπάντων μη δίνεις σε κανέναν πιστοποιητικό πατριωτισμού. Από τα κατά καιρούς σχόλια σου μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου σε ότι αφορά τα εθνικά μας θέματα. Μη σηκώσεις ούτε τώρα!
    Όσοι φωνάζουν δεν έχουν πάντα δίκιο.
    Άν ήξεραν πόσα σχόλια μου έχεις κόψει για να μη δώσω σε ορισμένους τις απαντήσεις που τους άρμοζαν, δεν θα τα έλεγαν αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Επειδή έχεις ξεφύγει από κάθε όριο, στο ξαναλέω: τις κατηγορίες σου για μένα στον Εισαγγελέα.

    Αλλιώς, είσαι ένας μηδαμινός ελεεινός συκοφάντης.

    Όσο για τα ποτήρια να τα καταπιεις όλα μόνος σου όπως έχεις συνηθίσει
    και να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια

    Όσο για τις απειλές, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ορέ Ομαδέον, είδες μπουφέ δωρεάν και όρμηξες; Ε ρε πείνες εκεί στη Γάζα.
    Πες ορε και για την ανάστασή μου, γιατί δε λες; Αλλά έτσι είσαστε εσείς οι άπιστοι Θωμάδες, ούτε στον Άγγελο νερό δεν δίνετε.
    Εγώ φταίω βρε που κάνω έρανο και μεριμνώ για εσένα. Δεν πειράζει όμως παιδί μου, ράπισέ με, λιθοβόλησέ με. Είμαι μαζώχας και τη βρίσκω, μου αρέσει.... ρίξε παιδί μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αγαπητέ Χρήστο, έχουμε τις ίδεες ιδέες και τα ίδια μυαλά σχετικά με το Ισλάμ και τις συμμαχίες. Είσαι γώστης Ιστορίας.
    Αν έχεις καιρό ψάξε στο ιστολόγιό μου http://ellinikesaxies.blogspot.com τι έχω γράψει σχετικά. Εκεί έχω και το ιμειλ μου. Σε ψάχνω εδώ και καιρό να ανταλάξουμε απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ερώτηση προς ολους: πως η κ. Γκάλια έχει βλάψει την Ελλάδα με αυτά που λέει, και τι είδους κατασκοπεία νομίζει κάποιος ότι κάνει; Πείτε μου και εμένα να μάθω.
    Ομαδέον και όσοι βρίζετε, σε ποιόν κάνετε καλό; Στις απόψεις σας, στο στυλ σας, στα ψεύτικα ονόματά σας; Σπάσατε τα νευ΄ρα του Καυκάσιου και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Δεν είναι και αυτός άγιος, αλλά και εγώ και ο καθένας μας ας πάρει την θέση του. Και εγώ αν δεν είμαι μαζώχας δεν θα ήθελα να αφήνει να μου λένε διάφορα κατα καιρούς. Εδώ είναι μόνο για μαζώχες. Για όσους δεν τους αρέσουν τα βάσανα είναι δύσκολα. Κάποτε είχα πει και εγώ εδώ βαριές κουβέντες, και τις έκοψα. Ας μου πει κάποιος αν έκανα λάθος. Και ας μου ξαναπεί κάποιος αν δεν θέλει να ξαναγράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μπράβο Απελλή!

    Να συνοδεύσεις, λοιπόν, τον Καυκάσιο στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ αυριο,
    αφού έχεις και εσύ πολύτιμα στοιχεία να εισφέρεις στην καταγγελία του.
    Και να τον στηρίξεις και ψυχολογικά, διότι βλέπω ότι δεν την αντέχει να πάει μόνος του.
    Στήριξέ τον Απελλή, να κάνει αυτό που οφείλει ως Έλλην και ως άντρας.
    Ανυπομονώ να σας δω και τους δυο!

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρε παιδιά απλώς μια ατυχής παρεξήγηση του Καυκάσιου ενατίον του σχολιαστή του Έλληνα ΟΜΑΔΕΟΝ ήτανε. Πως κάνετε έτσι.
    Πάντως,
    από απροσεξίες, λάθη και ατυχήματα όχι μόνο μαθαίνουμε την αλήθεια αλλά και διδασκόμεθα για τον χαρακτήρα του ανθρώπου.
    Κοιτάξτε την διαφορά μεταξύ Έλληνος και Εβραίου.
    Από την μια ο Έλλην "ΟΜΑΔΕΟΝ" συκοφαντήθηκε έστω και άδικα "ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΜΑΣ". Για ποιο λόγο ακόμη δεν έχω καταλάβει.
    Ο άνθρωπος αφού άκουσε από πολλούς σιωνιστές και φιλοσιωνιστές τα εξ αμάξης απήντησε στον Καυκάσιο αλλά δεν είδα πουθενά να απαιτεί καμία συγνώμη η αποζημίωση απ' τον Καυκάσιο. Ούτε απείλησε κανέναν με μηνύσεις εισαγγελείς κλπ.
    Μάλιστα στην απάντηση του (προς Καυκάσιον αλλά και προς τιμήν του ίδιου του ΟΜΑΔΕΟΝ) χρησιμοποιεί και μεγάλη δόση χιούμορ που τον καθιστά ακόμα πιο μεγαλόψυχο επικαλούμενος Μαρινέλλα και Μενιδιάτη.
    Από την άλλη η εβραία "Galia" έχουσα κάποια διαφωνία με τον Καυκάσιο (δεν παρακολούθησα την αίτια του καυγά) απαιτεί και ζητά επίμονα απ' αυτόν συγνώμες και υπογραφές μετανοίας ενώ ταυτόχρονα απειλεί με μηνύσεις, εισαγγελείς και τα τοιαύτα.
    Βλέπουμε μια τεραστία διαφορά λοιπόν μεταξύ των δύο, την μεγαλοψυχία και ακεραιότητα του χαρακτήρα του Έλληνα ΟΜΑΔΕΟΝ και την μικρότητα της ψυχής της Εβραίας Galia.

