13/12/10

Περί μειονοτικών ενώσεων

Σε επιστολή του, σχετικά με άρθρο του ανταποκριτή μας στο Στρασβούργο, Ν. Ρούσση («Ε» 6/12/2010), ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας γράφει: Ο τίτλος («Επιβάλλουν αναγνώριση όλων των μειονοτικών ενώσεων) και το περιεχόμενο «που βασίστηκε σε μη κατονομαζόμενες «πληροφορίες», δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν αποδίδουν ορθά ούτε την απόφαση της επιτροπής υπουργών του συμβουλίου της Ευρώπης ούτε τη στάση της Μόνιμης Αντιπροσωπείας μας, κατά τη συζήτησή της».

Ο κ. Δελαβέκουρας προσθέτει πως η Επιτροπή Μονίμων Αντιπροσώπων σε σύνθεση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, συνεδριάζοντας από 30/11 - 2/12/2010 υπό την προεδρία του Ουκρανού Μονίμου Αντιπροσώπου και αφού εξέτασε και τις τρεις υποθέσεις μειονοτικών ενώσεων Θράκης:

* «Επανέλαβε ότι το πρόβλημα είναι διαδικαστικό, μη επιτρέποντος στο στάδιο αυτό ουσιαστική εξέταση των υποθέσεων, αν και εναπόκειται στην κρίση του Αρείου Πάγου η οριστική επίλυσή του.

* «Ελαβε γνώση των πληροφοριών της ελληνικής πλευράς ότι από τον Ιανουάριο 2008 μέχρι τον Οκτώβριο 2010 έγιναν δεκτές 32 από τις συνολικά 33 υποβληθείσες αιτήσεις εγγραφής σωματείων, τα οποία έφεραν στον τίτλο τον όρο «"μειονοτικός"».

* «Χαιρέτισε τη σταθερή βούληση των ελληνικών αρχών να εφαρμόσουν πλήρως τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ και αποφάσισε να επαναξετάσει την υπόθεση τον Δεκέμβριο του 2011, υπό το φως της μέχρι τότε δικαστικής εξέλιξης».

* Ο ανταποκριτής μας Ν. Ρούσσης απαντά:
1. Οι συνεδριάσεις της Επιτροπής Υπουργών του ΣτΕ γίνονται, πάντα, κεκλεισμένων των θυρών, οπότε κακώς περιμένει ο κ. Δελαβέκουρας να κατονομάσουμε τις πηγές που μας έδωσαν τις άριστες πληροφορίες.
2. Το ότι, στην εν λόγω συνεδρίαση, προήδρευε ο Ουκρανός Μόνιμος Αντιπρόσωπος, δεν επηρεάζει το ότι την προεδρία της Επιτροπής Υπουργών του ΣτΕ έχει, από τον Νοέμβριο 2010 μέχρι και τον Μάιο του 2011, η φίλη και γείτων Τουρκία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
3. Το ότι η «ελληνική πλευρά» έσπευσε, χωρίς κανείς να της το ζητήσει, να διαβεβαιώσει το Σώμα ότι οι ελληνικές αρχές, από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2010, έχουν εγκρίνει 32 (από τις... 33) αιτήσεις αναγνώρισης μειονοτικών ενώσεων, σε τι διαφέρει από τη διαπίστωση του ρεπορτάζ ότι «η ΜΕΑ στο Στρασβούργο διαβεβαίωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην αναγνώριση, δεκάδων μειονοτικών ενώσεων, που άλλες φέρουν την ένδειξη "τουρκικός" και άλλες όχι».

...Και επί τη ευκαιρία
Δεν μας λέει ο κ. Δελαβέκουρας, πόσες από τις 32 μειονοτικές ενώσεις που αναγνωρίστηκαν φέρουν τον τίτλο «τουρκικός» ή «μακεδονικός».
Για να δούμε, αν ο τίτλος και το περιεχόμενο του δημοσιεύματος ανταποκρίνεται στην... πραγματικότητα, που καμώνεται πως δεν γνωρίζει ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ.
ΥΓ. Η όλη συζήτηση θα διευκολυνόταν αν ο κ. Δελαβέκουρας μας έλεγε και για το ποια είναι η στάση του ΥΠΕΞ, για την πλήρη αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης που, εδώ και καιρό, προωθείται μέσω του Συμβουλίου της Ευρώπης από τους «γνωστούς-αγνώστους» -αλλά αδρά χρηματοδοτούμενους από το ελληνικό ΥΠΕΞ- κύκλους νομικών και εκπροσώπων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

13 σχόλια:

  1. Eκ του μη όντος, θα δημιουργηθεί ζήτημα στην Ελλάδα. Αααα ρε προδότες.... Με το ζόρι σε λιγο θα μας βαζουν στις ταυτότητες την ένδειξη "ελληνόφων ή τουρκόφων ή σλαβόφων" στην βρίθουσα από "μεινότητες" Ελλάδα. Σπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να στείλουμε τον Νταλάρα.
    Η μουσική μας ενώνει.

