11/11/10

Διαφήμιση του Μπουτάρη στο Σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων!

Γιάννης Μπουτάρης τα κατάφερε για άλλη μια φορά! Μετά την θέση, την οποία δεν έχει πάρει πίσω ποτέ, να μετονομαστεί η οδός Αγ. Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ και αφού πρότεινε την δημιουργία ζωνών πορνό στην δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100) για… διαφημιστικούς λόγους, ξεπέρασε τον εαυτό του διαφημιζόμενος στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων MINA!

Προφανώς κάποιοι στο επιτελείο του δεν προνόησαν να θέσουν τις απαραίτητες δικλείδες στη Google ώστε η διαφήμιση του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης να μην εμφανιστεί σε… λάθος ιστοσελίδα, αλλά η πολιτική ευθύνη είναι του Μπουτάρη.

Γιατί πως αλήθεια αισθάνονται οι Θεσσαλονικείς όταν ο άνθρωπος που διεκδικεί τη ψήφο τους, φιγουράρει στο Σκοπιανό Πρακτορείο Ειδήσεων Mina; Και εύλογη η απορία: Αν εκλεγεί Δήμαρχος πόσα τέτοια «λάθη» θα κάνει, σε μια ευαίσθητη εθνικά περιοχή;http://www.elora.gr
Στήριξη σε Γκιουλέκα - Ψωμιάδη και Σγουρό από το ΛΑΟΣ
Τους τρεις «γαλάζιους» υποψήφιους δημάρχους στηρίζει στους τρεις μεγάλους δήμους για το δεύτερο γύρο ο ΛΑΟΣ. Οπως ανακοίνωσε χτες ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά τη συνεδρίαση του ΕΓ του ΛΑΟΣ, το κόμμα του θα υποστηρίξει στην Αθήνα τον Νικήτα Κακλαμάνη, στη Θεσσαλονίκη τον Κώστα Γκιουλέκα και στον Πειραιά τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Μάλιστα, εξηγώντας τη σχετική απόφαση άσκησε κριτική σε πρακτικές και τοποθετήσεις τόσο του Γιώργου Καμίνη και του Γιάννη Μίχα, όσο και του Γιάννη Μπουτάρη (αναφέρθηκε στην πρότασή του για μετονομασία της οδού Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ αλλά και στη στάση του στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ), χωρίς να αναφέρει τα ονόματα των «γαλάζιων» δημάρχων.

10 σχόλια:

  1. αν νικησει ο κ. μπουταρης και μετονομαστει η αγ. δημητριου σε οδος κεμαλ ατατουρκ, θα μεινει μονος του στην πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν θα τον ψηφησουν??ΟΥΥΥΥΥ ΠΟΛΛΟΙ φιλε μου.
    εδω τους εχουν ξεσκισει τον...πορτοφολι και τους ψηφιζουν ,Δεν προκειται να χασουν με τιποτε να το ..βλεπουν και στην ζωνη πορνο το βραδυ αυτα που τους κανουν την ημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο διαφημιστικό πρόγραμμα Google Adwords μπορεί να γίνει ρύθμιση ώστε η διαφήμιση να εμφανίζετε σε ιστοσελίδες με βάση γεωγραφικές περιοχές και γλώσσα Η/Υ που επισκέπτεται.
    Δηλαδή μπορεί η διαφήμιση του Μπουτάρη να μην εμφανιστεί ποτέ σε Σκοπιανό Η/Υ, αλλά μόνο σε ελληνικό. Το θέμα είναι ότι όποιος πατήσει στην διαφήμιση, τότε η σκοπιανική ιστοσελίδα θα κερδίσει ένα μικρό ποσό, πχ 0,20 Ευρώ.
    Πιστεύω ότι δεν τους ενδιέφερε να το ψάξουν. Ίσως να είναι διαφημιστική εταιρεία η οποία ανέλαβε την καμπάνια στο internet του Μπουτάρη.
    Είναι το ίδιο όπως και με τις διαφημίσεις του Google που είχαν βάλει στην ιστοσελίδα της Βουλής, όπου εμφανιζόταν σεξουαλικού περιεχομένου διαφημίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι το ίδιο όπως και με τις διαφημίσεις του Google που είχαν βάλει στην ιστοσελίδα της Βουλής, όπου εμφανιζόταν σεξουαλικού περιεχομένου διαφημίσεις.

    11 Νοεμβρίου 2010 10:35 π.μ.

    ------------------------------

    Μα και ο Μπουτάρης είναι πολύ σεξουλιάρης!
    Το πιο ωραίο το είχε πει ένας σχολιαστής:
    "Η γερασμένη σάρκα με το σκουλαρίκι.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΦΡΙΛΑ, η μεγαλυτερη πληγη του Ελληνισμου.
    Το κακο ειναι οτι μαζι με τα ξερα θα καουν και τα χλωρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ηταν Ελληνας θα ηταν προδοτης. Ομως δεν ειναι και δε μπορει να κατηγορηθει για προδοσια. Απλως μαυριστε τον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:46

    καλά τα λες!δυστυχώς έτσι είναι πολλοί Έλληνες,θέλουν και τα παθαίνουν!Οι άλλοι τι φταίμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά να μη βγει ο Μπουτάρης... Τσίριζε φώναζε όλα αυτά τα χρόνια που το ΠΑΣΟΚ πρότεινε την Αράπογλου για τον Δήμο. Τώρα του κάνανε το χατήρι.. Άντε ας φάει και αυτήν την χυλόπιττα να τελειώνουμε και μ' αυτόν. Με τον άλλον τον Τρεμόπουλο να δούμε πώς θα γλυτώσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aporo pos oi sympatriotes mou Thesalonikeis edosan tin psifo tous se enan ypopsifio dimarxo pou thelei na metonomasei tin Agiou Dimitriou se Kemal Atatourk.

    Kai monon afto tha arkouse gia na ton katapsifisoun, gia na mi po katasparaksoun, ton anthellina!!

    Alla o kommatismos stin Ellada tyflonei tous pantes kai ethnika kritiria stis ekloges den isxyoun i yparxoun polloi ligoi pleon Ellines, pou zoun kai psifizoun saftin tin poli, meta apo ton Nomo apodoseos Ithaneias se metanastes....

    Pou katantisame thee mou kai meta ftaine oi ksenoi gia osa aparadekta symbainoun ston topo mas...

    Xenokrates apo Bienni

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.