    Κύριε ΑΠΕΛΛΗ σωστότατη η παρατήρηση σας για τις γνώσεις Galia περί όπλων. Αν σταματήσουμε κάποια γυναίκα στην Πανεπιστήμιου και την ρωτήσουμε για όπλα θα μας κοιτάξει περίεργα και πιθανώς να σταυροκοπηθεί. Η Galia είναι γνώστης όπλων που με κάνει να υποπτεύομαι ότι παρά τους επανειλημμένους όρκους και ισχυρισμούς της για αγάπη και πίστη στην μητέρα πατρίδα Ελλάδα, μάλλον έχει υπηρετήσει την υποχρεωτική θητεία της στον Ισραηλινό στρατό.
    Αν έχει γίνει αυτό ποιός μας λέει ότι δεν έχει δολοφονήσει άμοιρες αθώες γυναίκες και παιδιά την ώρα που βάδιζαν στους δρόμους της πατρίδας τους της Παλαιστίνης. Δηλαδή ποιος μου λεει ότι εδώ στο ιστολόγιο αυτό δεν έχουμε να κάνουμε εκτός των άλλων και με έναν ψυχοπαθή δολοφόνο.



    Μιχάλης Στέργος
    Άγιος Νικόλας
    ΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΑΝΗ ΦΕΚΕΛ ΦΑΡΕΣ¨» ? (ΜΕΡΟΣ Ζ!)
    Ο Βίκτωρ Ουγκώ στο έργο του “choses vues” (από όσα έχω): δει γράφει: “Όλοι σέβονται τον Ιερέα που κηρύσσει τον Λόγο του Θεού και τον Δικαστή που απένειμε Δικαιοσύνη. Όταν όμως ο ιερέας διαστρεβλώνει την Πίστη και ξεριζώνει τις γλώσσες των παιδιών για ένα τραγούδι και ο δικαστής διαστρέφει το Δίκαιο για προσωπικά όφελος, τότε η Ανθρωπότητα εξεγείρεται και φωνάζει: “δικαστή δεν χρειάζομαι τους νόμους σου που γεμίζουν με φωτιές και δυστυχία τη Γη και ιερέα δεν θέλω την πίστη σου που κάνει τον Ουρανό να μοιάζει με κόλαση!»
    Αφιερωμένο στους φύλακες που ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ,διαφορετικά όπως εγρψε ο Δίων ο Κάσιος αναφερόμενος στους «agentεs in rebus” ( το αντίστοιχο των μυστικών υπερεσίων στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) θα μοιάζουν με τσοπανόσκυλα που έγιναν λύκοι
    Μετά τιμής
    Χρήστος Βούλγαρης από Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΑΝΗ ΦΕΚΕΛ ΦΑΡΕΣ¨» ? (ΜΕΡΟΣ Ζ!)
    Ο Βίκτωρ Ουγκώ στο έργο του “choses vues” (από όσα έχω): δει γράφει: “Όλοι σέβονται τον Ιερέα που κηρύσσει τον Λόγο του Θεού και τον Δικαστή που απένειμε Δικαιοσύνη. Όταν όμως ο ιερέας διαστρεβλώνει την Πίστη και ξεριζώνει τις γλώσσες των παιδιών για ένα τραγούδι και ο δικαστής διαστρέφει το Δίκαιο για προσωπικά όφελος, τότε η Ανθρωπότητα εξεγείρεται και φωνάζει: “δικαστή δεν χρειάζομαι τους νόμους σου που γεμίζουν με φωτιές και δυστυχία τη Γη και ιερέα δεν θέλω την πίστη σου που κάνει τον Ουρανό να μοιάζει με κόλαση!»
    Αφιερωμένο στους φύλακες που ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ,διαφορετικά όπως εγρψε ο Δίων ο Κάσιος αναφερόμενος στους «agentεs in rebus” ( το αντίστοιχο των μυστικών υπερεσίων στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) θα μοιάζουν με τσοπανόσκυλα που έγιναν λύκοι
    Μετά τιμής
    Χρήστος Βούλγαρης από Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. κ. Γιωργο Σιδηρουντιο
    Ενταυθα.

    Ο πατερας μου (καλη του ωρα) οταν ημουν δεκαχρονο παιδι την δεκαετια του '80, μου ειχε πει καποια στιγμη χαρακτηριστικα:
    "Παιδι μου ο κοσμος ειναι παρα-πολυ κακος σημερα και παντα πετροβολαει τα καρποφορα δενδρα. Ποτε δεν ριχνει πετρες στα ξερα και τα ακαρπα".
    Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι οταν μου μιλαγε ο πατερας μου εγω κλωτσουσα καποιο αδειο και σκουριασμενο κονσερβοκουτι πεταμενο στην ακρη του δρομου.
    Το θυμαμαι αυτο γιατι μου εκανε αυστηροτατη παρατηρηση οτι με το να "κλωτσαω ντενεκεδες" θα χαλασω τα παπουτσια μου.

    Τα λογια εκεινα του πατερα, εχουν βγει αληθινα πολλες φορες στο διαβα της ζωης μου.



    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους/εθνοκτονους,
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @ Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο
    Αρκετά. Μας τα ζάλισες.
    Άσε και το κύημα της φαντασίας σου sterg, η τανάπαλιν να πει κάτι κι αυτός.
    Μην μας καταβάζεις "παραγγελιά" και μονοκοπανιά την Γουϊκιπίντια και τα εξαπτέρυγα της.
    Θα θυμώσει ακόμα κι ο Κοεμτζής.