    Κανά σχόλιο για την συναυλία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ινφογνωμων, δεν θα κανεται κανενα σχολιο για την συναυλια της Ντροπης που εγινε στον Αγιο Παντελεημονα??

    Εχετε αναφερθει σε πολλα καταθληπτικα και "μοιραια" που ερχονται στην πατριδα, αλλα κανενα σχολιο για δυναμικη αντιδραση και θεση εναντι αυτου του αναφερομενου θεματος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tο αλίευσα και το αφιερώνω με πολλή αγάπη στον Σάββα Καλεντερίδη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"
    ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008

    "Ποιός είναι ο ΄Ελληνας δικαστής του Ευρωπαικού Δικαστηρίου πο με τήν ψήφο του δικαίωσε την Τουρκική ΄Ενωση Θράκης".

    {Σύμβουλος του ΚΑΡΑΜΑΝλή ψήφισε υέρ των Τούρκων !}
    (Κε ΣΑΜΑΡΑ ;δικό μου το ερώτημα)

    "...καί Πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής της Βουλής είναι ο ΄Ελληνας δικαστής τού Ευρωπαικού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ),ο οποίος με την ψήφο του επικύρωσε την ομόφωνη απόφαση τού Δικαστηρίου που δικαιώνει την Τουρκική ΄Ενωση Ξάνθης.Είναι ο κύριος ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΡΑΡΑΣ....καί λέει:
    "Δέν ήταν δική μου δουλειά να αποδείξω ότι η συγκεκριμένη ΄Ενωση αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια τάξη της χώρα,αλλά άλλων...!"


    Ως δικαστής επικαλέστηκε τις Διεθνείς Συνθήκες της χώρας του ;
    τό συμφέρον της Πατρίδος του,και να πάει κόντρα στο ρεύμα ;ΕΙΠΕ ΟΧΙ;
    Μά τί συνέπέια στη συνέχεια τών πράξεων απ'ολες της ελληνικές Κυβερνήσεις,υπέρ των Τούρκων !
    Το ΕΔΑΔ ,τί έκανε γιά την Κύπρο ;
    τούς έλληνες της Μικρασίας ;της Βορείου Ηπείρου;της Βαρντάσκας(Παιονιάς);της Βουλγαρίας ;(Ανατολικής Ρωμυλίας),Ανατολικής Θράκης ;τών κατοίκων της Κωνσταντινου-Πόλεως ;που μόνο ένας μαθητής έμεινε σε ένα σχολείο,ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ;
    Αλλά και των Ελλήνων πού βάλλονται και προσβάλλονται από τη αθρόα είσοδα τών Λάθρα-Μεταναστών ;
    Κύριοι ΓερμανοΓάλλοι,δυστυχώς καθεστε σε ένα γυάλινο Πύργο !καί την επαρχία της Ε.Ε.τήν εγκαταλείψατε !΄Αλλοι κάνουν κουμάντο για να τήν διαλύσουν !
    Μάς γονάτισαν οικονομικά ! ΕΥΓΕ !
    ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ,Βυζαντινοκράτες ΄Αρχοντες,Δεσπότες !Μέ τίς κυρίες τους της Πρώτης Τάξης τίς :
    {ΠατρίκιεςΖώστες,Πρωτοσπαθάρισσες,Υπάτισσες,Κομήτισσες,Στρατόρισσες..!} ΣΑΡΚΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμμερίζομαι την απορία του "Αντίβαρου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.youtube.com/watch?v=YyZgN09RfH8

    http://www.youtube.com/watch?v=ug9hloZgpgY&feature=related


    http://www.youtube.com/watch?v=8UTq6ffoCKQ&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χθες μας προβάλατε την "δημοκρατία ιδεών " που μόνο το πορτοκαλί χρώμα στο φάρο έλειπε για να σιγουρευτούμε ότι είναι μία "έρευνα αγοράς" για ψηφοφόρους του νέου κομματος της Μπακογιάννη.

