13/12/10

Τούρκος πιλότος: «Πως έριξα τον Ηλιάκη»



του Κώστα Χαρδαβέλλα
Για πρώτη φορά το newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός εγκλήματος στον ουρανό του Αιγαίου – που έχει κουκουλωθεί στο γνωστό δόγμα των ελληνικών κυβερνήσεων «Μην ενοχλείτε και καταγγέλλετε την Τουρκία».
Από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανασύρουμε το φάκελο του θανάτου του ηρωικού σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη στις 23 Μαΐου 2010, στην περιοχή της Καρπάθου. Στο φάκελο αυτό υπάρχει η συγκλονιστική κατάθεση του Τούρκου πιλότου του F16, Χαλί Ιμπραήμ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι έριξε τον Ηλιάκη με πύραυλο.
Την Τρίτη 23 Μαΐου 2010 το ραντάρ της Κρήτης έχει εντοπίσει μια τουρκική φρεγάτα, που πλέει στην περιοχή της Καρπάθου και δύο τούρκικα αεροπλάνα F16 RF-4, που κινούνται για την προστασία της φρεγάτας.


Αμέσως από τα Χανιά απογειώνονται δύο F16 για να αναχαιτίσουν τους Τούρκους. Στο ένα από αυτά χειριστής είναι ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, ο οποίος με κατάλληλους χειρισμούς μπαίνει ανάμεσα στα δύο τουρκικά για να πάρει τα νούμερά τους και να φωτογραφίσει τα όπλα που φέρουν. Εκείνη την στιγμή ο Χαλί Ιμπραήμ με το F16 έρχεται πίσω από τον Ηλιάκη και ο δεύτερος Έλληνας πιλότος έρχεται πίσω από το δεύτερο Τούρκο πιλότο και τον εγκλωβίζει στο ραντάρ των πυραύλων του.


Από και πέρα αρχίζει η περιγραφή του Χαλί Ιμπραήμ, στην κατάθεσή του στο υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.


«Ζήτησα από τον Ηλιάκη να απομακρυνθεί από τον σχηματισμό μας, ενώ με κατάλληλο ελιγμό τον εγκλωβίζω στο δικό μου σύστημα ραντάρ των πυραύλων μου. Ο ένας πιλότος δεν έφυγε, συνεννοήθηκα με το συμπολεμιστή μου στο δεύτερο αεροπλάνο και αντιμετώπισα την κατάσταση με εκτόξευση πυραύλου. Ο άλλος Έλληνας πιλότος εξαπέλυσε και αυτός έναν πύραυλο και βρήκε τον συνάδελφό μου χειριστή στο RF-4 στο φτερό και τον κατέρριψε».


Είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται ότι η κατάρριψη του ηρωικού Κώστα Ηλιάκη δεν ήταν ένα ατύχημα στον αέρα, αλλά μια καθαρή επιθετική πολεμική ενέργεια των Τούρκων πιλότων, γεγονός που έχει αποκρυφτεί επιμελώς μέχρι σήμερα.
NEWSBOMB

23 σχόλια:

  1. εμεις ξεραμε οτι επεσε φ-16 τωρα μας λενε rf-4..μηπως ο δευτερος του ηλιακη εριξε και τα δυο τουρκικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξεχνώ ότι σε δελτίο ειδήσεων είχαν βγάλει τηλεφωνική επικοινωνία με πιλότο, αν δεν κάνω λάθος των Αιγυπτιακών αερογραμμών, όπου ο άνθρωπος αναφέρθηκε σε δύο εκρήξεις, μία μεγάλη (Ηλιάκης, ο πρώτος πύραυλος βρήκε κέντρο) και μία μπλέ λάμψη (ο ελληνικός πύραυλος που έπληξε τον τούρκο ενώ αυτός επιχειρούσε ελιγμό αποφυγής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τούρκικο RF4 ή F16 έπεσε τότε ?.......

    Τι "πυροτέχνημα" είναι πάλι τούτο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε την ακριβή ημερομηνία μπόρεσε να μας δώσει το άρθρο......

    Αντε τώρα να πιστέψεις τα υπόλοιπα.

