20/12/10

Βουλγαρία: Μεγαλύτερη αύξηση εξαγωγών στην ΕΕ


Τη μεγαλύτερη αύξηση των εξαγωγών, σε όλα τα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης το εννεάμηνο του 2010, κατέγραψε η Βουλγαρία, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινώθηκαν από την ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία Eurostat.

Η αύξηση των βουλγαρικών εξαγωγών το διάστημα Ιανουάριος - Σεπτέμβριος 2010 διαμορφώθηκε στο 23%. Η Λετονία κατέγραψε αύξηση εξαγωγών 29%, η Λιθουανία και η Εσθονία 28% έκαστη και η Ρουμανία 26% άνοδο των εξαγωγών το εννεάμηνο του 2010.

    Στις εισαγωγές, ο ρυθμός αύξησης την προαναφερόμενη περίοδο ήταν υψηλότερος στη Σουηδία (+30%) και ακολουθούν η Λιθουανία (+29%), η Τσεχία και η Σλοβακία με 24% έκαστη.

    Οι εισαγωγές της Βουλγαρίας αυξήθηκαν κατά 9%, ενώ της Ρουμανίας κατά 19%.
ΑΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Οι εξαγωγες μπορει να εχουν αυξητικη ταση αλλα στην τσεπη των εργαζομενων δεν υπαρχει κανενα σοβαρο οφελος εκτος εαν τους ειναι αρκετο οτι απασχολουνται,το κερδος το εχει το κεφαλαιο που εχει βρει φτηνα εργατικα χερια με μθσθους ποινας των 150 ευρω τον μηνα.Για τις ελλ/κες επιχηρεισεις μια μειωση των ασφαλιστικων εισφορων κατα 25% θα ειναι ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ φαντασου να ειχαν μισθους Βουλγαριας για τους εργαζομενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.