8/10/10

«Αισθάνομαι Ισραηλινός»



Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δήλωσε ότι "αισθάνεται Ισραηλινός" σε μια διαδήλωση που οργανώθηκε στη Ρώμη, σε ένδειξη υποστήριξης προς το Ισραήλ.

"Η επίσκεψη στο στρατόπεδο εξόντωσης του Άουσβιτς, όπως και η φρίκη από τη βαρβαρότητα του Ολοκαυτώματος, γέννησαν μέσα μου ένα άσβεστο συναίσθημα αλληλεγγύης: έκτοτε, αισθάνομαι Ισραηλινός", αναφέρει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, στο μήνυμα που έστειλε στους χιλιάδες διαδηλωτές.

"Η ασφάλεια του Ισραήλ εντός των συνόρων του και το δικαίωμά του να υπάρχει ως εβραϊκό κράτος είναι για εμάς τους Ιταλούς μια ηθική επιλογή και μια ηθική προσταγή ενάντια στην επιστροφή του αντισημιτισμού και του αρνητισμού και ενάντια στις πρόσφατες απειλές περί επίθεσης και καταστροφής του κράτους του Ισραήλ", προστίθεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Ansa.

Ο Μπερλουσκόνι επανέλαβε εξάλλου ότι επιθυμεί μια "λύση" του Μεσανατολικού που θα βασίζεται στην αντίληψη των "δύο κρατών", του παλαιστινιακού και του ισραηλινού.

Φτάνοντας στη συγκέντρωση, η οποία οργανώθηκε με πρωτοβουλία μιας βουλευτίνας του κόμματος του Μπερλουσκόνι, ο υπουργός Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι ευχήθηκε από την πλευρά του το Ισραήλ "να παρατείνει το μορατόριουμ" στις εποικιστικές δραστηριότητές του και ταυτόχρονα ο Αραβικός Σύνδεσμος "να μην μπλοκάρει" τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

Λίγο νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας, Χοσέ Μαρία Αθνάρ, είχε ανοίξει την εκδήλωση δηλώνοντας ότι το Ισραήλ "δεν είναι μια χώρα της Μέσης Ανατολής αλλά μια δυτική χώρα στη Μέση Ανατολή".

"Μοιραζόμαστε με το Ισραήλ την ίδια ιστορία και τις ίδιες απειλές" και "κάθε πρόβλημα του Ισραήλ είναι πρόβλημα όλων μας", τόνισε ο ιδρυτής του ιδρύματος "Φίλοι του Ισραήλ".
athina984

58 σχόλια:

  1. Ρε παίδες έχω καιρό να ακούσω η
    μάλλον να διαβάσω τα αποκαλυπτικά σχόλια του ΟΜΑΔΕΟΝ από Ανατολική Ιερουσαλήμ.
    Τι γίνεται; Ξέρει κανείς;
    Μήπως κατόπιν άνωθεν εντολών τον εξόρισαν από τον Ινφογνώμωνα;


    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PWS GINETE KATHE FORA POU KAPOIOS LEEI KATI ENANTION TOU ISRAHL NA GINETE XAMOS APO DIAMARTIRIES "APLWN ANTHROPWN" YPER TOU ISRAHL KAI OTAN GINETE KATI ANTITHETO APO TO ISRAHL KANEIS APO OLOUS AYTOUS TOUS TAXAM DITHEN DIMOKRATES NA KOIMOUNTE TON YPNO TOU DIKAIOU?
    LAO EPEIDH XERW OTI PALI THA APANTITHW APO GNWSTOUS KAI MH EXERETAIOUS OTI TAXAM DITHEN SPOUDASA SE KATAGWGIA NEONAZISTWN KAI OTI DIAVAZW AXRHSTA VILVIA KAI KAI KAI...APLA AS APANTISOUN STA ERWTHMATA KAI OXI NA KOFEVOUN VRIZONTAS....GIATI VRIZEI APLA AYTOS POU DEN EXEI EPIXIRIMATA...EGW EIMAI EDW NA SIZITSW TA PANTA ....
    (pontios ek germanias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά τα λάχανα ακου λεει αισθάνομαι Ισραηλινός, εμεις είμαστε πιό προχωρημένοι και εκέγουμε προθυπουργούς με Ισραηλινή καταγωγή. Ετσι για να δείξουμε την αλληλεγγύη στον δοκιμαζόμενο λαό του Ισραήλ. Και γιατί οχι ,ισως στο μέλλον να γινουμε η 51 πολιτεία των ΗΠΑ ή να γίνουμε ομόσπονδο κράτος με το Ισραήλ.Ηδη καταργήσαμε το θρήσκευμα απο τις ταυτότητες, και παράλληλα χρεωθήκαμε μεχρι το λαιμο στις αμερικανοεβραϊκές τραπεζες. Γιατί οχι;;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ενώ οι οι εβραίοι του ΚΙΣ απαίτησαν και απαιτούν από τους 'αριστεριστές' τύπου Φ. Κουβέλη την αποδόμηση της Ελλάδας υπό το προκάλυμα της ΄καταπολέμησης΄ του αντισημιτισμού και του ρατσισμού,
    οι εβραίοι του Ισραήλ..
    ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΡΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ...ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

    Το Ισραήλ σχεδιάζει να εγκρίνει ένα νομοσχέδιο, που θα απαιτεί έναν όρκο πίστης προς το Ισραήλ ως "εβραϊκό και δημοκρατικό κράτος" για οποιονδήποτε επιθυμεί να γίνει πολίτης του Ισραήλ.
    Μια δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου, παρουσίαζε την αμφιλεγόμενη απόφαση-επιλογή αργά την Τετάρτη.
    Την τροποποίηση του ισχύοντος νόμου για την ιθαγένεια, το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει τη φράση: «Ορκίζομαι να σέβονται τους νόμους του κράτους του Ισραήλ ως εβραϊκό και δημοκρατικό κράτος", σύμφωνα με την ίδια δήλωση.
    Η πρόταση αυτή, που υποστηρίζεται από τον Νετανιάχου και μια σειρά άλλων πολιτικών, αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία στο υπουργικό συμβούλιο την Κυριακή.
    Η αναγνώριση του Ισραήλ ως εβραϊκό κράτος είναι ένα από τα αιτήματα, που το Τελ Αβίβ λέει, ότι θα επιδιώξει (να συμπεριληφθεί) σε οποιαδήποτε συμφωνία με τους Παλαιστινίους.
    Η Παλαιστινιακή Αρχή έχει συμφωνήσει να αναγνωρίσει το Ισραήλ ως κράτος, αλλά έχει απορρίψει την αναγνώριση του εβραϊκού χαρακτήρα του, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε στην πράξη να χρησιμοποιηθεί, για να αντικρούσει τη μακροχρόνια απαίτηση, να γίνει αποδεκτό το δικαίωμα επιστροφής των Παλαιστινίων προσφύγων.
    Συμφωνώντας να αναγνωρίσουν (οι Παλαιστίνιοι) το Ισραήλ ως εβραϊκό κράτος, θα ανοίξουν επίσης το δρόμο για τις Ισραηλινές αρχές, να εκδιώξουν τους Παλαιστίνιους που ζουν στα κατεχόμενα εδάφη υπό ισραηλινό έλεγχο.
    Απ ότι πληροφορούμαι έχουν μεταφέρει και το τείχος του Βερολίνου στην Παλαιστίνη


    Μιχάλης Στέργος
    Άγιος Νικόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόντιε εκ Γερμανίας.
    Για την Γκαλία μιλάς, τον ΜΠΡΟΥΝΟ τον sterg, τον Δημόκριτο,το Γιώργο Σιδερούντιο, τον Ζέφειρ, η τον Χρήστο Βούλγαρι απο ΛΟνδίνο;
    Όλοι αυτοί 'απλοί' άνθρωποι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 10:37 π.μ

    >PWS GINETE KATHE FORA POU KAPOIOS LEEI KATI ENANTION TOU ISRAHL NA GINETE XAMOS APO DIAMARTIRIES "APLWN ANTHROPWN"<

    Aκριβώς με τον ίδιο τρόπο που πέφτει βροχή ύβρεων και όχι επιχειρημάτων εναντίον αυτών που τολμούν (για τόλμημα πρόκειται πια εδώ μέσα) να γράψουν κάτι θετικό για το Ισραήλ. Και οι ύβρεις, όπως θα έχεις ασφαλώς δει, δεν αφορούν μονάχα στο Ισραήλ, αλλά γενικότερα στους Εβραίους.

    >APLA AS APANTISOUN STA ERWTHMATA KAI OXI NA KOFEVOUN VRIZONTAS.<

    Άρα την προτροπή και συμβουλή σου, μάλλον σε άλλους πρέπει να την απευθύνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να δούμε τι θα πεί και ο/η "εκπρόσωπος τύπου" της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ελλάδα και διαπιστευμένος της Ιστοσελίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 8 Οκτωβρίου 2010 11:32 π.μ.
    Να δούμε τι θα πεί και ο/η "εκπρόσωπος τύπου" της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ελλάδα και διαπιστευμένος της Ιστοσελίδας μας."

