11/11/10

Ένα βήμα πριν τη νίκη ο Κώστας Γκιουλέκας

Κώστα Γκιουλέκα στηρίζει ο Μάκης Στεργίου
Τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Εξουσία Πολιτών», Μάκης Στεργίου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή, ο κ. Στεργίου θεωρεί ότι η υποψηφιότητα του εκλεκτού της Ρηγίλλης, Κ. Γκιουλέκα, θα είναι η καλύτερη επιλογή για το δήμο Θεσσαλονίκης, «με γνώμονα τις ανάγκες και το μέλλον της πόλης».
Σε περίπτωση που καταφέρει να εξασφαλίσει και τη στήριξη του συνδυασμού του κ. Παπαθεμελή, ο κ. Γκιουλέκας θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της δημαρχίας Θεσσαλονίκης, την ερχόμενη Κυριακή.

11 σχόλια:

  1. Γκιουλέκας!!!
    Ελληνοπρεπέστατο επώνυμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα τελευταία παρατηρώ μια ραγδαία αυξηση των αρθρων που δημοσιεύετε και είναι σαφέστατα υπερ των υποψηφίων των προερχόμενων απο τη ΝΔ.
    Λίγη προσοχή δε βλαφτει γιατί ... η γυναίκα του Καισαρα πρέπει να ειναι αλλα και να φαινεται τίμια και στο κατω κατω το πολυ το κυρ ελέησον το βαριεται και ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To "Παυλόπουλος" είναι καλύτερο, αλλά δεν τον άφηνε να υλοποιήσει κανένα απολύτως σχέδιο για την ανάπτυξη της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας - Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης με τη λογική "ή θα το κάνω εγώ με τους δικούς μου ή να μη γίνει τίποτα".

    Τώρα θα γίνω κακός εάν σκεφτώ ότι αυτή τη λογική την κόλλησε από κάποια άλλη υπηρεσία την οποία επόπτευε;

    Άσε που ΚΑΙ ο Παυλόπουλος είχε ειδική επί των έργων κάποια άσχετη μεν εμφανίσιμη νεαρά δε, όπως ακριβώς και η εν λόγω υπηρεσία την οποία επόπτευε.

    Τυχαίο; Δε νομίζω!

    Το πόσο Έλληνας είναι κάποιος φαίνεται από τις πράξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11 Νοεμβρίου 2010 6:50 μ.μ.
    Ποιό άρθρο είναι υπέρ υποψηφίου της ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελλαδέμποροι, χριστέμποροι, και πατριδέμποροι ολοι μαζι να κλαλυψουμε την τρυπα στα οικονομικα του δημου θεσσαλονικης που γιναν μπουζουκομαγαζα, λουλουδια και σαμπανιες στην υγεία του μ@κ@κ@ του Σαλονικιου του δημοτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. skal είπε...

    11 Νοεμβρίου 2010 6:50 μ.μ.
    Ποιό άρθρο είναι υπέρ υποψηφίου της ΝΔ;
    11 Νοεμβρίου 2010 7:12 μ.μ.


    πλακα μας κανεις εσυ τωρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επαναλαμβάνω
    γράψε ποιο άρθρο είναι υπέρ της ΝΔ.
    Γράψε ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. * ston Skal

    Giati diladi einai englima se ena Blob san ton Infognomona na anartithoun arthra yper h kata enos kommatos?

    Nomizo oti kati tetoio epibebaionei tin antikeimenikotita kai tin oudeterotita tou Blog.

    Xenokrates apo Bienni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξενοκράτη
    του πρόβλημα του σχολιαστή είναι υπαρκτό.
    Οι 'προοδευτικοί' στη χώρα μας έχουν συνηθίσει τα ΜΜΕ να παρουσιάζουν τις ειδήσεις και την πολιτική πραγματικότητα με μια συγκεκριμένη οπτική γωνία.
    Το ζητούμενο για να σε αποδεχτούν και να σε εγκρίνουν, είναι να παρουσιάζεις ό,τι αριστερό και πασοκικό καλό και προοδευτικό και ότι κεντροδεξιό συντηρητικό, αναχρονιστικό και κακό.
    Μιλάμε για έναν ιδεολογικό ρατσισμό, μια κρυπτοφασιστική παγίδα που δυστυχώς έχει εγκλωβίσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ενώ οι πάτρωνες αυτής της υπόθεσης τρέφονται μεταφορικά και ουσιαστικά από αυτή την υπόθεση εδώ και τριάντα χρόνια, όσα ακριβώς χρόνια χρειάστηκαν για να διογκώσουν το χρέος της χώρας από το 28% που το παρέλαβαν στο 110% και να διαλύσουν το κράτος, την κοινωνία και τη χώρα..
    Με βάση αυτή τη νοοτροπία, ένα ιστολόγιο δημοκρατικό και προοδευτικό στην ουσία και όχι στη συνθηματολογία, δεν είναι αρεστό.
    Τί να κάνουμε, ο καθείς εφ' ώ ετάχθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. * ston Skall

    Synfono apolyta mazi sas, alla kapote prepei na allaksei i aparadekti afti katastasi, pou einai en pollois apotelesma tis dimokratikis mas anoxis kai anektikotitos apenanti tous.

    Xenokrates apo Bienni

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.