1/11/10

Στην Ομόνοια βασιλεύει και ο νόμος του Ισλάμ


ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΕΝΕ «ΟΧΙ» ΣΤΗ ΣΑΡΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
«Στην Ομόνοια, όπου λειτουργούν αυτοδιαχειριζόμενα τζαμιά, συγκεντρώνονται αναλφάβητοι πρόσφυγες που παρασύρονται εύκολα από εξτρεμιστές προσκείμενους θρησκευτικά στους Ταλιμπάν. Στο πολιτιστικό κέντρο (τζαμί) των Αφγανών, επιχειρούν διαρκώς να παρέμβουν, για να ανατρέψουν το υπάρχον καθεστώς».
Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδας 
Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδας Η καταγγελία είναι του προέδρου της αφγανικής κοινότητας, Μοχάμεντ Γιουνούς, και δεν
σταματάει εκεί. Αυτό συμβαίνει, παρατηρεί, γιατί το ελληνικό κράτος δεν φρόντισε να ενημερωθούν οι μετανάστες για τους νόμους που ισχύουν. Αυτό πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί πολύ επικίνδυνα και επικαλείται την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας, την οποία αποδίδει σε υπερσυγκέντρωση κυρίως παράνομων μεταναστών, οι οποίοι ληστεύουν και αρκετούς μετανάστες, δηλαδή την πιο ευάλωτη ομάδα.
Ο νόμος του Ισλάμ (σαρία) έχει επιβληθεί στους μουσουλμάνους που κινούνται γύρω από την Ομόνοια. Με εγκλήματα «τιμής» που βασίζονται στο εθιμικό δίκαιο και αυτό (το δίκαιο) στην ερμηνεία που δίνει ο καθένας στο λόγο του Μωάμεθ. Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι, όμως, ζητούν να μην εφαρμόζεται σαρία στη χώρα μας, γιατί ακόμη και το οργανωμένο έγκλημα καλύπτεται με ισλαμικό μανδύα.
Στην περιοχή είναι συνηθισμένο φαινόμενο τα μαχαιρώματα, οι συγκρούσεις οπλισμένων εθνοτικών ομάδων, ειδικά ύστερα από κλοπές στην πραμάτεια που στήνουν στα πεζοδρόμια οι μετανάστες. Πράξεις εκδίκησης χαρακτηρίζονται από αστυνομικές πηγές τα περιστατικά βίας όταν νυχτώνει στα στενά γύρω από την πλατεία, τα οποία μερικοί από τους συλληφθέντες χαρακτηρίζουν «τιμωρία που επιβάλλει η παράδοση των χωρών τους».
Δύο νεαροί είχαν έλθει πριν από δύο χρόνια από το Βόρειο Ιράκ για να βρουν την αδελφή τους και την έπνιξαν στον Κορινθιακό. Είχε κατηγορηθεί για μοιχεία και τα αδέλφια της την έψαχναν για να επιβάλουν την ποινή.
Βραδυφλεγής βόμβα
Ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιεί:
«Οι μουσουλμάνοι μετανάστες είναι άνεργοι, πεινασμένοι και δεν μπορούν να ανανεώσουν τις άδειες παραμονής, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τόσα ένσημα. Δέχονται πολλών μορφών πιέσεις. Αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα. Εντοπίσαμε τα προβλήματα και ενημερώσαμε τις αρχές. Αν συμβεί οτιδήποτε, θα ευθύνεται η κυβέρνηση».
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι μουσουλμάνοι μετανάστες στη χώρα μας υπολογίζονται σε 750.000 και δεν μπορούν να ελέγξουν τα τζαμιά, που υπερβαίνουν τα 100. Επίσημος ιμάμης δεν υπάρχει και τα χρέη του εκτελεί ο κάθε μπογιατζής ή σερβιτόρος. Η Μουσουλμανική Ενωση, επισημαίνει, «προσπαθεί από χρόνια να ανακόψει το δρόμο φανατικών στοιχείων που σκοπεύουν να διαταράξουν την ειρηνική συνύπαρξή μας. Σε όλες τις μουσουλμανικές κοινότητες ακούγονται ακραίες φωνές να μην έχουμε καμία επαφή με τους χριστιανούς». Αποκαλύπτει ότι στη χώρα μας, όπως και σε όλες τις χώρες, έχουν μεταφερθεί ουαχαμπίτες. Ανθρωποι φανατικοί, που δεν εργάζονται και ζουν από τα τζαμιά. Αρκετοί πληρώνονται με μισθούς από την Ευρωπαϊκή Ενωση Ισλαμιστικών Οργανώσεων. Εχουν ιδρύσει ισλαμιστικό κέντρο στην Αθήνα. «Μιλούν σε όλα τα τζαμιά και προσπαθούμε να τους απομονώσουμε», τονίζει ο κ. Ελγαντούρ.
Η Ενωση Μουσουλμάνων ζητεί να κλείσουν τα παράνομα τζαμιά και να μετατραπεί κάποιο εγκαταλειμμένο κτήριο της νομαρχίας σε τζαμί που να λειτουργεί υπό κρατική ομπρέλα, ώστε να υπάρχει έλεγχος.
Εκφράζει μεγάλη ανησυχία, γιατί φοβάται ότι από τη μία μεριά ακραίες ομάδες, φανατικοί ακροδεξιοί, και ισλαμιστές από την άλλη μπορούν να ταράξουν την κοινωνική ειρήνη. Κι αν οι μουσουλμάνοι ξεσηκωθούν, δεν μπορούν να τους συγκρατήσουν, γιατί είναι απελπισμένοι, άνεργοι και πιστεύουν πως αν σκοτωθείς υπερασπιζόμενος το δίκιο σου, θα πας στον παράδεισο. Γι' αυτό όσοι ζητούν την εφαρμογή της σαρίας πρέπει να μεταναστεύσουν σε χώρες όπου εφαρμόζεται».
«Σαν μαφία»
«Γκανγκστερισμούς» χαρακτηρίζει τα εγκλήματα για λόγους εκδίκησης, που σημειώνονται στην Αθήνα, η Αιγύπτια Αμάνι Μπαρακάτ, που σπούδασε στο παλαιότερο θρησκευτικό Πανεπιστήμιο «Αζάρ». Υποστηρίζει πως «η σαρία δεν μπορεί να εφαρμόζεται από ανθρώπους του δρόμου» και διευκρινίζει ότι «όλα αυτά θυμίζουν αμερικανική μαφία και πρέπει να επιβληθεί θανατική ποινή».
Θυμάται ότι στην Αίγυπτο, όταν μια παρέα νεαρών καταδικάστηκαν σε θάνατο γιατί βίασαν μια κοπέλα, αισθάνθηκε ότι το άξιζαν.
Δέχεται τη θανατική ποινή για αποδεδειγμένα εγκληματικές πράξεις, όχι όμως και για γυναίκες που διέπραξαν μοιχεία. Σήμερα, πιστεύει, δεν μπορεί να εφαρμόζεται σαρία σε καμία κοινωνία, γιατί δεν υπάρχει κοινωνική προστασία και δικαιοσύνη. Ορισμένοι, λέει χαρακτηριστικά, αναγκάζονται να κλέψουν επειδή πεινούν. Δεν είναι δυνατό να τους κόψεις το χέρι.
*Η σαρία
Ο λόγος του Μωάμεθ καθορίζει τη συμπεριφορά των μουσουλμάνων. Στο περιεχόμενο του Κορανίου είναι καταγεγραμμένη η σαρία, που προβλέπει σκληρή τιμωρία για κάθε αδίκημα. Ομως, πράξεις βίας και εκδίκησης που αποκαλύπτονται καθημερινά από το αστυνομικό δελτίο φανερώνουν τη στρεβλή εφαρμογή του ισλαμικού νόμου στην Ελλάδα.
ΕΝΕΤ