    Εσύ κοιμήσου και συνέχισε να ονειρεύεσαι πρακτοριλίκια κι εβραιομασωνικές συνωμοσίες. Φοβάμαι όμως ότι όταν θα ξυπνήσεις θα είναι πολύ αργά!
    Οι Ιταλοί απλά δείχνουν ότι - ακριβώς επειδή έχουν πολιτισμό και τον τιμούν - δεν έχουν και πολλή σχέση με κάτι Γενίτσαρους της αντιπέρα όχθης!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. anwnymos 11.08

    Aκριβώς με τον ίδιο τρόπο που πέφτει βροχή ύβρεων και όχι επιχειρημάτων εναντίον αυτών που τολμούν (για τόλμημα πρόκειται πια εδώ μέσα) να γράψουν κάτι θετικό για το Ισραήλ. Και οι ύβρεις, όπως θα έχεις ασφαλώς δει, δεν αφορούν μονάχα στο Ισραήλ, αλλά γενικότερα στους Εβραίους.

    FILE ANWNYME PRIN MILISIS GIA DHMOKRATIA EDW MESA STO ISTIOLOGEIO AYTO MILISE MAS PRWTA PWS VLEPEIS ESY PWS ENNOEIS ESY THN DHMOKRATIA KAI META ELA KAI KANE SE EMAS MATHIMATA

    1ON DIMOKRAIA EINAI GIA SENA ME TO POU KAPOIOS KAPOIOI THA POUN KATI ENANTIWN TOU ISRAHL H TWN EVRAIWN OPOUDHPOTE STON KOSMO NA SKIZETE TA YMATIA SAS?

    DHMOKRATIA EINAI GIA SENA TA ARESTA KAI KALA GRAFOMENA GIA ISRAHL H EVRAIOUS

    DHMOKRATIA EINAI GIA SENA TO NA LEEI KAPOIOS THN GNWMH TOU GIATI DHMOKRATIA AYTO EINAI ELEYTHERIA SKEPSEWN KAI NA ANTIMETOPIZETE ME VRISIES?


    Άρα την προτροπή και συμβουλή σου, μάλλον σε άλλους πρέπει να την απευθύνεις.

    O EXWN THN MYGA MYGIAZETE EXIGISE MOU TI SE PIRAXE? KAI AN MPOREIS MILAMAS GIA DIMOKRATIA....
    ARA FILE MOU AKOMA YPARXEI PROVLHMA STHN ELEYTHERIA TOU LOGOU STHN OPOIA DHMOKRATIA ESY PISTEVIS?



    (pontios ek germanias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"
    ΔΡ Παναγιωτης Κυριακοπουλος
    Δικηγορος-Φιλολογος.

    ΓΡΑΦΕΙ σελ267:

    "Ο Γιαχβε,ο Θεος τους,με
    "ειδικην ιστορικην πραξιν"
    εδηλωσεν προς το Ισραηλ
    "πλην υμας εγνων εκ πασων των φυλων
    της γης {Αμως γ-2] και ανηγαγεν
    τουτον εις"βασιλειον ιερατευμα
    και εθνος αγιον"[Εξοδος ιθ 6].
    Ο Γιαχβε,Ο Θεος του Ισραηλ,εκαλεσε
    τον Αβρααμ εκ της πολεως ΟΥΡ
    των Χαλδαιων και το νοημε της
    "Διαθηκης" υπο το οποιον φερεται
    το συνολο των βιβλικων Γραφων
    αποτελεσασα εκτοτε το βασικο και
    διακριτικο στοιχειον της θρησκειας
    του Ισραηλ-και της δρασεως του μεσα
    στον κοσμο...
    Ετσι βασικως μπορει να υποστηριχθει
    βασει των αμαχητων ιστορικων
    μαρτυριων,οτι η ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ-
    Η ΚΙΒΩΤΟΣ-ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ
    ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
    Σωτηρ του Ισραηλ η ΕΛΛΑΣ...
    ...Ο Χριστιανισμος ευθυς απο της
    "παιδικης"του ηλικιας,δηλαδη απο
    τον1ον αιωνα μ.χ. αποτε εγραφησαν
    τα Ε υ α γ γ ε λ ι α Μ α ρ κ ο υ,
    Μ α τ θ α ι ο υ ,και Ι ω α ν ν ο υ
    και οι Ε π ι σ τ ο λ ε ς το υ
    Π α υ λ ο υ,[95-105 μ.χ.]"κατελαβαν" θεση,στο "υπερωκεανειο" της
    Ελληνικης γλωσσας και στη συνεχεια
    ολα τα ιερα βιβλια,τα περιλαμβανομενα στο "Κανονα"
    της Καινης Διαθηκης,ειναι γραμμενα
    απευθειας στην Ελληνικη την Κοινη
    η Αλεξανδρινη....
    "Εις την Ελληνικην ,λοιπον,
    "ωμιλησεν"ο Θεος της Καινης
    Διαθηκης...προκειμενου να "πιωσιν
    υδωρ ζωης"....
    στην λατινικην ,την γνωστη ως
    "Ι τ α λ α" που συντελεστηκε
    το 150 μ.χ,

    Αφεριμ ...ITALA -NO ...

    kai na fantastite exo
    kai siggenis...italoys....

    ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ δεν μασαμε
    ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ
    [ως καλοι σκυταλοδρομοι}...
    ενας Ελληνας γερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παίζει σημαντικό ρόλο το ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που λέει κάτι.
    Ο Μπερλουσκόνι και ο Αθνάρ είναι αυτοί που ξέρουμε. Ειδικά ο πρώτος, ένας γνωστός πορνόγερος, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
    Υπάρχει όμως κάτι με την Ουγγαρία και το "ατύχημα" με την τοξική λάσπη που με προβληματίζει. Υπάρχουν αναφορές για έκρηξη στις δεξαμενές και έρχεται στο μυαλό μου η θαρραλέα στάση της Ουγγρικής κυβέρνησης ενάντια στο ΔΝΤ αλλά και οι φόροι που επέβαλλε στις τράπεζες. Να είναι μια ασύνδετη σύμπτωση;
    Μήπως κάπως έτσι "έμπαιναν" και εδώ οι φωτιές;

    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ!

    Ας δούμε και άλλη μια είδηση με ιδιαίτερη σημασία:

    - 10 Οκτωβρίου 2007: Η εβραϊκή εφημερίδα Daily Maariv παραθέτει αποκαλυπτικές δηλώσεις του Ισραηλινού Προέδρου Σίμον Πέρες, από την ομιλία του κατά την ημερίδα για το εμπόριο στο ξενοδοχείο Hilton του Τελ Αβίβ: “Αγοράζουμε το Μανχάταν και αγοράζουμε την Ουγγαρία και αγοράζουμε τη Ρουμανία και αγοράζουμε την Πολωνία. Και με τον τρόπο που το βλέπω, δεν έχουμε προβλήματα”, λέει ο Πέρες, σημειώνοντας ότι το Ισραήλ έχει μια άνευ προηγουμένου οικονομική επιτυχία και οι επιχειρηματίες του επενδύουν παντού στον κόσμο. Αυτά συμβαίνουν λίγο πριν το ξέσπασμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης… Σημειώνουμε ότι οι χώρες που αναφέρει ο Πέρες ως θύματα των Εβραίων, αναγκάσθηκαν από το 2008 και μετά, να προσφύγουν για δανεισμό στο ΔΝΤ!!! Η Ουγγαρία οδηγήθηκε σε περικοπές μισθών και συντάξεων, μεγάλη αύξηση του ΦΠΑ και τελικά χρεοκόπησε, η Ρουμανία σε λιτότητα που έριξε την κυβέρνηση κ.ο.κ….

    Περιττό να πούμε ότι οι Ούγγροι πνέουν τα μένεα με τους Ισραηλινούς.

    ΥΓ. Υπάρχει και σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις αυτές και δυο-τρεις πηγές, η μια από αυτές της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz. Όποιος ενδιαφέρεται ας το ψάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. o καημενος ο μπερλουσκονι μεχρι και μαξιλαρακι πηρε για το προσκυνημα αλλα δεν τον βλεπω καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή είναι πράγματι απίστευτα αυτά τα πράγματα που λέει ο Πέρες και υπάρχει περίπτωση αυτός που το μετέφρασε απο τα εβραϊκά στα αγγλικά να μην τα μετέφρασε αληθινά,ψάξαμε και βρήκαμε τις πηγές.Την δήλωση αυτή έκανε ο Πέρες στις 10 Οκτωβρίου 2007,στο ξενοδοχείο Χίλτον στο Τέλ-Αβίβ.Παραθέτουμε τρείς πηγές που δείχνουν του λόγου το αληθές.


    http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/10/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περσινά ξινά σταφύλια του ΑΠΕΛΛΗ!
    Ξέχασε μόνο να προσθέσει την πρώτη φράση περί κατάκτησης της οικονομικής ανεξαρτησίας του Ισραήλ! Ο Πέρες έκανε ένα σχόλιο για να δείξει την οικονομική δύναμη του Ισραήλ αναφέροντας ένα ακριβό προάστειο και κάποιες χώρες με χαμηλό προϋπολογισμό! Άστοχο? Ίσως! Όμως ο ΑΠΕΛΛΗΣ θέλει να μας πείσει ότι ο Lech Kaczyński που μόνο οσφυοκάμπτης δεν ήταν, αλλά συμπαθούσε και τους Πολωνούς Εβραίους, ήθελε να πουλήσει την Πολωνία στο Ισραήλ? Γι' αυτό στο τέλος δεν χρειάστηκε την οικονομική βοήθεια???
    Οι συνωμοσιολογικοί ισχυρισμοί ενός ΑΠΕΛΛΗ σπάνε καρύδια... Μετά την ομάδα του Άρη και την Ουγγαρία ποιός έχει σειρά???
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    Υ.Γ. Ξέχασε να αναφέρει ότι οι "Ούγγροι" για τους οποίους μιλάει είναι εκείνα τα ακροδεξιά καλόπαιδα με τα "φιλοεβραϊκά" αισθήματα... Ξέρετε, όπως κι ο ΑΠΕΛΛΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΠΡΟΥΝΟ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΟΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΡΕ.. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΣΗΜΗΤΕΣ;;
    ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΗΜΗΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΣΩΣΤΑ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; -ΙΜΙΑ,ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΣΗΜΗΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ;;
    Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΝΤΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ;; ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΣΗΜΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;
    ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΝΙΚΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ξέρω για τα περισινά σταφύλια, αλλά το παλιό κρασί είναι το καλύτερο!

