5/12/10

Σέχτα «δείχνουν» τα όπλα στη γιάφκα τρομοκρατών

Τον πυρήνα της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» εκτιμά η αντιτρομοκρατική πως κρατά πλέον στα χέρια της, μετά τις συλλήψεις 4 ατόμων, αλλά και πολλών προσαγωγών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στο γκαράζ της οδού Καισαρείας, στη Νέα Σμύρνη, έχουν βρεθεί καλάσνικοφ, πιστόλια, αυτόματα και εκρηκτικά, ενώ στο διαμέρισμα της οδού Πραξιτέλους στον Πειραιά οι αστυνομικοί έχουν δει με τις μικροκάμερες πολλά πιστόλια και χειροβομβίδες.

Αναλυτικά, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής τρία υποπολυβόλα εκ των οποίων τα δύο τύπου Scorpion, επτά πιστόλια (Glock, CZ, BAIKAL), τρία πολεμικά ντουφέκια καλάσνικοφ, ένας σιγαστήρας, γεμιστήρες, πολλά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 50 κιλά εκρηκτικής ύλης ANFO εργοστασιακό, τέσσερις χειροβομβίδες, και 200 γραμ. εκρηκτική ύλης TNT.

Τα όπλα αυτά μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Σημειώνεται ότι τα δύο άτομα που συνελήφθησαν στη Νέα Σμύρνη ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής την ώρα που έβγαιναν από το κτήριο και πάνω του είχαν ένα σακίδιο με όπλα.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ετοίμαζαν δολοφονικό κτύπημα που επρόκειτο να πραγματοποιήσουν αυτές τις ημέρες ενόψει της επετείου των δύο ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Το διαμέρισμα στον Πειραιά είχαν ενοικιάσει πριν από ένα χρόνο δύο νεαροί, που εμφανίστηκαν ως φοιτητές από την Κύπρο και προπλήρωσαν ενοίκια και κοινόχρηστα πολλών μηνών.
Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και στην επαρχία όπου σύμφωνα με αστυνομική πηγή αναμένεται να αποδώσουν σημαντικά στοιχεία.http://www.skai.gr/news/greece/article/157858/efodos-se-diamerisma-giafka-/

11 σχόλια:

  1. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ετοίμαζαν δολοφονικό κτύπημα που επρόκειτο να πραγματοποιήσουν αυτές τις ημέρες ενόψει της επετείου των δύο ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΓΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΗΣΤΕΙΟΥΛΕΣ ΡUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. koita na deis pou tha mas vgaloun kamia 10 vlamena ta opoia einai sklirotrahiloi tromokrates!!

    gia katse na doume!!

    PS.. stoixima oti ta opla pou dolofonidsan ton giola den tha vrethoun !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το είχα πει ότι αυτή τη φορά θα τους πιάσει η αστυνομία σύντομα επειδή -κρίνοντας από επίπεδο προκυρήξεων και ενεργειών- ήσαν ερασιτέχνες και μάλιστα κακοί...

    Πρέπει να φάνε 20 χρόνια για ό,τι κάνανε και ισόβια για την μ@λακία που τους βαράει !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι να το παινευτώ αλλά από την πρώτη μέρα που έδρασε αυτή η οργάνωση έγραψα εδώ ότι μου φαίνονται καραγκιοζάκια και ότι σύντομα θα πιαστούν. Ούτε η χρονιά δεν βγήκε και τους έπιασαν. Το ότι δεν θα βρεθεί τα όπλο με το οποίο έχουν σκοτώσει δεν σημαίνει κάτι οπωσδήποτε. Με δεδομένη την, όπως δείχνουν τα πράγματα, αφθονία σε οπλισμό μπορεί να απαλάσσονται από όπλο που έχει πυροβολήσει.
    Δεν με απασχολεί όμως τόσο αυτή η τρομοκρατία όσο η τρομοκρατία της κυβέρνησής μας που εξακολουθεί να θέλει εις πείσμα όλου του Δυτικού κόσμου να χώσει την Τουρκιά στην ΕΕ. Και γιουσουφάκι να ήταν τέτοια εθελοδουλεία δεν θα είχε. Σε ποιούς σκύβει το κεφάλι και βγαίνει μπροστά να γίνουμε ακόμα μια φορά ρεζίλι; Θα μου πεις πρώτη φορά είναι; Όχι αλλά αρχίζει και φαίνεται ότι έχουμε δορυφοροποιηθεί πλήρως... Κάτι οι μαγκιές του ΓΑΠ στη Μέρκελ (καλές είναι αλλά θέλει ούμπαλα για να κάνεις τέτοια και το παιντί δεν έχει, από κάπου αλλού δανείζεται) κάτι το νέο Ελσίνκι, άντε και για νέα Οθωμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η "ΣΕΧΤΑ" ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΠΟ, ΚΑΙ, ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.

    ΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ή ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    isxys.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μουσουλμάνοι οι εκπαιδευτές,όχι τα μέλη της οργάνωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι και ο stauss μουσουλμάνος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξυπνάς ένα πρωί και αναρωτιέσαι "τι δουλειά θα κάνω; Ας γίνω τρομοκράτης" και αμέσως βρίσκεσαι με οπλοστάσια και πυρομαχικά και εκρηκτικά μιας δοιμιρίας ενισχυμένου πεζικού. Υπάρχει οργάνωση που τα προμηθεύει αυτά και η μόνη που μπορώ να σκεφτώ είναι η ΜΙΤ. Δεν ξέρω άλλον που έχει άμεσο συμφέρον να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι συνήθεις ύποπτοι.... αυτά που οι φυλλάδες της έγκυρης παραπληροφόρησης (βήμα,νεα,..υπία)λοιδωρούσαν τόσα χρόνια.Και η ΕΛΑΣ ,φυσικά και γνωρίζει, αλλά δυστυχώς παρεμβαίνουν και οι πολιτικάντηδες.Και.... που βρηκαν οι πιτσιρικάδες τα scorpion,τα glock,τα zastava και τα εκρητκτικά;;;Αντε βγείτε βολτα,να δω θα βρείτε να ψωνίσετε ;;; Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως οι "σέχτες" δεν είναι "σέχτες", αλλά τα όπλα είναι άλλων; Λέω, μήπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως εγώ που βγήκα για τρομοκρατικά ψώνια όλο κι όλο μια σαϊτα αγόρασα... Τι να πάρεις με 2 ευρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.