    Ανώνυμος παίχτης από την
    Μπαρμουτιέρα Κατελάνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Xρήστο και υπόλοιποι αναγνώστες δεν έχετε ιδέα για το ποιό λόγο έγιναν όλα αυτά και μην κοιτάτε τον τρόπο που προσπαθεί να διαφύγει η Galia και ο Οmadeon είναι μαθημένοι απο λαγούμια.

    Εδώ καλά καλά δεν ξέρουν για ποιά παγίδα μίλησα απλώς εικάζουν ποιά είναι.

    Galia το μόνο γεγονός που μπορείς να πείς ότι σου αρμόζει είναι η Ανταλκίδειος Ειρήνη.Ασε τα Μολών Λαβέ για άλλους αυτούς που στέκονται όρθιοι και δεν είανι λαγοπόδαροι.

    Το να προσπαθήσεις να διαφύγεις είναι επιλογή κάθε παγιδευμένου όμως δεν θα σου το επιτρέψω.Στο ξαναλέω το ποτήρι της χολής που έσταξες θα το πείς όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ομαδεον σχετικά με τον πατέρα σου εσύ έχεις να θυμηθείς και κάτι, άλλοι δεν έχουν τίποτα.

    Μην συμμετέχεις λοιπόν στην εκτροπή χτυπώντας ντενεκέδες.Γιατί αυτό κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τους ντενεκεδες τους "κλωτσω" και δεν τους "χτυπω" Καυκασιε.
    Μαθε τελος παντων να διαβαζης και να κατανοης τι διαβαζεις.

    Μα τι θα γινη με σενα πουρνο-πουρνο, βρε γρουσουουουζη;
    Ουτε καφε δεν μας αφηνεις να πιουμε.
    Με την τσιμπλα στο ματι και συνεχιζεις ακαθεκτος τον "αγωνα" μετα της χαριτοβρυτου "Διδος" Galia.
    Αλλα απ' οτι κογιοναρω σικε μου φαινεται το ματς.
    Οπως Τουρκια-ισραελοχαβουζα στις μπουρμπουλιθρες της Μεσογειου.
    Στο τελος 0-0 θα σφυριξη την ληξη ο διαιτητης.




    παρενθεση:
    (Εγω μονο Χρηστο διαβαζω)



    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους/εθνοκτονους,
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. >>@ Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο
    Αρκετά. Μας τα ζάλισες.
    Άσε και το κύημα της φαντασίας σου sterg, η τανάπαλιν να πει κάτι κι αυτός. <<

    Εγω ξερω οτι δυο μερες ελειψα και γυριζοντας ειδα εκατερωθεν να εχετε
    προσηλητισθει και να συμμετεχετε
    σε ...Εβραιικη Χαβρα.Μιλαει το υποσεινηδητο σας και ειναι το μονο που δεν καταλαβαινει τιποτα.

    @Καυκασιε
    Εγω γνωριζω πιο θεωρησες "παγιδα αριστοτεχνικη" αλλα σε βεβαιω οτι δεν ητανε κατι τετοιο.Ητανε απλως
    η αναγκαια σταση που προερχεται απο εναν πανεξυπνο ανθρωπο που εγω θεωρω πολυτιμο εδω.
    Μη ζητησεις διευκρινησεις αρκεσου
    στα παραπανω,δεν εχει αλλαξει τιποτα απο μεριας μου.Συνεχισε και στα γενεθλια σου θα σου χαρισω ενα
    κλαδευτικο που εχω γιατι το ψαλιδι δεν επαρκει γιατι θα στομωσει.Θελει
    γερα νευρα η δουλεια που κανεις και το αναγνωριζω ασχετα με τις διαφωνιες των δυο μας σε αρκετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κυρ-Στέργο μου, εάν κάθε φορά που -η μαντάμ Γκαλιά/Δημόκριτος, ο κυρ Χριστάκης από Λονδίνο/Κέρκυρα και κάποιος άλλος από Θεσσαλονίκη- με αποκαλούσαν πράκτορα των Τούρκων και της ...Αλκάϊντα, πήγαινα στον εισαγγελέα, θα είχα κάνει τους δικηγόρους και το δημόσιο πλούσιους από τις αμοιβές και τα παράβολα.

    Όμως, το διασκεδάζω βλέποντας τους να βρίσκονται σε απόγνωση να μη μπορούν να μου βρουν κάτι πραγματικά μεμπτό (αντιπατριωτικό) σε αυτά που λέω.

    Τα περί εισαγγελέα είναι ψευτολεονταρισμοί που οφείλονται κυρίως στο νεαρό της ηλικίας τους.
    Σιγά μην ασχοληθεί δικαστής με κάποιον που τον αποκάλεσαν "πράκτορα των Εβραίων".
    Από πού να άρχιζαν;

    Στην αρχή είχα την εντύπωση κι εγώ ότι η Γκάλια είναι Εβραία που έχει υπηρετήσει στο Ισραήλ την θητεία που είναι υποχρεωτική για τους κατοίκους του, προαιρετική για τους Ισραηλίτες της Διασποράς.

    Αλλά δεν την κόβω για τέτοια πλέον. Διότι όποιος έχει κρατήσει όπλο στα χέρια του (όχι κυνηγετικό για ...μπεκάτσες), μέσα σε ένα στρατιωτικό/ομαδικό πνεύμα, έχει μάθει να σέβεται τον αντίπαλό του όποιος και αν είναι αυτός.
    Τα περί "χειροφυλακτήρα" τα ξέρει από αλλού...