    Ναι φίλοι μου!

    Δεν είναι στραβός ο γιαλός, ΕΣΕΙΣ στραβά αρμενίζετε.
    Εσείς όλοι οι "αντισημίτες" και οι "ισλαμοφασίστες" που όλα στραβά τα βλέπετε με τους Σιωνιστές.
    Υποταχθείτε φίλοι μου ήρεμα, μην αντιστέκεστε,αφού έτσι και αλλιώς θα επικρατήσουν. Θα σας αγοράσουν θέλετε δεν θέλετε. Πάρτε και ένα χαπάκι σιωνιστικής "αλήθειας" που εξηγεί τα πάντα, κάθε σας απορία, με τη σφραγίδα της πρεσβείας.

    Dont worry, be happy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Berlusconi: "Anch'io mi sento israeliano"

    Όπως και όλος ο πολιτισμένος κόσμος!

    -Και για κάτι τέτοια αυτοί είναι Ιταλία
    και εμείς είμαστε (πτωχευμένη αλλά περιθάλπτουσα τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες)
    Ελλάδα

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για εκείνον που μίλησε για περυσινά ξυνά σταφύλια.
    Κάλιο αργά παρά ποτέ.
    Αποκάλυψις now!
    Βρετανικό έγγραφο: Το Ισραήλ επινόησε την αεροπειρατεία της Air France στην Αθήνα(σ.μ. άμα έχεις τέτοιους φίλους...) με τα γνωστά γεγονότα του Έντεμπε.
    Επίσημα Βρετανικά κυβερνητικά έγγραφα επικαλούνται πηγή ότι η Shin Bet συνεργάστηκε με το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, στην αεροπειρατεία του αεροπλάνου της Air France από την Αθήνα με απώτερο σκοπό την δημιουργία κρίσης για την αποδυνάμωση της οργάνωσης του Αραφάτ, PLO
    Όπως μας αποκαλύπτουν κυβερνητικά έγγραφα της Βρετανίας που δημοσιεύτηκαν και αποκαλύφθηκαν από το το BBC την περασμένη Παρασκευή, το Ισραήλ ήταν στην πραγματικότητα πίσω από την πειρατεία του Γαλλικού αεροπλάνου προς Entebbe το 1976, και συνεργάστηκε με το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης προπαγανδίζοντας εναντίον της Παλαιστινιακής υπόθεσης.
    Σύμφωνα με τη δικογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα από τα Εθνικά Αρχεία, ένας Βρετανός πράκτορας είπε σε Άγγλο διπλωμάτη στο Παρίσι, ότι η Shin Bet και το PFLP συνεργάστηκαν για να καταλάβουν το αεροπλάνο, το οποίο έγινε αντικείμενο αεροπειρατείας στην Αθήνα και η οποία εξελίχθη σε τραγωδία στο Entebbe στην Ουγκάντα, όπου 98, οι περισσότεροι Ισραηλινοί εβραίοι, κρατήθηκαν όμηροι.
    Το όλο σκηνοθέτημα τελείωσε όταν ισραηλινοί κομάντος «κατέλαβαν το αεροδρόμιο» ηρωικά. (σ.μ. Ο «ηρωισμός» αυτός των εβραίων και η ταυτόχρονη δυσφήμηση των Παλαιστίνιων και ειδικότερα των Αράβων γυρίστηκε και έργο μάλιστα. Παίχτηκε σε γνωστό κινηματογράφο στην Σταδίου)
    Τρεις εβραίοι όμηροι και ο Yonatan Νετανιάχου, (σ.μ. αδερφός του σημερινού ισραηλινού πρωθυπουργού) σκοτώθηκαν κατά την επιδρομή.
    Στο έγγραφο, που γράφτηκε στις 30 Ιουνίου 1976, όταν εξεδηλώθη η κρίση, ο DH Colvin που εργαζόταν στην πρεσβεία του Παρισιού έγραψε, ότι σύμφωνα με πηγή του, "η αεροπειρατεία ήταν έργο του PFLP, με τη αμέριστη βοήθεια από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, ιδίως την Shin Bet .
    "Η επιχείρηση είχε ως στόχο να τορπιλίσουν το κύρος της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO) στη Γαλλία και ταυτοχρόνως να τους αποτρέψουν (τους Παλαιστίνιους) σε μια προσπάθεια επαναπροσέγγισης μεταξύ της PLO και των Αμερικανών."
    Και ο ίδιος πρόσθεσε: "Ο πράκτορας μου είπε ότι το PFLP είχε προσελκύσει όλα τα είδη απάνθρωπων στοιχείων, κάθε καρυδιάς καρύδι, αρκετοί εκ των οποίων είχαν φυτευτεί από τους Ισραηλινούς."
    http://www.ynetnews.com/articles/0%2C7340%2CL-3407333%2C00.html

    (σ.μ. Είδαμε ότι οι Ισραηλινοί εβραίοι δεν δίστασαν ακόμα και εβραίους ομήρους να δολοφονήσουν για να πείσουν τον κόσμο ότι οι Παλαιστίνιοι και ειδικότερα οι Άραβες είναι οι κακοί.
    Μιλάμε για την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ που ασφαλώς συνεχίζεται μέχρι σήμερα από τους γνωστούς του ιστολογίου)
    Φρατζέσκα Πέσσαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο/Η ΑΠΕΛΛΗΣ είπε...

    Επειδή είναι πράγματι απίστευτα αυτά τα πράγματα που λέει ο Πέρες και υπάρχει περίπτωση αυτός που το μετέφρασε απο τα εβραϊκά στα αγγλικά να μην τα μετέφρασε αληθινά,ΨΑΞΑΜΕ και βρήκαμε τις πηγές
    .............................

    Όταν λές ΨΑΞΑΜΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γκαλινα για το ΣΗΜΗΤΗ δεν λες ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Berlusconi: "Anch'io mi sento israeliano"

    Όπως και όλος ο πολιτισμένος κόσμος!

    -Και για κάτι τέτοια αυτοί είναι Ιταλία.."


    Καταλάβατε τώρα φίλοι μου;

    Η πολιτισμένη Ιταλία του Μουσολίνι που λόγω του "πολιτισμού" της μας επιτέθηκε με τους μελανοχίτωνες φασίστες στην Ήπειρο, όπου φάγανε un grande gazzo από τους Έλληνες Ευζώνους!!
    Αυτή είναι η μοίρα όλων των φασιστών που έχουν αλληλοκατανόηση μεταξύ τους:
    "Anch'io mi sento israeliano".
    "Πολιτισμένη" ήταν και η Γερμανία, πως της διέφυγε αυτό;
    "Πολιτισμένο" είναι και το Ισραήλ που κάνει ελέγχους DNA, και αυτό της διέφυγε.
    Τελικά όλοι οι φασίστες είναι "πολιτισμένοι"!!
    Μόνο που αυτοί όλοι οι "πολιτισμένοι" που είναι υπεύθυνοι για τις ζημιές που υπέστη η πατρίδα μας με τους άδικους πολέμους που μας έκαναν, και μας έφεραν 50 χρόνια πίσω, χρησιμοποιούνται από κάποιους ελληνόσχημους ως παραδείγματα πολιτισμού και μίμησης για να μας την πουν και από πάνω ότι είμαστε απολίτιστοι!!!!!