42 σχόλια:

  1. Είναι πολύ απλό. ΔΙΩΞΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ. Αλλά με ΓΑΠ (και όχι μόνο, θυμηθείτε τον Παυλόπουλο) τα αυτονόητα γίνονται πολύπλοκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 1 Νοεμβρίου 2010 3:02 μ.μ.
    δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών είναι και αυτοί θύματα των ανοήτων και αθλίων Ελλήνων πολιτικών, που άλλοι έλεγαν αφήστε τους καημένους τους μετανάστες να έλθουν στην Ελλάδα και άλλοι δεν έπαιρναν μέτρα για τον περιορισμό του φαινομένου.
    Μην τα βάζεις με τους μετανάστες, αλλά με τους πραγματικούς ενόχους, τους οποίους μάλιστα πληρώνουμε εσύ και γώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούγεται συχνά να τους διώξουμε... Να τους πάμε πού κύριοι; Ποιο κράτος θα τους δεχτεί; Το θέμα είναι να ληφθούν μέτρα για να σταματήσει η εισροή. Τα υπόλοιπα, μόνο με οργάνωση και πολύ χρόνο θα επιτευχθούν εδώ όπου φθάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πότε θα βγούμε στους δρόμους για κυνήγι πρωτίστως των πολιτικών και δευτερευόντως των συμμοριών δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι όταν βγούμε δεν θα είμαστε με άδεια χέρια.

    Προς τον συγγραφέα του ιστολογίου. Αν νομίζετε ότι είναι ακραία η άποψή μου σίγουρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν δεν δημοσιευτεί. Το σημαντικότερο είναι ότι ο κόσμος κάποια στιγμή θα εναντιωθεί στην ανθελληνική πολιτική που ασκείται εδώ και χρόνια και στην τρομοκρατία των συμμοριών του κέντρου των Αθηνών.

    Χάρης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. skal,

    Για ποιους "Μεταναστες" Μιλας????

    Το 90% ειναι λαθραιοι που παρανομα μπηκαν..

    ΤΟ μονο που ΠΡΕΠΕΙ να κανει το κρατος ειναι να κλεισει τα συνορα και να ναυλωσει βαπορια να τους στειλει πισω αυτους που ειναι μεσα!!

    Αυτο που πρεπει να κανουν οι Ελληνες κατα την δικη μου γνωμη ειναι, να μην δινουν κανενα μεροκαματο σε ξενους οπως και να παρουν τον νομο στα χερια τους διοτι ουτε το κρατος, ουτε κανεις δεν προκειτε να τους σωσει...


    Λυπαμαι αλλα αυτη ειναι η αληθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 1 Νοεμβρίου 2010 4:41 μ.μ.
    στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι μετανάστες είναι δυστυχείς άνθρωποι που δουλεύουν μέρα νύχτα για να βγάλουν το ψωμί τους.
    Όταν τα βάζουμε με τους μετανάστες, είναι σαν να χτυπάμε το σαμάρι και αφήνουμε στην ησυχία του το γαϊδούρι, εννοώ τους κύριους υπεύθυνους αυτής της ανθρώπινης για τους μετανάστες και εθνικής για την πατρίδα και το έθνος τραγωδίας.
    Και οι κύριοι υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί και ας με συγχωρήσουν τα συμπαθή τετράποδα.
    Ήρεμα λοιπόν και μη δίνεις τροφή σε διάφορα τέτοια στοιχεία, που για να κρύψουν την πολιτική τους ανεπάρκεια, αρπάζονται από τους 'ακραίους', από τους 'εθνικιστές' τους 'ακροδεξιούς', κλπ.
    Είπαμε, το γάιδαρο, όχι το σαμάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το που να πάνε, είναι κατά βάση δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μας. Τώρα όσον αφορά το ανθρωπιστικό μέρος θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση με περιορισμό τους σε χώρους όπου δεν θα είναι φυλακισμένοι αλλά δεν θα έχουν ελευθερία μετακίνησης από τον τόπο διαμονής που θα είναι καθορισμένος από την Ελληνική Πολιτεία. Αν δεν θέλουν να εργαστούν θα μπορούν να ζουν από στοιχειώδη κρατική βοήθεια. Θα υπάρχει μεταβατική περίοδος για την ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία η οποία θα είναι πολύ μεγάλη. Μπορεί δέκα χρόνια, μπορεί είκοσι χρόνια αλλά αν πραγματικά επιθυμούν να μείνουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μόνο με αυτούς τους κανόνες θα μπορούν να ενταχθούν. Ανά πάσα στιγμή αποφασίσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους θα πρέπει να τους παρέχονται όλα τα μέσα για την νόμιμη επιστροφή τους, δωρεάν, αλλά μόνο για μία φορά και μόνο αφού δηλώσουν τα πραγματικά στοιχεία τους. Φυσικά θα αφαιρείται η γονική μέριμνα σε περίπτωση που έχουν μαζί τους ανηλίκους και θα αφομοιώνονται στην ελληνική κοινωνία μέσα από αναγκαστική υιοθεσία με το σκεπτικό πως εξέθεσαν σε θανάσιμο κίνδυνο αυτά τα παιδιά όταν περνούσαν παράνομα τα σύνορα. Αν οι κανόνες είναι ξεκάθαροι τότε και αυτοί που έρχονται θα αναλαμβάνουν τις συνέπειες των πράξεών τους και σε τελική ανάλυση αν κάποιου κινδυνεύει η ζωή μπορεί αυτό να εξακριβωθεί εν καιρώ και φυσικά έως ότου εξακριβωθεί η αλήθεια των ισχυρισμών του δεν μπορεί να περιφέρεται ως παράνομος στην Ελλάδα αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει και να του δοθούν όλες εκείνες οι δυνατότητες ώστε να κερδίζει το ψωμί του χωρίς να καταφεύγει στην παρανομία.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα.

    Και εμένα Λουκά με λένε, ωστόσο δεν συμφωνώ με το συνωνόματο όπου γίνεται και λόγος στη κορυφή της ανάρτησης.

    Η κυρία ΔΑΜΑ γράφει στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σε συνεχόμενη βάση άρθρα που προβάλλουν τα προβλήματα των λαθρομεταναστών (γιατί το 99% εξ' αυτών έτσι ήρθαν, λαθραία) ενώ δεν βλέπει το δράμα και εκείνων που γεννήθηκαν και ζούνε εκεί.

    Έχει καταντήσει κουραστικό τελικά, αλλά δεν πείθει κιόλας, ορισμένοι να βλέπουν πίσω από την όποια αντίδραση των Ελλήνων επί μονίμου βάσεως ...Χρυσαυγίτες.

    Ο ρόλος της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ σαν μέσο ενημέρωσης πρωτοστατεί σε αυτό το φιάσκο. Γιατί τέτοιο είναι τελικά.

    Φιλικά / Λουκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα.

    Και εμένα Λουκά με λένε, ωστόσο δεν συμφωνώ με το συνωνόματο όπου γίνεται και λόγος στη κορυφή της ανάρτησης.

    Η κυρία ΔΑΜΑ γράφει στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σε συνεχόμενη βάση άρθρα που προβάλλουν τα προβλήματα των λαθρομεταναστών (γιατί το 99% εξ' αυτών έτσι ήρθαν, λαθραία) ενώ δεν βλέπει το δράμα και εκείνων που γεννήθηκαν και ζούνε εκεί.

    Έχει καταντήσει κουραστικό τελικά, αλλά δεν πείθει κιόλας, ορισμένοι να βλέπουν πίσω από την όποια αντίδραση των Ελλήνων επί μονίμου βάσεως ...Χρυσαυγίτες.

