14/12/10

ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Επίθεση σε τέμενος στην Ξάνθη
Άτομα άγνωστης ταυτότητας πέταξαν μολότοφ σε τέμενος στο χωριό Παλαιό Άβατο της Ξάνθης.
Μετά την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο τέμενος.
Ο ιμάμης του τεμένους κατέσβησε την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην είσοδο ενώ αργότερα έσπευσαν στην περιοχή, αστυνομικοί, οι οποίοι ξεκίνησαν και ανάκριση. Ο (ψευδο)Μουφτής της Ξάνθης Ahmet Mete σε δηλώσεις του στην TRT καταδίκασε την επίθεση και είπε πως περιμένουν να συλληφθούν οι δράστες το συντομότερο δυνατό και να παρουσιαστούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

18 σχόλια:

  1. Κάποοι βλάκες έλληνες που νομίζουν ότι ήταν πατριώτες , ή προβοκατόρικη ενέργια Τουρκικού δακτύλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιος απο τους 600 θα πάρει extra bonus για την αποστολή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαζή ερώτηση:

    Υπάρχει στην Τουρκία έντυπο ή ιστοσελίδα με παρεμφερή τίτλο;
    π.χ. "Φωνή της Ελλάδας";
    "Ελληνική φωνή";



    M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. M Μιά ματιά στον προπαγανδιστικό αυτό ιστότοπο της Τουρκίας θα σε πείσει για το πως αντιλαμβάνονται οι Τουρκοι το παιχνίδι της επικοινωνίας και της προπαγάνδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν Θρακιώτης και Ξανθιώτης έχω να σας ενημερώσω ότι αρκετές φορές έγιναν τέτοιες απόπειρες από άτομα του τούρκικου προξενείου για παράδειγμα αν ρωτήσετε για το τζαμί στο χωριό τοξότες. Επίσης στην Ξάνθη δεν υπάρχουν ούτε χρυσαυγίτες ούτε άλλα παρόμοια πράγματα.Και αν αναλύσετε λιγάκι τον τρόπο...θα δείτε ότι απευθύνεται σε αυτούς που δεν ξέρουν και δεν ζουν στην περιοχή ώστε να πουν αααα για δείτε τι κάνουν αυτοί οι παλιοέλληνες. Έχουν κάνει ανακαίνιση τα πάντα από τζαμιά.Άρα αυτό τους δίνει έξτρα λόγο να το ξαναφτιάξουν μεγαλύτερο και καλύτερο το συγκεκριμένο. Χωρίς αμφιβολία προβοκάτσια.Μετά το σπάσιμο νεκροταφείων άρχισαν κι αυτά.Κι εμείς κλασσικά στον ύπνο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχέδιο Βαριοπούλα σε δράση! Μόνο οι έλληνες πολιτικοί ζούν στον φανταστικό κόσμο των "μηδενικών προβλημάτων" του αρχιπασά τους Νταβούτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοιτατε ποιοι ειχαν και εχουν τοσα χρονια για δασκαλους οι Τουρκαλαδες.
    "By the way of Deception"

    ΕΠΑΛΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άρχισαν τα όργανα... κλιμάκωση των επεισοδίων τους επόμενους 6 μήνες και την περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου (χαμήλη στάθμη Έβρου, άδειες προσωπικού, μεταθέσεις) έναρξη των επιχειρήσεων...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προβοκάτσια είναι.
    Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Τούρκου διοικητή των μυστικών υπηρεσιών, που είχε παραδεχθεί ότι είχαν πυρπολήσει οι ίδιοι τα Τζαμιά πριν την εισβολή στην Κύπρο για να το φορτώσουν στους Ελληνοκύπριους και για να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στους Τουρκοκύπριους.
    Οι ενέργειες των Τούρκων διαβάζονται σαν ανοιχτό βιβλίο. Τόσο αλαζόνες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το θέμα δεν είναι ότι απροκάλυπτα επαναλαμβάνουν τις τακτικές που είδαμε στον Αττίλα, το θέμα είναι ότι εμείς (ξανα)είμαστε θεατές και μόνο...
    Τα ζώα μου αργά δηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΓΕ μου(!!!) 3:47 μ.μ. ξέρεις πόσοι Ιούλιοι και Αύγουστοι έχουν περάσει από το 1974;;;
    Και όλοι τους είχαν χαμηλή στάθμη στον Έβρο...
    Και σε όλους τους είχαν προηγηθεί κλιμακούμενες προκλήσεις...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και το 1987 (αν θυμάμαι καλά) στην Κομοτηνή τοποθετήθηκε από τους ίδιους τους μουσουλμάνους εκρηκτικός μηχανισμός σε τζαμί και ξεκίνησαν τα πρώτα επεισόδια!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και το 1987 (αν θυμάμαι καλά) στην Κομοτηνή τοποθετήθηκε από τους ίδιους τους μουσουλμάνους εκρηκτικός μηχανισμός σε τζαμί και ξεκίνησαν τα πρώτα επεισόδια!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τζίμη
    που στα ελληνικά λεγεσαι Δημήτρης οταν ανοιγεις τον στομα σου πετας πολλά.......λουκάνικα.

    .+.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και πριν κανα 3 μηνες ειχαν ριξει μολοτοφ στο τουρκικο προξενειο στην Θεσσαλονικη και θελανε να το ριξουν σε οπαδους του παοκ πριν απο ενα αγωνα ποδοσφαιρου με την φενερμπαχστε.εντελως τυχαια καηκε ενας θαμνος μονο.αν ηταν Ελληνες οπαδοι θα ειχαν μπει και μεσα να τους ριξουνε και μερικες ψιλες.οποτε εχει ξεκινησει η παλια τους τεχνη κοσκινο που λεει και η παροιμια.

    de gaulle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυατυχώς δεν ζούμε σε οργανωμένη χώρα. Τέτοια επεισόδια απο Τούρκους πράκτορες ή μουσουλμάνους που ζουν ανενόχλητοι στην Ελλάδα μπορούν να οδηγήσουν σε κλιμάκωση μια κρίση. Με τι μέσα να αντισταθείς; Με ανύπαρκτη Αστυνομία; Με ανύπαρκτες μυστικές υπηρεσίες; Με τον καλά οργανωμένο και εξοπλισμένο στρατό!! που τόσα χρόνια δεν κατάφερε να αναδείξει 2-3 άξιους ηγέτες να το βγάλουν απο το τέλμα ή να παραιτηθούν καταγγέλοντας τα κακώς κείμενα; Με την οικονομική μας ισχύ; Με τους ικανούς κατά Πάγκαλον διπλωμάτες μας; Μόνη λύση, η φυγή στο εξωτερικό. Εδώ δεν υπάρχει φως αφου η Ελλάδα έχει κατά βάση μείνει απο λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οτι και να μαγειρευουν οι Τουρκοι το αποτελεσμα θα ειναι "μηδεν εις το πηλικον" και λιγοζωες θα ειναι οι ελπιδες τους σαν των Τρωων οπως θα θα ελεγε και ο Καβαφης αρκει να εουμε τρην στοιχειωδη επαγρυπνηση!
    @Μα καλα ο "τζιμης" με στολη εργασιας δεν ειναι αυτος στην φωτογραφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.