    Έγινε και signore ο βαψομαλλιάς πορνόγερος Μπερλουσκόνι, η ντροπή των Ιταλών.
    Το φερέφωνο της Νέας Τάξης που το κρατάνε από τα αρχ...α οι Σιωνιστές με φωτογραφίες και βίντεο των ακατανόμαστων οργίων του.
    Και ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γραφει ο ΠΑΣΣΑΣ στα "ΟΡΦΙΚΑ".
    οτι ο Αρχιερεας των Αιγυπτιων
    Χοζαρζιφ,ηταν ο Πατριαρχης των
    Εβραιων ..."ΜΩΥΣΗΣ".
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ,οτι ταχα
    ειμαστε ολοι δικοι τους.Αλλα
    φταινε και οι δικοι μας παπαδες
    που απο το πρωι εως το εσπερας,
    μας λενε τα ωραια ποιηματα-ποθους
    για το λαο τοτε των Εβραιων.
    και ξεχασαμε τους δικους μας
    προγονους την δικη μας ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΡΑ,ΣΤΟΝ
    ΑΒΡΑΒΑΜ,ΕΦΡΑΙΜ,ΜΑΝΑΣΗ,...ΑΒΕΛ ΚΑΙ
    ΚΑΙΝ....
    {ΓΙΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ...ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ,
    ΗΡΑΚΛΗ...ΜΥΚΗΝΑΙΟΥΣ,ΜΙΝΩΙΤΕΣ,
    ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,ΑΧΑΙΟΑΡΚΑΔΕΣ,ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ,
    "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ" ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΡΝΟΛΝΤ ΤΟΥΜΠΙ,
    ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ}...ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΧΝΑ ΟΛΟΙ.
    Μπορουσαμε στα μυστηρια να
    πουμε στους παπαδες,ακουστε...
    "στο γαμο μου θελω-απαιτω να πεις
    οτι εγω και η γυναικα μου,να
    μοιασουμε στους "σοφους και εναρετους προγονους μας"τερμα...
    Οι ιδιοι γελανε [οι εβραιοι],
    μαζι μας.Εμεις φταιμε για οτι
    παθαμε.ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
    ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ.ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Υ.Γ. Ξέχασε να αναφέρει ότι οι "Ούγγροι" για τους οποίους μιλάει είναι εκείνα τα ακροδεξιά καλόπαιδα με τα "φιλοεβραϊκά" αισθήματα... Ξέρετε, όπως κι ο ΑΠΕΛΛΗΣ"...

    Νεο-Ναζιστές Νεο-Ναζιστές κόρη μου!
    Μην ξεφεύγεις από την γραμμή μας.

    Desi Arnaz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτά τα παλαβά για τον Σημίτη και τον Παπανδρέου γιατί τα λέτε; Ούτε ο Σημίτης ούτε ο Παπανδρέου είναι Εβραίοι. Ο Σημίτης είχε πρόγονο κουλουρτζή που πουλούσε σημίτια. Το κουλούρι στα τούρκικα λέγετε σημίτ. Για όσους τρώγονται με κάποιον που μπορεί 17 γενεές πριν να είχε και ένα Εβραίο πρόγονο, μάλλον το παθαίνουν αυτό επειδή προσεύχονται καθημερινά στο εικόνισμα του φύρερ.
    Μακάρι να ήταν ο Σημίτης και ο Παπανδρέου Εβραίοι, διότι οι Εβραίοι έχουν την φήμη πως έχουν μυαλό. Προετείνω να κάνουμε πρωθυπουργό της Ελλάδος έναν πραγματικό Εβραίο επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ενα ανεκδοτο

    "Ενας παμπλουτος Αραβας,ειχε βαρια
    αρρωστησει,και επρεπε να του βαλουν
    αιμα,τοσο σπανιας ομαδας που τοχε
    μονο ενας Εβραιος..Και ο τελευταιος
    ανθρωπιστικα δεχτηκε να δωσει απο
    το δικο του.Ο Αραβας εγινε καλα
    και του εστειλε για δωρο μια,
    ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ,και πολλες λιρες..
    Σε καποιο διαστημα,ξαναρρωστησε ο
    Αραβας και ο Εβραιος του ξαναδωσε
    αιμα.Και εκει που περιμενε πλουσια
    δωρα,τουρθε μονο μια καρτα που
    εγραφε:"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ".
    Πηρε τηλεφωνο τον Αραβα:
    -και εγω που περιμενα να μου
    στειλεις κανα δωρο..."
    -και εκεινος απαντα:
    "A,τωρα ξερεις κυκλοφορει Εβραικο
    αιμα στις φλεβες μου..."
    ΣΑΡΚΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και κάτι άλλο, ψυχή δεν έχουν μόνο οι Παλαιστίνιοι, έχουν και οι Εβραίοι. Και μάλιστα οι Εβραίοι έχουν μία ψυχή την οποία προσπαθούμε να τους την βγάλουμε εδώ και 2000 χρόνια, σαν τιμωρία για ένα έγκλημα που δεν έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ας δούμε πρώτα αυτόν που έχει έντονες ρίζες και άπο μάνα μεριά και απο πατέρα ,κύριε Σιδηρούντιε και μετά κάνει ο καθένας μας πρόταση με τον δικό του Εβραίου και ψηφίζουμε.

    Πως λέμε στα οικονομικά κάθε Ελληνας θέλει τον Γερμανό του εε θα λέμε στα εθνικά κάθε ιθαγενής και Ελληνας θα θέλει τον Εβραίο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όταν λές ΨΑΞΑΜΕ;;;;;

    8 Οκτωβρίου 2010 4:22 μ.μ.



    Έλα ρε συ Χρήστο, το αντέγραψα! Μπήκες; είδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Ούτε ο Σημίτης ούτε ο Παπανδρέου είναι Εβραίοι. Ο Σημίτης είχε πρόγονο κουλουρτζή που πουλούσε σημίτια. Το κουλούρι στα τούρκικα λέγετε σημίτ"- μήπως ήταν και απο την Συμη; Η μήπως απο το σιμά βγαινει; Πως λεμε σίμωσε)) ή ασήμωσε;; Ή μήπως βγαινει απο το ΕΣΥ και το ΜΥΤΗ =Σημητη αχαχα
    Σημητη Σημήτη σου @@@@ τη μύτη!))
    ΠΟΙΜΝΙΟΝ ΠΟΙΜΝΙΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    8 Οκτωβρίου 2010 4:36 μ.μ.-ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΡΑ,ΣΤΟΝ
    ΑΒΡΑΒΑΜ,ΕΦΡΑΙΜ,ΜΑΝΑΣΗ,...ΑΒΕΛ ΚΑΙ
    ΚΑΙΝ....
    {ΓΙΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ...ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ,
    ΗΡΑΚΛΗ...ΜΥΚΗΝΑΙΟΥΣ,ΜΙΝΩΙΤΕΣ,
    ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,ΑΧΑΙΟΑΡΚΑΔΕΣ,ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ,
    "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ" ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΡΝΟΛΝΤ ΤΟΥΜΠΙ,
    ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ.ποσο ΔΙΚΑΙΟ εχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ 8 Οκτωβρίου 2010 4:33 μ.μ.

    Κρίμα στο σχόλιο. Μα ο Mussolini, για να ευαρεστήσει τον μεγάλο του σύμμαχο, Hitler, είχε εκδώσει αντισημιτικά διατάγματα από μία περίοδο και μετά.
    Ο ίδιος πιστεύω ότι δεν πίστευε στον αντισημιτισμό, διότι ο ιταλικός φασισμός είναι η αποθέωση του κράτους, εν αντιθέσει προς τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό, ο οποίος είναι η αποθέωση της φυλής. Κάτσε να μελετήσεις λίγο.

    @ 8 Οκτωβρίου 2010 12:03 μ.μ.

    Πόντιε,

    Εγώ δεν μίλησα πουθενά για δημοκρατία. Το σχόλιό σου δείχνει ότι μάλλον δεν κατάλαβες καθόλου τι έγραψα. Ξαναδιάβασε προσεκτικά, διότι γράφεις άσχετα με το σχόλιό μου πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ Πόντιο εκ Γερμανίας

    Μάλλον στον 11:18 π.μ. και όχι στον 11.08 Η ώρα εμφανίζεται στο κάτω μέρος κάθε σχολίου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κυρία Χριστίνα, ποιός είναι αυτός που έχει και από μάνα και από πατέρα έντονες Εβραϊκές ρίζες; Μήπως ο Γιωργάκης; Έλεος. Ο μακαρίτης ο πατέρας του στα γεράματα με τα κομποσχοίνια ήταν δεμένος, και η μητέρα του είναι από κάποιο προτεσταντικό κλάδο. Που είναι τέλος πάντων αυτοί οι κακοί Εβραίοι που κυνηγούν να φάνε όποιον φοράει φουστανέλα ; Έλεος, έχουμε μήπως παρανοήσει συλλογικά; Όποιος δεν μας αρέσει τον βγάζουμε Εβραίο; Και τον Βενιζέλο Εβραίο τον ανεβοκατεβάζουν ακόμα οι βασιλικοί. Γενικά, πέφτει πολύ λάσπη εναντίον τους. Προσωπικά, ο μόνος με εβραϊκή καταγωγή για τον οποίο πιστεύω ότι έχει βλάψει τα συμφέροντα της Ελλάδος είναι ο Κίσιγκερ και κανείς άλλος. Επειδή λοιπόν βγήκε ένας κακός Εβραίος (δεν το αποκλείω κάποιος ραββίνος να τον έχει αφορίσει κιόλας), θα τους βάζουμε όλους για πάντα στο ίδιο καζάνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ωχχχχχ!
    Ο Γιώργος μας βγήκε παγανιά.
    Πες τους τα βλαστάρι μας. Που τάχουν βάλει με τους εβραίους οι βρωμο-αντισιμήτες.
    Πες τους τα βασιλιά μας κι εμείς εικόνισμα θα σε βάλουμε όταν βγείς πρόεδρος.