    Ο ρόλος της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ σαν μέσο ενημέρωσης πρωτοστατεί σε αυτό το φιάσκο. Γιατί τέτοιο είναι τελικά.

    Φιλικά / Λουκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα.

    Και εμένα Λουκά με λένε, ωστόσο δεν συμφωνώ με το συνωνόματο όπου γίνεται και λόγος στη κορυφή της ανάρτησης.

    Η κυρία ΔΑΜΑ γράφει στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σε συνεχόμενη βάση άρθρα που προβάλλουν τα προβλήματα των λαθρομεταναστών (γιατί το 99% εξ' αυτών έτσι ήρθαν, λαθραία) ενώ δεν βλέπει το δράμα και εκείνων που γεννήθηκαν και ζούνε εκεί.

    Έχει καταντήσει κουραστικό τελικά, αλλά δεν πείθει κιόλας, ορισμένοι να βλέπουν πίσω από την όποια αντίδραση των Ελλήνων επί μονίμου βάσεως ...Χρυσαυγίτες.

    Ο ρόλος της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ σαν μέσο ενημέρωσης πρωτοστατεί σε αυτό το φιάσκο. Γιατί τέτοιο είναι τελικά.

    Φιλικά / Λουκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζι σου σε αυτο, ο γαιδαρος οχι το σαμαρι...

    Αλλα ειναι λαθος πιστευω να εξισωνουμε τους μεταναστες, που εχουν χαρτια, πληρωνουν εισφορες, ξερει η αστυνομια ποιοι ειναι και που μενουν, με τους οποιους τυχοδιωκτες και παρανομους που εισερχονται κατα χιλιαδες ανεξελενκτα..

    Αυτοι οσο και φουκαραδες να ειναι που το δεχομαι, δεν εχουν καμια δουλεια στην πατριδα μας...

    Ο Κοσμος εχει 2 δις, φουκαριαριδες.. Δεν μπορουμε να τους βαλουμε ολλους εδω μεσα οσο πονοψυχοι και να ειμαστε..

    Οσο για τους πολιτικους, ελπιζω να μην αυταπατομαστε οτι θα προστατεψουν τους Ελληνες, οποτε δεν μπορουμε να περιμενουμε να μας σωσει το συστημα ουτε ο καθε ανθρωπιστης του κολωνακιου..

    Αν δεν εχεις νυχια να ξυστεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για τους ιρανούς αντιφρονούντες που έφθγαν για να γλιτώσουν απο το νόμο του ισλάμ και κάνουν απεργία πείνας ζητώντας πολιτικό άσυλο θα πεί επιτέλους κανείς καμμιά κουβέντα ή θα παρεξηγηθεί η ιρανική πρεσβεία;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν έχω παρά να συμφωνήσω μέχρι κεραίας με τον skal.

    Διαβάζω πολλούς μήνες το ιστολόγιο σας, είμαι πατριώτης, μα δεξιός σε καμμία περίπτωση.

    Αν κάποια στιγμή πράξουμε το σωστό, το νόμιμο και ηθικό, το ανθρώπινο, τότε νομίζω πως θα έχουμε πράξει ύψιστη πατριωτκή κίνηση. Πατριωτισμός δεν πιστευω πως είναι οι υπερβολικές εθνικιστικές κορώνες. Πατριωτισμός μου μοιάζει περισσότερο να ακολουθώ τους νόμους ΚΑΙ να απαιτώ να τους ακολουθούν και οι ηγεσίες του κράτους.

    Αρκετά λοιπόν κάνουμε τα στραβά ματια με τους δουλέμπορους και αυτούς που καρπόνονται το έργο τους στη χώρα μας. Αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ skal

    Όχι στην συντριπτική τους πλειοψηφία και ειδικά τώρα με την ανεργία που υπάρχει. Μιλάμε για 3,5 εκατομμ. λαθρομεταναστών, εκ των οποίων περίπου 650.000 είναι εκ των υστέρων νομιμοποιηθέντες. Πόσοι δουλεύουν, λοιπόν, "δουλεύουν μέρα νύχτα για να βγάλουν το ψωμί τους";

    Η απέλαση συναντά εμπόδιο το ότι δεν έχουν χαρτιά (έχουν φροντίσει να τους τα πάρουν οι Τούρκοι δουλέμποροι) και κανένα κράτος δεν τους δέχεται. Υπάρχουν, όμως, και άλλοι, των οποίων η καταγωγή είναι γνωστή. Οι Αλβανοί, για παράδειγμα, οι οποίοι είναι και το 40% των (λαθρο)μεταναστών. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να δίνουμε δουλειά σε μία φάρα που μας μισεί, που μεταχειρίζεται άθλια την ελληνική μειονότητα (και όχι "ομογένεια", όπως εσφαλμένως πολλάκις γράφεται) στην Β. Ήπειρο και που εν γένει θεωρείται και είναι επικίνδυνη και με ροπή στο βαρύ έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kύριε Καλεντερίδη, αυτά τα δακρύβρεχτα περί μεταναστών που δουλεύουν μέρα νύχτα καλύτερα αφήστε τα.
    Η συντριπτική τους πλειοψηφία ζει από επιδόματα που τους δίνει το κράτος, το εμπόριο ναρκωτικων, το παραεμπόριο (τσαντών κλπ) και ασφαλώς τα επιδόματα ανεργίας που παίρνουν με κόμπίνες που κάνουν με αριστερούς δικηγόρους. Δηλαδή ζούνε σε βάρος μας. Χώρια τα όσα άλλα απολαμβάνουν τσάμπα όπως δωρεάν ιατρική περίθαλψη και την άνεση να κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν Έλληνες και να μην τους αγγίζει κανείς.

    Και ναι να καταλογίζουμε τις ευθύνες στους πολιτικούς, αλλά τον γιό μου που φοβάται να πάει στο σχολείο μόνος του οι λαθρομετανάστες απειλούν να τον μαχαιρώσουν όχι ο Καστανίδης, ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Παπανδρέου.

    Ακόμα και αν ξεφορτωθούμε τους πολιτικούς των πρόβλημα της εισβολής-εποικισμού της Ελλάδας από τριτοκοσμικές ορδές θα παραμείνει και πρέπει να βρεθεί λύση. Έχετε απάντησει σε αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμε 1 Νοεμβρίου 2010 6:50 μ.μ.
    Νομίζω ότι με εντυπωσιασμούς τύπου δακρύβρεχτα και αφήστε τα δεν φθάνουμε πουθενά.
    Ζω μέσα στην ελληνική κοινωνία και προσπαθώ αυτά που λέω και γράφω επώνυμα να είναι έγκυρα και υπεύθυνα.
    Επαναλαμβάνω λοιπόν και λέω ότι οι μετανάστες είναι το σαμάρι, άλλος είναι ο γάιδαρος.
    Αν δεν θες να το καταλάβεις, συνέχισε να τα βάζεις με τους μετανάστες.
    Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να σε μεταπείσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι θα πεί που να τους πάμε
    δηλαδή με αυτή τη λογική η Ελλάς θα είναι δέκτης όλων αυτών και θα κινδινέυει η συνοχή της χώρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Στην Ομόνοια βασιλεύει ο νόμος του Ισλάμ" (τίτλος)

    "Και στο Ισλάμ βασιλεύει η ομόνοια"
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΣΚΟΠΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΙΣΡΑΗΛ,
    ΟΙ ΛΑΘΡΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?
    ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ
    ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ?ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ
    ΦΑΓΗΤΟ,ΣΤΕΓΑΣΗ,ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ?
    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.
    ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ....
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σάββα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο,δυστυχώς πολοί συμπολίτες μας αρέσκοντε στο να βλέπουν το κλαδί του δέντρου και ούτε καν το δέντρο,για το δάσος ούτε συζήτηση,εκπαιδεύτηκαν βλέπεις εν αγνοία τους να βλέπουν μόνο όπου τους στρίβουν το κεφάλι.

