15/12/10

Από μικρό κι από ...Λεβέντη, μαθαίνεις την αλήθεια! Να ποιοί κατέστρεψαν και καταστρέφουν την Ελλάδα!

13 σχόλια:

  1. το ξέρετε ότι o λεβέντης αποφοίτησε πρώτος από το πολυτεχνείο,ήταν ο πιο αριστούχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε είχα γράψει σε αυτό το ιστολόγιο ότι θα τους πάρουν με τα γιαούρτια και έπεσαν όλοι να με φάνε: τώρα άρχισαν να τρώνε ξύλο...

    Κάποτε είχα γράψει διάφορα για τα βαθεοκρατικά ανθελληνικά υποκείμενα που βρίσκονται σε υψηλόβαθμες θέσεις σε κρίσιμες υπηρεσίες και μου την έπεσαν όλοι να με φάνε: τώρα είμαστε στο μνημόνιο, ο κόσμος αρχίζει να πεινάει και σε λίγο θα πέσει να τους φάει στην κυριολεξία.

    Αυτούς που μετατρέπουν σε γραφικούς -επειδή δεν τους συμφέρει να τους αντιμετωπίσουν- θα τους βρουν μπροστά τους γιατί όσο και να κοροϊδεύουν στα μούτρα κάποιον επειδή είναι πατριώτης, όσο και να θάβουν έγγραφα που θα έπρεπε να τους ανοίγουν τα μάτια (αλλά αυτοί τα προτιμούν κλειστά), όσο και να κοιτάνε να "τσεκάρουν", όπως είπε κάποιος άλλος, και όχι να δουλέψουν για την πατρίδα και το δημόσιο συμφέρον, έχει έρθει πλέον το πλήρωμα του χρόνου:

    ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ

    V

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. skal υπέκυψες τελικά στις διαφημίσεις τις Google

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός που όλοι τον παρουσιάζουν ως γραφικό εδώ και χρόνια φώναζε πως η Ελλάδα δεν είναι η γη της επαγγελίας και πως η χώρα οδεύει ολοταχώς προς την πτώχευση.
    Αλλά αυτοί που μιλούσαν για σύγχρονη και ισχυρή Ελλάδα ήταν σώφρονες και σοβαροί καθηγητές ενώ αυτός γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσα χρόνια τον κοροιδεύαν και να που επαληθεύτικαν όσα λέει, για οικογενειοκρατία και για οικογένεια Παπανδρέου.Δυστηχώς όμως πέρασαν 30 χρόνια μέχρι αυτός ο λαός να ξυπνήσει και να ξεσηκωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παρτε τον στην Δημοκρατικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΎΑΜΕ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΆΤΙΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Λεβεντης και βεβαια ειναι γραφικος...Αυτη η Συμμορια(που ειναι τωρα επανω)δε φευγει με τους Λεβεντες και με τετοια θεατρα!Ο λεβεντης στο βιντεο γιατι ειναι καλος?Γιατι βριζει το Μητσοτακεικο και το κατεστημενο?Και αρα φτανει αυτο??Αυτο το λησταρχειο(καλα λεει και ο Δελαστικ)θελει αααλλα μετρα και αλλες μεθοδου(ανορθοδοξους).Οταν σε κλεβουν μπροστα στα ματια σου ή οταν κλεβουν το συνανθρωπο σου ακριβως διπλα σου τοτε βουτας οτι βρεις μπροστα σου και αρχιζει ο χορός(του Ζαλόγγου).Δε φωναζουμε για να παραστησουμε οτι μας καιει ο πονος του αλλου(κλασικη περιπτωση τα πρωινα θεατρα του Αντενα, του Μεγκα κτλπ ακριβοπληρωμενοι μαιντανοι που οριονται πρωι πρωι για το δικιο -δηθεν- του κοσμακι),περναμε σε πραξεις.Αμα εισαι πατριωτης αποδειξη,τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, εχει δίκιο ο κ.Β.Λεβέντης:τον είχα για γραφικό αλλά το "ΖΩΑ,ΝΑ ΖΩΑ,ΒΟΔΙΑ ΝΑ ΒΟΔΙΑ" με αφύπνησε. Νομίζω.Μαζί του λοιπόν στις επόμενες εκλογές.Και,φυσικά εμείς με την ψήφο μας θα αλλάξουμε μερικά πράγματα.Ελπίζω να μην κάνω λάθος.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 15 Δεκεμβρίου 2010 8:31 μ.μ.

    >ήταν ο πιο αριστούχος.<

    "ΖΩΑ,ΝΑ ΖΩΑ,ΒΟΔΙΑ ΝΑ ΒΟΔΙΑ", μάθετε ελληνικά!

    :-)))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΡΩΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ :
    " >ήταν ο πιο αριστούχος.<

    "ΖΩΑ,ΝΑ ΖΩΑ,ΒΟΔΙΑ ΝΑ ΒΟΔΙΑ", μάθετε ελληνικά!

    :-))))))))))))))) "....

    Εσένα φίλε όταν σου βιάζουν τη γυναίκα δώσε και τη κόρη σου και κοίτα να μιλάς και ευγενικά γιατι άμα σε πετύχω να μιλάς άσχημα εγώ θα στο ανοίξω το κεφάλι.......!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμοι φίλοι
    16 Δεκεμβρίου 2010 10:18 π.μ.

    το πιο αριστούχος φράφτηκε προφανώς από λάθος και δεν νομίζω ότι το σχόλιό σου έχει σχέση με παρότρυνση να γίνει κάπιος καλύτερος έστω στα ελληνικά. Γιατί μαθαίνω να μιλώ και να γράφω καλά ελληνικά, σημαίνει σκέπτομαι και συμπεριφέρομαι ελληνικά, δηλαδή με ευπρέπεια.

    16 Δεκεμβρίου 2010 11:21 π.μ.
    Τα ίδια ισχύουν και για σένα.
    Οι βεντέτες δεν οδηγούν πουθενά.
    Σας παρακαλώ σταματήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι ναι φώναζε γιαυτο και τα άρπαξε χοντρά οταν τον έκλεισαν και τωρα κάνει τον σοβαρό.
    Κλασσικό λαμογιο και απατεώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.