28/11/10

Ισραήλ: Εκστρατεία δημοσίων σχέσεων σε οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις

Εκστρατεία δημοσίων σχέσεων σε οκτώ ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ετοιμάζει το Ισραήλ, για να βελτιώσει την εικόνα του.Σύμφωνα με διπλωματική πηγή, οδηγίες έχουν δοθεί για το σκοπό αυτό στις ισραηλινές πρεσβείες στο Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Ρώμη, τη Μαδρίτη, το Παρίσι, τη Χάγη, το Οσλο και την Κοπεγχάγη.

Η ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ γράφει ότι ο προϋπολογισμός του υπουργείου Εξωτερικών για τις δημόσιες σχέσεις στις οχτώ αυτές πρωτεύουσες, διπλασιάστηκε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάθε πρεσβεία έχει εντολή να ετοιμάσει μια λίστα με τα ονόματα τουλάχιστον 1.000 ατόμων ως τις 16 Ιανουαρίου.

Οι ισραηλινές διπλωματικές αντιπροσωπείες θα έλθουν σε επαφή με τους ανθρώπους αυτούς και θα τούς ενημερώσουν για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, υπολογίζοντας στην εθελοντική τους βοήθεια για την υπεράσπιση του εβραϊκού κράτους.

Μεταξύ αυτών θα είναι μέλη της εβραϊκής κοινότητας, φιλοϊσραηλινοί χριστιανοί, δημοσιογράφοι και πολιτικά πρόσωπα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το υπουργείο εξετάζει για πρώτη φορά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων.

Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα αυτό ο εκπρόσωπος του υπουργείου Γιγκάλ Παλμόρ, απέφυγε να επιβεβαιώσει τις παραπάνω πληροφορίες τονίζοντας ότι δεν μπορεί να σχολιάσει εσωτερικά έγγραφα.

Η εικόνα του Ισραήλ υποβαθμίζεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια κυρίως εξαιτίας της επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας στα τέλη του 2008, της αιματηρής επίθεσης στο διεθνή στολίσκο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα στις 31 Μαΐου και της επανάληψης της εποικιστικής δραστηριότητας.http://www.nooz.gr/world/israil-ekstrateia-dimosion-sxeseon-se-okto-europaikes-poleis

5 σχόλια:

  1. Η εικόνα του Ισραήλ υποβαθμίζεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια κυρίως εξαιτίας της επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας στα τέλη του 2008, της αιματηρής επίθεσης στο διεθνή στολίσκο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα στις 31 Μαΐου και της επανάληψης της εποικιστικής δραστηριότητας ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΙΝΉΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ PUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσα λεφτά κι αν χαλάσει το Ισραήλ για να αλλάξει την κακή του εικόνα, δεν θα καταφέρει τίποτα σημαντικό.
    Τους έχουμε πάρει πλέον χαμπάρι παντού στον κόσμο τι εγκλήματα κάνουν σε βάρος των Παλαιστινίων...

    Το γιατί έχουν επιλέξει αυτές τις χώρες για να κάνουν δημόσιες σχέσεις, μπορεί να έχει να κάνει με το ότι αυτές είναι οι χώρες που σκοπεύουν να πάνε κάποια στιγμή όταν δεν θα μπορούν να μείνουν στην Παλαιστίνη.

    Οι ΗΠΑ τους εγκαταλείπουν σιγά-σιγά αφού μεταθέτουν αλλού τα κέντρα του ενδιαφέροντός τους.

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να βάλουν τον Λίμπερμαν επικεφαλής της εκστρατείας αυτής.
    Θα έχει μεγάλη επιτυχία.
    Η καλύτερα δολοφονώντας εν ψυχρώ παιδάκια μέσα στην σκλαβωμένη πατρίδα τους, αλλά και γκρεμίζοντας τα σπίτια των Παλαιστινίων (και μάλιστα την ώρα που κοιμούνται μέσα) για περισσότερο χώρο της εβραιο-αποικίας τους, δεν χρειάζεται ουδεμία εκστρατεία δημοσίων σχέσεων.
    Αυτοδιαφημίζονται μόνοι τους.



    Ο έξ από δώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα καλό μάθημα για την Ελλάδα, η οποία προσπαθεί να κάνει δημόσιες σχέσεις μέσω ... Άγκυρας.

    Τον τελευταίο χρόνο, ο πρωθυπουργός έχει επιδοθεί σε μαραθώνιο ταξειδιών, ίσωε έχει επιτύχει μία βελτίωση των εξωτερικών σχέσεων της Ελλάδος, αλλά η "τεμπελιά" τόσων χρόνων μας έκανε ζημιά. Άλλωστε, ακόμη δεν έχουμε κινητοποιήσει και αξιοποιήσει το λόμπι μας στο εξωτερικό. Απόδειξη ότι οι Σκοπιανοί πέτυχαν από τον ΟΗΕ την αναγνώριση της "μακεδονικής" γλώσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είναι το νέο;
    Αυτή την τακτική μας την αποκάλυψε ο φίλος Ομάδεον εδώ και χρόνια με τους περιώνυμους "σάγιανιμ".
    Ατυχώς δεν μπορώ να βρω το επίμαχο κομμάτι που πάντα αναδημοσίευε. Απλώς τώρα "η εκστρατεία δημόσιων σχέσεων" έριξε πιο πολλά λεφτά στους "βοηθούς" του Ισραήλ σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία.
    Ποιος στην χάρη σας βοηθοί του Ισραήλ στην Ελλάδα.
    Θα συνεχίσετε να τα οικονομάτε.


    Λόνι Σερφατή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.