    Ούτε εμένα μου αρέσει η κατάσταση αυτή με τους λαθρο-μετανάστες,ΑΛΛΑ,οι άνθρωποι αυτοί λειτουργούν με βάση το ένστικτο της επιβίωσης και της αυτοσυντήρησης-άγνωστα στους περισότερους απο εμάς-.

    Μου θυμίζει την περίπτωση Χριστοφοράκου,ΟΛΟΙ κυνηγούν αυτόν που τα έδωσε και σχεδόν κανείς αυτόν που τα πήρε,ήμαρτον!

    Όταν ως χώρα της ΕΕ υπογράφουμε πως όπου και αν πάνε οι λαθρομετανάστες μόλις τους πιάσουνε θα τους φέρουν πίσω στην Ελλάδα,και παράληλα τον πολιτικό που υπέγραψε τον τιμούμε με το αξίωμα του Πρωθυπουργού της Ελλάδος τότε φίλοι μου δεν μας φταίνε οι μετανάστες,ο γυαλός δεν είναι στραβός ότι και να κάνουμε.


    Όταν παρουσιάζεται ο αισχρός καταμερισμός των μεταναστών στην Ατική και ουδείς μιλάει για αυτό παρά μονάχα άπαντες αναλώνονται στο να προτείνουν δεκάδες ακραίες λύσεις,απο εν ψυχρώ δολοφονίες μέχρι και να τους πετάξουμε στη θάλασα έχω ακούσει,κανείς όμως δεν κατηγορεί τον αγαπημένο του βουλευτή,υπουργό,νομάρχη,περιφεριάρχη,ΚΟΜΑ κλπ κλπ.


    Κανενός κερατά το κόμα δεν πρότεινε εξεταστική ώστε να διερευνηθεί πως διάολο έφτασε η χώρα να μετράει απροσδιόριστα εκατομύρια λαθρομεταναστών.

    Παρόλα αυτά εσείς θα συνεχίσετε να διοχετεύετε την οργή σας στους λαθρομετανάστες,μόνο απο εκεί όμως δεν θα προέλθει λύση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μιας και ο στρατός κάθεται και σύμφωνα με τον Πάγκαλο είναι και αντιπαραγωγικός να μια ωραία ιδέα. Να φυλάξει επιτέλους τα σύνορα με την Τουρκία και να μην επιτρέπει σε κανένα να περάσει θεωρώντας τον εν δυνάμει τρομοκράτη και να του φερεται ανάλογα.
    Οι μετανάστες με χαρτιά ή όχι οι περισσότεροι δηλώνουν χώρα καταγωγής. Γιατί η Ελλάδα δεν εχει συνάψει διμερείς συμφωνίες με χώρες οπως το Αφγανισταν, Πακισταν, Ιραν, Ιρακ κλπ για να τους στελνει πισω στη χωρα καταγωγής τους; Στρατό ξερουμε να συντηρούμε στο Αφγανισταν για τις ανέγκες του Νατο δίνοντας εκατομυρια ευρω, τα αυτονόητα δεν ξερουμε να τα κανουμε;
    Ιδως φανει λίγο προβοκατόρικο αλλά αρχιζω να πιστευω μια τρομοκρατικη ενεργεια απο μουσουλμανικη οργανωση στην Ελλάδα θα μας ξυπνησει για τα καλα και θα αρχισουν να λαμβανονται καποια μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αν έπαιρναν και μερικές χιλιάδες από αυτούς στα βόρεια προάστια, στην Εκάλη, στον Διόνυσο, στην Πολιτεία, στην Πεντέλη και στην Κηφισιά.
    Όχι όλοι στου κασίδη το κεφάλι (του λαού).
    Το ζήτημα αρχίζει να γίνεται ΚΑΙ ταξικό. Τους μυρίζει ο λαός, τους βρωμάνε και οι λαθρομετανάστες.
    Πάρτε μερικούς εκεί να δείτε τη γλύκα και μετά μας λέτε και για "εύκολους και ανέξοδους" ανθρωπισμούς, λες και ο ταλαίπωρος ο λαός είναι απάνθρωπος εκτός από αγράμματος και αφιλότιμος!
    Οι περισσότεροι δεν είμαστε ακροδεξιοί, ούτε καν δεξιοί, αγανακτισμένοι είμαστε και δεν μας ακούει κανείς!
    Εμείς όλοι μαζί στην Κόλαση και οι κυβερνώντες στη συμπαιγνία του κλεμμένου τους παραδείσου!
    Αν δεν πάρουν μέτρα σύντομα, θα γίνει χαμός και δεν είμαι προφήτης!!
    Καθάρματα Ροκφέλερ και Ρότσιλντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λοιπον,να μη το παιδευουμε και πολυ...Ολα αρχισαν οταν πειραξαν το κωδικα ελληνικης ιθαγενειας.Με λιγα λογια αυτο θελουν,αυτο κανουν.Ναι,δεν μου μοιαζει να ειναι κατι αλλο πλην σχεδιου.Θα τα πουμε στις εκλογες λοιπον κυριε Πρωθυπουργε+κυριοι αρχοντες τσι Αθηνας,και μετα... εχει ο Θεος.τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Kαλά ρε παιδιά δέν είπε κανένας νά πειράξουμε τούς λαθρομετανάστες. Απλά νά κάνουμε ότι λένε οι νόμοι. Είναι ακροδεξιό, τό νά θές νά τηρηθούν οι νόμοι;

    Είναι ακροδεξιό νά πηγαίνει καί κανένας εγκληματίας ξένος στη φυλακή καί όχι νά τον ελευθερώνουν 50 φορές τόν χρόνο;

    Οι Ιταλοί επέστρεψαν αφγανάκι έτοιμοθάνατο πίσω στήν Ελλάδα καί δέν τούς είπαμε τίποτα, δεδομένου ότι διέπραξαν κατι νόμιμο.

    Οι λαθρομετάνάστες δέν πρέπει να απελαύνονται πίσω στίς πατρίδες τους ή νά τούς επιστρέφουμε στήν Τουρκία πού μας τούς φορτώνει;

    Αν ένας Ελληνας βρεθεί στήν Αυστραλία χωρίς χαρτιά καί τόν επιστρέψουν στήν Ελλάδα, τί θά πούμε; ότι η Αυστραλία είναι φασιστική χώρα;

    Καλό θά ήταν κ. Καλεντερίδη να μας γράψετε καί ποιός είναι ο γάιδαρος πού φορτώνει μέ εκατομμύρια δυστυχισμένους ασιάτες την Ελλάδα καί τήν Ευρώπη. Ποιός είναι ο γάϊδαρος πού πλουτίζει από αυτή την διαδικασία. Ποιός είναι ο γάιδαρος πού επωφελείται πολιτικά καί ποιός είναι ο γάιδαρος πού επωφελείται γεωστρατηγικά από αυτή τήν κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι η διεθνης του Ισλάμ, που θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ισλαμική χώρα.
    Είναι η Τουρκία, που θέλει να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα, για να την εέγξει καλύτερα αύριο μεθαύριο.
    Όμως όλοι αυτοί είναι ξένα γαϊδούρια.
    Τα δικά μας τα γαϊδούρια, που άφησαν να εξελιχθεί αυτή η κατάσταση πρέπει να χτυπηθούν, όχι τα θύματα, που είναι οι μετανάστες.
    Οι πολιτικοί έχουν τις ευθύνες, που δεν πήραν τα ενδεδειγμένα μέτρα για να περιορίσουν και να ελέγξουν το φαινόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εντάξει, οι πολιτικοί έχουν τις ευθύνες τους. Όμως μας αρκεί αυτό για να εφησυχάσουμε; Πράξη αντίστασης είναι να μην αγοράσεις από αυτούς και να μην τους δίνεις δουλειά αν δεν είναι απόλυτα νόμιμοι. Και αυτά που γράφω είναι το λιγότερο Γιατί αργότερα θα έρθουν και άλλες πράξεις αντίστασης. Όπως θέλετ βαφτίστε τις αλλά όλοι ξέρουμε τι εννοώ. Αν δεν κάνει ο πολιτικός την δουλειά τότε κάποιος πρέπει να κάνει κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λύκος

