3/10/10

Τα Σκόπια παίζουν στη Χάγη τα ρέστα... της αδιαλλαξίας τους

Με την προσδοκία ότι το Διεθνές Δικαστήριο θα δικαιώσει την προσφυγή εναντίον της Ελλάδας υιοθετούν ακόμη πιο σκληρή γραμμή
Τα Σκόπια παίζουν στη Χάγη τα ρέστα... της αδιαλλαξίας τους
Με το βλέμμα στραμμένο στη Χάγη και με την προσδοκία ότι η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου θα δικαιώσει την προσφυγή εναντίον της Ελλάδας, τα Σκόπια όχι μόνο δεν δείχνουν διάθεση συμβιβασμού, αλλά αντίθετα υιοθετούν ακόμη πιο σκληρή γραμμή και απαξιώνουν τη διαδικασία των Ηνωμένων Εθνών.
Η προσφυγή της ΠΓΔΜ εναντίον της Ελλάδας για την υποτιθέμενη παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας εισέρχεται στην
τελική ευθεία, καθώς τον Ιούνιο επιδόθηκε στη Χάγη το δεύτερο υπόμνημα της σκοπιανής πλευράς και στις 27 Οκτωβρίου αναμένεται να κατατεθεί και το δεύτερο και τελευταίο υπόμνημα από την ελληνική πλευρά.
Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης των γραπτών υπομνημάτων, τα οποία είναι πολυσέλιδα με ογκώδη παραρτήματα, η διαδικασία θα επαναληφθεί στο διάστημα από 21-30 Μαρτίου 2011, όπου οι αντίκλητοι των δύο πλευρών, ο κ. Σαββαΐδης και η κ. Τελαλιάν από τη μια και οι κ. Μιλοσόσκι και Δημητρόφ από την άλλη, θα κληθούν να καταθέσουν προφορικά ενώπιον του Δικαστηρίου και να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δικαστών.
Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διάσκεψη του Δικαστηρίου η οποία προβλέπεται να είναι εξάμηνη, κάτι που σημαίνει ότι έως το επόμενο φθινόπωρο θα έχει εκδοθεί η απόφασή του. Διπλωματικές πηγές επισημαίνουν πάντως ότι το επόμενο διάστημα και εν όψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα (19-20 Νοεμβρίου) και της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. τον Δεκέμβριο, θα πρέπει να αποφευχθούν δηλώσεις και τοποθετήσεις που θα δίνουν την εντύπωση ότι η Ελλάδα είναι αυτή που ασκεί «βέτο» στην ευρωατλαντικη πορεία της ΠΓΔΜ, καθως κάτι τέτοιο θα χρησιμοποιηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου στην κρίσιμη φάση των προφορικών καταθέσεων...
Σύνοδος Κορυφής
Ειδικότερα στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι θα επαναληφθεί στο ακέραιο η δήλωση του Βουκουρεστίου για την ΠΓΔΜ, διαφορετικά να μην προσφέρει συναίνεση για την ύπαρξη οποιασδήποτε αναφοράς στην τελική Διακήρυξη.
Καθώς δεν θεωρείται απίθανο το Δικαστήριο να αποδεχτεί ένα σκέλος της προσφυγής, τα Σκόπια έχουν κάθε λόγο να επενδύουν σε μια τέτοια εξέλιξη, θεωρώντας ότι θα στριμώξουν διπλωματικά την Ελλάδα, η οποία θα βρεθεί απολογουμένη για μια απόφαση του Δικαστηρίου, το οποίο αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ελληνικής θέσης για τα ελληνοτουρκικά.

ΣΧΕΔΙΟ «ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ»
Ψάχνουν βέτο στο ελληνικό βέτο

Με αφορμή την ομόφωνη συναίνεση που επιτεύχθηκε στο Βουκουρέστι στη Συνοδό Κορυφής του ΝΑΤΟ, που τέθηκε ως προϋπόθεση για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ η προηγούμενη επίλυση της διαφοράς του ονόματος, αλλά και τη μη λήψη απόφασης για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ με την ΕΕ, τα Σκόπια ζητούν από το δικαστήριο να διαπιστώσει και να καταδικάσει την παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας (για ανεμπόδιστη ένταξη σε διεθνείς Οργανισμούς με το όνομα FYROM) και να καλέσει την Ελλάδα να μην επαναλάβει το «μπλοκάρισμα» της ένταξης της χώρας σε διεθνείς οργανισμούς.
Διπλωματικές πηγές εκτιμούν ότι το δικαστήριο το οποίο δεν έχει δυνατότητα να εξετάσει την ουσία της διαφοράς της ονομασίας (υπάρχει ρητή αναφορά στην Ενδιάμεση Συμφωνία) θα πρέπει κατ' αρχήν να εξετάσει και να αποφασίσει επί της ελληνικής ένστασης περί αναρμοδιότητάς του να ασχοληθεί με την υπόθεση.
Εφόσον το Δικαστήριο κρίνει ότι η υπόθεση υπόκειται στην αρμοδιότητά του, τότε θα πρέπει να εξετάσει όλο το πλαίσιο εφαρμογής της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, καθώς στα ελληνικά υπομνήματα υπάρχουν δεκάδες στοιχειοθετημένες αναφορές για σωρεία παραβιάσεων άλλων άρθρων της Ενδιάμεσης Συμφωνίας.

