13/11/10

Συνάντηση Σ.Ξυνίδη με τον ψευδομουφτή Ξάνθης,που ζητά την αναγνώρισή του!

Συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού  Περιφερειακής Ανάπτυξης και βουλευτή Ξάνθης με τον ψευδομουφτή Αχμετ Μέτε σε ξενοδοχείο της Ξάνθης. Παρών και ο έτερος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,Τσετίν Μάντατζη,η σύζυγος του οποίου ήταν υποψήφια με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Αχμέτογλου,για τις δημοτικές εκλογές.
Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΑ και είναι απόλύτως λογικό να προκαλέσει συζητήσεις,αφού γίνεται λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το δέυτερο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Οι "σκληροί"  της Θράκης ζητούν με επιμονή την "αναγνώρισή" του και ήδη οι πληροφορίες ότι αυτό ήταν ένα από τα ζητήματα που ετέθησαν στη συνάντηση Ξυνίδη-Τσετίν-Μέτε, δίνουν καιο παίρνουν στην Ξάνθη.
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=906

2 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι πολύ πολύ σοβαρότερο. Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής αφού επέβαλε ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. τον Αρη Γιαννακίδη από το ΠΑΣΟΚ, δεσμεύεται τώρα και να τον εκλέξει. Το αντικείμενο της συνάντησης ήταν αυτό χωρίς καμιά αμφιβολία. Η πρώτη δόση δόθηκε στη Ροδόπη. Η δεύτερη αύριο στην Ξάνθη.
    Ως πότε η κατευθυνόμενη μουσουλμανική μειοψηφία θα καθορίζει με τη σύμπραξη του ΠΑΣΟΚ τις τύχες μέχρι τώρα της Θράκης, τώρα και της Ανατολικής Μακεδονίας; Εμείς οι χριστιανοί ανεξαρτήτου κομματικής τοποθέτησης λέμε όχι στο ξεπούλημα και ψηφίζουμε ενάντια στον Αρη Γιαννακίδη που το εκφράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που βγήκε περιφερειάρχης, περαστικά μας. Όχι ότι ο άλλος υποψήφιος είναι καλύτερος.

    Οι τούρκοι κάνουνε πολύ καλά τη δουλειά τους στη Θράκη. Ας παραδειγματιστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.