    Βρε συ skal το πρόβλημα δηλ. είναι μόνο το ότι κάποιοι τους φέρνουν ή τους επιτρέπουν να έρχονται, και όχι το ότι βρίσκονται ήδη μέσα στην Ελλάδα 3+ εκατομμύρια αλλοδαποί λαθραίοι ;;
    Αν ξεσηκωθούν όλοι αυτοί οι λαθραίοι εναντίον μας θα φταίνε μόνον αυτοί που φέρνουν ή τους επιτρέπουν να έρχονται, και όχι οι ίδιοι οι λαθραίοι που θα το κάνουν;;
    Φρονώ αγαπητέ μου ότι το πρόβλημά μας είναι και οι δύο συνιστώσες.
    Και το γαϊδούρι και το σαμάρι. Έμμεσα ή άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σίγουρα χτυπάμε το σαμάρι, γιατί όμως το κάνουμε αυτό ; Απλά γιατί αυτό βλέπουμε μπροστά μας, την υποβάθμιση της ζωής μας, τον φόβο που βιώνουμε, την αγανάκτησή μας γιατί δεν μας ρώτησε κανείς για αυτήν την βίαιη αλλαγή του πληθυσμού της Ελλάδας μας με ανθρώπους που γνωρίζουμε καλά ότι δεν θα ενταχθούν ποτέ στον τρόπο ζωής μας. Αυτό βλέπουμε και βιώνουμε και χρειάζεται ώριμη σκέψη για να θυμώσουμε με την αιτία και όχι το αποτέλεσμα.

    Αυτοί οι άνθρωποι είναι παράνομοι γιατί απλά εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας, και η ζωή τους ακόλουθα κινείται σε χώρους παρανομίας. Από την άλλη ποιος άνθρωπος επιλέγει με δόλο να διασχίσει ηπείρους και να κινδυνεύσει εισερχόμενος σε μια ξένη χώρα για να ζήσει πως ; Σίγουρα δεν είναι αυτή η ζωή που ονειρεύτηκαν, η ζωή που τους έταξαν. Εμείς όμως θα λύσουμε τα προβλήματα υπανάπτυξης του τρίτου κόσμου ; Δεν μπορούμε. Απλά δεν μπορούμε.

    Είναι άλλο ένα νήμα της σύγχρονης καταστροφής που αν το ακολουθήσουμε θα οδηγηθούμε στις γνωστές απαντήσεις. Στο πολιτικό σύστημα παγκόσμιας χειραγώγησης, που αν επιλέξουμε να το δούμε μπροστά μας, οδηγούμαστε στους δικούς μας πολιτικούς ταγούς. Απλό είναι. Πρέπει να αλλάξει το πολιτικό μας σύστημα. Όχι να καταργηθεί βίαια, απλά να αλλάξει. Από μόνο του δεν υπάρχει περίπτωση να «ξεβολευτεί», και δεδομένου ότι χρόνια τώρα πιπιλάνε την καραμέλα της Δημοκρατίας που δεν έχει αδιέξοδα, ας τους δώσουμε μια μοναδική ευκαιρία να μας το αποδείξουν.

    Μην ξεχνάμε ότι το κάθε σύστημα αποτελείται από ανθρώπους, διεφθαρμένους, αλαζόνες, απροκάλυπτα προκλητικούς (βλ. Πάγκαλο), αλλά και πάλι ανθρώπους. Ας τους αλλάξουμε λοιπόν. Οι προσεχείς εκλογές μας δίνουν μια μοναδική ευκαιρία. Προτείνω κανείς να μην ψηφίσει υποψήφιο που, φανερά ή κρυφά, υποστηρίζεται από τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Να συντριβούν τα ποσοστά όλων, και να ξεφύγουμε από το αδιέξοδο δίνοντας την ευκαιρία σε ανθρώπους άφθαρτους να αναλάβουν έργο.

    Το κακό αυτό που αποκαλύπτεται είναι πολυπλόκαμο, και, μέσα στην απελπισία μας, απαιτούμε να καταργηθεί, να εξαφανιστεί. Γελιόμαστε και η ανυπομονησία και απελπισία μας τους δίνει όπλα επιβίωσης. Λίγο – λίγο, σιγά - σιγά θα αλλάξει, με μικρές αλλαγές που θα φέρουν τις μεγάλες. Ας είμαστε προσεκτικοί με την σκέψη μας, κι ας έχουμε υπομονή, νηφάλια σκέψη και γνώση για να έχουμε και γνώμη, είναι άθλος αυτό που προτείνω, είναι τόσο εύκολο να οργιζόμαστε απλά και να εγκλωβιζόμαστε σε αυτό, αλλά ας αποδείξουμε ότι ως Έλληνες και Ελληνίδες μπορούμε σε κάθε εποχή να νικούμε πολεμώντας με τα όπλα του εχθρού, σήμερα με μυαλό, πίστη και στρατηγική. Οι σημερινοί πόλεμοι είναι αλλιώς, χτυπάνε την σκέψη μας και όχι το κορμί μας, ας τους το ανταποδώσουμε ανάλογα.

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    ΡΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. //Αν ένας Ελληνας βρεθεί στήν Αυστραλία χωρίς χαρτιά καί τόν επιστρέψουν στήν Ελλάδα, τί θά πούμε; ότι η Αυστραλία είναι φασιστική χώρα;//
    fstav 10:47 μ.μ.
    ------------------
    Κατ' αρχάς, για να πας στην Αυστραλία κλπ, δεν μπορείς να πας χωρίς χαρτιά, αφού δεν θα σε βάζουν ούτε στο αεροπλάνο, εάν δεν έχεις διαβατήριο/βίζα κλπ.
    Εάν ο Έλληνας αυτός πάει με άλλο τρόπο (π.χ. ...κολυμπώντας, κωπηλατώντας, με αερόστατο κλπ) και πιαστεί και δεν πει ότι είναι Έλληνας και έχει πετάξει επίτηδες κάθε στοιχείο που λέει ότι είναι Έλληνας, όπως κάνουν και οι λαθραίοι στην Ελλάδα, οι Αυστραλοί σε ποιά χώρα θα απελάσουν αυτόν τον άνθρωπο αφού δεν θα ξέρουν ποιά είναι η πατρίδα του;
    Ξέρεις πόσοι τέτοιοι ξένοι υπάρχουν σε Αυστραλία/Καναδά/ΗΠΑ που δεν ξέρουν οι χώρες αυτές πού να τους στείλουν;