    Ο τρόπος που εκφράζεται αυτή για τους Παλαιστίνιους και το Κίνημά τους για Ελευθερία είναι εντελώς ποδοσφαιρικού τύπου και κατωτάτου.
    Ανήκει στο νέο φρούτο του εθνοχουλιγκανισμού.

    Στην καλύτερη περίπτωση, είναι Ελληνίδα ισραηλίτισσα (εάν είναι Ελληνίδα χριστιανή που ...ζήλεψε και θέλει να γίνει Εβραία, ακόμα χειρότερα), η οποία δεν έχει πάει ούτε σε κιμπούτς διότι οι γονείς Ισραηλίτες της Ελλάδας, δεν θέλουν να μπλέξουν τα παιδιά τους με το Ισραήλ, όσο αυτό σφάζει αμάχους.

    Δεν σου κάνει εντύπωση ότι οι Ισραηλίτες της Ελλάδας, της Γκαλίας συμπεριλαμβανομένης, στις καθημερινές τους επαφές δεν αποκαλύπτουν ποτέ ότι είναι Εβραίοι;
    Δεν το κάνουν βέβαια επειδή φοβούνται μήπως και τους στείλουμε σε κάποιο ...στρατόπεδο συγκέντρωσης, αλλά επειδή ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ για λογαριασμό του σημερινού Ισραήλ !!!

    Η Γκαλία έχει αρνηθεί ακόμα και ότι το όνομά της είναι εβραϊκό (σημαίνει "περιούσια Κόρη του Γιαχβέ"), λέγοντας ότι είναι ρώσικο εκ του ελληνικού ...Γαλήνη, θέλοντας να μας δείξει ότι ακόμα και οι Ρώσοι κλπ, είναι φιλοσιωνιστές.
    Γιατί -επομένως- όχι και οι Έλληνες;

    Δείτε τι υπάρχει στο διαδίκτυο σχετικά με Εβραίους κατοίκους του Ισραήλ ή της Διασποράς, που είναι αντισιωνιστές !!!
    Αυτά που λέμε εμείς εδώ στην Ελλάδα εναντίον του σιωνισμού/ρατσισμού, ωχριούν μπροστά στα όσα λένε οι ίδιοι οι Εβραίοι, ακόμα και οι ιερωμένοι τους.

    Στον Καυκάσιο στέλνω τους χαιρετισμούς μου. Είναι η ψυχή αυτού του ιστολογίου, με ξεκαθαρισμένες μέσα του πατριωτικές απόψεις, μακριά από εθνικισμούς/χουλιγκανισμούς και λοιπά κακά που κυκλοφορούν.
    Και ας μου έχει κόψει σχόλια και μένα.
    Είναι ένα από τα πολλά του καθήκοντα και δεν το έχει παρακάνει όπως βλέπω να γίνεται αλλού που κόβονται όλα τα σχόλια που απλά δεν συμφωνούν με τις απόψεις του ιδιοκτήτη/διαχειριστή.

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @ Μιχάλη Στέργο
    Άγιος Νικόλας
    ΤΣ
    25 Οκτωβρίου 2010 2:40 π.μ.

    "Αν έχει γίνει αυτό ποιός μας λέει ότι δεν έχει δολοφονήσει άμοιρες αθώες γυναίκες και παιδιά την ώρα που βάδιζαν στους δρόμους της πατρίδας τους της Παλαιστίνης"

    Φίλε Μιχάλη, το πιο πιθανό είναι να έκανε ελέγχους ταυτοτήτων σε κάποιο φυλάκιο εισόδου στο τείχος του αίσχους, ή να φρουρούσε παλαιστίνιους αιχμαλώτους με δεμένα μάτια τους οποίους θα χλεύαζε χορεύοντας γύρω τους τον χορό της κοιλιάς. Έχουμε δει κάτι τέτοιους και τέτοιες "στρατιωτίνες" του κατά τα άλλα ανυπέρβλητου και ακαταμάχητου ισραηλινού στρατού!!



    @ sterg:
    25 Οκτωβρίου 2010 10:50 π.μ.

    Τα λόγια ενός αποδεδειγμένου ΨΕΥΤΗ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ δε μετράνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς τους Διαχειριστες

    Οπως θα αντιλαμβανεστε το Infognomon ειναι απο τα καλυτερα ιστολογια της Ελαδας σημερα με ειδηση,πληροφορηση και φυσικα τους Ομηρικους καυγαδες μεταξυ οσων καταλαβαινουν και οσων...δεν καταλαβαινουν αλλα νομιζουν οτι καταλαβαινουν.
    Αυτη η ατμοσφαιρα που επικρατει περιεχει πληροφορια αλλα και αυτη επενδυεται με συναισθημα και ανθρωπινο παθος και ο συνδιασμος αυτος ειναι καταλυτικος για να τραβαει αναγνωστες και να αυξανει
    κατακορυφα την αναγνωσιμοτητα που
    χρειαζεται για να διατηρει την πρωτια.
    Επομενως ,χρειαζεται για χαρη αυτου του σκοπου οι διαχειριστες και υπομονη να εχουν και επιμονη στην υπομονη τους για να ξεπερνουν οι ιδιοι η να υποκρινονται οτι το πετυχαν να μη τσακωνονται οι ιδιοι με τους σχολιαστες του ιστολογιου
    που οπως εχει ειπωθει σωστα οι σχολιαστες ειναι αυτοι που παιρνουν την ξερη ειδηση και της εμφυσουνε ψυχη.καλη συνεχεια σε ολους. Sterg.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. STERG και υπόλοιποι αναγνώστες οτι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε.

    Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που δεν είναι γνώστης των ψιλών γραμμάτων να καταλάβει το τι συνέβη.Ο διάβολος είναι στα ψιλά γράμματα.

