5/11/10

Μαύρο μου χελιδόνι (Τραγούδι: Χρόνης Αηδονίδης)


4 σχόλια:

  1. Ο Ελληνας λιγο πριν την μαχη σε ολη την Ιστορια του το ριχνει στον πολεμικο χορο και οχι στο μοιρολοι.
    Τι παθατε και εσυ και ο αλλος,μια ο ενας μια ο αλλος και δωστου μοιρολοι.Βαλε Αξιον Εστι,βαλε "ο κηπος εφτανε στην θαλασσα" με την Ντορα Γιαννακοπουλου ,βαλε οτι αλλο θες αλλα οχι αλλο μοιρολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο παιδια.
    Με τον πονο της Πατριδας ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωνσταντῖνος Ρούμογλου5 Νοεμβρίου 2010 στις 6:39 μ.μ.

    φίλε sterg, ἔχεις ἀσχοληθεῖ ποτὲ μὲ τὸ ἀξεπέραστο δημοτικὸ τραγούδι; νομίζω, ὅτι δὲν ἔτυχε νὰ σοῦ ξεκλειδώσει κανείς τὴν ἑλληνικὴ παράδοσι καὶ ἔτσι πέφτεις στὴν παγίδα νὰ τὴν παρερμηνεύσεις, παρεξηγήσεις. κρῖμα! ἐπειδὴ χάνεις πολλά! κρῖμα! νὰ μεγαλώνει κανεὶς σὲ αὐτὴν τὴν εὐλογημένη χώρα καὶ νὰ γνωρίζει γιὰ τὴν παράδοσι αὐτῆς τῆς χώρας (δημοτικό τραγούδι, ἐκκλησία, θεία λειτουργία, χορό, ζωγραφική) τόσα, ὅσα καὶ ἕνας Πακιστανὸς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τόσα, ὅσα καὶ ἕνας Πακιστανὸς.

    5 Νοεμβρίου 2010 6:39 μ.μ.

    Στο επιστρεφω αυθωρει και παραχρημα
    φιλε απο την... Ελλαδα που γνωριζεις δημοτικο τραγουδι,χορο κλπ και σχεδον αρνεισαι ο,τι προτεινα αυθορμητα παραπανω ,γιατι με κουρασε το μοιρολοι.Οι επιλογες μου ειναι Μικρασιατικα&Νησιωτικα ,και εσενα οπως μου εδωσες να καταλαβω σου αρεσουν "οσα δεν σε κατατασουν στους...πακιστανους" οπως αφησες να εννοηθει.Αν και Ινδικη και Πακιστανικη μουσικη ειναι πολυ ομορφη .Χρειαζονται και πολλα αλλα για μα μη καταταγεις στους...πακιστανους και οχι μονο αυτα που ανεφερες και τα οποια νομιζεις οτι σε κατατασουν εκει που θα επιθυμουσες με τροπο εντελως ανωδυνο για εσενα.
    και επιμενω να θεωρω οτι στην παρουσα φαση αλλα ακουσματα εχωμε αναγκη και οχι μοιρολοι που επιθυμεις οπως αφησες να καταλαβωμε διοτι και η κουβεντα μας απο αυτο το θεμα ξεκινησε.
    Εν πασει περιπτωσει σεβομαι τις προτιμησεις σου και σεβασου καιεσυ τις προτιμησεις των αλλων και τα συμπερασματα σου που τοσο αβιαστα και επιφανιακα εβγαλες κρατα τα για τον εαυτο σου.
    Και μαθε και εσυ και καποιοι αλλοι να μη χρησιμοποιειτε αιολα επιχειρηματα ισα για να βγειτε χωρις να εχετε να πειτε κατι στο ιστολογιο.
    Καυκασιε παραγγελιά= Αξιον Εστι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.