    Και εσσείς κ Καλεντερίδη που ψάχνατε για ανθώπους των γραμμάτων και του πανεπιστημίου να θέσουν ένα "μπούσουλα "(σε πρόσφατο άρθρο σας),
    γιατί δεν προβάλλετε τέτοιους ανθρώπους και ιδέες ;



    Ελλάς, άχθος αρούρης
    αμπέλι ξέφραγο και βοσκοτόπι
    ποιμένων τρωκτικών
    ασπόνδυλων και μαλακίων
    που λιάζονται νωχελικά στον ήλιο σου
    συνάμα ψάχνοντας για θέση στο κατάστρωμα
    του πλοίου που αυτοί ονόμασαν
    «Ελλάς, το Μέγα Απορριμματοφόρον»


    Decadence (1991)
    Χρίστος Γούδης


    Εν όψει της επιχειρούμενης εθνοφυλετικής μετάλλαξης της χώρας μας, μέσα από μηχανισμούς μεθοδευμένης πτώχευσης τού λαού της, και κατευθυνόμενου αποχρωματισμού της εθνικής του ταυτότητας με την ανεξέλεγκτη μαζική εισροή αλλογενών, αλλοφύλων και αλλοθρήσκων στοιχείων, την επαπειλούμενη μετανάστευση των λαμπροτέρων μυαλών της νεολαίας του, και την συστηματική διαβρωτική αποδόμηση των αρχών και αξιών του από κρετίνους ή και αμειβόμενους πράκτορες της προδοτικής «διανόησης του κιλού», η χώρα οφείλει να τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

    Η υπερεπείγουσα αναγκαιότητα της ανάληψης της διακυβέρνησης του ελληνικού κράτους από τις πατριωτικές δυνάμεις δεν επιτρέπει αβρότητες, φιλοφρονήσεις και περίτεχνες λεκτικές προσεγγίσεις, αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν από την φυσική πολιτική της ηγεσία. Αυτά είναι:


    1. Συναγερμός και συνεχής επαγρύπνηση των ενόπλων δυνάμεων του έθνους, των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας (και των νομιμοφρόνων πολιτών της), για την αντιμετώπιση πιθανών εξωτερικών απειλών και την αποτροπή φημολογούμενων εθνικών υποχωρήσεων αλλά και κοινωνικών αναταραχών, προς διασφάλιση της ακεραιότητας της πατρίδας και της αναγκαίας ηρεμίας και τάξεως, κατά την μεταβατική περίοδο της εφαρμογής των απαιτούμενων μέτρων εξόδου από την πολυεπίπεδη κρίση που διερχόμαστε.

    2. Άμεση συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για την τεκμηρίωση του επίπλαστου «επαχθούς» δημοσίου χρέους που επισώρευσαν στην χώρα μας οι «συμβάσεις διαφθοράς» μεταξύ των διεθνών και των ημετέρων «τζογαδόρων του χρήματος» – με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Siemens – και άρνηση αποπληρωμής του, μέχρις ότου επιτευχθεί η αναγκαία αναδιάρθρωσή του επί τη βάσει των αρχών της ηθικής και του διεθνούς δικαίου.

    3. Δήμευση των αισχροκερδών υπέρογκων περιουσιών και κεφαλαίων που αποκτήθηκαν από επίορκους πολιτικούς και στυγνούς παρασιτικούς μεσάζοντες του χρήματος, συνοδευόμενη από την παραδειγματική τους τιμωρία μέσα από συνοπτικές διαδικασίες. Όλοι μας γνωρίζουμε τους κλέφτες και τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος, και κανείς δεν ανέχεται πλέον την άρνηση απονομής δικαιοσύνης μέσα από προσχηματικές και χρονοβόρες διαδικασίες, που αρνούνται τα οφθαλμοφανή, κάτω από διάτρητες δικαιολογίες περί της «νομιμότητας» των πράξεών τους, μιας «νομιμότητας» που οι ίδιοι μεθόδευσαν μέσα από κοινοβουλευτικές ρυθμίσεις παραγραφής των εκνόμων και ληστρικών ενεργειών τους.