    Εάν μου απαντήσεις πώς λύνεται αυτό το ...τεχνικό πρόβλημα απόκρυψης/αποκάλυψης στοιχείων, θα έχεις απαντήσει και στο τι πρέπει να κάνουμε.
    Μην επαναλάβεις όμως κι εσύ τα άσχετα που λένε και οι άλλοι, να τους βάλλουμε φυλακή ...ισόβια μέχρι να ομολογήσουν, καταναγκαστικά έργα, βασανιστήρια και λοιπές τέτοιες άσχετες αηδίες με τις οποίες μας έχουν χορτάσει πολλοί εδώ.
    Μόνον σοβαραί προτάσεις !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η πολιτική μας στο επίπεδο του κράτους αλλά και των πολιτών είναι να μην μπούμε στην θηλιά που μας ετοίμασαν.
    Για να είμαι σύντομος συμφωνώ με τις τοποθετήσεις του skal με την προσθήκη, ότι εμείς πρέπει να ζητήσουμε από τους πολιτικούς και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέτρα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας αλλά πρέπει να προσέξουμε κοινωνικά το φαινόμενο μαζικής φτώχιας που περιλαμβάνει και τον ντόπιο πληθυσμό. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο θρησκευτικό σκέλος. Άλλο οι σιίτες (π.χ. Ιράν, Αφγανιστάν, Πακιστάν) άλλο οι σουνίτες
    (Άραβες).
    Οι Πακιστανοί π.χ. έχουν κλειστές θρησκευτικές ομάδες, οι Αφγανοί έχουν πιο χαλαρή σχέση – ένα διαπολιτιστικό κέντρο εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και αλληλοβοήθειας. Πάντος και γι αυτούς είναι «είδηση» ότι υπάρχουν Αφγανοί εξτρεμιστές στην Αθήνα. Οι Αφγανοί δεν ζητάνε τζαμιά κλπ. Είναι κατατρεγμένοι πρόσφυγες το 90%. Ηρθανε εδώ για να γλιτώσουν και να φτιάξουν καινούργια ζωή.
    Δεν διεκδικούν τζαμια, θέλουν να μην κακοποιούνται και ενταχθούν στην κοινωνία.
    Οι συχνές κακοποιήσεις των προσφύγων που το 40% είναι ανήλικοι, οι υπόλοιποι ηλικίες 18 έως 24 (περίπτωση Αφγανών) μπορούν να φέρουν στο προσκήνιο απρόβλεπτες καταστάσεις. Ι.Σ. & Αλι Χαν (Αφγανισταν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εχουμαι δηλαδη τους διαρηκτες ενος κτηματος και θελουμαι να τιμορησουμαι τον επιστατη γιατι δεν πειρε μετρα καταληλα για να τους σταματιση ,και οχι τον διαρηκτη που εισεβαλε στο κτημα ,διοτι λεει αυτος λειτουργουν βαση ενστικτου της επιβιωσης [και βαση ενστικτου για τον πολλαπλασιασμο του οταν βιαζει Ελληνιδες].Εδω αμφοτεροι ειναι λαθος ,ο μεν επιστατης για ανικανοτητα ,ο δε διαρηκτης για διαρηξη και εισβολη ,εστω και αν ολλα αυτα ειναι βαση οργανωμενου σχεδιου το οποιον μασ'το εχουν ανακοινωση σε ευθετο χρονο .Αυτοι ολοι [λαθρομεταναστες επιδοτουννται απο ξενα κεντρα]οσο για προδευτικο ισλαμ κατω απο την απειλη ,και μερικους σκοτωμους των ηγετων τους των και καλα προοδευτικων ολοι μπενουν στην γραμμη ο ενας πιο πιστος απο τον αλλον .Οι παπουδες μας χυσαναι το αιμα τους για να διωξουμαι τους μουσουλμανους απο αυτην την πατριδα ,να σταματισουν λοιπον οι παπαριζιες και ολοι οικαδε τους οποιος δεν εχει ισοβια να σπαει πετρες .Οσο για τους ιρανους τους [περσες] ας γεινουν χριστιανοι να τους δωσουμαι ασυλο ,γιατι δεν ζητισαν ασυλο απο την τουρκια με αεροπλανο ειρθανε ,ο νομος περι ασυλου λεει οτι στην πρωτη χωρα ζητας ασυλο.Τ [αλως]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αν ισχύσει η "Σαρία"(ισλαμικός νόμος) μάλλον καλό θα μας κάνει,έτσι όπως γίναμε bord de l'eau.Aπό την Θεσσαλονίκη Α.Λ(από νησί του ΒΑ Αιγαίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Α


    skal είπε...
    Είναι η διεθνης του Ισλάμ, που θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ισλαμική χώρα.
    Είναι η Τουρκία, που θέλει να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα, για να την εέγξει καλύτερα αύριο μεθαύριο.

    ----------------------------------

    Με όλο το σεβασμό skal έχω μια άλλη εξήγηση για το όλο θέμα .
    Ας πάρουμε από την αρχή το πράγμα σε ότι αφορά τους κεντροασιάτες (εξαιρώ τους Αλβανούς).
    Γιατί έρχονται στην Ευρώπη και στην Ελλάδα;
    1. Για να ξεφύγουν από τον πόλεμο στις πατρίδες τους.
    2. Για να ξεφύγουν από την ανέχεια και τη μιζέρια που προκαλούν οι συνεχείς πόλεμοι στις πατρίδες τους.
    3. Για να ξεφύγουν από την οικονομική αθλιότητα που έχει οδηγήσει τις πατρίδες τους το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα.
    Καλά έως εδώ;
    Ερώτηση: Ποια είναι η κοινή συνισταμένη όλων αυτών των αιτίων της κυματώδους ασιατικής-ισλαμικής μετανάστευσης;
    Απάντηση: Είναι η βίαια επέμβαση και δράση ενός πανίσχυρου «κέντρου» της Δύσης, τα μέσα του οποίου δρουν στρατιωτικά και οικονομικά εις βάρος των λαών της περιοχής, υπό την κάλυψη ανθρωπιστικών και δημοκρατικών προσχημάτων.
    Με λίγα λόγια οι ισλαμιστές κεντροασιάτες εξαναγκάζονται στη μετανάστευση, λαμβάνοντας ως δεδομένο πως η πατρίδα, όσο φτωχή και αν είναι, είναι πάντα η γλυκιά πατρίδα και πως κάποιος επιλέγει να την εγκαταλείψει μόνο όταν εξαναγκαστεί.
    Ερώτηση: Γιατί λειτουργεί έτσι αυτό το "κέντρο" της Δύσης, σε τι αποσκοπεί;
    Απάντηση: Οι σκοποί είναι πολλαπλοί.
    1. Για να σφετεριστεί τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους των περιοχών αυτών.
    2. Για να θέσει τις χώρες αυτές υπό τον πλήρη έλεγχο του.
    3. Για να προκαλέσει ανθρωπογεωγραφική αποσταθεροποίηση στο σύνολο του πλανήτη και ειδικά στην έως τώρα σταθερή και εύρωστη Ευρώπη, με απώτερο σκοπό την διάλυση της ως πόλου σταθερότητας και αντίστασης απέναντι στην Παγκοσμιοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. B


    Η Παγκοσμιοποίηση είναι ο γενικός καμβάς πάνω στον οποίο λαμβάνουν χώρα τα επιμέρους γεγονότα. Εδώ, συμπεριλαμβάνεται και η περίπτωση της Ελλάδας, ενώ ο ρόλος της Τουρκίας είναι υποβοηθητικός στο να επιτύχει ο Παγκοσμιοποιητικός σκοπός αυτός, έχοντας ταυτόχρονα και το δικό της εθνικό όφελος από την απορρύθμιση της Ελλάδας. (εδώ συμφωνούμε)
    Η Διεθνής του Ισλάμ, όπως είπες, δεν θέλει μόνο την Ελλάδα να μετατρέψει σε ισλαμική χώρα αλλά και πολλές άλλες, ειδικά στα Βαλκάνια. Ωστόσο, οι Ισλαμιστές, ως φανατικοί, δεν έχουν καταλάβει ότι απλά χρησιμοποιούνται από το «Κέντρο» ως το αντίπαλο δόρυ που θα πλήξει τον Χριστιανισμό και ότι μετά θα πεταχτούν στον κάλαθο της ιστορίας
    Όσο για την Ελλάδα μας, πρέπει κατά αυτούς να «πεθάνει» πρώτη, γιατί είναι ιδεολογικά ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Έχουν λοιπόν τοποθετήσει τους κατάλληλους «πολιτικούς» για να το πετύχουν αυτό-πολιτικούς που ΕΜΕΙΣ ως άλλοι άφρονες και
    αυτόχειρες τους ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
    Για να πετύχει όμως το «Κέντρο» όλα αυτά, έπρεπε πρώτα να "στρώσει" το δρόμο με την υποκριτική και ανελέητη προπαγάνδα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων-δικαιώματα που ασφαλώς ξεχνιούνται όταν πρόκειται για βομβαρδισμούς και θανάτους αμάχων-και κατά δεύτερον με την ίδρυση και χρηματοδότηση απειράριθμων ΜΚΟ που στην ουσία αστυνομεύουν και ελέγχουν τη σωστή και απρόσκοπτη διακίνηση των κυμάτων της μετανάστευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γ