    Galia
    (η αυθεντικότατη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 8 Οκτωβρίου 2010 9:43 μ.μ.
    Μάλιστα,τωρα αντι να απαντούν ευθέως, το κάνουν πλαγίως. Νέα τακτική))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΠΕΛΗ

    Με συγχωρείς αλλά έτσι όπως το έγραψες μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

    Το βίντεο το είδα τώρα,δεν κατάλαβα όμως αν λέει τίποτα το διαφορετικό.

    Εν πάσει περίπτωση η προσωπική μου άποψη είναι ότι όντως υπάρχει μια μεγάλη ομάδα(ελίτ) Εβραίων οι οποίοι έχουν αποκτήσει τεράστια επιροή(χρήμα,ΜΜΕ,πολιτικούς κλπ) παγκοσμίως,με θεμιτές και αθέμιτες μεθόδους,ορισμένοι πατώντας και επι πτωμάτων.

    Αυτή οι άνθρωποι είτε ελέγχουν την Ισραηλινή κυβέρνηση,είτε η κυβέρνηση του Ισραήλ τους χρησιμοποιεί απο συμφέρον,φαύλος κύκλος μάλον.

    Δεν συμφωνώ όμως με τη στοχοποίηση ενός ολόκληρου λαού,γιατί πάντα στο τέλος η ελίτ τη γλυτώνει και την πληρώνει ο απλός κοσμάκης.

    Η χειρότερη χώρα για μένα είναι οι ΗΠΑ,αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταδικάσω όλους τους Αμερικανούς.

    Αυτός ήταν και ο λόγος που σε παλαιότερη ανάρτηση προσπαθούσα να σας εξηγήσω ότι χωρίς να μισώ τους Εβραίους,όπως και καμία άλλη εθνικότητα,βλέπω πάντα να δικαιλογείτε απολύτως οποιαδήποτε πράξη του Εβραικού κράτους,αυτό δεν στέκει,δεν είναι κακό να παραδέχεστε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έγιναν και λάθη,αλλά είναι παράλογο να μην αποδέχεστε ποτέ οποιοδήποτε λάθος.

    Τέλος θα ήθελα να μου απαντήσεις αν είναι αλήθεια ότι το κράτος του Ισραήλ έχει προσλάβει ανθρώπους για να μπαίνουν στα ιστολόγια και να γράφουν φιλοισραηλινά σχόλια,αν είναι αλήθεια τότε το Ισραηλινό κράτος φέρει την ευθύνη για την καχυποψία που απολαμβάνετε όλοι οι Εβραίοι στα ιστολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ Φρατζέσκα Πέσσαχ
    8 Οκτωβρίου 2010 4:19 μ.μ.
    Είναι αλήθεια αυτά που μας γράφεις;
    Αυτοί όλο τριπλοκλοδιές βαζουν ακόμα και στους εαυτούς τους.
    Νομίζεις ότι κρύβονται και πίσω από την 11/9/01;
    Θα ήταν ενδιαφέρον να "ξέραμε".


    Χρήστος Β.
    Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ ΑΠΕΛΛΗ
    8 Οκτωβρίου 2010 3:14 μ.μ.
    "Πάρτε και ένα χαπάκι σιωνιστικής "αλήθειας"
    Μας προτρέπεις φίλε ΑΠΕΛΛΗ να "νυμφεμθούμε" όλοι την Galia;
    Πως θα μας "εξυπερετήσει" όλους με τα χαπάκια της σιωνιστικής αλήθειας της; Θα την κρατάμε ολονυχτίς άϋπνη την κοπέλα να μας εξηγεί.
    BRUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μάλιστα, τώρα ανακαλύφθηκε και ο όρος "με έντονες εβραϊκές ρίζεις".

    Ολίγον έγκυος, δηλαδή.
    Μόνο που η πραγματικότητα είναι ότι Εβραίος είσαι εάν:
    1) Έχεις ΜΗΤΕΡΑ ΕΒΡΑΙΑ
    2) Έχεις προσηλυτιστεί.

    Δηλαδή, ή είσαι ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ Εβραίος ή ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    Ολίγον Εβραίος δεν υπάρχει...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Carras, Costa, Director of Companies
    David, George A. Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A.
    Andrianopoulos, Andreas, Mayor of Piraeus; former Minister of Culture x
    Argyros, Stelios, Chairman Federation of Greek Industries
    Arsenis, Gerasimos, Minister of Defense
    Christodoulou, Efthymios, Minister of Economic Affairs
    Costopoulos, Yannis S, Chairman, Credit Bank
    Couloumbis, Ted, Pres. Greek Foreign Policy Institute
    Diamandouros, P Nikiforos; National Ombudsman
    Hadjieleftheriadis, Gregory, Vice President Eletson Corporation
    Karamanlis, Kostas A. - Leader of the Opposition
    Kranidiotis, Yannos. Alternate Minister for Foreign Affairs (d. 14.9.99).
    Livanos, George P, Ship Owner
    Lyras, John C, Vice Chairman, Union of Greek Shipowners
    Manos, Stefanos, Minister of National Economy
    Mitsotakis, Constantine, Prime Minister
    Pangalos, Theodoros G., Minister for Foreign Affairs (Socialist Party) x
    Papaconstantinou, Michalis, Minister for Foreign Affairs
    Papalexopoulos, Theodore, Deputy Chairman, Titan Cement Company SA
    Papandreou, George A. - Minister for Foreign Affairs
    Peraticos, Michael C, Chairman, Pegasus Ocean Services
    Samaras, Andonis, former Minister of Foreign Affairs
    Tsoukalis, Loukas, Prof, Univ of Athens; Pres., Hellenic Centre for Eur. Studies (EKEM)
    Veremis, Thanos M. - Professor of Political History, Univ. of Athens; Pres. of Eliamep
    Vokos, Themistocles, Chairman, The Seatrade Organisation
    Zombanakis, Minos, Chair, Group for International Study & Evaluation
    (Στα παραπάνω, πρέπει να προστεθεί και το όνομα του πολιτικού Γιάγκου Πεσματζόγλου -τακτικό μέλος της Λέσχης
    Αυτα τα μπουμπούκια συμμετεχουν στην λέσχη Μπιλντερμπεργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 9 Οκτωβρίου 2010 10:02 π.μ.

    (Στα παραπάνω, πρέπει να προστεθούν και τα ονόματα της ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑΣ, της ΔΙΑΜΑΝΤΟΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ και του ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

    Αυτα τα μπουμπούκια συμμετείχαν επίσης στην λέσχη Μπιλντερμπεργκ.

    Σχετικά με τη συμμετοχή του Παπακωνσταντίνου στην φετινή συνεδρίαση της Λέσχης στην Ισπανία, ο ίδιος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε αυτολεξεί:

    «Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω»

    απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου που τόλμησε να τον ρωτήσει. Ποιο μπορεί να είναι το θανάσιμο μυστικό; Ελπίζω όχι κάτι σχετικό με το μέλλον της οικονομίας.

    Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ


    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/08/blog-post_9337.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σιδηρένιε, ο μπαμπάς του Γιωργάκη, σύμφωνα με την ...γνωμάτευση της Galia (8 Οκτωβρίου 2010 11:29 μ.μ.), είναι εβραίος αφού όπως λέει:
    //Εβραίος είσαι εάν:
    1) Έχεις ΜΗΤΕΡΑ ΕΒΡΑΙΑ//...

    Εσύ μήπως εμπίπτεις στην περίπτωση 2)Έχεις (δηλαδή) προσηλυτιστεί;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ 9 Οκτωβρίου 2010 10:02 π.μ.

    E, και;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αφού δεν έχουν καλέσει την Galia ακόμα στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η λέσχη είναι αδρανής.

    Λογικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ ΧΡΗΣΤΟΣ Χ.

    "Με συγχωρείς αλλά έτσι όπως το έγραψες μου έκανε μεγάλη εντύπωση"

    Τι να σου πω Χρήστο, στο διαδίκτυο πρέπει μερικές φορές να διευκρινίζουμε το αυτονόητο.

    "Το βίντεο το είδα τώρα,δεν κατάλαβα όμως αν λέει τίποτα το διαφορετικό"

    Διαφορετικό ως προς τι; Το θέμα είναι οι δηλώσεις του Πέρες και υπάρχουν 3 πηγές, μεταξύ των οποίων και μια ισραηλινή εφημερίδα. Βάλε μετάφραση αν μπορείς.