    Αυτοί που μπήκαν στο κόπο και έψαξαν ξέρουν οτι είμαι ΜΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ομαδέον 6.03, να λοιπόν που φτάσαμε στη ρίζα του προβλήματος. Μεγάλωσες με διδασκαλίες που σε έκαναν να φοβάσε τους ανθρώπους. Μεγάλωσες νομίζοντας ότι ο κόσμος που σε περιβάλει είναι κακός. Εγώ μεγάλωσα με μία γιαγιά. Μιλούσε με όλο τον κόσμο, και ήταν φιλική με όλους. Εγώ μεγάλωσα με διδασκαλίες ότι οι άνθρωποι γύρω μας είναι κατα βάση καλοί. Τέλος πάντων, ούτε καν την συμβουλή να μην κλωτσάς ντενεκέδες δεν άκουσες, και συνεχίζεις να κωτσάς όσους δεν σου αρέσουν με λέξεις και τρόπους που έμαθες από μικρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. @ sterg
    "Εγω ξερω οτι δυο μερες ελειψα και γυριζοντας ειδα εκατερωθεν να εχετε
    προσηλητισθει και να συμμετεχετε
    σε ...Εβραιικη Χαβρα"

    Δεν νομίζω να έλειψες καθόλου.
    Αλλού αυτά. Μάλλον σε κόβω κι εγώ να κρύβεσαι μέσα απ' τις γραμμές και ασυναρτησίες του φοιτητού εκ Λονδίνου. Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και φάτσες.
    Ο ΑΠΕΛΛΗΣ στα ΕΞΗΓΕΙ πιο αναλυτικά.


    @ ΑΠΕΛΛΗ
    Και έτσι να είναι, να έχει υπηρετήσει στις βοηθητικές αυτές θέσεις στον Ισραηλινό στρατό πάλι έχει διαπράξει έγκλημα.
    Όποτε ούτως η άλλως συνομιλούμε με έναν κοινό εγκληματία.

    @ Τζιμη
    Διαφωνώ ότι η Γκαλία είναι ελληνίδα ισραηλίτισσα. Η γνώμη μου είναι ότι είναι Εβραία πατέντας και μόνο σαν ανώτερη ράτσα βλέπει τον εαυτόν της. Πρόσφατα διάβασα σε άλλο ιστολόγιο ότι οι αρχιραβίνοι του Ισραήλ ξεδιάντροπα και εμετικά
    πλέον ομιλούν δημοσίως περί των ζώων μη εβραίων οι οποίοι διατηρούνται εν ζωή μόνον και μόνον για να υπηρετούν τους εφέντηδες εβραίους και ουδείς στο Ισραήλ δεν τον βάζει φυλακή.
    Σκέψου αν κάτι παρόμοιο είχε εκστομίσει ο Άνθιμος σχετικά με τους Έλληνες και με
    τους λαθρομετανάστες. Όχι με τον υπόλοιπο κόσμο. Θα γινόταν το έλα να δεις από τους προδότες συριζαίους και λοιπά αργόσχολα καθήκια του Σόρος.
    Πιθανόν και η Γκαλία να συσσωρεύει τόσο μίσος μέσα της για τους άλλους και ιδίως για τον Καυκάσιο παρασυρόμενη από τα λόγια των εμετικών ραβίνων της. Και μετά έχει το θράσος και μιλά για ρατσιστές και αντισημίτες.
    Ρίξε μια μάτια στα σχόλια της εναντίον του Καυκάσιου και γενικότερα εναντίον άλλων σχολιαστών.

    @ Καυκάσιο
    Κάνεις λάθος. Δεν είσαι ΜΟΝΟΣ.
    Εκτός και θες να επιβεβαιώσεις τον ομαδέον οτι "σου λάκισε η γκόμενα".
    Αν είναι έτσι θα βρεις άλλη και καλύτερη μην χολοσκάς. Μακριά από εβραίες.
    Όπως ο διάλος το λιβάνι.




