1/12/10

Φυγαδεύτηκε ο Απόστολος Κακλαμάνης. Άρον άρον έφυγε από τη Παλαιά Βουλή!

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τη Θράκη που πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ στη Παλαιά Βουλή. Στο τέλος της εκδήλωσης η Χαρά Νικοπούλου που ήταν στο πάνελ των ομιλητών, απεύθυνε μια ερώτηση στον κ. Κακλαμάνη για τους «μέχρι ποίου σημείου προδοσίας πρέπει να φτάσουν οι Ματατζη, Ιλχαν, και Χατζηοσμάν για να τους αποβάλλεται από τη Βουλή;»
Ο κ. Κακλαμάνης άρχισε με μία αναδρομή στο παρελθόν λέγοντας πόσες φορές επισκέφθηκε τη Θράκη και πώς έδειξε την πόρτα στον τέως πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, όταν ο τελευταίος του ζήτησε λογαριασμό επειδή ο Σγουρίδης είχε πάει στην κοιλάδα Μπεκάα και είχε συναντήσει τον Οτσαλάν.
Εκεί το ακροατήριο άρχισε να χάνει την υπομονή του και να φωνασκεί, διότι φαινόταν ότι ο Κακλαμάνης δεν είχε σκοπό να απαντήσει. Τότε ο κ. Κακλαμάνης ύψωσε τον τόνο της φωνής του και απαίτησε από το ακροατήριο να σωπάσει και να τον αφήσει να ασκήσει το δημοκρατικό του δικαίωμα να μιλήσει. Το ακροατήριο εξαγριώθηκε και τότε ο κ. Κακλαμάνης «έβαλε» φωτιά στην ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα λέγοντας «ότι για να μη χαθεί η Θράκη πρέπει και σεις οι έλληνες χριστιανοί να αλλάξετε συμπεριφορά».
Μετά από αυτό οι διοργανωτές βλέποντας ότι η κατάσταση πάει να εκτραπεί από τους παρευρισκόμενους αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν τον κ. Κακλαμάνη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
http://www.newsbeast.gr

10 σχόλια:

  1. Σημειωτέον ότι τον κ. Κακλαμάνη δεν τον είχαν καλέσει στη εκδήλωση του Άρδην, δείτε http://www.ardin.gr/node/3923

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καὶ ἀκάλεστος καὶ δημόσιο κράξιμο ἔφαγε, ἔτσι τοῦ χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε μου ουτε ο δικτατωρας Ιωαννιδης τον ειχε καλεσει αλλα αυτος πηγε το 1973 και περιμενε στον προθαλαμο περιμενοντας κανενα υπουργειο.
    νικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο μὲ δημόσιο κράξιμο ἴσως καταλάβουν κάτι. Ἔχουν ἀλλοτριωθῆ τελείως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι η δεύτερη φορά που την γλυτώνει ο αποστολάκης.Την πρώτη φορά τρύπωσε σα ποντίκι σε υπουργείο και χθές έφυγε σα λαγός ύστερα απο τις παπαρολογίες που είπε.Ελπίζω η τρίτη να είναι πιο τυχερή.
    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί όταν είχε βάλει υποψηφιότητα για προεδρος του ΠΑΣΟΚ (τότε που εξελέγη ο Σημίτης), ο "Βαγγέλης" Γιαννοπουλος ανεφώνησε:
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ"

    Τι ήξερε ο "Ελασίτης" Γιαννοπουλος???


    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ήξερε ο "Ελασίτης" Γιαννοπουλος???


    ΑΖ

    1 Δεκεμβρίου 2010 11:19 π.μ.

    ___________________________________

    Από "κέντρα πολιτισμού"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «μέχρι ποίου σημείου προδοσίας πρέπει να φτάσουν οι Ματατζη, Ιλχαν, και Χατζηοσμάν για να τους αποβάλλεται από τη Βουλή;»

    Ποιος φιλότιμος Έλληνας δεν θα ήθελε να κάνει την ερώτηση αυτή; Οι εφημερίδες και τα κανάλια δεν το τόλμησαν. Το έκανε όμως η Χαρά, που όσο μπόι της λείπει, τόση ψυχή της περισσεύει. Μπράβο Χαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ότι για να μη χαθεί η Θράκη πρέπει και σεις οι έλληνες χριστιανοί να αλλάξετε συμπεριφορά» Δηλαδή ΜΑΣ λέει οτι ο ίδιος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ελλην Χριστιανός χαχαχα Ρε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ< ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ερώτηση της Χαράς στον Κακλαμάνη. Αναρτήστε την να την ακούμε κάθε μέρα μέχρι να ξυπνήσομε! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.