    "Δεν συμφωνώ όμως με τη στοχοποίηση ενός ολόκληρου λαού,γιατί πάντα στο τέλος η ελίτ τη γλυτώνει και την πληρώνει ο απλός κοσμάκης"

    Ούτε εγώ συμφωνώ για αυτό πάντα μιλάω για Σιωνιστές. Στην πραγματικότητα οι άλλοι Εβραίοι, αυτοί που οι Σιωνιστές αποκαλούν απαξιωτικά "αριστερούς" και "διεθνιστές" και "ειρηνιστές". Είναι οι Εβραίοι εκείνοι που προσπαθούν να ισορροπήσουν τις κακές εντυπώσεις που έχει προκαλέσει σε όλο τον πλανήτη η Σιωνιστική βία των ισραηλινών κυβερνήσεων εναντίον των Παλαιστινίων. Προσπαθούν να σώσουν τα προσχήματα για τον εβραϊκό λαό, επειδή γνωρίζουν εκ πείρας, ότι όταν θα αποκαλυφθούν τα σιωνιστικά σχέδια εις βάρος των λαών, ή όταν το εγχείρημα της Νέας Τάξης θα αρχίσει να γίνεται μπούμερανγκ καθώς θα κατεδαφίζεται, οι οργισμένοι λαοί θα στραφούν αδιάκριτα-δυστυχώς-εναντίον όλων τους. Όπως είπες, η σιωνιστική ελίτ θα την γλυτώσει άλλη μια φορά και θα την πληρώσουν οι καθημερινοί άνθρωποι. Αυτό προσπαθούν να προλάβουν, αλλά δεν έχουν την πολιτική δύναμη.
    Οι σιωνιστές γνωρίζουν ότι το σχοινάκι μαζεύτηκε και για αυτό τα παίζουν όλα για όλα, ή τώρα ή ποτέ.
    Άποψη μου είναι, ότι το Ισραήλ έχει δικαίωμα στη δημιουργία κράτους και το ίδιο υποστηρίζω και για τους Παλαιστίνιους. Όμως η μοιρασιά της γης δεν έγινε δίκαια.
    Πάντως, οι βασικοί σκοποί του Σιωνιστικού κινήματος έχουν μόνο κατά ένα μέρος εκπληρωθεί με την δημιουργία του σημερινού κράτους του Ισραήλ. Το βασικότερο και μεγαλύτερο όραμα τους είναι η ανέγερση του 3ου Ναού στη θέση του τεμένους Αλάκσα στην ανατολική Ιερουσαλήμ. Χωρίς αυτόν τον Ναό, το Σιωνιστικό όραμα θα μείνει ανεκπλήρωτο και ημιτελές. Καταλαβαίνεις όμως τι σημαίνει μια κατεδάφιση του τεμένους!
    Έτσι φρονώ, ότι οι ισραηλινοί δεν θα ησυχάσουν ποτέ αν η Ιερουσαλήμ δεν γίνει ολόκληρη και αποκλειστικά δική τους. Έχουμε να δούμε σόου στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @ ΧΡΗΣΤΟΣ Χ.

    "Τέλος θα ήθελα να μου απαντήσεις αν είναι αλήθεια ότι το κράτος του Ισραήλ έχει προσλάβει ανθρώπους για να μπαίνουν στα ιστολόγια και να γράφουν φιλοισραηλινά σχόλια..."

    Όπως βλέπεις Χρήστο, (αν κατάλαβα καλά ότι απευθύνεται προς εμένα η ερώτηση) η φημολογία αυτή έχει κυκλοφορήσει ευρέως στο διαδίκτυο. Προσωπικά πιστεύω πως ναι, γιατί όλα τώρα παίζονται στο διαδίκτυο, νέα εποχή βλέπεις. Άλλωστε, έχει φανεί νομίζω και σε αυτό το ιστολόγιο πως κάποιες περιπτώσεις δεν είναι και πολύ πειστικά αυθόρμητες.
    Τέλος, σου παραθέτω ένα αποκαλυπτικό βίντεο που δείχνει ότι αυτό κάνουν τουλάχιστον στην WIKIPEDIA!

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/08/wikipedia.html


    @ 8 Οκτωβρίου 2010 8:06 μ.μ.

    "Κάτσε να μελετήσεις λίγο."

    Πολύ ευχαρίστως!
    Όμως εγώ αναφέρθηκα σε όλους αυτούς τους "πολιτισμένους" φασισμούς ως προς τη σχέση τους με την Ελλάδα. Δεν είχα σκοπό να κάνω την ανάλυση τους.
    Άρα γιατί η αρνητική παρατήρηση; Θέλεις να φανείς πιο έξυπνος; ΟΚ, είσαι πιο έξυπνος κανένα πρόβλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @ τζιμης
    9 Οκτωβρίου 2010 5:48 μ.μ.

    Ναι, εφόσον η μητέρα του, ήταν Εβραία, θεωρείται Εβραίος.
    Οπότε εσείς οι παπανδρεϊκοί, θα έπρεπε να είστε ευγνώμονες στον Εβραϊκό Λαό. Αχαριστία σκέτη, δηλαδή!

    Πάντως, ο γιος του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Εβραίος.

    Όσο για τον Σημίτη, εγώ άλλα έχω ακούσει για την καταγωγή του.
    Και εδώ που τα λέμε, σου διαφευγει ότι ο Σημίτης όχι μόνο ΕΧΕΙ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ, αλλά τον έχει βαφτίσει ποιός είπαμε;;;
    Αλέκο, γρήγορα στη wikipedia

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πολύ μανία έχετε με την Μπίλντενμπέργκ. Όσο μεγαλύτερη άγνοια και αδυναμία έχει κάποιος, τόσο περισσότερο εύκολα φτιάχνει φαντάσματα να τα φοβάτε. Η λέσχη αυτή έγινε για να φέρει περισσότερο κοντά Αμερική και Ευρώπη στην ανιμετώπιση του κομμουνισμού. Στην συνέχεια πήρε χαρακτήρα προστάτη της παγκοσμίου σταθερότητας. Ούτε αίμα πίνουν εκεί μέσα, ουτε τελετές κάνουν, ούτε όποιον καλέσουν είναι τομάρι.

    Όσο τα περί εμού, είμαι Εβραίος όπου έχουν οι Εβραίοι δίκιο, και είμαι γενικά με όποιον πιστεύω ότι είναι αδικημένος . Δεν είμαι άνθρωπος κάποιας θρησκείας, συμπαθώ όμως τον Χριστιανισμό, τον Εβραϊσμό, τον ΠολυθεΙσμό, τον Βουδισμό, αλλά έχω μεγάλη αντιπάθεια για την σκοτεινή αίρεση των σκυλάδων, από την οποία προέρχεται και ο λεγόμενος Αντίχριστος και όλοι οι συνεργάτες του. Ο Αντίχριστος όπως είναι γνωστό στους κύκλους της νύχτας, είναι Έλληνας σκυλάς, με το μικρόφωνο στο χέρι κάθε βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Στην συνέχεια πήρε χαρακτήρα προστάτη της παγκοσμίου σταθερότητας. Ούτε αίμα πίνουν εκεί μέσα, ουτε τελετές κάνουν, ούτε όποιον καλέσουν είναι τομάρι.


    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΗΠΑ?Ε ΤΟΤΕ ΠΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ (ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ,ΙΡΑΚΙΝΩΝ,ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΛΠ) ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΝΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ.ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΔΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΟΠΛΩΝ (Π.Χ ΚΟΝΤΑ 3 ΔΙΣ $ ΓΙΑ 20 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-35).ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΠΥΡHΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ)ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ''ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ'' ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.ΟΤΑΝ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μέχρι να φτάσουν εδώ που έφτασαν οι Ισραηλινοί, έχουμε 2000 χρόνια ιστορίας. Τα περισσότερα από αυτά έζησαν διωγμένοι και κυνηγημένοι, σε άθλιες συνθήκες, εντελώς άδικα. Οι Εβραίοι πέρασαν την πιό απάνθρωπη σφαγή που έχει γίνει ενάντια σε οποιονδήποτε λαό.
    Όσο για την Μπίλντενμπεργκ και τους Αμερικάνους, έπρεπε να μην υπάρχουν για έχουμε σήμερα τον Στάλιν να κυβερνάει τον κόσμο με τα γκουλάγκ.
    Ανώνυμε, δεν υπάρχει το φάρμακο που να τα κάνει όλα τέλεια, για να ψεκάσουμε με αυτό την ανθρωπότητα και να την φτιάξουμε ξαφνικά.
    Όσο για τον Ανδρέα, από την πολύ αγάπη του για το Ισραήλ έκανε την Ελλάδα στρατόπεδο Παλαιστινίων; Έλεος.
    Το ζήτημα είναι να κάνουμε κριτική στα στραβά, να βρίσκουμε και τα καλά όμως. Όταν πετάμε μέσα σε ένα τσουβάλι όλους τους Αμερικάνους, τους Εβραίους, την Μπίλντενμπεργκ και ότι άλλο, αυτό που μένει με το οποίο θα αντιμετωπίσουμε τον ισλαμοφασισμό είναι αέρας κοπανιστός. 'Οσο για την αληθινή Γκάλια, χωρίς αυτήν τα σχόλια για τους Εβραίους και το Ισραήλ θα ήταν πολύ ποιό φτωχά. Σε κανέναν εδώ μέσα δεν έχουν γίνει τόσο πολλές επιθέσεις όσο για την Γκάλια. Το ότι αντέχει ακόμα είναι προς ώφελος όλων. Αυτά τα πολύ άσχημα και βάρβαρα που γράφουν ορισμένοι εναντίον της δείχνουν μόνο το πόσο χαμηλά έχει πέσει το μυαλό των αντιπάλων της και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @ 10 Oκτωβρίου 2010 2:24 π.μ.