Διπλωματικό κρυφτούλι
H συνάντηση που δεν έγινε

Η κυβέρνηση του κ. Γκρούεφσκι, που έχει επενδύσει απόλυτα στον εθνικισμό, ροκανίζει τον χρόνο και αρνείται τον συμβιβασμό με την Ελλάδα. Το ελληνικό Γραφείο Συνδέσμου, και η επικεφαλής του κ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει για τη σκλήρυνση του κ. Γκρούεφσκι , παρά τα όσα διέρρεαν «κυβερνητικοί κύκλοι» τις προηγούμενες εβδομάδες, στηριζόμενοι προφανώς σε πληροφόρηση από παράλληλα, άτυπα κανάλια συνεννόησης με τα Σκόπια.
Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Γκρούεφσκι απέφυγε να μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Παπανδρέου πιθανόν να άνοιγε την «όρεξη» του διεθνούς παράγοντα για διμερή απευθείας διαπραγμάτευση, ενώ και ο κ. Μιλοσόσκι την Τετάρτη διέρρεε ότι η έλλειψη προόδου οφείλεται στο ότι ο Ελληνας διαπραγματευτής Αδ. Βασιλάκης δεν έχει την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης...
Νίκος Μελέτης
nmeletis@pegasus.gr

5 σχόλια:

  1. οτι και να κανουν,εαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ,
    δεν τους αναγνωρισουν,αυτο ειναι
    που τους ποναει.Ζητανε απο τους
    αλλους,να μας δικασουν και να μας
    παρουν το ονομα μας ,την ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
    Δεν γινεται.
    Εμεις δεν γονατισαμε σε ΙΤΑΛΟΥΣ,
    ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,θα μας διαλυσετε εσεις?
    χου ιζ χου.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ
    SIEMENSELLINES η αλλιως
    ΠΑΝΕΛΛΙΣΤΕΣ η ΠΑΝΕΛ ΛΗΣΤΕΣ το θελησουν ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ.
    ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ARIOSOPHY AND LUCIFERIAN MASONIC PROPAGANDA IN SKOPJE

    ΘΕΟΖΩΟΛΟΓΙΚΗ "ΑΡΙΟΣΟΦΙΚΗ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ "ΘΕΟ ΗΛΙΟ" ΚΑΙ ΤΗ "ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ" - NAZI ARIOSOPHY AND LUCIFERIAN PROPAGANDA IN SKOPJE - FYROM THE SECRET SOCIETIES SEEM TO LIVE AND REIGN IN THE BALKANS AND THE SUN GOD NOW IS ADDRESSED IN SKOPJE !!!


    VIDEO ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΝ ΛΙΣΤ, ΤΗΣ ΜΠΛΑΒΑΝΣΚΥ ΚΑΙ ΓΙΕΡΓΚ ΛΑΝΤΖ ΦΟΝ ΛΙΜΠΕΝΦΕΛΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΙΣΜΟ "ΑΡΙΑΣ" ~ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" «ΚΑΘΑΡΗΣ» ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ "ΑΡΙΑΣ" ~ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΡΑΜΑΤΑ ΘΕΟΖΩΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΙΟΣΟΦΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ "ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ". Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΣ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ, ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΔΟΜΕΣ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΝΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ "ΑΟΡΑΤΟ" ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ (ΔΙΠΟΛΙΚΟΥ) ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ "ΗΛΙΟΛΑΤΡΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΑΝΗΚΟΥΣΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΣ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΟΜΒΙΚΗ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "Fascist Official Video of the FYROMian Government as shown on their State TV with Greek translation by Dr Michael" ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (κάτω) ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ

    Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:

    http://news.fox365.com/makedonia-prosefhi.htm


    ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ '40 ΚΑΘΩΣ ΕΝΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ "ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "UNITED MACEDONIA"
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γκρουέφσκι δεν πήγε γιατί μάλλον έχει ξενερώσει με αυτές τις "μυστικές επαφές" που ακουγόταν τόσο καιρό κ που ρόλο έπαιξε κ ο κύριος Ρόντος. Οταν ο Νίμιτς είπε "δεν εχω να κάνω κάποια άλλη πρόταση" ο Γκρουέφσκι είπε ότι ο Νιμιτς είναι ακόμα υπευθυνος για το όνομα κ κανείς άλλος. Είπε επίσης ότι αν θέλει ο Παπανδρεου να παει στη "Μακεδονία" να συζητήσουν για το όνομα, φοβούμενος μάλλον ότι θα ήταν κάτω από πίεση στη Νεα Υόρκη. Τώρα λέει ότι ο Βασιλάκης δεν έχει τη στήριξη της κυβέρνησης...(την στιγμη που όλοι λένε ότι ο Παπανδρέου ανάθεσε στον Ρόντος το πρόβλημα του ονόματος κ παραμεριστηκαν όλοι οι άλλοι πχ.Βασιλάκης)...Δεν σας λέει κάτι αυτό...?

    Λέτε ο Γκρουέφσκι να τα βρήκε δύσκολα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μην αυταπατάσθε:
    Σε συγκέντρωση στην αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών,τον Ιαν 2010, προς τιμή του Προέδρου της Βουλής των ΄Έλλήνων΄ κ Φ Πετσάλνικου, ο συγκεκριμένος ΄κύριος΄είπε: ΄΄όλος ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος, και ΕΚΤΙΜΩ και ο Λαός, έχουν συμφωνήσει σε σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό΄΄
    ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΟΙ!!! ΚΑΤ΄ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ!!! ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ - ΦΥΣΙΚΑ! - ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!! Αυταπατάσθε ακόμη ότι έχουμε Δημοκρατία;;;
    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.