    4. Ψυχολογική προπαρασκευή του λαού μας για την ενδεχομένως αναγκαία, αλλά συντεταγμένη, καταφυγή στο εθνικό μας νόμισμα, τουτέστιν στην εθνική μας κυριαρχία, η οποία εδράζεται εν πολλοίς στην ευελιξία χάραξης αυτόνομης νομισματικής πολιτικής, με τις δυνατότητες (και τους περιορισμούς) που αυτή παρέχει, τόσο ως προς το δικαίωμα εκτύπωσης χρήματος, όσο και ως προς τον καθορισμό της ισοτιμίας έναντι άλλων νομισμάτων, προς διασφάλιση αφ’ ενός μεν της αναγκαίας ρευστότητας και αφ’ ετέρου της ενίσχυσης των εξαγωγικών μας δυνατοτήτων, αλλά και της τόνωσης του τουρισμού (φθηνή δραχμή)....



    Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2010/12/blog-post_2162.html#ixzz180cclWXy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χθες μας προβάλατε την "δημοκρατία ιδεών " που μόνο το πορτοκαλί χρώμα στο φάρο έλειπε για να σιγουρευτούμε ότι είναι μία "έρευνα αγοράς" για ψηφοφόρους του νέου κομματος της Μπακογιάννη.



    Ελλάς, άχθος αρούρης
    αμπέλι ξέφραγο και βοσκοτόπι
    ποιμένων τρωκτικών
    ασπόνδυλων και μαλακίων
    που λιάζονται νωχελικά στον ήλιο σου
    συνάμα ψάχνοντας για θέση στο κατάστρωμα
    του πλοίου που αυτοί ονόμασαν
    «Ελλάς, το Μέγα Απορριμματοφόρον»


    Decadence (1991)
    Χρίστος Γούδης


    Εν όψει της επιχειρούμενης εθνοφυλετικής μετάλλαξης της χώρας μας, μέσα από μηχανισμούς μεθοδευμένης πτώχευσης τού λαού της, και κατευθυνόμενου αποχρωματισμού της εθνικής του ταυτότητας με την ανεξέλεγκτη μαζική εισροή αλλογενών, αλλοφύλων και αλλοθρήσκων στοιχείων, την επαπειλούμενη μετανάστευση των λαμπροτέρων μυαλών της νεολαίας του, και την συστηματική διαβρωτική αποδόμηση των αρχών και αξιών του από κρετίνους ή και αμειβόμενους πράκτορες της προδοτικής «διανόησης του κιλού», η χώρα οφείλει να τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

    Η υπερεπείγουσα αναγκαιότητα της ανάληψης της διακυβέρνησης του ελληνικού κράτους από τις πατριωτικές δυνάμεις δεν επιτρέπει αβρότητες, φιλοφρονήσεις και περίτεχνες λεκτικές προσεγγίσεις, αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν από την φυσική πολιτική της ηγεσία. Αυτά είναι:


    1. Συναγερμός και συνεχής επαγρύπνηση των ενόπλων δυνάμεων του έθνους, των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας (και των νομιμοφρόνων πολιτών της), για την αντιμετώπιση πιθανών εξωτερικών απειλών και την αποτροπή φημολογούμενων εθνικών υποχωρήσεων αλλά και κοινωνικών αναταραχών, προς διασφάλιση της ακεραιότητας της πατρίδας και της αναγκαίας ηρεμίας και τάξεως, κατά την μεταβατική περίοδο της εφαρμογής των απαιτούμενων μέτρων εξόδου από την πολυεπίπεδη κρίση που διερχόμαστε.

    2. Άμεση συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για την τεκμηρίωση του επίπλαστου «επαχθούς» δημοσίου χρέους που επισώρευσαν στην χώρα μας οι «συμβάσεις διαφθοράς» μεταξύ των διεθνών και των ημετέρων «τζογαδόρων του χρήματος» – με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Siemens – και άρνηση αποπληρωμής του, μέχρις ότου επιτευχθεί η αναγκαία αναδιάρθρωσή του επί τη βάσει των αρχών της ηθικής και του διεθνούς δικαίου.

    3. Δήμευση των αισχροκερδών υπέρογκων περιουσιών και κεφαλαίων που αποκτήθηκαν από επίορκους πολιτικούς και στυγνούς παρασιτικούς μεσάζοντες του χρήματος, συνοδευόμενη από την παραδειγματική τους τιμωρία μέσα από συνοπτικές διαδικασίες. Όλοι μας γνωρίζουμε τους κλέφτες και τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος, και κανείς δεν ανέχεται πλέον την άρνηση απονομής δικαιοσύνης μέσα από προσχηματικές και χρονοβόρες διαδικασίες, που αρνούνται τα οφθαλμοφανή, κάτω από διάτρητες δικαιολογίες περί της «νομιμότητας» των πράξεών τους, μιας «νομιμότητας» που οι ίδιοι μεθόδευσαν μέσα από κοινοβουλευτικές ρυθμίσεις παραγραφής των εκνόμων και ληστρικών ενεργειών τους.