    Μιχάλης Στέργος
    Άγιος Νικόλας
    ΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η αλήθεια την οποία εγώ βλέπω είναι ότι όποιος τολμήσεει να πει κατι υπερ των Εβραίων πέφτουν πάνω του 10 να τον φάνε. Έτσι σπάσατε σταδιακά τα νεύρα της Γκάλιας. Είναι εμφανές, ε΄χει γίνει συστηματική πλύση εγκεφάλου σε μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινής γνώμης. Έχουμε μάθει την όλη ιστορία μόνο από την μία πλευρά, και τα συμπεράσματά μας δεν είναι αντικειμενικά.
    Από εδώ έχουν εκστομιστεί πολύ βαριά λόγια εναντίον των Εβραίων και εναντίον όσων του υποστηρίζουν, ακόμα και προτροπές για νέες γενοκτονίες. Ο βόθρος του τρίτου ράϊχ βρίσκεται μέσα τα μυαλά ορισμένων. Να δούμε τι θα αλλάξει όταν μάθουμε πως η Ελλαδική κοινή γνώμη εναντίον των Εβραίων έχει διαμορφωθεί μέσα από ειδικά προγράμματα ψυχολογικού πολέμου τα οποία διαμόρφωσαν Ναζιστές. Κάνετε ολίγο υπομονή. Προβλέπω ότι πολλοί από τους σημερινούς αντισημίτες θα πάνε στο άλλο άκρο όταν μάθουν τι έχει παιχτεί μέσα στα Ελληνικά γραφεία προπαγάνδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχει ορισμένα άτομα τύπου Ομαδέον, Τζίμη, Απελλή και άλλων οι οποίοι έχουν περάσει απίστευτα ακραία σχόλια κατα καιρούς.
    Το θεωρείτε απίθανο κάποιοι από τους παραπάνω που τα βάζουν συνήθως με την Γκάλια, να είναι πληρωμένοι; Δεν έχουν πράκτορες οι Τούρκοι και οι Άραβες στην Ελλάδα; Κάποιοι Έλληνες πράκτορες συνεργάζονται με Τούρκους και Ισλαμιστές εδώ και δεκαετίες. Αν δεν υπήρχε στενή συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων υψηλών πρακτόρων δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε το 1974 ούτε η παράδοση του Οτσαλάν, ούτε πολλά άλλα.
    Με λύσσα και μανία υπάρχουν ξένα κέντρα που κάνουν ότι μπορούν εδώ και δεκαετίες να μην γίνει η Ελληνοεβραϊκή συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Δεν είναι φυσιολογικές όλες οι επιθέσεις εναντίον της Γκάλιας λοιπόν. Είναι οργανωμένες από Ναζιστόριζο ιδεολογικό κέντρο. Φυσικά η Γκάλια έχει ενημέρωση από Ισραηλινές πηγές, και οι αντίπαλοί της έχουν από Τουρκοϊσλαμικές.
    Καυκάσιε, λυπάμε, αλλά εφόσον λες ότι είσαι ουδέτερος, και δεν τα βλέπεις αυτά, έχεις και εσύ το δικό σου διανοητικό πρόβλημα, όπως όλοι μας έχουμε κουσούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καυκασιε συμφωνω με τον Στεργο στο οτι δεν εισαι ΜΟΝΟΣ.
    Σου αφιερωνω αυτο το τραγουδακι της αθανατης Ελληνικης ψυχης, το τραγουδι του καθε πονεμενου.
    http://www.youtube.com/watch?v=nxxoEG_x04U&feature=related
    (με ειδικους υποτιτλους)
    Ακου τον μεγαλο, πιασε να ποτηρακι Αγιονορειτικο και "εβιβα".
    Μην το βαζης κατω.
    Ακου την φωνη εκεινου που το βροντοφωναξε σ' ολη την Ελλαδα οτι μια εβραια προσπαθησε να τον σβυση μεσα απ' τα βαθη της ψυχης μας.
    Μια εβραια. Αν ειναι ποτε δυνατον.
    Ετσι εμψυχωνω και τους απανταχου φιλους μου, τους αλυγιστους Παλαιστινιους.
    Και το ιδιο που θα εκανα αν στην θεση τους ηταν ...ΕΒΡΑΙΟΙ.


    Η απαντηση μου στα σαλια του σαλιαμαγκουρα Σιδηρουντιου δεν ειναι υβριστικη. Οι φιλοι του, αυτοι που υμνει τον υβριζουν.
    Αναρτησε λοιπον την απαντηση που του 'στειλα και την αξιζει.


    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους/εθνοκτονους,
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ακόμα να πας στον Εισαγγελέα,

    ελεεινέ συκοφάντη;

    Όσο για το σχόλιό σου
    για τον πατέρα μου,
    πήγαινε στον εισαγγελέα
    για τα άλλα,
    και θα βρουμε
    ΓΙΑΤΙ έχεις τόσο πρόβλημα με τον πατέρα μου

    Ξεφτιλισμένε τυφλοπόντικα συκοφάντη, γέλασα πολυ με το "λαγοπόδαροι":
    Καλέ, κοπελιές, στο σπίτι του Λαγου, μιλάνε για τέτοια;;;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Galia Αλλαξε σεναριογράφο τελείωσε η Τόλμη και Γοητεία ,η Βέρα στο Δεξί.

    Πρόσεξε ακόμα δεν ξέρεις την παγίδα που έπεσες.

    Μην με παρακαλάς να σε συμπονέσω υπερέβης τα εσκαμμένα, θα το πείς το ποτήρι της χολής που έσταξες όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ο δρόμος της εντιμότητας για σένα είναι ένας:

    Θα πας στον Εισαγγελέα, να με κατηγορήσεις για κατασκοπεία και θα καταθέσεις επώνυμα και σοβαρά,
    όλη τη λάσπη που ρίχνεις εδώ.

    Ο μόνος λόγος που δεν το κάνεις, είναι ότι γνωρίζεις και εσυ ότι λες αθλιότητες και ψευδη.
    Και για αυτό κρυβεσαι πίσω από το blog του κου Καλεντερίδη.
    Τυπική θρασυδειλία, δηλαδή

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μια λέξη έχω να σου πω, φαιδρέ συκοφάντη:

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!

    Αλλιώς, πως ένας ελληναράς σαν και εσένα,
    με αφήνει να "κατασκοπευω" ανενόχλητη;
    Ρε, μπας και ονειρευεσαι ότι είσαι "συνεργός" μου;
    Ξυπνα και συνελθε, εκεί δεν μπαίνουν κομματικο-κατιμάδες

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δεν δικαιούσαι να μιλάς για Ελλάδα γιατί δεν φέρεις Ελληνική Παιδεία. Ηθος Ευπρέπεια Ευγένεια οι βασικές της Αξίες.

    Επίσης αδυνατείς να κατανοήσεις την Ελληνική γλώσσα και τις λέξεις και σε αυτό εχεις την απόλυτη κατανόηση μου.

    Μην ταράζεσαι άδικα λοιπόν, καταλαβαίνω την αγωνία σου αλλα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

    Το μόνο που μπορώ και κάνω είναι να σου αποδυκνείω πώς "μπρούτζο" δεν θα πάρειςόση λάσπη κιαν πετάξεις.

    Συνέχισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Τζιμη, ΑΠΕΛΛΗ σας παρακαλω καντε κατι εσεις που εισαστε κοντα της.
    Δειξτε της ποσο μεγαλη ψυχη εχει ο Ελληνας.
    Και συ Σιδηρουντιε, και συ. Φιλος της εισαι. Το "κοριτσι" χτυπησε "πυρακια" και μαλλον σε λιγο θα σπασουν φλατζες και τσιμουχες και θαχουμε κανα θανατηφορο ατυχημα μετωπικης στην Εθνικη. Ηδη τα "φρενα" λασκαρισαν. Κι αλλοιμονο στους αλλους τους φουκαραδες που βρεθουν στο ξεφρενο διαβα της.
    Απ' οτι μαθαινω εδω κατω στην Γαζα εχει να φαη και να κοιμηθη τεσσερες μερες.
    Οχι βεβαια για την αντιδικια της με το Καυκασιο, αλλα που να φανταστη οτι το σχολιο του με τιτλο "Τον παραδιδω στην χλευη σας" (τον Όμαδεον φυσικα)
    θα χτυπαγε 80 σχολια και βαλε.
    Βγαινει στον ακαλυπτο με το σλιπακι της 3 η ωρα το πρωϊ και ξυπναει τους γειτονους ανακραζωντας:
    "Ουκ εα με καθευδει το του Όμαδεον τροπαιον".
    Βοηθηστε την σας παρακαλω παρα πολυ. Δεν θελω να την χασουμε κατα τετοιον τροπο. Οι γειτονες εχουν αναβαϊσει.
    Και στο Δαφνι δεν νομιζω οτι επιτρεπουν χρηση ΗΥ για τους ασθενεις γιατι καταπινουν τα πληκτρα και υπαρχει κινδυνος πνιγμου.
    Βοηθηστε την τη δολια.
    Σας παρακαλω πολυ.



    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους/εθνοκτονους
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Eυτυχώς, που δικαιούσαι
    εσύ ο αδαής αμόρφωτος
    με το λεξιλόγιο μαγκιάς υπόκοσμου,
    να μιλάς για ελληνική γλώσσα.

    Όσο για τις απειλές και τις "παγίδες", τί μας τα λες, ρε μουφοπαλικαρά της φακής;
    Ιδου η Ρόδος, ιδου το πήδημα:

    ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να με καταγγείλεις για ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ, όπως με κατήγγειλες εδώ μέσα.

    Και όσο δεν πας σε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, τόσο θα σου θυμίζω ότι είσαι ένας ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ συκοφάντης που κρύβεται στο λαγούμι της ανωνυμίας του ιστολογίου.

    ---Όπως είπε και ο Βούλγαρης: ζυγίστηκε ο βασιλιάς και βρέθηκε λίγος. Πολύ λίγος-------

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Και καλή η κωλοτουμπα

    ότι και καλά, εγώ η "κακή Εβραία"

    δεν καταλαβαίνω ελληνικά,

    αλλά ο φίλος σου ο ΑΠΕΛΛΗΣ;

    Λάθος και αυτός κατάλαβε και γράφει ότι με είπες ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑ και σιγά το νέο;

    Να πας στον Εισαγγελέα ως αυριο το μεσημέρι, συκοφάντη...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. //ορισμένα άτομα τύπου Ομαδέον, Τζίμη, Απελλή και άλλων οι οποίοι έχουν περάσει απίστευτα ακραία σχόλια κατα καιρούς.
    Το θεωρείτε απίθανο κάποιοι από τους παραπάνω που τα βάζουν συνήθως με την Γκάλια, να είναι πληρωμένοι; Δεν έχουν πράκτορες οι Τούρκοι και οι Άραβες στην Ελλάδα; Κάποιοι Έλληνες πράκτορες συνεργάζονται με Τούρκους και Ισλαμιστές εδώ και δεκαετίες. Αν δεν υπήρχε στενή συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων υψηλών πρακτόρων δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε το 1974 ούτε η παράδοση του Οτσαλάν, ούτε πολλά άλλα.//3:41 μ.μ.
    --------------------
    Και τότε γιατί δεν πας εσύ στον εισαγγελέα να καταγγείλεις εμάς τους ...Τούρκους κατασκόπους;
    Οι οποίοι ΟΥΔΕΝ ΘΕΤΙΚΟ σχόλιο έχουμε κάνει υπέρ της Τουρκίας !!!
    Να πάρεις μαζί σου ως μάρτυρα και τον μεσιέ Μπούλγκαρι να τους τα εξηγήσει και στα λατινικά να τα καταλάβουν, να γελάσει ο ...πάσα πικραμένος!!!

    Είδες ποτέ να παραπέμπουμε κάποιον σε λινκ της ΜΙΤ, όπως συστηματικά μας έδινε να δούμε η Γκάλια/Δημόκριτος, για το τι προπαγανδιστικά έγραφαν οι ιστότοποι της Μοσάντ/ισραηλινού ΥΠΕΞ/ισραηλινού στρατού κλπ;

    Εάν υπάρχουν πράκτορες των Τούρκων στην Ελλάδα, γράφουν στο διαδίκτυο για να τους βρει η ΕΥΠ;
    Καλά, πόσων χρονών είσαι Σιδηρούντιε;

