5/10/10

Νεο-οθωμανική εθελοδουλία και γιουσουφακισμός

Με τον Σάββα Πέτρου
Ο ακρογωνιαίος λίθος της πολιτικής των υποχωρήσεων τα τελευταία δύο χρόνια εδράζεται στη δήθεν επαναπροσέγγιση και στο ότι εμείς οι Ε/κ έχουμε διαπράξει εγκλήματα εναντίον των φτωχών και αθώων Τ/κ και πρέπει να τιμωρηθούμε με οδυνηρή λύση. Αυτό το τροπάριο το ακούμε καθημερινά μέχρι να το εμπεδώσουμε.

Οι φορείς που ανέλαβαν εργολαβικά την πλύση εγκεφάλου ιδίως στους νέους, με το πιο πάνω ψεύτικο τροπάριο που στηρίζεται σε ψευδή και μαύρη προπαγάνδα, είναι το THINK TANK της CIA, το International crisis group, η UNOPS, το PRIO, το επιτελείο του Ντάουνερ και λοιποί συγγενείς.

Οι Εντός των Τειχών πλασιέδες και φανατικοί υποστηρικτές του απορριφθέντος με 76% κατάπτυστου σχεδίου Ανάν πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ηγεσίες των δύο μεγάλων φοιτητικών οργανώσεων με απαράμιλλη νεο-οθωμανική εθελοδουλία και γιουσουφακισμό, με πράξεις και ενέργειες επιδιώκουν να επιβάλουν στο λαό το νέο σχέδιο λύσης με τη δικαιολογία του δήθεν ρεαλισμού και στο ότι φταίει πρωτίστως ο Ελληνισμός της Κύπρου διότι διέπραξε δήθεν εγκλήματα εναντίον της τουρκοκυπριακής μειονότητας. Και μάλιστα τουρκολάγνοι δημοσιογράφοι έγραψαν και βιβλία και άρθρα σε φιλοανανικές τουρκοφυλλάδες για δήθεν βομβιστικές επιθέσεις σε μουσουλμανικά τεμένη το 1962, για σχέδιο Ακρίτας και άλλα διάφορα, και ακόμα έχουν αποδώσει ευθύνες και στους εθνοφρουρούς που τους εκτέλεσαν οι Τούρκοι στο Τζιάος το 1974, και αντί να επικρίνουν τους Τούρκους φονιάδες, επιρίπτουν ευθύνες στους ηρωικούς νεκρούς μας ότι πριν από μερικές ώρες έκαναν και αυτοί το ίδιο σε Τουρκοκύπριους (άρθρο του Μακάριου Δρουσιώτη στην εφημερίδα 'ΠΟΛΙΤΗΣ').

Οι Τούρκοι μάζεψαν όλα τα ψεύτικα δημοσιεύματα των τουρκολάγνων Ελληνοκύπριων συγγραφέων και δημοσιογράφων, που υποστηρίζουν την τουρκική προπαγάνδα, ότι οι Ελληνοκύπριοι διέπραξαν εγκλήματα εις βάρος των Τουρκοκυπρίων, και τα απέστειλαν σε όλους τους ευρωβουλευτές, πρόεδρους, πρωθυπουργούς ξένων χωρών με τίτλο «ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ», και αποτελεί την αιχμή του δόρατος της τουρκικής προπαγάνδας. Είναι αυτός ο λόγος που όλοι οι ξένοι πιέζουν τη δική μας πλευρά να δεχθεί το νέο σχέδιο λύσης που είναι χειρότερο από το απορριφθέν σχέδιο ΑΝΑΝ και θα έχει συνομοσπονδιακή μορφή με εκ περιτροπής προεδρία, με σταθμισμένη ψήφο, με πενήντα χιλιάδες εποίκους σε πρώτη φάση και εβδομήντα εκατομμύρια κατόπιν, με αποδοχή κριτηρίων στο περιουσιακό και πολλά άλλα.

Όλα αυτά τα επιχειρήματα, στα οποία στηρίζεται η πολιτική των παραχωρήσεων τα τελευταία δύο χρόνια, ότι φταίει ο ελληνοκυπριακός λαός και ως εκ τούτου πρέπει να τιμωρηθεί και να αποδεχτεί τη νέα εκτροματική λύση, τα ανατίναξε ο εν αποστρατεία υποστράτηγος SABRI YIRMIBESOGLOU, που προέβη σε ιστορική ομολογία ότι οι Τούρκοι οι ίδιοι έκαναν αυτά τα εγκλήματα για να τα φορτώσουν στους Ελληνοκύπριους, πράγμα που πέτυχαν.

Εκτός από την ΕΔΕΚ, κανένας δεν έχει καταδικάσει τα εγκλήματα που παραδέχτηκαν οι ίδιοι, ούτε η Κυβέρνηση ούτε τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, διότι αν η Κυβέρνηση προέβαλλε το θέμα σε διεθνές επίπεδο κι εζητείτο η καταδίκη των Τούρκων ενόχων, θα ανατρεπόταν η πολιτική των παραχωρήσεων, αλλά με τη σιγήν ιχθύος που επεβλήθη, η ομολογία του Τούρκου Στρατηγού θεωρείται ως πράξη μη γενομένη.

ΣΑΒΒΑΣ ΠΕΤΡΟΥ
Ταγματάρχης Ε.Α.
email: vasilias@cytanet.cy
http://www.sigmalive.com/simerini/analiseis/other/312172

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.