    Πολλά "σκουπίδια" συσσωρεύονται στο διαδίκτυο, τα οποία δυστυχώς αναπαράγονται και ανακυκλώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η χρονολογία είναι λάθος,για τα υπόλοιπα δεν ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σημασία για εμένα έχει ότι ο Ηλιάκης σκοτώθηκε, το πώς έχυνε ακριβός πλέων είναι δευτερεύων.
    Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι αν πήγαιναν οι δικοί μας εκ των προτέρων γνωρίζοντας ότι τα μογγόλια θα κάνουν χρήση των πυραύλων τους γιατί περί μια συνηθισμένη αναχαίτιση επρόκειτο ο Ηλιάκης με τον συνάδελφο του θα γύριζαν πίσω με δυο καταρρίψεις 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μολότωφ σε τζαμί στην ξάνθη. μάλλον θα παίξουν πολλά αυτή την περίοδο. ένα είναι σίγουρο. οτι τα παίζουν τώρα για αποπροσανατολισμό ενόψει θανατηφόρων μέτρων του μνημονίου και ξεπουλήματος της ελλάδος.πιθανον ναχουμε κι επεισόδια για να μασαμε.
    το άλλο όμως είναι ότι προκειται για υψιστα θεματα εθνικα και προσωπικά που απο ενα σημείο και περα δεν επιδεχονται διαπραγματευσης με κανεναν.
    μήπως δεν τους βγει και έχουμε άλλου τύπου καταστάσεις;
    όλες οι κυβερνήσεις εργάστηκαν αντεθνικά. τούτη όμως βαζει τις τελικές υπογραφές και υλοποιεί απροκάλυπτα την εξαφάνιση της χώρας και του κάθε έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ρωτήσουμε την Ντόρα, αυτή ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. έγκυρη ενημέρωση Χαρδαβέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κώστα Χαρδαβέλα, μην κάνεις τέτοια και ρεζιλεύεσαι !!!

    http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_4687.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της προσκόλλησης μας στο σκατωμένο άρμα της Αμερικής.Εξαρτώμεθα απο τους Αμερικάνους 100% σε ότι αφορά προμήθεια ανταλλακτικών των πολεμικών μας αεροσκαφων.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΡΙΞΑΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΕΑΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ, ΕΛΙΞΕ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ,ΖΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ (ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΑ.
    ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΔ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ETΣΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ..... ΧΑΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ "ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΛΥΠΕΙ Η ΛΥΠΗ...... ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αθανατος παλικαρι μου!μαζι με τους αρχαγγελους να προστατευετε τους υπολοιπους πιλοτους μας οταν θα ερθει η ωρα!

    de gaulle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία στην Ελλάδα και για όσο κυβερνούν προδότες τύπου Πάγκαλου, Βενιζέλου και ΓΑΠ οι πραγματικοί ΗΡΩΕΣ θα θυσιάζονται χωρίς λόγο ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ
    ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝΑΝ - ΕΝΑΝ.
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ

    ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΚΤΙΖΟΥΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ
    ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

    http://www.noiazomai.net/turkoislam.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλο βλακείες γράφουνε οι ανίδεοι δημοσιογράφοι.
    Μια παρατήρηση μόνο. Αν κατερείφθει RF4 ο δεύτερος Τούρκος πιλότος τι έγινε;
    Πόσο γελοίοι είναι και αφήνουν να γράφονται τέτοιες χαζομάρες;
    Και μετά το παίζουν ειδήμονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παράξενα πράγματα...δεν καταλαβαίνω.

    1ον) Ο "αφηγούμενος αυτά" αν είναι να τα πιστέψουμε, έπεσε και ο ίδιος. Άρα μιλάμε για 2 καταρρίψεις τουρκικών αεροσκαφών την ημέρα εκείνη, το F-16 του τούρκου που "μιλάει" και το RF-4. Ο άλλος πιλότος πού είναι; Αυτός που φέρεται να αφηγείται πιλόταρε το F-16...

    2ον)Αν υποθέσουμε πως ο Ηλιάκης ήταν πίσω απο το αεροφωτογραφικό, όπως όλοι λένε, τί δουλειά είχε και ο Νο 2 να είναι και αυτός απο πίσω απο το αεροφωτογραφικό; Προφανώς θα ήταν πίσω απο το τούρκικο F-16 που ήταν πίσω απο τον Ηλιάκη...


    Δε ξέρω, δεν πολυπιστεύω την είδηση αλλά θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι ντροπή να προσπαθεί κάποιος ν`αποκομίσει δημοσιογραφικές δάφνες από το θάνατο ενός ηρωικού αεροπόρου.
    Interceptor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ μια παρατήρηση θα ήθελα να κάνω...

    Ο τούρκος πιλότος παρ' οτι έκανε ( σιγουρα ) απότομο ελιγμό ( ήταν ο μόνος που υποπτευόταν πως θα αντιδράσει το ελληνικο 2 ) δεν γλίτωσε της κατάρριψης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Theo

    >Σημασία για εμένα έχει ότι ο Ηλιάκης σκοτώθηκε, το πώς έχυνε ακριβός πλέων είναι δευτερεύων<

    Συγγνώμη, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται ότι η κατάρριψη του ηρωικού Κώστα Ηλιάκη δεν ήταν ένα ατύχημα στον αέρα, αλλά μια καθαρή επιθετική πολεμική ενέργεια των Τούρκων πιλότων, γεγονός που έχει αποκρυφτεί επιμελώς μέχρι σήμερα."

    Γιατι δε κανει και μια εμβαθυνση σε αυτο το τελευταίο και το αφήνει-ετσι- στον αέρα να αιωρηται? Γιατι το Υπουργειο αλλα λεει,οπως:
    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=16169&Itemid=49
    Εμενα μου βρωμαει ο μιστερ μπομπ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.