    Το επόμενο βήμα της διαρκούς ανάμιξης διαφορετικών λαών και πολιτισμών στην Ευρώπη με κυρίαρχες αντίπαλες θρησκείες τον Χριστιανισμό και τον Μουσουλμανισμό, θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε τιτάνιες συγκρούσεις.
    Ερώτηση: Μα καλά, δεν το βλέπουν αυτό;
    Απάντηση: Όχι μόνο το βλέπουν, αλλά και το επιδιώκουν.
    Τι θα επιτύχουν με αυτό;
    1.Πλήρη διάλυση των εθνικών κρατών και της κοινωνικής συνοχής.
    2.Πλήρη έλεγχο των εξουθενωμένων από τους πολέμους και τις συγκρούσεις μαζών.
    3.Πλήρη εγκατάλειψη του παλαιού κόσμου των αξιών και των ιδανικών.
    4.Πλήρη υιοθέτηση του πνεύματος της Νέας Τάξης
    Οι άνθρωποι θα παρακαλούν πλέον για την εφαρμογή της. Ο δρόμος θα είναι πια ανοικτός για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια.
    Υπό ΕΝΑΝ Κυβερνήτη,
    ΜΙΑ Θρησκεία,
    ΕΝΑ Κράτος-πλανήτη.
    ΜΙΑ Πρωτεύουσα.

    Άλλο να πω, δεν έχω. Για όσους δεν κατάλαβαν, τίποτα δε μπορώ να κάνω. Ας με καταχωρήσει η συνείδηση τους στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας.
    Όμως δεν θα πάψω να φωνάζω:
    ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ
    ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!
    Το αίμα των αθώων ΒΟΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο/Η ΑΠΕΛΛΗΣ είπε /Καλη αναληση του προβληματος και συμφωνο αλλα , τι μελι γενεστε,μπλα μπλα μπλα[ολο και κατι μενει [τελικα οι εισβολοις δεν φτενε ,δηλαδη ο στρατιωτης δεν πταιη τις πταιη ο ροκοφελο ο οποιος ειναι μακρια ] ολοι κατι τις εχουμαι να καταθεσουμαι ,αν δεν ανα καταλαβουμαι τα κεντρα εξουσιας της χωρας μας που τα εχουμαι παραδωσει σε μηδενιστες ,μεταναστες,και αλογενοις δεν αλαζει τιποτα ,οι λαθρεοι συνεχιζουν να εισβαλουν καθε μερα 1000 εως 2000 ατομα ,χρειαζεται εξυπνο σχεδιο ,και πολλοι μαζι να δουλεψουμαι για τον αυτον σκοπον , της πατριδας μας.T

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ 11:22 π.μ.

    Και πού βρίσκουν τα λεφτά κι έρχονται ($ 3-5000/κεφάλι), εφ' όσον είναι μίζεροι; Όταν το μηνιάτικο στο Αφαγανιστάν είναι περίπου € 17, πόσα μηνιάτικα δίνει για να έλθει; Ή μήπως τα δίνει άλλος αντ' αυτού, ακριβώς για να εποικίζει την Ευρώπη με ισλαμιστές Ασιάτες;

    Και χθες παρακολουθούσα στην τηλεόραση που έδειχναν πόσοι περνάνε μέσω Τουρκία στην Ελλάδα από τον Έβρο, παίρνουν ... χαρτί 30μερης παραμονής (!) και μεταφέρονται με λεωφορεία στην Αθήνα!!

    Το τρίγωνο της "αμαρτίας" στέκει και δουλεύει καλά: Η Ασία βάζει τους λαθρό, η Τουρκία τους περνά εδώ (γιατί δεν υπάρχουν μέσα στην Τουρκία;) και η Σαουδαραβία βάζει τον παρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 2 Νοεμβρίου 2010 12:44 μ.μ.

    "Ή μήπως τα δίνει άλλος αντ' αυτού, ακριβώς για να εποικίζει την Ευρώπη με ισλαμιστές Ασιάτες;"
    ---------------------------

    Αγαπητέ φίλε, απάντησες ήδη!
    Όλοι αυτοί είναι πράγματι πάμπτωχοι άνθρωποι. Αλλοι τους δίνουν τα λεφτά και τους τα παίρνουν πίσω, όταν βρουν καμιά δουλειά εδώ ή όταν καθαρίζουν παμπρίζ στα φανάρια. Το σχέδιο είναι τεράστιο, ξεπερνά ακόμη και την Τουρκία ή την Σαουδική Αραβία που είναι απλώς συνέταιροι στο κόλπο για τους δικούς τους λόγους.
    ---------------------------------
    2 Νοεμβρίου 2010 12:24 μ.μ.

    τελικα οι εισβολοις δεν φτενε ,δηλαδη ο στρατιωτης δεν πταιη τις πταιη ο ροκοφελο ο οποιος ειναι μακρια ]
    ---------------------------------

    Αγαπητέ φίλε, αυτό προσπαθώ να πω, που ίσως υπαινίχθηκε και ο skal όταν έλεγε πως δεν φταίνε με την ακριβή έννοια της λέξης οι λαθρομετανάστες.
    Όταν κάποιος μας ρίξει μια πέτρα και μας χτυπήσει, εμείς κοιτάμε κάτω και βλέπουμε την πέτρα. Την πιάνουμε λοιπόν και την κτυπάμε!
    Το χέρι όμως που μας πέταξε την πέτρα είναι μακριά, δεν το βλέπουμε.
    Η πέτρα λοιπόν είναι οι λαθρομετανάστες. Το χέρι όμως αυτού του ύπουλου, "αόρατου" πού@@τη είναι που πρέπει να κοπεί-κόβοντας τα δάχτυλα του που είναι οι πολιτικοί μας-γιατί είναι σίγουρο ότι θα μας ξαναπετάξει και άλλη πέτρα.
    Δεν ξέρω αν έγινα σαφής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς ΑΠΕΛΛΗΣ
    Εάν υπήρχαν δύο σατανάδες στον κόσμο τότε τα προβλήματα μας θα ήταν διαφορετικά.
    Για εμένα είναι πολύ περίεργο χρόνια να διαθέτουμε τρύπια σύνορα και να μην λαμβάνονται μέτρα απόδοσης ευθύνης.
    Οι Τούρκοι και Έλληνες λαθρέμποροι τι γίνονται:
    Απο που παίρνουν οι Αφγανοί ή Πακιστανοί τα λεφτά για να φθάσουν στην Ευρώπη:
    Δανείζονται από τους συγγενείς και ξεπληρώνουν χρόνια, ή τους τα δίνουν για να γλυτώσουν απο τους τοπικούς πολέμους... (οι συγγενείς)
    Η Σαουδική Αραβία δεν ελέγχει ούτε τους Αφγανούς ούτε τους Πακιστανούς. Στα Βαλκάνια γενικότερα επιδοτούσε/τεί την μαντίλα (100$/μήνα) στην
    π. Γιουγκοσλαβία, σχολές σουνιτικής κατεύθυνσης. Αλλά δεν απευθύνεται σε απλούς ανθρώπους φθάνει και στις τοπικές ελίτ (τράπεζες, επιχειρηματίες).
    Το γιατί έρχονται οι Ασιάτες εδώ: Στο Πακιστάν έχουμε δύο εμπόλεμες περιοχές Κασμίρ και Βαζιριστάν. Στο Αφγανιστάν η κεντρική κυβέρνηση ίσα-ίσα ελέγχει κεντρικά σημεία της χώρας. Και στις δυο επιχειρούν η εν. δυνάμεις των ΗΠΑ. Στο Αφγανιστάν το ΝΑΤΟ και τελευταία η Ρωσία. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί
    ξεριζώνονται απο τις εστίες τους ίσως για πάντα όπως συνέβη στην Ελλάδα μετά απο το 1949 και να έχουμε μερικά εκατομμύρια συμπατριώτες μας σπαρμένους κυριολεκτικά σ όλο τον κόσμο.
    Αλήθεια, τι γίνεται με τα δικηγορικά γραφεία και τα real estate που δουλεύουν στο φουλ – μέσα στην κρίση – με αγοραπωλησίες ολόκληρων τετραγώνων στο κέντρο της Αθήνας; Ι.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πρός Τζίμη