    4. Ψυχολογική προπαρασκευή του λαού μας για την ενδεχομένως αναγκαία, αλλά συντεταγμένη, καταφυγή στο εθνικό μας νόμισμα, τουτέστιν στην εθνική μας κυριαρχία, η οποία εδράζεται εν πολλοίς στην ευελιξία χάραξης αυτόνομης νομισματικής πολιτικής, με τις δυνατότητες (και τους περιορισμούς) που αυτή παρέχει, τόσο ως προς το δικαίωμα εκτύπωσης χρήματος, όσο και ως προς τον καθορισμό της ισοτιμίας έναντι άλλων νομισμάτων, προς διασφάλιση αφ’ ενός μεν της αναγκαίας ρευστότητας και αφ’ ετέρου της ενίσχυσης των εξαγωγικών μας δυνατοτήτων, αλλά και της τόνωσης του τουρισμού (φθηνή δραχμή)....



    Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2010/12/blog-post_2162.html#ixzz180cclWXy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αποθέωση δεν είναι η προσπάθεια διαψεύσεων, αλλά η ωραιοποίηση ότι δεν συμβαίνει τίποτα, ενώ όλες οι "ενδείξεις" άλλα παρουσιάζουν, αν συγκεντρώσει κανείς με την σειρά τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή. Τελικά μήπως "μωραίνει κύριος ον βούλεται απωλέσαι";;;ή μήπως ζούμε το πλέον εφιαλτικό ενορχηστρωμένο σενάριο του "αφανισμού" ή της κρατικής μας συρικνώσεως;;;
    Μήπως πρέπει να ξυπνήσουμε;;; ότι οι καιροί ου μενετοί;;;
    Η απάθεια και η αδράνεια μήπως είναι μέρος του σχεδίου όπως εξυφαίνεται, αφού μόνο με το ΔΝΤ και την τρόϊκα ασχολούμαστε;;;
    Δηλαδή, εάν μετά από μερικά χρόνια ξαναπάρουμε το "δώρο χριστουγέννων και του πάσχα", και ξανακατακτήσουμε αυτά τα περιβόητα "κεκτημένα", αλλά έχουμε χάσει κάμποσα νησιά, το Αιγαίο και την Θράκη (γίνεται συζήτηση ακόμη και για την Κρήτη!!!),τα πράγματα αντισταθμίζουν;;;
    Μήπως έχουμε τρελλαθεί ως λαός;;;
    Παύλος Γ. Φωτίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζητώ συγγνώμη, διότι έβαλα λάθος τον σύνδεσμο. εδώ, λοιπόν, Σάββα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο Παπαχελάς στον ΣΚΑΙ στους "νεους φακελους" (αυτός της Μπίλντερμπέργκ) παρουσίασε τους "Μακεδόνες" που έφυγαν απο τη Μακεδονια του Αιγαίου και κατεφυγαν στην Μακεδονια του Βαρδάρη, και με δάκρυα στα ματια στέκονται στα ερείπια των σπιτιων των προγόνων τους, βρίσκοντας γείτονες των παππούδων τους εδω να μιλούν την ίδια γλώσσα με αυτούς,αντιμετοπίζοντας ένα κράτος που τους αδικεί.
    Σε ανθρώπινο επίπεδο είναι κατανοητοί αυτοί που διεκδικούν τις περιουσίες των προγόνων τους ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟ@ΣΤ*ΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ; αποκαλυπτεται η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Tουρκοι" στην Θρακη/Κυπρο/Αιγαιο, "Τσαμηδες" στην Ηπειρο, "Σλαβοι" στην Μακεδονια... Μηπως καποιοι ονειερευονται οτι η Ελλαδα θα εχει την τυχη της Τσεχοσλοβακιας το 1938 η της Πολωνιας στο τελευταιο τεταρτο του 18ου αιωνα;Παντως "κριμα οι μαστοριες τους" καθως λογαριαζουν χωρις τον ξενοδοχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.