    Για τα υπονοούμενα περί συνεργασίας Ελλήνων πρακτόρων με Τούρκους για την παράδοση Οτσαλάν, είναι άλλος αρμοδιότερος εδώ για να σου απαντήσει...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. //Θα πας στον Εισαγγελέα, να με κατηγορήσεις για κατασκοπεία και θα καταθέσεις επώνυμα και σοβαρά,
    όλη τη λάσπη που ρίχνεις εδώ.
    Galia
    25 Οκτωβρίου 2010 9:59 μ.μ.//
    -------------------
    Και τι στοιχεία σου να δώσει στον εισαγγελέα αφού ούτε ξέρει, ούτε -είμαι σίγουρος- ενδιαφέρεται να μάθει;
    Σε είχα για της Νομικής αλλά μάλλον κάποια άπειρη -περί τα δικονομικά- και μέτρια φιλολόγα είσαι.
    Γι΄αυτό μας είχες πρήξει με τα δήθεν ορθογραφικά/συντακτικά μας λάθη...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Τι γίνεται εδώ ,επιτέλους;;;; Μεγαλοστομίες,φοβερές απειλές και στις φαντασιώσεις σας δεν κάνετε κανένα σκόντο !!!!Εχετε χαρακτηρίσει όλους όσους διαφωνούν μαζί σας και όχι μόνον ,αρκετοί έχουν χαρακτηρίσει και εαυτούς .... και ολα αυτά από ανώνυμους σε ανώνυμους.Είναι ωραία οταν χαράζει στο Αιγαίο-που έγραφε κάποιος εδώ- .Η ωρα ειναι 0700 και ναι ,χαράζει.Απο την Θεσσαλονίκη(με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Galia ματαιοπονείς.Ισως σου θυμήσει κάτι το δόγμα "η αντίδραση πολλαπλάσια σε ισχύ της πρόκλησης" όμως έπρεπε να το περιμένεις.

    Ισως η ενημέρωση σου να ήταν ελλειπής αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα σου δείξω και οίκτο.

    Ξεδίπλωσες σε όλη την έκταση το μεγαλείο της ψυχής σου.

    Προκάλεσες μεγάλη εντύπωση με τον πλούτο των ύβρεων καθώς και με τις νέες λέξεις που σχημάτισες, πραγματικά υψηλό επίπεδο και το απόλυτο της ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

    Επαναλαμβάνω μόνο οι "μυημένοι" ξέρουν τι έγινε.Οι υπόλοιποι απλά εικάζουν.Εγω δεν κρύβομαι πίσω απο κανέναν και απο τίποτα.Πάλι λάθος ενημέρωση σου παρείχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Σε οτι αφορά την καραμέλα του Εισαγγελέα έχεις πλήρη άγνοια της Ιστορίας της Ελλάδας ΄και αυτό είναι απορίας άξιον.

    Οπως είσαι και αδαής σε οτι αφορά το εθιμικό δίκαιο.Μην εκτίθεσαι άλλο.

    Η παραδοχή της ήττας σου δεν μου αρκεί,ούτε η συγνώμη σου, πλέον βλέπω ότι έχω να κάνω με αναγωγο και αυθάδη άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Σωστος Σιδηρουντιε!

    Οι ανανδροι υποστηριχτες της Νεο-Ναζικης προπαγανδας και υβρις μια χαρα προσπαθουν να κοροιδεψουν τους ηλιθιους και ημιμαθεις.

    "...Παρατηρώντας την "ανθρώπινη κατάσταση" πάντα πίστευα, πάντως, ότι οι χρήσιμοι ηλίθιοι είναι υπόθεση ψυχιάτρων. Αν οι κοινωνίες έβρισκαν κάποιο τρόπο έγκαιρα να τους παράσχουν ψυχιατρική μέριμνα θα γλίτωναν από πολλές τριβές, κατατριβές και διενέξεις..."
    (Π. Ηφαιστος 10.10.2010, Κατατριβή τρίτων και διεθνείς σπουδές
    http://www.ifestos.edu.gr/)

    - Amil Imani, "Islam's Useful Idiots"
    http://www.amilimani.com/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=2%20%20%20
    - 3:26, "An Alarming video every Westerner should see"
    http://www.tangle.com/view_video?viewkey=0861ff3eabea1ceb73e4

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. @Τζιμης
    'ορισμένα άτομα τύπου Ομαδέον, Τζίμη, Απελλή και άλλων οι οποίοι έχουν περάσει απίστευτα ακραία σχόλια κατα καιρούς.
    Το θεωρείτε απίθανο κάποιοι από τους παραπάνω που τα βάζουν συνήθως με την Γκάλια, να είναι πληρωμένοι; Δεν έχουν πράκτορες οι Τούρκοι και οι Άραβες στην Ελλάδα; Κάποιοι Έλληνες πράκτορες συνεργάζονται με Τούρκους και Ισλαμιστές εδώ και δεκαετίες.'

    καλα τωρα τζιμυ δεν εννοουσε εσενα και τον απελα,εσεις οι δυο (σκυλος
    και η ουρα του-εσυ εισαι η ουρα)δεν
    ειστε για τιποτα,ουτε ενα περιπτερο δεν σας εμπιστευεται κανενας να διαχειρηστειτε ,θα σας
    στρατολογουσαν για πρακτορες και ποιοι,μονο ο Θανασης Βεγγος θα σας προσελαμβανε στην σχολη πρακτορων του ,στην θου-Βου 000.
    Σου αρεσε το παραπανω και σε κολακεψε καψουρικο ελληνοπουλο και το αναδημοσιευσες.Απο τα κατασκοπευτικα βιβλιαρακια του περιπτερου περασες στο blog αυτο και ετοιμαζεσαι μονος σου στο καθρεπτη σου και για ...πρακτορας.
    Μεχρι τα ξημερωματα εισαι στο ιστολογιο,ποτε κοιμασαι και ποτε εργαζεσαι,μαλλον ποτέ ,πως ζεις βρε
    αταλαντε απο την αναπειρικη η την Προνοια η μηπως εισαι ...εισοδηματιας,κανενα σπιτακι για ενοικιαση απο καποιον
    δικο σου που αναγνωρισε το τι εισαι και σκεφτηκε οτι αντι για τα παγκακια ας του αφησω του ακαματη
    κατι για να ζησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.