    <>

    Πιστεύω ότι σέ ένα μικρό ποσοστό αγνoούμε τήν εθνικότητα. Συμφωνείς τέλος πάντων ότι πρέπει νά επιστρέφουμε οσους γνωρίζουμε στίς χώρες προέλευσης, καί όσους δέν γνωρίζουμε να τούς επιστρέφουμε στήν χώρα πού μας τούς φορτώνει;

    Αλλωστε καί οι Ιταλοί αυτό ακριβώς κανουν. Oι καραμπινιέροι τους, φυλάνε σαν σατανάδες τά λιμάνια στή Βάρη (Μπάρι) καί στό Βρινδήσιον (Πρίντεζι).

    Αν κόψουμε τίς εισαγωγές από τούς Τουρκαλάδες, θά τούς εξαναγκάζουμε νά παίρνουν πίσω τούς λαθρομουσουλμάνους;

    Αν ασκήσουμε καί κανά βέτο εναντίον της Τουρκίας καί φωνάξουμε στην ΕΕ ότι συνειδητά καί με τα λιμενικά της μας φορτώνει μουσουλμάνους, δέν θά αλλάξει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @ Ι.Σ.

    2 Νοεμβρίου 2010 5:10 μ.μ.

    Αγαπητέ φίλε,

    Συμφωνώ με όλο το σκεπτικό σου, που στην ουσία εξειδικεύει σε περιπτώσεις, όλα όσα έγραψα μέσα από ένα πρίσμα γενικής περιγραφής.
    Τα χρήματα τα δίνουν-όχι οι συγγενείς που επίσης είναι πάμπτωχοι-αλλά άνθρωποι σταλμένοι με χρήματα από τις "θυγατρικές" του "Κέντρου" που συνάπτουν "συμβόλαια" με όσους απελπισμένους θέλουν να μεταναστεύσουν. Κανονίζουν δρομολόγια, διαδρομές, αριθμούς. Από τα 5000 € ανά κεφάλι, παίρνουν το μερτικό τους, ο Τούρκος δουλέμπορος και οι συν αυτώ, ο Έλληνας δουλέμπορος, ο Έλληνας δημόσιος λειτουργός, ο Έλληνας δικηγόρος, ενοικιαστής, εργολάβος....κλπ, όλα δηλαδή τα συνειδητά ή ασυνείδητα ενεργούμενα της Νέας Τάξης.
    Είδα, όμως, ότι αμφέβαλλες λέγοντας:

    "Εάν υπήρχαν δύο σατανάδες στον κόσμο τότε τα προβλήματα μας θα ήταν διαφορετικά"

    Σχετικά με αυτό, έχω να σου πω το εξής και αν είσαι όντως άνθρωπος της λογικής, κυρίως δε καλοπροαίρετος, τότε θα καταλάβεις.
    Ένα τάγμα στρατιωτών διοικείται από έναν ταγματάρχη, ο στρατός ολόκληρος διοικείται από έναν αρχιστράτηγο, μια μικρή επιχείρηση έχει έναν ιδιοκτήτη, μια πολυεθνική εταιρεία διοικείται από έναν πρόεδρο Δ.Σ, ένα πολιτικό κόμμα έχει έναν αρχηγό, μια χώρα διοικείται από έναν πρωθυπουργό ή από έναν πρόεδρο Πλανητάρχη.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ διέπονται από μια ΑΡΧΗ! Αυτό είναι ΝΟΜΟΣ.
    Το ίδιο και η Νέα Τάξη, κάποιος την διοικεί και την συντονίζει, δεν είναι όλα χύμα και ασχεδίαστα. Κάποιος τελικά είναι Πρόεδρος των Προέδρων!
    Οι Ροκφέλερ και Ρότσιλντ δεν είναι οι πάνω, αυτοί είναι οι ορατοί στρατηγοί, τύποι σαν τον Σόρος και τον Στρος Καν είναι συντ/ρχες, ταγμ/ρχες και παρακάτω λοχαγοί κλπ.
    Όπως βλέπεις οι δυο σατανάδες έχουν ολόκληρη στρατιά "δαιμόνων" να τους υπηρετούν. Γιατί όπως θα έχεις καταλάβει την πραγματική (αλλά όχι αληθινή) δύναμη σε αυτόν τον κόσμο την έχει αυτός που διαθέτει το χρήμα!
    Μην σε τρομάζει η αλήθεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. //Συμφωνείς τέλος πάντων ότι πρέπει νά επιστρέφουμε οσους γνωρίζουμε στίς χώρες προέλευσης, καί όσους δέν γνωρίζουμε να τούς επιστρέφουμε στήν χώρα πού μας τούς φορτώνει;//
    fstav είπε 7:28 μ.μ.
    -----------------
    ΣΥΜΦΩΝΩ !!!

    Για να σε βοηθήσω όμως λίγο επειδή φαίνεται ότι δεν έχεις πρακτική σκέψη παρά μόνο θεωρητική:
    Ακόμα και εάν ξέρουμε για όλους (2 εκατομμύρια;), ακριβώς την καταγωγή τους και όχι στο περίπου (Άραβες υπάρχουν σε πολλές χώρες, όπως και Αφρικανοί ή Ασιάτες ζουν σε πάρα πολλές) και πούμε να τους βάλουμε σε αεροπλάνα να τους στείλουμε πίσω, πρέπει να έχουμε ....7 χιλιάδες αεροπλάνα για να τους μεταφέρουμε...
    Το κόστος (2 με 3 δισεκατομμύρια ευρώ) ποιός θα το πληρώσει;

    Εάν οι χώρες που δημιουργούν τα προβλήματα (πολέμους, πραξικοπήματα, κλοπή/λεηλασία των φυσικών τους πόρων κλπ) που αναγκάζουν αυτούς τους ανθρώπους να φεύγουν από τις πατρίδες τους, διέθεταν αυτά τα ποσά για εκπαίδευσή τους στο πώς να ζουν, δεν θα έφευγε κανένας τους από εκεί.
    Μ'άλλα λόγια το πρόβλημα είναι παγκόσμιο/πολιτικό/τεράστιο και η Ελλάδα το έχει επωμιστεί χωρίς να πρέπει, χωρίς να φταίει και χωρίς να μπορεί να το σηκώσει.
    Έτσι, από μόνη της -χωρίς την συμμετοχή των δημιουργών του- δεν μπορεί και να το λύσει...

    Σε ένα πρόβλημα με αρχή, μέση και τέλος, εμείς καλούμαστε να δώσουμε λύση βλέποντας μόνο την ουρά του.

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.