    Είναι κάπως αστείο να με λες "δίποδο" εσύ!
    Είναι κάπως αστείο να λες ότι το Ισραήλ είχε ως συμμάχους τους Τούρκους, όταν εσύ αρνιόσουν επί δεκαετίες συμμαχία με το Ισραήλ, αναγκάζοντάς το να καταφύγει στην Τουρκία
    Είναι κάπως αστείο να παραπονείσαι για τους Τούρκους στρατηγους, όταν τόσα χρόνια ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ
    Είναι κάπως αστείο να το βουλώνεις τωρα που είναι ο Ερντογάν στην εξουσία που σου πήρε ΗΔΗ το μισό Αιγαίο και με τη μούγκα που έχεις, θα σου πάρει ευκολα και το άλλο μισό.
    Για να μη μιλήσουμε για την Θράκη.
    Είναι κάπως αστείο να μιλάς για τρομοκρατία,
    όταν εσύ έχεις ξεφτιλίσει την Ελλάδα ως τη ΜΟΝΗ χώρα στον κόσμο που δολοφονούσε ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ
    και μάλιστα με ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ την Κύπρο!!! Και ξεφτίλιζες και απαξίωνες ταυτόχρονα και τον Δίκαιο Αγώνα των Κυπραίων -υποτίθεται- αδελφών σου.
    Kαι είναι κάπως αστείο να μιλάς για ΑΛΗΤΕΙΑ όταν εσύ παρέδωσες τον Οτζαλάν και προσπάθησες να κατηγορήσεις το Ισραήλ για αυτό.

    Όσο για τα πυρηνικά, εντάξει το μούφαφον (όπως λέμε βόνταφον-ξέρεις εσύ)
    αλλά δεν ενοχλεί κανέναν η πυρηνική ενέργεια,
    ΕΝΟΧΛΕΙ ότι ΜΟΝΟ ο ψυχάκιας ο φίλος σου που κρεμάει ομοφυλόφιλους και Κουρδους, λιθοβολεί γυναίκες και πυροβολεί στο ψαχνό διαδηλωτές, έχει ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ με χρήση πυρηνικής ΒΟΜΒΑΣ...

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μέχρι να φτάσουν εδώ που έφτασαν οι Ισραηλινοί, έχουμε 2000 χρόνια ιστορίας. Τα περισσότερα από αυτά έζησαν διωγμένοι
    και κυνηγημένοι, σε άθλιες συνθήκες, εντελώς άδικα. Οι Εβραίοι πέρασαν την πιό απάνθρωπη σφαγή που έχει γίνει ενάντια σε οποιονδήποτε λαό.
    Όσο για την Μπίλντενμπεργκ και τους Αμερικάνους, έπρεπε να μην υπάρχουν για έχουμε σήμερα τον Στάλιν να κυβερνάει τον κόσμο με τα γκουλάγκ.
    Ανώνυμε, δεν υπάρχει το φάρμακο που να τα κάνει όλα τέλεια, για να ψεκάσουμε με αυτό την ανθρωπότητα και να την φτιάξουμε ξαφνικά.
    Όσο για τον Ανδρέα, από την πολύ αγάπη του για το Ισραήλ έκανε την Ελλάδα στρατόπεδο Παλαιστινίων; Έλεος.
    Το ζήτημα είναι να κάνουμε κριτική στα στραβά, να βρίσκουμε και τα καλά όμως. Όταν πετάμε μέσα σε ένα τσουβάλι όλους τους Αμερικάνους, τους Εβραίους, την Μπίλντενμπεργκ και ότι άλλο, αυτό που μένει με το οποίο θα αντιμετωπίσουμε τον ισλαμοφασισμό είναι αέρας κοπανιστός. 'Οσο για την αληθινή Γκάλια, χωρίς αυτήν τα σχόλια για τους Εβραίους και το Ισραήλ θα ήταν πολύ ποιό φτωχά. Σε κανέναν εδώ μέσα δεν έχουν γίνει τόσο πολλές επιθέσεις όσο για την Γκάλια. Το ότι αντέχει ακόμα είναι προς ώφελος όλων. Αυτά τα πολύ άσχημα και βάρβαρα
    που γράφουν ορισμένοι εναντίον της δείχνουν μόνο το πόσο χαμηλά έχει πέσει το μυαλό των αντιπάλων της και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κυρία Γκάλια, το "εσύ" σε ποιόν το λέτε? Στον κύριο Σημίτη ή τον Πάγκαλο ? Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο κ. Καλ. βρέθηκε κάτω από άνωθεν πιέσεις. Μπορεί να έχω σχηματίσει την άποψη ότι ο κ. Καλ. έχει κάποιες ακραίες και αντισημιτικές τάσεις, αλλά δεν τον θεωρώ προδότη. Ακραίο με θεωρούν και εμένα κάποιοι. Και κάτι άλλο, όχι ότι και οι στρατηγοί ήταν Παναγίες, καθάρισαν πολύ κόσμο και κοσμάκη και αυτοί, και όχι μόνο Κούρδους. Ο Κεμαλοφασισμός και ο Ισλαμοφασισμός είναι όψεις του ιδίου νομίσματος που λέγετε Τουρκία. Οι Έλληνες Οθωμανολάγνοι (το κατεστημένο στην Ελλάδα) που έχουν την ψευδαίσθηση ότι ο Ισλαμοφασισμός είναι καλύτερος για εμάς, δεν απέχουν πολύ σε εφυϊα από εκείνους τους Ισραηλινούς που πίστεψαν ότι ο Κεμαλοφασισμός ήταν καλύτερος για αυτούς. Παρακλάδια του ίδιου βαθέος μηχανισμού είναι και ο Κεμαλοφασισμός και ο Ισλαμοφασισμός. Και οι δύο αυτές ιδεολογίες είναι ανήθικες δούλες στα χέρια μιας Ιμπεριαλιστικής Μεγάλης Τουρκίας που θα υποτάξει και πάλι την ευρύτερη περιοχή, αν οι Ισραηλινοί και οι Έλληνες συνεχίσουν τον βαθύ τους ύπνο. Μόνο η Ελληνοισραηλινή αδελφική συνεργασία μπορεί να φέρει φως στην περιοχή και τίποτε άλλο. Και λέω αδελφική και άδολη φιλία, διότι οτιδήποτε άλλο ανάμεσα σε λαούς έχει αποτύχει στην ιστορία. Μόνο μέσα από την ταύτιση και την ένωση βγαίνουν κερδισμένοι και δυνατοί σύμμαχοι νικητές, που αντέχουν στο χρόνο. Και όσοι δεν πιστεύουν σε τέτοιες συμμαχίες δεν έχουν μακροπρόθεσμο μέλλον. Οι Μακιαβελικές και οι Ρεαλ Πολιτίκ σχολές έχουν όλες φαληρίσει και ξετινάξει την ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Και κάτι άλλο, νομίζω ότι αυτό που λέει η κ. Γκάλια περι της δικής μας αρνήσεως για συμμαχία με το Ισραήλ είναι η μεγάλη αλήθεια. Ναι, εμείς ανακυρήξαμε το Ισλάμ ως το μεγάλο αδελφό μας και αγκαλιάσαμε τα φασιστικά καθεστώτα του που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ναι, εμείς αγκαλιάσαμε τους απογόνους των αιωνίων δολοφόνων των δικών μας αιωνίων προγόνων. Ναι, εμείς στραβωθήκαμε από τους αντισημίτες τύπου Πλεύρη που παπαγαλίζουν την Ελληνοεβραϊκή ιστορία μέσα από τις επιλογές Γερμανών ιστορικών, και όχι μέσα από τη συνολική μελέτη Ελληνικών πηγών. Ναι, εμείς είμαστε θύματα μίας μεγάλης αντισημιτικής προπαγάδας. Μελετώ το βιβλίο του Πλεύρη και σύντομα θα απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αγαπητέ κύριε Σιδηρούντιε,

    σας ευχαριστώ ξανά για τα καλά σας λόγια. Είναι χαρά και τιμή, κάθε φορά που μιλάω μαζί σας.

    Η απάντησή μου
    ήταν για αυτόν που τα έβαλε και με τους δυο μας.
    Εμένα μάλιστα με ανέφερε απλά ως:
    "ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ"
    Από αυτό και μόνο, εγείρεται ένα ζήτημα ηθικής τάξεως (τί λέω τώρα;;;)
    για κάποιον διαχειριστή που πέρασε το συγκεκριμένο σχόλιο. Και σίγουρα, δεν είναι ο κ. Καλεντερίδης.
    Τελοσπάντων, πάντοτε λέω ότι οι άνθρωποι βρίζοντας τους άλλους, απλά αυτοπροσδιορίζονται και από αυτήν την άποψη είναι αστείο, να βλέπω ανθρώπους που μπορεί να έχουν και τα διπλά μου χρόνια
    να φέρονται τόσο ανεξέλεγκτα και παιδιάστικα.
    Ανθρώπους που η Παιδεία δε λειτούργησε επάνω τους. Και έχουν παραμείνει ένα συνονθύλευμα ορμών και ενστίκτων. Άτομα ανίκανα να τιθασεύσουν τον εαυτό τους!
    Σχετική επισήμανση είχε κάνει κάποτε και ο φίλος Αχαιός...

    Τελοσπάντων, ας μην χάνουμε το χρόνο μας, με πράγματα που δεν αξίζουν.
    Ανυπομονώ να διαβάσω αυτά που έχετε να πείτε για το βιβλίο του εμφανιζόμενου από κάποιους ως μισθοσυντήρητου -μα είναι αλήθεια τελικά;- από την ευπ, πατρός Πλευρη...
    Και καλά αυτός υποτίθεται ότι είναι δεξιός, γιατί τον πλήρωνε και το ΠΑΣΟΚ από το 1981;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η γνωστή σιωνιστική/ανθελληνική λογοδιάρροια στο μεγαλείο της !!!
    Πήγαν -λέει- με την Τουρκία, γιατί δεν τους ...παίζαμε εμείς!
    Ή ταυτίζει τους Έλληνες με τον ...Πλεύρη και τον ...Αχμαντινετζάντ (!!!!!!).

    Το αμίμητο όμως είναι όταν χαρακτηρίζει: "... την Ελλάδα ως τη ΜΟΝΗ χώρα στον κόσμο που δολοφονούσε ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ
    και μάλιστα με ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ την Κύπρο!!!

    Κυρία μου, δεν θα απολογηθεί ολόκληρος λαός για το τι λένε οι κάνουν δυό-τρεις φασίστες, 5-6 τρομοκράτες και μερικά λαμόγια.

    Κοιτάξτε προς ανατολάς όπου ένα ολόκληρο κράτος (Ισραήλ) δολοφονεί συστηματικά έναν λαό με μεθόδους που θα ζήλευαν και οι ναζί.

    Και προς Τουρκία όπου τόσα χρόνια τους δείχνατε τον τρόπο πώς να αφανίσουν τους Κούρδους και τους άλλους λαούς που ζουν εκεί.

    Βάλτε και κανά φελό εκεί που ξέρετε, αφού δεν σας πιάνουν τα αντιδιαρροϊκά φάρμακα!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. "δολοφονεί συστηματικά έναν λαό με μεθόδους που θα ζήλευαν και οι ναζί"...
    Πράγματι, απίστευτε Τζίμη, το έχει δείξει κι η Ιστορία ότι ο μεγάλος δάσκαλος των Ναζί δεν ήταν άλλος από τον HAJ AMIN AL-HUSSEINI, http://www.tellthechildrenthetruth.com/amin_en.html, ο οποίος μεταλαμπάδευσε τις "γνώσεις" του από την γενοκτονία των Αρμενίων στους Ναζί, αυτός που διεκδικούσε ως θείο ο - ξέρεις εσύ, το ινδαλμά σου, ο δικτάτορας και τρομοκράτης - Αραφάτ, που τον αποκαλούσε και "ήρωα" μάλιστα! Είναι αυτός που πρόσεχε τις λεπτομέρειες για το σχέδιο της "Τελικής Λύσης". Ένα κτήνος το οποίο, όπως κι ο θαυμαστής του εξάλλου, φρόντισε να ξεπαστρέψει κάθε μετριοπαθή Άραβα στην περιοχή, με πρώτον τον αντίπαλό του, Νασασίμπι. Είναι εκείνος που ως γνήσιο γκαιμπελικό κάθαρμα http://www.palestinefacts.org/pf_mandate_grand_mufti.php παρουσίασε τις φωτογραφίες με τους σφαγιασμένους Εβραίους στη Χεβρώνα http://en.wikipedia.org/wiki/1929_Hebron_massacre ως Άραβες που σκοτώθηκαν από Εβραίους!
    Φυσικά, από τότε έχει τρέξει πολύ νερό στ' αυλάκι κι έχουν καταλάβει και οι πέτρες πλέον τη στενότατη συγγένεια του μαύρου και κόκκινου φασισμού!
    Η προπαγάνδα που αναμασάς - ως γνήσιος ανιστόρητος και διαστρεβλωτής της αλήθειας - σε καθιστά εντελώς γελοίο, γι' άλλη μια φορά αν σκεφτεί κανείς όχι μόνο τη δημογραφική εξέλιξη των Αραβοπαλαιστινίων σου αλλά και ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ που συμβαίνουν στον αραβικό κόσμο και για τις οποίες άνθρωποι σαν κι εσένα ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!Δες το βιντεάκι ανιστόρητε μπας και καταλάβεις τι παίζεται:
    http://www.youtube.com/watch?v=bmnLud_iIaM
    Αλλά φοβάμαι, με το άσβεστο μίσος για τους Εβραίους που καίει την ψυχή σου, δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. "δολοφονεί συστηματικά έναν λαό με μεθόδους που θα ζήλευαν και οι ναζί"...
    Πράγματι, απίστευτε Τζίμη, το έχει δείξει κι η Ιστορία ότι ο μεγάλος δάσκαλος των Ναζί δεν ήταν άλλος από τον HAJ AMIN AL-HUSSEINI, http://www.tellthechildrenthetruth.com/amin_en.html, ο οποίος μεταλαμπάδευσε τις "γνώσεις" του από την γενοκτονία των Αρμενίων στους Ναζί, αυτός που διεκδικούσε ως θείο ο - ξέρεις εσύ, το ίνδαλμά σου, ο δικτάτορας και τρομοκράτης - Αραφάτ, που τον αποκαλούσε και "ήρωα" μάλιστα! Είναι αυτός που πρόσεχε τις λεπτομέρειες για το σχέδιο της "Τελικής Λύσης". Ένα κτήνος το οποίο, όπως κι ο θαυμαστής του εξάλλου, φρόντισε να ξεπαστρέψει κάθε μετριοπαθή Άραβα στην περιοχή, με πρώτον τον αντίπαλό του, Νασασίμπι. Είναι εκείνος που ως γνήσιο γκαιμπελικό κάθαρμα http://www.palestinefacts.org/pf_mandate_grand_mufti.php παρουσίασε τις φωτογραφίες με τους σφαγιασμένους Εβραίους στη Χεβρώνα http://en.wikipedia.org/wiki/1929_Hebron_massacre ως Άραβες που σκοτώθηκαν από Εβραίους!
    Φυσικά, από τότε έχει τρέξει πολύ νερό στ' αυλάκι κι έχουν καταλάβει και οι πέτρες πλέον τη στενότατη συγγένεια του μαύρου και κόκκινου φασισμού!
    Η προπαγάνδα που αναμασάς - ως γνήσιος ανιστόρητος και διαστρεβλωτής της αλήθειας - σε καθιστά εντελώς γελοίο, γι' άλλη μια φορά αν σκεφτεί κανείς όχι μόνο τη δημογραφική εξέλιξη των Αραβοπαλαιστινίων σου αλλά και ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ που συμβαίνουν στον αραβικό κόσμο και για τις οποίες άνθρωποι σαν κι εσένα ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! Δες το βιντεάκι ανιστόρητε μπας και καταλάβεις τι παίζεται:
    http://www.youtube.com/watch?v=bmnLud_iIaM
    Αλλά φοβάμαι, με το άσβεστο μίσος σου για τους Εβραίους που καίει την ψυχή σου, δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αυτή οι άνθρωποι είτε ελέγχουν την Ισραηλινή κυβέρνηση (οι Ροτσιλδικοί τραπεζίτες), είτε η κυβέρνηση του Ισραήλ τους χρησιμοποιεί απο συμφέρον (κοστίζει ΚΑΙ στους Ροτσιλδικούς το συνοθύλευμα των επικοιστών από τις διάφορες χώρες), φαύλος κύκλος μάλον.

    Δεν συμφωνώ όμως με τη στοχοποίηση ενός ολόκληρου λαού, (σωστά διότι οι επικοιστές είναι θύματα προς εκμετάλευση εκ μέρους των τραπεζιτών) γιατί πάντα στο τέλος η ελίτ τη γλυτώνει (οι τραπεζίτες τα κονομάν) και την πληρώνει ο απλός κοσμάκης. (και οι μετανάστες διαδόρων εθνικοτήτων Έλληνες Γάλοι Άγγλοι Ρώσοι Γερμανοί κ.τ.λ.επικοιστές , ασχέτως πίστης, όπως και οι Παλαιστίνιοι στα στρατόπεδα συγκέντωσεις στη Γάζα, Σάμπρα και Σατίλα)

    Η χειρότερη χώρα για μένα είναι οι ΗΠΑ (διότι η εξωτερική της πολιτική ήταν και εν μέρη παραμένει υποχείριο των τραπεζιτών), αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταδικάσω όλους τους Αμερικανούς.(η επανάσταση κατά των τραπεζιτών άρχισε από τις Η.Π.Α. Κάποτε θα ανδειχθεί ΚΑΙ μια μέρα ως αφετηρία της παγκόσμιας επανάστασης εξ ΑΜΕΡΙΚΗΣ κατά των Αργυραμοιβών, όπως και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ της ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ.

    Τότε ήδη θα έχει απελευθερωθεί η ανθρωπότητα από το Δ.Ν.Τ. Και θα φανεί σ΄ όλο του το μεγαλείο το ουσιώδες της μυρικαστικής κενότητας των οικονομολόγικών αναλύσεων, πέραν της επεξηγήσεως των αιτιών της δημιουργίας του Κράτους του Ισραήλ.

    http://video.google.com/videoplay?docid=439586221319126077#

    http://video.google.com/videoplay?docid=1196961079151878998#

    Κι εδώ το εμβατήριο μιας ψυχοσύνθεσης... επανδρωμένης ή ΜΗ

    http://www.youtube.com/watch?v=SQ4m5u016Mo&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.